Vidni član LMŠ Boštjan Poklukar stranki SMC očita svoje grehe: Demokracijo je uničeval še kot minister, s protipravnim pridobivanjem občutljivih informacij za diskreditacijo političnih nasprotnikov!

Datum:

Mnogi v opoziciji nikoli ne bodo razumeli svojih napak in zgrešenih potez. Zato se raje ukvarjajo z drugimi. A te ponižne dekle na levi, v goreči želji po vrnitvi na oblast sklepajo slabe Kul kompromise, lastnih “kiksov” pa ne vidijo,” je poslanka iz vrst SMC Monika Gregorčič odgovorila na hinavske obtožbe vidnega člana LMŠ Boštjana Poklukarja. 

V stranki LMŠ še kar ne zmorejo preboleti propada koalicije Marjana Šarca in vseh neuspešnih poskusov destabiliziranja aktualne vlade Janeza Janše, ki tudi po viharnem političnem obdobju zadnjega leta, ostaja stanovitna, neomajna in vitalna. Tokrat se je na Twitterju moraliziranja lotil kar vidni član LMŠ Boštjan Poklukar, ki je glede koalicijske partnerice SMC zapisal, da “je bila nekoč stranka etičnih in moralnih vrednot in stranka pokončnih ljudi, danes pa je le še ponižna dekla ultra desničarske politike ter za hinavskim molkom skrita (so)uničevalka slovenske demokracije”.

Ob tem mu v SMC-ju niso ostali dolžni. Poslanka Monika Gregorčič, je na nizkotne očitke odgovorila, da “mnogi v opoziciji nikoli ne bodo razumeli svojih napak in zgrešenih potez. Zato se raje ukvarjajo z drugimi. A te ponižne dekle na levi, v goreči želji po vrnitvi na oblast sklepajo slabe Kul kompromise, lastnih “kiksov” pa ne vidijo.” Oglasil se je tudi poslanec Gregor Perič, ki je Poklukarju predočil strategijo LMŠ: “7 korakov za uspešno demontažo sredine: Sesuvaš ministre & koalicijske partnerje. Rukneš vlado. Blefiraš o dogovoru o skupnem nastopu na predčasnih. Zavračaš dialog o rekonstrukciji vlade. Se skregaš še v opoziciji. Sesuvaš KUL. Se še enkrat skregaš.”

Vidni član LMŠ Boštjan Poklukar. (Foto: Twitter)

Pri vsem skupaj je najbolj patetično, da Poklukar drugim očita (so)uničevanje slovenske demokracije, kar je počel tudi sam. Znano je namreč, da je protipravno pridobival občutljive informacije za diskreditacijo političnih nasprotnikov, ko je bil še notranji minister.Poklukar je prejemal neanonimizirana poročila OKC , kar je nesporno ugotovila tudi Informacijska pooblaščenka. Zato o tem dejstvu od Stranke LMŠ ne boste slišali niti besede. Pomesti pred lastnim pragom nikoli niso znali,” je ob tem zapisal notranji minister Aleš Hojs.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Aktivistični levičarski norci jih v ZDA končno dobivajo po grbi

Študentski "revolucionarji" v ZDA so jih začeli dobivati po...

Fico ni več v smrtni nevarnosti

Slovaški premier Robert Fico ni več v smrtni nevarnosti,...

[Ekskluzivno] Brutalne čistke Svobodnjakov: Doktorja kemijskih znanosti vrgli na cesto

Jutri bi se moral Zvone Čadež, odstavljeni direktor URI...

Prekršek za izmaličen obraz, obsodba za nekaj besed proti prvorazredni

"Zanimivo, da je fizični napad na nekoga lahko tudi...