Režimski mediji so vam zamolčali, da je v Ljubljani v priporu že več tednov libanonski migrant, kemik, ki je naročil umor dr. Janeza Plavca – Ali poti vodijo tudi do umora dr. Jamnika, isti človek je bil takrat med osumljenci?

Foto: RTV. Dr. Michel Stephan je nekdanji sodelavec Kemijskega inštituta. Ali vse poti vodijo do umora dr. Janka Jamnika?

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da je dr. Michel Stephan, Libanonec, ki je bil v preteklosti zaposlen na Kemijskem inštitutu, že nekaj tednov v priporu v Ljubljani zaradi naročila umora dr. Janeza Plavca. Stephan zadnjih 16 let živi v Sloveniji, sicer pa gre za nekdanjega specialca v libanonski vojski, ki je po dvanajstih letih državljanske vojne skupaj z bratom pobegnil v Pariz, kjer je nato tudi doktoriral iz kemije. Živel in deloval je v več državah po svetu, preden se je leta 2001 na povabilo raziskovalke ljubljanskega Kemijskega inštituta preselil v Slovenijo, kjer je tudi ostal, čeprav so plače v tuji tudi dva- do trikrat višje. Razkritje, da je dr. Michel Stephan, ki je bil med osumljenimi za umor direktorja Kemijskega inštituta dr. Janka Jamnika decembra leta 2014, v priporu, daje povsem novo dimenzijo tezam, da je bil Jamnik umorjen zaradi kemikalije, ki so jo na Kemijskem inštitutu kupovali za ilegalne laboratorije z drogo in da je dr. Milko Novič v resnici nedolžen.

Preiskovalna sodnica Marjutka Paškulin z Okrožnega sodišča v Ljubljani pričam že pošilja vabila na zaslišanja, ki bodo opravljena v novembru 2017, a zaradi varstva osebnih podatkov imen in datuma ne objavljamo. Poleg vprašanja, ali bi lahko naklep kaznivega dejanja omenjenega dr. Stephana vodil tudi do umora dr. Janka Jamnika, se poraja še veliko večje vprašanje, zakaj so režimski mediji to slovenski javnosti povsem prikrili?

Kdo sploh je v resnici dr. Michel Stephan, ki je že nekaj tednov v priporu v Ljubljani in čaka na začetek sojenja? Zanimivo, z njim je Radio Slovenija na svojem prvem programu maja letos opravil intervju in ga predstavil kot uspešnega kemika, ki v Sloveniji živi že zadnjih 16 let. Rodil se je leta 1965 v Bejrutu, glavnem libanonskem mestu, ko je bil star vsega 10 let, pa se je v njegovi domovini začela državljanska vojna med manjšinskim krščanskim delom prebivalstva in večinskim muslimanskim delom prebivalstva. V Francijo je skupaj z bratom iz vojnega žarišča pobegnil leta 1987, ko mu je bilo 22 let.

Foto: Nova24TV. Libanonski kemik dr. Michel Stephan čaka na začetek sojenja zaradi naročila umora.

“Živel sem v samem žarišču vojne. Težke razmere so izoblikovale tudi moj značaj. Drži, da vojna iz človeka spravi vse najslabše, ni pa nujno vojna samo slaba stvar, saj lahko hkrati izzove iz človeka tudi najboljše,” je v intervjuju za Radio Slovenija takrat povedal Stephan, ki meni, da brez 2. svetovne vojne človeštvo ne bi napredovalo in da ne bi bilo številnih izumov in dosežkov. “Žalostno, a hkrati resnično,” je razlagal Stephan.

Deloval tudi v ZDA, Veliki Britaniji, Vzhodni Nemčiji in na Japonskem
Libanonski kemik je takrat še razložil, da po 2. svetovni vojni nobena vojna ni imela več jasne ideologije in da gre samo za posel. To so igre smrti. “Ljudje drug od drugega kupujejo, kradejo, en dan so skupaj, naslednji dan pa so na nasprotnih bregovih,” je razkril svoje življenjske poglede Michel Stephan, ki je danes za zapahi. Naj spomnimo. Libanonska državljanska vojna je trajala približno poldrugo desetletje in je povsem opustošila nekoč zelo uspešno državo, ki je veljala celo za neke vrste bližnjevzhodno Švico.

Stephan je sicer v Parizu doktoriral iz kemije, potem pa si je delo poiskal v številnih državah sveta, od Japonske, do Združenih držav Amerike, Velike Britanije, Nizozemske in Vzhodne Nemčije, a nikjer ni ostal prav dolgo. Ustalil se je šele v Ljubljani, v katero je prvič prišel leta 2001 na povabilo sodelavke s Kemijskega inštituta. V intervjuju za Radio Slovenija letos maja je sicer omenjeni libanonski migrant trdil, da si za življenje vedno izbere tisto okolje, v katerem se čuti zmožnega pomagati s svojim znanjem. Izjavil je tudi, da če bi mu šlo samo za denar, bi se iz Slovenije že zdavnaj odselil, tako kot številni mladi Slovenci, saj so plače v sosednjih državah, kot sta Italija in Avstrija, pa tudi v Nemčiji, dvakrat ali celo trikrat višje.

Kaj je torej zadrževalo v Ljubljani dr. Michela Stephana, ki nima ne žene, ne otrok? Naši viri trdijo, da bržkone nelegalni posli z drogo, zaradi česar je moral z življenjem plačati tudi direktor Kemijskega inštituta dr. Janko Jamnik. Stephan je bil dejansko med osumljenimi za njegov umor. Za Jamnikov umor so, kot je znano, obsodili nekdanjega zaposlenega na inštitutu, dr. Milka Noviča, čeprav za kaj takšnega nikoli ni bilo zadostnih dokazov, kar so pokazale tudi analize nemških forenzikov, a so slovenska sodišča vseeno sledila zgodbi tožilke Blanke Žgajnar. Ob tem je vredno dodati, da gre za isto osebo, ki je prepozno vložila obtožnico zoper Zorana Jankovića v zadevi spolnega izsiljevanja farmacevtke, zaradi česar je bilo sodišče primorano uničiti dokaze, pridobljene s pomočjo prisluhov.

Dr. Milko Novič na pravico čaka že dve leti in pol
Naj spomnimo. Novič je bil obsojen na 25 let zapora (v priporu pa je že več kot dve leti in pol), čeprav obramba v pritožbi trdi, da obdolženi motiva za Jamnikov umor ni imel, z oškodovancem tudi ni imel praktično nobenega stika, slednji ga ni dojemal kot grožnjo. Je pa oškodovanec v zadnjem letu povsem spremenil obnašanje, dobival je grožnje, bal se je za svoje življenje. Obdolženi s tem nima absolutno nič, kar je bilo ugotovljeno, sodišče pa je navedeno popolnoma ignoriralo.

Kljub temu, da je okolica kraja kaznivega dejanja v celoti pokrita z varnostnimi kamerami, obdolženca na posnetkih ni. Kolesar brez luči, za katerega sodišče zaključuje, da je obdolženi, slednji ne more biti zaradi časovnega aspekta in povsem nasprotne strani prihoda na kraj. Obdolženca tudi ni zaznala nobena od varnostnih kamer na poti od njegovega prebivališča do kraja dejanja. Obdolženi ima alibi vse do nekaj minut preden je bilo kaznivo dejanje storjeno. V času, ki mu je bil na voljo, ni mogel priti na kraj kaznivega dejanja, upoštevajoč tako izvedeno rekonstrukcijo (ki je bila sicer izvedena pomanjkljivo), kot tudi posnetke varnostnih kamer, iz katerih izhaja, da se je t. i. kolesar brez luči na kraju nahajal že kar nekaj minut pred umorom. Sodišče torej v izpodbijani sodbi ne upošteva osnovne logike “zdrave pameti”.

Foto: STA. Dr. Milko Novič čaka na svojo pravico, potem ko ga je sodišče obsodilo brez trdnih dokazov.

Umor bi se moral zgoditi 26. oktobra 2017
Kakšen motiv je imel Michel Stephan, da je naročil umor dr. Janeza Plavca, sicer še ni jasno. Iz zanesljivih virov pa smo izvedeli, da je bil umor naročen za 26. oktober 2017. Plavec je sicer doktoriral leta 1995 na Švedskem s področja bioorganske kemije. Od leta 1995 je vodja Nacionalnega centra za NMR spektroskopijo visoke ločljivost na Kemijskem inštitutu, od leta 2000 je tudi blagajnik Slovenskega kemijskega društva. V javnosti se je Plavec nazadnje pojavljal letos spomladi, ko je STA poročal, da je skupaj s sodelavcem – študentom prišel do pomembnega odkritja v povezavi z DNK. Njuno odkritje, ki prinaša pomembne implikacije za razvoj zdravil, je bilo objavljeno celo v članku v ugledni znanstveni reviji Nature Communications.

Poznavanje struktur, v katere se zvijejo ti deli DNK, je bistvenega pomena za uspešen razvoj in karakterizacijo zdravilnih učinkovin. Raziskovalca sta odkrila, da se v DNK pojavljajo ponovitve, imenovane AGCGA, ki se pojavljajo v genih, povezanih z avtizmom, rakavimi obolenji, razvojem kosti in hrustanca. “Posebej zanimivo je, da tvorijo strukturo, ki je doslej nihče ni opisal, kar je izjemnost dosežka,” je za STA takrat poudaril Plavec.

O sojenju dr. Michelu Stephanu in morebitnih povezavah z umorom dr. Janka Jamnika bomo na Novi24TV v prihodnje podrobno poročali.

T. F.

 • smiljan bertolin

  grozljivo

 • cosmosjasnovidec

  Tako se v tej skorumpirani zahojeni podkupljivi komunajzerski Sloveniji dogaja že desetletja.
  Sodstva in državni organi so podkupljenci katere je možno kupiti,če imaš dovolj denarja.
  Nedolžne ter po krivem obsojene se meče v zapore pravi krivci,morilci,lopovi se pa neomejeno sprehajajo med ljudstvom ter smejijo vsemu skupaj čemur je glavni krivec vlada z predsednikom na čelu.
  Nesposobnost enih in drugih ne pozna meja največja napaka je pa,ker so vsi čefutarji povezani med sabo ter so zasedli vsa državna pomembna mesta tako,da lahko nemoteno manipulirajo z Slovenijo predvsem pa jo okradejo ter zavozijo do konca.
  V nobeni državi se ne dogaja kaj takega,da bi na vodilnih mestih bili sami tujci kot pri nas čefutarji ter komunajzerji saj je povsem jasno,da delujejo proti državi ter njenim državljanom.
  Čefutarji so rojeni za lopate ter krampe in kopanje jarkov pa kakšno zabijanje lesa skupaj so pa dokazano vsi največji lopovi kar jih premore balkan tako,da kaj pomembnejšega nikakor ne morejo opravljati saj tudi pameti nimajo.
  Tudi za tega Noviča je zelo velika možnost,da bo kar precej časa po nedolžnem sedel preden bo resnica prišla na dan kdo je pravi krivec za umor dr.Jamnika saj je po tem sedaj očitno,da je ta libanonski migrant Michel Stephan.Že dejstvo,da je tudi bil tam zaposlen in se je Jamniku maščeval kar je tudi v krvi migrantskim musličem.
  Me prav zanima kako opravičilo bo potem imela sodnica za izgubljen čas katerega je po nepotrebnem v življenju vrgel stran Novič zaradi njene nesposobnosti.
  Zagotovo nobenega saj to skorumpirano sodstvo nima nobene vesti banda pokvarjena.

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • soc

   Saj ne valpti ne baroni sploh ne iščejo več opravičil, vedno pogosteje priznavajo svoje pretekle grehe in se nam režijo v obraz. “Ofce butaste, kaj nam pa morete!” Pravosodje, sistemske banke, mediji, izobraževanje, natanko v tem zaporedju, so ves čas v celoti njihovi, zato je olajšanje rdečih po kratkotrajni grožnji osamosvojene demokratične Slovenije povsem razumljivo. Že Žagar je leta 1994 pravilno ocenil razvoj dogodkov z oglasom v Delu “Psi lajajo, karavana gre dalje.”

   Nekoč sem naivno razmišljal o slovenskih dogodkih tik pred in po osamosvojitvi kot o Marxovi primarni akumulaciji kapitala, zdaj vidim, da je šlo za primarno delitev družinskih fevdov precej stoletij prej.

 • dr Janez Sveti

  Ljubezen in denar sta kar pogosta vzroka za umor :)
  DR Janez Sveti genij

  • Franc Šink

   Tudi znanje je lahko vzrok.

   • dr Janez Sveti

    Ah, kje pa. Znanje ki nosi denar,si mogoče mislil. Morilci, nikoli ne dajo veliko na samo znanje ampak na koristi od znanja.
    DR Janez Sveti Nobel

  • indijanka

   Ljubezen nikoli ne vodi v umor.

   • Steiermark

    Da ljubezen lahko vodi v umor, govorijo tisti, ki je ne poznajo!

    • indijanka

     Res je.

     • MEFISTO

      A je ljubezen nekaj, kar se namaže na kruh?

     • indijanka

      Ja. Nekaj takega. Primaša tudi poseben zajtrk.

     • Ana Job

      Jutranja je najboljša. ;-)

    • pupa

     Ljubezen ne ubija, temveč tudi kadar je najhuje, oprošča.

   • MEFISTO

    Tako te ljubim, da boš dolgo živela.

    • indijanka

     Stavek vreden genija, ne pa tisto vesoljčkovo razpredanje.

   • von Rhein

    Vodi! Preko obvoznice ,ki se imenuje ljubosumje.

    • indijanka

     :)ščepec ljubosumja včasih poživi siv dan. Ni pa izraz ljubezni.

   • dr Janez Sveti

    “Ljubezen” je bolj pravilno. Pravzaprav sem že Ani napisal, daje to samo bolestno ljubosumje, ki je pravzaprav nizkotno poželenje po posedovanju in ne ljubezni.
    DR janez Sveti zakonski svetovalec

    • indijanka

     A da si odgovoril že Ani? Naj bi me to nasmejalo? Konzervativna sem. Ničesar ne delam v troje.

     • dr Janez Sveti

      Čudno, da si sploh pomislila na trojček, ker jaz se nisem. Tudi ne čutim se tako moškega, da bi lahko zadovoljil (ne samo zadovoljeval) dve dobri ženski. Torej kart in človek ne jezi se tudi ne igraš? Kaj je konzervativno? Poglej no malo v daljno zgodovino in boš začudena, kaj vse so imeli za normalno.
      DR Janez Sveti pikolovec

  • Ana Job

   Če gre za umor iz strasti.

   • dr Janez Sveti

    Ne mešaj strast in ljubosumnost, ki je samo sebična posestniška lastnost slabičev.
    DR Janez Sveti swinger

 • Franjo Trojner

  Mafijska država, mafijska vlada!

 • Franc Šink

  Kaj se ni pri umoru Jamnika v okolici ni motal nekdo z klobukom? Vsaj prebral sem nekje.Še enkrat.Ni bil Novič.

 • MEFISTO

  Naš brico Ahmad, strokovnjak za striženje slovenske države, pa se zaradi “slabega fizičnega in psihičnega stanja” zdravi na nevrološki kliniki UKC Ljubljana.

  Ne smo, da je še bolj znan kot Sevilski brivec, tudi dober igralec je, ali pa se iz zaenkrat samo njemu znanih razlogov boji vrnitve v Sirijo.

  Domača rdeča mafija se krepi še s tujo mafijo.

  Družno bodo pa ja obvladali Slovence, kolikor jih je še.

  • Steiermark

   Za ahmada pa nihče, ki ga je kdajkoli videl, tudi samo na fotografiji, trditi, da je normalen – s svojim pogledom psihiča oz. psihopata

   • MEFISTO

    Ne bi bil prvi iz njegove branže, ki bi pri nas dobil zatočišče.

   • antimur

    Povsem kompatibilen z Kordišem, Škobernetom, Blažičem in predvsem s Cerarjem in njegovo smrdljivo vlado in koalicijo, razen izjem.

 • Franc Šink

  Stvar postaja hudo resna. To niso več heci.

  • karpelec

   Ja naša država se postavlja na trepalnice.

 • MEFISTO

  Bojim se, da bodo našega človeka žrtvovali namesto “uglednega libanonskega strokovnjaka”.

 • MEFISTO

  Ahmad naj nadaljuje zdravljenje na zagrebški nevrološki kliniki, kamor ga naj preselijo s posteljo vred.

  • RATATA

   Kamor naj ga preselijo s posteljo in vodstvom UKC vred.

   • Olga_10

    In Milanom vred!

 • antimur

  Med tem, ko se v Sloveniji dogajajo svinjarije, se banda 571, ki to prikriva, med seboj odlikuje. Hudič naj jih vzame in to čimprej, si nam ne bo treba mazati rok.

  • MEFISTO

   Mar nismo že pravnomočno ugotovili, da medalja in krogla nikoli ne zadeneta pravih prsi?

 • sloustava

  Ali si, Pahor, vedel za to ze preje? Ali si, Sarec, vedel tudi ti? Ce si, ce sta, potem zbezita na smerisce zgodovine. Pahor in Kucan, Sarec in Kucan, vsi pa z roko v roki z Udbasem Rotarjem in bednikom aultrasem Golobicem. Volivec, dobro jutro!

 • RATATA

  Zadovoljen sem, da nisem kemik in brihten.
  Tako bom živel kakšno leto dlje.

  • Ana Job

   Vseeno si zelo brihten, tudi če nisi kemik. ;-)

   • RATATA

    Seveda, saj sem fizik, filozof, filolog, fiziolog, fiškraut, fitipaldi in še kaj. Kdaj drugič ti bom pa povedal, kaj sem na kakšno drugo črko slovenske abecede.

 • centurion

  Še en prepečenec, ki se je integriral….

 • totex39

  Kakšne golazni imamo pri nas, ni za dvakrat reči, da tudi tega Sirijca niso imeli za kaj takega, zato so ga pa tako varovali in se borili za tega psihopata.

  • Stajerka

   so ga??…še vedno ga in vedno bolj…..danes ima SMC izredni sklic vrha izredno zabitih visoko izobraženih telet…….

   • MEFISTO

    S tem si užalila nič kriva teleta.

    • Stajerka

     ups…..mea culpa mea maximma culpa……globok priklon in opravičilo mladostnim štirinožnim teličkom :)))

  • Bozz

   Frizer je očitno samo krinka. Kot Cekuta, “slikar”.

   • Uči jih tudi borilnih veščin. Ta dejavnost je veliko bolj dobičkonosna.
    Nevarnosti tega pa se mnogi ljudje – žal ne zavedajo.

  • wtf

   budala kaj govoriš??

 • Antonius

  Grozljivo je spoznanje, da tožilka in sodnica brez kakršnegakoli občutka za človekovo usodo, brez dokazov, ki bi zdržali preizkus, na dolgoletno zaporno kazen obsodita nedolžnega človeka.
  Po čem pa se dotični razlikujeta od priprtega osumljenca, ki naj bi naročil umor.
  Jaz mislim, da po ničemer. Človeka lahko umoriš z metkom ali pa po KRIVICI z dolgoletno zaporno kaznijo.
  Torej, kdo sta tožilka Blanka Žgajner in sodnica Špela Koleta?

  • MEFISTO

   Režimski javni delavki.

  • Stajerka

   kdo je Žgajner??…..tista, ki pere vso krivdo iz Jankovića in Tošiča…….tista, ki ima v zadnjih letih vse najbolj pereče zadeve na državnem nivoju – torej kriminal, ki ga je potrebno ščitit……tista, ki je takoj za Klemenčičem in pred Ferlincem, na vrsti za sramotilni steber sredi Prešernovega trga……

   • rrrrr

    Blanka Bašić Žgajnar je tista tožilka, ki je poleg vseh tvojih navedb ,,zamudila” vložiti tudi obtožnico v bunga-bunga zadevi postavna framacevtka : ljubljanski župan. In zato, razumi kdor moreš, jo je pred tedni v bran vzel celo spoštovani g. Gorenak. Ker namreč pozna svojo bivšo sodelavko, njeno mamo, je Blanka, phrmej duš, ghres fejst punca..

  • Bozz

   In na koncu bo seveda dobil odškodnino, če se bo izkazalo, da je nedolžen, ki jo bomo plačali davkoplačevalci, namesto tisti odgovorni na vrhu Slovenske piramide, ki imajo polne žepe nakradenega denarja.

   • Antonius

    Ne vem, če se prav dobro zavedate tragedije, ki sta jo tožilka in sodnica povzročili nedolžno zaprtemu Noviču. Denar, ki naj bi ga nekoč z odškodnino dobil dr. Milko Novič je hudičevo slaba uteha za izgubljena leta in odsotnost od raziskovalnega dela s katerim se je ukvarjal Novič. Navsezadnje Novič že dolgo časa nič več ne živi v povzpetnih letih mladega znanstvenega raziskovalca.
    Strinjam se z vami, da bo odškodninsko plačilo padlo na naša pleča, tožilki in sodnici se pa na glavi ne bo skrivil niti en las.
    Tako kot vsi, bi morali tudi tožilci in sodniki odgovarjati za svoj krivosodni kriminal.
    Jaz sem svoje proti slovenskemu krivosodju odprotestiral pred vrhovnim sodiščem, zato si prav nič ne očitam, da bi bil nezainteresirano len. Dobra tri leta sem protestiral in vztrajal.
    Posmeh mimoidočih nas je spremljal, ko smo protestirali za vsakogar, ki je krivično obsojen na denarno kazen ali zapor.
    Volitve se bližajo in kot zgleda se krivosodje nima ničesar bati. Zdaj Šarca pripravljajo, da bo obut v Cerarjeve čevlje poskrbel, da se ne bo nič spremenilo.
    Kakor koli obračamo, nam na koncu volitve povedo, kje tiči vzrok za sranje v katerem že od osamosvojitve naprej živimo.
    Kučan, njegov forum in udbovsko ozadje so stalnica naše ga napredka v slovenski propad.

    • Soave

     + + + + + + + +

    • rrrrr

     Monster proces proti dr. Noviču od začetka spremljam v živo ( bil sem na skoraj vseh obravnavah) kot kritični državljan. Vse mi je bilo v trenutku jasno! Svoje proteste sem pošiljal v režimske in demokratične medije, zavedajoč se, da je tako zlorabo treba ves čas držati ,,v etru”, da je Bavconovemu krivosodju treba nenehno nastavljati ogledalo, krivično priprtemu pa sporočati, da ni sam! (moje proteste so objavljali v Demokraciji, Radiju Ognjišče, celo režimskemu Delu, v Novi24TV nikoli, sic!)
     Kot državljan sem pisno protestiral na vseh stopnjah sodišč, pri varuhinji čl. pravic, g. Pahorju in celo g. Zoretu. Rezultat povsod enak : 0 odgovorov, z besedo NIČ!!
     Avgusta sem med svojimi prijatelji in sorodniki sprožil novo akcijo Pišimo dr. Milku Noviču.
     Zavest da, osveščeni zunaj krivičnih zidov verjamemo v njegovo neomadeževanost, mu daje moči, da psihično in fizično ne omaga ( kar je glavni namen mučiteljev).
     Čeprav se njegova kalvarija že približuje rešitvi, tudi vas pozivam, da mu, četudi poponi neznanci, napišite vsaj razglednico, če se bojite, tudi pod izmišljenim imenom.
     Vsaka prispela pošta ga dviga in hrabri, režiserje konstrukta pa razbesni. In predvsem hudo, hudo skrbi…………

     #Spoštovani g. dr. Milko Novič, Oddelek pripora, Povšetova 5, 1000 Ljubljana#

     • Soave

      + + + + + + + ” tako zlorabo treba ves čas držati ,,v etru”, da je Bavconovemu
      krivosodju treba nenehno nastavljati ogledalo, krivično priprtemu pa
      sporočati, da ni sam! “

     • Janko Gedlička

      Spoštovani gospod rrrr. Na način, kakor ga opisujete, opravljate veliko in dobro delo ne samo za krivično obsojenega dr. Noviča, pač pa tudi za nas drugorazredne državljane. Vsi si namreč zaslužimo PRAVOsodja in ne KRIVOsodja. Res vas je malo, ki ste dr. Noviču stali neposredno ob strani – večinoma ste iz Ljubljane – ko se mu je KRIVOsodilo, vendar ste dejansko živo OROŽJE za vspostavitev pravice. Imate hrbtenico in pogum. Spominjam se tudi poročil g. Ive na tem portalu z vsakokratne obravnave, ki nam je (v nasprotju z Novo 24 tv) dokaj živo in jasno predočila “TELOVADBO” SODNICE Koletove in TOŽILKE Žgajnarjeve, pa “IZVEDENCA” Sabljiča po VNAPREJ SKOMPONIRANI MUZIKI stricev iz ozadja … Imel sem občutek, kot da bi bil tam. Ker bi tudi sam rad živel v pravni državi, se vam vsem, ki ste stali dr. Noviču ob strani, tudi v svojem imenu zahvaljujem. Že več kot tri mesece je, odkar je bila vložena pritožba zoper prvostopno sodbo, pa o njej še ni odločeno, čeprav gre za priporno zadevo, ko je po zakonu potrebno delovati HITRO. Očitno je “muzika” tako razglašena, da po njej niti KRIVOsoditi ni mogoče, ne da bi se to opazilo celo iz aeroplana, saj se iz aeroplana vidi, da gre za KONSTRUKT.
      Upam, da bodo vaše besede da “se njegova (dr. Noviča) kalvarija že bliža koncu” res kmalu meso postale.
      Lepo, da ste nam poslali naslov g. dr. Noviča. HRABRILI ga bomo.

     • Soave

      +++++++

     • rrrrr

      Dobro dene zavest, da vas je tu kar nekar razumnih, vključno z vami, Janko, ki vam je v zadevi Novič vse kristalno jasno Žal vas ne poznam osebno. A v nasprotju z vami, so nekateri moji prijatelji in znanci, ki jih vabim k pisanju dr. Noviču v pripor, malo zadržani a še bolj presrani. Ti še vedno verjamejo krivosodju in režimcem: ,, Veš, mora biti pa Novič res kriv, saj mu je policija našla naboje, pa pištolo pa prah, pa jakna, pa delci…Čaki, sej blo na televiziji, da je morilec…oni bodo že vedeli, kaj pa ti veš….Ja, a si ti forenzik, a si ti pravnik…Veš, ljudje so za to študirali, za odločitve prisegli…”)…Malo morgen!
      Dobro, in zakaj potem ni niti enega dokaza o krivdi, niti ene kamere z Novičem v času zločina, niti ene obremenilne priče? Zakaj je potem že skoraj tri leta v PRIPORU in ne ZAPORU? Zakaj potem, kot sami ugotavljate, vse instance sodišč zavlačujejo z odločitvami, tudi US?
      Odgovor je le eden: Udbomafija ve, da je Novič nedolžen in da bo konstrukt padel V treh letih ga hočejo najprej izčrpati in počasi umoriti, njega in družino. Zakaj? Da bi istočasno prikriti sledove pravih naročnikov in izvajalcev umora iz lastnih vrst, njemu pa se maščevali, ker je že prej več let jasno opozarjal na kriminal v Kemijskem inštitutu. Zato!
      Pripor sme trajati največ tri mesece, potem zapor ali izpustitev, vrnitev dostojanstva in drakonska odškodnina – tako je v demokratičnih državah
      Še enkrat: dr. Noviča podprimo vsaj s pošto in lepimi mislimi. Ne bomo dovolili, da mafiji do konca uspe konstrukt!

     • Janko Gedlička

      v celoti se strinjam z vami. Rad bi le pripomnil, da je po zakonu možno pripor tudi podaljšati, vendar skupno trajanje s podaljšanji vred do izdaje prvostopne sodbe ne sme presegati enega leta. Temu se tudi Koletova ni mogla izogniti in je do razglasitve sodbe morala odpraviti pripor. Ob njeni razglasitvi krive sodbe pa je zaradi drakonske kazni imela možnost pripor zopet odrediti. Ko sem še jaz bil aktiven v advokaturi, je moralo višje sodišče, če je bil obdolženec v priporu odločiti o pritožbi v enem mesecu, kar pa ni storilo. Če je še sedaj tako, potem je dr. Novič ne glede na krivo sodbo po samem zakonu nezakonito v priporu.

     • Janko Gedlička

      Moram sam sebe popraviti.Po sklepu preiskovalnega sodnika
      sme biti obdolženec pridržan v priporu največ mesec dni, po odločbi (izvenobravnavnega) senata) ga je mogoče podaljšati največ za dva meseca. Senat vrhovnega sodišča ga lahko podaljša največ še za tri mesece. Po vložitvi obtožnice pa lahko pripor
      traja največ dve let. Tako smo prišli do dveh in pol let. Ob izreku sodbe, s katero je obtoženec
      obsojen na kazen zapora pa je bilo mogoče ponovno izreči šruppp

     • rrrrr

      Janko, hvala za vašo pravniško razlago. Ampak, oba ugotavljava, da tudi v tem primeru ne gre za uborabo temveč za zlorabo prava. Možnost obtoženčeve ponovitvene nevarnosti pa sta oba eksperta ( klinični psiholog E. malce mlačno, psihiater dr. M Kravos pa zelo odločno) zanikala. Ponovitvena nevarnost? Hm..če si nekoga umoril (bil res kriv), ali boš mrtvega še enkrat ustrelil? In, če nisi nedolžen, ali boš nedolžnost še enkrat ponovil? Ponovitveno nevarnost (zlorabo prava) vidim le pri Koletovi in Žgajnarjevi!
      Gre za navaden ukaz globoke države sodišču, da je treba dr. Noviča umoriti. Zakonodaja, nepristranskost sodnice in relevantni dokazi tožilke pri tem ne igrajo nobene vloge. Včasih so revolucionarji ubijali z orožjem, danes njihovi vnuki ,,le” s paragrafi..

     • Janko Gedlička

      Vašo misel, da so revolucionarji včasih ubijali z orožjem, danes njihovi vnuki ,,le” s paragrafi, doživljam kot zelo globoko, analitično in razgaljujočo. Strinjam se s celotnim vašim besedilom, oddaljujem se le od vašega opisa očitka ponovitvene nevarnosti:” ali boš mrtvega še enkrat ustrelil”. Ponovitvena nevarnost v zakonu je mišljena kot ponovitev enakovrstnega in ne istega kaznivega dejanja. Če sem danes ukradel BMW – ja, bom jutri ukradel Bentley – a npr. kraljici Viktoriji.Če je morilec enkrat umoril eno žrtev, bo drugič drugo žrtev. Dr. Noviču so ponovitveno nevarnost podtikali na podlagi “seznama za fentanje”, na katerem bi se naj nahajali še štirje “kandidati”. Priča, ki je povedala o tem seznamu, je bila prej ko slej udbovsko “usmerjena”, saj je bila njena izpoved zelo neprepričljiva ne samo v odnosu na Novičev zagovor, pač pa tudi v odnosu na omenjeno psihiatrično mnenje ter v odnosu na celotno tendenciozno podtikanje “prepričljivih dokazov” glede samih izvršitvenih dejanj umora in njegovega storilca ter izmikanje izvajanju konkretnih in ih jasnih dokazov, kakor npr. videov nadzornih kamer. Prosim, ne zamerite, ker o tem pišem s takšno vehemenco, čeprav sem se poučil zgolj na podlagi jasnega in določnega poročanja g. Ive ter iz redkega in redkobesednega oglašanja Novičevega odvetnika, pa tudi iz vaših poročil. Sodna krivica me zelo prizadeva, saj ni usmerjena samo zoper g. Noviča, ampak de facto zoper vse poštene ljudi v Sloveniji.

     • rrrrr

      Strinjam se z vami. Ampak ponovitvena in podtaknjena nevarnost, kot pravilno ugotavljate, bi bila lahko upravičena le tedaj, če bi dr. Novič že kdaj prej moril, se pretepal, grozil. ..Opazili ste, da je bil g. Hribernik zelo redkobeseden. Tudi jaz se temu čudim. Vašo zadnjo trditev pqa mora podpisati vsak razumen, pošten in pokončen državljan Slovenije.

     • Janko Gedlička

      Seveda, saj je vse lažen konstrukt, tako očitek umora, kot ponovitvene nevarnosti.

  • Franc Šink

   To sta eksekutorki murgeljske mafije.One mafije ki sodeluje z narko karteli.

  • pupa

   Ti osebki bolj kot svoje vesti se bojio ostati brez belega praška, ki jih opogumlja pri njihovih “porkarijah”.

   • rrrrr

    Prej ali slej bomo izvedeli, da so na Kemijskem inštitutu zaposleni ,,sneženi možje” posebne vrste, ki udbomafijsko kamrilo zalagajo z opojnim ,,pršičem” vse leto in ne samo pozimi….Mafija, Martinčić iz Urugvaja ma vas rad!

 • Stajerka

  nazadnje boste v vsej tej navezavi, za prvim ovinkom, naleteli na familie Janković in druščino Tošič……in če je temu tako, glede na naše sodstvo, se lahko zgodi da bo zgoraj naveden kandidat v Slo še daleč prilezel…….finančno in karierno, definitivno pa ne kazensko………
  in KDO pravi, da je med mafijo v SLO pomembna plača…….a se hecate??……pomembna je maska, zaledje in sodstvo ……tudi največji smetarji v butalskem sodstvu, ne živijo samo od uradne plače……
  kar se tiče Noviča…..upam, da psihično vzdrži…..

 • Soave

  Hm. . . na povabilo sodelavke je prišel v Slovenijo. Mu je ta ista oseba dala alibi ?
  No, upam, da se bo ta vozel le počasi zrahljal.
  Tako čudno počasi meljejo ? Kaj hudirja se je dogaja v naši državi?

  • Bozz

   Epilog sledi čez šest let…

   Kot on primer zadnjič v poročilih o dojenčku, ki je umrl zaradi pitne vode 6 let nazaj, v kateri je bila bakterija E. Coli. in še zdaj je ta primer na sodišču. Ker v naši državi nikoli nihče ne odgovarja, če pa že so pa to mali ljudje.

   • Soave

    Res je vse skupaj že parodija !! Ampak prav nobenemu ” zgoraj ” se nič ne zgodi. Navkljub nadzornikom vseh vrst ?? Pa kaj ti ljudje nadzirajo ?
    Tako, kot praviš. . . . male ljudi ?

  • Janko Gedlička

   Se bojim, da bo tomlinski kamni tega mletja v vodo padli.

   • Soave

    ++++++
    Ooooooooo, spomnili ste me na tisto lepo ljudsko ( slovaško ) . . .
    kamen pa, ta kamen
    v vodi se obrne
    le mladost se moja
    nikdar več ne vrne !

    • Janko Gedlička

     Polešali ste mi dan z lepimi, čustvenimi, domačimi pesmimi in mi obudili lep in ljub spomin.

     • Soave

      Z velikim veseljem. Hvala Bogu za glasbo !

 • Kučko pod pručko

  Po takšnih obsodbah, kot jo je med mnogimi doživel tudi dr. Milko Novič, se sodna veja oblasti še čudi, da ima tako mizern ugled pri ljudeh. S takimi sodnicami in tožilkami, kot je Žgajnarjeva, si ne zasluži niti trohice boljšega. Pa nista edini, ki mečeta slabo luč tudi na peščico dobrih in poštenih pravnikov, ki so v službi pravice. Tu so še Masleša, Zvonko Fišer, Barbara Klajnšek, sodnica, ki je poslala Janšo v zapor, Vesna Bergant Rakočević, ki je Klajnškovi čestitala za pogum pri obsodbi Janše in še mnogo mnogo drugih.

  Dokler bo slovenski zrak smradil Kratkonogi, sem prepričan, da se ugled sodnikom in tožilcem ne bo dvignil niti za cent. Preveč pohabljeni so v svojih razmišljanjih, da bi bili zmožni soditi pošteno!!!

  • To so ljudje brez vesti in takšni ne bi smeli biti v sodniških in tožilskih vrstah.
   To, kar sem in tja slučajno pricurlja na dan, v masi teh ogabnosti in strašljivosti, ki jih brez sramu počno nekateri naši sodniki in tožilci, skoraj omembe ni vredno.

   Hvala Bogu, da te stvari (zločini) nikoli ne zastarajo.
   Se potem še čudite, zakaj naše pravosodje tako “vestno pomaga” urejati tudi našo politiko ???

  • !
 • Bozz

  “Za Jamnikov umor so, kot je znano, obsodili nekdanjega zaposlenega na inštitutu, dr. Milka Noviča, čeprav za kaj takšnega nikoli ni bilo zadostnih dokazov, kar so pokazale tudi analize nemških forenzikov,…”

  Očitno Lee Harvey Oswald v tem primeru – patsy oz. grešni kozel (kot pijani lovec pri nas)

 • dež

  Bo zanimivo spremljati, kako si bo udbomafija na policiji, tožilstvu in sodišču, trudila načrtno krivo ovadbo in zapor dr. Noviču spremeniti v splet nesrečnih okoliščin. Bomo videli, ali bo frčalo perje, morda odleti kakšna glava, dobijo Majhenič, Žgajnarjeva in Koleta odpovedi ?

 • VERRZIFIKATOR

  N. N. Režimšek

  ZA ŽELEZNO MASKO

  Saj poznamo zgodbo nerešljivo
  o zaporniku z železno masko,
  zadobil menda je v boju prasko,
  skrival je zato obraz pazljivo.

  To je kajpak za otroke zgodba,
  ena od razlag je tisočerih,
  v takšnih nerešljivih pa primerih
  tajna vedno obvelja nagodba.

  Prvi člen nagodbe te veleva,
  naj zločinčev se obraz zakrije,
  ker nedolžni zanj v arestu gnije,
  da zločinec javno ne zardeva.

  Večno stavi isto se vprašanje,
  kdo nadel si je obraz železni,
  kakšne skrite so pod njim bolezni,
  kakšno vendar je dejansko stanje.

  Stanje žal se takšno nakazuje:
  mnogo je za maske kandidatov,
  vse tja do pritlehnih sivih škratov,
  mask da že krvavo primanjkuje.

  • Soave

   ” mask da že krvavo primanjkuje.”
   če jih ni, se jih pa nardi !!

 • Mojca pokraculja

  Ne štekam ” je v priporu zaradi naročila umora dr. Plavca”. Ali se je zgodil umor ali samo poskus? Poročanje o Jamniku na treh straneh, osnovne informacije, ki jo najavlja bombastično naslov, pa nikjer. Joj ” novinarji” Nove24,!?!

  • Mojca pokraculja

   Iz fotke Vabila priči, razberem, da gre za sum storitve KD po 116/4 člena Kazenskega zakonika.

   Kdor koga umori s tem, da mu vzame življenje
   4) iz morilske sle, iz koristoljubnosti, zato da bi storil ali prikril kakšno drugo kaznivo dejanje, iz brezobzirnega maščevanja ali iz kakšnih drugih nizkotnih nagibov;

   Je kdo kaj več slišal o tem umoru ?

   • Soave

    Mislim, da noben na tem portalu. Zato upam, da bo Nova še kaj napisala.
    Ampak vedno znova sem presenečena, kako ” disciplinirani ” so ti komunistični mediji. Nikjer niti besedice. O glavnih barabijah – vse tiho je bilo.

    • Mojca pokraculja

     Mene pa jezi tako poročanje, ki je nepopolno ali dvoumno. Ravno berem drugod, da gre za KD- Napeljevanje k umoru. Torej jasno, zadaj je najbrž zgodba formata Baričevič, zato je treba skrivati in utišati javnost, da kaj ne “procuri”. Uhajajo jim stvari, ni kaj. To je dobro, naravnost odlično, ker se tako sami razkrinkavajo.

 • Ana Job

  Režimski mediji so tudi zamolčali, da je bil najden morilec Veselina Jovovića – Vesa in da je omenjenega morilca policija predala neke noči srbskim organom pregona, ki so ponj prišli v treh vozilih. In še marsikaj drugega tudi zamolčijo.

  • dež

   Zakaj so ga predali Srbom, Veso je bil umorjen v Sloveniji ?

   • Ana Job

    Zato, ker policija trguje. Zelo grde stvari se naj bi dogajale. Tudi v zvezi z belim blagom. Nismo varni med takimi ljudmi, ki naj bi se imenovali policaji.

    • what the f???

     Policija trguje?? Kaj se ti dogaja v glavi, stara ? Si spet preveč ” pokadila” ?

     • Ana Job

      Res si popoln butelj! Od pripadnika specialne enote marsikaj zanimivega izvem, da gredo lasje po koncu. Pojma nimaš v kako nevarni državi živiš. Udbomafija vlada državi in ukradla nam jo je!

     • tramal

      Če bi poznal toliko miličnikov kot jaz bi ti bilo hitro jasno.Sicer pa so tudi komunistične cajtunge pisale kje vse je umešana milica.Specialci so celo v Avstrijo hodili krast in ubijat kar je tudi povsod pisalo.

     • pupa

      Oglej si in poslušaj vsaj trikrat izpoved Nika Kavčiča v arhivu TV Slovenija.

    • Prav to je najbolj grozljivo, da nismo varni in mnogi ljudje se tega niti ne zavedajo.

     • Ana Job

      Policija in sodstvo so v službi mafije, saj to je jasno. Ampak narod je še kar tako neumen, da voli leve. Kdo je pa prinesel mamila v Jugoslavijo in švercal cigarete? Udba in še danes so najvišji po hierarhiji v mamilalarskem kartelu nekdanji agenti Udbe. V mamilih je denar. Zato je bilo treba prati denar in so se ustanavljale razne slamnate banke.

     • Janko Gedlička

      Ali ne gredo na volitve, ali pa volijo Kučanove satelite.

 • logika

  A res verjamete, da je Nović nedolžen?? A mu niso najdli sledi uporabe orožja na rokah??

  • Stajerka

   so….ampak ne na rokah in po analizi se NE ujemajo z vzorcem smodnika vzetega iz kraja umora……to naj bi ugotovili na nemškem forenzičnem institutu……

   nemška izvedenca, inženir za orožarsko tehniko Axel Manthei in doktorica kemije Edith Gebhart iz kriminalističnotehničnega inštituta bavarskega deželnega kriminalističnega urada v Münchnu. Prvi je že pričal na decembrski obravnavi, druga pa je prišla na vrsto včeraj.
   Povedala je, da oba najdena delčka na Novičevih laseh spadata v kategorijo B (naši strokovnjaki menijo, da eden spada v najvišjo kategorijo A), ker je bil v primerjalnem materialu oziroma najdenem tulcu na kraju kaznivega dejanja delež antimona ob treh dodatnih potrebnih elementih (svinca, barija in kositra) »znatno višji kot v primeru najdenih delcev«. »Gotovo gre za mejni primer in odločila sem se, da ravnam previdneje in ga uvrstim v kategorijo B,« je pojasnila in dodala, da to pomeni, da je možen tudi drugi vir streljanja. Nemci so do drugačnih ugotovitev prišli tudi zaradi večjega števila najdenih delčkov na jakni obtoženca.

  • Iva

   Tu ni kaj verjeti (verjamejo udba Sablič&Co. alias mafija, pa tudi PAPAGAJI mainstream medijev), treba je dokazati!
   Nemški forenziki so potrdili (tako kot dr. Čeh-IJS in balistik Maštruko), kje se je njegova jakna kontaminirala (množica različnih vrst streliva s strelišča) in kako je prišlo do prenosa nekaj nekarakterističnih mikronskih delcev na roko, ko greš z roko skozi lase pa še tja.
   http://dosjemilkonovic.si/

 • Bastian

  Je priprti libanonec kaj v povezavi z Jankovicevo snaho?

  • Franc Šink

   Mnogo tega je povezano z njim.

   • Bastian

    Menda je tudi iz libanona.

    • Franc Šink

     To ne vem.je pa sigurno iz neke zabite balkanske vasi.ali pa še južneje.

     • ti si albanc ampak tega ne veš

     • Franc Šink

      Škoda, potem se moram oklicati za prvorazrednega.Hvala za informacijo.

     • Mojca pokraculja

      Kr iz ljubljane je, nauš verjel. Glej zgoraj moj post.

  • Mojca pokraculja

   Jankovičeva snaha je po materi slovenka , po očetu “baje” egipčanka.
   Sicer pa ljubiteljica dragih oblačil in čevljev, predvsem pa dobrih hotelov, Kampinsky na Dunaju etc.

   • ah ja

    Slovenske ženske se rade mešajo z južnimi moškimi haha

    • Hun

     cefurkice tiste solane pa z uspesnimi Slovenci

 • Stajerka

  ni v kontekstu…..al pač……za Cerarja je ukinitev snemanj vlade očitno premalo demokratično, potrebno je širit demokracijo…..

  FOTO: Premier Cerar prepovedal mobilne telefone
  Objavljeno: 20.11.2017 06:40Posodobljeno: 20.11.2017 06:42
  Vrnitev v preteklost: uradniki ne smejo več prenašati gradiv v usklajevanju na elektronskih napravah, ampak natisnjene na papirju.
  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/foto-premier-cerar-prepovedal-mobilne-telefone

  .Cerarja bo treba malo spajtlat – pričel si je lastit državo, kar je NEDOPUSTNO, NESRAMNO in IZDAJALSKO!!!!

  • Soave

   O, možakar je dobil ukaz !! Pa se res sprašujem. . . . . . ali se ta človek zaveda, kako veliko ceno plačuje ?? Bog ve zakaj ? Za eno ubogo mesto prvega ministra ?

 • domovina mili dom

  Slovenija je v totalnem pravnem razsulu. Udbo mafije, ki nadzira represivne organe, da zaščiti svoje podedovane utečene mafijske kanale, ubija in zapira nedolžne. Temu bi rekli vrnitev nikoli odpisanih.

  • _

   slovenska korupcija je ogromna, res je

 • Olga_10

  Michael Stephan gotovo ni pravo ime… V Sloveniji ni zaradi “dobrobiti Slovenije”, ampak zato, ker je tu raj za mafijo!
  Ko bo gospod Novič izpuščen, je treba zapreti sodnico in tožilko, zaradi zlorabe prava in kršenja človekovih pravic!

  • aha

   Olga je pa srbsko ime , tukaj poglej , same Olge v Srbiji https://www.facebook.com/public/Olga-Srbija

   • Hun

    rusko ime je olga

    • aha

     pravoslavno, ja, zato ga imajo tudi Srbi, pa tudi drugi Slovani ( POljaki, Slovenci, Hrvatje tudi )

     • Olga_10

      So what.. Po Pahorju…

     • Hun

      pogansko, sinko…ime olga izhaja po reki volgi

    • tramal

     Samo zabiti ljudje lahko človeka sodijo po imenu ,pametni jih po srcu in duši.

     • Hun

      to moras svojemu “jazu” ocitat zakaj, zabito sodis po vseh imenih na ić…

   • Olga_10

    ?? Včasih je bilo rusko, zdaj srbsko… Nisem nastrojena proti nobenemu narodu! Sem pa proti levičarjem (komunistom), ker za oblast in privilegije uničujejo države in svet!

   • tramal

    Bedak ,potem je aha ,severno korejsko.

  • Janko Gedlička

   v pripor bi jh pa že kar lahko dali s Sabljičem vred.

 • logika
 • hm_

  Nović se napiše z mehkim ć. Kako to, da je Srb v SDS? Piše, da je to srbski priimek http://imenjak.com/prezimena/novic/

  • tramal

   Tudi srbi ki so pošteni vedo kdo je poštena stranka in to je SDS.

 • Krtača 20

  Se prav mora Novič še ene 23 let čakat na pravico….

 • tzt

  A obvlada :-)

 • karpelec

  …maser ni na črko f.

  • Ana Job

   Na črko f je lahko še marsikaj…

 • Morala

  Prava beznica od države…nekateri si jo lastijo – kradejo, prikrivajo, prepovedujejo, preganjajo, zapravljajo…ko dobijo človeka v kremplje, ga ne izpustijo, tudi če je nedolžen….slabo se piše prihodnost…

  • _

   kako veš, da je nedolžen?

   • Morala

    To velja na splošno…

    • Hun

     argumentiran odgovor

     • Morala

      Boljše kot je Iva napisala, ti jaz ne bi mogla….

   • Iva

    Sodnica je Noviča obsodila na osnovi izjave udba (bivšega) direktorja NFL Sabliča, da je Novič verjetno kriv oz. da verjetnost meji na gotovost (haloooo?), kar so PAPAGAJI – main stream mediji in njihovi bralci “Morale in logike” papagajali dalje. Le zakaj? Krivdo je treba v EU pravnem redu dokazati – materialni dokazi, priče. V SLO kot kaže dokazujejo krivdo STRICI alias mafija!

    Nemški forenziki so potrdili (tako kot dr. Čeh-IJS in balistik Maštruko), kje se je njegova jakna kontaminirala (množica različnih vrst streliva s strelišča) in kako je prišlo do prenosa nekaj nekarakterističnih mikronskih delcev na roko, ko greš z roko skozi lase pa še tja.
    http://dosjemilkonovic.si/

   • pupa

    Če bi bil Dr Novič kriv in bi imeli tehtnne dokaze za obsodbo bi bil obsojen in v zaporu ne v PRIPORU. S priporom samo zavlačujejo postopek, ker vedo, da bo to tudi ena izmed razsodb ki bo na evropskem sodišču padla.

 • RATATA

  Čaki, da pridem en dan na črko M.

 • karpelec

  Ne ponucajte vse municije za tega Libanonca, shranite jo še nakaj za ostalo kramo, ki bo pred volitvami prilezla izpod preproge, ki je še kar napihnjena in ne vemo še vsega, kaj se skriva pod njo.

  • hm

   Mater, ti si kot Nović, on ima tudi rad municijo

 • Duhec

  Očitno je tudi Novič delničar Nove in član SDSa…

  • Soave

   Ampak ti si pa res ena tepka.
   Oho, so se ti že pridružili ?? Sedaj se bo pa ” usulo “. .

  • hm_

   Nović je bil menda v sds

   • Olga_10

    Vi pa iz Udbe?

   • tramal

    Saj zato pa so ga zaprli Svojih komunajzerjev ne zapirajo pa čeprav koga ubijejo.

  • Olga_10

   Terorist pa član SD in Kućanovega klana, torej “naš”?

   • Duhec

    Kdo je terorist???

    • :-)

     Pusti jo, baba je nora

     • Olga_10

      Seveda, ko ni argumentov, diskreditacija… Nič novega, Antifa.

    • Olga_10

     Tisti, ki so zaprli dr. Novica brez dokazov in tisti, ki se iz tega norčujejo… Novic je po vaše zakonito zaprt, saj je Slovenec, tujci so pa avtomatsko nedolžni in je vse, kar se piše kleveta… Torej tisti, ki zagovarja teroriste, je zame tudi sam terorist!

     • Duhec

      Eh, škoda besed. Ne lub se mi s takimi…

     • Olga_10

      Vaši umotvori so pa lucidni? Imajo rep in glavo?

   • wtf

    Olga spet nakladaš

    • Olga_10

     Če ste komitent NLB, ste njen lastnik? Če gledate Novo in imate kakšno delnico, ste njen lastnik? Kdo naklada?

     • whatthe

      Olga spet nakladaš

    • Soave

     Zakaj pa pod tolikimi Nicki pišeš ?
     wtf. . !!. . . hm. . . whatthe. . . _ . . . :) pa še kaj bi se našlo.

     • Luiggi

      Zame je wtf prevedeno v What the Fuck!

  • tramal

   Čudno ,ko se najde kakšen pravični SRB ,VSI KOMUNISTI UDARITE PO NJEM ,KO PA JE VPRAŠANJE BEDAK JANKOVIČ IN SRBSKA MAFIJA jih pa zagovarjate

 • Hun

  spet polno spekuliranja na Novi24…potem pa sledi opravicevanje

  • Soave

   No, se vsaj opravičijo !!

   • Hun

    pa bi se moral iz take izkusnje naucit, da so drugic previdnejsi…ce pa to pocnejo znova in znova je fake opravicilo

    • Soave

     Veš kaj ? O fejk opravičilih bi se pa lahko še in še pogovarjali !
     Previdnost je sicer mati modrosti. . . . . . . vendar, če je človek vse življenje samo previden, je pa tudi en dolgčas !!

     • Luiggi

      Ce je clovek celo zivljenje previden,je na koncu se vedno previden clovek pa basta per Dio!!

     • Soave

      Drži. Vendar si tole misel tudi drugače tolmačimo.
      Ob priliki pogovora pri zdravniku, sem pač rekla ” Previdnost. . . . .
      In dobila odgovor. ” Če bi bili previdni, ne bi bili mati ! “

    • pupa

     Ko se “moti” DELO oziroma njegovi pisuni je vse OK, kljub skoraj stoletnemu stažu obstoja. Nova pa še prav shodila ni za to imajo z moje strani toleranco za vse dosedanje napake, ki so terjale opravičilo. Praksa dela mojstra.

 • RdečaZvezda

  Jasno kot beli dan, da je za umorom Jamnika cela neznana zgodba. Milkota so porinl v sistem, ker se je glih izšlo, sicer pa pitaj boga kaj je v resnici še vse zadaj

  • hm_

   kaj serješ? Najdli so mu sledi smoga no !

   • Iva

    Ponavljam tretjič
    Nemški forenziki so potrdili (tako kot dr. Čeh-IJS in balistik Maštruko), kje se je njegova jakna kontaminirala (množica različnih vrst streliva s strelišča) in kako je prišlo do prenosa nekaj nekarakterističnih mikronskih delcev na roko, ko greš z roko skozi lase pa še tja.
    Sodnica pa je povzela udbovca(!) Sabliča (le zakaj?): kriv z verjetnostjo, ki meji na gotovost. Halooo?
    http://dosjemilkonovic.si/

    • Saj ne razume. Mogoče bi morala uporabiti lij ?

     • !!

      ti ne razumeš, ker si nora in smrdiš.

     • Janko Gedlička

      ali imaš kaj s to mafijo, da jo tako butasto braniš?

    • PONAVLJAM ČETRTIČ; verjamem policiji. Pika.

   • karlina

    Itak, ker je v prostem času strelec, haloooo

  • Iva

   Me zanima, če bodo skušali prevaliti krivdo na tuje sile in rešiti SLO mafijo!

 • _

  Verjamem sodišču in policiji glede Novića !

  • To je tvoj problem.

   • hm

    to ni problem, ampak je dejstvo.

    • potem pa ga navedi !

     • ančka

      Če policija in sodišče rečeta, da je kriv, potem jim državljani verjamemo. Zdaj pa odsmrdi. Čau bau

     • tramal

      Kdo pa še verjame tem skorumpiranim sodnikom in miličnikom.

     • karlina

      levičarji

 • neny

  Tudi glede Ahmada ste veliko dosegli. :)

  • na račun državljanov

   Ko bo prišel ven iz bolnišnice, bodo tega človeka verjetno poslali ven čez mejo, slovenska korupcija v Sloveniji pa dela naprej………..

  • Sirski begunec Ahmad Šami je po številnih birokratskih zapletih, neizpolnjenih obljubah in veliki negotovosti pristal v bolnišnici. Njegovo stanje se je poslabšalo ČEZ NOČ, zdravi se na nevrološki kliniki. O njegovi usodi bo na izrednem vrhu odločala najmočnejša vladna stranka SMC.

   Zdaj bodo še zdravstvo vpletli noter !!!

   • !!!

    Kako te ni pred Bogom sram, da se norčuješ iz ČLOVEKA, ki zdaj leži v bolnišnici??? Sram te bodi baba smrdljiva.

    • Si nepomemben, ker niti nicka nimaš.

     • wtf

      Haha, Bog vse vidi, tudi tvojo žlehtnobo, baba, lepo se pomiri.

     • tramal

      A resnica je žlehtoba.Žlehtnoba je sprenevedanje kar delaš ti.

    • Soave

     Uh. . . sicer pišeš Bog z veliko začetnico, glede na tvoje nerazumljivo zmerjanje pa nisi noben Kristjan.

    • tramal

     Smrdljiv je ta muslim in ti .Ti nisi kristjan ,ti si kvečjemu muslim

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Lilika

    Glede na njegovo debelost in žurke s komunisti, mislim da bi res lahko zbolel. Poleg tega so mu komunisti pravili vse najgrše o Hrvatih.
    No Ante Pavelić je sezidal džamijo, zato mislim, da bi bila mama z otrokom od prej, ki je pravoslavne vere bolj ogrožena, kot Šami, ki bi se brez komunističnih laži, čisto dobro razumel s Hrvati. Saj se še Albanci, ki s Hrvati skupaj žurajo, samo, da jedo vegeterijanske obroke in skupaj s Hrvati pijejo pivo. Čisto fajn se imajo.

   • Olga_10

    Torej naj zarotniki se iz svojega žepa plačajo stroške “zdravljenja”!

    • !

     Bog vse vidi, tudi tvoje norčevanje iz človeka v stiski, ki leži v bolnišnici, a mu tudi smrt privoščiš ali kako? Bog vse vidi !

     • Olga_10

      “Stisko” naj plačajo zarotniki! To “stisko” lahko “zdravijo” tudi Hrvati!

   • Morala

    Zaradi zdravstvenih razlogov, bo ostal tukaj! Vse se da, če si na pravi strani!!

    • ančka

     naj se človek pozdravi, potem pa naj ga pošljejo že enkrat ven iz koruptivne slovenije, ti pa raje svojo faco v ogledalo poglej

     • Morala

      Prvo pred svojim pragom pometi!!

     • krščanska duša

      hvala enako, najprej pljuni nase, potem pa na nekega bolnega človeka, ki ti ni nič storil.

     • Morala

      Spelji se, sem ateist in me tvoje besede ne ganejo! :)

     • Morala

      Resnica je boleča!!!

     • karlina

      Saj ni bolan !!!!!

     • karlina

      Saj ni bolan

    • karlina

     Ja, na naš račun !!!!!

   • Slovenec 33

    Vsi, ki se podrejajo okupatorjem in izdajalcem slovenskega naroda na oblasti, morajo pomagati pri uvozu novih okupatorjev v slovesnke dežele.

 • Lilika

  Ubili so ga zato, da so skrili zdravilo za raka. Tako, kot so povozili sv. Miklavža Teslo, ker je našel cenejše nadomestilo nafte. Kdo? Največja mafijska tolpa na celem svetu, ki hoče v Evropi narediti vojno in zato dovaža muslimane, ker njim ni dovolj islamski Balkan, zdaj hočejo še islamsko Evropo, s takšno represijo kot jo ima Severna Koreja.

  • :-)

   blede se ti, res se ti blede haha

  • Janez

   Hm ?
   SLIŠI, BERE SE TVOJ ZAPIS – RAZUMNO.
   KDO?
   Pa je ta – sv. Miklavž T. ?
   A?
   Gre res ?
   ZA KAK IZUM OD NAFTE CENEJŠEGA GORIVA ?
   Povej nam,
   če res veš. Ne pisati megleno. A ne ? L.r. J. KOMENDA

  • karlina

   TOČNO

 • _

  o koruptivnosti Slovencev se ve daleč naokoli https://en.wikipedia.org/wiki/Corruption_in_Slovenia

 • xtc

  Slovenija je država leve mafije,ki se je z oblasti težko oz. malodane nemogoče znebiš po demokratični poti oz,demokratičnimi sredstvi.

  • _

   ha ha, a misliš, da desničarji niso koruptivni Ha ha

   • Peter

    ha ha, seveda so, ha ha, ha ha.

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • hm hm

  Saj ni nič čudnega, da normalni mladi ljudje dobesedno bežijo ven v tujino

 • neny

  Državljani ne moremo polarizirano nič doseči, mi bi se morali vstat proti korupciji v vseh institucijah. To je prihodnost, druge ni, tud če bo trajala še pa kar generacij.

 • Slovenec 33

  Ja, v bolnici je verejtno zato, ker je že nervozen, saj že dolgo ni klal, posiljeval in se s kamionom vozil po ljudeh.

 • milanček

  Dobro jutro zavedni Slovenci! 1.)Sporočam veselo novico, končno je gavznil Charles Manson! 2.) Sporočam žalostno novico, v Murglah ni nihče umrl,torej se slovenski narod še ni rešil kućana in njegove mafije!, Mogoče jutri, ali pojutrišnem, samo da bo čim prej!

  • domovina mili dom

   Slabo kaže. Komunisti dobivajo Mengelejev naci napoj večnosti. 25000 jih je še vedno. Otroci 100 letnikov pa hodijo v vrtec.

  • tomven

   Ob branju komentarja sem se spomnil vrmenskih poročil ob smrti Tuđmana:

   Vrijeme, temperature po Hrvatskoj
   Banski dvori -1
   Mirogoj +1
   Ostala Hrvatska sunčano i vedro

 • Janez

  Uf, uf !
  TOLE JE PA ŽE KAR – PRAVA MAFIJA. Se zdi.
  Ampak ?
  ALI?
  IMAMO V R.SLO SPLOH DOVOLJ IZŠOLANE IN IZVEŽBANE ORGANI MNZ POLICISTE,
  PREISKOVALCE,
  TOŽILCE IN SODNIKE . Za tako nevarne krimi ljudi.
  Ki
  SO DANES LAHKO OPREMLJENI S SODOBNO TEHNIKO : droni, računalniki itd.
  Da?
  O SODOBNEM STRELNEM OROŽJU – NITI NE PIŠEM ! Lr. Janez K. KOMENDA

 • g.Novič gnije v zaporu, aktivisti SMC pa se me spomnijo, da bi mu priskočili na pomoč.
  Ogroženo je tudi njegovo zdravje in zdravje njegove žene in dveh hčerk – ena od hčera je celo še študentka.
  Sta SMC humanista Miha Kordiš in Jan Škoberne že kaj ukrepala ???

  • karlina

   Ne, ker JE DOMOLJUBEN SLOVENEC !!!!!!

 • Kapetan Dule

  Janša je trmast dosegel je obnovo slovenske vojske potem ko je Jla vse pokradla. Dosegel bo tudi spremembe v sodstvu. Živela druga republika!

 • garfi

  KurĆana V ZAPOR !!!

  • Domoljub, TA PRAV !

   Ti si pa res obseden z penzjonerčkem iz murgel :) A ti pride sam še ča na njega misliš, ki si ga z taco mencaš ? Sam vprašam, pa to.. :))

   • garfi

    domoljub, TA NAROBEN
    takrat si nabrusim kremplje :(((

 • Janko Gedlička

  Kaj pa peticija za osvoboditev dr. Milka Noviča, ali ne bi mogla z njo začeti SDS?

 • Pri nas je rjavi medved in sploh gozdna divjad, ki dnevno povzroča kmetom škodo neprimerno bolj zaščitena, kot človek.
  Pa nimam nič proti medvedom – nasprotno, zalo rada jih imam, le urediti je treba tako, da kmetom ne bo mogel povzročati škode.
  Za to pa mora poskrbeti država, s subvencijami, ali na kakšen drug rešljiv način.

  • Janez

   Od kje si pa ti padel Butl.

   • Janez

    Tega !
    Nisem napisal – jaz Janez K. KOMENDA
    P.S. PROVOKATORJI “KRADEJO” VZDEVKE – “NICKE” – TO VEMO VSI.

  • Hun

   medved brundajoce smrci v brlogu vs debu…kot ti trenutno

  • karlina

   Pri nas mafijska država ščiti kriminalce, se pravi, svoje.

 • baubau

  Kardeljev in Kidričev inštitut pač

 • Janez

  Hja?
  Saj – morda je pa g. Nović preprosto zato v zaporu,
  da je bolj na varnem? Ne vem.
  Vem le,
  da so zlasti italijanski mafijaši dostikrat sami sebe prijavili
  In šli v zapor. Ker je v zaporu pač? Bolj varno kot zunaj.
  Je
  pa tako dogajanje?
  Žalostno – samo po sebi. Niža kulturni nivo ljudi. L.r. J. KOMENDA

 • Peter

  Ni ne prvi ne zadnjič, da so “osrednji” mediji nekaj zamolčali…
  Pravzaprav je to že vsakodnevna praksa, no.

  • karlina

   Danes je glavna tema na vseh levičarskih medijih in celo v prid gospodu Noviču.

 • montyamp

  Vajenci HITLERJUGEND STANETA DOLANCA , med njimi je bil tudi žvepleni halbmadžar , kot tale Martinčič , ki ima veliko za povedati , le murglosrbsko udbovsko krivosodje ga noče poslušati .
  Martinčič pravi , da so slovenski sodnici dali 20 milijonov EUR-ov :
  http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/balkanski-bojevnik-martincic-slovenija-nima-mafije-mafija-ima-slovenijo-mafija-ima-drzavo/

  • janšapsiho

   še ena migranstka komunajzarska janšistična kriminalna pičkica, mogoče je pa on ubil tudi Zagožna s polonijem?

   • Peter

    Nono, taprav psiho bi rekel:
    zihr ga je ubil…
    Tud psihoti niso več kr so bli, no.

   • Janez

    Ja, ja !
    Ti imaš pa se zdi ?
    Cenjenega g. J. Janšo – zelo na piki !?
    Ja, ja !
    “ŠALA”
    Cenjeni g. J. Janša je ” kriv ” za ve :
    – za bančne NLB luknje,
    – za ” IRAN NLB GATE”,
    – za “medvojne in povojne KOMUNISTIČNE NESODNE POMORE” itd. L.r. J. KOMENDA

   • MEFISTO

    Zakj trošiš svoje nicke?

 • montyamp
 • dr Janez Sveti

  Ah, ti kar,samo pazi, da te ne dobijo. Je pa ubijanje nekoristno, ker ljudje kar sami umrejo. Samo počakat moraš.
  DR Janez Sveti Nesmrtni

 • tramal

  Lep dokaz da na inštitutu izdelujejo mamila in trgujejo z njimi.Komunajzerji pač vsakega ubijejo ali pa zaprejo kdor ni z njimi ali pa je ogrožen njihov nelegalen posel .Udbovci delajo naprej ,kot so delali v komunizmu.

  • Hun

   tramale izdelujejo za reveze kot si ti

  • karlina

   TOČNO in ker je Jamnik izvedel, oz. ni hotel verjetno pri tej njihovi svinjariji več sodelovati, so ga dali ubiti, čisto po komunističnem sistemu, saj ni kaj drugega in v zapor, kot vedno, spraviti nedolžnega človeka, že tisočkrat videno, zakaj že ne obsodijo balkanskih bojevnikov, samo vprašam

 • Damjan Ahačič

  Kdo ima interes, da Novič ostane edini obsojeni, največ pove dejstvo, da je obsojen na dvakrat daljši zapor od mrtvo pijanega lovca, ki je “nezmotljivo zadel” predsedniškega kandidata Krambergerja. Fenomen Krambergerja je navdihnil analitike iz FDV na razmišljanje o novih obrazih, ko se narod naveliča delujoče politike. Novič je v vlogi “nadomestnega obraza” pravemu storilcu.

 • Peter

  Tolk komentajev, pa še noben ni pogruntu, da ma res čeden klobuk, tale na sliki, no.

 • Tisti, ki snifajo se ne bodo zavzeli za Noviča. Borut ga tudi ne bo pomilostil?

  • Luiggi

   Ce ni kriv umora,ne rabi pomilostitve,rabi ,rabi placilo odskodnine!

  • Olga_10

   Borut pomilosti samo lopove ..

 • dr Janez Sveti

  A lastnoročno ali preko posrednika?
  DR janez Sveti komarnik

 • DJURO SUMAR

  Stranki SDS in njenim tukajšnjim agitatorjem predlagam, da gredo demonstrirat pred Kemijski inštitut. Morda jih bodo opazili režimski mediji in o tem poročali.

  • Janez

   DOBRODOŠLI !
   V “MAFIA R.SLO”
   Morda primerno besedilo za na obcestne table na mejnih prehodih za vstop v R. SLO !?

   Na in v okolici
   TEGA KEMIJSKEGA INSTITUTA V LJ !

   Tam
   PA KAR TI
   IN OSTALI EX KP, ZK – PROVOKATORJI NA TEM OK DOMOLJUBNEM PORTALU !
   Kar
   VI – PROVOKATORJI – TAM PROTESTIRAJTE !
   V
   OOKOLIŠU ALI V POVEZAVI S TEM ” KEMIČNIM ” INŠTITUTOM,
   KI SI GA JE “ZMISLIL” – POLIT ZLOČINSKI KOMUNISTIČNI STALINIST Boris KIDRIČ !
   TAM?
   SE KAR TAKO
   TJA V TRI DNI IN MAFIJSKKO STRELJA – S PRAVIM OROŽJEM !
   Za
   TJA ITI
   – PROTESTIRATI – STE – SE ZDI ?
   – BOLJ PRIMERNI VI : tukajjšnji ex KP, ZK provokatorji !
   Ste bolj – se zdi – bolj ?
   ” ene kupljivo-plačane dušice” – pa se zdi, da vas ni ” tako škoda” ?
   Mislim :
   če kakšna strelna krogla – konča svoj let ? V vas.
   Mi
   OSTALI NORMAL KOMENTATORJI ?
   Nas je – se zdi – bolj “škoda” kot – vas.
   PIŠEMO ZSTONJ IN NENAROČENO – ISKRENO – ZA DOBRO SLOVENIJE ! L.r. J. KOMENDA

  • nevtrino

   In vam se lahko predlaga in priporoča, da ne berete več komentarjev “agitatorjev” in se ukvarjate samo še s trobentami ….

  • karlina

   Današnje poročanje tvojih levih medijev preberi in tudi to, na kateri strani so sedaj, hm

 • Peter

  Velikokrat ste to že slišali..
  V Italiji ima država mafijo.
  V Sloveniji pa ima mafija državo, no.

 • pupa

  Michel Stephan.Samo prašam, če je komu znano, če je to njegovo rojstno ime že iz Libanona oziroma, kakšna imena je do sedaj že imel. Nekateri spreminjajo imena po potrebi predvsem da zabrišejo neprijetne sledi.

  • Peter

   Ja, sliši se zelo generično. Čudno, da ni John Smith, no.

 • Krtača 20

  Torej Novič mora še 23let in zdaj en dan manj čakat na pravico…

  • karlina

   Zakaj že, povej zakaj ????????????????????

 • Duhec

  V SDSu pač zagovarjate morilca… mal čudna priprava na volitve.

  • pupa

   Ali ti znaš kaj logično razmišljat? Če je on dokazani morilec, zakaj po tolikem času še ni v zaporu, Le zakaj traja njegov pripor tako enormno dolgo? Aja morda zato, ker na Dobu nimajo prostora. Skuliraj se malo.

   • Peter

    Ne, zato, ker je duhec en psiho gnoj, ki svoje frustracije sprošča tukaj.
    Jaz ga imam, deca nagravžnega, načeloma blokiranega, ampak ravno zdaj je Disquis nekaj zamočil, pa sem videl njegove veličastne zafrustrirane komentarje.
    Pa baje je mama. predstavljaj si samo bogega otroka s tako zafrustrirano in zateženo mamo, ki ne ve, a je baba al je dec, no…

    • Hun

     kaj si ti ..dec a baba..al si pizda

    • karlina

     VELIK PODPIS

   • Hun

    pupa glupa si

  • pupa

   Še to Duhec nisem članica SDS.

  • Olga_10

   Pravi morilci do pa zunaj in jih zagovarjajo levičarji!

   • karlina

    Zaradi drog, to je dejstvo.

  • karlina

   Veš kaj si ti, ne ne bom napisala , kaj si , ena navadna s….a !!!!!!!!!!!!!!!

 • Peter

  Baje SDS zagovarja morilca? SDS? Kje na njihovi strani piše, da zagovarjajo morilca?
  Ki mu umor še vedno, kljub vsem naporom, ni dokazan.
  Medtem pa SMC zagovarja migranta, ki mu je pet sodišč reklo, da naj ne serje.

  Ergo, duhec, ne serji, čeprav kaj drugega niti ne znaš, no.

 • Peter

  A, ok, stanje spet normalno, blodenj naše ljubeče mame duhećece se ne vidi več, hvalabogu, no.

 • Olga_10

  Pri Ahmadu ne gre več samo za kršenje ustave in zakonov, gre še za zlorabo zdravstva?!

 • Janez

  Ja ?
  AMPAK !
  Kolegi komentatorji !
  TUKAJ NE GRE ZA NEKO OŠTARIJO – ZA NEK ” S A L O O N ” NA EX WILD WEST – ZDA ”
  Kjer
  SE JE DOGAJALO – VSE SORTE : v prvi vrsti je bilo pa? STRELJANJA – NA PRETEK !?
  Ta
  T.I.
  “KEMIJSKI INSTITUT” je po statusa ja – JAVNI ZAVOD , VERJETNO V OKVIRU UNIVERZE !
  Pa?
  Kako – je mogoče ?
  DA
  DRŽAVNA OBLAST ?
  ALI?
  – NIMA VPOGLEDA
  – KAJ VSE SE DELA IN POČNE V TAKO POMEMBNEM DRŽ. ZAVODU ?!
  ALI ?
  TAKOJ KOREKTNO, V SKLADU Z ZAKONI
  – NE REAGIRA, ČE SE TAM KAJ NELEGALNEGA DOGAJA !
  Saj
  VERJETNO SE VSI STRINJAMO,
  DA MORA BITI DELOVANJE TAKIH ” K E M I J A” JAVNIH, DRŽAVNIH ZAVODOV !
  POD
  STROGO, NEODVISNO DRŽAVNO KONTROLO !
  Saj
  v takem zavodu brez učinkovite kontrole, recimo
  – lahko neka manjša skupinica ali nenadzorovan psameznik ?
  – lahko izdeluje npr. STRUPE, SUBSTANCE DROG ITD. vse mogoče nevarne zadeve !?
  – jih, če ni kontrole
  – NENADZOROVANO PRODAJA KOMURKOLI ITD.
  Potencialno izvaja
  lahko zelo nevarna, vso javnost, prebivalstvo OGROŽAJOČE “delo” itd.
  Meni
  se tole dogajanje okrog tega
  “KEMIJA INSTITUTA” – NE ZDI “HEC” ?!
  Nikakor ne “hec”. Tudi javnost, ljudje – imamo pravico vedeti – za kaj gre. L.r. Janez K. KOMENDA

 • Darth Vader

  libanon = državni sponzor terorizma….

 • montyamp

  Na kandelaber z njim .
  Ko bo akcija , še žveplenega in udbozemljarića zraven .

 • AlternativaZaSlovenijo

  Mal zamujajo….pri nekaterih…V pralnicah možganov (državno-partijska trobila) se čaka samo še na njihov PR, da naravnajo “pravo” smer za plebos.

 • TOML

  Umor Jamnika je bil naročen, Novič ni kriv.
  Odškodnina bo zelo visoka.
  Čudil bi se, če se komunistične sodnike ne bo obsodilo tako,
  kot so Romuni obsodili komuniste.
  V imenu ljudstva!

  • Grozljivo. !!!
   Tudi to je današnja Slovenija. :(
   Bog nam pomagaj !

  • Če koga zmagat se ne da,
   se s spletko loti ti njega.
   Stolp Babilonski priča nam
   vsak trud koj žrtev je ukan.[3]

   Matija Malešič; Živa voda:

  • Janko Gedlička

   Tvoja vizija je fantastična.

  • karlina

   TOČNOOO

 • piko8

  Krivosodje še vedno živi in dela v komunizmu in je izgubilo komas! Potreba po okraševanju kadalabrov je pravi čas saj prihaja veseli december in bi kurçan, zemljarič in zorangutan bili prava popestritev!!

 • Janez

  ZASKRBLJUJOČE
  IN – SE ZDI?
  KAR
  “SRAMOTNO” – TOLE S “KEMIKI” ZA NEKATERE LJUDI IZ R. SLO INSTITUCIJ PRAVA !?

  No !
  TALE PRIMER

  ” KEMIJSKI INSTITUT ”
  BO
  IZGLEDA – RES ” KLJUČNI DOKAZ”,
  DA NEKATERI NAŠI MNZ
  – PREISKOVALCI,
  – TOŽILCI IN
  – SODNIKI – SE ZDI – “NE OBVLADAJO” ?! KOREKTNO PROCESUIRATI ?
  NITI
  MALO BOLJ ZAPLETENIH PRIMEROV – “AKADEMSKO MORILSKEGA KRIMINALA” !
  DA?
  PRAVNO POVSEM NEKOREKTNO PROCESUIRAJO ?
  -S
  POLITIKO POVEZANE
  ” PRIMERE” KOT JE BILA
  “PATRIA” To pa takointako vemo. Zaskrbljujoče? Poučno ?! L.r. Janez K. KOMENDA

 • karlina

  Začele so padati domine, tudi rezimski mediji so danes na veliko objavljali in začuda, kar naenkrat so vsi na strani gospoda Noviča, srčno upam, da bo gospod Novič, zahteval od drzave več milijonsko odškodnino.

  • pupa

   Ne, ne in šeenkrat ne od države temveč od tistih ki te “porkarije” kuhajo in od tistih. ki jih nastavljajo s trajnim masndatom. Ko bo ta golazen začela plačevati za svoje nečednosti bomo kaj kmalu imeli PRAVNO DRŽAVO IN PRAVNO DRŽO V SODSTVU.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!