Pogine naj, stekli pes!

Miro Petek

V kanalizaciji, ki se zliva po družbenih omrežjih, raste število uporabnikov s fake računi in psevdonimi. Na Facebooku je med več kot dvema milijardama uporabnikov več kot 240 milijonov takih, ki svojo identiteto skrivajo. Ni pravih imen in priimkov.

Bančni roparji še vedno v anonimnosti
Vendar, ali se v Sloveniji lahko čudimo tej poplavi anonimnosti, ki laja čez ljudi, ki v javnosti postavimo in zastavimo svoje ime, ko pa se pri nas gradi kult anonimnosti tudi pod pretvezo človekovih pravic. Zapiranje arhivov in anonimizacija arhivskih dokumentov je tak primer, ko oblast določi, kaj ljudje lahko vidijo in slišijo. Ali anonimnost medvojnih in povojnih likvidatorjev. Ali zadnji primer Višjega sodišča v Ljubljani, ki  je odločilo, da parlamentarna preiskovalna komisija, ki se ukvarja z razkrivanjem bančnega kriminala, ne more izvedeti imen in priimkov politikov, tajkunov, lobistov in drugih ljudi z vrha družbene lestvice, ki so v obdobju kopanja bančne luknje obiskovali vodstvo NLB in člane nadzornega sveta ter pomagali pri realizaciji bančnega ropa. Ti ljudje imajo pravico do anonimnosti, do popolne imunitete, in to je seveda sporočilo, da se bančni rop splača in da se ne bo nič zgodilo.

Ropanje je postalo ustavno in zakonito
Višje sodišče sicer ugotavlja, da je pri osebah, za katere je dr. Anže Logar  v imenu parlamentarne preiskovalne komisije zahteval zaseg dokumentacije,  »moč utemeljeno sklepati, da so udeležene v poslih osumljenca«, torej NLB in takratnih  vodilni struktur v tej državni banki, hkrati pa nadaljuje, da bi razkritje imen pomenilo poseg v njihovo pravico do zasebnosti in da takšen poseg »ni ne ustaven ne zakonit.« Ustavno in zakonito je torej ropanje. Takšna odločitev treh višjih sodnic na višjem sodišču je škandalozna in škodljiva, ni pa nekaj, nad čemer bi morali biti presenečeni. Kajti slovensko sodstvo tako funkcionira. Ščiti kriminal, kriminalce in ščiti samo sebe. Iz tega bi lahko izpeljali sklep, da je del slovenskega sodstva in sodnikov konstitutivni del slovenskega podzemlja, ki ga nadzoruje politično-gospodarska mafija v sodelovanju s kriminalnim podzemljem.

Korespondenca Betettove in Paškulinove
Vendar pisarne sodnikov niso neprodušno zaprte in te dni sem dobil na mizo zajetno pošto z zanimivo korespondenco dveh sodnic z vrha slovenske sodne hierarhije, ki sta v elektronski komunikaciji prostodušno komunicirali o službenih in osebnih zadevah. Podpredsednica Vrhovnega sodišča Republike Slovenije Nina Betetto je svoji kolegici Marjutki Paškulin dajala nasvete, kako naj njeno sorodstvo ureja zelo vroče osebne zadeve. V komunikaciji se pojavljajo tudi podrobnosti kazenskih zadev. Paškulinova je bila v svojih pismih Betettovi tudi zelo nesramno sočna, ko je komentirala Aleša Zalarja, nekdanjega ministra za pravosodje. To sočnost ji je Betettova lahko nemara tudi zamerila.  Najdemo tudi komentarje o SDS.  Predvidevam, da je ta vroča korespondenca dveh sodnic romala tudi na druge naslove medijev, in le vprašanje časa je, kdaj se bo znašla v javnosti. In to bo seveda velik škandal, neprijeten tudi za celotno slovensko sodstvo, saj bodo lahko ljudje spoznali raven komunikacije ter moralni in osebnostni profil ljudi, ki na vrhu slovenskega sodstva odločajo o usodi ljudi.

Marjutka Paškulin in tovariš Mitja Ribičič
O Betettovi ve slovenska javnost zelo veliko, zaradi vpliva političnega omrežja in osebnih povezav se že vrsto let drži in obdrži na vrhu slovenske sodne hierarhije. Tudi Marjutka Paškulin, višja sodnica in vodja preiskovalnega oddelka Okrožnega sodišča v Ljubljani, ni neznana. Med drugimi se je spomnimo po razvpitih primerih, tudi v primeru korupcije državnega sekretarja Borisa Šuštarja, ko se je odločila, da pri Šuštarju ni razlogov za pripor ali celo nadaljevanje preiskave, čeprav se je pozneje znašel celo v zaporu. Leta 2005 se je borcem in komunistom prikupila, ko je ustavila predkazenski postopek zoper Mitjo Ribičiča, tajkunom pa se je zapisala v spomin, ko je sprostila nekaj milijonov vredno premoženje nekdanjega direktorja slovenske podružnice Hypo banke Božidarja Špana.

Stekli psi bodo še grizli
Stekle pse desnice je treba zaustaviti, piše sicer zelo marginalni in slabo brani tiskani bilten, vendar je bilo to sporočilo poslano v javnost z določenim namenom. Stekle pse lahko zaustaviš le tako, da jih pobiješ. Fojbe so še prazne, v zadnjih desetletjih smo v Sloveniji zaprli veliko rudnikov in jaške je še mogoče napolniti in zazidati.

Vendar vseh ni mogoče pobiti, ti stekli psi bodo še grizli. In to danes mnoge hudičevo skrbi.

Miro Petek     

 • karlina

  Stekli psi bodo še grizli
  Stekle pse desnice je treba zaustaviti, piše sicer zelo marginalni in slabo brani tiskani bilten, vendar je bilo to sporočilo poslano v javnost z določenim namenom. Stekle pse lahko zaustaviš le tako, da jih pobiješ. Fojbe so še prazne, v zadnjih desetletjih smo v Sloveniji zaprli veliko rudnikov in jaške je še mogoče napolniti in zazidati.

  Vendar vseh ni mogoče pobiti, ti stekli psi bodo še grizli. In to danes mnoge hudičevo skrbi.

  Miro Petek

  NI KAJ DODATI, KOT-PODPIS !!!!

 • karlina

  https://www.vecer.com/kemijski-institut-en-umor-izvrsen-se-en-domnevno-narocen-6351919 Pri tem primeru tudi Marjutka Paškulin, ki sigurno ni po rodu Slovenka, pa nikjer ni nobene slike, hm-smrdi, smrdi, močno smrdi.

 • Miro Jereb

  In upravičeno jih lahko skrbi….

 • Franc Šink

  Skrivanje imen ni človeška pravica !

 • Tweety Bird

  Miro Petek: “Stekle pse desnice je treba zaustaviti, piše sicer zelo marginalni in slabo brani tiskani bilten, vendar je bilo to sporočilo poslano v javnost z določenim namenom. Stekle pse lahko zaustaviš le tako, da jih pobiješ. Fojbe so še prazne, v zadnjih desetletjih smo v Sloveniji zaprli veliko rudnikov in jaške je še mogoče napolniti in zazidati.”

  No moj dragi Petek, hvala ti za te besede… jih ne rabim jaz izreči :)

  • osa

   časi se spreminjajo. upam, da bodo slovenčki, ki bodo spregledali in postali slovenci, počistili z tabo, kučani, bavcconi, beteti , masleši, klemenčiši ljudmilami, tonini,…ja rudniki čakajo, tudi BOG se joka, kakšni so lahko levaki??

  • Tačka

   Ćiv ćiv

  • Soave

   Čigave besede ? Saj to niso Petkove besede. Piše zelo marginalni bilten.
   Je pa res amlo nerodno napisano. Manjka še kakšen narekovaj..
   Tudi jaz sem že hotela čivkniti.

 • luckyss

  Proti takšnim steklim “pesekom ” bi se lahko cepili z lustracijo…
  Vendar kdo bi vas potem vodil,ovce ?!

 • moat

  Stekle pse desnice je treba zaustaviti https://www.vecer.com/zaustaviti-stekle-pse-desnice-6405901, kar pa 5ek z namenom potencira v “ubiti”. V bistvu pa se sporočilo nanaša na “podivjano, poniglavo, primitivno kulturo zmerjanja in zamerljivosti. In če prebiraš članke na nova24tv je to do “pičice” res. Očitno je to stalnica, če že ne “folklora” piscev na nova24tv, kar je žalostno, res. Dobro, kdo so pa vsi ti pisci, o katerih prej še nisem slišal? Toda 5ek, ki je znan in nekdaj verodostojen raziskovalni novinar, to pa je že druga zgodba, kajne? Vsi (pisci) pa imajo isti cilj – zagotoviti stranki SDS priti na oblast. Toda s kakšnimi sredstvi, kar pa ni več vprašanje.
  Sicer pa se strinjam s tem, da zakon ne bi smel ščititi teh bančnih “lopovov”. Najhuje pa je, če jih zakon ščiti in hkrati ne napravi ničesar v tej smeri, da bi jih obsodili za storjena kazniva dejanja. Se strinjam. Toda to so težka vprašanja, saj gre za tehtanje pravic. Seveda bi 5ek in ostali takoj vpili na ves glas, če bi razkrili sume kaznivih dejanj, ki bi jih (hipotetično) storili sami. Po drugi strani pa je tudi res, da novinarji večkrat za ovadbe zvedo prej kot osumljenci, kar seveda ni oprav. Res pa je, da gre v tem primeru bolj kot ne za politike, da tudi leve, in s tem se nekako strinjam. Saj imamo pravico izvedeti, kaj so napravili in kakšni so, če smo jim že dali svoj glas, kajne? Menim, da to “prevaga”. čeprav ni zakonsko prav. Pa spremenimo zakon!

  • tohuvabohu

   Tehtanje pravic? Preiskovalne komisije so zavezane k molčečnosti, torej izročitev podatkov komisiji ni kršitev zasebnosti in zato ni česa tehtati. Če lahko na banki hranijo te podatke, do katerih lahko pride nepoklicana oseba, npr. Drago Kos, potem lahko rečemo, da sodišče serje klamfe.

   • moat

    Heh, a ti meniš, da bi tista o molčečnosti komisije obveljala? 5ek ni pisal o takšni vrsti molčečnosti, ampak o pravici do obveščenosti, toda le če se ta ne nanaša nate ali na tvoje stranko. Pol pa ta pravica ne velja.

    • tohuvabohu

     Slabo razumeš. Komisija ima pravico do VSEH podatkov, javnost pa ima potem interes izvedeti za njene ugotovitve o KRIMINALNIH početjih. Jasno?
     Sicer pa prosim ne kozlaj po meni ali po “moji” stranki, ker ne veš nič o tem.

   • Soave

    Vendar ima po eni strani tudi moat prav. Težko bo obdržati enake vatle !!

    • tohuvabohu

     Jaz se v njegovo pisanje nisem poglabljal, hotel sem le osvetliti eno dilemo, ki jo je omenil.

     • Soave

      Se opravičujem

 • centurion

  Garažna greznica leve provenience je že na portalu.
  Huda noč?

 • Domus Lubus

  Pes je zalajal, ovce so zablejale. Karavana pa se mogočna premika naprej. Lajež in blejanje jim pomeni toliko kot piš vetra…..

 • Jožef

  Bomo, naše število se vsaki dan veča !

 • Krtača 20

  Stekle pse bo treba cepit ob naslednjih volitvah.

  • tohuvabohu

   Iz tvojega trupla bomo pa delali cepivo.

 • Kosobrin

  Steklina se hitro širi, ne izbira. Preveč jih je na obeh straneh – levi in desni! Žal! Res je, grizli bodo še naprej, nikoli ne bo miru. Ker ga nočejo!

 • Poštenje velja

  Kako hudica ne raznese nobenega vozila….

  • totex39

   To še tudi pride na vrsto, če ga bodo še naprej tako biksali.

 • macon

  Levi režim pade ali obstane na bančni kraji. Enostavno morajo obdržati nakradene milijarde, nihče ne sme biti poimensko kriv, vse mora ponikniti pod preprogo in pravno zastarati. Smo poniglava otročja družba, kjer nas režimski lopovi prepričujejo, da se je kriminal sicer zgodil, vendar ni možno ničesar odkriti, nič dognati, zdaj pa zaprimo gobec in se počutimo bolj varni z višjimi davki, slabšimi uslugami in več nereda. Zgodilo se je nekaj kot naravna ujma, prihod roja milijard kobilic, ki so požrle vse rastlinje, vendar ne moremo obsoditi posamezne kobilice, ker jih je itak preveč in so vse enake.

  Pravzaprav pa bi vsi kradli, če bi mogli in SDS komaj čaka, da bo kradel, a nje nje de de. Ne volite SDS, ki bo kradel, če bo mogel, volite raje naše, preverjene, sposobne, saj kradejo redno in vsakodnevno in milijarde, nje nje de de. Pa pridni in mirni bodite, da vas ne pobijemo.

  • realnost

   Ko pride SDS na oblast bo morala prvo poskrbet da se sodi vsem ki so kradli iz državnega proračuna. Če tega nebo storila bo prevzela odgovornost in bo lahka tarča steklih levičarjev in bo morala hitro oditi..
   Le pogumno, narod bo to znal cenit in nagradit.

   • macon

    SDS ne bo zmagala na volitvah, ker levi režim tega ne bo dopustil na noben način. Janša bo šel kmalu v penzijo, vendar tega ne bo razglašal vnaprej. Slovenija bo še naprej stagnirala in propadala, ker ni nobene sile, da bi ta trend obrnila v nasprotno smer, udbomafija vse trdno drži v primežu.

    Spremembe bodo kvečjemu posledica očitnega propada ob naslednji finančni krizi, nujni pogoj pa je, da se najprej poslovi še par vodilnih udbomafijašev kot sta kučan in Zemljarič.

   • Jakob Kovač

    Nič se ne boj takih oslov pa res ne bomo volili,to ni desna stranka ampak klerodomobranska stranka!

    • realnost

     Te moti, ker se zavzema za slovenske in evropske vrednote krščanstva?

     • Jakob Kovač

      Ne moti me dokler pusti drugače misleče pri m iru!

  • Vera

   Vodni top nas že čaka , potem pa ???

 • totex39

  Stekli psi še vedno lajajo in grizejo še zadnje mesece z vso hitrostjo in uničujejo vse kar ni v njihov prid, zato bi morali nujno ustanoviti proti utež tem “zverinam”.

 • domovina mili dom

  Oh ti, ti, poredni 5ek. Vsega pa ti le ni treba razkriti, no. Bodo v družini Levaković preveč razočarani. Pusti jim še malo sanj v lepšo prihodnost ob kolhozniškem kotlu.

 • Rotar Jakob

  kurćanovi stekli psi v krivosodju tudi od stekline ne poginejo pomagajo le musolinijeve pete v zrak za odrešitev kz slovenistana!

 • Soave

  + + + + + + + kot po navadi, dobro napisano.
  Me pa malo skrbi . Pa sem menda ja, ne bodo zopet postopili pobijati.???
  Dragi desnaki ?? Boste kaj skupaj stopili in prepričali narod, da vas gre voliti ??
  Na tem portalu pisarimo že več ko eno leto. Pa je čedalje slabše.

  • luckyss

   Ja sam gobec in jamranje vas je, akcije pa nobene….razen, ko si pastir zaželi svečko ;)

   • Soave

    Tam so se nabirali sami starejši ljudje, ki jim je Juga in njeno sodstvo obležalo v želodcu.
    Zato ste sedaj na vrsti mladci, za kakšno konkretno akcijo. Nič jamrat, delat !Pravijo , da na mladih svet stoji ???

   • Soave

    ” Stari kar dobro delajo – mo !! Kaj se ven mečeš.
    Poglej in preberi dr. Grando. Zelo poučno.
    http://vfokusu.com/post/352812/pomembno-je-da-zmagamo

 • mapu

  Banda komunajzarska, naj jih hudič vzame bando pokvarjeno, pocrkajo naj…

  • lokec

   To je tvoja želja. Hudič jih ne mara. Marajo jih pa slovenski volivci.

  • piko8

   Pri tem dejanju jim bomo pa z veseljem pomagali vsi pošteni Slovenci!!!

   • Tone

    Pa tudi pošteni Albanci in pošteni muslimani.

 • Get Smart

  Samoimenovana sodrga oz. njen stekli pes crnković je res lep primer
  MURGL SRBO JUGOKOMUNISTIČNEGA steklega psa, ki s peno na gobcu oblaja vsakega,
  ki ne nastavlja dupe crnkovićevi JUGOKOMUNISTIČKI gazdi.
  Ta pesjad, kot si sodrga sama pravi (WATCHDOGIćI – zdaj pa še stekli povrh),
  je in bo vedno, še enkrat, vedno, svoje degenerirano pasjejebstvo in
  predvsem SVOJE zločine proti ljudem PODTIKALA ljudem. Vedno.
  Tak je pač KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI modus operandi —
  “MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stekli pes se spreobrne, ko se v jamo zvrne”.

  Taka je pač KOMINTERNISTIČNA oz. tu njena podzvrst MURGL JUGOKOMUNISTIČNA
  “kultura smrti” = laž rop umor pasjejebstvo pedofilstvo uničevanje podtikanje …

  (SMC SD DeSUS ZL ZaAB PS LDS … i tako dalje do tokija so vse le “novi obrazi” SKOJ-a,
  torej SAVEZA KOMUNISTIČKE OMLADINE JUGOSLAVIJE in pa KPJ-ja, torej
  KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji).

  Pamet v glavo.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica
  vas bo osvobodila.«

 • Get Smart

  Mekanocurni crnković se je spovedal po svojih najboljših
  šnelkursađijskih močeh nepismene mekanocurne MURGL JUGOKOMUNISTIČNE šnelkursađije.
  ZAMOLČAL JE LE, kar lahko vsak Človek vidi, da SE JE POGLEDAL v ogledalce
  in SE SPOVEDAL.
  Torej, če odštejemo obvezno MURGL JUGOKOMUNISTIČNO poturancijo svojega ljudem, vse drži,
  tovariš mekanocurni pussić Crnković je točno tak, kot se v spovedi opisuje:

  —je stekli MURGL JUGOKOMUNISTIČNI pes,
  —je prvorazredni MURGL JUGOKOMUNISTIČNI ritard,
  —je watchdogić, laja na ljudi, pljuva po ljudeh, nastavlja dupe gazdi,
  —je del MURGL JUGOKOMUNISTIČNE sodrge,
  —je psihološko, socialno, politično degradirana MURGL JUGOKOMUNISTIČNA kreaturica,
  —je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI parazit,
  —je rebrandan MURGL JUGOKOMUNISTIČNI watchdogić = najprej LDS, potem ZARES,
  potem PS (POZITIVNA SRBIJA nje), potem SMC,zdaj je ŠARćEV in MUSLIćKULTIJEVSKI stekli psić

  Skratka, kot je vesoljno znano, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stekli psi vedno govorijo o sebi
  resnico, ki postane laž, ko jo POTURIJO ljudem.

  Pamet v glavo.

  • Jakob Kovač

   Nekaj kolesc v glavi se ti ne vrti,zato ti se ne čudim

 • Get Smart

  O čem govorimo?
  KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
  MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
  detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
  sviranje kurtzu, prodajanje magle
  skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

  • Jakob Kovač

   Kaj pa nato pravi komunist i romar janez?

 • Get Smart

  Zato pomni: POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Jakob Kovač

   HA-HA

 • xtc

  Slovensko sodstvo je greznica komunizma,daleč od strokovnisti in še dlje od profesionalnosti,te greznice Slovenci ne morejo počistiti,počistijo jo lahko le pritiski in intervencije iz tujine.

 • Bald Eagle

  Vendar vseh ni mogoče pobiti, ti stekli psi bodo še grizli. In to danes mnoge hudičevo skrbi.

  Domobranski “stekli psi”, bomo še kako grizli. Ni me sram javno priznat, da sem že zelo žejen krvi levuharskih uničevalcev te države. Kmalu se je bom tako nasitil, da jo bom ponujal še drugim somišljenikom.

  • Tweety Bird

   Tebi je potrebno samo glavo odsekat, v krop vreči in poskubit…kot domačo kuro :)

   • Bald Eagle

    Tunnek, še nisi naskočil sosedove koze Julike?

  • ĐĐ Style

   Bla bla bla, samo gobec vrtiš. Pes laja zato ker ga je strah. Tudi vas je strah golazen bela.

   • Routar

    Kašna golazen s pa ti?

   • Bald Eagle

    Bodi vesel, dokler ostajam samo pri besedah. Ko bom od besed prešel k dejanjem, se bo pa marsikateremu zblaznelemu levičarju življenje postavilo na glavo. Bodi prepričan v to.

   • Franjo Trojner

    Pes vgrizne iz jeze , kar so nekaj let nazaj na lastni koži občutili pasjejebci.

  • Jakob Kovač

   Pojdi malo na opazovanje ,z tabo je v glavi nekaj hudo narobe!

   • Bald Eagle

    Na opazovanje pojdite tisti, ki širite novice o tem, da “stekle pse desnice lahko zaustaviš le tako, da jih pobiješ. Fojbe so še prazne, v zadnjih desetletjih smo v Sloveniji zaprli veliko rudnikov in jaške je še mogoče napolniti in zazidati”.

    • Jakob Kovač

     To ste vi na tem forumu ki nimate dovolj pluvanja po vsem kar ni SDS,sedaj bi radi že kri-resnično ste bolani!

     • MižekFiga

      Eden od poštenih in pravičnih Jakobov je nastopal v filmu “Sreča na vrvici”. Kovačev je FUJ in FEJ.

     • Jakob Kovač

      Mižek ti pa imaš umazan in strupen jezik kot vsi kvizlingi!

   • sodnikisozločinci

    Jože Javoršek v svoji knjigi piše o kulturni raznolikosti, značilni za “NOB”. Tam piše, kako je Dušan Pirjevec Ahac župniku Janezu Raztresenu prerezal žilo, natočil v kozarec kri in jo spil rekoč: Farška kri da moč. Bald Eagla bi moral pohvaliti, ker neguje vrednote “NOB”, katere spoštuje tudi Vrhovno državno tožilstvo, saj ni bil obsojen noben od partizanskih krvolokov. Draga Šketo, vodjo plačanih morilcev genocidnega režima, vabim na kozarček krvi iz moje žile, da bo lažje sprejel kulturno raznolikost bodočih okupatorjev Slovenije, če bodo slučajno nekoč pojedli srce njegove hčerke, kot se je to zgodilo nesrečni 18-letni Italijanki.

    • Hribouc

     Prosim:
     Ali je to isti župnik kateremu je ta Ahac (ki ima doprsni kip na fakulteti) urezal zvezdo z črepinjo?
     Je to isti norec, ki je na smrt obsodil bloškega heroja, pravega partizana Širaja-Aljoše in ga v drugem poiskusu(po uporu borcev) skupaj z norm Bračičem tudi ubil?
     Je ta Pirjevec koj v žlahti s Pierazzijem, zavednim Slovenceljnom iz rdečega Trsta?

     • sodnikisozločinci

      Mislim, da je vse tako kot si zapisal, edino za tisto na koncu, da sta si norca v žlahti, pa nisem prepričan.

  • Marijan Tončić

   Če že groziš, ne bodi anonimen!

  • Mate

   Si pa optimist morm rečt… Hahaha pizda še kr živite 70 let nazaj… Na mesto da bi tuhtali v prihodnost! Strici iz ozadja so vam pred nosom, od UKC vodstva, direktorji državnih firm, kučan, forum 21, janša, sds, nova 24…. In še in še bi lahko naštevali…. Treba je preuredit zakonodajo, večino državnega sprivatizirat (da bo še vseeno ostalo v slo rokah), pa v zdravstvu policiji vojski, itd na položaje postavit odgovorne ljudi, vredne zaupanja!

 • Viktorh

  “V kanalizaciji, ki se zliva po družbenih omrežjih, raste število uporabnikov s fake računi in psevdonimi. ”

  Tudi vi, Miro Petek ste ves čas dopuščali to na tem portalu.
  Zakaj?

 • rudi breznik

  Dragi moji sodrzavljani sem sedemdeset let star malo dementni starec in verjetno eden tistih ki mi bodo spuscali kri ter zraven prepevali po spodjih komentarjih sodec moja krivda je da sem kot vsi kot osnovnosolec mahal titu in verjel ideologiji o enakosti o pridnosti postenju ceprav sem se rodil ko je bila Huda jama ze pet let zazidana pokojnino sem posteno prisluzil kot delavec zato boli kolektivna krivda ki jo nekateri vztrajno pripisujejo celemu narodu MOJA ZELJA PREDEN SE STEGNEM DA BI SE IMELI RADI
  ali vsaj brez sovrastva sobivali HVALA upam posten liberalec

 • Marijan Tončić

  Spoštovani gospod Petek, predlagam, d aobsežno zbirko dokumentov o komunikaciji sodnic objavite čim prej ali prej kot o njej samo med vrsticami komentirate. V nasprotnem nas bodo levičarji napadli, da si izmišljamo zgodbe. Samo kot prijateljski nasvet, Ker rme muči leva laž, ki postane resnica. Na potrebujemo enakih metod zato, če že imamo / imate pisma, čas je da jih čim prej objavite!

  • Tone

   Ne bo objavil, ker jih nima.

   • Hribouc

    Pičkun zblojeni&lažnivi.

    • Tone

     No, pa počakajva.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!