[Video] Se čudite, da častijo Zemljariča? Tito se je hvalil z ubijanjem, a še vedno velja za junaka

Datum:

Slovenija je še polna Titovih cest, ulic, trgov in mostov. Po državi kot zlobni duh preteklosti še vedno strašijo njegovi kipi, portreti (tudi v pisarnah organov pregona!). Vsak dan, ko hodimo od kakšne Titove ceste proti Kidričevi in naprej do Kardeljeve, smo opomnjeni, da nismo običajna država. Smo država, kjer ne le da ni bilo lustracije, ampak celo obratno – komunizem je doživel popolno rehabilitacijo. Pokop Janeza Zemljariča z vojaškimi častmi je le vrh ledene gore. Če se nekateri, ki bi se radi pretvarjali, da so civilizirani liberalci, še tolažijo (ali s tem svoje nazore vsaj opravičujejo v javnosti), da Zemljariču nikoli niso dokazali, da je koga ubil, pa je jasno, da je eden od junakov slovenske skrajne levice Josip Broz Tito dokazan morilec in eden najhujših diktatorjev v zgodovini Evrope.

V videu, ki je zaokrožil na socialnih omrežjih, se je ta sin slovenske matere celo hvalil, koliko jih je v življenju pobil. V videu pravi, “da je prvič v življenju prekinil prakso streljanja [najbrž je govoril v okviru lova, ki se ga je udeležil], ker je preveč vsega ubil v življenju.” S človekom, ki ga je intervjuval, sta se sladko zakrohotala, saj sta oba vedela, na kaj je namigoval Javerškov Jože. Na neštete rove, izkopane po Sloveniji in drugih delih Balkana, kjer so obležali nedolžni možje, žene in otroci, cvet slovenske inteligence, ki nam zdaj tako primanjkuje.

@ammko93

♬ original sound – amko93

Ljudje se njegovih zločinov dobro zavedajo, saj se iz njih celo norčujejo. Ne iz Tita, pač pa iz njegovih žrtev. Saj poznate tisto že ponarodelo “še premalo smo jih” in “kristjani, klali smo vas leta 1945, klali vas bomo danes”. Vemo, da je Tito morilec in to nam ugaja. Smo narod s sprevrženim grehom iz preteklosti, za katerega se povzročitelji in njihovi potomci ne kesajo, ampak ga opravičujejo in poveličujejo.

Zato ne smemo biti presenečeni, da je vlada RS na seji sprejela odločitev, da se Janeza Zemljariča, šefa zloglasne komunistične tajne policije, ki je delovala bolj kot teroristična organizacija kot kakšen CIA, pokoplje z vojaškimi častmi. To je trenutna psihoza Slovenije, ki odraža dejstvo, da se še nismo pomirili z grehom, ki nas je usodno zaznamoval.

Skupaj na sliki predstavljata odličen prikaz slovenske nenormalnosti. Eden, ki se hvali z ubijanjem, in drugi, ki še v svojih zadnjih letih na Zemlji napade novinarja, ki ga želi vprašati nekaj iz njegove temne zgodovine. Skupaj nam kažeta, da Slovenija ni država jedrne Evrope, ampak socialistični, moralno bankrotirani pogorelec sredi Evrope.

Andrej Žitnik

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Ruski vojaški častnik poškodovan v eksploziji avtomobila v Moskvi

Visokemu poveljniku ruske vojske je v eksploziji avtomobila v...

Morske radosti so se sprevrgle v hudo nesrečo – ženska ostala brez noge

Da se lahko brezskrbno poletno rajanje hitro preobrne v...

Britanci pretreseni: Moški zabodel vojaka in iz noža lizal kri

Britanskega vojaka je sredi belega dne, ko se je...

[X odzivi] “Brezsramno je tole; ga ni bilo junaka, ki bi ga poslal domov”

"Hiša, podarjena s strani zasebnega podjetja, hudi birokratski zapleti...