Jože Biščak: Vojna proti nam

Foto: Demokracija

Osebna, ekonomska in politična svoboda so vrednote, na katere prisegamo pri reviji Demokracija. In te vrednote izhajajo iz svobode govora. Možnost in pravica, da poveš svoje mnenje o vseh zadevah in svobodno govoriš, je zahodni civilizaciji omogočila nesluten razvoj in napredek. A svoboda govora ni samo to, da lahko govoriš, ampak tudi to, da poslušaš druge, ki imajo diametralno nasprotne poglede od tvojih. Četudi se ti zdijo ideje nasprotne strani slabe, mestoma celo škodljive in žaljive zate ali določeno skupino, je svoboda govora to, da se takim idejam zoperstaviš s svojimi idejami in pogledi. In skušaš ljudi prepričati v svoj prav. Nikakor ne s cenzuro, prepovedmi ali fizičnim in materialnim uničenjem tistega, s katerim se ne strinjaš.

In ravno slednje se dogaja uredništvu Demokracije. Ker levičarski aktivisti s svojimi stališči niso uspeli prepričati ljudi, so pred tedni začeli nesluten pogrom zoper revijo. Zdaj ne gre več za to, da bi z ideološkimi nasprotniki soočili svoja mnenja, niti za to, da bi pozvali k bojkotu nakupa revije Demokracija in njene spletne strani, kar bi bilo s stališča svobode govora povsem legitimno, zdaj gre za pritlehno vojno proti nam. Nad nas ne pošiljajo samo organov pregona, češ naj nas ustavijo (karkoli že to pomeni), začeli so z ustrahovanjem naših oglaševalcev, od katerih je prav vsak medij eksistenčno odvisen. Zastavonoša te gonje ni postal nihče drug kot javni zavod RTV Slovenija, ki je po definiciji del javnega sektorja, saj so tamkajšnji novinarji in »novinarji« opredeljeni kot javni uslužbenci. Zavod, ki smo ga prisilno primorani plačevati vsi, ni na trgu, kot je Demokracija, ampak v varnem zavetrju RTV-prispevka, kar pomeni, da ima denar za svoje delovanje ne glede, ali ima oglase ali ne.

Oglejte si še: Oksimoron Milana Kučana

A to niti ni toliko pomembno (ker tako pač je, ker smo se na to navadili, čeprav prisilni RTV-prispevek za nobenega svobodnega človeka ne bi smel biti samoumeven), če bi pri tem tudi ostalo. Strašljivo je, da so si ti javni uslužbenci, ki mestoma sebe imenujejo celo preiskovalni novinarji, zadali poslanstvo, da z lažmi oglaševalce prepričajo, naj ne oglašujejo več v reviji Demokracija. Pošiljajo jim namreč vprašanja, zakaj oglašujejo v reviji, ki širi “sovražne vsebine, vključno z rasizmom in homofobijo”. Ta ugotovitev je izključno njihova, to je njihova percepcija zapisov v reviji, nikakor ne oglaševalcev, ki bi po tej logiki prenehali oglaševati že davno, in to ne samo v Demokraciji.

Levičarji ne želijo zgolj utišati drugače mislečih, na vrsti bodo lastniki podjetij in njihova lastnina
Ne želim nikogar ničesar učiti, ampak podjetja oglašujejo zato, da bi prodala svoj izdelek ali storitev. In tako preživela na trgu. Skušajo doseči kar največ morebitnih potrošnikov. Pri tem jih vodi ekonomski interes, oglaševalci se (običajno) ne opredeljujejo do vsebin v medijih in če v nekem mediju oglašujejo, to ne pomeni, da podpirajo uredniško politiko. Kajti če bi to držalo, bi podjetja najprej nehala oglaševati prav v javnem zavodu RTV Slovenija. Ta je namreč postal nekakšen neuraden servis za širjenje socialističnih idej, tudi skrajno levičarskih, ki zagovarjajo skupno lastnino, nacionalizacijo, centralno-plansko ekonomijo, popoln nadzor nad življenjem posameznika. Kaj to pomeni? Kaj pomeni, da podjetje oglašuje v mediju, ki na splošno prezira zasebno lastnino, kot to pogosto slišimo od skrajnolevičarskih sogovornikov na nacionalni televiziji ali radiu in poslušamo njihova modrovanja, naj podjetniki kar zapustijo Slovenijo? Ali to pomeni, da se lastniki oglaševalcev navdušujejo nad tem, da jih taisti socialisti jutri razlastninijo in se polastijo njihovega premoženja? Najbrž ne, ker jih pri oglaševanju vodi ekonomski interes. Če bi jih kateri drug interes, to ne bi pomenilo nič drugega, kot da to podjetje sofinancira lastno uničenje, svoj lasten samomor.

Luka Mesec in Miha Kordiš – primera predstavnikov cenzure in pogroma nad podjetništvom. (Foto: STA)

Oglaševalci se morajo pač sami odločiti, ali bodo nasedli pogromu ali ga bodo ignorirali na način, da bodo za svoje lastnike gospodarno poslovali in skušali doseči čim večje število potrošnikov, s tem pa uspešnejše poslovanje. Zavedati se morajo, da se levičarski aktivisti, če jim bo uspelo zatreti svobodo govora in utišati drugače misleče, pri tem ne bodo ustavili. Naslednji na vrsti bodo prav lastniki podjetij in njihova lastnina, na koncu popoln nadzor nad ljudmi, se pravi vrnitev v totalitarizem.

Mnenja se soočajo in krešejo, da na koncu dobimo najboljše
Ne bi se smeli bati tistih, ki javno predstavijo svoja stališča, čeprav so ta za nekoga nesprejemljiva. Če se jih bojimo, se ujamemo v lastne predsodke, če se jim ne moremo zoperstaviti s svojimi argumenti, potem ni nekaj narobe z našim sogovornikom, ki je lahko ideološki nasprotnik, ampak z nami. Bolj bi nas moral skrbeti resnični fašizem, ki želi z grožnjami (tudi oglaševalcem) preprečiti javno izražanje stališč in mnenje zgolj zato, ker se z njimi ne strinja, ker so zanj mogoče žaljiva ali mu preprosto niso povšeči. Ne glede na vse, se moramo vedno in povsod bati zgolj tistih, ki želijo zatreti javno razpravo in vsem vsiliti svoj pogled na temo. To so pravi fašisti, to so pravi tirani, to so pravi totalitaristi. In zagotovo to nismo na Demokraciji, kjer imamo svoj svetovni nazor o različnih temah: od tradicionalne družine do ilegalnih migracij in slovenskega naroda. Vedno pozorno poslušamo druge in se jim zoperstavimo izključno z besedo. Prepričani smo namreč, da ima vsakdo pravico povedati, kaj si misli o katerikoli zadevi. Menimo, da moramo slišati več, več in še več resnic – ki jih lahko sprejmemo ali jim nasprotujemo z besedo in argumenti – da bi pridobili izkušnje in tisto modrost, ki bi pripeljale do dobrih odločitev in rešitev.

Svoboda govora je temeljna pravica. Še več. Svoboda govora je temeljna svoboda. Omejitev razmišljanja in širjenja idej je bolj resna omejitev, kot če si fizično zaprt. Kdorkoli želi svobodo govora omejiti, in ravno to počnejo na RTV Slovenija, si želi prevlado nad svobodnim posameznikom in njegovo voljo. Svoboda govora je ključna za gospodarski in družbeni razvoj. To dokazujejo raziskave, to priča zgodovina. Mnenja so se soočala, med seboj kresala, na koncu smo dobili najboljše. Svoboda govora torej ni le prijazno izražanje stališč, ampak (včasih zelo trdo) soočenje, kar je bistvenega pomena za demokracijo in posledično blaginjo ljudi. Svoboden posameznik mora vedeti, kakšne so ideje, stališča in razmišljanja drugega. Ve pa tako, da drugemu ne omejuje svobode govora, da drugega na tak ali drugačen način ne želi uničiti. Zgolj zato, ker se z njim ne strinja. In zgolj zato, ker se počuti ogroženega zaradi idej drugega. Iskanje varnega zavetja in pomoči v nedrjih države, kot to zadnje čase počno na RTV Slovenija, v Društvu slovenskih pisateljev, Slovenski filantropiji in še kje, je znak podganjega značaja, nemoči, da bi se na trgu, v boju argumentov in različnih stališč soočili z revijo Demokracija.

Enkrat sem že zapisal, enkrat sem že sporočil levičarskim aktivistom, bom še enkrat: lahko me ovadite, obtožite, sodite, obsodite, pošljete v zapor. A če me boste želeli utišati, me boste morali ubiti. Kar vam, ljudem, ki za pogrom proti drugače mislečim ne izbirate sredstev, najbrž ne bo težko. Svoboda (govora) je nekaj, za kar se je vredno boriti. In se bom še naprej. Če se izgubi ta bitka, ne bo več kaj pustiti prihodnosti.

Jože Biščak

 • tarantela

  Zanimivo!!!
  Na Viasat History pravkar vrtijo dokumentarec o drugi vojni v Sloveniji

  • večni srb

   Napiši še originalni naslov, da si ga lahko poiščemo na Youtube ali drugje na netu, ne gledam televizije sploh.

 • Olga2345

  Bravo gospod Biščak Svobode govora si ne bomo dovolili vzeti! Oglaševalci, ki bodo oglaševali le pri tistih, ki jih bodo odobrili talibani, naj ne računajo na naš denar! Dol z levicarskimi TALIBANI!

 • Krtača 20

  Zdej sm šele opazu kolk majo pr Florjan zjebano fasado. Kaserajo pa k zmešan. Sam zato k so sred Benetk.

  • Friderik Peršič

   Tam itak vsi kasirajo , tiste kave od 5 ojrov navzgor naj kar sami žlampajo …

   • SIMON ROZIC

    Kaj si tak “šuft” ? A ne bi siromašnemu Kordišu plačal en “kapucino” na Markovem
    trgu…se bojiš, da te bojo golobi posrali ?

 • VERRZIFIKATOR

  Jurij Orvelšek

  SOVRAŽNIK IN PRIJATELJ

  Družbeno je zdaj na moč nevarno,
  lažnih je prijateljev premnogo,
  vsi prefinjeno igrajo vlogo,
  z njimi ti ravnati je preudarno.

  Govorijo ti na moč prijazno,
  toda v vsakem se sovražnik skriva,
  se v zavest prihuljeno ti vriva,
  družbeno je stanje res porazno.

  Ker ne veš, kdo je prijatelj pravi,
  Vélikemu bratu se potoži,
  vanj zaupaj, tisto pa, kar kroži,
  kot sovražno isti hip prijavi.

  Raje vsake reši se novice,
  ki le malo zdi se ti sovražna,
  budnost je na prvem mestu, važna,
  pravi ti ministrstvo resnice.

  Bodi karseda povsod previden,
  zlasti ko gre za zadevo spletno,
  spremlja budno tam oko te spretno,
  kot sovražnik si na daleč viden.

 • Zora

  Moja ideja je da naj se ta neumni Bišek nekam skrije in naj njegove revije čim prej propadejo. Pa da je Bišček kreten, ki laže in spreobrača resnico. No po njegovem je to da lahko vse to napišem svoboda govora. Prav pa naj bo.

  • if

   Zora je stanje pred dnem, pri vas je temno.

   • to_mi_delaj

    Se pravi da brca v temo.

 • Lustrator

  Demokracija, Nova, Ognjišče, Požar, še vztrajajte na svoji poti!
  Večji kot bodo pritiski režima z vsemi svojimi hlapčevskimi podorganizacijami, bolj jasno je, da jim voda v grlo teče in poskušajo še z najbolj primitivnimi metodami zatreti tistih nekaj odstotkov ljudi, ki sploh še razmišljamo z lastno glavo. A prišel bo dan, ko bo udbovsko omrežje razbito, državna podjetja prodana, rdeči tajkuni daleč od vzvodov odločanja in takrat ga ne bo normalnega privatnega podjetja, ki bi kar tako “na lepe oči” oglaševalo v pofl komunističnih glasilih, ki prežemajo veliko večino slovenskega medijskega prostora.

  • Janko Gedlicka

   Prepričan sem, da imaš prav. A kot kaže ni pričakovati, da bo hitrost, s katero bi se naj te zaželjene radikalne spremembe zgodile, enaka svetlobni hitrosti. Človek si npr. ne bi mislil, da bo stranka Levica, ki si pač ne prizadeva razbijati našega sociološkega statusa quo (UDBA itd.) pridobivala na politični teži. Res pa je

   • O’Brien

    Zakaj levičarjev ne tožite zaradi lažne obdolžitve?

  • O’Brien

   Pohvale Radiu Ognjišče, da spremlja dogajanje v zvezi z uvajanjem lgbt ideologije na Filozofsko fakulteto. http://radio.ognjisce.si/sl/207/slovenija/28337/

   Skupaj smo močni in bomo zmagali. 16. 11. pride Jordan Peterson.

 • Vera

  Svobode govora in pisanja nam komunisti v letu 2018 ne bodo vzeli ! So pozabili, da nismo več v letu 1945, ko so tito in njegovi sluge teptali, klali vse , ki so bili drugačnega mišljenja, prepričanja , vere , jezika in kulture ? ? ? Ne bo vam uspelo, zato se raje predajte delu, saj dnevno prejemate opomine iz Bruslja in še od drugod!

  • Friderik Peršič

   Kaj so tebi poteptali leta ’45 …?

   • branči

    tebi in nekaterim pamet, ker se jim je čas ustavil tega leta l.45. tega tudi danes l.2018 niste ugotovili!

    • Friderik Peršič

     Ja Branči , kaj pa so tebi poteptali …? Veri so očitno rožico , tebi pa moškost …?

     • rrrrr

      V muzeju Bistra je zaradi dveh svežih mevedov, treh jazbecev in šestih zajcev zmanjkalo slame. Zato so friderika kar s peršičem nagačiti…

     • Friderik Peršič

      Ah , vi intelektualci …

  • VERRZIFIKATOR

   Enim so storili že avgusta
   leto pred “osvobojenjem” silo,
   se na Poljskem to je dogodilo,
   kdo tedaj že ni dobil dopusta?

 • Franc Šink

  Tudi mene bodo morali prej ubiti šele potem bodo imeli mir pred menoj.

  • Hun

   V virtualnem svetu?

 • Ivan Friderik Novak

  Biščaku se blede, ker je bolan.
  Od svojega “firerja” se je nalezel paranoje.

  • Jožefa Benko

   ti pa od svojega vizionarja in ljubičice bele

 • Hun

  Od kdaj je Telekom zasebno podjetje primorano “bojevati” se na zasebnem trgu.

  Ko je Lidl odstranil križe iz reklamnih sporocil niste bile mnenja, da zasebne podjetnike ne interesirajo religiozni simboli. Ampak se mučijo privabit, cim vec potrosnikov.

 • samotoje

  Nova24 in Demokracija bi morali na prvo stran prilepiti slogan Proletarci vseh dežel, združite se! Takoj bi tožilstvo sestavljalo obtožnico, saj bi šlo za sovražni govor proti javnim uslužbencem, celotni koaliciji in faliranim študentom za dobro mero. V javnih vrtcih bi vsi protestirali.
  Zdaj pa resno: ob lokalnih volitvah se počasi a vztrajno krepi novo pomladno gibanje, ki bo neizogibno prevzelo oblast. Že samo misel na kaj takega jugonostalgične desnofobne neokomuniste spravlja ob pamet. Kar vidim njihovo grozo. Zato so tako pobesneli. Fino.

  • Slovenka

   Na lokalnih volitvah lahko desne stranke veliko poberejo, če bodo pametne in bodo znale stopiti skupaj. Nekaj korakov v pravo smer je že storjenih. V Mariboru SDS in SLS podpirata Kanglerja za župana, medtem ko Logar v Ljubljani uživa podporo vseh desnih strank. Prepričana sem, da tudi drugod desnica združuje sile. In to ni vse. Naslednje leto so evropske volitve in tudi tam bo lepa priložnost za desnico.

   Pamet in sloga mora biti geslo složne desnice.

   • Slovenec 33

    Pametna teza.

    Je samo ena greznica, ki bo lahko zmanjšala ta uspeh – KRTI.

    • Slovenka

     Se strinjam, eden takih krtov je bil pred kratkim dejaven v Novi slovenski zavezi, v mislih imam Petra Sušnika in njegovo nakladanje, kako bi lahko Janša skupaj s Cerarjem in Bratuškovo sestavil koalicijo, vendar je ni zaradi svojega oholega in zamerljivega značaja. Halo??!! Seveda smo mu na Novi z nekaj znanimi izjemami povedali svoje in tudi v Časniku se je pod Janševim odgovorom pojavilo kar nekaj kritičnih mnenj o Sušnikovi trditvi, za katero ni ponudil nobenih dokazov.

     Takih prepirov bo še več in stranke bodo morale biti pozorne na morebitne podtaknjence. V Mariboru zadeve Kanglerju zaenkrat dobro kažejo, vendar nas ugodne napovedi ne smejo uspavati.

     • Hun

      Kaj pa Jelincić ste ga k spoved nagnal, odpustke mogu placat?

      Se prav, ce SDS stab ukaze, da je Peter sovraznik je to brezkompromisna resnica?

     • Slovenka

      Kakšen sovražnik neki? Tepec, neinteligenten zavistnež.

     • Hun

      Sama si kritizirala pojavo Zmagotovo, skakanj s padalom na pikniku SDS. Skleroza te daje. Povej kaj o Zmagecu.

      O Petru si sama izjavla, da je krt. Kako naj si to prijateljsko krtovsko njuskanje predstavljam.

     • Slovenka

      Skleroza? Si prepričan, da si se obrnil na pravi naslov? Kaj ima Zmago s Sušnikovim jamranjem, da bi se dalo sestaviti koalicijo med SDS, SMC in SAB, če ne bi zamerljivi in oholi Janša vsega pokvaril?

     • Hun

      Jansarka ne vid nc druzga kot diktatorstvo SDSa

     • Slovenka

      Če ne kaj drugega, izbral si si pravi vzdevek, tako kot so Huni v pozni antiki razširjali smrad po Evropi, tako ti stresaš umazanijo po tem forumu. Nič se mi ne zahvaljuj za to oceno, ker sem te blokirala. Lajaj, kolikor ti je drago, s tabo sem opravila.

     • Hun

      Spizdi cipa ritolizniska pa prodajaj vaso resnico drugem. Ti bos o demokraciji, pljuvas po ukazu

   • večni srb

    Ne govori neumnosti, SLS skrbijo samo za svojo rit, oni so prej nasprotnik SDS kot zaveznik.

    • Slovenka

     Če hočejo še tretjič ostati pred DZ, naj kar delajo neumnosti.

 • Valter BraniSlav

  V SLO no javna uprava prehranjevala javno upravo, podjetnike in nezaposlene.
  TAKO KOT V VENEZUELI.
  Levicarji bodo denar nasli v bankomatih.

 • to_mi_delaj

  Sedi 5

 • Maca

  “Avtor-ji” prisilnega RTV prispevka niso levi multi-kulti progresivni pedr-ljubeči Slovenski politiki, ampak evropski (=EU) globalistično progresivni pedr-ljubeči politiki = elita, ki hoče na vsak način uničiti Evropo, kot jo poznamo.

 • maxbernie

  JB je precej motena oseba. To vam zna potrditi 99% ljudi, ki imajo opravka z njim.

  • Aurelius

   Odlično napisana ocena – zaradfi nje ti moram priznati, da si vsaj za 1 % boljši od JB, kar pomeni, da si 100 % trotl …

 • Hanza

  CIVILNA INICIATIVA ZA SVOBODNO OGLAŠEVANJE

  ANTI DOMEN SAVIČ KAMPANJA – 1

  Spoštovane Slovenke in Slovenci

  Potem, ko sta nam poslanca Levice Luka Mesec in Miha Kordeš pregnala najbolj inovativne podjetnike v tujino, ker jim želijo komunisti nacionalizirati premoženje, nam je v drugi fazi poneumljanja skrajno levi komunist Domen Savič skušal dokazati, da podjetja ne smejo svobodno izbirati medijev za oglaševanje. V desnih medijih je po Domnu Saviču zaradi sovražnega govora, ki ga ne določa noben zakon, oglaševanje prepovedano. Njegove želje in pobude, so svobodna volja vsakega državljana, žal pa je javna RTV SLO, ki jo plačujemo vsi, iz tega naredila pravo hujskaško kampanjo in še malo pa bodo vstajniki tudi sredi Ljubljane. Vsaj tako lahko razberemo iz številnih orkestriranih oddaj, ki spominjajo na najbolj svinčene komunistične čase obsojanja sovražnikov komunizma.
  Zakon o varstvu konkurence v 13. členu, ko govori o nelojalni konkurenci povsem jasno prepoveduje
  1. Omaloževanje podjetij s sklicevanjem na narodnostno, rasno, politično ali versko pripadnost
  2. Neupravičeno uporabo imena firme, če se s tem ustvari ali utegne ustvariti zmeda na trgu

  V demokratičnih državah s privatno in državno lastnino je namreč kakršnokoli vsiljevanje ali določanje objave oglaševanja, ki ni prostovoljna volja oglaševalca, kaznivo dejanje.

  V kolikor inšpekcije in državni organi ne bodo nemudoma reagirali na kastriranje oglaševanja podjetij v določenih medijih bomo žal prisiljeni
  PRIČETI S KAMPANJO
  s katero bodo kupci blaga ali storitev ob umikanju oglasov zaradi političnih pritiskov skrajne levice čisto enostavno
  PRENEHALI KUPOVATI IZDELKE IN STORITVE, saj bo potem očitno,
  da oglaševalci kupcev z desnega pola ne potrebujejo, jih ignorirajo,
  kar seveda pomeni selitev nakupnih navad h konkurenci, ki se ni pustila ustrahovati.

  Pa bomo videli rezultate, kdo bo več dosegel Domen Savič ali naša civilna iniciativa.

  In ko bodo podjetja spoznala, da je zaradi spremenjenega oglaševanja – zapuščanja oglaševanja v desnih medijih padel tudi promet – realizacija, bodo ta podjetja lahko tožila Domna Saviča in RTV SLO zaradi posledic kršenja zakona o varstvu potrošnikov.

  Kdo bo torej koga ????

  Pridruži se nam tudi ti

  CIVILNA INICIATIVA ZA SVOBODNO OGLAŠEVANJE

  • večni srb

   A vam lahko nekaj zaupam? Imam slabo internetno povezavo, star računalnik, ne morem si privoščiti nalaganja reklam, zato imam enostavno blokirane vse oglase, telemetrijo in sledenje. Deluje odlično tudi brez tega.
   Kaj potem počnejo Google in ostale globalne korporacije, ki nudijo brezplačne storitve v zameno za razkritje in analizo zasebnih informacij uporabnikov, kako lahko to spravijo v denar?
   isto bi se lahko vprašali za cerkev, komu služijo spovedi, Bog itak vse ve, za župnišča pa so hodobije samo še dodatno breme, ampak nekako jih cerkev vzame v zakup in trži v obliki intimnih kontruktov in tračev, ki nenazadnje bogatijo celo cerkveno skupnost, za najmanj boleč in sramoten način. Spoved je torej mogoča samo zato, ker ljudje v resnici nismo tako hudobni in ne mislimo vedno resno, civilizacija je preveč resna stvar, da bi jo lahko zaupali državi.
   Živimo v svetu, v katerem se načelno nimamo česa bati, pod pogojem, da tudi nič ne skrivamo, kdor nima nobenih osebnih skrivnosti, je pa navaden idiot. Žalostno je, da teroristične države posvečajo več življenjskega časa in energije nepisani karmi kot pravu, kar je po svoje prav, vendar zgolj v primeru, če bi nam namesto fašističnih družin, vladali umetniki in filozofi.

  • samotoje

   Odpri stran, posreduj link in gremo.

  • Hun

   Oblecte se v rjuhe pa se pjte kopat v terme al pa v lidl po grski jorgut

 • RATATA

  Javni usluženci na eRTeVeSlo že leta govorijo, da so prav oni in ves javni sektor prispevali največji delež k reševanju ekonomske in gospodarske krize, ker niso napredovali in dobivali povišic(!!)(??)… nadaljujejo pa s tem, da se v gospodarstvu plače niso nič znižale zavoljo krize in podobne bedarije….
  Ej kreteni javnotelevizijski in radijski::: delavcem v gospodarstvu ne le da so se plače znižale, ampak je bilo ogromno tudi odpuščenih in zelo mnogo jih je prenehalo poslovat. Ljudje so si našli delo čez mejo v Avstriji in Italiji…, zato ne zavajat folka!!!
  Seveda točnih in realnih podatkov pač v Sloveniji ni moč dobiti, saj so statistični uradi in prfukjen umar namenjeni ravno zabrisovanju realnih podatkov, ki so grozljivi. Kot tista zavajajoča in zlagana “košarica življenjskih potrebščin”, ki se po promilih veča, folk pa crkuje na obroke barabe zavajalske državnoupravne!!

 • večni srb

  Dokler ne brišejo komentarjev, jim nima nihče pravice očitati sovražnega govora. Aja, saj jih brišejo, škoda. Nacionalka tudi, lahko pa ponavlja sovražno vojaško propagando iz 90′, kjer komentarje preprosto zaklenejo.
  Sprijaznite se že enkrat, Slovenija je fašistična vojaško policijska džamaherija, to ni majhen problem, ki se bo odpravil sam od sebe, s časom. Saj edino zato rabimo svobodne in neodvisne medije, doktrina ne obstaja, vsako malenkost moramo najprej predebatirati in umestiti v znanstveno strukturo, če hočemo vedeti kaj in kako je šlo narobe, pa zakaj, šele nato lahko poiščemo rešitve.

 • večni srb

  Spoštovani kolega Biščak, tudi jaz sem bil urednik lokalnega časopisa, vendar so nas fašisti popolnoma onemogočili in razgnali, pri čemer niso izbirali nobenih sredstev. In to mislim skrajno resno, ko rečem nobenih, mislim točno to, za državne teroriste tudi življenje ni sveto. Raje ne grem v podrobnosti, povem pa, da so bili vaški sponzorji zadnji, ki so nas zapustili, ljudje so nas podpirali kljub policijskemu nasilju in občinski korupciji, dokler smo lahko zdržali.

  Dvakrat sem bil obsojen zaradi sovražnega govora, ki ga sploh nisem napisal, vsaj ne v taki obliki kot je bilo objavljeno, na dve leti pogojne. Prvič so mi vdrli in pobrali računalnike ker naj bi napisal, da so vsi kriminalisti pokvarjeni, prej tega itak ne bi trdil, dokler nisem imel prvič opravka z njimi in do danes še nisem srečal niti enega korektnega in normalnega. Torej komentar drži v vsakem primeru, čeprav ga nisem napisal in takrat tudi še nisem v to verjel.
  Drugič naj bi napisal, da naši sodniki vlečejo korenine še iz bivšega režima, pri čemer sploh ni bilo jasno iz katerega obdobja, iz komunizma itak, v resnici pa so celo potomci nacistov. In nenazadnje, zakaj bi bila taka izjava sploh sporna? Isto je namreč par mesecev kasneje javno izjavil minister za pravosodje Klemenčič, objavljeno je bilo na nacionalki.

  Sodili so mi brez odvetnika, hišne preiskave so bile opravljene nezakonito, računalnike sem dobil obakrat nazaj pokvarjene in razbite, osebne stvari na diskih so skrivaj in v prirejeni obliki posredovali družbeni samozaščiti, ki je širila o meni umazane laži in ščuvala name vaške zarukance, sodelavce in ovaduhe, edini dokaz proti meni pa je bila beležnica na kamor je nekdo skopiral kup dreka iz interneta in do danes ni jasno kako se je znašla na mojem računalniku, ki je bil povezan v mrežo preko javno odprtega wifija. Za vdor so uporabili kar piratsko stranko, ker za bogato mularijo so to heci.
  Tisti fašistični gnilobi, ki me je obsodila, sem po obsodbi rekel isto, ne boste me utišali, prva stvar ki sem jo naredil je bila, da sem šel v lokal ob sodišču na kavo in napisal komentar, kar delam do tega trenutka.
  Gospod Biščak, mene bere bistveno več ljudi kot vas, med mojimi prijatelji je bil tudi vrh državne, znanstvene in kulturniške smetane, pa so me vseeno pohodili kot navadnega ščurka, nihče mi ni pomagal, da ne bi še njih, če vam to kaj pove.

  • gušto

   Verjamem.
   Če stvari ne preizkusiš na lastni koži, ne verjameš, česa je ta narod sposoben. :(

   • večni srb

    To je vojna za um človeka, proti vsem nam. V tej vojni bomo zagotovo zmagali, v to naj nihče ne dvomi, potem bomo zmagovalci na vrsti za sankcije. In to je problem, ki se ga je vredno zavedati že danes. Osebno vidim samo dve možnosti, lahko nabijamo vse povprek in malu tu, malo tam, tako jih bomo mogoče enih par izpostavili in kaznovali, vendar ne bo nič bolj jasno kot prej in zagotovo ne bomo vseh.
    Lahko pa tudi počasi in natančno razdelamo stvari, razumno analiziramo celotno situacijo in jih zatolčemo vse do zadnjega.

  • Hun

   kdaj to v prejsnem zivlenju

 • xtc

  Bravo Biščak.
  Komunizmi in socializmi so retardirani politično verski sistemi,ki svobodo govora dojemajo kot svobodo ,dokler jih ta ne sooći z kritikami od tu napreje so le še fašistične in diktatorske.

  • freedomfighter

   Se strinjam vsi verski sistemi so retardirani s socializmom na celu

 • Van Der Waals

  LEVI FAŠISTI!!! tako bi se morali imenovat ne pa ”anti”fa. da se v sloveniji demokratska stranka uvršča na desno stran že to poved v kaki državi živimo. V USA majo demokrate ki so na levi strani in republikance na desni!!! slovenija je tolk ultra levičarska fašistična.

 • Simon Novak

  Jožek, Sušnikov Nejc te pozdravlja

 • TOML

  Jaz pa enostavno serjem na socialiste.
  Levičarski klošarji niso vredni, da jih pes poščije.

 • Van Der Waals

  LJUDJE POZOR!!!! PRED NAŠIMI OČMI SE DOGAJA THE GREAT REPLACEMENT ALI VELIKA ZAMENJAVA POD VODSTVOM GLOBALISTOV (Bono U2, SOROS, MACRON, KOMUNISTI, LGBTQ, feministke…). ŽELIJO SI ZAMENJATI BELO RASO Z MUSLIMANI CIGANI IN ČRNUHI!!!! TO SO ANTI WHITE ali PROTI BELCEM!!!! NAJVEČJI SOVRAŽNIKI BELE RASE. TO SO RASISTI!!

  • Spartan

   Vprašanje je kakšen je končni cilj teh kretenov ki jih omenjaš!?! Ker, če mislijo ti levi “zika-virusovci” v končni fazi zavladat tem islamskim kosmatim in ogabnim črnim gremlinom, ki se razmnožujejo že samo ob stiku z vodo, se motijo! In prepričan sem, da se tega tudi zavedajo!
   Ker…Gremlini bodo res najprej pokavsal vse “vernike”. Ampak na koncu bodo pokavsal tudi vse svoje leve zaveznike (koristne bedake oz. nevernike)! Do zadnjega. In nato zavladali celi Evropi. Torej! Kaj pa potem? Kakšen je končni cilj teh levo liberalnih “anti-white” sado-mazo nizkovejevnih primatov, ki jim nese samo do 24ure!?!? Kaj bo jutri, pa nobenega od naštetih kretenov ne zanima!

  • freedomfighter

   Muslimani niso rasa…malo spominjas na fantazije o germanski resi

 • Miha

  Aha ko je šlo za pivo Komunajzar in podobno pa ste furali isto zgodbo. Mater ste hinavci.

  • Lustrator

   1. Novinarji Nove NISO javni uslužbenci in NISO plačani iz davkoplačevalskega denarja.
   2. Zgodbe o “sovražnem govoru” Demokracija so debela in umazana laž – poročanje o DEJSTVIH, pa naj so še tako umazana, ne morejo biti niti žalitev, kaj šele sovražni govor, medtem ko čaščenje totalitarnih režimov, simbolov in osebnosti pri pivu Komunajzar JE spodbujanje sovraštva in je v neskladju tako z evropsko kakor slovensko ustavo in identiteto!

   • freedomfighter

    Pivo komunajzer spodbuja sovraztvo hahahaha ja ce ga prevec popijes hahah kaj vam enim seka res…clovek ki se je spomnil.imena komunajzer za pivo je marketinski genij…a si sploh znas predstavljati boljso reklamo kot mu.jo je naredila nova 24…pomoje je prodaja narasla v nebo…efekt kot cnn proti trumpu

    • Lustrator

     Tak “genij” lahko uspe le v Sloveniji, kjer se 3/4 javnosti še vedno ne zaveda, da je komunizem totalitaren sistem, ki je svetu in Sloveniji škodil bolj kot vse ostale naravne katastrofe v zgodovini skupaj. Tak “genij” lahko svojo idejo lansira na police le v državi, ki za razliko od večine članic EU ni podpisala resolucije o obsodbi totalitarnih režimov 20. stoletja in prepovedi njenih simbolov. In seveda se tak proizvod lahko nekaznovano prodaja le v socialistični greznici, kjer ustava velja toliko kot ciganska obljuba – v njej je namreč jasno zapisano da je Slovenija demokratična država, komunizem pa je NASPROTJE demokracije in vseh z njo povezanih z USTAVO ZAGOTOVLJENIH človekovih pravic. Ti je zdaj kaj bolj jasno, komunistični “liberalec”?

     “Pivo komunajzer spodbuja sovraztvo”

     Javno čaščenje katerihkoli totalitarnih simbolov, vrednot, osebnosti je simbol sovražnosti proti človeštvu, ki je vse te totalitarne režime z razlogom (vrednih nekaj sto milijonov življenj!) obsodilo. Družba, ki tega ni sposobna narediti, živi v zločinu in mora biti pripravljena tudi nositi posledice za svoja dejanja.

     • freedomfighter

      A znak na pivu je čaščenje totalitarnega režima lepo te prosim no…to je le dobra marketinška fora tako kot trumpove pikantne izjave na katere nasedajo samo ovce…sem pa siguren da na nobenem sodišču nebi uspel dokazati da ime komunajzer povelicuje totalitarni režim…v ameriki bi ti ze na nizji stopnji vsi sodniki zavrnili primer v evropskih drzavah pa na visjih stopnjah…pa vem da ste ljudje kot ti obcutljivi na to temo ampak a ves koliko ljudi je bilo ubitih pod simbolom islama ali pa krscanstva pa se nihce ne pritozuje…moram malo provucirati haha…drugace pa upam da vam kvazi kapitalistom ne bo potrebno ponovno razlagati kako delujeta povprasevanje in potrosnja

     • Lustrator

      “sem pa siguren da na nobenem sodišču nebi uspel dokazati da ime komunajzer povelicuje totalitarni režim…”

      Ja? Mi lahko poveš kakšen še bolj evidenten način poveličevanja določene ideje/osebnosti/simbolov od tega, da zgradiš celotno znamko na osnovi komunistične morilske dediščine? Se da slučajno pivo na kakršenkoli način razumeti kot posmeh iz Tita, njegovih zločinskih častilcev in jugoslovanske katastrofe? zelo težko – osebno sem si ga šel kupit in preverit, ker nisem mogel verjeti, da je tržni inšektorat kaj takega dovolil evropskemu trgovcu, a nisem našel enega samega elementa, ki bi kazal, da bi šlo za parodijo.

      Kar se tiče kapitalizma – razumem, da se “freedomfigjhterjem” niti sanja ne, da je kapitalizem osnovan na demokratični ureditvi družbe in brez nje ne more optimalno delovati. Kakor tudi ne razumete pojma demokratična družba, ki po meni na prvemmestu družbo, ki ima vzpostavljeno PRAVNO DRŽAVO. kapitalizem torej lahko deluje le v družbah z vzpostavljenim delujočim pravnim sistemom, ki postavlja pravila igre za vse udeležene stranke – tako prodajalce kot potrošnike. To o čemer govoriš ti (torej trgu brez zakonov), je anarhija, ne kapitalizem.

     • freedomfighter

      A vidis sam si dokaz kako uspesen je marketing tega piva se ti ki si proti prodaji si ga kupil…sam ga se nisem pil kot prvo ker nisem ljubitelj piva in kot drugo ker ne nasedam reklamam namenjenim ja kaj naj recem, namenjenim ljudem kot si ti…pa to pivo ni nikjer prepovedano ne samo v sloveniji…pa ravno prodaja tega piva je dokaz da smo demokraticna in pluralna druzba in recimo v ameriki lahko sredi trga mahas z zastavo nacisticne nemcije pa ne mi reci da je to manj sporno kot pivo komunajzer…seveda pa si v evropi vecina ljudi na levici in desnici svobodo predstavlja tako kot ti… ce meni nekaj ni vsec mora biti prepovedano za vse…to bi bil lahko slogan za prav vse evropske politicne opcije..VSE…glede pravne drzave in demokracije se pa popolnoma strinjam s tabo…zanimivo da v ameriki demokracija deluje dosti bolje kot v evropi in dosti dlje pa imajo popolnoma drugacen pogled na svobodo izrazanja kot na stari celini…ceprav je pa spet danasnje dogajanje v us prikaz njihovih anarhicnih nagnjen..to mislim vzeti stvari v svoje roke in streljati na politike…tega je v ameriski zgodovini se pa se

 • poglej ga tatiča. Te besede sem jaz zrecitiral na sojenju, enem od mnogih, kjer me desne podgane želijo utišati. Ne gre, me bo treba ubit , fašisti

  • gušto

   Kaj pa počneš, da te imajo po sodiščih že poln kufer ?

   • mitja kunstelj

    O podganah podajam svoje mnenje pa to

    • Aurelius

     Ojla, kunstelj, a si to res ti? Če to drži, miksponge, potem se na daleč izogibaj objektom, kjer je bila pred kratkim izvedena deratizacija, saj te bo v nasprotnem primeru zastrupila lastna požrešnost !

 • Hun

  Kaj mate to na Novi24 izbor najslabse genetike grdobcev.

  • marta

   O kom, ali čem ti govoriš ? Si tudi ti tukaj , veš.

   • Hun

    O teb ne tko da ne rabs skrbet

 • Aurelius

  Čestitam vam g. Biščak za pričujoči članek, še posebej za navedbo: “Svoboden posameznik mora vedeti, kakšne so ideje, stališča in razmišljanja drugega. Ve pa tako, da drugemu ne omejuje svobode govora, da drugega na tak ali drugačen način ne želi uničiti.” S tem ste povedali vse – kaviarkomunajzarji in njihovi plačanci pucfleki se namreč na vse kriplje trudijo, da bi čimbolj zatrli zdravo pamet in selektivno razmišljanje pri slovenskih volilcih in zaenkrat jim to zaradi naivnosti slovenskega volilnega telesa uspeva. Upam pa, da je bila letošnja prevara volilcev s strani kranjskega komedijanta zadnja in da njegova tako imenovana vlada ne bo trajala več kot eno leto …

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica
   SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
   savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
   se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
   jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
   se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
   traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
   socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
   demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
   ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
   Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
   stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
   imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd.
   lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  FAŠIZEM=SOCIALIZEM=KOMUNIZEM=NACIONAL SOCIALIZEM=
  =USTAŠIZEM=ČETNICIZEM=pedrizem=pedofilizem=TRANSIćiZEM=
  vukojebizem … = MURGL JUGOKOMUNIZEM
  =
  vse to različni “novi obrazi” kaviaržido KOMINTERNE.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=MURGL-JUGOKOMUNIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    =FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

     • Get Smart

      Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA
      220 MILIJONOV € za projekt,
      ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
      40 milijonov €

      in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
      MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje NI PLAČAL
      ampak jih
      je nagnal domov BREZ PLAČILA.

      Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
      Kaj odmeva v Stoščah?

      – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
      – ZA koga? Za PARTIJU?
      – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
      – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
      – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
      – “Evviva communismo!”
      – “Bandiera rossa la triumfera!”

      Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!