Dr. Logarja za župana Ljubljane podpira že peta politična stranka – to je Jelinčičeva SNS!

Mestni odbor Slovenske nacionalne stranke Ljubljana je danes podprl dr. Anžeta Logarja za župana Ljubljane, na volitvah v mestni svet pa bodo kandidirali s svojo listo kandidatov. V ta namen so predstavili tudi svoj program, v katerem so v ospredju področja varnosti, ilegalnih migracij, nasprotovanja multikulturalizmu ter elitizmu znotraj mestne občine Ljubljana.

Slovenska nacionalna stranka je ekskluzivno za Nova24TV sporočila, da za župana Ljubljane podpirajo dr. Anžeta Logarja, ki je po njihovem od vseh kandidatov najprimernejši in najbolj skladen s prepričanji SNS. Logarja sedaj poleg SDS podpirajo še v NSi, SLS, Listi novinarja Bojana Požarja ter SNS.

Programske točke MO SNS Ljubljana za lokalne volitve 2018:
1.) Varnost – SNS je za varno Ljubljano. Če analiziramo mesta v zahodni Evropi, na primer Berlin, kjer so teroristični napadi postali stalnica, ugotovimo, da je varnost v Evropi ogrožena. Uradno je dokazano, da so ilegalni migranti, ki so v največjem migrantskem valu prečkali Slovenijo, potem kasneje v Evropi izvajali teroristične napade. SNS je proti centrom, ki sprejemajo in financirajo ilegalne migrante.
2.) Ilegalni migranti – Smo proti naseljevanju ilegalnih migrantov v Ljubljano in nasploh v Slovenijo. Slovenija meji na 4 države, v nobeni od teh držav ni vojne. Po mednarodnem pravu je begunec oseba, ki beži pred vojno v prvo varno državo. Torej, če v naših sosednjih državah ni vojne, potem v Sloveniji beguncev ne more biti. Ilegalni prestop meje pa ni človekova pravica, ampak mednarodno kriminalno dejanje, ki ga Ljubljana in Slovenija ne bi smeli podpirati. Ilegalni migranti pa niso le nezakoniti in nevarni, ampak tudi dragi. Financiranje 1 ilegalnega migranta nosi stroške okoli 2.000 evrov.
3.) Multikulturalizem – Smo proti multikulturalizmu – želimo ohraniti slovensko in evropsko etno-kulturno identiteto. Nič nimamo proti tujim kulturam in tujcem, želimo le, da se v naši domovini ohrani evropska, predvsem pa slovenska identiteta. Ne pristajamo na nikakršno prilagajanje avtohtonih domačinov ostalim tujcem.
4.) Družinska politika – Spodbujanje družinske politike in natalitete. Namesto da uvažamo ilegalne migrante, pričnimo raje s spodbujanjem mladih družin, da se odločijo za otroka. Za vsakega novorojenčka enkratna denarna pomoč v višini 1.000 evrov. Pogoj je, da ima vsaj 1 starš slovensko državljanstvo in da ima vsaj 1 starš stalno prebivališče v Ljubljani vsaj 1 leto.
MOL naj tudi zagotovi dodatne subvencije za financiranje vrtcev za otroke, ki imajo stalno prebivališče v Ljubljani. Otroci s stalnim prebivališčem v Ljubljani morajo imeti prednost pri dostopu do vrtca pred tistimi, ki imajo stalno prebivališče zunaj Ljubljane. Enako velja za domove za upokojence. Nesprejemljivo je, da mora upokojenec s stalnim prebivališčem v Ljubljani v dom v Mursko Soboto.
5.) Proti elitizmu – Smo proti elitizmu vsake vrste: proti banksterjem, političnim špekulantom, elitam s posebnimi pravicami: npr. LGBT-populacija, manjšine, ilegalni migranti – hočemo enakopravnost za vse. Smo proti financiranju spolnih manjšin iz proračuna MOL, naj se financirajo iz lastnih sredstev, tako kot spolna večina. Ukinili bomo LGBT-certifikate za osnovne šole. Za 7-letne otroke ni primerno predavanje o spolnih praksah biseksualnosti in transseksualnosti.
6.) Proti teoriji spola – Smo proti teoriji spola in njegove promocije najmlajšim. Zahtevamo, da ženska ostane ženska ter moški moški. Priznavamo le 2 spola. Smo za enakopravnost spolov, nikakor pa ne za enakost. Smo proti unisex-straniščem in propagiranju teorije spola našim otrokom.
7.) Šport – SNS je za športno Ljubljano. Zavzemali se bomo, da se več proračunskih sredstev nameni za šport, šport za mlade, športne dogodke ter športno infrastrukturo (Bežigrajski Plečnikov stadion dobesedno propada vsem pred očmi). Šport v Ljubljani je potrebno postaviti nazaj, kamor spada – v evropski vrh. Cilj je večja pomoč pri organski rasti večjih športnih kolektivov, ki Ljubljano predstavljajo v Evropi in širše. Zavzemali se bomo tudi za postavitev novih telovadnih orodij in fitnes naprav za ulično vadbo po celotni Ljubljani.
8.) Stop zadolževanju – Ljubljana je ena izmed najbolj zadolženih občin. Teh dolgov ne bo vračala trenutna mestna elita, ampak prihodnje generacije, naši otroci in vnuki. Zadolževanju v Ljubljani je potrebno narediti konec.
9.) Participativni proračun – Smo za participativni proračun in bolj neposredno demokracijo. Po zgledu Mestne občine Nova Gorica bomo dali prebivalcem Ljubljane na voljo nekaj projektov, potem pa se bodo sami odločili, katerega želijo realizirati.
10.) Promet – Promet v Ljubljani je kaotičen. V prometni konici potrebuješ z enega konca Ljubljane do drugega 1 uro, kar je popolnoma nesprejemljivo. Potrebna je popolna reorganizacija prometnih storitev v Ljubljani, po vzoru evropskih prestolnic. Tudi parkirno mesto je skoraj nemogoče najti, prav tako pa je tudi težava v enosmernih ulicah in zaprtih cestah – stanje se spreminja iz dneva v dan. Pripravili bomo aplikacijo za pametne telefone, kjer bodo podatki o zaprtih cestah in o prostih parkirnih mestih ter njihovi ceni. V Ljubljani je še vedno premalo varnih kolesarskih stez.
11.) Slovenska zastava na gradu – Ljubljana je slovenska metropola in obvezno je, da na Ljubljanskem gradu poleg ljubljanske vihra tudi slovenska zastava.
12.) Varstvo okolja – Očistili bomo Koseški bajer, v katerem so smrtno nevarne bakterije. Po okoljskih standardih bomo Koseški bajer očistili, da ne bo več nevaren za ljudi, živali in okolje.

C. Š.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Že vidim Logarja kot župana. SUUUUUUUPER!

  • Friderik Peršič

   Problemi z dioptrijo …?

   • janez cepec

    ne, njega ne jebe dioptrija, trapast je

  • Simon Novak

   Nujno k okulistu

  • VERRZIFIKATOR

   S tem bolj slábo si obeta zmago,
   kdor se s plemenitim vidno brati,
   ta zaplete se doma med vrati,
   v hišo si navlekel bo nesnago.

   Niko J. Linčič

   Tisto pa streljánje iz globin,
   tisto je početje kratkovidno,
   strelja bojazljivo in previdno
   nemškega soldata mlajši sin.

   Fritz Junge

  • Jože

   A ti sanjaš z odprtimi očmi zato pa vidiš Logarja kot župana.
   Sanje so dovoljene,jutri pa je nov dan
   lp
   gj

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Zoki spoki kamor spadaš. Keha brez smeha.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Krtača 20 pa naj spuca pred svojim pragom.

 • Friderik Peršič

  Zmago za Župana ! Pa ne Ljubljane , Spodnji blatni dol je bolj na njegovem nivoju …

 • Vera

  Skrajni čas,da Ljubljani kot glavnemu mestu Sloveniji županuje Slovenec,ne pa Srb !

  • milanček

   poleg bvsega pa še kriminalec, lopov itd!

   • janez cepec

    po tej tvoji logiki, bi biu isti kurac če bi kandidiru velili luzer, ane?

  • Friderik Peršič

   A si Ljubljančanka …?

  • večni srb

   Haha, verjetno so zate slovenci samo tisti, ki so potomci hrvatov.

 • Andrej

  To je prava pot. Združevanje, ne pa izločevanje.

  • Simon Novak

   Združevanje samih pravih, Andrejček, pašete skupaj

  • večni srb

   Večina točk njegovega programa govori o vseh, ki jih sovraži.

   • Andrej

    Večina točk nadlevice in skrajne levice govori o vseh, ki jih bolj “ljubi” kot lasten narod.

    • večni srb

     Vsaj ni čutiti take prikrite in perverzne agresije.

     • Andrej

      Seveda ne. Če rečeš: tujec, nelegalno si prišel, kršil zakonodajo in vse po spisku, pojdi, od koder si prišel – si ksenofob in obtožen sovražnega govora.

      Če pa plačuješ na stotine nevladnih organizacij, ki ti te tipe “legalizirajo”, čeprav ni nobene osnove za to, pa ni čutiti preverzne agresije. Stvar okusa.
      Moj okus mi pravi, da moram vsak grižljaj zaslužiti in da od svojega kaj prostovoljno dam tistemu, ki pomoč potrebuje. Ne pa da mi vzamejo in ne smem nič reči, sicer sem obtožen.
      Če vlada prikriva preverzne odločitve je to samo slabo.

 • antimur

  Zanima me, če se bo upokojenski nategun, proruski Erjavec zopet kremžil na plakatih s čefurskim kriminalcem Jankovićem, ali je njuna zgodba po predvolilnem fiasku končana.

 • janez cepec

  kot rečen, Logar je žrtveno jagnje velikega luzerja k’ se boji, de b’ ga Logar zamenu na mestu večnega predsednika. veliki disident namerava vrh stranke zapustit samo z nogamnaprej, u trugi. kar se pa podpore tiče, se pa jest z podporo SNS in Padalca, (kriminalca, udbovca in restanta) in Požara (debilnega kao, novinarja) ne bi preveč hvalu.

  • milanček

   nisi rojen, da misliš ker ti ni dano, da misliš!

   • janez cepec

    kar se mišlenja tiče ni važn, a si rojen za to, al nis, važn je, de maš s čim mislt. glej, tle j’ pa razlika med mano in tabo. ti namreč nimas s čim mislet, zato si rojen kreten .

  • Simon Novak

   Točno tako, sedaj pa je vprašanje, ali je Anže tako zvest ali tako bedast, da ne vidi pasti, ki mu jo je nastavil JJ

   • večni srb

    Anže kdo?

    • Simon Novak

     Logarić

     • večni srb

      Nikad čuo.

     • Simon Novak

      Logar Anže, neuspešen kandidat za župana LJ

   • janez cepec

    verjetno se zaveda tega, da nima šans, sam glede na “demokracijo”, ki jo imajo v SDS nima prava glasanja, kar firer ukaže, to j’ treba nardit. brez pardona, al pa letiš.

    • Simon Novak

     Ja, verjetno res

   • Ferdo

    Ođi ti Simone pitat Anžeta pa nam reci što ti reče. Eto, da i mi znamo !

    I savjet mu bolan koji daj. Vidiš, da jadničak ne zna šta su mu zakuvali. A i veće si škole od njega napravio, pa znaš bolje od njega.

    Ajđe, Simone, ajđe, zajaši konja pa do Anžeta.

  • macon

   Logar je dobil še večjo prepoznavnost kot županski kandidat in je lahko tudi hkrati predsednik stranke in župan. Nekdo, ki bi se ga bal, bi ga odmaknil od žarometov in javne pozornosti. Ne bi mu dal večje vloge.

   Ti si žal prezabit, da bi sploh kaj dojel.

   • janez cepec

    za tvojo mačjo pamet, bo ta razlaga kr taprava. drgač, butl naumn, pa zakuga misleš, de ga je veliki luzer postavu pod žaromete. zato, de bojo usi vidl, koko bo pogoru in na ta način je konec z njegovo politično karjero, firer pa bo vladu še naprej, stranka bo še naprej relativni zmagovalec volitev, vladal ne bojo nkol več, tardeči pa vas bojo jebal še naprej. prov vam je, kreteni

   • Simon Novak

    Predsednik katere stranke je lahko Logar, zahojenec? Ne župan, ne predsednik stranke ne more biti (razen, če ustanovi kakšno novo)

    • janez cepec

     sej ne bo zastopu, tud če mu narišeš, kva češ on je “miselni trust” u stranki

    • Ferdo

     Viđaj ga Simona,..a što s pametan čoče,,

 • Vojteh Dovč

  rezultati bodo ODLIČNI ampak samo to

  • Jože

   Pozabil si povedat misliš pa seveda Jankoviča
   To je potrebno na teh straneh večini komentarjem povedat………….
   lp
   Joško

 • milanček

  sedaj se bo videlo koliko soli-zdrave pameti imajo ljubljančani, poleg pa še priseljenci iz drugih držav, vsi niso pokvarjeni in jih ne moremo enačiti z lopovom, srbijancem jankovićem!

  • Simon Novak

   Ja, Milanček, Zmagec je zraven, to je garant za poštenje…in 18. 11. zvečer boš videl, koliko zdrave pameti še imajo Ljubljančani, ko bo Anže pušnil na celi črti…saj pa ljudje v LJ niso nori, da bodo nasedli na vaše poceni trike

   • Ferdo

    Nu, Simone,. a što s ti bolan ljubomoran na Anžeta?

  • večni srb

   Torej vam gre hrvatom v nos edino, da je Jankovič po rodu srb, kar je relativno.
   Ne bi rekel, da so hrvati zadnje čase preveč zaželjeni.

 • Vojteh Dovč

  SNS in SDS v mestni svet predlagali isto kandidatko.
  mogoče pa bo kej s to zmago

  • večni srb

   Približno tako kot z lajki pod tvojim komentarjem.

 • Van Der Waals

  Jz volim katerega koli desnega kandidat! LEVIH FAŠISTOV NE HVALA (feminsiti morilke otrok, lgbtq, komunajzerjev)!!!

  • Jože

   ja seveda fašisti nisonikoli bili levi saj jih je papeć podpiral

 • Antonius

  Pofukjankovićev program za Ljubljano je, LjubljanĆani še enkrat se dajte nategniti in me izvolite za župana, potem bom pa kot že utečeno še naprej delal za svoj kleptomanski žep in sproti določal ulično razkopavanje, ki mi bo največ navrglo.
  S knjigo nad knjigo je bi zelo razvpit komunistični rek, jaz pa dodajam z Logarjevim programom nad Pofukjankovića, ker solatarski ekonomist programa sploh nima.

 • Bandit123

  Logar bi sigurno zmagal na volitvah za župana Ljubljane, če za njim ne bi stal Janša. Če bi izstopil iz SDS mu zmaga ne uide, tako pa bo kot na DZ volitvah, vsi proti Janši.

  • Simon Novak

   Nima za burek proti Zokiju, SĐS gor ali dol…samo JJ ga je lepo nagnil in ga vrgel pod vlak, ne vem, če se bo Anže po volitvah še tako bebasto smehljal

   • Ferdo

    Đe si Simone, stara sabljo,..u koje si to škole išo kad si tako pametan ?
    Nu,..viđi ga….

  • Anton

   se strinjam in to v nečem, da si en navaden pokvarjenc

   sarkazem press

   • Bandit123

    Razloži kaj si hotel povedati.

  • večni srb

   Levičarji ga ne bodo podprli, to drži kot pribito.
   Z Jelinčičarji pa si tudi ne dela nobene usluge, čudno se mi zdi, da demobrancev ne podpirajo njihovi gospodarji iz SLS.

 • Friderik Peršič

  Upam si trditi , da je večina do Jankovića negativno nastrojenih iz raznih štajersko-dolenjskih vukojebin …Ljubljano vidijo samo , ko se pripeljejo do Indije Koromandije , se pravi BTCja , centra se izogibajo ker jih več kot en semafor na kupu že vrže iz tira …

  • macon

   Vsak dan sem v Ljubljani. Avtobusna postaja je sramota. Podpiral sem zaprtje Tromostovja, Wolfove za promet, ureditev Kongresnega trga in podzemno garažo pod njim, zaprtje enega pasu na dovoznih cestah in Slovenske pa je katastrofa in prometni zamašek. Normalno bi bilo, da bi novo ureditev najprej testirali, ne da so jo kar čez noč uvedli.

   • totex39

    Zanimivo, ko sprašujejo te starejše Ljubljančane pa pravijo koliko je naredil za mesto, očitno mesto premalo poznajo in pred kamerami blebetajo bedarije. Takih volivcev se res lahko bojiš.

    • Simon Novak

     Seveda, če niso za vašega, blebetajo bedarije, če bi pa taisti z istimi komentarji hvalili Anžeta, bi pa bili zlata vredni, zahojenec

    • rabbit

     To meni tudi te stari plozajo pa jim rečem, da je to naredil z njihovim denarjem pa so tiho kot ritke.

     Mimogrede Ljubljana je ena najbolj zanemarjenih prestolnic v Evropi. samo od Metelkove do tržnice pojdite taka ciganarije ne najdeš daleč na okrog.

     • Friderik Peršič

      Daj no , si sploh videl kako evropsko prestolnico …pojdi malo do Rima , Pariza , boš mislil , da si v Afriki . Kolega dela v Parizu , ko je treba podaljšati delovno dovoljenje je na uradu 100 črncev in en belec , on …

     • rabbit

      Bila in ti bi še več teh ciganov navlekel v Ljubljano. Že tako je svinjska. A si bil zadnje čase kaj na upravni enoti v tobačni sem bila julija sem šla po novo osebno pred mano v fotokopirnici in za slikanje pa 20 šiptarjev in to eno minuto čez osem. Veš ni treba gledat k sosedu, če pri sebi nimaš pospravljeno.

     • Friderik Peršič

      Tistih 20 šiptarjev se je slikalo za delovna dovoljenja , uradno so prijavljeni v Sloveniji , neuradno pa delajo v Nemčiji , Švici itd …urad za tujce je prav tako na Tobačni , z druge strani …

     • rabbit

      Niso se ni slikali so fotokopirali dokumente za delovna dovoljenja. Me je gospa naprej vzela je rekla, da bi drugače dve uri čakala. Vem da je urad za tujce na drugi strani imam sorodnico tam pravi, da delajo kljub temu da delajo do 18 včasih tudi do desetih zvečer.

     • Den456

      A je kolega Balkanc, tako kot ti, da rabi delovno dovoljenje v EU.

     • Jože

      ne beli američan

     • Jože

      ko je pa hotel metelkovo počistit ste ga pa vsi desničarji napadali z polnimi topovi.
      izjasnite se že enkrat kaj bi radi imeli
      lp
      joško

     • rabbit

      Ali mi lahko našteješ te desničarje. Ko je bil župan Jože Strgar in šef občinske uprave gospod Vidmar sta začela z rušitvijo in kaj se je zgodilo razni levičarji so skočili v luft.

   • Friderik Peršič

    Zaprtje Slovenske je bil res kiks …pa sploh ne bi bil , ko bi istočasno uredili potniški promet , ker pa ga niso , je kaos ob vsakem dežju ( kar je delno treba pripisati tudi nesposobnosti voznikov ) , snegu itd …

 • večni srb

  Elitizem se širi, plemenitosti pa ni.

 • Simon Novak

  Ha ha ha, da dol padeš, bravo, še SNS, Anže, prave si si zbral okoli sebe…še en garant več, da te bo Zoki pojedel za malo malico

 • večni srb

  Oboroženi varnostniki na vsakem koraku, ki gnjavijo naključne mimoidoče, ilegalne migracije hrvatov, bosancev in albancev in kam v petek zvečer je točno tisto, kar najbolj zanima povprečnega ljubljančana, ki še hodi na volitve. Če Anže verjame v pravljice.

  • Olga2345

   Opisujete ekstremne levičarje?

   • večni srb

    V bistvu je, nikar ne poskušajte biti bolj levi od levih.

   • Jože

    zmotila si se pri zadnji besedi
    LEVIČAR pomeni zate bogaboječi farjem v r.. lezoči desnočutni državljan

 • večni srb

  Ulična vadba, pedofil in peder magnet.

  • Olga2345

   Je Janković s Kučanom!

   • Jože

    Kak pedofil če sem videl kak te je porival

 • Olga2345

  Srečno Anže Logar!

  • janez cepec

   Olga, desc nej ti mau ketno popsti, pa se počas šporgeta lot pucat, boš meva ceu dan deu.

 • Lisjak

  Levaki so lahko samo režijo,da imajo v parlamentu stranko Plemenitega udbaša,sploh pa Židan.

  • janez cepec

   ja režijo, velikem luzerju, k je hotu z njim u koalicijo. za ablast se speča tud s hudičem

 • Franc Šink

  Tako bi moralo biti in nič drugače.

 • zokispoki

  Bravo !

 • Staybell geenius

  Kaj mu pomaga, če je zoki lahko v zaporu in bo še vedno zmagal v prvem krogu… je “nepogrešljiv”, tako kot JJ.

 • večni srb

  V našem kraju, živi recimo pet tisoč ljudi, hrane se pridela pa za 2 tisoč ljudi, kaj bi jedli novi ljudje?

  • večni srb

   Najvišje stolpnice, ki jih je še mogoče varno graditi, so lahko visoke mogoče 6-7 nadstropij, stari bloki jih imajo šest in so se že začeli nevarno nagibati. Drugje se pa ne da narediti bivališč za mase ljudi, če so pa sami hribi.

   • Simon Novak

    Ja, to javi v Dubaj

    • večni srb

     Zelo težko je mestno urbanistiko razlagati nekomu, ki še ni videl milijonskega mesta.

  • Simon Novak

   Kaj pa jih je preostalih 3000 starih ljudi?

   • večni srb

    Pufe.

    • Simon Novak

     Potem pa še bodo novi to

  • macon

   A si že slišal za specializacijo, izmenjavo in trgovino? V Burkini Faso jih 5000 prideluje hrano za 5000 oziroma za nekaj manj in potem višek ljudi umre od lakote.

 • RTV greznica

  Janković sploh ne bi smel kandidrat glede na to, da ima še toliko obtožb.

  • Simon Novak

   Bejži, no

 • goldhorn

  Ali Janković sploh lahko kandidira, če proti njemu potekajo kazenski postopki?

  • jovan jovan

   ivan je iz zapora hodil v parlament. Lopovom so vsa vrata odprta?

   • Clemen J.

    A spet brqns lopove?!?

 • est

  Upam, srčno upam, da pride do spremembe tudi v prestolnici. Zoki nas je zapufal za 600 € na občana.in čas je za poračun.

  • Friderik Peršič

   Zdaj je padlo na 500 pa še malo …primerjaj z Koprom , kjer je 900 …

  • Simon Novak

   Upaj dalje, zahojenec, vsaj do 18. 11. zvečer

 • jovan jovan

  Dobro je ivan namočil logarja. Sekta nima kaj iskati v ljubljanski Mestni hiši. In tudi ne bo!

  • Anton

   kaj naj rečem drugega kot to, da si en navaden pokvarjenc

   sarkazem press

   • janez cepec

    resnica boli, drgač je pa to res. velili luzer se boji konkurence

   • jovan jovan

    Ni kaj reči. Pokvarjen’c te je naredil….

   • Simon Novak

    Tako je kot je Jovan napisal, Tonček

  • macon

   Najbolj je bil občutek zbiranja sekte na magistratu, ko je trop komunajzarčkov leta 2011 prišel prosit Pavijankovića naj reši Slovenijo. Koliko je že bilo tistih blodnih duš? 15?

 • Silka

  Jelinčič je vedno izstavil račun, ki se je vedno izšel v njegovo dobro. Logar je pošten človek in nebi ga povezoval s “Plemenitim”

  • Simon Novak

   Povezuje se sam z njim

 • Ana Job

  Srčno upam, da bodo volilci v Ljubljani končno dokazali, da smo SLOVENCI .

  • Simon Novak

   Ančka, iz te moke ne bo kruha, se slišiva 18. 11. zvečer, danes vas je še vaš Sušnik potopil

   • Ana Job

    Sušnik, ki ni naš me ni posebno ganil, berem nekaj o starovercih in imam lep večer. Kam pa greš, da se slišiva šele 18.11.?

    • Simon Novak

     Uživaj še naprej

     • Ana Job

      Enako.

 • Ivan Friderik Novak

  Avtistični izgled povzpetnika pove pravzaprav vse.
  (To je, da ga ne smemo izvoliti, spoštovani soobčani.)

  • samotoje

   Strašno hudo ti mora biti gledati človeka, ki te v intelektu (po tvojih komentarjih sodeč) prekaša za mnogokrat. Še huje bo, ko bo Logar postal župan, ti pa boš v svoji neznanski majhnosti še vedno besno opletal po tem portalu. Usoda zna biti vsaj v nekaterih primerih kar pravična.

   • Ivan Friderik Novak

    Gnoj z Janševega vrtička, počakaj na dan, ko bo pezdetek od Romane poražen.
    Niti ni pomembno, kdo bo zmagal. Važno je da ne bo SDS-ovec (pozor, Joseph je še živ).

 • Republic Commando

  Spodaj se vidi vsa pokvarjenost in debilnost levićarjev. Vsi mi Logarju želimo srečno, debilni levičarji pa odgovarjajo z lajanjem, cviljenjem in žalitvami. Spelte se patetiki levi. Ni čudno, da babe tistim ki jih ne znajo potešit pravijo levaki :))))

  • janez cepec

   debili ste desnakarji, k’ ne spregledate igre velikega luzerja, k’ se boji za položaj in zatega -del žrtvuje naivnega Logarja, ki se mu ne upa upret.

   • branči

    vtakni si dildo v rito, pa vpij živel janko! pomaga, vsaj kretenom kot si ti!

    • Simon Novak

     Brankec, vidim, da obvladaš, boš moral kmalu priti iz omare, zahojenec

  • Beličič

   Drži.G.Logar je več kot soliden kandidat.Če ima kdo kaj proti, naj Jankota voli.

 • Olga2345

  Srecno Anže Logar! Srecno Ljubljana! Srecno Slovenija!

 • Aresnica

  Dr.Anže Logar je veliko SLOVENSKO srce._ Če bi bil iz LJ……. bi ga v….
  __________________
  Lep pozdrav

 • Beličič

  Vsak normalen gre na volitve in Jankota voli.ZAkaj.Zakaj ne?

  • Beličič

   Janko nima pojma o varčevanju.In jaz pravim prav je tako.

 • Slovenka

  Bojim se, da si Anže z Zmagom Jelinčičem ne bo mogel veliko pomagati.

  • Simon Novak

   Upravičeno se bojiš

 • Slovenka

  Veste, Ljubljančani, svoj dolg do Ljubljane in Slovenije?

  • Simon Novak

   Đabe ti to, danes vas je še vaš Sušnik potopil pod vodo, neprecenljivo

   • šmentanamuha

    Veliko vprašanje je, čigav je Sušnik.

    • Simon Novak

     Kolikor vem, VAŠ…razen, če ste se mu potem včeraj odrekli zaradi tega, ker je užalil vašega velikega ljubljenega vodjo…tudi vaših v Vardi ste se takoj odrekli, KO SO JIH DOBILI

 • Beličič

  Logarja bomo nastavili.Zakaj?Ker ima toliko otrok ,da bi lahko Kitajsko prevrgel.Ali po domače povedano,Logar je izbranec.Pička mu davale sto na< uro. BO? Jaz pravim da bo Show time.

  • Beličič

   Je res? Vse je res.

 • Korl

  Logar je previsoko splezal in začel ogrožati Jajota. Tako kot njegove predhodnike ga bodo kmalu lustrirali.

 • Simon Novak

  Anže bo 18. 11. zvečer spoznal, kako ga je njegov veliki ljubljeni vodja nagnil, in z njegovega obraza bo izginil tisti bebasti nasmeh, streznitev bo boleča

 • Poserjemsenavse

  Ko ga bojo čefuti podprli bo imel šanse,do takrat pa škoda časa in energije…

 • Black_hawk

  Jaz mu želim vse najboljše, to mesto njno rabi nekoga, ki bo odmontiral stari sistem in vpeljal novega, boljšega, kako si to želim!

  • Simon Novak

   Tvoje želje so kot en prdec, in že ga ni več, zahojenec

 • Beličič

  Nastavim malega,če čem.Stavimo.

 • Black_hawk

  Ljubljana kot zmaj pravilno, Logar kot župan pravilno, Slovenci njeni prebivalci pravilno!

  • Simon Novak

   Vse 3 narobe

 • skorpijon93

  Ljubljana se pod jankovićevo vladavino lahko skrije pred Prago, Češko prestolnico ali Slovaško Bratislavo, tam ni mošej, tam ni jankovićev in vsiljivcev iz balkana , kam so spravili to Ljubljano pa tudi cenovno je Lublana zelo draga , vse po zaslugi najlepšega, samopašnega, samovšečnega in pokvarjenega župana, g. Plečnik se obrača v grobu upam da Logar zmaga in naredi Čistko, zadni čas ! srečno Dr. Logar !

  • Simon Novak

   Anže nima za burek proti Zokiju

  • opazovalec

   Tam res ni toliko vsiljivcev iz Balkana, vendar jih je kar precej, lastne izkušnje. Zato je pa veliko Ukrajincev in z njimi povezanh kriminalnih združb…..

 • skorpijon93

  Plečnik se v grobu obrača ko vidi nastajajočo mošejo in center , kam greš Ljubljana bela ? kaj ti je tega treba ? hočeš postati kot zahodnoevropska mesta ? čeprav niti osnovne možnosti in zgodovinske podlage nimaš

 • Romero Juliana

  DA BI PREKINIL MRTVE TOCKE REVŠCINE ALI REŠITI SVOJE TEŽAVE IN SKRBI, POMEMBNO JE DENAR AMPAK NI VAŽNO KAJ.

  JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV.
  Pridruži se mi po pošti: [email protected]
  WhatsApp: + 33789770894

 • Dado

  Bravo Jelinčič. SDS je vesela tvoje podpore, ha,ha. Madžari so rekli ne hvala. Ne bo sramoto delal Madžarski in so zavrnili njegov obisk. SDS je seveda vesela, ker bo itak imel Logar premalo glasov.

 • Ivan Friderik Novak

  Ne bom volil pezdetka po dr. Ruglju, ki mu ga mama vleče, kandidatu namreč . . .

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!