[Video] Volilna prevara: Trumpova odvetniška ekipa zahteva odstop direktorice CIA! V ponovno preštevanje glasov vpletena NVO, ki je Chavezu leta 2004 podarila ukraden referendum!

Datum:

Nekdanja tožilka in odvetnica predsedniške kampanje Donalda Trumpa, Sidney Powell, je v svojem nastopu na Fox News povedala, da bi morala direktorica CIA, Gina Hapsel, zaradi prezrtja opozoril o težavah z volilnimi sistemi Dominion izgubiti službo. Powellova vztraja, da so bile ameriške predsedniške volitve 2020 nepoštene.

“Res ne razumem zakaj je Gina Haspel če vedno v CIA. Morali bi jo nemudoma odpustiti,” je v pogovoru za Fox News povedala odvetnica predsedniške kampanje Donalda Trumpa Sidney Powell. Pri tem je Powellova spomnila na več “napak” v programski opremi Dominion Voting Systems, zaradi katerih je bilo na tisoče glasov 4. novembra 2020 premaknjeno od republikancev k demokratom.

Po mnenju Powellove Dominionovih volilnih strojev ne bi smeli uporabljati nikjer. “Pokazali bomo, kako gnila je celotna država,” je povedala Powellova in povedala, da predsednikova kampanja trenutno zbira dokaze od raznih žvižgačev, ki vedo za večje denarne zneske, ki so jih prejeli člani družin državnih funkcionarjev, ki so kupovali programsko opremo za štetje glasovnic.

Powellova je pri tem opozorila, da celo Dominionov lastni priročnik razlaga kako “izbrisati” glasove, ali pa jih nameniti drugemu kandidatu. V Teksasu so rabo Dominionovega programa zavrnili kar trikrat in pri tem navedli težave s sistemom, ki ni bil varen pred lažno ali neavtorizirano manipulacijo glasovnic. Zadnja zavrnitev je prišla leta 2019. O neprimernostih in pomanjkljivostih volilnih strojev Dominion, smo na Nova24TV že pisali.

“Vsaka zvezna država, ki je kupila Dominion, bi zagotovo, morala imeti kriminalistično preiskavo ali najmanj resno zvezno preiskavo tistih uradnikov, ki so kupovali programsko opremo,” je prepričana Powellova. Gre namreč za nakupe v višini več sto milijonov dolarjev.

Nepravilnosti se kopičijo

A tu se niz novih nepravilnosti nadaljuje. Remix poroča, da so opazovalci ponovnega preštevanja glasov bili priče kroničnemu nizu nepravilnosti, ki so davno presegle stopnjo površnosti. “Trikrat v treh minutah je razglasila [glasovnico] za Bidna. Druga avditorka je [nepravilnost] ujela in rekla, “Ne, to je za Trumpa,”” je za Project Veritas razkril opazovalec ponovnega preštevanja glasovnic v Georgiji, Hale Soucie.

To ni bila edina napaka, ki ji je bil priča Soucie. Pri sosednji mizi je prva avditorka klicala glasove za Bidna, druga, ki bi morala preverjati klice prve, pa je glasovnice enostavno razvrščala v škatle, kakor je klicala prva. Ko je Soucie nadrejene preštevalcev opozoril na nepravilnosti, ki se dogajajo vsem na očeh, pa so bili avditorji celo jezni nanj, kaj se sploh ima za vtikati v njihovo delo.

Kar je še bolj povedno, Državni sekretar Georgije Brad Raffensperger, republikanski “antitrumpist” je dovolil nadzor preštevanja glasov organizaciji The Carter Center, ne pa tudi Trumpovim ljudem. Carter Center je NVO, ki ga je ustanovil demokrat, nekdanji predsednik ZDA Jimmy Carter. Prišli smo do točke, kjer celo pripadniki demokratskih NVO opozarjajo na nepravilnosti pri štetju glasovnic.

A s centrom Carter je zanimiva še ena povezava. Ta ista organizacija je namreč podprla volilni proces na venezuelskem referendumu leta 2004 o tem, ali bi moral predsednik Hugo Chavez odstopiti, kakor je to takrat na podlagi zbranih glasov in zakonodaje zahtevala opozicija. Po rezultatih referenduma je bilo proti Chavezovi odstavitvi okoli 60 odstotkov volivcev. A pristne obtožbe volilne prevare, leta 2006 in 2011 objavljene statistične evaluacije so dejstvo, da je šlo za volilno prevaro še potrdile. Carter Center je bil tisti, ki je zanikal, da je bila na volitvah prisotna volilna prevara.

Nenavadna povezava z Venezuelo se tu šele začne, kajti lastniki kanadskega podjetja Dominion naj bi bili Venezuelci. Kakor pa smo že poročali na Nova24TVpa je Dominion zrasel na temeljih Smartmatica. “Bil sem priča ustvarjanju in delovanju dovršenega elektronskega sistema glasovanja, ki je voditeljem venezuelske vlade dovolil, da manipulirajo s seštevanjem glasov za državne in lokalne volitve in izberejo zmagovalca teh volitev, da bi pridobili in ohranili svojo moč,” je zapisano v pisni izjavi. “Od takrat Chavez nikoli ni izgubil volitev. Pravzaprav je lahko zagotovil zmago sebi, svoji stranki, kongresnikom in županom iz mestnih občin,” je po poročanju The Epcoh Times razkril eden od žvižgačev.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

[V ŽIVO] Branko Grims: Dolžnost vlade je braniti meje

"Dolžnost Vlade RS je braniti meje in če bi...

Zaključujejo se dnevi Škofjeloškega pasijona

Letošnji Dnevi Škofjeloškega pasijona se zaključujejo. Pred nami je...

Branko Grims bo danes predstavil “Zmago dobrega” v Kopru

Poslanec SDS in kandidat za evropskega poslanca mag. Branko...

Shema, ki pojasni, kakšno bogastvo so si nagrabili “necenzurirani”

"Necenzurirano" novinarstvo ni poceni. Iz sheme, ki jo objavljamo...