[Pozor!] Vreme bo pestro: Toča že klestila v Sevnici, nevarnosti še ni konec

Foto: Arso

Preden se bo spremenljivo vreme, ki nas zadnje dni spremlja, spravilo v red, nas čaka še nekaj neprijetnih vremenskih pojavov. Izključena ni niti toča, ki je že klestila po Sevnici, že danes ponoči pa so ob nevihtah možni močni krajevni nalivi.

Kot napovedujejo meteorologi, so v noči s torka na sredo ob nevihtah predvsem na jugozahodu Slovenije možni tudi močni krajevni nalivi. V jugozahodni, južni in osrednji Sloveniji pa ob močnih padavinah lahko hitro narastejo in se razlijejo manjši hudourniški vodotoki.

Popoldne bo sicer spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 23 stopinj Celzija. Ponoči se bodo padavine in nevihte v zahodnih krajih okrepile in do jutra razširile proti vzhodu. Možni so močnejši krajevni nalivi, poroča Agencija RS za okolje.

Glede na napovedi pa ni izključen niti pojav toče, ki je po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje že prizadela območje Sevnice. Kje je največja verjetnost toče, si lahko ogledate tukaj.

Jutri bo sprva oblačno s padavinami, ki pa bodo do sredine dneva večinoma ponehale. Popoldne se bo delno zjasnilo, zapihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 16, najvišje dnevne pa od 18 do 24 stopinj Celzija.

Še padavine, a tudi veliko sonca
Vreme se bo nato začasno obrnilo v četrtek, ko bo dokaj sončno in toplo. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ob morju jugo. Le v hribovitem svetu zahodne Slovenije bo več oblačnosti, tam bodo nastajale tudi krajevne plohe.

V noči na petek se bodo padavine na zahodu spet nekoliko okrepile in prehodno zajele tudi južno in osrednjo Slovenijo. V petek bo večinoma sončno, le v Posočju bo bolj oblačno s kakšno ploho. Še bo pihal jugozahodnik.

M. P.

 • valentin

  Prosim te oglej si teh par kratkih video…Ne flancaj ampak se prepričaj. Za oboževalce teorij zarot ni vredno izgubljati časa, saj bi bila teorija zarote za njih tudi tedaj, ko bi jim proti njihov volji kdo v njihovo zadnjo plat konkretno porinil kak debel kol. ;) NASA pa je že pred leti priznala redno zapraševanje ljudi s strupenimi
  kemičnimi sledmi v katerih je predvsem litij in druge težke kovine. http://yournewswire.com/nasa-admit-to-spraying-americans-with-poisonous-chemtrails/
  Kakšni so stranski učinki litija, ki ga stresajo z NATO letali na nas? Iz podatkov iz Wikipedie; Glavobol, povečano uriniranje, tresenje rok, močno povečana žeja, stalna zaspanost, zmedenost. Če je meja litija močno prekoračena nastopi kolcanje, bruhanje, driska in zvonenje v ušesih. Vse to se je dogajalo kar nekaj mojim znancem in prijateljem iz Postojne med NATO vajo Adritatic strike. Nekaj od tega tudi meni. Torej, če si med NATO vajo Adriatic strike imel podobne simptome je to od litija, ki so ga in ga še kar naprej pridno stresajo na nas. Vremensko vojskovanje je sicer javno prepovedano, saj je 1976 leta 85 držav podpisalo sporazum o prepovedi vojaških ali drugih sovražnih tehnik klimatskega inženiringa. Kljub temu imamo v svetu mnogo dokazov, da se vojaški klimatski inženiring kar naprej izvaja v različnih državah iz razlogov povzročanja poplav, suš za povzročanje lakote finančno podprtih od korporacij kot je MONSANTO itd. . https://www.youtube.c/watch?v=Wm7F9NiQLXY Take in podobne slike neba se lahko vidijo tudi na našem nebu še posebej med NATO vojaškimi vajami. V enem od prejšnjih člankov sem prilepil video v katerem Kristen Megham na javnih prireditvah obvešča ljudi, da je delala v ameriški vojski v aviaciji na vojaškem letališču na oddelku za distribucijo smrtonosnih substanc za kemtreile, ki jih ameriška letala spuščajo vsepovsod po svetu, kjer imajo njihove vojaške baze. Po wikipedii se vremensko vojskovanje izvaja na tri načine; iz tal, z raketami in z različnimi letali. Tu si oglej dva kratka videa, ki prikazujeta kako se to dela s tal. To kar vidiš v videu je že zastarela ruska tehnologija, ampak nekaj podobnega sem videl tudi na ameriških kamionih v Postojni, ki so mimogrede kar brez registrskih tablic vozili po naših cestah. ; https://www.youtube.com/watch?v=yaf0q5nnJ4Q Še zastarela ameriška verzija; https://www.youtube.com/watch?v=aLry7npqhxo
  Naj mimogrede ponovno omenim, da sem lani v koloni vojaških vozil, ki so se
  pomikala v smeri proti Pivki videl vojaško cisterno na kateri je z velikimi črkami pisalo; “Highly dangerous chemicals” Žal je nisem uspel fotografirati, pa saj bodo take cisterne še prihajale in bodo te vaje itak ponavljali toliko časa, dokler ne bo vsa voda v kraški podtalnici povsem zastrupljena.Naj še enkrat omenim, da je v NASA v dokumnetu, ki je na voljo na internetuz naslovom Future warfare zastrupljanje vodovodov ena od njihovih prioritetnih nalog.Namen mojega pisanja ni v tem, da bi strašil, ampak, da bi se vsak zavedel kako nujno je, da Slovenija čimprej izstopi iz te zločinske fašistične korporativne organizacije.