Se snuje nova zarota s podeljevanjem slovenskih državljanstev migrantom?

Slika je simbolična. (Foto: epa)

Kadar se v zadnjih treh letih v Sloveniji pripravlja nova sprememba kateregakoli zakona, je pošten človek lahko resnično zaskrbljen. Nihče od nas si ni predstavljal, da lahko neka na volitvah izvoljena vlada naredi toliko škode.

Vlada Mira Cerarja je tipična levičarska fašistična vlada. Poglavitna značilnost fašizma je absolutna Država, posamezniki ali skupine pa so v odnosu do nje relativni, odvisno od položaja, ki ga zasedajo v sistemu. Mussolini je v svojem govoru leta 1925 izrekel naslednji stavek, ki zajema bistvo fašistične miselnosti: “Država je vse, ničesar ni zunaj nje, nič ni proti njej.” (“Tutto nello Stato, niente al di fuori dello Stato, nulla contro lo Stato.”) Skladno s to miselnostjo, prevedeno v slovenske razmere, so vse zadeve privilegiranega levičarskega  razreda (večinoma globoko zasidranega v proračunu in javnem sektorju) obenem tudi zadeve države. Skrb za obstoj države s polnjenjem proračuna pa je najvišja dolžnost vseh ostalih, drugorazrednih državljanov.

Franci Donko (Foto: STA)

Ob tem je ključna poteza, ki fašizem (tudi levičarski) loči od drugih podobnih ideologij, uporaba masovnih gibanj za napad na organizacije in stranke, ki ji niso po volji. Spomnite se napadov skrajne levice na Gibanje za otroke in družine zaradi pomoči koroškima dečkoma, pa napadov na parlament, obešanja lutk, medijske histerije itd. v primeru “spontanih” vseslovenskih vstaj, ki so pomagale zrušiti drugo Janševo vlado, in fašistični vzorec delovanja slovenske izrojene levice boste imeli pred očmi.

Pri ljudeh izgubljajo podporo, zato bi volivce, podobno kot športnike, kar uvozili
Za izrojeno levico je značilno, da vseskozi igra umazano politično igro. Uporablja prevare, da bi dosegla svoj cilj. Trenutni cilj levičarskega trojanskega konja je zakon o državljanstvu. Na videz majhne in nepomembne spremembe gredo v smer, da bi tujec športnik lahko dobil slovensko državljanstvo, ne da bi sploh kadarkoli živel v Sloveniji. Trenutna zakonodaja takšnega podeljevanja državljanstev športnikom ne omogoča. V Sloveniji mora prebivati vsaj leto dni, preden dobi naše državljanstvo. Kaj pa se zgodi potem? Primer okoriščanja z EU-državljanstvom je ameriški košarkar Ariel McDonald, ki je za Slovenijo igral le eno evropsko prvenstvo, potem pa nemudoma odšel tja, kjer so mu ponudili večji zaslužek.

Oblast za vsako ceno: tudi z uvažanjem migrantov na račun varnosti državljanov
Skrajna levica že od nekdaj deluje po načelu, da cilj posvečuje sredstva. Ob tem je pripravljena iti tudi čez trupla. Posebej v boju za oblast, ki ji prinaša številne privilegije, finančne ugodnosti in utrjuje njeno premoč nad večino poštenih ljudi. Kljub obljubam o delu za skupno dobro in spoštovanju etike v politiki je Cerar-Židan-Erjavčeva koalicija najbolj koruptivna in umazana vlada vseh časov, hkrati pa predstavlja tudi varnostni problem za Slovenijo. S poskusom uničenja družine in vsiljevanjem nesprejemljive družinske in socialne zakonodaje napada družbo od znotraj, z nesposobnostjo varovanja Schengna, amatersko diplomacijo in nekritičnim naseljevanjem migrantov pa postaja nevarna za ozemlje in življenja ljudi.

Levičarski aktivisti in “nevladne” organizacije bodo v imenu človekovih pravic izsiljevali državljanstva za migrante in na široko odprli naše meje
Velike družbene spremembe so tudi koristne za razvoj družbe, a le pod pogojem, da jih uvajamo počasi in z občutkom za ljudi. Ker današnja družba, tudi slovenska, zelo hitro sprejema multikulturnost in mešanje naše kulture z navadami Balkana in Zahoda, se skrajni levičarski aktivisti v parlamentu in bogato financiranih “nevladnih” organizacijah zavedajo prilike, da Sloveniji zadajo še en hud udarec.

Po Hanžkovi zahtevi po vsaj 200.000 migrantih čakajo primeren trenutek, da bodo v imenu “hierarhije človekovih pravic” od Slovenije zahtevali “enako” obravnavo pred zakonom. Z novim zakonom o državljanstvu bodo zahtevali podelitev slovenskega državljanstva ne le športnikom, pač pa tudi vsem prosilcem za azil, ki jih bo naše državljanstvo zanimalo že zato, ker bodo nato imeli prosto pot po Evropi in svetu. Varnostne grožnje, ki nam jo lahko v tej smeri ob pomoči levičarskih skrajnežev zakuha trenutna vlada, si najbrž niti ne predstavljamo.

Referendum o Sloveniji, kakršno poznamo, se bliža!
Predlog novega zakona o državljanstvu je nesprejemljiv zaradi možnih zlorab anarhističnih skupin okrog nekdanje Združene levice in ideološko oprane Cerarjeve koalicije, hkrati pa je nepravičen tudi do vseh tujcev, ki v Sloveniji bivajo deset let, da lahko prejmejo državljanstvo.

Če se vam zdi, da je moje pisanje veliko pretiravanje ali celo strašenje na račun pridobivanja prestrašenih volivcev, potem se lahko primeri, da se boste nekega dne prebudili v svet, ki vam ne bo všeč. Svet, v katerem boste spoznali prikriti pomen raznih zakonov proti “homofobiji”, npr. Zakona o varstvu pred diskriminacijo, na položnicah velikega inkvizitorja Mihe Lobnika pa zagledali štirimestni znesek kazni, ker ste s svojim mnenjem užalili kakšnega pripadnika “ranljive” skupine, in boste kot homofob, nestrpnež in fašist kaznovani v opomin vsem ostalim, ki bi jim kaj takega prišlo na misel. Narobe svet, boste dejali. Zelo verjetno pa takrat ne bo več nikogar, ki bi se postavil za vas. Edino garancijo, ki jo imate, bo potrebno vnovčiti kmalu. Do volitev odštevamo dneve.

Franci Donko

 • Franc Šink

  Prav nič ne pretiravaš Ima prav.

 • totex39

  Sedaj imamo pa res tipično levičarsko fašistično vlado, ki ni drugega vredna kot za “odstrel” in to takoj, ker o tem že tako razmišlja pol je njen cilj že tak.

 • Stajerka

  če že ne gledajo na prihodnost naroda, bi se lahko kaj naučili iz zgodovine…..aja, ups – zgodovinsko znanje za levake je neznanka, saj je svet nastal in se bo končal z jugovino…..vse ostalo je zanemarljivo…..

 • Slovenec 33

  Ta okupatorsko izdajalska vlada ne snuje nobene zarote. Vabljenje novih okupatorjev in njihovo finančno podpiranje so osnovni cilji okupatorsko izdajalske oblasti, da se čim hitreje oropa in zatre slovenski živelj v slovenskih deželah.
  Zato si izmišljujejo vedno nove davščine in zato podpirajo nove okupatorje z več kot štirikratnimi vsotami, kot dobi pokojnine slovenski davkoplačevalec za 40 let dela in plačevanja davkov.
  Oblast podpirajo topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma in izrodki LGBTQ, ki s svojim idiotizmom kvarijo kulturni profil slovenske krajine. So slepo črevo v razvoju naroda in želijo zaradi svojega idiotizma potegniti v mračnjaštvo in fevdalizem tudi patriote.
  Ta okupacija se mora res zaustaviti.

 • razmislek

  STOP diktaturi levičarjev!!!!

 • Jožef

  Za podeljevanje državljanstva se bo treba orniti na Švico in jih poprositi za nasvet, kako se to dela. Slovenci smo Slovenci in slovenska dežela je naša in samo naša in nič drugega. Dobronamernih gostov ne bomo naganjali, venda pa jih prosimo, da čiprej odidejo. Tudi tucev ne bomo vzdrževali, če jih pa kateri državljan želi, pa naj to počne na svoj račun,

  • Novakec1

   Kdaj so že dovolili dvojno državljanstvo?

 • hermannn

  Članek govori o tem kaj se bo zgodilo, če bo…. Kakšno pa je pravzaprav stanje ta hip: kakšna je narodnostna struktura državljanov SLO, koliko državljanstev smo podelili npr. v zadnjih 10tih letih, od kod prihajajo novi državljani, koliko tujcev ima pravico do stalnega bivanja v SLO, kakšna je ocena števila tistih, ki prebivajo v SLO neprijavljeni? Teh odgovorov seveda ne bomo našli nikjer. Zakaj že ne?

 • LEVI TELEBAJSEK

  Za levico je tujec več vreden kot Slovenec.
  V sloveniji imamo 4000 brezdomcev Cerar pa vozi migrante in jim daje žepnino in stanovanja namesto, da bi poskrbel prvo za brezdomce

  • Olga

   Kateri komunist pa skrbi za ljudi? Kar poglejte jih!

 • MižekFiga

  Kaj vse delajo, da uničujejo Slovenijo.

  Komunisti (“socialisti” ali LGBT ali “vsi različni&vsi enaki …” ali “samo da niso slovenci”) si delajo “toplo gredo” za svoje lagodno preživetje. Ker s posojili – grška varianta – ne bo več šlo, in je pralnica denarja že mimo, ostaja večna droga. 70 tisoč Slovenacev so uvozili iz rep. Srpske (naveza Gašpar, Pavijanković, ddr. Kučan) Ti so se z lopatami vred že izselili v EU Nemčijo. Muslimanska varianta je še v špilu, pa ne kaže dobro, ker goljufije ostajajo na naših plečih (2TDK, Magna). Državni udar (s skritim orožajem in muslo bratovščino po naslednjih volitvah) je v špilu. Torej, UDBA z neformalnim vodjem Danülom in Kučanovim nepisnim prikimavanjem se mora zgoditi, če uspejo narodnoosvobodilni referendumi …

 • antimur

  Če pogledamo kakšne poslance ima SMC, se človek lahko zgrozi. Pri tej gnojni kučanistični tvorbi ni samo najslabši in najbolj pokvarjeni premier Cerar, ampak celotno stranka, od katere že na daleč zaudarja. Z eno besedo, grozljivo. Dolžnost vsakega slovenskega domoljuba je, da to bando zatre in se bori proti njej na kakršenkoli način.

  • MižekFiga

   SMC niso poslanci ampak Kučanovi plačani pajaci! FUJ. Briga njih za Slovenijo. Lumperaj propadle politike najslabše vrste! FUJ!

  • Novakec1

   Spet bodo jame polne.

   • Olga

    Z vami? Po intelektu sodite itak v jamo – jamski človek!

    • Novakec1

     Tja se bom skril pred intiligenco tvojega kova.

     • Steiermark

      Je hudo, ko moraš, kot divjak, vrste opic izpred Darwinove evolucije, živeti med visoko razvitimi in civiliziranimi Ljudmi, kot smo Slovenci?

 • Olga

  Volitve! Na volitvah preveriti vsakega volivca! Po volitvah lustracija! Vse kriminalce v zapor! Cerarja lahko s celo vlado odpeljejejo kar na Dob!

  • Novakec1

   Kdo? Ne bluzi.

  • komunist

   Če bojo vsi kriminalci v zaporu, potem boste ostali brez čelavega, on bo prvi!!!! ha, ha,ha……

   • radames

    Precej lažje pridem do boljših komentarjev, če osebke kot si ti, blokiram. Še eden več. Zdaj lahko česnaš neslanosti. Še reset strani naredim in te ni več.
    Luciferja pozdravi

   • Olga

    Niste vredni, da omenjate njegovo ime! Nismo vsi Slovenski lopovi! Lopovluk ste prinesli levaki! Slovenci smo priden, delaven in pošten narod! Janša je pošten, pokončen in sposoben, zato pa komunistom trn v peti!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • LEVI TELEBAJSEK

  Zakaj pa mislite, da je vlada sprejela tisti zakon za razslastitev ozemlja?
  Ko se izteče to leto bomo dobili nove kvote iz EU, ki jih bo potrebno izpolnit v še večjem številu zato pa hočejo, da jim pride ta zakon prav, da bodo lahko razlastninili stanovanja in hiše kamor bodo naseljevali tujce.

 • resnicaboli

  To pa je zelo nevarno če vemo kakšna korupcija je v Sloveniji ne bo nobenih problemov. EU zbudi se!!!

  • GrdaResnica_LepaLaz

   EU in celotni Zahodni Svet drži štango “našim” banditom na oblasti

 • Novakec1

  Legalna okupacija, grozljive posledice zblojene demokracije bodo kmalu vidne. Preštevanje kosti ne more parirati “socialni” propagandi pred volitvami. Desnaki zasukite se vsaj za 120°

  • MižekFiga

   NE nebomo, ampak se VI “novikakec”, zaradi spodobnosti odpovejte privilegijem in končno obsodite svoje politične kriminalce.

   • Novakec1

    Še en serator ki v svoji plitkosti ne kapira napisanega. Ni ti pomoči

    • MižekFiga

     Z istim tempom naprej, boš kmalu ti prešteval svoje zobe!

 • jankoslav

  Potrebno je poznati slovensko zakonodajo (Zakon o državljanstvu RS ipd.), ki že leta in leta privilegira osebe z mednarodno zaščito (t.i. begunci) glede na osebe, ki imajo status tujca in si pridobijo državljanstvo po redni naturalizaciji. Omenjeni zakon namreč določa, da pravi (begunci) potrebujejo samo 5 let prebivanja, medtem ko morajo osebe s statusom tujcev prebivati 10 let.

  V praksi to pomeni, da Iračan (begunec) postane državljan v petih letih, medtem ko Hrvat postane državljan Slovenije v 10 letih. Ta predpis in takšna določba še obstaja in niti leva niti, desna vlada nista prav nič naredili, da bi ta privilegij odpravili.

 • jankoslav

  Če pa vzamemo v obzir, da zakonodaja določa, da mora država osebi z mednarodno zaščito (ko pridobi status) zagotoviti njegovo namestitev (beri; dati mu mora stanovanje), pa lahko ugotovimo, da so te osebe privilegirane tudi glede na državljane R Slovenije (Slovence). Ta predpis velja že dolgo časa in tudi pri tem predpisu velja, da tako leva, kot tudi desna oblast nista nič naredili, da bi se spremenil.

 • šmentanamuha

  Cerar je gnilo jabolko na drevesu, zato so ga tudi inštalirali, ker so vedeli, da bodo pod njegovim okriljem lahko izpeljali vse svoje protislovenske in protidržavne levičarske scenarije. On preprosto ni dovolj inteligenten, da bi vedel, kaj mora storiti, še manj, da bi se tem scenarijem uprl. In Strici iz ozadja to dobro vejo. Cerar mora samo opraviti svojo dolžnost do partije, ki njemu in njegovi družini že desetletja omogoča lagodno življenje. Treba je iti globlje. Afera s pranjem iranskega denarja je povedala vse. Režimski mediji RTVSlo, Delo, Dnevnik, Siol še vedno molčijo. Upajmo, da kdo od radovednejših bralcev levičarskih fejk njuz zaide tudi na strani Nova24TV.

  • Demonkrat

   Mene bolj asocira na belo omelo

 • piko8

  Levi FAŠIZEM vodi Slovenijo v pogubo zato Slovenci zbudite se in na volitvah uničevalce Slovenije pošljimo na smetišče zgodovine, ene najbolj zaslužne kučaniste pa tudi na DOB !!!!

 • Janez

  Ja!
  Spoštovanemu g. Donku – hvala za pomembne zapise, opozorila.
  Upoštevajmo jih.
  Naši slo ex KP, ZK, LDS, PS, ZAB, SD SMC, DESUS, ZL – so izgubili vso !

  NAS SLOVENCE IN SLOVENIJO !
  REPREZENTIRAJOČO VERODOSTOJNOST. Z NLB se dodatno ? KRIMINALIZIRAJO ! L.r. J. KOMENDA

  https://www.google.si/search?q=slovenska+gruda+ranjeni+junak&oq=slovenska+gruda+ranjeni+junak&aqs=chrome..69i57j33.34039j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • PikaPolonica

  Verjetno si ti naši politiki podkupljeni s strani zunanjih klik. Ampak sej se ne bo dobro končalo tudi za njih in njihove potomce. Slovenstvo je potrebno ohranjat in hranit. Prosim čim prej volitve!

 • Janez

  Ja !
  Zdi se !
  Da sarila cenjenega, enkratnega gospoda Doka !
  Žal !
  Niso odveč in – žal – ne neuteeljena.
  Naši najvišji
  EX KP, ZK, LDS, PS, SD, SMC, DESUS, ZL – ” OBLASTNIKI” – SO SVOJO V
  – MEDNARODNI IN
  – PROTISLOVENSKI KRIMINAL
  SEGAJOČO POLIT – KRIMINALNO UMAZANOST ITD.

  – Z ZADEVO PRANJA DENARJA V N L B – ŽAL – VEČ KOT – ” D O K A Z A L I ” L.R. J. KOMENDA

  https://www.google.si/search?q=slovenska+gruda+ranjeni+junak&oq=slovenska+gruda+ranjeni+junak&aqs=chrome..69i57j33.34039j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Valter BraniSlav

  Gospod Donko, toliko govorite o homoseksulacih, da se vprasanje ponuja kar samo od sebe: STE PRIKRITI SAMOZATAJEVANI HOMO? VAM NA SKRIVAJ DISIJO MOSKI?

  • Olga

   ?? Bi rekla, da je to vaša …

   • primsek

    Ne, vemo, da je homofobija znak izrivanja lastne latentne homoseksualnosti. Treba je včasih prebrati tudi kakšno psihoanalizo, ne smao politične pornografije tretjerazrednih kešpičk s Stojkoti in janševističnih medijskih kurb v Orbanovi službi

    • Zgornji

     Ti si bolj za na psihoanalizo kot Kdorkoli tukaj , … si se zdaj že razkril … boš ti videl boš meni pedre podtikal , … !!! ! !!! MARŠ !!! ! !!! Kot da že sam nisem dovolj pokvarjen, mi zdaj še te smrdljivopokvarjene pedrske fore podtikaš !!! ! !!! Kot da nimaš nobenega pametnega dela , brezdelnež pokvarjenozmedenozblojen … !!! ! !!!

    • Nata

     Hm, ko prečitamo kakšno psihoanalizo, še ni rečeno, da sploh kaj razumemo. To razumejo samo psihoanalitiki. Torej, pusti to znanost onim, ki ji razumejo.

  • stane

   Ne natolcuj! Malo vec razsodnosti bi pa lahko imel. Tisti,ki govori o pobojih-zlocinih,ni receno,da je to on tisti,ki je delal zlocine. Ce se pogovarjas o ribah, ni nujno,da si ribic.

 • Zgornji

  Ja, nekoč smo imeli izbrisane, … zdaj pa samo še Ubrisane … oboje : migrante in migrantske podpornike !!!

  • primsek

   Nekoč smo imeli vlado, ki je izbrisala 26.000 ljudi in se sprenevedala, da jim ni storila krivice. Dokler ni ESČP in US dvakrat odločilo, da je bil izbris neustaven, Vlada pa inkriminirana. Našli so tudi krivce, od Bavčarja do Pučnika in seveda Peterleta in bi jim morali soditi za krivice. Zdaj se zgornji hvali, da bi šel po isti poti z migranti. Lepo, na desni se menjajo kriminalci /Domen Zavrl, Lovšin, Bavčar, Janša, Zagožen/ in teptalci človekovih pravic, nekdanji boljševiki, ki se ne zmenijo za ustavo /Peterle, Bavčar, Janša, Grims, Tanko, Zorn, Jambrek/ sami nekdanji ortokomunisti, ki zdaj pred nami obračunavajo s komunizmov v sebi in mislijo, da bomo vsi sodelovali pri njihovem izganjanju hudiča. To je bolj za psihiatrijo kot za javne manifestacije

   • Zgornji

    Hja, iz ene skrajnosti v drugo skrajnost rinejo, … čeprav, … nevem kdo je te južne brate iz Jugoslavije sploh gor vlekel, … kot da mi sami nismo imeli dovolj slabe robe ??? !!! ??? No, zdaj pa še stokrat slabšo robo hočejo legalizirati !!! ! !!! Bedniki bolani pokvarjeni zblojeni zapsihirani zmedeni urezani in še kaj več od tega … !!! ! !!!

   • Nata

    Ja, pa je de ??? Ta številka je narasla. . . . .x2 ! Pri oni slavni ministrici Katarinci ! Le kje so bili ti tisoči ? Kako so živeli, delali ? Vse na črno !Kako so si pa predstavljali novo državo ? Oh, seveda po jugoslovansko !Jaz se še vedno čudim, da jih niso opzorili njihovi rojaki ! Saj jih je bilo in jih je še po uradih občine Ljubljana in drugje na kupe.
    Seveda pa je bil takratni predlog desnih, da se razišče posmezne primere preglasovan . Zakaj neki ??In kaj počno oni slavni Juriji ?? Se spomnimo zatrjevanja o odškodninah, ki jih – po njegovem – nikakor ne bo ?
    Tvje vedenje in znanje zgodovine je čisto rozik !!

   • stane

    Ce pravis,da to kar pises je za psihiatrijo,pojdi na zdravljenje. Za drugam ta trenutek nisi. Uzivaj.

 • primsek

  Samo idiotski tretjerazredni pisci na Orbanovem portalu Nova 24 tv so enako nepismeni in slabo izobraženi k ot njihov šef s šiptarskim doktoratom, ki se mu zaradi nevroleptikov in obrezanih možganov zdi, daje fašizem lev in socialen. Bedarija, predhodniki tretjerazrednih piscev, pravi fašisti, so se zavedali,d a so socializmu in sindikalizmu nasprotni, ker se pajdašijo s kapitalom proti ljudem, tako kot janšisti. Zato so ob pohodu na Rim spotoma razbili vse socialistične urade in vse sindikalistične izpostave. Vendar je Donku to španska muha in italijanska vas : nomen est omen, donkey je pač pomenljiva beseda za osla

  • MižekFiga

   Fašizmu in nacizmu smo evropejci dodali enako ali še bolj škodljivi KOMUNIZEM. Vodja v SLO je lokalni ddr. Milan Kučan (“ddr.” je dvojni doktorat), ki se hinavsko skriva in klientelistično z državnimi (komunističnimi) firmami plačuje svojim privržencem. Arhivi komunističnih grehov pa kar izginjajo v ognju.
   S kapitalizmom se najbolj pajdašijo komjunisti. Pranje iranskega denarja je samo en (zastaran) primer. Novejši je Magna s podkupovanjem in provizijami ¨na uslugo kapitalistom”. IN TI SI UPAŠ TALAT OČITKE SDS IN Jeklenem Janezu ??? F U J !!!

   • primsek

    Janez ima mehkega od tablet, skriva se pred sodiščem in samo še najbolj butasti mižki /torej tisti, ki si z mižanjem zakrivajo pogled in pri tem držijo figo/ si upajo pisati takšne bedarije o nekdanjem komunjari: Mižek ima opran mozak, opral mu ga je prozak. Kot njegovemu iznoriškemu šefu

    • Nata

     ” Mižek Figa šel po svetu v tuji nepoznani kraj. Kaj tam videl, je povedal, ko se vrnil
     je nazaj z otoka Niga: tam je miška mačko snedla, ko je žabjo …”

     Mižek je literarni junak, ki ni prav nič mižal.
     Tako, kot ne miži naš komentator MF !!
     Bi bolj tebi prisodila mižanje na obe očesi, kar se tvojih oboževanih tiče !

    • stane

     No,cas bi ze bil,da se otreznis in nehas z zalitvami,ki kaze tvojo kulturo,ce ves kaj to je.

  • FUCK COMMUNISM

   Prav inteligenten pa ti nisi…

 • Nata

  Pripenjam zanimiv članek gospoda D. Mezeg. Tukaj več ne piše. Škoda, meni je bil všeč. Torej , le preberite.

  http://www.casnik.si/index.php/2017/06/12/kdo-je-slovenec/

 • Novakec1

  Po Yugi se vrste za vizume za slolandijo daljšajo v noč, dobrodošli visoko izobražena brača “yugosi” z kameltrajberskimi koreninami.

 • Joža Gabroža

  a nas niso izbrisani nič naučili banda lena tukaj živi na socijalni z 5 otroki v bosni pa hišo gradi to je migrant in ni važno od kod je

 • Valter BraniSlav

  Franci Donko je specializiran iz homoseksualnosti. Njegov interes so moske riti in tici.
  Zato naj se raje drzi te njemu priljubljene teme, politiko pa naj prepusti odraslim ki ne porabijo celega dne za sanjarjenje o istospolnih.

 • Novakec1

  A se bo Krivic tudi za sloovce tako brigu ko nas hočejo izbrisat iz obličja Zemlje.

  • David Hitler

   Mi nismo slovenc temveč skandinavci prov povedano zadnje korenine keltov mi smo ziblka evropo in te zadnje korenine želijo uničit a jim nebo uspelo kod jim ni še do sedaj kar bodo dosegli bodo samo gate polnega komunaserskega dreka!

 • David Hitler

  Seveda krematorijum vabi smrad zamorski!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!