Rasisti, dobrodošli v halal državi!

Vir: printscreen Bujica, Z1 TV

Priznam – ko sem prebiral najnovejši zapis medijsko najbolj prepoznavnega slovenskega katoliškega klerika, patra Branka Cestnika (»Rasizem je gnus«), sem bil kar slabe volje. Pa ne toliko zato, ker bi se prepoznal v ciljni skupini, na katero je pisec pikiral, ampak bolj zato, ker smo spet padli v razpravo o nečem, česar v resnici v razvpiti zgodbi o “rjuharicah” sploh ni bilo. Kdor je pozorno spremljal poročanje Demokracije o ogorčenosti ene od naših bralk, ki je v bazenu zalotila ženske v “potapljaški obleki”, je lahko opazil, da je šele direktor Term Vivat zadevo skušal zasukati v smer rasizma, češ a zdaj bomo pa že temnopoltim preprečevali, da se bodo kopali pri nas. Oprostite, je kdo govoril o barvi kože? Govorimo najprej o higienskih standardih in o tem mi je po telefonu razlagala tudi gospa, ki je imela rezerviran aranžma v istih termah, a ga je odpovedala. Islama še omenila ni. Torej ni šlo niti za versko nestrpnost, ki jo je v naši državi sicer veliko (še zlasti proti katoličanom), še toliko manj pa za rasizem.

Pa nič hudega, če mi ne verjamete. Kar se mene tiče, imam v tej zgodbi povsem čisto vest, ker ne sovražim nikogar. Nikoli pa tudi ne bom trdil, da sem dober katoličan (da, spet pikiram na Cestnikov zapis na blogu), še manj da sem dober kristjan. No, zagotovo sem v zadnjih letih bolj slab “papežnik” oz. “papist” (izraz, ki ga nekateri protestanti slabšalno uporabljajo za katoličane), ker nisem tip človeka, ki bi gojil kult osebnosti sedanjega papeža Frančiška, tako kot nisem gojil kulta osebnosti prejšnjih papežev (ne glede na to, da sem načeloma vzljubil prejšnja dva papeža). In priznam, tudi slovensko identitarno gibanje mi je blizu, vsaj tisti zmernejši del, ki ne zavrača krščanstva in tudi ne judovstva, prav tako tudi ne zavrača Evropske unije kot take. Hvala Bogu pa je tudi v vrstah slovenske Karitas zmagal razum, vsaj glede na včerajšnje izjave, da je pri migracijah najbolj učinkovita pomoč tam, od koder so migranti doma – no, na to, da so migranti dejansko le sredstvo v rokah organizatorjev migracij, skoraj nihče od katoliških medijev ne upa opozoriti. Govori se zgolj o ladjah v lasti nevladnih organizacij, ki rešujejo migrante na morju – in jih seveda pripeljejo v Evropo. Kar ni nič drugega kot nov način uvoza nosilcev invazije, potem ko so v marsikateri evropski državi na oblast prišle desne vlade in napovedale ostrejše ukrepe na področju migracij. Zagotovo je pomoč ljudem nekaj, kar je bistveno krščanskega, to pa ne pomeni, da biti kristjan pomeni imeti kratko pamet in da se mora za vsako ceno udinjati tujcem. Mene pač niso tako učili – mi je prav žal.

V zgodbi o “rjuharicah” pač ne gre za islam, še manj pa za rasizem. Če zgodbo umestimo v širši kontekst, lahko najdemo kakšno vzporednico. Denimo ponovitev škandala iz Lidla, tokrat v Ljubljanskih mlekarnah, kjer prav tako brišejo križe s kupol, ki se pojavljajo v reklamah za grške jogurte. Morda bo kdo rekel, zakaj toliko hrupa zaradi cenzuriranih križev. A to je zgodba, ki se ni začela včeraj – začela se je že zdavnaj. Najkasneje takrat, ko se je Evropska unija odpovedala omembi krščanskih korenin v preambuli ustavne pogodbe. Ker je hotela biti všečna ne-kristjanom. Tudi zato so celo nekatere katoliške šole začele snemati križe s sten, ponekod so z jedilnika celo črtali vse jedi, ki vsebujejo svinjino. Za vse, tudi kristjane. Kajti ko je vojska, je vojska za vse, pravi neki pregovor.

Tovrstno nesmiselno prilagajanje in mentalni hiper-multikulturizem je samo vrh ledene gore in zunanji izraz strahotne duhovne revščine, ki je zajela staro celino. Ko je kazalo, da je krščanska sredina edina, ki se lahko upre takšnim zloveščim trendom, so si podredili tudi to. Zadnjih pet let, odkar je Katoliška cerkev pod vodstvom papeža Frančiška, se je katoliški mainstream zasukal za 180 stopinj, vse je šlo v smer poudarjanja usmiljenja brez kesanja. A bolj boli to, da je dogajanje na nek način potrdilo obtožbe nasprotnikov krščanstva (in še zlasti katolištva), češ katoličani ste “ovce”, ki zgolj sledite pastirju. Pokazalo se je namreč, da ta očitek večinoma celo drži – večina katoličanov ni zmožna aktivnega razumskega in duhovnega pristopa pri opredeljevanju glede verskih in družbenih vprašanj. Dovolj je, da sledijo papežu, češ on je že na pravi poti. In če se v katoliškem občestvu pojavi kakšna štrleča “špica”, ki povzroča motnjo znotraj prevladujoče mentalitete, jo je treba pač odrezati (beri: nadležnega disidenta postaviti na zatožno klop, ker pohujšuje občestvo). Na podoben način so včeraj mediji sekljali nekdanjega hrvaškega smučarja Ivico Kostelića, ker je po koncu finalne tekme med Francijo in Hrvaško objavil zastavo ene od afriških držav. In stopil na rep varuhom politične korektnosti, ki so smučarja takoj privezali na sramotilni steber.

Za konec pa morda ena malce provokativna zgodbica – je še kako resnična! Pred kakimi petnajstimi leti sem v svoj elektronski predal prvič prejel urgentni poziv k pomoči ukrajinski dojenčici z opeklinami. Podpisan je bil, če se prav spomnim, celo nek slovenski zdravnik. Poziv se je nanašal na to, da se zbira denar za operacijo, zbere pa se lahko tako, da se ta poziv pošlje na čim več email naslovov, ker menda strežnik na podlagi čim večjega dosega tega sporočila za vsako poslano sporočilo beleži določeno vsoto dobička. Seveda se je zganila tudi računalniška stroka in preko medijev sporočila, da to seveda ni res, a Slovencev, ki imajo sicer veliko srce, a bolj kratko pamet, to ni izučilo. Tudi kakih sedem let kasneje sem spet dobil isto sporočilo, za katerega je bil(a) pošiljatelj(ica) prepričan(a), da je sveže. In ker mi je bilo tovrstnega mrcvarjenja dovolj, sem napisal nazaj, naj teh “starih jajc” ne pošilja naokoli. In sem v odgovor dobil, da sem človek brez srca (!), ker ne želim pomagati otrokom, ki potrebujejo takojšnjo pomoč.

Razumete poanto? Srce je potrebno, a potreben je tudi razum. Če bomo Slovenci in nasploh Evropejci hoteli preživeti, bomo morali dokončno opraviti z iluzijo, da smo iz humanitarnih razlogov DOLŽNI sprejeti pol Afrike. Zaman je govoriti o domoljubju, izročilu in še čem, če po drugi strani brez zadržka nasedamo na propagandne trike Sorosovih nevladnikov. Da jim nasedajo tisti Slovenci, ki imajo svoje spletne portale le v angleščini (češ, saj vsi Slovenci razumejo angleško) in ti na slovenski stavek na Facebooku odgovorijo v angleščini, še nekako razumem. Smo v času, ko se skuša vzpostaviti novo svetovno ureditev preko mešanja narodov in kultur. Sorosov imperij nacionalnim državam napoveduje konec, odslej naj bi bila Evropa ena sama globalna vas, v kateri bodo namešani vse mogoče rase, narodi in kulture. Ker to nekomu prinaša korist ter zadovoljitev finančnega interesa, tudi preko mednarodne trgovine z drogami. Tudi zato na naših tleh raste “halal država”. Jaz sem proti njej. Če se bo vodstvu Cerkve zazdelo, da je moje nasprotovanje rasistično, jo javno pozivam, da me lahko izobči, če želi. Bog je dal, Bog je vzel, naj bo hvaljeno Gospodovo ime.

Gašper Blažič / demokracija.si

 • Boro

  A ni Gašper obsojen pedofil? Kako to da ni v ječi?

  • Slovenec 33

   Kaj nisi ti zlata ribica, kako da nisi v akvariju.
   Doseg ti je enak.

  • stajerc5

   Zdaj pa povej nekaj, ampak cisto po pravici!
   A ti mogoce nastavljas rit pazniku ali mu ga samo dudas, da prides do interneta!???

  • Steiermark

   Ti si prestar, nisi več otrok, zato, da bi ga lahko obtoževal v tem smislu….. Spomni se raje svojega pedofila tita – ljubičice bijelo……medtem ko te je “nežno objemal” od zadaj……titovo pionirče!

  • Lustrator

   Komaj čakam dan lustracije pravosodja, kjer boš za tovrstne umazane klevete in fake newse v ječi lahko pristal sam.Če komijem vzameš iz rok vso fizično orožje in umazane diskreditacije, ste bolj prazni kot Šarčev program za gospodarsko in pravosodno reformo Slovenije.

  • Gr Enze

   BORO TI SI DRVO

   • samotoje

    Ne žali lesa, ha ha.

 • samotoje

  Pravijo, da je napad najboljša obramba. In tisti, ki so vsak glas razuma takoj pripravljeni obsoditi kot rasizem, ksenofobijo in še kakšno fobijo:
  1. ne vedo, kaj sploh ti -izmi in fobije pomenijo;
  2. nimajo protiargumentov, ker je vse res.
  Ker mislim s svojo glavo, dobro poznam islamsko ideologijo, sem spregledal globalistično agendo multikulti novega sveta, že vnaprej priznam, da sem rasist, ksenofob, homofob, radikalni desničar, vse živo. Tako ljudi mojega kova v vsakem primeru vidijo maloumni zaslepljenci. Resnica pri tem očitno ne igra nobene vloge.

  • Tanja Bor

   Sovražim sovraštvo v govorjenju o sovražnem govoru.

   Sovražni govor ni pravno definiran izraz, je izraz samovolje levičarjev, ki za svoje početje nimajo argumentov.

   • samotoje

    Torej se kar strinjava- eno samo prazno blebetanje.

  • šmentanamuha

   Odlično si povedal.

   • samotoje

    Samo molčati ne smemo.

 • Lustrator

  Še en odličen komentar Gašperja. Sam se podpišem pod prav vsako zapisano besedo in misel, ki sem jih sam (med drugim tudi na tem portalu) že ničkolikokrat izpričal. Tudi sam sem ponosen Slovenec in še bolj ponosen katolik, toliko ponosen, da se zavedam tega, da katolištvo ni “modna muha” in krinka za lažno humanitarnost, pač pa pokončna drža, ki od vernika zahteva trezno presojo tudi v najtežjih trenutkih katerim smo Slovenci in Evropejci priča zadnja leta. Biti Katolik ne pomeni biti zvest papežu, ampak na prvem mestu Kristusovem nauku. naj bo papež tak ali drugačen, moja vera ne sme biti zaradi njega nič manjša ali večja. In kot ponosen kristjan, katolik in Slovenec nimam le pravice, ampak DOLŽNOST opozarjati na napake ne le domačih državnih voditeljev, ampak tudi duhovnih pastirjev – tudi če gre za samega papeža! Prva zapoved vsakega kristjana je LJUBITI in biti MILOSTEN do vseh ljudi, sogrešnikov, ne pa tudi do GREHA. Razločevanje med enim in drugim pa je pogosto hoja po tanki liniji, ki lahko še tako dobrega kristjana (kar verjamem, da tudi Frančišek je) povsem subtilno pahne na mračno stran, ne da bi se tega sploh zavedali. Biti usmiljen do greha ni namreč nič drugega kot igranje hudičeve igre, pa naj bodo nameni še tako dobri. Pri papežu Frančišku dobim pogosto občutek, da se nevede(?) izrazi močno dvoumno (milo rečeno), medtem ko sem glede p. Cestnika že nekoliko bolj zaskrbljen in hkrati razočaran, saj gre za enega najbolj inteligentnih in razgledanih katoliških izobražencev nove generacije, za katerega zelo dvomim, da “pomotoma” spušča v javnost takšne neslanosti. Razen seveda, če namenoma provocira, da izzove reakcijo, kar bi mu bilo sicer zelo podobno.

  • Hun

   Kristusov nauk ne pozna nacije…Kristusov nauk so nm utupil židje, da so oni zarad nase pokornosti, uhka barantal z vsemi narodi in verami…in bogatil v neskoncnost

   • Lustrator

    ??

 • Gr Enze

  OSEL KI JE ROJEN V LIPICI NI LIPICANEC !

  • tohuvabohu

   Tako je!

  • Matt von Glanz

   to … to je prispodoba rasizma.

 • Gašper

  V zgodbi sami mogoče res ni bilo rasizma, ga je pa zato polno v komentarjih lol

  • Schemva Miro

   Že sliko imaš tako,da me srat prime,ko jo zagledam.

   • Gašper

    Kakšen si šele ti, da je raje nimaš

    • KAPIBARA

     Za kaj do zdej 20.04- nimaš nobenga +

     • Gašper

      Čredni nagon pa to

    • moon

     Vcasih je bolje ostati v Temi… kot smrdeti v Svetlobi….

     • Gašper

      To se ve že od Adama in Eve naprej..

 • Caetano

  Me veseli, da je tudi opozicija znotraj katoliske cerkve in vsi ne nasedajo filoislamisticni politiki. Tako med laiki kot med nekaterimi duhovniki in skofi. Glede islamizacije in posledic, ki jih prinasa bi lahko bili vsaj previdni in skepticni kot je bil Ratzinger ne pa da dobiva politika, ki v bistvu sploh ni humana tako podporo od cerkvenega vrha, da sta jo samo vesela Merklova, Macron in drugi levi in desni filoislamisti.

  • Lustrator

   Desnih “filoislamistov” ni. Z izjemo zgoraj naštetih “desnih”.

   • Caetano

    Oriana Fallaci je ze v 80. letih opozorila Andreotija, ki je takrat krsc. demokrate v Italiji kam pelje islamizacija, ki je ze bila v teku. Ital. vlada je bila namrec med tistimi, ki so podpisale po naftni krizi sredi 70. let dogovore z muslimanskimi drzavami o enosmerni imigraciji v Evropo in o zagotavljanju t.i. kulturnih pravic imigrantom. Andreoti je le skomignil z rameni.

    • Lustrator

     Še enkrat: če se ima nekdo za krščanskega demokrata, liberalca, konservativca, še ne pomeni, da to tudi je. Sam sodim po dejanjih, ne pa priimkih in nalepkah.

 • Olga2345

  Divjaski ideologiji, ki bazira na pedofiliji, mučenju živali, kršenju človekovih pravic in terorizmu, s katerim želijo zavladati v imenu “Alaha” (želijo se celo politično (!) aktivirati s pomocjo Fajonke) in svoji divjaški ideologiji podrediti vse, ni mesta v Evropi!

 • Get Smart

  Tovariš Cestnik seveda ni slovenski, ampak je kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI aparatčik, ki deluje v okviru katoliške cerkve V SLOVENIJI.
  .
  Je GNUS, kot SAM ZASE upravičeno pravi, kajti EDINI DOKAZANI rasisti tega sveta so kaviarŽIDO KOMUNJARE, ki so edini dokazani iztrebljevalci ras, etnij itd.
  vse za potrebe ene in edine KOMUNISTIČNE INTERNACIONALE =
  novi svetovni red.
  .
  Tovariš Cestnik je začel svoj šnelkursađijski prispevek s stavkom:
  “Sram me je …” (tako pravi tovariš Cestnik)
  .
  Do tod še vse v redu in prav, kajti prav je, da se sramuje svojega NEČASTNEGA dela blatenja ljudi, podtikanja, LAŽI … in uvlačenja v gazdino dupe = njegov gazda je kaviarŽIDO KOMINTERNA.
  .
  SRAM je pojem, ki označuje LASTNO ZAVEDANJE nečastnega dejanja.
  To si pišite za uho.
  Četudi bi kdorkoli rekel karkoli kao rasističnega proti ninđa-rjuharici, pa vendar česa takega ljudje niso storili,
  bi kogarkoli NE MOGLO BITI SRAM, kajti sram je lahko le tistega,

  ki SAM SEBE ZALOTI pri nečastnem početju.

  Razumemo?

  Torej, pussičc Cestnika je seveda upravičeno SRAM, ker ljudem PODTIKA,
  jih blati, LAŽE, kot pes teče in hkrati maha z repkom svoji kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI gazdi – ja, tovariš Cestnik, SRAM naj te bo,
  đubre watchdogovsko in prav je, da se SRAMUJEŠ SVOJIH GNUSNIH dejanj.
  .

  Toda po tistem prvem kratkem stavku (“spovedi” – kolikrat smo ponovili, da
  kaviarŽIDO KOMUJARE VEDNO GOVORIJO o SEBI resnico, ki postane
  znana KOMUNISTIČNA LAŽ, ko jo PODTAKNEJO človeku),

  vam pussić Cestnik NAGNUSNO podtakne, poturi to svojo kaviarŽIDO
  sramotno početje s tem NAGNOSNO LAŽNIM, gnusno podtikovalskim, GNUSNO blatilskim stavkom:
  “So trenutki, ko te je sram biti Slovenec” (tako pravi LAŽNIVI tovariš Cestnik).
  .
  Tovariš Cestnik NI SLOVENEC, ampak je LAŽNIVI kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI PARAZIT v Sloveniji.
  .
  POMNI: Ni vse, kar je V SLOVENIJI (ali pa v ŠPANIJI), zato tudi že kar slovensko ali špansko. Pač ni.
  MESSI ni španski nogometaš. RONALDO ni španski nogometaš.
  Sta nogometaša v Španiji.
  In tako je tovariš Cestnik kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI bastard, LAŽNIVI IZRODEK, oziroma GNUS, kot si sam pravi, torej GNUS V SLOVENIJI,
  ki pa seveda ni slovenski.
  .
  .
  Slovenca po defoltu ne more biti sram, saj je SLOVENEC le tisti,
  “ki igra ZA SLOVENIJO”, ki sledi SLOVENSKIH KULTURNIM VREDNOTAM,
  ki smo jih SLOVENCI PODARILI svetu in so znane kot KULTURA ŽIVLJENJA.
  Sledimo?
  Kaj pomeni biti SLOVENEC, igrati ZA SLOVENIJO, slediti SLOVENSKIM VREDNOTAM?
  SLOVENSKE VREDNOTE – pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Ponovimo DEJSTVA o t. i. in v glavnem turjenem in poturjenem SRAMU,
  da vas kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI mekanocurni pussići tipa Cestnik ne bodo imeli za norce.
  .
  SRAM je občutek, čut, čutenje ZAVEDANJA LASTNEGA nečastnega, napačnega ravnanja.
  S pojmom sram torej označujemo tisti občutek, ki ga čuti tisti, ki JE ZAGREŠIL nečastno, napačno ravnanje.
  .
  Razumemo?
  NE MORE vas biti sram za druge.
  Lahko čutite katerikoli drug občutek, vendar SRAM vas NE MORE BITI,
  ker je pojem SRAM REZERVIRAN za “LASTNO OBČUTENJE zavedanja LASTNEGA NEČASTNEGA dejanja”.
  Če ti nisi tistega nečesa storil, te ne more biti sram.
  Pika.
  Sledimo?
  Pojmi imajo pomene in kdor jih per-vertira, je per-verznež nje.
  Menda že veste, da so vse kaviarŽIDO KOMUNJARE in MURGL JUGOKOMUNIJARE per-vertiti po dolgem in počez.)
  .
  Zaradi totalne MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kontrole šolstva in medijev je pojem sram v javnem diskurzu sfejkan, kot je sfejkanih še ogromno pojmov — za ta namen je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE tudi “počistila” sloveniste, ki so urejali SSKJ in nastopila nadobudnega MURGL JUGOKOMUNISTKA Toporišića, ki je s svojo ekipo ustvaril sLJovar sLJoveNJačkog kNJižNJoga jezika nje.

  • Get Smart

   Kaj je častno/prav in nečastno/narobe?
   Odvisno od pred-pisov skupnosti.
   ZA SLOVENCA je ČASTNO pošteno delo, resnicoljubnost, pravičnost, svobodoljubnost, človekoljubnost itd.,
   skratka SLOVENSKA KULTURA ŽIVLJENJA.
   Kar je nasprotno od naštetega (predpisanega in prenašanega iz roda v rod),
   je nečastno/napačno.
   Če se kak posameznik (pomeni, če sam sebe) zaloti v nasprotju z znanimi določili/normami
   skupnosti, ga obide tisti občutek, ki ga označujemo s pojmom sram.
   Kdor NI STORIL česa v nasprotju s pred-pisi skupnosti, ga NE MORE BITI SRAM.
   .
   Kaj pa so pred-pisi, norme, natančneje UKAZI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE oz. KOMINTERNE?

   LAŽ, rop, umor in uničevanje vsega, kar je delo poštenih človeških rok,
   čuvanje tekovina kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČKE oz. tukaj seveda MURGL JUGOKOMUNISTIČKE revolucije, torej na vsak način obraniti,
   kar so si Z ZLOČINI PROTI ČLOVEŠTVU NAROPALI.
   To so njihovi predpisi, to so zapovedi MURGL JUGOKOMUNISTIČNE skupnosti,
   zato jih, ko to WATCHDOGIćI počno, recimo ne more biti sram,
   saj delajo po zapovedih MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE oz. kavirŽIDO KOMINTERNE.
   .
   Razumete?
   Cestnik vam POTURIL, da ga je sram, je je ena rekla za ninđo, da je rjuharca.
   Wow. Jeli? Koje sramote? A lahko sploh živimo s takim “zločinom”?
   Kot rečeno, tisto ni in NE MORE BITI SRAM, je pa seveda
   kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNA POTURANCIJA.
   Lahko (in MORALO) pa bi biti sram GNUSNEGA podtikovalca Cestnika,
   ker LAŽE, podtika, blati ljudi … ampak, kot smo ravnokar rekli in kreatore to dokazujejo vsak dan na vsakem koraku,
   ga zaradi tega ne bo sram, ker je LAŽ, BLATENJE, PODTIKANJE itd.
   za kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE
   aparatčike častno delo.

 • lado

  eh rdeči halalćićilastnega naroda ,čeprav je na teh portalih veliko ćefurjev , vzemte to žgano golazen domov in bote dobili kar si želite !!!!! nagnusneži leni ,sam gobec vas je !!! “gotofi ste!!! RADARISTI !!!!

 • sunday

  vse kar je gašper napisal drži in tega, da to vse drži bi nas ravno moralo biti strah – kristjani, konec milosti, razum v srce in glavo, milost naj ostane za naše domače in naši domači niso podganji iztrebki musli hudičevih podgan !!!

 • slaipowi

  Obsojeni pedofil pa res ne more parirati takemu umu. Patrove misli o stanju duha v Sloveniji, predvsem za tiste, ki povsod vidite sovražnike: https://www.vecer.com/preseganje-kategorije-sovraznika-6501361
  Branko, podpišem.

  • xtc

   A so te že obsodili?
   Pujček nemarni in še smetiš tule?

   • slaipowi

    Tudi ti si se našel v njegovem zapisu

  • Olga2345

   To, kar govori g. Cestnik, je le zamegljevanje. Kot kristjan bi moral vedeti, da nas bo le resnica osvobodila, kot piše sveto pismo. Zato je kopanje z burko pač kopanje z burko (po Šarčevo) in to lahko obsojam. Zato nisem rasistka, sem pač proti zaradi higiene. Ker obsojam prisilne poroke maloletnih, nisem ksenofobinja, ampak nasprotujem temu, ker enako kot Kristus zagovarjam varovanje naših najmlajših. Ker nasprotujem zaničevanju žensk, nisem fašistka, ampak se ravnam po Kristusovem nauku.

   Lahko bi naštevala še in še, islam je s svojimi “resnicami” nasprotje evropski kulturi in ne sodi v Evropo! G. Cestnika bi opozorila na svetopisemsko načelo: “Varujte se lažnih prerokov, ki prihajajo k vam v ovčji obleki, znotraj pa so grabežljivi volkovi. Po njihovih sadovih jih boste spoznali.” Očitno jih g. Cestnik ne prepozna, k sreči pa jih prepozna g. Ocvirk.

   • slaipowi

    O tebi govori spoštovani pater. Nisem omenjal ničesar kar omenjaš ti. Ne burke, ne muslimanov in še česa ne. Zakaj sovražiš vse, ki ne mislijo tako kot ti? Pater je napisal zakaj v prispevku ki sem ga prilepil. Nisi ga niti prebrala… Tabletko v usta; protezo v kozarec pa spat.
    Svojo prištevnost kažeš s tem da sama sebi limaš všečke. “joj kako sem fajn napisala…” Ovca.

    • Olga2345

     Tisti, ki paktirata s komunisti, je za vas “spoštovan”, za nas pač ni!

     • slaipowi

      Cestnik paktira s komunisti? Kdo ste to vi? Saj ne rabiš odgovorit. Jajoljubci ste. Pa ti si res neprištevna. Zato pa pišeš iz zavoda

   • Lustrator

    Odlično povedano.

  • cosmosjasnovidec

   In kdo je radoveden tvojega mnenja svinja čefutarska bosanđerovski čobanski muslič?
   Poberi se pasjejebski kozojebec.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

  • Slovenski štor

   Če že podpisuješ,potem se temu primerno ravnaj.Tvoje komentarje bi lahko, pater, uporabil za vzorčne,katerim namenja kritiko.Ti dobro veš,da morajo dejanja biti obojestranska,če niso,so sovražna.Pater Cestnik bi to lahko zelo enostavno povedal:ljudje spoštujte ZLATO PRAVILO(enako skupnosti,družbe,države…) in lepo bo vsem.Ideal!Ni vprašanje eden človek,vprašanje smo ljudje.Ali zmoremo ljudje takšen “obrat”?Bojim se,da težko.
   Prosim te,definiraj pojem :obsojen-odslužil kazen-in?
   Definiraj pojem pedofil v Evropi,Arabskem svetu in drugod.Bo šlo?

 • xtc

  Kaj se dogaja v Afriki ni težava EU,kot ne na Kitajskem,mi rešujemo sebe,oni pa naj se koljejo med sabo.
  A Frenčišek?
  V Saudovo arabijo z njim izdajalcem.

 • Olga2345

  Kako se je imenovalo vaše “mnenje” (obsojanje (!) brez dokazov) glede Janeza Janše, pater Cestnik?! Ko gre za Slovenca, je dovoljeno vse, saj ni “naš”…Ko gre za uvožene, po želji Kučana in Fajonke, pa je rasizem, ksenofobija, fašizem…Zelo znano! Glejmo naprej, ne nazaj!

 • karlina

  AMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • tramal

  Bog je ustvaril narode in pomešal oz . naredil več jezikov .sedaj pa se najde neki bedasti soroš ki se ima za nad Boga

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!