Izjava tedna: Trenutno najhujša grožnja v parlamentu

Luka Mesec (Foto: STA)

Ste vedeli, kaj je trenutno najhujša grožnja v parlamentu? Poglejte tukaj:

Vir: Twitter

utrip-ljubljane.si

 • lado

  trotelni,pa ste delomrzneža in njegove lenuharje,prva služba,brez ene šole ,spet volili ,KRETENI ,NAJ VAS PELE V VENEZUELO,KREEEEEETEEEEENIIIIIIIIIIIIIIIII ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Gr Enze

  TO SE PRAVI , DA IMAMO POPOLNOMA ZABITE , LENE , NEUMNE , FANATIČNE , POSRANCE V PARLAMENTU ????

  • Zgornji

   JA – ŽAL : MRTVE DUŠE SO , TAKO KOT JE TUDI CELOTEN NAROD MRTEV !!! ! !!!

 • Olga2345

  Levičarji brez širjenja laži, sovraštva in izključevanja, nimajo nič! Zato že 73 mantra “antifašizma”, ki ni nič drugega kot čisti fašizem (komunizem), zločinskimi totalitarni režim, ki ima na vesti milijone žrtev! Danes bi ga radi razširili po celem svetu, zato uničujejo družino kot osnovno celico družbe, narod in napadajo vse, ki niso na njihovi liniji, to pa so Trump, Orban,Janša….in jih označujejo za fašiste, kar pa so v resnici sami! Laž je nesmrtna duša komunizma!
  Živel Janša! Živel Orban! Živel Trump! Živel Kurz in vsi pošteni politiki, ki se totalitarizmu upirajo!

  • slaipowi

   Naj se ti komunisti zataknejo v grlu. Si kaj drugacna? Kdor ni z Janšo je po tvoje komunist. Naj živi Kurz praviš? Pa čim več naj vzame našim delavcem v Avstriji. Mater si zagovedna.

   • Hun

    edino kar ji je mankal v zivlenju je dobr Kurz

   • pajac debeli

    Naši delavci živijo pod Kurzom v Austiji mnogo bolje, kot tisti, ki živimo pod ljublanskim komunajzi. Tako, kot so Slovenci živeli mnogo bolje pod Avstrijo, kjer je bila Slovenija največja v Svoji zgodovini in je obsegala celo Istro, Trst, koroško v primerjavi z Slovenijo pod jugoslavijo, ko se je Sloveniji samo trgalo in smo izgubili tretjino države, torej največ teritorija v svoji zgodovini in če ne bi imeli Majstra, bi izgubili še več. Istro, ki je spadala 600 let pod Slovenijo so, ko smo jo dobil nazaj po 2. svetovni dali umazani jugoviči kar Hrvatom, Trst in koroško so pa pustili Itljanom in Avsrijcem. Totalna izguba ozemlja na račun jugokomunajzov. Pod Austrijo je bila slovenija velika, pod jugoslavijo se joje pa izropalo in raztrgalo.

    • Zgornji

     TOOOČNO TKOOO !!! ! !!!

    • Sarkazem

     Tako je in še zdaj dajemo, kaj dajemo, vsiljujemo Hrvaški svoj teritorij in svoje ljudi, ki tam živijo!

   • SIMON ROZIC

    Naši delavci bi gotovo raje delali doma, če bi imeli
    možnosti in primerno plačilo! Žal jim kljub znižanju plače
    za delo, Kurz nudi še vedno 50% več kot tukajšnji redki
    delodajalci. Moja sorodnica je višja medicinska sestra, ki je
    pri nas v UKC zaslužila 1100 eur netto manj za veliko več
    dela, kot ga ima v “osovraženi” Avstriji!
    Ti, “slaipowi” bi tudi lahko počel kaj bolj pametnega, kot da
    stresaš z gobcem same neumnosti ! Preveri in piši!

    • Zgornji

     AAAMENNN !!! ! !!!

   • Jani Steiner

    Ne mi govorit, pokrade jim naša požrešna birokracija !!!

  • Hun

   a si ze dobila dobro placano drzavno sluzbo, k si nevrjetn vztrajna babnca

 • Mihilus

  Ah ne vem kaj imate toliko proti levičarjem. Kot je pokazal skandinavski eksperiment je socializem povsem mogoč in prinaša lepe rezultate. Problem, ki ga imajo socialisti je to, da ignorirajo dejstvo, da je zanj funkcionalen socializem potreben tudi človeški kapital. V skandinaviji so ga imeli, danes pa gre vse skupaj k vragu, in to zato, ker namesto, da bi ta kapital plemenitili z evgeniko ga pridno uničujejo z disgenično imigracijo.

  • rabbit

   Hahahahahahahahahahahah

  • Skandinavski “eksperiment” je več kot očitno dokazal, da socializem NE DELUJE. Problem, ki ga imate TI in tvoji socialisti je, da ignorirate osnovne zakone ekonomije in fizike.
   Pravljico o “človeškem kapitalu” pa si nekam zatlačite, ker nikjer na svetu ni in nikoli ne bo ljudi, ki bi ustrezali vašim zblojenim eksperimentom.

   • Mihilus

    Problem skandinavije ni, da socializem kot ekonomski sistem ne funkcionira. Še danes jim gre kar dobro. Problemi, ki jih imajo so socialni. In strinjam se, da bodo ti problemi se slej ko prej odrazili v ekonomiji ampak ti problemi so posledica napačne socialne, ne pa ekonomske politike.

    • “Še danes jim gre kar dobro.”

     Gre jim slabše, kot pa jim je šlo pred uvedbo socializma v 70ih letih. In do danes so že marsikaj od tega tako opevanega “socializma” opustili, zato se tebi in podobnim zdi da jim gre dobro, pozabljate pa da imajo le še senco tega “socializma”, ki so ga takrat uvedli.
     Sicer so pa že takrat uvedli zelo, zelo malo socializma, le nekaj tercialnih zadev okrog socialne podpore in večje redistribucije v smislu enakosti.
     Ni bilo masovnega podržavljenja zasebnih podjetij, ni bilo planske ekonomije, torej o kakšnem “socializmu” sploh govoriš?

     BTW: Koliko podjetij je “pobegnilo” iz Švedske zaradi visokih davkov? Samo spomni se na lastnika IKEA, ki je zaradi davkov preselil firmo v davčno ugodnejše okolje. http://fortune.com/2016/02/12/ikea-tax-avoidance/

     PS: najprej se izobrazi o ekonomiji, če želiš debatirati o švedskem socialističnem čudežu.

  • Jani Steiner

   Ko zmanjka denarje, socializem crkne. Tudi berliski zid se je zaradi tega sesu…

   • SIMON ROZIC

    …ko zmanjka nakradenega in sposojenega denarja, socializem
    crkne (dodam, da ne bi kdo mislil, da gre v socializmu za ustvarjen
    kapital oziroma denar)

    • Jani Steiner

     Ukraden, itak. Lp.

   • Mihilus

    Ko zmanjka resourcov za rast kapitalizem crkne.

    • Lustrator

     Resursi na katerih gradi moderni kapitalizem, so neomejeni – inovacije, optimizacija procesov, ekonomika…

     • Mihilus

      Lepa floskula vendar pa kapitalizem za svoj obstoj potrebuje tudi nenehno rast trgov, rast potrošnje (kar vključuje tudi fizične dobrine), monetarno ekspanzijo, etc. Za zdravo rast teh kazalnikov potrebuješ rast prebivalstva. Ko enkrat rasti prebivalstva ni več je zgodbe konec. Oz, da se jo začasno odložit s krediti kar je večina zahodnih držav tudi izkoristila. Nemčija se je za zdaj temu sicer uspela izogniti vendar kako? Njihovo rast poganja izvoz v druge države, ki so se zadolžile, da so to plačale. Povečini ravno pri Nemcih, ki so s tem kreditiranjem spodbujali izvoz svojih proizvodov.

      Prihajamo do točke, ko se začenja kazat nevzdržnost kapitalizma. Strinjam se, da tudi socializem ni optimalen sistem, je pa za razliko od kapitalizma dolgoročno vzdržen.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Tvoj zadnji stavek nima realne podlage. Praksa je pokazala dolgoročnost socializma. Socializem je dolgoročno ena sama stagnacija. Se pa strinjam, da današnji kapitalalizem s tako ekonomsko politiko ne bo dolgo zdržal. Ampak po tem kapitalizmu bo pa novi kapitalizem z morda bolj prijaznejšo ekonomsko politiko.

     • Mihilus

      Kaj smo imeli v Jugi vsako leto manj? Ne je pa res, da rast ni bila niti približno tako hitra. Kolikšna pa bi bila rast brez več 1000% povečanja zadolženosti odkar smo na kapitalizmu je pa spet drugi vprašanje

     • Zgornji

      Morda. Poudarek na Morda , kajti po tem kapitalizmu bodo prišli Samo še Bolj Pokvarjeni kapitalisti / industrialci , ki bodo samo še Slabši !!! ! !!! Žal.

     • Zgornji

      DOBRO RAZLOŽENO … Le zadnji stavek je sumljiv, ker so skoraj vsi socializmi do sedaj že propadli … Zaradi Zlorab .

     • AlternativaZaSlovenijo

      Je pa tudi res: kapitalizem dobre-uspešne nagrajuje, slabe brezkompromisno izključuje. Razlika bogat-reven pa se povečuje

     • Lustrator

      Tako je. A kapitalizem ima za razliko od socializma tudi demokracijo, torej odločilni glas ljudstva, ki odloča na podlagi svojih moralnih, civilizacijskih načel in preko svojih izbranih predstavnikov v parlamentu poskrbiza neko razumsko regulativo – npr. vir in višino mase za socialno ogrožene, torej tiste, ki NE MOREJO delati, ne pa tiste, ki tega NOČEJO.

      V kapitalizmu se razlika med bogatimi in revnimi vedno povečuje na račun bogatih (standard dokazano raste obojim, le da bogatejšim hitreje), medtem ko so v socializmu vsi približno enako revni, razen seveda višjega sloja partije, ki sicer nima prav nikakršnih moralnih zadržkov da ne bi postala še bolj bogata – omejuje jih le to, da je produktivnost toliko nižja, da če bi še več pobrali od lastnega prebivalstva, bi se jim ti uprli ali umrli.

     • Zgornji

      Nebodi še ti tako neomejen v svoji naivnosti , no … kajti Vse v materialnem svetu Je Žal Omejeno. Tudi Onesnaževanje planeta .

     • Lustrator

      To vsekakor. Ampak ne na tak način, da bi bil to argument v prid socializmu proti kapitalizmu. Je pa jasno, da je vsa materialnost minljiva.

  • pajac debeli

   Če bi moral izbirati med komunisti in nacijonal socijalisti bi izbral nacije, ker imajo vsaj 50% prav v primerjavi z komunisti, ki so 100% narobe. Je res, da je treba narod postaviti na prvo mesto, če hočeš da ta narod preživi, sem pa totalno proti kakršnjimi koli socijalističnim oblikam ekonomij, ki niso narejene po principom prostega trga. Pa tudi sem absolutno proti kakršnjim koli socijalnim transferjev iz rok delavnih in odgovornih v roke lenim in neodgovornim. Kar se mene tiče socijalne, otroške dodatke in podobne transverje, ki jih lenuharji inlenuharice uporabljajo, da se izognejo delu je potrebno takoj ukinit. Kar se pa dkandinavskega socijalističnga raja tiče, pa je očitna kaj se dogaja, ko gledamo totalni kolaps Švedske s strani feministk, socijalistov in islamistov.

   • Mihilus

    Princip kapitalizma s protega trga v praksi pomeni, da moraš stvar narediti čimceneje in jo prodati za čimveč. Kaj to v praksi prinese vidimo lahko vsi: minimalne plače, svinjanje okolja, da se zniža stroške in pa podkupovanje uradnikov in uničevanje konkurence, da se zviša ceno. Poleg tega anarho kapitalizem prinaša ogromne ne-enakosti v družbi. Največja ironija pa je prav to, da bo v končni fazi kapitalizma bogatašev vse manj in vrednost njihovega premoženja bo hitro kopnela.

    Visoka gospodarska rast, ki jo Slovenija beleži od razpada Jugoslavije je narejena na kredit in na račun “prihodnje rasti”. Na začetku so imeli majhni krediti velik učinkek, danes že veliki krediti naredijo zelo malo učinka. Ne vem kakšne idiote mamo v ECB zato si ne bom drznil napovedat kako daleč bodo še šli, da bi plasiral nova posojila ampak slej ko prej bo muzike konec. In ko bo konec se nam bo še pošteno tožilo po dobrih časih socializma iz Juge.

    • pajac debeli

     Zakaj po tem vsi socijalizmi propadejo. Kapitalizem ni popolen, je pa najboljše kar imamo. Ne vem, kaj je narobe med prostovoljno izmeno dobrin in uslug, prez pijavski parazitzkih čeljusti politike. In to kar eni mislite, da so korporacije ločene od ljudi in da skrbijo samo za par ljudi na vrhu tudi ni res. Poleg tega koorporacije ne gredo in oropajo revežev, kot to stori država, ampak gredo izkopljejo rudo iz zemlje, jo obdelajo in iz tega nredijo nove izdelke, tako da kapital ustvarijo iz nič-oziroma iz materjalov, ki bi drugače ležali pod zemljo in ne bi nikomur koristili nič. Ogromno denarja bi mele te korporacije za podarit svojim delavcem, če ne bi državni politični parazit toliko požru. In večina podjetij v Sloveniji izplačuje plače, ki so vsaj malo višje od minimalcov, ki jih garantira država. Je pa problem, se strinjam, da če je neomejena količina poceni delovne sile, kot je pri nas zaradi otprtih vrat do cele juge, po tem pa plače počasi padajo proti standardu držav iz katerih ti poceni delavci prihajajo. In za to bi bilo nujno zapreti meje in zaščitit Slovenskega delavca. Ravno tako je potrebno pobrati socijalne lenuhom in ciganom, da se jih prisili, da začnejo delat in se vključijo v socijalno delovno okolje, namesto da posedajo na račun države in razmišljajo o pizdarijah. Prav tako je res da država zatre ogromno možnosti novim podjetjem z svojo birokracijo in politiko, tudi okoljevarstveno. V naši državi podjetja še komaj dihajo pod požrešnimi lovkami birokracije in z takimi v politiki, kot je ta Luka Polmesec jim bo še mnogo slabše. Stara podjetja umerajo, nova pa ne morejo niti vzkliti. Najboljše je politikom vso moč pobrat, ker so sami lopovi in idijoti. Vtikajo pa se vedno na račun večjih podjetnikov in v škodo manjšim-torej delajo usluge tisim, ki imajo že dnar in tako stagnirajo ekonomijo. Treba je dat vsem enake možnosti in dobra poletja pojejo vsa slaba v parih desetletjih, ker slaba se z svojimi odločitvam zamerijo delavcem, z guljufanjem in nategovanjem strank pa lahko kratkoročno profitirajo, na dolgi rok si pa uničijo znamko. To da pa ima v današnjem sistemu vse manj ljudi več in več, pa ni kriv kapitalizem ampak židovski zionistični banditski centralni bančni sistem. Če bi bil denar vezan na drage kovine, do teh anomanij nikoli ne bi moglo priti.

  • Lustrator

   Heheh lepo te prosim, nehaj še ti s temi osnovnošolskimi komunističnimi floskulami, ki izenačujejo med seboj popolnoma različna pojma: SOCIALIZEM ter SOCIALNA DRŽAVA. Pravega socializma (torej Marksovega kova) sicer v Skandinaviji niso nikoli imeli, so pa imeli vekje do 80 nekakšno severnjaško verzijo močne države in kapital-socializma, kar jih je privedlo na rob bankrota. Čim so spremenili svoje gospodarstvo v popolnoma kapitalistično, torej tržno naravnano, pa so postali to kar so danes – države z najbolj stabilno ekonomijo in najvišjim življenjskim standardom.

   Drži pa, da je Skandinavce močno nepripravljene zajel socialni marksizem, ki sicer načenja ostalo Evropo že kakšnih 80 let, a se nikjer ni uspel tako uspešno vtihotapiti v samo jedro družbe in od tam eksplodirati do neustavljivih razsežnosti, kot prav tam. A to z gospodarskim sistemom nima prav nikakšne zveze – še.

 • lado

  slovenčki,ne blejat !!!!!!!!!!! volili ste to golazen in TIHO,ali pa UKREPAJMO,kot ste za RADARJE !!!! BUTALCI!!!!!!!!!!!!!! NIČ ,NOBENE KORISTI OD VAS ;CELO NE ZA DOMOVINO!!!!!!!!!!! KRETENI ,BRUHAT ,ISTI STE Z LEVAKI ,ki jim je PRVA SLUŽBA BREZ ŠOL ,POSLANSKA !!!!!!!!!! ADIJO PAMET “slovenija” ,KREEEETNIIIIIČARJIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Franc Šink

   Res smo buteljni.

   • dr Janez Sveti

    Lepo, da priznaš. Zakaj se vikaš?
    DR Janez SVeti genij

    • Franc Šink

     Genialno.

     • Zgornji

      Ja, Tudi Zaradi takih “genijev” kot je ta Nesveti “genialni” (generalni) (dr)(J)Bebec , bo Konec Sveta Kmalu – v Naslednjem Desetletju .

   • WISKY 1000

    Ne posplošuj,če si sam buhtelj

  • dr Janez Sveti

   Ne vem, na koga se dereš in kaj želiš povedat. Vidim pa iz tvojega komentarja, da si psihični bolnik.
   DR Janez SVeti

   • tohuvabohu

    Vesel bodi, da imate tudi amaterski psihologi možnost priti na svoj račun.

  • šmentanamuha

   Imaš prav. Vendar je stvar v tem, da je za radarsko revolucijo stala “organizacija”, ki je imela bolj daljnosežen načrt, ki je bil zrušitev Janše. Tisti, ki smo bili na “radaski revoluciji” niti vedeli nismo (menim, da večina), da tu ne gre za neke spontane proteste, kar smo mislili sprva. Zavod 29. november je v navezi z globoko državo, dejansko pripravil državni udar. kar se je izkazalo šele ob ljubljanskih demonstracijah, ko smo videli prave vojaške formacije pod krinko protestnikov. In vse, kar se danes dogaja, je posledica tega. Levičarji so izpeljali mehki državni udar. Če bo treba, bodo tudi trdega. Radarje in naivne protestnike so samo izrabili za kuliso. Stvari so samo navidezno take, kot se zdijo. Tudi sama sem bila med protestniki, nato pa se nam je zgodil Fištravec, kar je neprimerljivo huje.

  • WISKY 1000

   Vozi kuči mujo

  • KP

   kdo je ukrepal za radarje? si bolan? čifutarček

 • Hun

  v SDS niste nc bolsi teoreticni “strokovnjaki” od Levice…sami nesposobnezi, k cakate na placo od davkoplacevalcev

  • pajac debeli

   Edina stran, ki je znana po neznanju matemaike in ekonomije, ter po življenju v ideoloških mehurčkih namesto v realnem svetu je levica

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

  • St

   Poglej kaksno placo si imel od leta 2004-2008. Cca 30%visjo kot sedaj. Zakaj mislis? No pogruntaj majmun!!

   • Hun

    kaj sm mel visjo placo budala teapasta..placo mam tako kot si jo naredim sam..bumbar trapast..Jansa bo placo dvignu vam vztrajnikom v DU..

    • Lustrator

     Tudi če delaš v privatnem sektorju, imaš na lastno plačo bore malo vpliva, ker ti močan rdeči državni aparat odisi preko direktnih ali posrednih davkov/dajatev/pristojbin/trošarin/administrativnih stroškov od ust odtegne med 50 in 70%.Višje plače se dosega z nižanjem davkov, ukinjanjem birokracije, nepotrebnih zakonov, ne pa z nekakšnimi socialističnimi uravnilovkami s katerim rdeči kmeri na oblasti kupujejo svoje naivno volilno telo.

     • Zgornji

      DOBRO RAZLOŽENO !!! ! !!! HVALA, ZA VSE TE NEVEDNEŽE , NEPOUČENEŽE IN ZABITEŽE . Lp.

   • tohuvabohu

    Klošarji ne opazijo nobene razlike, hehehe.

    • Zgornji

     Ja, pa Jo opazijo, ker tudi ljudje potem nimajo toliko denarja za klošarje . Že jaz jim dam manj , ker nimam dovolj.

   • Zgornji

    Jaz sem imel pa za 100 % višjo takrat !!! ! !!!

    • KAPIBARA

     Jest tut..
     Za to, ker sem iz socialca, prešaltal na minimalca..

    • Kataklizma

     janša pa za 200% :)

   • KP

    Misliš rečt socialo?

 • šmentanamuha

  Vsi, ki ste volil Luko Meseca, si zaslužite venezuelsko življenje. Vam ga privoščim, govedarji levičarski.

  • čopkovseved

   Problem je ,da so vsi levaki neposredno ali posredno prisesani na državne jasli!

 • freedomfighter

  Sem cisti neo liberalec…kdor ne razume zame je moc gospodarstva in stabilnost drzave dalec na prvem mestu zato v primeru da v zdajsni sestavi parlamenta ne dobimo desno sredinjske vlade na naslednjih volitvah volim SDS

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  — poštenost,
  — pravičnost,
  — resnicoljubnost,
  — prijateljstvo do ljudi,
  — domoljubnost,
  — rodoljubnost,
  — svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili
  svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!