Višek abotnosti levice: Trgovec Tuš je nacionalist in šovinist ali kako se je levičarjem popolnoma zmešalo

Datum:

Ko sem se v petek vozil na delo in poslušal radio, sem preklopil na Radio Prvi nacionalne RTV. Napovedovalec je kot običajno bral novice, nato pa je sledil nekajminutni prispevek z izjavami “strokovnjakov” o trgovskem podjetju Tuš. Napel sem ušesa, saj me tovrstne informacije zelo zanimajo. A tisto, kar sem slišal, je bilo tako abotno in ceneno, da nisem mogel verjeti svojim ušesom. Šlo je za komentar ene od mnogih Tuševih reklam.

Bistvo te reklame je, da promovira v Sloveniji pridelano hrano in slovenske produkte. Na plakatu piše: “Pridelal Janez. Ne Juan ali Xin Chao.” Gre za marketinško potezo, popestritev stavka, ki bi bil drugače videti takole: “Pridelano v Sloveniji, ne v Španiji ali na Kitajskem.” Vsak normalen človek vidi, da gre le za malce bolj zabavno obliko prejšnjega stavka in da s tem nihče ne posega v pravice kogarkoli. Ampak ne, slovenskim levičarjem in režimskim medijem se je odtrgalo. Začeli so napadati Tuša, da je šovinist in nacionalist, ker grdo prikazuje tujce, ki prav tako sobivajo z nami v Sloveniji.

Seveda je domače za levico vedno najslabše
V tem medijskem tornadu sem takoj videl, da gre spet za ideologijo multikulturalizma, s katero nas posiljuje levica. O tujcih lahko govorimo samo dobro, če pa se norčujemo iz domačih ljudi, kar počne levica vseskozi, pa ni nič narobe. Seveda so prišli na idejo, da bosta “Juan” in “Xin Chao” užaljena in da se v Sloveniji ne bosta več počutila doma, ko bosta videla to reklamo. Nek strokovnjak je celo dejal, da imamo pri nas že tako preveč nacionalizma in da kako si Tuš drzne prispevati k povečanju le-tega. Popolnoma zgrešena teza, saj imamo v Sloveniji največje probleme z levim fašizmom in ostalimi derivati globalne levice.

Najbolj abotno pa je bilo, ko so začeli govoriti o tem, da je reči, da je slovensko najboljše – nacionalistično. Se pravi, spodbujanje domačega kmetijstva in potrošnje je za levico nacionalizem. Grozno, res. Če kupuješ slovensko, si nacionalist, če kupuješ tuje, si kapitalist, če prideluješ, si izkoriščevalec kupcev. Levičarjem ni nikoli nič prav. Kako je domače zanič in tuje slabo, pa vam običajno pove zakajeni levičar, ki uporablja najnovejši Applov računalnik in kupuje na tržnici doma pridelano hrano (ker je ekološko ‘in’). Hipokriti in lažnivci. Vsakemu bebcu je jasno, da je za “Janeza” bolje, da kupuje od “Janeza”, kot pa da kupuje od “Juana”. Denar ostane doma in vsi imamo nekaj od tega. Kmetje, trgovci in potrošniki. Sploh pri hrani je to do neke mere še mogoče.

Foto: epa

Levico seveda moti vse, kar bi lahko okrepilo nacionalni ponos in domoljubje. Vsaka malenkost šteje, pa tudi če gre za doma pridelano hrano. Takoj se spravijo nate, da si fašist in nacist, kljub temu da globoko nasprotuješ tema dvema sistemoma iz preteklosti. A, dragi bralci, če še niste opazili, ima levica dva obraza. Enega predstavlja politični in mafijski vrh, ki se dobro zaveda, da so socialistične floskule laž in da je kapital sveta vladar. Zato so tudi pokradli državna podjetja, sedaj ko so izropana pa kričijo: “Tovarne delavcem!” Drugi obraz levice pa so ‘shizofreni’ podporniki te politične opcije, ki niti ne vidijo svoje lastne hipokrizije in dvoličnosti.

Dvoličnost je nesmrtna duša moderne levice
To so tisti, ki na protestih proti kapitalizmu delajo “selfije” z Applovimi iPhoni. To so tisti, ki ob debatah o zlobnem kapitalizmu pijejo Coca-Colo in nosijo oblačila Tommy Hilfiger. To so tisti, ki stavkajo za človekove pravice, oblečeni v majico s sliko Che Guevare, množičnega morilca. Tisti, ki ne marajo nacionalizma, a vseeno paradirajo s sovjetsko in jugoslovansko zastavo. To so tisti, ki bi radi imeli socializem, doma pa staršem odžirajo trdo prigaran kruh. To so ljudje, ki jim v življenju ne manjka prav nič, vam pa bi radi povedali, da so žrtve sistema. Vi, ki vsak dan delate 10 ali več ur, ki otrok ne vidite pred spanjem, ki zaradi dela nimate časa za družino, pa ste zlobni izkoriščevalski kapitalist.

Sindrom Tuš je sindrom slovenske levice, ki tlači vse, ki niso ali del njene kriminalne mreže ali pa del podivjane horde opranoglavcev. Če ste normalni, ste sovražnik sistema, ki živi od nenormalnosti. Če ste kristjan, ste avtomatsko del pedofilske sekte. Če ste moški in imate radi ženske ali če ste ženska in imate radi moške, je z vami nekaj narobe. Če ste ponosni na Slovenijo, ste fašist in nacionalist. Če niste ponosni na Jugoslavijo, nimate pojma, kako “lepo” je bilo v časih skupne države. Če ste delaven človek in če nimate časa za kavice, proteste in “umetniško” ustvarjanje, potem ste a priori sovražnik in nekritični del družbe. 

A prihaja čas, ko se bo večina drugorazrednih dvignila na noge in rekla dovolj! Ko bodo ljudje, ki celo življenje garajo, zato da lahko “kritični misleci” in protestniki zastonj študirajo, rekli, da tega ne bodo več plačevali. Ko bo “Janez” rekel, da mu je dovolj domačih in tujih gospodarjev, ki ga izkoriščajo. Lep bo dan, ko bo na plakatu pisalo: “Zmagal je Janez, ne Georg, ne Barack in ne Angela.” Lep dan želim vsem “Janezom” in vsem “Marijam”, ne glede na to, s katerega koščka sveta prihajate.

Aleksander Rant

Sorodno

Zadnji prispevki

Furs postavljen na laž; občutljivi podatki “romali” h Golobovim komisijam

Finančna uprava RS zanika namigovanja o pošiljanju podatkov osebam...

[Video] Nov vojaški uspeh ukrajinskih sil – uničena ruska ladja

Ukrajinske sile so ponoči uničile rusko vojaško ladjo Sergej...

Podpišite peticijo proti postavitvi novih azilnih domov!

Vlada Roberta Goloba je prejšnji teden sklenila, da bo...