Bomo v letu 2018 izvedeli, namesto koga sedi Milko Novič? Po Michelu Stephanu predstavljamo zgodbo še enega nekdanjega osumljenca, Gregorja Vidmarja!

Milko Novič. (foto: STA.)

Pred dnevi smo poročali, da je Milko Novič božične praznike preživel v dobrem upanju, da bo pravica na koncu zmagala, pa čeprav ga je le dva dni prej višja sodnica Stanka Živič obsodila, da je kriv zahrbtnega umora nekdanjega direktorja kemijskega inštituta, Janka Jamnika. Šlo je seveda zgolj za potrditev sodbe, ki jo je po vzoru obtožnice, ki jo je pripravila državna tožilka Blanka Žgajnar, spisala sodnica prvostopenjskega sodišča Špela Koleta. Poročali smo, da je vse skupaj spremljala tudi mednarodna opazovalka za človekove pravice, Michelle Laura Kling, ki letos v Združenih narodih pripravlja govor na to temo, bodisi v Ženevi bodisi v New Yorku. Kot je namreč pred prazniki obljubila za Nova24TV, bo slovenska sodišča, ki sodijo najbolj nerazumno na svetu, zatožila vsem možnim mednarodnim institucijam. Danes bomo znova obelodanili zgodbo o nekdanjemu uslužbencu Kemijskega inštituta, Gregorju Vidmarju, ki so ga pravzaprav prvega povezovali z umorom dr. Jamnika. O Vidmarju so namreč slovenski mediji zgolj deset dni pred umorom na parkirišču pred lokalom Via Bona poročali, da so na njegovem domu in njegovem posestvu našli dokaze, da je izdeloval eksploziv. To je očitno sumil tudi Jamnik, saj ga je prav on naznanil policiji.

Mediji so na morebitne povezave z umorom dr. Janka Jamnika ob koncu leta 2014 namigovali s številnimi članki o Gregorju Vidmarju, upokojenem kemiku, ki je pred leti sodeloval s Kemijskim inštitutom. Surovino za izdelavo streliva in samo “proizvodnjo” streliva pa niso našli na inštitutu, pač pa na njegovem domu in njegovem posestvu. Mediji so marsikaj napisali o tem, tudi o prodaji streliva mafiji, a kriminalisti so možnost na to, da bi se v ozadju skrivala večja zgodba, hitro opustili. Lažje je bilo obtožiti Milka Noviča, da je zagrešil zločin iz hladnokrvnega maščevanja, pa čeprav šele pet let po tistem, ko je Jamnik zgolj izvršil njegovo odpoved (njegovo odpoved je pripravil že predhodnik). In tudi brez kakršnih koli dokazov.

Zanimivo je, da je bila v zadevi Gregorja Vidmarja nadaljnja obsodba na dve leti zapora s priznanjem nasilja usmerjena zgolj v “njegovo neprištevnost, nasilno obnašanje do žene in ogrožanje varnosti žene in sosedov”. Očitno druge preiskave, od kod surovina za strelivo in prodaja streliva, niso bile predmet preiskave, niti ne katere druge.

Kemijski inštitut v Ljubljani. (Foto: KI).

Na videz prijeten družinski človek je kopičil nevarne snovi kar v svinjaku
Danes 75-letni upokojeni kemik, pri katerem so našli kopico razstreliva, je na samotni kmetiji skrival še dodatni dve toni kemikalij v različnih agregatnih stanjih. Policisti so se namreč po dolgotrajni preiskavi in čiščenju osumljenčevega doma v Ljubljani, kjer sta bila v eksploziji ranjena dva forenzika, odpravili še na njegovo domačijo v bližini Litije. Skupaj je Vidmar skrival že več kot šest ton kemikalij. V Ljubljani so jih odkrili štiri tone, pa še šest kilogramov smodnika ter kilogram TNT-ja; medtem ko sta bili v Litiji skriti še dve toni v različnih agregatnih stanjih.V preiskavo so se takrat vključili tudi kemični strokovnjaki in strokovnjaki za eksplozive. Najdene snovi so ustrezno zavarovali in odpeljali v shrambo.

Po pisanju medijev je bil Vidmar na videz mirni družinski možakar, ki je po pripovedovanju domačinov pred leti v Cirkušah kupil nekdanjo majhno kmečko hišo, si je po neuradnih podatkih tudi na svojem vikendu uredil pravi laboratorij, zraven pa domnevno nakopičil nekaj ton nevarnih snovi. Pisali so, da se je večina nevarnih snovi kopičila kar v svinjaku(!).

Kdo je v resnici ubil Janka Jamnika? To, da za okrutnim dejanjem stoji Novič, ne verjame niti njegova lastna mama. (foto: STA).

V času prijetja je bil oborožen z avtomatsko pištolo škorpijon
Po pisanju medijev se je Vidmar s policisti in sodniki sicer  srečal že leta 2006, ko naj bi bil tudi obsojen zaradi kaznivega dejanja nasilništva. Tudi takrat naj bi se upokojeni kemik znesel nad svojo soprogo, družinsko nasilje pa je prav tako botrovalo usodnemu klicu na pomoč, po katerem so policisti pri Vidmarju naključno našli izjemno veliko zalogo nevarnih snovi. Nekaj zaseženih kemikalij so strokovnjaki za eksploziv uničili že v Novem Polju, saj bi bil njihov prevoz preveč tvegan.

Policisti so takrat ugotavljali, kako je upokojeni kemik, ki je bil oborožen tudi z avtomatsko pištolo škorpijon, prišel do vse svoje zaloge, ugotovilo se je, da je različne kemikalije zbiral dlje časa. Med njimi so bila tudi nekatera fitofarmacevtska sredstva, vendar policisti niso našli zgolj kemikalij, ki so običajne na marsikateri kmetiji. Vrst kemikalij naj bi bilo precej več, njihovo mešanje pa bi lahko menda pripeljalo do katastrofe. Sploh glede na to, da je Vidmar doma hranil tudi smodnik in razstrelivo TNT, ob prihodu policistov pa je v stanovanju za nameček zanetil požar, ki ga je gasilcem na srečo uspelo hitro pogasiti.

Toda Vidmar je zaradi domnevne neprištevnosti v zaporu prebil samo dve leti, po prijetju dr. Milka Noviča se ga nikoli več ni povezovalo z umorom Janka Jamnika. Tudi zato bi izjemno zanimivo videti, v katero smer bosta zdaj policija in sodstvo odpeljala primer Michela Stephana, saj se po našem razkritju prisluhov ustvarjajo vse večje povezave z umorom nekdanjega direktorja kemijskega inštituta.

Luka Svetina

 • Maja

  Zakaj imamo SOVO ? zato da se ukvarjajo sami s seboj in kadrovanjem, med tem ko norci plešejo med kemikalijami.

  • MEFISTO

   A ne veš?

   SOVA štrajka.

 • Franc Šink

  Več ljudi bodo vpletli, prej bo resnica prišla na dan Tudi to je ena od operativnih metod.

 • resnicaboli

  Vprašamo se lahko kdo bo naslednja žrtev in kako dolgo bo še tako??

 • Vojteh Dovč

  NAMESTO KOGA JA NAMESTO A ŠE NE VETE. PA VI JA VSE VESTE..

  TOČNO VEM VAŠ ODGOVOR ADE DEMJO

 • DJURO SUMAR

  Zanimivo bo videti, za koga se bodo na NOVA24TV odločili, da je kriv. Zanesljivo je le to, da bo komunajzar. Ali pa morda musliman.

  • Ti pa veliko veš. Zakaj ne poveš osebe, ki je zagrešila umor dr. Jamnika, da se ta kalvarija konča?

   • pupa

    Ni pomembno kdo ga je umoril, Bolj pomembno je kdo ga je plačal.

   • DJURO SUMAR

    Vprašaj na NOVA24TV, oni vedo vse. Jaz prepuščam takšne stvari policiji, tožilstvu in sodstvu.

  • Olga_10

   Udbaš!

   • pupa

    Ni udbaš samo UDBAŠEK, ker se prodaja za majhne penezke.

  • sloustava

   Butl! Nova 24 tv ne obsoja, ta tv samo sporoca resnico. Fake news so mojstri na RTV, KanalizacijiA, Mladini, Delu, Veceru, …in na drugi strani Pozareport , Jancicev spletnicasopis.eu, Demokracija, …ne prodajajo lazi! Zato malo pomisli, kaj napises, seveda ce ti je samostojna Slovenija intimna opcija! In pazi na izrazanje, ne bodi kot Matej Surca, ki svoj jezikovni dosezek pokaze z barbarskim jezikom.

   • DJURO SUMAR

    Misliš na desničarsko resnico.

  • Hribouc

   Bod kerlc, pa si prostovoljc, ruknjen si ravno prav!

  • Steiermark

   Četudi bi se nova 24 tv, tako “odločila” , bi bilo to ednio prav in racionalno – do sedaj so poznani kot morilci (množični) samo komunisti in musliji!

 • Olga_10

  Najbolje bi bilo celo skorumpirano sodstvo odpeljati na Dob in izgubiti ključ za zmeraj!

  • Hribouc

   Zakaj pa na Dob, saj so cenejše lokacije, pa motike v roke in sami pridelovat za žret-a misliš, da jih bomo še pitali, Bando hudičevo?
   Kapo lagerja bo pa Zdenko in Milan-častni pomočnik, prevzgojo bo pa vodil Golobič – v pravo smer, če ne jo bo pa fasal za fruštek, južino in za večerjo!

 • Zima prihaja

  Kolikšen je odstotek duševno bolanih Slovencev?

  • Boris Pecenko

   Počakaj še pol leta. Po volitvah dobiš odgovor.

 • totex39

  Režimski mediji so dobro podkupljeni, da priredijo zgodbe za državljane, ki jim verjamejo in zato je pri nas prava resnica pokazana ravno nasprotno. Imamo res režim, ki nas pelje v pogubo.

 • sloustava

  Pravilno in popolnoma verodostojno je, da bo mednarodna opazovalka zaspecala Spelco in Blanko, tozilstvo in sodstvo, ki se je izpridilo to te mere, da skoduje lastnemu narodu. Kucanu je uspelo “zaploditi “ veliko mladicev…, a na koncu mora zmagati svoboda! In bo, volitve!

 • montyamp

  Rdečemu murglofašizmu so štete ure .
  Tik tak tik tak ……………………………………………………..

  • Hribouc

   Udbokučanizmu na splošno ali samo Murglam in domu penzionistof sz rdečimi zvezdami?

 • tarantela

  Imate kar nekaj “krivcev”, ki naj bi ubili Jamnika. Zanima me, če imate za ugotovitev krivde vseh teh oseb kaj več dokazov, kot jih ima tožilstvo za Noviča? S takimi dokazi bi Noviča oprostili.

  • sloustava

   Nisi se se nauzil demokracije in resnice, poba! Laz ti je blize od resnice. Ko meni sodi oseba, ki ne zna predstaviti dokazov, jih fabricira in nima niti licence za dokazovanje, potem vem, da je to mafijski “obred” lincanja. Zakaj ni, recimo, Libanonec dovolil odvzema sledi smodnika? In zakaj nemski forenziki drugace predstavijo dejstva kot slovenski brezlicencni ” poznavalec “?

   • rabbit

    Še bolj zanimivo v tej zgodbi pa je Iranec (tudi osumljen) sodelavec Staphana, ki je po umoru Jamnika pobegnil. Pa se nihče o tem ne sprašuje.

    • KIKI

     Zakaj bi se spraševali, če pa so že določili krivca ! A se čudite? Nikar!
     Saj poznate zlosodstvo RS !?

     • rabbit

      Seveda se ne čudim, vse preveč je čudnih naključij.

   • tarantela

    He-he…poba!!!

  • Korenjak

   Problem, ki ga ti in tebi podobna falanga “za očuvanje tekovin revolucije” dojemate sodstvo kot sveto kravo, četudi porazna statistika ESČP (evropsko sodišče za človekove pravice) jasno dokazuje, da je v Sloveniji meja med mafijo in sodstvom zelo tanka in velikokrat zabrisana.
   Primer Novič le dokazuje vso bedo slovenskega sodstva, ki je sposobno brez dokazov izvrševati montirane procese.
   Dodatno bode v oči dejavnost Kemijskega instituta: eksplozivna telesa, strupi….. bolj ali manj človek dobi občutek, da je Kemijski institut z mafijo zlizana ustanova, ki skrbi za logistiko mafijskih operacij (npr. redčenje kokaina, glej Balkanski bojevnik).
   In še to, Tarantela: mislim, da so dokončno minili tisti časi, ko ste lahko leftardi od ostalih državjanov zahtevali brezpogojno poslušnost in submisivnost. Vedno več ljudi se zbuja iz te komunistične otopelosti in razmišlja s svojo glavo.

   • tarantela

    Po volitvah mi, prosim, tole še enkrat napiši! Boš?
    Sicer pa se Kemijski inštitut ne ukvarja z mamili, imajo pomembnejše delo v korist vseh državljanov. Tudi v Tvojo korist, bukselj!

    • Korenjak

     OČitno imajo res pomembno delo, da se pretežno ukvarjajo z naročenimi umori kot da bi gledal kakšno ameriško crime serijo: cianid, pištole, eksplozivi.

     V balkanskem bojevniku se je razkrilo, da se je več kot 1000 ton kokaina razredčilo v Sloveniji. Kdo to zna in kdo ima kapacitete za kaj takega?

     Odgovor je zelo preprost: obrati, kot so Kemis in znanje, ki prihaja iz kemijskega inštituta.

     Kar tri različne zgodbe iz Kemijskega inštituta so prava kriminalka. In ti bi mi rad povedal, da v okolju, kjer se “pogovarjajo” s cianidom in pištolami vse v najlepšem redu?

     Tebi se takšne okoliščine morda res zdijo čisto normalne, meni pa pač ne. Še predvsem ob zavedanju, da Kemijski inštitut ni zasebna in profitabilna ustanova.

  • Kakšne in katere dokaze za dr. Noviča pa ima tožilstvo ?

   • tarantela

    Pejd uprašat.

 • Občasni Komentator

  Kdo je v resnici ubil Janka Jamnika? To, da za okrutnim dejanjem stoji Novič, ne verjame niti njegova lastna mama. (foto: STA). Čigava mama avtor? Novičeva ali Jamnikova. Vem, da Jamnikova, ni pa nujno, da to vedo tudi drugi bralci.

 • Janko Gedlička

  V “gospodarske” zadeve KI se policija pač ne sme vtikati.

  • Steiermark

   ja še posebaj če so povezane z belimi praški in donosne!

  • dež

   Enako velja tudi za podobne zadeve v Kemisu na Vrhniki.

  • samsara

   V udbomafijske, si najbrž mislil.

 • centurion

  6 ton surovin= 6 ton eksploziva.
  In to v rokah teroristov pomeni disaster.

  • rabbit

   Tri dni so samo iz Novega Polja čistili te kemikalije, da ni nič nedolžnega je bilo znano ker takoj, ko so peljali tovor je bila cela Zadobrovška cesta zaprta za ves promet najbrž ne zato ker bi fitofarmacevtske pripravke vozili.

 • Hribouc

  Kako dolga je pričakovana življenjska doba gospoda Stephana, tako čez prst ?

  • KIKI

   Stephanova življenska doba je odvisna od vsebine njegovega finančnega žaklja za
   podkupovanje sodstva in partijsko teroristične zalege RS

 • marker

  Ko bo sedanji obsojenec tožil državo za odškodnino, upam da bo vsaj enkrat plačal tisti, ki ga je obsodil, ne pa davkoplačevalci. Že zaradi plačevanja sodnih zmot nismo pravna država.

 • Mitja Kunstelj

  Bolniki še kar morilca zagovarjate. Bravo sick kler., V soboto 30.12. sem v Mercatorju srečal morilca, ki se odziva na “Franc Oražem, Bur, Šrauf in Jajolizec. Sem prepričan, da boste letos za njim solze pretakali. #bebci

  • Viktorh

   Bimbo!

  • Malo preveč ti po sebi “vatle meriš”.
   Ali se ti zdi, da se nisi še dovolj nalagal ?

   • Mitja Kunstelj

    zabavate me s svojimi komentarji, ki so domači tistim, ki jih vi zaničujete. Ponavadi samo štejem odzive, redko jih preberem. Danes jih.

    • Korenjak

     “Zabavno” je opazovati, kako se skoraj brezzobi narkoman in obsojeni kriminalec hrši kot petelin na gnoju in išče svojih pet minut slave, pri tem pa niti ne opazi prezira javnosti.

     Sploh ne vem, zakaj te tožijo. Saj bo hepatitis C slej kot prej opravil svoje.

     • Mitja Kunstelj

      ti si moten.

     • Korenjak

      Ne, nikoli nisem imel duševne motnje, ki se ji reče obllika prisilnega vedenja (v tvojem primeru zasvojenost s psihoaktivnimi snovmi). Prav tako nikoli nisem bil obsojen v kazenskem postopku.

      Ja, nekdo je res moten tukaj. :-)

     • Mitja Kunstelj

      hepatitis? Nikoli v življenju nisem zapičil igle vase. Nos, folija, end. Od septembra 2009 sem clean! Moj nasmeh je drago stal. Res si budala na kvadrat. Mimogrede Korenjak, ko se spet srečava, ne bom šel mimo tebe. Po tebi bom hodil. ovca

     • Korenjak

      Hepatitis C, katerega simptomi so vidni na očeh in zobeh (kar poglej se v ogledalo) se prenaša kapljično. Tako kot si zapisal: nos, folija, end. Okužbo je mogoče dobiti že z navadnim (francoskim) poljubom. Hepatitis C in narkomanija hodita z roko v roki ravno zaradi tega.

      Kako močno si ti odplaval se vidi po paranoji tukaj: “ko se spet srečava”, čeprav se nikoli nisva in se niti ne bova. Deluzije in paranoja so značilnost kroničnega uživalca drog.

      Glede grožnje, da bi ti hodil po meni pa samo to: poglej se v ogledalo, zjebanega do amena, shiranega, s kalnimi, rahlo rumenimi očmi (jetra!) in uničenimi zobmi – še veter te prevrne, kaj te ne bi jaz.

      Pogumen si namreč le takrat, ko ti strici prinesejo novo dozo, ti pa iz hvaležnosti kot cucek ubogljvo izlivaš dokazano lažnivo gnojnico iz svoje glave po tistih, ki ti jih gospodarji s prstom pokažejo, mar ne?

      In vse to za malo hefta…

    • Rožle

     Aha, ti si se prišel sem malo zabavat …! ker je na tvojem portalu živa tema …

  • TOML

   Spet ves zafiksan.
   Pri nekem intervjuju na TV sem videl, da ima čist razžrte zobe od droge.

   • Mitja Kunstelj

    slabo gledaš, klošar umazani. Mimogrede, ne dajem intervjujev. #ovčke

    • Viktorh

     Očitno ti še ni dovolj tožb zoper tebe.

     • Korenjak

      Saj pa nič ne poravna sodnih stroškov in zapor mu je drugi dom….. :-( Ne gre od obsojenega kriminalca povratnika in narkomana pričakovati, da bo polno odgovarja za svoja dejanja.

     • Mitja Kunstelj

      ti si bolnik. evidentno

     • Korenjak

      Ko kaj takega izjavi heroinski odvisnik in obsojeni lažnivec….. :-)

      Pojdi na detoks, spucaj se in si uredi življenje vsaj za silo. Bojim pa se, da ti niti nimaš želje po prenehanju – samomorilski džanki do konca.

      Vsi moji sošolci ali znanci, ki so se nekoč podali na heroinsko pot, so danes mrtvi. Tako da: bo že tvoj življenski slog poskrbel za razcvet hepatitisa C od katerega imaš že sedaj gnile in porozne zobe.

      Mimogrede: hepatitis C povzroča raka na jetrih po 40 letu starosti.

     • Mitja Kunstelj

      res si kreten. Moj nasmeh je filmski :)

     • Korenjak

      Res je… kot da bi gledal afriške dokumentarce. Isti škrbasti nasmeh. :-) Le da je pri njih to posledica pomanjkanja zobne higiene, pri tebi pa posledica dolgoletnega pretiranega uživanja heroina in kokaina (da o ostalem ne govorim, ker itak požreš vse, kar vsaj malo zgleda psihoaktivno).

    • TOML

     Spet lažeš, pred sodiščem 14 dni nazaj RTV spački so te spraševali.
     Prav gnil si bil videti v lažnivi gobec. Če ni od mamil,
     pa je od fafanja. Saj si v zaporu fafal vse od kraja, še paznikom.

     • Mitja Kunstelj

      nisem dal intrevjuja, jih ne dajem. “RTV spački” so snemali oddajo Tednik. Ampak to najbrž veš. Gre ti bolj za odziv., kdo bo spisal najbolj umazan in primitiven komentar. Uživaj Toml, drugič me pokliči, če me vidiš. Jaz te ne poznam, kot ti očitno mene. Vem, ni jajčk na cesti. Doma za compom, to je varno izzivanje, kajne? Novič je kriv, žal ali ne. lep dan

     • Korenjak

      Večina narkomanov je notoričnih lažnivcev. To postane njihov “modus operandi”. In tudi ti nisi nič drugega, kot le heroinski odvisnik, ki se proda za šus in je zanj pripravljen storiti karkoli.

      Danes imaš očitno dan kokaina, da ti je uspelo prilesti online.

     • TOML

      Saj te vsi poznajo, da lažeš, delaš pa za zavojček droge.

  • Margu501

   Kreten !

  • Korenjak

   Če je to res pravi Kunstelj – saj veste, tisti narkoman, obsojen za številne razžalitve in grobe laži, potem se ne čudim več komentarju. Kaže ves intelektualni domet narkomana Kunstlja in se mi zdi glede na vsebino kar pristno “kunstljevski”.
   Nagradno vprašanje (velja samo za leftarde): kdo je tukaj bolnik? Narkoman, obsojen za preštevilne laži ali kritično razmišljujoča javnost?
   P.S.: Za nagrado ponujam enosmerno vozovnico za Kumrovec.

   • Osti jarej

    ….jjjaaaaahh….janša ga NIKOLI NI TOŽIL…tko,da….počas u klanc….njegov intelektualni domet pa pomete z večino tukaj….itak ste pa bedaki

    • Korenjak

     Seveda ga ni… če se ne motim, je g. Gorenak tisti, ki je zaustavil njegove laži.

     • Osti jarej

      …sem rekla,da ste bedaki??…čaki…ja,sem…!

     • Korenjak

      Dejstvo, da si na isti valovni dolžini s kriminalcem in narkomanom, pove vse. Tudi dejstvo, da je zate resnica tisto, kar je “produkt ljubljanskih šank tračev ter ljudsko prirejenih polresnic”.

      Očitno ne razumeš, da je Kunstelj heroinski odvisnik in kaj to v resnici pomeni: da je pripravljen za šus pisati karkoli. Tovrstne metode razširjanja govoric so se posluževali UDBAši dolga desetletja in se je še danes. In tudi oni so v ogenj pošiljali lokalne pijančke, da so ob šanku širili govorice. Danes imamo namesto lokalnega pijančka narkomana, in namesto šanka internet. Ampak “princip je isti, sve su ostalo nianse”…..

      Glede na javni diskurz Kunstlja (ki se bolj ali manj začne in konča pri “Kreten!”) in dejstvo, da gre za težkega odvisnika od opijatov, iskreno dvomim, da je Kunstelj avtor svojega bloga. Ni možno: heroinski odvisniki pač niso produktivni pisatelji (z izjemo Williama S. Borroughsa) ali raziskovalni novinarji. So le ljudje z začasno duševno motnjo (težja oblika prisilnega vedenja), katerih edina motivacija je, kako priti do naslednjega šusa: z vlomom, tatvino, ropom ali na način, kot ga je predstavil Kunstelj in za kar je bil tudi obsojen v kazenskem postopku.

      Ti praviš sicer, da je Kunstelj pogumna oseba, ki si upa objavljati – je za objavljanje laži potreben pogum… je to zate izraz poguma? Da se strahopetno skrivaš pred sodiščem in brez dokazov blatiš (kako nenavadno) le in zgolj politike SDS.

      Seveda je tak ubošček, ki je za par šusov prodal in si zavozil življenje z lažmi, zate absolutno bolj kredibilna oseba, kot naprimer žrtve njegovih obrekovanj.

      In še ena stvar ostaja pri Kunstlju nepojasnjena: je brezposelna oseba brez prihodkov. Ne bom vprašal, od česa živi, raje te bom spomnil, da gram heroina stane dosti in da je Kunstljeva osebna narkomanska tragedija zelo drag “hobby”.

      Od kod Kunstelj financira heroinsko odvisnost? Retorično vprašanje, že vnaprej pa ti ponujam nagrado za pravilno rešitev: enosmerna vozovnica za Kumrovec. Tam je na desetine takih Kunstljev in Osti jarejev…..

     • Osti jarej

      …janša še NIKOLI NI TOŽIL KUNSTLJA….le zakaj?!?…ostalo v zvezi z njim-kunstljem, me ne zanima…predvidevam pa,da ve še mnogo,mnogo več…o marsikom,pa piše samo o določenih…očitno so se mu najbolj zamerili…in verjamem tudi,da bi bil še danes njegov-janšev zvesti sledilec,če bi se mu ne dogajalo,kar se mu je…ane,mitja?!…..sama poznam pa nekdanje odvisnike od heroina,ki so danes popolnoma čisti ,al pa na metadonu in oboji večali manj normalno živijo….itak je pa ogromno takozvanih umetnikov,estradnikov,sponzoruš,radodajk,politikantov,fabrikantov,banksterjev..na koki v maFIJASTANU….KDO SKRBI,DA SO PRIMERNO OSKRBOVANI,JE PA NORMALNEMU ITAK JASNO…KENEDE?!?

     • pupa

      Jaz niti Kunstnlja niti nobenega njemu podobnega ne bi tožila, ker bi na koncu največ izgubila sama.

     • Osti jarej

      …človek toži,če so o njem izrečene ali pisane neresnice in klevete….potem je pa sodba odvisna od dokazov,ki jih pisoči ima….no,vsaj v normalnih državah je tako….sama nikoli ne bi tožila nekoga,ki bi imel dokaze proti meni

     • Korenjak

      Zakaj Janša nikoli ni tožil heroinskega odvisnika Kustlja? Oh pri nas na Štajerskem imamo za to kar pregovor: ne mešaj dreka, ker bo samo bolj smrdelo.

      Glede tvojih navedb o ozdravljenih narkomanih, predlagam vpogled v statistiko: komune imajo okoli 2% uspešnost, metadon in terapije okoli 1%, za Ibogain se hvalijo sicer s 70% ampak pozabljajo, da imajo 90% recidiva…. skratka: seveda je možno duševne motnje, oblike prisilnega vedenja v obliki opiatske odvisnosti, odpraviti – kot vsako drugo duševno motnjo. O ljudeh, ki so na metadonu in normalno živijo, pa samo izjava Janeza Kreka, vodilnega metadonskega terapevta: “…narkomani nisi sposobni prijeti niti za lopato…”. Seveda to ve iz prve roke – ljudje na metadonu so živa trupla, otopeli zombiji, nikakor pa ne re-socializiran posameznik.

      Ob vsem tem pa si spregledal/a, da Kunstelj nima niti najmanjše želje po detoksu in ni nekdanji odvisnik, kot bi rad/a podtaknil/a ti (ne vem, kako naj te nagovarjam, ker so tvoji komentarji včasih pisani kot ženska, včasih kot moški – si morda zmedena transica ali kaj podobnega?).

     • Osti jarej

      …ja….krek,ki ni sposoben shujšati niti deset kil,bo take stresal….tud sam ni v stanju prijet za lopato,kaj šele se sklonit in jo pobrat……ne mi srat klanf s kurb….no s statistiko……o ostalem pa;peder nisem…keh,keh

     • Osti jarej

      Dalj časa je Mitja Kunstelj, o katerem do začetka prebiranja njegovih blogov nisem vedel prav ničesar in ga nisem poznal, objavljal svoja pisanja, bolj sem bil presenečen. Med dogodki in osebami je namreč pisal tudi o takšnih stvareh in dogodkih o katerih sem nekaj malega tudi sam že nekaj vedel in sem bil prepričan, da so produkt ljubljanskih šank tračev ter ljudsko prirejenih polresnic.

      Ker Kunstelj piše pretežno o dogodkih in ljudeh iz političnih, vojaških, policijskih, odvetniških in novinarskih krogov, sem bil prepričan, da me s svojimi zgodbami zagotovo dolgo ne bo osrečeval, ker mu bodo slej ali prej zavili vrat in ga utišali. Seveda tega z zavijanjem vratu ne mislim dobesedno, čeprav tudi kaj takega ter skrbno režiranega in izvedenega ne bi bilo kakšno posebej veliko presenečenje v današnjih kaotičnih časih. Temveč imam v mislih sodne prepovedi, odškodninske tožbe, kakšne dobre in učinkovite grožnje in podobne predvsem tudi pravne prijeme s kateri se danes da skoraj vsakega utišati in umiriti ter pokoriti.

      Ko sem danes zjutraj ponovno kliknil na njegovo spletno stran »mikistone blog« in začel prebirati njegov zapis, sem od presenečenja kar zinil. Ni me toliko presenetilo to o čemer piše, ker sem večino tega tudi sam pred časom že slišal, temveč, da si to sploh upa na takšen način zapisati in javno objaviti. Med ostalim se je v tem pisanju lotil pisanja o odnosu nekaj zelo znanih slovenskih javnih osebnosti do svojih partnerk in žena. To je namreč v Sloveniji velika tabu tema in kdor se tukaj pregreši se mu potem praviloma ne piše posebej dobro.

      Iz njegovega pisanja povzemam ta občutljivi del ter ga objavljam v sklopu tega zapisa, ker se nekako ne morem znebiti neprijetnega občutka, da se blogerju Mitji ne obeta nič dobrega:

      http://plagiator-plagiator.blogspot.si/2012/09/tokrat-o-dimu-in-ognju-malo-drugace.html

  • centurion

   Rdeča zvezda na avatarju potrjuje pečat tvoje kredibilnosti…

  • Kunstelj?

   Kunstelj, dejal si, da je Novič sojetnikom priznal, da je morilec. Ali imaš katerikoli oprijemljiv dokaz? Ampak oprijemljiv.
   Odgovor Korenjaku. Mislim, da je to pravi Kunstelj.

   • Osti jarej

    …no,take tudi sama težko verjamem….s čisto preprostega razloga:sama bi ne priznala nikomur pa,če bi kožo z mene rezali….niti domačim,še odvetniku ne,kaj šele soarestantom

    • Mitja Kunstelj

     nisi bila v zaporu, da bi bila pametna

     • pupa

      Ali v zaporu pridobiš fakultetno izobrazbo oziroma kakšno potrdilo o talentiranosti ???? Kateri strokovnjaki to podeljujejo?

     • Osti jarej

      ..nak,nisem bila v zaporu…..je bil pa nekdo,ki ga zelo dobro poznam….in nikoli ni priznal krivde….najmanj pa soarestantom…tako,da sem lahko pametna v zvezi s tem

     • Mitja Kunstelj

      smešna si

     • Osti jarej

      dol mi visi,kaj si ti misliš…..ampak…človek mora biti res idiot,da po arestu razlaga kaj je naredil…

   • Mitja Kunstelj

    ja imam.

    • viRus

     Potem ga navedi !

     • Rožle

      A ne vidiš, da blefira in tudi sam ve, da Novič ni kriv …
      Malo je prišel sem na portal provocirat …

  • Rožle

   Kva ti je dougcajt …a ni maš ti svojga portala ?

  • dr Janez Sveti

   Če si Mitja Kunstelj, mi povej kam so te premestili iz Morisa, ter kje si imel dežurstva iz katerih si hodil krast v trgovine.
   Čakam tvoj odgovor. Če ga ne poznaš, si pač samo še en telebajsek.

   DR Janez Sveti TORS

   • Mitja Kunstelj

    klošar Andrej? Krast v trgovine? Najbrž si me zamenjal z Bajukom in Kraškovicem. Dvomiš, da sem MK? Grmez je odgovor, ki ti bo dal krila

    • dr Janez Sveti

     Nisi vse zadel, pa vendar si pravi Kunstelj.
     Dr Janez Sveti Udba

     • Rožle

      A pol ne ve vsega o sebi ? :)

  • Osti jarej

   …ne morem,da ne bi; Po tem, ko sem se izkazal v operaciji »Pučnik«, sem se na podoben način lotil Peterleta, Hvalice, Bajuka in umirajočega dr. Drnovška. Razen pri Drnovšku, sem v ostalih primerih imel popolnoma proste roke pri operativnem delu. Janša je zahteval rezultat. In ga tudi dobil. Redki danes v SDS vedo, da smo se za finale Pučnika tudi fizično lotili in mu odkrito zagrozili z obračunom, če o tem kdajkoli spregovori. Pučnik se je bal za sina in molčal. Ob odhodu iz Slovenije je meni in Njavru, ki sva ga nadzirala, zabrusil; »Ustvaril sem pošast, enkrat bo požrla tudi vaju. Zbogom fanta«. /M.K./
   *********************************************************************

   …..a te nič ni sram?!?

 • odzunaj

  Policija je takoj po umoru zaplenila vse Jamnikove telefone in računalnike ! Tam so zapisana vsa ustrahovanja in grožnje s smrtjo, ki jih je dr Jamnik dobival že dobro leto prej, noro intenzivno pa na dan umora.
  Po čigavem ukazu je NPU zatajil vse te DOKAZE, kjer so zapisana imena, telefoni in lokacije tistih, ki so grozili in nato naročili umor in morili ! Na čigav ukaz in zakaj so organi pregona pod vodenjem Majheniča in tožilke Žgajnarjev ter sodstva s Koleto ter senatom višjega sodišča naklepno vse speljali in že 3 leta speljujejo na stranpot z obsodbo nedolžnega Noviča.
  Čakamo na sodbo višjega sodišča. Čakamo na njegovo razsodbo, in ne vračilo na prvo stopnjo ter zavlačevanje do zastaranja !!!

  To je res svetovni unikum, državno-paradržavna udbomafija terorizira celo Slovenijo !!!

  • Ali niso pisali mediji, da je bil v času med pogrebom tudi vlom v stanovanje dr. Jamnika in v Jamnikovi pisarni izpraznjeni njegovi predali ?
   Ali ni o tem dr. Jamnik nekaj naročal celo svoji tajnici, kaj napraviti z vsebino v predalih, če se mu kaj zgodi ?

  • Osti jarej

   …dej,dej…za vse pa tudi ni udba kriva….gre za mafijo…zgolj mafijo…..pri nas je nagnetena z vsemogočih koncev sveta in so si državo uzurpirali……pa vse,kar zraven spada

   • pajot

    No ja,udba je del mafije…če ni celo mafija del udbe,kenede?

 • Olga_10

  Slovenski predstavniki bodo v OZN “skrbeli” za človekove pravice?!
  Gospa King jih bo pa torpedirala in jim držala ogledalo, sliko slovenskega krivosodja??!
  EU bo vodila Bolgarija, ki ima največjo korupcijo??
  Narobe svet!

  • domovina mili dom

   A niso komunisti “delegirali” Sancinovo v to komisijo? So vedeli, da rabijo podporo. Tu ni naključij.

   • Olga_10

    Dobro je vnovčila svojo “srečko” v Danilotovi postelji…

 • domovina mili dom

  Ko se bodo tisti, ki držijo sodnike za jajčnike- jajca, odločili za drugačen razplet, se bo zgodba razvila v drugo smer. Plačevali bomo pa mi , ljudstvo, v katerem imenu razsoja mafija.

 • xtc

  Novič bo težko prišel na prostost-verjetno bo “omagal” kje v zaporu,nato pa bodo zadevo pometli pod preprogo.

  • pupa

   Ali bo gospod Novič omagal v v zaporu je odvisno od nas kako dolgo smo pripravljeni še prenašati anomalije podobne Novič,Uhernik, Patria, Kramberger………………

   Tudi Perič prestaja kazen za “pomor” svoje družine, toda glej ga zlomka tudi v tem primeru so bili dokazi in pričanja njemu v prid zanemarjeni. Ne smemo pozabiti, da je njegov očim trgoval z orožjem. Prav tako javnost ni seznanjena s sodnim epilogom štrikratnega umora v Tekačevem kateri je tudi povezan z “švercem” orožja. Sodobno “orožje” je tudi KEMIJA.

 • Franjo Trojner

  – Bomo v letu 2018 izvedeli, namesto koga sedi Milko Novič?
  – Bomo v letu 2018 sodili, obsodili in zaprli vse tiste, ki so namerno povzročili več milijardno bančno luknjo?
  – Bomo v letu 2018 sodili, obsodili in zaprli vse tiste, ki so omogočili in oprali 1 miljardo $ v naši državni NLB in vse tiste, ki nam to kriminalno dejanje zavestno zakrivajo, prikrivajo?
  – Bomo v letu 2018 končno preprečili vso korupcijo, nepotizem in vsa kriminalna dejanja in vsa okoriščanja pri javnih naročilih?
  – Bomo v letu 2018 končno naredili red v zdravstvu in zmanjšali ubijajoče čakalne vrste?
  – Bomo v letu 2018 speljali kakšno nujno potrebno reformo?
  – Bomo v letu 2018 spoštovali lastno Ustavo in veljavno domačo in zakonodajo in veljavne predpise EU?
  – Bimo v letu 2018 končno zares vzpostavili vsaj osnove delovanja pravne države?
  – Bomo v letu 2018 dvignili minimalne plače in penzije in 600 000 državljanom omogočili dostojno živlenje?
  – Bomo v letu 2018 sploh imeli poštene parlamentarne in lokalne volitve?
  – Bo v letu 2018 del morja, ki ga danes okupirajo Hrvati zares naš SLOVENSKI?
  – Bomo v letu 2018 končno piatetno pokopali vse žrtve povojnega divjanja komunizma na naših tleh?
  – Bomo v letu 2018 v parlamentu sprejeli/potrdili resolucijo sveta EU, ki obsoja vse tri totalitarizme komunizem, nacizem in fašizem?
  – Bomo v letu 2018 še članica EU?
  – Bomo v letu 2018 …………………???
  Vse to in še kaj več, predvsem pa obstoj naše demokratične države in vsega SLOVENSKEGA RODA, KULTURE, OBIČAJEV, NAVAD, VSE DEDIŠČINE JE ODVISEN OD REZULTATA PARLAMENTARNIH VOLITEV V VOLILNEM LETU 2018!
  LEVE POLITIČNE SILE SO SE IZKAZALE ZA POGUBNE, TOREJ JE VOLILNO LETO 2018 PRILOŽNOST ZA POLITIČNO DESNICO, DA POPRAVI VSE TISTO KAR SO LEVAKI ZAFURALI IN TAKO SLOVENIJO PONOVNO POPELJE NA POTA DEMOKRACIJE, ETIKE, MORALE IN UVELJAVITVE PRAVNE DRŽAVE IN TO ZA PRAV VSE DRŽAVLJANE ENAKE.

  • Soave

   + + + + + + Jojmene, toliko se je nabralo ???? Ja, kaj pa je koalicija delala ??
   Med se boj so se pričkali in osirali SDS in JJ !!

   • pupa

    Jojmene, toliko se je nabralo ???? Ja, kaj pa so mediji deleli skupaj s HANZI TV ??

    Edini problem vidijo v SDS in JJ, ko je na poziciji in v opoziciji. Mi jih v zahvalo še plačujemo. ker smo uporabniki ELEKTRIKE, še vedno mi ni jasno kakšno vezo ima električna energija z novinarstvom.

    To je pogruntacija Slovenije, ki je svet ne zna kopirat. Pa tako lepo je dobivat plačo za nič delat.

  • Olga_10

   Odgovor je DA, če bomo šli v velikem številu na volitve in volili desnico!

   • Franjo Trojner

    Olga DA in še nekrat DA! Olga moraš pa razumeti in vzeti v obzir, da se volilci politične desnice med seboj razlikujemo in se eni vidimo znotraj stranke SDS drugi spet ne in iščejo druge možnosti, ki pa jih ostale mikro strančice na politični desnici z NSi na čelu ne izpolnjujejo in v tem je problem.
    Kaj nama pomaga, da bo stranka SDS zmagovalka letošnjih parlamentarnih volitev, če pa nobena druga mikro stranka na politični desnici v sanjskem primeru ne bo imela več, kot morda 3 do 5 poslanskih sedežev in še to je velik vprašaj tako za SLS, kot GOD, ki jima merjenje možnosti za vstopa v patlament v vseh, tudi anketah tega portala bolj slabo kaže. Nsi stranka, ki je pod vostvom Ljudmile in Tonina čisto izgubila politični kompas in s tem svoje volilce se bo ravno tako krčevito borila za vstop v parlament in če ji to celo uspe, je že javno oznanila, da v koalicijo z SDS ne gre.Enako v en glas kričijo tudi vse leve stranke. Kako si ti torej predstavljaš mižnost, da desnica pistavi vlado, če pa se račun nikakor ne izide, od kje 46 potrebnih glasov za postavitev vlade???
    Sam še nikjer nisem zasledil, da bi se mikro stranke na desnici znova povezovale in bi se Kanglerova in Zidanškova SLS združevale, zraven pa pritegnile še Primčovo stranko GOD in morda stranko Nsi, kar bi lahko pomenilo, da bi na politični parket in v bližnje volitve posegla nova mogočna združena stranka SLD +SKD.

    Obstaja tudi možnost, da Jelinčičeva stranka SNS izkoristi za njo ugodno klimo v državi , ki bi ji na volitvah gotovo prinesla dober rezultat in vsaj od 7 do 10 poslanskih sedežev.

    Toda vse to so špekulacije, preveč je čejev in preveč egov, da bi iz tega lahko kaj bilo, mar ne?

    Nene ne prepriča tvoje mnenje, optimizem, da zgolj veliko število volilcev na volitvah reši vse težave desnice in da je to dovolj, da se po dolgem času znova postavi zaupanja vredna trdna desna vlada. Sam menim, da mora politična desnica razen velike stranke SDS in njenega vedno zelo dobrega volilnega programa, še kakšno drugo močno desno stranko in seveda dober volilni program za katerega bi volilci lahko glasovali in bi bil izvoljiv.
    Zame je torej rešitev samo združevanje mikro strančic na desnici v močno stranko SLS +SKD. Sam žal možnosti za postavitev desne vlade, kljub gotovo doseženemu zmagovitemu, fantastičnemu rezultatu stranke SDS na parlamentarnih volitvah ne vidim.
    Bom pa zelo vesel, če mi podrobneje razložiš tvoje videnje dane situscije.

    • Gavnar

     SDS zmagovalka letošnjih parlamentarnih volitev ?
     Mokre sanje !

     • Franjo Trojner

      Gotovo DA in ni nobene realne možnosti, da ji kljub tvojim željam spodleti.
      SD, SMC, DESUS IN ZL volilce množično izgubljajo, zato ni prav nobene stvarne možnosti, da svoje do sedaj dosežene volilne rezultate izboljšajo, realnost nam pove, da jih bodo celo poslabšale.
      Da bi pa bili slovenski volilci znova, že tretjič tako neumni/naivni, da bi glasovali za od tet in stricev podtaknjega populista Šarca, ki danes tik pred volitvami še niti stranke nima, niti kadra, ljudi, ki bi za njim in stranko, strankinim neznanim programom stali, pa že meji na znanstveno fantastiko/blaznost, mar ne?

     • Gavnar

      Ljudje niso tako neumni, da bi glasovali za Janšo.
      Glas Jankoviču, Cerarju, Šarcu to globoko potrjuje.
      Janša je bil na oblasti, obljubljal reforme, spremembe,…

      Očitno se iz predsedniških volitev 2017 niste nič naučili, tudi tam ste pričakovali zmago vaše kandidatke, na koncu pa z edinimi somišljeniki niste zbrali niti 100.000 glasov (6% volivcev ? ).

     • DJURO SUMAR

      Dejstvo je, da je v Sloveniji 70% prebivalcev levičarjev.

     • Gavnar

      Preko 70% jih je samo v SDS-u.

    • pajot

     Gospod Trojner. Ko se je vrnil črnogorski komunist Milutinović ali kako se je že pisal,domov v Črno goro. Je šel najprej k dedku in se pohvalil: Deda,pobedili smo. sad smo mi na vlasti.
     pa ga je ded vprašal: “jeli unuče moje,kako ste došli na vlast?”
     “Puškom,deda,puškom,” mu je odgovoril Milutinović.
     “I tako ćete otić,” mu je odgovoril ded.
     Ta modrost mi je ostala v spominu.
     Nikakršne volitve ne bojo v totalitarni državi kot je socialistična republika Slovenija spremenile stanja. samo puška ga bo.

     • DJURO SUMAR

      Puška še nikdar ni spremenila ničesar, kajti po streljanju so vedno sedli za mizo in se pogovorili. Do naslednjega pobijanja in potem jovo na novo.

    • DJURO SUMAR

     Menda ne pričakuješ, da ti bo Olga odgovorila s kakšnim pametnim komentarjem.

  • Gavnar

   Bomo izpeljali lustracijo in vsem bivšim komunistom z ustavo prepovedali kandidaturo ?
   NE, NE in še enkrat NE.

   Ker v lastno skledo ne pljuvamo !

   • Franjo Trojner

    Proti izpeljavi lustracije so bili in bodo ravno vsi nelustriranci in njihovi potomci. Če bi lustracijo ob osamosvojitvi izpeljali, tovariš Kučan, ki je bil dolgoletni šef komunistov za predsednika države nikoli ne bi mogel kandidirati in biti izvoljen. Oblasti, politični moči in denarju se nelustriranci v novi državi niso hoteli odpovedati In iz tega razloga so vsi nelustriranci lustracijo zminirali in jim še danes omogoča, da so zažrti v vse pore naše družbe, oblasti, kar jim omogoča, da še vedno lahko neovirano delujejo iz položaja moči in tako po svoji volji kreirajo tako našo preteklost, kot sedanjost in žal tudi prihodnost. Ni za zanemariti podatka, da je bil vsak peti Slovenec špicelj UDBE.
    Čehi so šli po drugi poti, izvedli so lustracijo in za svojega prvega predsednika izvolili pisatelja, intelektualca g. Vaclava Havla, ki se je skoraj celotno živlenje boril proti totalitarnemu komunizmu. Naš kučan in njegovi kučanisti pa spremembe bremzajo in mi v Sloveniji nismo spodobni izvesti niti ene samcate nujno potrebne reforme. Iz tega razloga je razlika med državama danes tako očitna in nas Čehi prehitevajo po levi in desni. In mimogrede, pri Čehih z razliko od nas tudi pravna država funkcijonira.

    • Gavnar

     Ja Čehi so jo izvedli, mi pa nismo Čehi.
     Pri nas bo pa SDS (oz. komunisti iz SDS) storila vse, da do nje ne pride. Saj niso nori, da bi ogrozili svoj obstoj.
     Jaz sem že velikokrat predlagal izvedbo lustracije iz v ustavi prepovedati vsem bivšim komunajzerjev kandidaturo.
     SDS nikoli.

   • pajot

    Ti nisi bivši,ti si še zmeraj komunist.

    • Gavnar

     Tako kot tvoj ljubljeni vodja.

 • KAPIBARA

  A ni Slivnik naredil samomor s 3 kuglami v glavo..

  • eno

   • viRus

    Spet Novak nekaj po svoje deklamira.

   • Rožle

    Eno v treh delih …

 • samsara

  Počakmo mal. Morda pa tudi Libanonca M.S. diagnosticirajo kot neprištevnega. Za muslimane zadnje čase precej pogosta diagnoza. Skoraj značilna. Kako tudi ne saj se že skoraj poldrugo tisočletje parijo znotraj sorodstva. Za produkte parjenja med bratranci/sestričnami je možnost upada IQ pod 70, štirikrat večja, poleg tega je hkrati povečana možnost takšnih in drugačnih bioloških, fizioloških, duševnih odklonov in defektov.

  • Aron

   Recimo Rovte so podoben primer, verna katoliska vas, potem se jim je pa mal utrgal med drugo SV, komu pristevnemu bi pa padlo na pamet, da bi lizal skornje okupatorju? Za Crni vrh velja isto.

   • Rovte

    Ali poznaš kaj ljudi iz Rovt? Jaz jih poznam, sami dobri ljudje. Verjetno so bili takšni tudi med vojno.

    S Črnega vrha jih sicer ne poznam, imajo pa tam dom za ostarele, ki ga, za razliko od ostalih domov po Sloveniji, hvalijo.

    • Aron

     Vecina izdajalcev je bila med in po vojni pobita, verjetno je sedaj bolje.

     • Rovte

      Kakšna logika.

     • tohuvabohu

      Po tvoji kretenski logiki je sedaj v Sloveniji slabše, ker se nobenemu rdečemu klavcu ni skrivil las.

   • macon

    Najprej se je v 1941 in 1942 malo utrgalo enemu partizanskemu vojvodi (vojvodstvo je pozneje obsodila tudi partija!), mislim, da je bil komandant Dolomitskega odreda in je pobijal za vsak drek ter potolkel kup revežev in kmetov. Nisem siguren, če ga niso rdeči sami počili zaradi tega čez nekaj časa.

    No, Italijani so v 1942 naredili lokalno ofenzivo in rdeče razgonili, ko so se rdeči čez par mesecev vrnili v Dolomite, so bile vse vasi bele in v večini vasi bele postojanke.

    Nekoč sem nekje bral o tem, ne spomnim se v kateri knjigi. Vzrok in posledica, kri ni voda.

 • Rožle

  Ameriška DEA…že ve kako se sodi pri nas Balakanski Bojevnik….pa to …

 • Osti jarej
  • viRus

   Kaj pa te stare cajtnge lepiš ? Joj si pameten, da ti kar škodi.

   • Korenjak

    …to počne zato, ker
    a. nima kaj pametnega za povedati,
    b. pač dokazuje, da ne razmišlja s svojo glavo.

   • Osti jarej

    En kreten je en kreten.

    Dva kretena sta dva kretena.

    Deset tisoč kretenov je politična stranka.

    Franz Kafka

    • pupa

     Sama sebe ne bom imenovala za kretenko morda pa tako razmišljajo vsi prisotni na tem portalu. Enako velja tudi zate.

    • Rožle

     A bi ti že nehu žalit vse povprek …!!!

     • Osti jarej

      ….čut,rožletko

 • Osti jarej
  • totex39

   To samo ponazarja kako so se režimski ljudje hoteli rešiti Janšo in z svojim delom še kar nadaljujejo.

 • komar marko

  no zakaj so se ljudje odločili za OSTERAJH se ve. 91 ko je prvič nastala SLO država, sem mislil, da bomo končali z RABOTAMI. Ni čudno da so se borili za trajen mandat. Ti bodo dobili tudi spomenico. MONTIRANI procesoi naprej pod pokroviteljstvom Palčka Smuka z globoko državo.

 • Osti jarej
 • Janez

  KAKŠNE ZGODBE !
  Internnacionalizacija – pravna, preiskovalna, sodna – SE ZDI NUJNA !
  V
  naši R. SLO PA V PARLAMENT – Z VERJETNIMI ZLORABAMI PRAVA, SODSTVA. L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  Novič je psihopat in grobijan. Žalil in grozil je s smrtjo večim sodelavcem. Zato so ga tudi odpustili. Imel je seznam ljudi ki jih je nameraval fentati. Prvi na spisku je bil direktor. Res super človek prava dobričina.

  • Franjo Trojner

   Čuj kakšno korist te imaš ti od tega, da ostane g. Novič v zaporu? Ni mi jasno, kaj, kdo te motivira do tako grobega, sovražnega odnosa, kot ga izražaš ti v svojih pisanjih do morda nedolžne osebe, ki je že skoraj 3 leta v zaporu za zločin sedi, ki ga ni zagrešil, kot pravi sam in dokazujejo mnogi?
   Kaj boš naredil, če, ko ga morda nekoč spoznajo za nedolžnega? Ti tega človeka poznaš in ga dejansko iz nekih svojih razlogov sovržiš in mu želiš slabo, aneda? Zato bi te policija, da se razjasnijo tvoji motivi morala malo potipat, pod drobnogled vzet. Res je fejst čudno, da nekdo tako goreče, privoščljivo osebi, ki je ne pozna in je nikoli ni srečal, spoznal želi vse tako zelo slabo, tu res nekaj smrdi.

   • Kosobrin

    Vse kaže, da ga pozna … tudi to je mogoče.

   • Smrdi, smrdi – T R O L, ki se tule norčuje iz Janeza.
    FUJ, GNUSOBA.

  • TROL, ki kradeš nicke v tako resni zadevi. SRAM NAJ TE BO !

 • Kosobrin

  Dejstvo je, da je nekdo sprožil in ustrelil človeka. Morda bomo res letos izvedeli, toda čisto mogoče je, da je bil to prav Novič. Dokler ni črno na belem, je malo neodgovorno zagovarjti človeka, in to samo zato, ker “je naš”. Nič ni tako skrito, da ne bi bilo nekoč očito, pravi naš pregovor!

  • Rožle

   A boš mal pujska pečenega hrustavega..

  • Jaz vedno ocenjujem človeka, kot človeka in nikoli, če “je naš”.
   V tem primeru in ob takšnem redosledu in pojavu dogodkov, kot nam jih servirajo mediji, bi vsakega zagovorila ne glede na vero, raso, politično, ali versko opredelitev, saj ga ocenjujem, kot ČLOVEKA in ne nek predmet. Življenje je samo eno in nihče, niti sodniki nimajo pravice oškodovati nedolžnega človeka. Na sodnikih je VELIKA ODGOVORNOST (če se je zavedajo).

 • Marija

  Rezultati forenzičnega labotratorija, ki nima akreditacije so po celem svetu nični in neveljavni. Sodba temelji na osnovi rezultatov forenzičnega laboratorija brez akreditacije, v času poročila.

  Logični sklep : sodba zoper Noviča je nična in neveljavna, ker temelji na osnovi ničnih in neveljavnih ugotovitvah forenzičnega laboratorija.
  Sodišče je v tem primeru ravnalo protizakonito, če ne preveri najprej akreditacije!!!!

 • Maja

  g.Jamnik je imel veliko sovražnikov okoli sebe in med njimi je zagotovo bil tudi Nović.

  • Rovte

   Sedaj, ko se ve za Stephana, Novič postane maj pomemben. Mafijski umor ni tipični slovenski umor.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!