Islamski portal islam.si: Spolno občevanje med istospolnimi osebami je največja perverzija in duševna bolezen

Odnos islama do homoseksualcev (vir: twitter)

Na spletnem portalu islam.si so v nedeljo objavili članek z naslovom “Homoseksualnost – nemoralna spolna usmerjenost”, v katerem so jasno povedali, kaj si islam misli o homoseksualnosti. Homoseksualce so označili za perverzneže, nemoralneže in ljudi, ki uničujejo dostojanstvo. O vsem tem smo za mnenje povprašali tudi nevladno organizacijo Legebitro.

Na spletnem portalu islam.si so v nedeljo objavili članek, naslovljen “Homoseksualnost – nemoralna spolna usmerjenost”, v katerem so zapisali, da je “spolno občevanje med istospolnimi osebami največja perverzija”.  Do takega zaključka so prišli z uporabo Slovarja slovenskega knjižnega jezika. Ob tem so dodali, da “homoseksualnost uničuje moralo in dostojanstvo med ljudmi ter je hkrati vzrok Allahovega gneva in sovraštva”.

Kot pa so izpostavili, ima homoseksualnost poleg dejstva, da ni povšeči Alahu in zaradi tega v določenih islamskih državah po svetu homoseksualnost še danes kaznujejo s smrtno kaznijo, medtem ko v drugih islamskih državah ob priložnosti homoseksualce mečejo z vrha nebotičnikov (najbrž, da se prepričajo, če res ne znajo leteti), tudi “številne negativne posledice”. Ribanje pločnika so na žalost pozabili omeniti.

Homoseksualci spreminjajo človeško naravo
Homoseksualnost “je spreminjanje človeške narave in usmerjenosti. To počnejo le tisti, pri katerih je morala popolnoma uničena. Namesto da si izberejo pot kreposti in dostojanstva, oni gredo po poti nečistovanja in ponižanja,” so zapisali.

Odnos islama do homoseksualcev (Vir: Twitter)

Homoseksualci po njihovem pisanju niso koristni člani družbe, temveč so ponižani, razuzdani in nemoralni. “Pogostokrat se pojavijo težave v družinah, kjer zaradi destruktivne ‘morale’ pride do družinskih konfliktov, zaradi česar se posamezniki izolirajo in postanejo nemoralni samotarji.” Ravno tako so “glavni krivci za širjenje AIDS-a”. Omenjena bolezen je po trditvah avtorja na portalu Islam.si “božja kazen, ki preti tej skupini ljudi, kakor tudi ostalim prešuštnikom. Vsak, ki zboli za to boleznijo tj. AIDS-om, mu je kasneje žal za vse kar je storil predhodno, ki pa je vzrok takšnega stanja. To je Božje ponižanje perverznežem v tuzemskem življenju”.

Je homoseksualnost duševna bolezen?
Za konec so še poudarili, “da je bila homoseksualnost do 70-ih let 20. stoletja pri Svetovni zdravstveni organizaciji (WHO) uvrščena v seznam duševnih bolezni. Nato so jo umaknili s tega seznama, pod pritiskom množice ljudi, ki so iskajoč svoje pravice v sekularno-demokratičnih družbah protestirali proti temu”.

(Vir: Twitter)

Ob tem so se vprašali, kako je “lahko neka stvar, ki je bila do včeraj tretirana kot bolezen, od danes preneha biti bolezen?! Zakaj shizofrenije ne umaknejo s seznama duševnih bolezni in zakaj AIDS-a ne izbrišejo s seznama veneričnih boleznih?”

Za mnenje o takih trditvah smo povprašali tudi nevladno organizacijo Legebitra. Na odgovore še čakamo.

Ivan Šokić

 • Flower Power

  to verjamem saj jo je največ v RKC……….

 • PLavi-mil

  Kaj pa naša elitna LGBT scena, pa toliko si jih želijo imeti v Sloveniji, islamisti jih bodo pošteno poplačali z brezplačnim letom iz balkona.

 • samsara

  Morda pa se bodo slovenske lezbijke in homoseksualci zdaj, ko tudi uradno vedo, da taki kot so, povzročajo velepomembni kasti, ki se deklarira za muslimane, nelagodje, neodobravanje ali v skrajnih primerih sovražno razpoloženje, kar sami kolektivno zmetali s kakega nebotičnika ali prepadne skalne stene? Kdo bi vedel?
  Morda jim bodo pustili za sabo še opravičilo muslimanom, ker so s svojim kolektivnim samomorom tako dolgo odlašali in s tem po nepotrebnem povzročali muslimanom vsakovrstno nelagodje in trpljenje?
  Modra jim bodo muslimanom, v znak iskrenega obžalovanja za svoj obstoj tudi kolektivno zapustili vse svoje materialno premoženje?

 • Igor Karlić

  Legibitra se strinja. ;)

  • Common Sense

   Hecno, ne? Ta-prvi, ki bi morali biti proti migracijam najbolj navijajo zanje.

   • Peter

    Saj se borijo tudi za pravico žensk, da so lahko v burkah, no.

  • Andrej

   Manjka ono o sarkazmu.

 • kraljica vesolja

  Tlele na novi mate več skupnega z islamisti, kokr si mislite.

  • garfi

   kdo in kdo jih uvaža v stotisočih

   • kraljica vesolja

    Ja, kdo, sej tlele na novi so ful glasni proti gejem. SEm lih gledala, kako vsakih enajst minut v Jemnu, k traja vojna že štiri leta, umre en otroček od lakote. Nehte delat vojne, imperialistične svinje. Pa bo. Zdej grem pa na šiht mal podelat, česar drugi niso bli sposobni. Za kapitalistične svinje. Ajd, čao.

    • no112358

     Najpametnejsa na svetu!!

     • to_mi_delaj

      Gre na šiht, kjer čisti wcje.

    • to_mi_delaj

     Pa upam da te usput kak avtobus povozi.

    • garfi

     komunistična plačana Svinja
     KDAJ BOSTE ODGOVARJALI ZA 70 LET LAŽI
     KOMUNISTIČNO DIKTATURO IN GENOCIDNE ZLOČINE NAD SLOVENCI ???????????????????????????????????????????????

    • šrauf

     Kraljica se že preobraža v carico ,v zadnji fazi pa v sveleta….nato sledi Polje, pa ponovno kraljica….

     lanac bez kraja press

   • večni srb

    Recimo slovenci, mi smo uvozili toliko bosanskih muslimanov in albancev.

  • Jann SI

   ja nova24 je zdaj v zadregi. V vseh člankih so sovražni do islama in do beguncev, ko pa najdejo skupnega “sovražnika”, jih povzemajo. čeprav gre za skrajno sprevržen in žaljiv članek. naj se raje malce razpišejo o pedofiliji v slovenski Cerkvi. To je pravi strah za naše otroke, ne pa neki migranti.

   • Tone

    O pedofiliji v slovenski Cerkvi ne morejo pisati, ker bi jim ta odtegnila donacije.

 • Peter

  Naši seveda računajo na integracijo, ki se je v Evropi že izkazala za izjemno uspešno, no.

  • Common Sense

   Ja. Negroidni kirurgi se bodo čez pet let tako lepo zlili s slovenskim življem, da ne boš vedel kdo je kdo;) Pa po dolenjsko bodo zavijali saj bo tam stal moderen sprejemni center v katerem jih bodo naučili slovenske tradicije in pomembnosti medkulturnega spoštovanja in da se metanje gejev s stolpnic res ne spodobi. Yeah right.

   • Peter

    Ja, težko nas bo razlikovati. Oni bodo delali, mi se bomo pa na morju sončili. Ali pa vsaj v bjuti centrih, no.

 • samsara

  “Homoseksualci spreminjajo človeško naravo”

  No, glede tega tukaj in zdaj ne bi.
  Je pa znanstveno dokazano in statistično premnogokrat potrjeno, da razmnoževanje znotraj krvnega sorodstva povzroča degradacijo človeka v vseh ozirih. Prirojeni biološki in fiziološki defekti, nižanje inteligence, duševna zaostalost…
  https://themuslimissue.wordpress.com/2013/05/28/psychologist-serious-consequences-of-muslim-inbreeding/
  http://www.marinepatriotblog.com/muslim-inbreding-catastrophee/
  https://www.jihadwatch.org/2017/07/effects-of-centuries-of-extreme-inbreeding-among-muslims-low-iq-violence-and-terrorism

 • garfi

  islamsko posiljevanje in obrezovanje žensk je pa obvezno
  če niso pridne pa še kislina v obraz in kamenjanje
  naši komunajzli so nihovi veliki zagovorniki

  • kraljica vesolja

   Nakladaš.

   • garfi

    da boš lahko odpeljal
    do takrat pa razloži mnogoženstvo pri vaših teroristih palestincih

 • Common Sense

  Shizofrenija pa je to, da LGBTQ community & Levica navijata za uvoz migrantov pretežno mulsimanske vere iz teh istih držav v katerih mečejo geje s stolpnic. Zakaj se jim to zdi dobra ideja, meni ni jasno. Mogoče je komu drugemu.

  • Franc Šink

   Oni se porivajo in ližejo po zaprtih prostorih Naprimer v parlamentih.Čista šizofrenija.

 • garfi

  lgtb pedri imajo sedaj v svoji mavrici že tudi pedofile
  in teh njihovih svinjarij ne bo nikoli konec
  imajo z islamisti skupne sovražnike kristjane in normalne družine

 • Caetano

  In kaksen je bil odgovor homoseksualnih zdruzenj na Novino vprasanje? Predvidevam da so odgovorili z molkom. Te organizacije so izrazito filoislamisticne in kulturno marksisticne. Ce bi bil kateri od mojih otrok ali vnukov slucajno homoseksualec bi to sprejel. Ce pa bi bil clan teh homoseksualnih zdruzenj pa bi z njim prekinil odnose.

 • samsara

  Beroč navedbe muslimanov kaj jih moti pri homoseksualcih, mi porajaja vtis, da jih ne prenesejo predvsem zato, ker jim držijo ogledalo. Sami pa ne prenesejo resnice o sebi. Tako značilno človeško.

 • no112358

  LGBTQ… So čiste budale če podporajo Islamizacijo Evrope. Nakomc bodo njih metal iz streh. Ne razumem kako so lahko tok butli.

  • Tone

   Budala si ti, ki verjameš, da LGBTQ podpirajo islamizacijo Evrope, čeprav nimaš za to najmanjšega dokaza.

   • no112358

    Ta prva slika pove vse. Sam slep si prevec.

    LGBTQ je proti Islamofobiji. Se pravi so proti strahu pred Islam-om. Islam je vera, ki narekuje ubijanje LGBTQ ljudi. Se pravi se zakonsko ne smemo bati ljudi, ki bi ubila geje, biseksualce, itd. Ce kot gej reces kej proti Islamu bos v arestu pristal.

    The end.

    • Tone

     Ne sprenevedaj se! Jaz sem reagiral na tvojo izjavo, da LGBT podpirajo islamizacijo Evrope. Raje podaj kak dokaz za to.

     Če je kdo proti kakršni fobiji/sovraštvu, ga lahko samo pohvalimo.

     • no112358

      As si tok smotan, da ne razumes, da ce si proti Islamofobiji, te lahko posledice tega tvojega dejanja udarjo čez par let, ko je okrog tebe tisoče muslimanov ki ti želijo smrt.

      Naši muslimani nimajo istih načel in moralnosti kakor jo majo uni k bi prsli. Najprej se bodo z nasnaš muslimani potolkl, pol bodo prsli pa se po vse druge tko kokr pr njih dol

      Jest podpiram samo geje in biseksualce, ostalo v LGBTQdhhdjdhd so mentalne motnje in jih je treba k psihiatru poslat.

     • Tone

      Tvoje logične akrobacije me ne zanimajo.

     • no112358

      Kaj pol sploh komentiras butalc en.

     • Tone

      Jaz sem reagiral na tvojo izjavo, da LGBT podpirajo islamizacijo Evrope. Podaj kak dokaz za to!

     • no112358

      Sem ti ti podal, prva slika v clanku. Ce si smotan ti ne morm pomagat.

     • Tone

      Nisem vedel, da si retardiran.
      Če je kdo proti sovraštvu do koga, še ne pomeni, da ga vabi na kavo.
      Na tej sliki ni nobenega vabila!

     • no112358

      Sm ti razlozil, ce podpiras potencialnega sovraznika in mu omogocis prihod v svoj dom, se pripravi da bo slej ko prej prisel.

      Res ne stekam kaj ne razumes. Ce spustis v drzavo 100.000 ljudi ki cisto drugace razmislja kot ti in imajo visto drugacne vrednote se bo spremenila smer politike v drzavi. Ti ljudje bodo volil drugace kot ti in bodo volilo nekoga ki bo predstavljal njihove vrednote. Nato se zgodi preobrat vodstvu drzave in jebat ga da to vpliva tudi nate.

      Primer: Kalifornija. Uvoz nezakonitih imigrantov in jim dajo volilne pravice. Koga bodo volil? Tistega ki podpira njihovo migracijo, aka. demokratsko stranko v ZDA. Kdo je najebu v tem primeru? Americani ki zivijo v Kaloforniji. Zakaj? Ker ne morejo izvolit svojih predstavnikov. 10% Kalifornije so illegalni migranti. Ti ljudje cuzajo drzavo za 18% drzavnega budgeta. Med tem ko je na cestah ogromno Americanov ki tega denarja ne prejemajo. Sramota.

      Tist k bi rad naso drzavo spremenil v tako lukno k je Kalofornija, se nej rajs tja preseli pa nas tle pusti v miru.

     • Tone

      Res si retardiran. Oprosti, po navadi ne govorim tako z ljudmi, ampak sedaj ne ger drugače.
      Če nekomu poveš svoje mnenje, še ne pomeni, da si kaj razložil, še manj, da si koga prepričal, da imaš prav.
      Kaj je zdaj, ali je tista prva slika dokaz, da LGBT podpirajo islamizacijo Evrope ali ne. Ne kar rep med noge pa se narediti neumnega. Nekateri nismo dementni.

      Jaz tebe ne želim ničesar prepričat, samo pravim, da migrantov nihče ne vabi, ti pa ne znaš povedati, kdo in kdaj jih.
      Trdim tudi, da ni nobenega dokaza, da imajo namen preplaviti Evropo in jo pomuslimaniti, niti ne bi mogli tega doseči, tudi če bi hoteli.

     • no112358

      Kanclerka Merkel je povabila miljone migrantov v Evropo, nakonc je tudi priznala da je naredila napako, ampak to je ne ustavi da se vabi ljudi k nam. (Kdo jih vabi)

      LGBTQ, je proti islamofobiji, danasnje dni ne mores nicesar vec kritizirat ker te takoj obtozijo z ne vem kaksnimi fobijami, in pol te skenslajo na vseh medijskih hisah, blokirajo na vse facebooking ipd, vglavnem vzame se ti platforma, ali pa ce pristanes v zaporu. Ce nihce vec ne more kritizirati Islamske vere in njihovih privrzencov, s tem omogoci prosto pot vsemu temu kar prinasajo z seboj. In to je ubijanje ljudi, napadi na moske, posiljevalski pohodi nad otroci in zenskami. Policajem pa vlada ukaze da teh ljudi ne sme aretirati da ne bodo izpadli rasisti in islamofobi kar se je zgodilo v Veliki Britaniji, in se se vedno dogaja. (Logicna razlaga zakaj je slabo da je LGBTQ proti islamofobiji, ker imajo razlog se bati Muslimanov)

      To ni moje mnenje, to je logika ki jo ti ne dojemas. Ce ti povabs migrante k seb, jim mors ponudit cist vse, od prezivnine, do nastanitve, jezikovne tecaje itd. To stane miljone in miljone. Med tem ko ni denarja za nase brezdomce in familije ki zivijo na pragu revcine. (To so posledice pro migrantske politike)

      Ne vem kako nej ti se clovek razlozi da je Islamofobija dobra stvar, ker pripadniki te vere DEJANSKO ubijajo ljudi, in se imamo dejanko za bati teh ljudi. Neki ne more biti “fobija” ce se te stvari dejansko dogajajo!! In ne govorim o nasih muslimanih ki so “westernizirani”.

      Ne da se mi vec. Najdi kaksnega drugega cloveka ki ti bo bolje artikuliral problem, ki ga ti ne vidis.

     • Tone

      Midva imava en sam problem. Tisto prvo fotografijo, za katero ti praviš, da na njej LGBT vabi migrante. Očitno pa je, da se samo zavzemajo za strpnost do tistih, ki so že tu. Ti pa o tej fotografiji/dokazu nočeš nič več slišati. Ker nimaš drugega “dokaza”, samo še delaš neke logične akrobacije. Če se tebi zdi kaj logično, še ne pomeni, da je res. Mene pa zanima samo to, kar je res.

      Vsi vemo, da je s tistim povabilom Merkelca naredila napako, tudi če je sama ne bi priznala. Še huje, namesto, da si jih je z letali pripeljala naravnost iz Grčije, so pešačili do slovenske meje, Slovenijo in Avstrijo pa je nagovorila, da sta kršili šengenska pravila. Po tistem nihče drugi ni več vabil migrantov. Samo desničarka Merklova jih je.

      Islamofobija ni, če kritiziraš islamsko vero ali muslimansko kulturo. Islamofobija je, če čutiš sovraštvo do ljudi islamske vere. Islamofobija je, če širiš to sovraštvo z lažmi. Če govoriš, da muslimani posiljujejo, na podlagi enega ali dveh primerov. Na vsakega musliman, ki je koga posilil, ti jih jaz lahko pokažem tisoč, ki niso nikogar posilili, ti pa ne moreš na mojega enega, ki ni nikogar posilil, pokazati tisoč takih, ki so. V tem je problem. Problem je v laži. Ti si sprejel laž za resnico in jo pomagaš širiti okoli. Zato se bodo tebi in podobnim pošteni in spodobni ljudje vedno uprli. Domoljub sem jaz ne ti, ti delaš domovini sramoto.

 • vsemojebabe

  He he, le za kaj se bo odločila LGBT, ko se bodo islamisti spravili na njih in njihove pedre, Se bodo razcepili na dva pola, izključili geje ali bodo dali nogo islamu? Ta ples za prevlado med sprevrženci, bi res rad videl. Islam od svojih prepričanj še nikoli ni odstopil in tudi tokrat ne bo.

 • Jann SI

  Torej tako mislijo kot katoliška cerkev. Oh ja, kako eni ostanejo tam v 15. stoletju.

  • moon

   Najbrz se bos strinjal, da homoseksualnost ni noben civilizacijski napredek. Tako pac je, ko nekomu kolescki v glavi malo narobe laufajo. Narava ima za to enostavno resitev: izumrtje vrste, kater na more poskrbeti za svoje potomstvo!!

   • Tone

    Najprej bi izumrli tisti, ki ne morejo poskrbeti za svoje potomstvo. če bi tvoja teorija držala, homoseksualnosti sploh ne bi bilo.

    • večni srb

     Saj točno to se tudi zgodi, če ne moreš imeti ali pač nimaš otrok, se tvoja veja genov zaključi in je za naravo nekoristna. Itak.

   • večni srb

    Zanimiva ideja, homoseksualcev je običajno manj kot normalnih parov, krvave orgije se končajo v nekaj urah, zato je malo verjetno, da bi en interni konflikt lahko vplival na razmnoževanje cele vrste, ki se vleče skozi generacije.

    • moon

     Pravzaprav si s prvo ze sam odgovoril na svojo zadnjo tezo (tisto krvavo orgijo kar izpusti).

     • večni srb

      AH, včasih so se stepli čisto drugače kot danes. Predstavljaj si orgije, kjer je sodelovalo na tisoče moških naenkrat, zadetih od vina, opija in žlahtnih plinov, iz čistega dolgčasa so se začeli kregati o politiki, kurac jim je stal, in so se masovno poklali med sabo.

  • Common Sense

   Ti si bolj tumpast kot se je zdelo. Homoseksualci so bili od nekdaj, npr. Rimljani so jih jemali kot nekaj samoumevnega (gostu so ponudili fanta ali punco). A ni poanta članka odklanjanje homoseksualnosti ampak opozoriti, da je čudno, da LGBTQ podpira uvoz migrantov (ki so večinoma muslimani), akoravno ti isti prihajajo iz kulturnega okolja, ki izrecno ne tolelirara pripadnikov te iste LGBTQ. To je kratkovidno, če se milo izrazim. Kaj ima 15. stoletje in katoliška cerkev s tem veš samo ti.

   • večni srb

    Zanimivo je, da je bila homoseksualnost dejansko del grško rimljanske kulture, ki se ni ohranila skozi stoletja. Vprašanje kaj je bil razlog, da se antične prakse niso nadaljevale do danes oziroma so se, saj Evropa je ista peder šola. Ampak niti ne, vse sodobne družbe so že pred tisočletji zavrgle nenaravne oblike spolnosti oziroma vztrajajo, da je seks povezan z nagonom za preživetje vrste in je edino tako mogoče razumeti cel paket.

    Zato nobena razvita religija ne predpisuje nezdravih in posebno perverznih spolnih praks, niso pa vse enako sovražne do anomalij in ekscesov, običajno seksualne manijake izključijo iz cerkve in jih pustijo na miru, naj jih Alah ali Jehova vrneta na pravo pot.
    Treba je ločiti teološko doktrino od konkretnih sankcij, religija lahko zavrača homoseksualnost, nima pa pravice predpisovati kazni za grešnike, itak.

    • Tone

     No, Cerkev lahko predpiše kazen deset očenašev.

     Poanta pa je v tem, da kopulacija za nadaljevanje vrste ni seks. Živali, razen šimpanzov in bonobov, ne poznajo seksa, čeprav se razmnožujejo na povsem enak način kot človek.

     • večni srb

      Jaz od nekdaj zagovarjam idejo, da bi morala obstajati človekova pravica do golote.
      Zakaj MORAMO nositi obleko v javnosti, ne rečem, da bi rad skakal naokoli gol, ampak prepovedovati se mi pa tudi ne zdi smiselno, človek lahko živi tudi tak kot ga je rodila mati.

      Jebo te pas mater, če ni to res.

   • Tone

    Mi živimo z muslimani že celo stoletje brez teh problemov in ni nobenega razloga, da ne bi še naprej.

 • večni srb

  Ali je bil Mohamed homoseksualec?

  • Slehernik

   Ne, on je bil pedofil

   • večni srb

    Tudi ne razumem, kako bi jih lahko metal s stolpnic, v njegovih časih niso gradili nobenih nebotičnikov.

    • Štalmajster

     Mogoče pa so prirejali ene take ………. “olimpijske igre”
     https://www.youtube.com/watch?v=pbb_RqHn6T4

     • večni srb

      Verjetno gre za gospel o Lotu.

    • Andrej

     Za koga ubit se je vedno našla kaka dovolj globoka jama. Vedno.

    • Franc Šink

     To je nov moderen način usmrtitve.

     • večni srb

      Ja, sam našel nekaj na internetu, Mohamedov bratranec Ali Abi Talib jih je začel metati iz minaretov. Pa smo rešili zgodovinsko uganko, stolpnice sicer ne, minarete so pa seveda že takrat gradili in so bili dovolj visoki.

 • Štalmajster

  In kakšen je odgovor iz ………… RKC ? ……. Judovske, Pravoslavne, Protestantske, Jehove, Mormonske,…………………. skupnosti ???
  https://www.youtube.com/watch?v=ABwuLa6NOKw

 • no112358

  Dol mi visi za geje in biseksualce, vse ostalo so pa dusevne motnje in je treba to smatrat na ta nacin in ljudi dat na zdravljenje k psihiatru al pa neki.

  Ze to, da podpirajo uvoz svoj sovraznikov, ki bi jih radi pobil, kaze na to da majo probleme z razmisljanjem.

  Vsi geji in biseksualci, nasvet, ločite se od organizacije LGBTQ… Ker boste nakonc vi še bl najebal, zarad sprememb politike. Islamisti ki podpirajo umor gejev ipd. Bodo ljudje ki bodo volil za nove zakone. Slej ko prej lahko tut pri nas Sharija zavlada, kokr pr njih dol.

 • Felikss_AH

  No ja… tudi Islam ima nekaj dobrega. Tole da kar malo za premlevati… kaj pa če je Islamizacija Evrope edino zdravilo za odpravo LGBTQP+L (L=Levičarji) degenerizma. Če se bo res zgodilo… je pa vsaj ena satisfakcija pri temu. Leteči pedri… eh, da mi je to videti

  • večni srb

   Naše zadnje upanje je Putin, v Rusiji ni nobene degeneracije.

   • Felikss_AH

    Mater… spet se moram s tabo strinjat

  • samsara

   Glede omenjene druščine mi dogajanje bolj asociira na ‘hitro karmo’ oz. zakon vzroka in posledice :-)

   Pa na slovenski pregovor, “Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade”, ki se jim, vsakovrstnim spolnim deviantom, utegne manifestirati znotraj sicer pestrega dogajanja v prihodnosti :-).

  • Steiermark

   Mene pa ne razveseljujejo “leteči pedri”, niti jim tega ne privoščim, saj si niso sami krivi! Privoščim pa jim dobro obdelavo kakšnega normalnega psihiatra, ki bi jim pomagal iziti iz tega labirinta, v katerem so, kjer so se znašli, najbrž ne po svoji krivdi ampak po krivdi kakšnih tovrišev pedofilov ali pa samih islamcev, ki homoseksualnost in pedofilijo, kar sami prakticirajo….Pomagati je potrebno , tako enim, kot drugim, ne pa jim dovoljevati izvajanje nasilja nad nami, normalnimi hetero, iz kakršnegakoli razloga!

   • Felikss_AH

    Nikoli nisem imel nič proti Pedrom… ko so pa začeli s svojimi militantnimi nastopi spreminjati tradicionalne norme in se vsiljevati kot nova civilizacijska vrednota, čeprav so bio-mentalni pohabljenci… šele takrat se je porodil gnus do njih.

    Enako z Muslimani in Črnimi… dokler ih nam niso začeli vsiljevati, je vse bilo manj ali več cool… bolio me qrac za njih… kjer koli da so že obstajali… in karkoli da so počeli med sabo. Tudi za komarje se ne menim… vse dokler ne slišim njihove sirene… pa te me vržejo v luft tudi iz najglobljega spanca. Mrčes, taki ali onaki, naj da mir pa bo vse OK

    Kar pa zadeva Pederastično zdravljenje… so že poskušali in očitno ne gre… po obnašanju Pedrov bi se dalo sklepati da bi oni raje “zdravili” nas

  • Matt von Glanz

   Tako skrupulozne in hkrati podivjane kulture pa še ne. Za posilstvo imajo predpisano kazen in pogoje, a samo za muslimane. Ostali so v sivi coni.

  • Steiermark

   Zakaj pa potem, če so proti perverzijam , ena izmed perverzij in zločinov je pedofilija, ki jo pa oni, po “naročilu alaha”, kar imajo zapisano v koranu, redno in temeljito izvajajo, ko posiljujejo celo svoje komaj rojene otroke, se “ženijo” s 5 letnimi punčkami…. In takšni imajo še kaj za dodat k perverznosti in bolanosti lgbtQp? Sicer pa homoseksualnost sami tudi prakticirajo, sam erdogan je opozarjal mlade fante, ki si brijejo brado, nosijo dolge lase itd., da so v hrbet podobni ženski in se potem naj ne čudijo, če jih bo kateri izmed “odzadaj opazujočih” bratov, tudi posilil, ker jih bo zamenjal za žensko. To so navadne pohabe , v glavi in satanovi izmečki!

 • Andrej

  Pa igre na srečo tudi prepovedujejo.
  Pa pravila imajo, ki so presenetljivo podobna 10 Zapovedim.
  Pa poročajo se. Izvenzakonskih skupnosti ne priznajo.
  Tale je zanimiva: “Ne jejte z levo roko, kajti satan jé z levo roko”
  Tale mi pa ne gre v njihov kontekst: “Islam je žensko počastil in jo osvobodil od suženjstva ter podrejenosti moškim.” Burka je zanimiva svoboda, ki je jaz ne razumem.
  Pa še kaj zanimivega bi se našlo.

  Ampak TAM, pri njih, na TUKAJ.

 • no112358

  Aja pa zihr bo policija potrkala na vrata ljudi ki so napisal clanek na Islam.si in jih aretirala zarad homofobije. Ane?

  Ce bi pa kdo rekel kaj proti Muslimanom, bi pa par minut kasnej policija razbila vrata in te spokala v arest.

  Dvojni standardi, sram vas je lahko.

 • Darth Vader

  a ni lepo, da se z popolnoma nekompatibilno kulturo za evropski prostor, torej islamska “kultura”, strinjamo vsaj v eni točki :) pa da ne bo kdo mislil, da so muslimani edini, ki smatrajo homoseksualnost za duševno bolezen…..takšno je tudi uradno stališče kitajske vlade: Mogoče zgornji graf razkriva, zakaj se Kitajka vlada trudi čimprej
  odkriti najbolj človeško možno metodo spreobračanja homoseksualcev, saj
  se razlika med spoloma pripravlja na naslednji skok, podoben tistemu v
  1980ih in tistemu iz sredine 2000ih oziroma se razlika med spoloma veča.
  Anti-gay pips je očitno odgovor komunističnega režima v boj proti
  homoseksualnosti. Več: https://ambasador21.wordpress.com/2017/12/03/kitajski-znanstveniki-eksperimentirajo-z-anti-gay-razprsilom/

 • ana janez

  Trg republike bi bil premajhen če bi islamisti naše pedre iz NLB ja dol metal.

 • freedomfighter

  Vidite isto razmisljanje kot desnica

  • Andrej S

   Nebi reku lih isto ker desnica jih nebi metala z stolpnic ampak bi jih nastanila v tapravo ustanovo naprimer bolnica polje

   • Tone

    Kolikor mi je znano, v bolnici polje nimajo programa za zdravljenje homoseksualnosti. Kakor tudi v nobeni evropski psihiatrični bolnici ne.
    Zataknil si se nekje v srednjem veku ali pa v Hitlerjevi Nemčiji.

 • Jann SI

  to je res že povsem bizarno. ljudje se “bojijo” homoseksualcev pa migrantov itd.. nekaj kar na vaše življenje nima prav nobenega vpliva. hkrati pa vsak dan na cesti tvegate, da se v vašo družino zaleti pijani Slovenec, .. ali da v župnišču vašega otroka zlorabi lokalni župnik, .. da ne govorim, da vam direktor, ki se vozi z najnovejšim 100k+ audijem, vam izplačuje minimalca, res kam smo zabredli. niti pravih problemov naše družbe ne znamo več nasloviti.

  • Common Sense

   Zgrešil si poanto, kot je to običajno za zlonamerne komentatorje. Poanta je, da LGBTQ community aktivno podpira uvoz ljudi, ki prihajajo iz kulturnega okolja, ki te iste LGBTQ sovraži. To je shizofreno in če nič drugega zelo kratkovidno. A ste levaki fu*njeni? Kaj tu ni jasno?

   • Peter

    Poanta je seveda na Lokalnem župniku in možni zlorabi, tega se talevi najbolj bojijo, čeprav otrok ne pošiljajo v cerkev. mal so res čudni, teli talevi, no.

    • xla

     se sploh zavedaš kaj zagovarjaš? pošiljaj otroka v župniščr in se sprašuj … jw, ni, kdaj?….

   • Tone

    Poanta je v tem, da lažeš, ker LGBTQ community ne podpira nobenega uvoza ljudi.

  • Artur

   Hkrati pa vsak dan na cesti tvegate, da se v vašo družino zaleti pijani Slovenec, .. ali da v župnišču vašega otroka zlorabi lokalni župnik, .. da ne govorim, da vam direktor, ki se vozi z najnovejšim 100k+ audijem, vam izplačuje minimalca, res kam smo zabredli. niti pravih problemov naše družbe ne znamo več nasloviti.???!!!!

   Ne vem ali žviš v vzporednem vesolju ali si toliko v glavo drmnjen, da ne dojemaš to, da nam tvoji raznarodovalno narodno izdajalski komunajzli pripravljajo še tokrat hujši scenarij kot je to tvoje nakladanje.

   • Jann SI

    pa daj mir s temi komunajzari. te živijo samo še v glavah skrajnih desničarjev. preziram komunizem, Tita, ipd.. ampak tole obsedeno lovljenje čarovnic še leta 2018 je pa tudi povsem bizarno in nepotrebno. si tako želim neke normalne desnice, a kaj ko vsakega ko srečaš sam še o tek komunistih bluzi, pa migrantih, res nor svet. potem pa je zraven še homofobija, ki bi mogla biti za vsakega dostojnega in moralnega človeka rdeča črta, pa se res vprašaš kaj hudiča se dogaja z našo desnico. Ni več nobenih normalnih ljudi? Ali so že ušli ven??

    • Common Sense

     Članek ni napadal homoseksualcev. Ti izgleda si eden tistih s short attention spanom, pa prebereš naslov, pa si istvariš “svoje mnenje”, pol pa komentiraš;))

     • Jann SI

      prosim te. dobesedno samo prepisali so, in si na skrivaj želeli, da bi kaj takega lahko sami napisali. tudi nobene obsodbe ne vidim, ali distanciranje od tega.

     • Common Sense

      Jokaš o tem, da kao desnica lovi čarovnice, pa si izmišljuje in vidi strahove vsepovsod. V redu. Samo potem tvoje insinuacije v stilu “in si na skrivaj želeli,”…. pašejo v isti koš. To kaj si ti razumel iz tega članka je tvoj problem in bolj kaže na filtre, ki jih imaš v glavi. Članek, tak kot je, ni za Pullitzerjevo nagrado, je pa povsem korekten v svojem sporočilu: “geji, bojte se koga podpirate”. Samo, če hodiš po svetu s plašnicami na očeh, je to res težko videti.

     • Peter

      Ti si tudi eden od tistih, ki kar vejo, kaj si kdo na skrivaj želi?
      Daj, pomiri se malo, mladenič, no.

    • Artur

     Ma kakšna homofobija , normalni se ne bojimo buzerantov temveč se borimo proti njihovi izrojeni vsiljivi agendi. Nisem se bal Jugo komunajzlov 91 leta kaj šele da bi se bal kakšnega buziča, če bi mi prečkal pot .

 • Tone

  Končno so se našle sorodne duše: novinarji ter komentatorji Nove24, ki o gejih mislijo enako kot islamisti. S to razliko, da islamistom zavidajo, da geje lahko mečejo s stolpnic, pri nas pa še ne.

  • Andrej

   Ti, imamo ene take, ki močno zagovarjajo metanje v jame in zazidanje v rudnike. Pa jih niso niti vprašali, če so slučajno geji. Pa tudi iz Nove24 niso. Jih pa morda poznaš.

   • Tone

    Ne sprenevedaj se, to nima nobene zveze s člankom. Norčuješ se iz žrtev.
    Če te resnica o Novi prizadene, se zjokaj, ali pa jo priznaj.

    • večni srb

     Kazen mora biti.

  • Morala

   Razlika je, da ste ob takšnih objavah tiho,če jih objavijo na muslimanskih straneh!

   • Tone

    Zakaj bi kdo komentiral take objave, saj je splošno znano, kako stališč imajo verske skupnosti o homoseksualnosti. Ko bo kaj novega, bodo tudi objave.
    Nova je samo odkrila sorodno dušo.

  • Common Sense

   To je tvoja insinuacija in samo tvoje mnenje, ki je legitimno. Samo to ne spremeni poante. LGBTQ community z naklonjenostjo gleda na proces skozi katerega bi v državo potencialno prišlo veliko ljudi iz kulturnih področij kjer so sovražni do teh istih pripadnikov LGBTQ. TO je poanta. Razumem pa, da je neprijetna in MSM mediji o temu pač ne govorijo. Je*e se prišlekom je*e LGBTQ. Jebe se njim za Levico, post-modernizem, feminizem, ženske pravice, emancipacijo,…… in še mnogo tega kar imamo vsi mi za samoumevno. Do marsičesa od tega so celo sovražno nastrojeni saj drugega ne znajo (niti nikoli niso biki izpostavljeni takemu tolerantnemu okolju). Morda ne ti osebno, a kar precej levičarjev (recimo Brglez, pa Kordiš, če omenim samo poslance) kljub temu zelo naklonjeno govori o “ubogi” migrantih. In to je, upoštevajoč zgoraj povedano, bizarno. Če te resnica o samodestruktivnih levičarjih+LGBTQ prizadane, se zjokaj, ali pa jo priznaj.

   • Tone

    Ta članek je, kakor vsi članki na Novi, fake news.
    Malo se mi že upira ponavljati, da nihče nikogar ne vabi ne v Evropo, ne v Slovenijo. Ker si končno spoznal, da za to nimaš dokazov, si sedaj pričel govoriti, da “z naklonjenostjo gledajo na ta proces”. Smo blebetanje brez vsebine.

    • Common Sense

     Tone, blagor tebi, ko pa vse veš. Kako samo spiš s tako polno glavo samih modrosti? ;)

     • Tone

      Veliko boljše kot ti s prazno.
      Mi je pa všeč, da se drugače strinjaš z mano.

 • Morala

  Bomo videli, če se bo kdo oglasil na takšno objavo!

 • Jernej Arko

  Ja čist istega mnenja so kt janševi voliuci in če vas prenašamo njih ne smemo al kaj?

 • Igor Karlić

  Levičar se spreobrne, ko ga isis iz stolpnice zvrne.

 • čopkovseved

  O tej temi povprašajte še migrantoljubca kot sta Trček in Mesec. Ha, ha pa tako miroljuben je islam.

 • Valter BraniSlav

  San govorijo isto kot Brscic, Danko, Primc….
  Jaz se zgrazate.

  • Andrej

   Tok si se ustrašu, da še pisat ne znaš več. Grozn.

 • Andrej

  No ja, na islam.si je vse sorte. Realnost imajo pa precej drugačno. Pa vseeno me zanima, kaj, recimo, ZOKI misli o tem, ko je glavni sponzor Parade ponosa in džamije v Ljubljani.

  • večni srb

   Verjetno bo predlagal, naj zgradijo višji minaret.

   • Andrej

    Ha ha ha

   • Peter

    Ne, višina zadostuje, samo več prostora bodo zgoraj naredili, da jih bo lahko več naenkrat letelo dol, no.

  • Štalmajster

   Ma ja Zokiju tako sr* ……….. dol visi …….. glavno če so €€€ in %%%.

 • goldhorn

  LGTB lobij bo tiho. Gremo stavit? Predlagam jim, naj naslednjo parado ponosa naredijo v Katarju, ki sponzorira gradnjo ljubljanske džamije.

 • xla

  In to objavi Nova, katera je absolutno proti LBGTQ. Res, Nora24!
  Le kaj si bodo mislili fantki tukaj na Nori24? Kam ga sploh lahko vtaknejo?!

 • Franc Šink

  In danes med kosilom nam servirate pedre.Fuj.

  • Peter

   Hehe, to je za posladek, no.

  • večni srb

   Saj ti ni treba jesti.

 • večni srb

  Zanimivo je, da islam ni razvil nobenih tehnik prevzgoje homoseksualcev, verjetno obstajajo kakšne terapije.

  Krščani se recimo krepijo z molitvijo in odpustki, vsak greh se da pozdraviti.

  • Jernej Arko

   Jah to mate kristjani čez v vaših odmoli gej ustran kempih, sam kaj k sam samomore povzročajo ti kempi.

  • Peter

   Kako da, metanje s stolpnic je izjemno uspešna prevzgoja, no.

 • Foglof Tunek

  “Islamski portal Islam.si: Spolno občevanje med istospolnimi osebami je največja perverzija in duševna bolezen.”

  A vi to resno? Točno tako razmišljate tudi desničarji…TOČNO TAKO ??? In kaj zdaj? Lahko bi tudi pisalo:

  SDS-of portal Nova24TV: Spolno občevanje med istospolnimi osebami je največja perverzija in duševna bolezen.”

  SKLEP: Islam in skrajni desničarji razmišljajo popolnoma enako. Gliha fkup štriha !!!

  • večni srb

   Vprašanje je torej, če je duševna bolezen greh?

   • Foglof Tunek

    Ne ni greh. Je pa res, da so SDS-ofci duševno bolani :)

    • večni srb

     V tem primeru, predlagam deset očenašev in tri zdrave marije.

     • Foglof Tunek

      Jas predlagam kakšno brezno :)

     • večni srb

      N vsake tri očenaše, po eno zdravo marijo.

     • Foglof Tunek

      Ja, predno bi jih fuknili v brezno…da se duševno očistijo !!!

     • Peter

      Se da s tumpekom še normalno pogovarjati (še ni zaužil svojih 5 litrov šmarjaka) ali si ti izjemen filantrop, no?

     • Common Sense

      Lej Tunek je tu, da se heca in provocira. Verjetno je čisto v redu model, ampak nadvse uživa, ko meče bombice naokoli, pa gleda kako komentatorji znorijo. Pač, nedolžna zabava;) Tako ga moraš jemati, in je čisto neškodljiv. Bi si pa upal staviti, da na MMC portalu “igra” desničarja, pa opazuje kako se folk usaja tam;)

  • Common Sense

   Če je to enako in če udrihaš proti Novi24TV, potem pa ne vem zakaj potem v svojih komentarjih podpiraš islamiste? :) Vam levičarjem logika itak nikoli ni bila močna stran. Ti je oproščeno;) Saj je v redu, Tunek. Samo ti spij še malo šmarnice, pa malo še razmisli, no. Ali pa ne.

 • Peter

  Hehe, ko je na Novi kaj takega, je to sovražni govor.
  Ko je to na Islam.si, se o tem molči.
  Toliko o kredibilnosti levih in njihovega odločanja o tem, kaj je in kaj ni sovražni govor, no.

 • Foglof Tunek

  Islamisti bi Petra fuknili iz strehe. 100% !!!

  • večni srb

   Verjetno bi metali tudi preroke, saj Mohamed ni bil edini, je bil pa zaenkrat zadnji.

  • Cmerko

   pa tebe tud
   peder ali levak isto sranje- duševna bolezen

 • murgl

  Z zapisom se v glavnem strinjam, sem pa proti kakršnemukoli homofobiji ali celo preganjanju. Nebi pa dovoli perverzne parade ponosa v javnost.

  • večni srb

   Jaz tudi mislim, da bi jih morali ignorirati in si umivati roke, če se slučajno rokujemo, pa nobenih norosti s porokami in paradami, naj si uredijo raje skupno gospodinjstvo.
   Posvetimo se raje malikovanju zdrave erotike, zadnje čase je vse maj lepih razgaljenih deklet v popularnih medijih.

  • Peter

   S prepovedjo ne dosežeš nič, samo še bolj bi jih podžgal. Najbolj bi pomagala kompletna blokada s strani sredstev obveščanja.

   • večni srb

    To pa ne morejo, je preveč zanimivo, šokantno in perverzno, brez tega cknejo.

 • Bandit123

  S tem člankom si dokazal, da si pokvarjen bedak. Z nabijanjem proti islamu zdaj naenkrat propagiraš njihove nazadnjaške teze, ki so dno dna. S tem dokazuješ, da si tudi ti duševno bolan.

  • večni srb

   Članek je sublimirano dober, zdaj vemo, da je prvi začel metati homoseksualce iz minaretov Mohamedov stric, bratranec ali kar je že bil.
   Vemo tudi, da je imel Mohamed rad male punčke, pa tudi z mladimi dečki se je rad družil.

   • Peter

    No, pa tudi črnega humorja mu ne manjka, enkrat za spremembo…

    …. homoseksualce mečejo z vrha nebotičnikov (najbrž, da se prepričajo, če res ne znajo leteti), tudi “številne negativne posledice”. Ribanje pločnika so na žalost pozabili omeniti.

  • Peter

   To si ti razbral iz tega članka?
   Poskusi še enkrat prebrat, no.

 • Jernej Arko

  Densičarji pa ne vejo zdej kaj al čjo navijat, ali za muslimane ki prav razmišaljo al čjo jih šimfat ker so muslimani :D

  • Imperial Commando

   ne navijamo za nobenega, samo kažemo kakšne budale ste levićarji :)

 • Jovo Jamnica

  Madona. Na Novi sam napišejo v naslov besedo “toplovodar”, pa se v uri zvrsti 100 “komentof”… Fsake 30 sekunt edn… in to od samo do sedaj, recimo 34. piscev…

  • Peter

   Ja, hladno je zunaj, no.

   • Jovo Jamnica

    Hladno??? Pr meni kaže dobesedno toplomer… zunaj 10.5 stopinj Celzija…

    • Peter

     Ja, se je segrelo, maš prav…ampak, fajn se je pa slišal, ne?

  • večni srb

   Posledica spontanega upora proti ideji o homoseksualnih porokah in drugih integracijah v zahodno kulturo, očitno se odrekamo tega kapitala naše bogate kulturne zakladnice ,na kateri je nastala Evropa. Stari grško rimski slog. Sami pedri.

   • Jovo Jamnica

    Ja. Spomnim se filma Kamasutra. Takrat v Jugi ni blo zarat tega dobene panike. Ker pa sem bil še smrkav, me v kino niso spustili. Pozneje sem oprezal skozi izložbeno okno knjigarne, ne bi li uzrl razstavljene knjige… Figurale veneris…

    • večni srb

     Jaz še vedno rad pogledam kakšno novo verzijo, če so notri dobre erotične slike, kjer so vsi manekeni mladi in imajo vitko postavo. To je edini porn, ki ga lahko dobiš na oddelkih za splošno izobrazbo.
     Nam je menda župnišče prepovedalo predvajanje porničev, ampak verjetno so samo rekli tako, najbolj jih je motilo, da je vsako jutro pred kino reklamami stala gruča osovnošolcev in gledala tisti razvrat na plakatih.

     • Jovo Jamnica

      Pr nas v Maribori pa so na takrat Cerkveni T-2 vrteli trde porniče… LOL

     • večni srb

      Ne razumem, kako lahko taka mafija bankrotira.

      Pri nas je prišel v kino gledat Zadnjo kristusovo skušnjavo en gledalec, Bližnja srečanja tretje vrste trije, na Rambotu jih je bilo 20, porniče jih je hodilo gledat 90, ko so predvajali Sam doba, je bila pa dvorana tako nabito polna, da so ljudje sedeli na dodatnih stolih. Odpovedali so samo predvajanje filma Ovni in mamuti, ker ni bilo nikogar.

     • Jovo Jamnica

      Jas tut ne… Hej, Leljak je folku še vedno dužn 8. meljonof €, pa je grato žopan v Radencah. Žopan v osebnem stečaji…

     • večni srb

      Moraš vedeti koga in kdaj lahko.

     • Peter

      A to je še od Ferrarijev…?
      Ja, jebat ga, mi u lublan se na 8 sam mal zmrdnemo…naš je bolši, za 8 se on ne bi blamiro, no.

     • Jovo Jamnica

      Če primerjaš Lublano pa Radence, te morajo Radenčani plačat dva kompletna mestna proračuna, da “rešijo” Leljaka. Kolk je proračun MOL???

     • Peter

      Ajoj, se prav se bo radenska podražila? Morm nabavt zalogo, no.

     • Jovo Jamnica

      To sn ti že zadnič napiso, da sn is protesta prešalto na Jamnico, kera je bla fsaj fčasih naša.

     • Peter

      Pa se nis nč prtužvou takrat, no.

     • Jovo Jamnica

      Nisn se mogo, ker sn že v opčini Duplek živo. Pr nas pa še dans ni kablskiga interneta…

     • večni srb

      Ampak kino ste zagotovo imeli, sicer danes ne bi bili občina.

     • Jovo Jamnica

      Mal si me preseneto. Ne vem, kje bi naj bil kakšen kino v Dupleku. Ptuj pa Maribor pa ja.

     • večni srb

      Zanimivo, v socializmu, je imelo vsako mesto kino in cerkev.

     • Jovo Jamnica

      Duplek je kraj, ne mesto. V Dupleku ni nobene cerkve, v občini Duplek pa kar nekaj… Izstopa Sv. Barbara v Koreni.

     • Aton

      Ja očitno je Rambo za tebe bolj primeren in zdrav od porničev

     • Peter

      Kaj si pa ti hotel s tem povedati, no?

     • Aton

      Nisi in ne boš razumel.

     • Peter

      Ja, zato mi ti povej.
      btw, kolikor spremljam komentarje mojega frenda jovota, nikoli ni bil rambotov fen, ti pa kar naprej še nabijaj na pamet in se delaj pametnega, no.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Ramboja so tut sukali… tak, da je bla to pač stvar okusa… Anpak takrat sn gledo televizijo v Dupleki, na navadno anteno. Najbolše so se dobli Hrvatari, zato sn komaj čako na ADSL. Dans prek ADSL in T-2 gledam fse, kaj mi paše iz njihovega paketa. Še kaj???

    • Peter

     Hehe, ja, in kot je velikokrat poudaril rubec, je na dolinsko prebujanje fantov imela odločilni vpliv Birte Tove v Kinu Sloga.

     Ta del evolucije za Arabce še pride, inshallah, no.

     https://www.youtube.com/watch?v=hOmcxiuGCKg

     Je cel filmček, no.

     • Jovo Jamnica

      V Maribori se je to začelo z filmom… Strasti. Pret tem pa je bla popolarna Helga.

     • Peter

      Ja, točno, se spomnim neke Helge. Toti filmček si pa le poglej, je luštkan, no.

     • Jovo Jamnica

      Bom, ko se mi bo zaluštalo…

     • Peter

      Ja, enega narolaj, pa greš nazaj v sedemdeseta, kaj nam je pa mankalo taktrat, no?

     • Jovo Jamnica

      Mater, zaj si me spomno, da še mam nekaj stare ganđe f predalu. Glih si bom enega zarolo. Sam pol nebom mogo več normalno pisat. Ko ga spušim, se začnem smejat ko počen pisker. Fse mi je smešno nekaj cajta…

     • Peter

      Hehe, uživaj. Pa še tale filmček…hehe, Jovo se bo imel lepo nocoj, no.

     • večni srb

      Jaz se spomnim Avtoput u krevetu in Hopa cupa, najboljša je bila pa seveda Emanuela.

     • Jovo Jamnica

      Emanuela… mešalo se nam je, ko smo Sivijo Kristl pubertetniki požirali z očmi… LOL

     • Peter

      No, saj v Avtocesti je tudi igrala Birte, no.

     • večni srb

      Uh, kapo dol pred pravim poznavalcem…

     • Peter

      Ja lej (nekoliko zafarban v lička), to je bil v tistih časih internet današnjih dni, no.

     • Tone

      Najboljši je bil Kozel v raju.

  • Peter

   Jovo, pa si zihr, da je to zarad toplovodarstva?
   Men se zdi d bl zarad dvoličnosti naših LGTBITD, no.

   • Jovo Jamnica

    Meni se najbol dopade ovi kratki video. Traja sam minuto in pol.

    https://www.youtube.com/watch?v=mxAmsASDpE0

    • Do Communists Have Better Sex …. na tubi

     ; )

     • Jovo Jamnica

      Kaj to misliš na dokomentarc?? Pa to traja skorio uro.

     • Maš krajše tudi, oz. izseke, anyway, v komunistični Nemčiji so imeli boljše spolno življenje kot v nekomunisticni, začetno izhodišče je isto, a po delitvi je v eni Nemčiji dobila Cerkev močno besedo, dalje lahko sklepaš.
      Eni so imeli nudistična kopališča, drugi so molili da ne zapadejo v greh, itd itd

     • večni srb

      Seveda, saj tam so živele tudi najlepše punce, Nastasjo Kinski si poglej. Še oče bi jo, tako je bila lepa, ata je igral pa Nosferatu.

     • Jovo Jamnica

      Dokaz, česa je zmožen sam Nosferatu… LOL

     • večni srb

      Ljudje mačke, le da Nastasja ni predla in mijavkala kot naša Barbara4u2c ampak renčala kot črn leopard: – https://youtu.be/of1w6g-yO8w

     • Mimoidoči

      Vprašanje pa je kateri so bolj srečni. Imaš nešteto pričevanj, kako materializem in hedonizem ljudem ne prinaša sreče in zadovoljstva, slej ko prej končajo na poti samouničenja, depresije, itd. Sicer pa kako veš, da nekomunisti (oz. recimo kar protestanti, kristjani) nimamo dobrega sexa? Nenazadnje je sex v krščanstvu, med krščanskim moškim in žensko, nekaj normalnega. Samo krščanstvo dovoljuje sex samo znotraj zakona enega moškega in ene ženske. In na dolgi rok prinaša srečo in zadovoljstvo, če sta oba resnično kristjana. Tvoj problem je da ti tega ne razumeš, ker ne znaš razmišljati s krščanskimi možgani. Druga stran pa je polna kršenja Božjih zapovedi glede sexa in sexate z vsemi po vrsti, skačete čez plot, itd. kakšen pa je rezultat?

      https://www.livescience.com/48100-sexually-transmitted-infections-50-states-map.html

      To pa prinese nesrečo in nezadovoljstvo in krajše življenje. Torej odgovor kdo živi srečneje na dolgi rok je jasen.

     • Krščanske pravljice me ne zanimajo.

 • večni srb

  Homoseksualci na zahodu delujejo kot cerkev.
  Ne morejo se povsod poročati in nimajo enakih zakonskih privilegijev, vendar vse države tolerirajo razna društva in klube, ki se pod pretvezo posebnih človekovih pravic, v bistvu širijo kot peder turistične zveze. Tako vsak od njih dobi navodila ,kje po Evropi so varna mesta za homoseksualce in prirejajo kakšne razvpite orgije.
  Zakonsko so porinili do meje okusnega, verjetno dlje kot so sami pričakovali, kaj več se nikoli ne bo dalo, turizem se bo pa še bolj razmahnil. Oni pač v nekaj skupaj verjamejo.

 • exposingthetruth1111

  Ja tukaj se pa strinjam z novimi prišleki, če mi beli Evropejci ne smemo povedati svojega mnenja, bodo pač muslimani svoje povedali. Razlika med nami ki smo iz Evrope in normalni in na drugi strani muslimani je, da mi smo tolerantni in ne ubijamo nikogar, medtemo ko muslimani to bodo počeli, ker tam ni tolerance do LGBTQ in podobnih multikultirnih zadev, bodo posamezniki na lastno pest to počeli.

  LGBTQ se bo sam sebe kaznovala, mislijo da če bodo podpirali migracije da jim bodo prišleki to spregledali in jih tolerirali, ne bodo, tako da to bo še smešno ko bodo tepeni, pa povsej verjetnosti ne bodo skužili da so jih globalisti potunkali, so ignaranti, neumni in preveč useful idiots da bodo to dojeli kako jamo so si sam sebi skopali.

  To je to ko kulturni markisizem skuri v možganih racionalnost, logiko in razum

  • Štalmajster

   To je ta pravi izraz: “USEFUL IDIOTS”, ki jih globalisti s pridom uporabljajo v smislu Divide & Conquer.

   • Peter

    Izraz sega v čase ruske revolucije, ko je, baje, Lenin tako poimenoval evropske, v kapitalističnih državah živeče podpornike njegove proletarske revolucije v Rusiji. Čeprav, baje, dokazov za to ni.
    Je pa lep izraz, primeren za marsikoga v današnjem času, no.

    • večni srb

     Idiot = človek, ki ve kaj dela, pa vseeno to naredi.

     • Peter

      Dobra.

     • Štalmajster

      Tu si pa ….malo…. brcnil v temo ! (Ve kaj dela ?? ;-)))) )

      To še menda ni vedel nekoč sam general George S Patton.
      Bil je samo “useful idiot”, ki so ga fentali, ko ga niso več rabili, oz. ko je prišel do ………. groznega spoznanja.

     • Mimoidoči

      Potem smo vsi ljudje idioti. Vemo, da kar počnemo je greh, pa še vseeno to počnemo. S tem, da eni nočemo početi greha in ga sovražimo in ga mrtvimo do neke mere, ampak ker je zapisan v naših padlih podedovanih Adamovih genih in je del naše narave, mu ne moremo uiti. Zato potrebujemo odrešenika, in ta je Jezus Kristus.

    • Štalmajster

     Izraz je iz ene knjige o strategiji, katere naslova se trenutno ne spomnim. Je pa precej tega tu not:
     https://hrvatskoobrambenostivo.com/wp-content/uploads/2015/07/vladimir-istarhov-udarac-ruskih-bogova-2000.pdf

     • Peter

      Ja, saj pravim, pripisuje se ga Leninu, ampak se vsi ne strinjajo s tem.
      Je pa dober. Izraz, ne Lenin, no.

     • Štalmajster

      “Knjiga Gustava Le Bona »Psihologija rulja« (50), izdata još 1898.g., bila je kod Lenjina na stolu kao priručnik.”

     • večni srb

      Verjamem hrvatom!

     • Štalmajster

      Kak češ. Drugače si pa poišči srbski prevod v cirilici al’ pa original.

     • večni srb

      Še nisem prebral drugo od hrvatov kot sovražno vojaško propagando, sicer bi cenzura takoj vse dol snela.

     • Štalmajster

      Ma nehaj že hujskat proti Hrvatom.
      Rusko knjigo si poišči pa preberi !
      Al sodiš v tisto kasto, ki po jugi skrbi za hujskanje enih proti drugim ?
      Menda obstaja ena taka ….. etnična druščina ???

  • Tone

   1. V muslimanskih državah nihče na lastno pest ne pobija gejev. Vedno gre za legalno predpisan sodni proces. Zato jih tudi pri nas migranti ne bodo pobijali na lastno pest.

   2. LGBTQ ne podpirajo migracij in natanko vedo, kakšno je stališče islama do homoseksualnosti. Saj vedno javno in mednarodno protestirajo, kadar gre za odmevne obsodbe gejev v islamskih državah. LGBTQ se postavijo samo za pravice manjšin kot so sami in kot so tudi migranti. Vse drugo je natolcevanje in laž.

   • exposingthetruth1111

    Tone ti se kar tolaži

    • Tone

     Tolažiš se ti, ki ne preneseš resnice in dejstev, ki sem jih navedel zgoraj in ki rušijo tvojo vero.

     • exposingthetruth1111

      kdo ruši mojo vero ?
      in o kaki resnici ti govoriš ? to kar sem povedal bodo dejanja ki se bodo De Facto dogajala -se dejansko tudi že dogajajo ampak ti si pač to nočeš priznati…zdaj pa če ti je prav ali ne, je pa tvoj problem, ker spremenit ti itak ne moreš nič, enako tudi jaz ne morem spremeniti toka dogodkov, ki sledijo. Odbobje miru in spanja so mimo, enkrat se bo treba zbudit preden umreš.

     • Tone

      Prerokbe niso dejstva, ampak vera.
      Jaz prerokujem, da se to ne bo zgodilo, pa bomo videli, kdo je boljši prerok.

     • exposingthetruth1111

      Ti kar prerokuj, če misliš da ti bo to pomagalo, nisem jaz prerok, lahko pa logično sklepam da bo do tega prišlo, seveda so odprte opcije glede vojne, ampak da se elita ne bo odpovedala svoje agendi pa je kristalno jasno in lahko dam roko v ogenj za to da se je ne bodo odpovedali. Zdaj kakšna vsa presenečenja so pa možna pa nevem, ker sem samo človek brez videnj ali nadnaravnih sposobnosti še manj pa prerok, tako da če bodo kakšna presenečenja strani posameznih ljudi ali mase ljudi ali višje sile posegle vmes pa niam pojma. Je pa dovolj da vidim kam drvimo, kam nas peljejo, če pa bomo prišli do željenega cilja elite pa ne more zagovoto rečti, je pa res da poti “alternativ” je več, da nas pripeljejo tja kamor oni želijo.

     • exposingthetruth1111

      imaš dovolj videjov in slik…ki dokazujejo kako LGBTQ podpirajo migracije in vse to kar je povezano z agendo 21. Aja saj res po tvoje je vse fake in video in foto montaža, kar se ne sklada s tvojo ideologijo in ignoranstvom.
      Taki pač ste vi ideološko obarvani in useful idiots za elite, prvo vsi pravite da je znanost tista katero podpirate a ko vam defacto v fizični osnovi preložimo dokaze, vi tulite da je pač vse fake. to kar očitate drugim da vsepovsod vidijo vse fake in teorijo zarote, tako tudi vi nočete videti da LGBTQ in feminizem podpira migracije.

      Glej saj na koncu koncev meni je vseeno migracije me v osnovi ne motijo, motijo me tako masovne politično spodbujene migracije s strani globalistov ko agendo da uničijo nacionalne države, ker pač če hočeš imeti globalno državo in globalno vlado moraš v Evropi prvo uničiti vse nacionalne države in predvsem narode.

      če hočeš videti resnico moraš prenehati biti ignorant, to pa je v tvojem primeru in v večini primerov povazano z ideologijo kateri slediš, čigar ti ne dopušča drugačnega mišlenja kot imaš zato ti tudi ven tolče cinizem do vsega ostalega in ignorantstvo.

     • Tone

      Aja saj res, po tvoje je vse res, kar se sklada s tvojo ideologijo in ignoranstvom.

      Kar sem jaz do sedaj označil za FAKE, je vse dokazljivo fake oziroma se je že izkazalo za fake.

 • večni srb

  Problem razraščanja homoseksualnosti med migranti bo še zanimiv.
  Evropa je znana po svojih brez veze lepih punčkah, ki jih znajo starši napedenati do meje človeškega estetskega potenciala in zgledajo kot porcelanasti angelčki, takih bitij prej niso videli nikoli v življenju. Mi smo se tudi čudili avstrijkam in še bolj malim italijankam, naše tovarišice so nosile kavbojke in prevelike srajce, pri njih pa so se že povavljale tangice in bikini.
  Vendar Evropa goji tudi druge kulte, bogate buržuazije so najprej šminkale svoje otroke, ženske sploh niso smele nositi ličil. Pri nas je živ tudi kult mladih dečkov, lahko bi si šli ogledat kakšen koncert na Dunaju.

 • »Če gre kdo k moškemu, kakor se gre k ženi, sta oba storila
  gnusobo: morata umreti, smrt zaslužita«

  • Peter

   No ja, toliko smo že tolerantni postali, da se nad takimi dejanji, če se oba strinjata, niti ne zgražamo več, kaj šele, da bi ju morili, no.

  • večni srb

   Zakaj ravno umreti, zakaj ne kastracija, kamenjanje ali izgon.

   • Peter

    Zakaj pa ne oba troje, no?

    • večni srb

     Lahko bi jih preprosto izbrisali.

   • Tone

    Zato, ker je ubiti bolj humano kod to, kar predlagaš ti.

   • Zgornji

    ZATO KER SLEPI + NEPOUČENI LJUDJE NE POZNAJO POSTOPKA ZDRAVLJENJA PEDROV , IN JIH ZATO KAR POBIJAJO !!! ! !!!

  • Tone

   To je bilo stališče nomadskih ovčjih pastirjev pred tri tisoč leti.

   • Jovo Jamnica

    Na ovčje pastire so naši predniki naleteli tudi v naših krajih. Imenovali so jih Lahi. Je pa res, da Lahi niso bili nomadi, ampak domorodci. Naši predniki pa so bili poljedelci. Z Lahi so se kregali na podoben način, kakor so se dajali živinorejci in poljedelci pozneje na divjem zahodu. Povsod so zmagali poljedelci in živinorejci so prevzeli njih način življenja.

   • Mimoidoči

    To je bilo tudi stališče ustanovnih očetov ZDA, protestantskih Kristjanov.

    • Tone

     Seveda, saj niso imeli svojih stališč, ampak so samo dobesedno ponavljali stališča, stara 3000 let. Todi sužnje so imeli, tako kot njihovi vzorniki pred 3000 leti.

  • Mimoidoči

   Res je, razen, če jima Bog nakloni dar kesanja in se iskreno pokesata. Zakaj je kazen tako stroga? Mogoče ti bo delno jasno iz statistike homoseksualcev in kakšni so njihovi resnični nameni s posvojenimi otroci:

   https://www.traditioninaction.org/HotTopics/a02rStatistcs.html

   V tej dobi smo namreč podvrženi propagandi, da je pederstvo in lezbaštvo samo “nedolžen in zdrav alternativen stil življenja.” Kot vidiš po zgornjih podatkih, je to daleč od resnice. Heteroseksualci, pa tudi ne zaostajajo dosti v pokvarjenosti za njimi danes:

   https://www.livescience.com/48100-sexually-transmitted-infections-50-states-map.html

   110 milijonov (v to število so vključeni tudi homiči) ljudi v ZDA okuženih s takšnimi in drugačnimi prenosljivimi spolnimi boleznimi. 110…milijonov ljudi. Statistika v Evropi mora biti podobna.

   Ni naključje, da je povprečna življenska doba homoseksualca, komaj 42 let, lezbe pa 45.

 • Foglof Tunek

  “Islamski portal Islam.si: Spolno občevanje med istospolnimi osebami je največja perverzija in duševna bolezen.”

  A vi to resno? Točno tako razmišljate tudi desničarji…TOČNO TAKO ??? In kaj zdaj? Lahko bi tudi pisalo:

  SDS-of portal Nova24TV: Spolno občevanje med istospolnimi osebami je največja perverzija in duševna bolezen.”

  SKLEP: Islam in skrajni desničarji razmišljajo popolnoma enako. Gliha fkup štriha !!!

  PS: Pa še to… Ivan Šokić je totalna južnjaška homofobična budala. Stem zapisom pljuva v lastno desničarsko skledo!!!

  • večni srb

   Ne razumeš, desničarke se od majhnega uči, da tisto nimajo samo za lulat, ko so mladi, se gonijo kolikor gre, potem se pa oženijo in se doma ne sprašujejo kdo je prej s kom in kaj, vprašati ženo s kom vse se je prej fukala, bi zvenelo precej žaljivo.

   • Foglof Tunek

    Moja Julika je meni fse povedala. Trije so bili pred menoj…ko pa je mene sprobala je rekla “TO JE TO… NIHČE ME ŠE NI TAKO DOBRO POSEKSAL. HOČEM TUNEKA ZA MOŽA!!!”… No, še gnes sma poročena, in trije odrasli otroci :)

    • večni srb

     Kateri trije, ata, brat in dedek mogoče, jaz bi se to pozanimal.

    • Štalmajster

     Otroci pač rabijo …… krušnega očeta. Morti si samo ….. kot pravijo …….. “uhe robil”.

  • Štalmajster

   Tunek a nisi tega napisal že pred nekaj urami ?
   A nisi ti oni ……… Nizozemec …. Mark De Menca ? ;-)))

 • Peter

  tumpek, kaj danes nisi učil petja v vaški šoli?
  mate petke fraj al je bla kakšna proslava bitke z dvema izstreljenima patronoma tam blizu vas, no?

 • Duhec

  A zdej se pol strinjate s tem portalom, muslimani?! Lepo.

  • Peter

   Si nekoliko šokirana?
   Glej, saj ne gre za strinjanje ali nestrinjanje. Mi tukaj se samo že ves čas čudimo, kako LGTBitd lahko podpira prihod islamistov v Dolino, če pa se ve, da so totalno anti njihovim idejam in načinu življenja. Kot bi alkoholik vabil v goste člane Društva za ubijanje alkoholikov….pa jim kar ne kapne, kar tumbajo in težijo in zmerjajo desne, ki so proti.
   Pa mal se nam zdi to mimo, če lahko takole povem, no.

  • večni srb

   Kar naj spoznajo kako deluje katoliški šeriat.

 • janko

  To jih čaka, levuharske zdolgočasneže, kalifat bo kmalu tu….

 • Gašper

  No vidite, saj ste si podobni :)

  • Peter

   Vidimo.
   Ampak, ti še vedno navijaš za to, da pridejo v neomejenih količinah?
   No vidiš, saj nisi nikomur več podoben, no.

 • Foglof Tunek

  Čujte, ka si le mislijo islamisti o katoliških pedofilskih župnikof…ki jebejo mladoletne fantke in deklice!?!?
  Ta razprava bi bila zanimiva.

 • večni srb

  Muslimanska skupnost v Sloveniji se mora zavedati, da v zahodni Evropi ne sodi več Poncij Pilat ampak Dawid Bowie in njegova Črna zvezda.

  Splača se pogledat njegov zadnji video, ki ga je posnel tik pred smrtjo, za sabo nam je zapustil svoj gospel, da ne rečem raje črno mašo: – https://youtu.be/kszLwBaC4Sw

  • Peter

   Ma ja, Bowie…
   Jaz ga jemljem iz glasbenega vidika in tu, kar se me ne tiče, ni naredil nič impresivnega od Heroes naprej.
   Da pa bi ga imel za nekega preroka…no ja, mi pa ne znese, no.

   • večni srb

    Ampak poglej njegov spot, homoseksualci, migranti, čudaki, nerojeni otroci, pošasti in demoni, pa vsi se tresejo kot bi bili na koki. London ima še danes čez Alistair Crowley.

    • Peter

     Ne bom.
     Ostal pa mi bo v spominu prizor iz filma The Man Who Fell To Earth…tisti, ko je vzel okrogel USB, ga dal na vrh Bose zvočnika in poslušal muziko. Leta 1976, ko je bil film posnet.
     Kakšen nor uvid v prihodnost, do takrat neviden, no. Pa tudi potem še redek.

     Pa tudi muzika iz tega filma. Stomu Yamashta’s East Wind, Memory Of Hiroshima, noro dober komad.

     • večni srb

      Normalno, če je bil pa Bowie marsovec, saj tako smo dobili to čudno tehnologijo.

      Sicer pa se mi zdi najboljši uvid v prihodnost Herzogov film Stekleno srce, če slučajno koga zanima kratka scena pred koncem, ko hipnotizirani prerok napove konec Evrope: – https://youtu.be/arAdbEGVWOk

     • večni srb

      Mogoče kdo ne razume kakšno vezo imajo Werner Herzog, znan po svoji uspešnici Fitzeraldo, mediji, Klaus Kinski, Ljudje mačke, Poncij Pilat Bowie, homoseksualci s steklenim srcem in Trump s člankom.

      Gre za preseganje meja človeškega duha, kor se en človek odloči stopiti v neznano, pri čemer vedno najde dovolj sledilcev, željnih avanture in mističnih čudežev. Napovednik za Herzogov dokumentarec o Trumpu, ki ga lahko razumemo tudi kot nemški odgovor na obnašanje do Merklove: – https://youtu.be/rMgOYtpQyqE

  • Mimoidoči

   Bowie je bil Satanist, in tudi vsi ostali na moderni pevski sceni. Imaš kar nekaj videjev teh pevk in pevcev, ki govorijo, kako so morali svojo dušo prodati Satanu, da so uspeli in obogateli.

   I SOLD my Soul to the DEVIL! – Katy Perry, Kanye West, Eminem, Snoop Dogg, Bob Dylanhttps://www.youtube.com/watch?v=yDM7D1teDco

   Queen Lyrics

   “Bohemian Rhapsody”
   “Beelzebub has a devil put aside for me, for me, for me.”

   https://duckduckgo.com/?q=satanic+music+industry&bext=wcr&atb=v142-6&iax=images&ia=images

  • xla

   Idiot!

 • Peter

  Na mnenje Legebitre pa verjetno še čakate.
  Se ne čudim, jim je povzročilo en kurcšluš tole, no.

 • Janus Krucefix

  Jaz bi vse musliće pometal z nebotičnika, da bi bi enkrat mir pred njimi.

 • Zgornji

  ŽAL IMAJO MOHAMEDANSKI ZBLOJENCI GLEDE PEDROV PRAV !!! ! !!! PA ČE NAM JE TO VŠEČ ALI PA NE !!! ! !!! V NOVI DOBI – PO KONCU SVETA BOMO PAČ VSE BUZIJE POSLALI NA OBVEZNO DUŠEVNO ZDRAVLJENJE V SIBIRIJO !!! ! !!! AMENNNNNNN !!! ! !!!

  • Valter BraniSlav

   Povej kako so tebe zdravili

   • Zgornji

    Mene je pa ozdravil Bog .

    • Valter BraniSlav

     A nisi vec buzi kot si bil prej?

    • Valter BraniSlav

     Si bil predno te je “ozdravil” bog ti buzi?
     Povej kako je potekalo “zdravljenje” ki te je iz buzija spremenili v sovrazika buzijev.

     • Zgornji

      Ne, že prej nisem bil peder , Ker me je Bog Dobro Obvaroval pred pederstvom, ko so me napadali pedri in pedrski zli duhovi, tako, da do zdravljenja sploh ni prišlo, ker ni bilo potrebe .

     • Valter BraniSlav

      Pedrski zli duhovi ti preprecujejo da bi imel zensko, zeno, otroke.
      Ce te moski ne zanimajo, zakaj nimas ne zenske, ne zene ne otrok? Zakaj si suha veja zivljenja ?
      Zakaj non stop udrihas po pedrih ce so ti vsec zenske?
      Nas hetero moskih drugi moski ne zanimajo. Zakaj si ti obremenjen s pedri ce pravis da nisi peder?

     • Zgornji

      PREVEČ SI V SAMOPREVARI !!! ! !!! PREVEČ SI ZLOBEN !!! ! !!! RAZLOŽIL SEM TI ŽE VEČKRAT, DA PO 8 RAZMERJIH TRENUTNO NIMAM ŽENSKE , KER MI BOG PAČ ŠE NI POSLAL PRAVE !!! ! !!! GLEDE OTROK SEM TI TUDI POVEDAL, DA JIH NIMAM, KER JIH NOČEM IMETI Z NAPAČNO ŽENSKO , PA TUDI ZATO, KER NIMAM DOVOLJ DENARJA ZA OBA PREŽIVLJATI , KER MORAM PLAČEVATI PREVELIK DEL SVOJEGA ZASLUŽKA PODOBNIM NEKORISTNIM PARAZITOM KOT SI TI !!! ! !!!
      ŠE KAK ZAKAJ ?

     • Valter BraniSlav

      Zakaj toliko govoris o pedrih ce sam nisi peder?

     • Zgornji

      ZATO KER VEM KAKŠNI DUŠEVNI BOLNIKI SO TO IN VEM, DA JIH JE POTREBNO NUJNO POZDRAVITI , IN TO ČIM PREJ , DA NE NAREDIJO ŠE VEČ ŠKODE NA PLANETU KOT SO JO ŽE !!! ! !!!

     • Valter BraniSlav

      In kako si ti pozdravil tvoje pederstvo?
      So ti dali elektrosoke?

     • Zgornji

      Jaz sem na srečo od Boga bil obvarovan pederstva . Z elektrošoki pa pederstva ne moreš ozdraviti .

     • Valter BraniSlav

      In kako si se pozdravil ti?

     • Zgornji

      Bog me je Obvaroval pred pederstvom in pred pedri !!! ! !!!

     • Valter BraniSlav

      Ce nisi sam peder, ne rabis bozje pomoci. Moski te enostavno ne zanimajo.
      Tvoj problem je da si ti zelis prepovedan sad. Tvoj problem je da si ne upas priznati da si buzi.

     • Zgornji

      Tvoj problem je pa, da si ne upaš priznati da si pasjejebec .

     • Valter BraniSlav

      Tebe muci to da si ti moskih zelis.
      Mene pri ne zanimajo zato nikogar ne obtozujem pasjejebstva.
      SI ZE ZAPLODIL OTROKA?

     • Zgornji

      Tebe muči to, da si ti psov želiš .
      Mene pa ne zanimajo, zato vidim ta problem pri tebi .
      Sem pa Srečen da še nisem zaplodil otrok, ker zdaj Ni čas za družino imeti, ker se pripravlja Konec Sveta , in bi jaz preveč težko gledal umiranje svojih otrok .
      Razumeš kaj več zdaj, ali še vedno ne ?

     • Valter BraniSlav

      Ti nimas otrok zato ker si ti kot buzi ne zelis zensk.
      Ce bi ti bil hetero bi ze davno imel otroke.

     • Zgornji

      Če bi bilo kaj od tvojega blebetanja res, potem jaz nebi imel 7,5 žensk v svoji tuzemski inkarnaciji . Na srečo moja dejanja dokazujejo da imam še Preveč rad žensko meso , tako, da imam še dandanes probleme z njimi . Žal.

     • Valter BraniSlav

      Si hotel reci da hoces igrati zensko vlogo s kurcem v riti?
      Na tam nacin ne bo otrok…
      Igrati moras mosko vlogo z zensko…

     • Zgornji

      Ti si že tolk pokvarjen, da ti vulgarne besede že sekajo čez vse nivoje komunikacije . Nič čudnega, da vsiljuješ pederstvo drugim ljudem, medtem ko si sam pasjejebec , ker po pasje nečistuješ z svojo babo. Žal.

     • Valter BraniSlav

      Tudi ce bi ti imel zensko meso je to popolnoma vseeno ker nimas otrok…

     • Zgornji

      Hja, a veš kako pravijo : vsak svoje hvali , … pa to . Tako to kot tudi jaz . Ampak, ti tega žal (še) ne zmoreš sprevideti , Because : I Was First at noticing This !!! ! !!!

 • Mimoidoči

  Verjetno s tem ciljate na homoseksualce oz. sodomite, ki so danes na oblasti na levici, kdo ve koliko v parlamentu jih je prikritih homoseksualcev. Verjetno jih je kar nekaj. Med njimi je 100% Matej Vatovec iz stranke Levica, ravno včeraj videl na RTV ali na nekem drugem Slovenskem programu…tip je imel oblečene roza hlače na tiskovni konferenci…roza…hlače. Kateri normalen moški obleče takšne hlače za tiskovno konferenco? Samo peder, ki hoče ljudem s tem povedat, da je peder. Zato predpostavljam, da s tem člankom ciljate na te levičarske homoseksualce na oblasti, ki bizarno uvažajo Islam v državo in s tem sami sebi kopljejo grob.

  Drugače pa, če vzamem v obzir samo naslov članka:
  “Islamski portal islam.si: Spolno občevanje med istospolnimi osebami je največja perverzija in duševna bolezen”

  Kot Kristjan sem v tem popolnoma strinjam z Islamskim portalom. Tukaj imajo prav. Mohamed, oz. pisci Korana, je namreč plagiariziral Sveto pismo, medtem ko je vsemu skupaj dodal svoj spin oz. svoje blodnje in laži, ko je zanikal Jezusa Kristusa kot Božjega Sina, itd., tako je potem nastal Islam. Zato ima Islam v tem prav. Kar se tiče pa kazni, da jih mečejo s stavb, ta je pa brutalna in nima nobene veze s Krščanstvom. Če se ne spreobrnejo ob poslušanju evangelija, ker nekateri homoseksualci so se spreobrnili in iskreno pokesali, ko so slišali pričevanje evangelija apostola Pavla in ostalih apostolov, kar beremo v pismu Korinčanom apostola Pavla, so navadna vešala zadosti. Torej Krščanstvo ne obsodi vseh homoseksualcev brez izjeme. Samo tiste, ki se iskreno ne pokesajo. Nenazadnje so krščansko-protestantske ZDA imele za njih smrtno kazen nekoč, kakor tudi protestantske Evropske države, dokler se niso vsi izpridili in pokvarili in so tudi tam na oblast prišli homoseksualci in pedofili in sedaj pod njimi ZDA propadajo. ZDA zakone je spisal slavni in priznani William Blackstone, in ti zakoni so veljali vse do leta 1950, v tistih časih, so jih potem pokvarjeni oblastniki, ki so se odvrnili od Svetega pisma, v ZDA zavrgli:

  http://outhistory.org/exhibits/show/the-age-of-sodomitical-sin/seventeenseventies/william-blackstone—crime-aga

  “The years from 1607 to 1783 constitute the founding era of what became
  the United States. In the early years of this era, in these American colonies, the penalty for sodomy was death, and a number of executions are documented.”

  https://freedomoutpost.com/what-the-founders-believed-about-homosexuality/

  “What The Founding Fathers Believed About HomosexualityFirst, note that our founding fathers would have been outraged that homosexuals would be out in the open. They knew that such perversion would both undermine and erode the moral foundations of civilization. Under the British common law, the term sodomy was used to identify same-sex relations and was a capital crime.”

  To pa, da Nova24TV brani homoseksualce (sicer verjento bolj iz političnih razlogov in koristi) je pa samo znak, kako so se pokvarili pri nas katoliki in ostali odpadli Kristjani, ki ste kristjani samo še v imenu. Izbira je namreč preprosta, ali boš sledil Bogu ali Satanu. Če nočeš Božjih zakonov glede homoseksualstva, to pomeni, da si sprejel Satanove zakone za svoje. “Do as thou wilt shall be the whole of the law” (Počni kar te je volja, to je ves zakon) pravi Satanistična biblija. Ne govori zastonj Jezus o naši dobi kot o Laodicejski dobi, dobi mlačnih kristjanov, ki jih bo kot mlačno vodo, ki je neprijetna za pitje, izpljunil iz ust in kot o soli, ki je izgubila svoj okus in ni dobra za nič drugega kot da jo ljudje vržejo na ulico in pomendrajo pod nogami. In to se zgodi v vojni. Božja sodba se najprej začne v Božji hiši pravi apostol Peter.

  • Imersion

   Se strinjam z napisanim, ampak da nova24 brani homoseksualce pa nisem nikjer zasledil… Jaz nimam nič proti njim, samo naj me ne prepričujejo, da je to normalno. Sem prijatelj z njimi sam dokler se nimajo za nekaj več, ker to je pa daleč od tega da so.

   • Tone

    Kje si zasledil, da se imajo homoseksualci za nekaj več? Jaz česa takega nisem zasledil nikjer.

 • Maca

  Pederasti so nemoralno-nenormalni. Več ot 80% pedrov je pedofilov. Ne maram “religije terorističnega nemira”, ker ne maram nasilja, ampak v tem pogledu se popolnoma strinjam s tem sistemom zla.
  Zanimivo je to, da se je spolna perverznost in nemoralnost pojavila na divjem zapadu istočasno z muslimanizmom.
  Kdo je glavni lutkar? To je tu vprašanje. Mislim, da mu NI ime Soroš.

 • Imperial Commando

  Levićarska “logika”, spoštuj pedre, hkrati pa vabi v Evropo tiste ki pedre iz streh mečejo.

  • Tone

   Lažeš! Nihče v Evropo ne vabi “tiste ki pedre z streh mečejo”.

   • Imersion

    Kako da ne? Ka si tolk butast, da ne vidiš kaj ves čas braniš? Če jih ne vabiš dobesedno, jih pa zagovarjaš, kar je v določenem kontekstu isto!

    • Tone

     1. Ni res, da je eno in isto, če koga zagovarjaš ali vabiš.
     2. Ni res, da kdo zagovarja muslimane ali migrante. Zagovarjamo spoštovanje zakonov in kulturen odnos do soljudi.
     3. Ni res, da koga branim (ali ti koga napadaš, da ga je treba braniti?). Jaz se samo zavzemam. da bi se vsi Slovenci obnašali kulturno in v skladi s krščanskimi vrednotami.

 • Valter BraniSlav

  In take ljudi vabijo levicarji v EU

  • Peter

   NO

  • Peter

   Ja, Valter, take.
   In ti, ki jih vabijo, tako kot ti, poveličujejo največjega morilca v zgodovini naših, kao združenih narodov.
   Takle mamo, no.

   • Valter BraniSlav

    Jaz muslijev ne vabim

    • Peter

     Ne. Povelićuješ pa morilca, no.

     • Valter BraniSlav

      NAPOLEONA?

    • Peter

     Imava vsaj eno skupno točko.
     Pa ko prideš v Slovenijo, ne pozabi obiskati Sabotina, no.

     • Valter BraniSlav

      Sabotin, kaj je to?
      No

    • slosin

     če prideš in če si res tako bogat, da ne znaš prešteti svojga dnarja, ga prnes s sabo, ti ga bojo preštel naši socialisteki ….oni zelo radi štejejo tuj denar…

     • Valter BraniSlav

      Zato ostajamo v ZDA in hodim v SLO samo na dopust.

 • Peter

  A je lahko kaj bolj smešnega v tem trenutku?
  Pedri vabijo islamiste v evropo in ti jim sporočajo, da so sprevrženi in da jih bojo metal s stolpnic.
  Nam sploh še ostane kaj drugega, kot da se smejemo in si mislimo svoje, no?

  • if

   Menim, da zadeva nevarna, ker postaja labilna s trendom v smeri nasilja.

  • Mimoidoči

   To je pedrom na oblasti Bog položil v njihova srca. Očitno jim bo tako sodil, da bodo sami sebi odžagali vejo na kateri sedijo.

  • Tone

   En primer koga, ki vabi islamiste v Evropo navedi, sicer si nesramen lažnivec.

   • Djuro Sumar

    Peter ni lažnivec, prepričan je v tisto, kar so mu vcepili v glavo. Verjame v tisto kar govori.

    • Tone

     Se strinjam in se mu opravičujem za kleveto.

  • Andrej S

   Mi čakamo da opravijo svoje pol jih pa mi porinemo do turčije al pa še mal dlje

 • xla

  Vsi desni na Nori24 + komentatorji so 100% straight! Ni deviacij!

  • Imperial Commando

   In to te očitno zelo moti.

   • xla

    me moti, ko zanikajo tisto kar so in čutijo

   • xla

    lol

 • Miro

  to pa slovenskim belim ovratnikom v RKC povejte

 • Mimoidoči

  Naj nekdo vpraša Islam.si še kakšno je njihovo mnenje o pedofiliji. Mislim, da bi njihove kolobocije, njihovo opravičevanje, kako poročiti 6 letno deklico in imeti sex z njo, ko dopolne 9 let kakor jim je postavil vzor njihov lažni prerok Mohamed, ni pedofilija, zelo “zanimivo” branje.

 • bubamara

  Glede na to, da so ilegalni prebežniki, ki jih je vozila država v Avstrijo, potovali v paru odrasel moški in fantek do 10. let, islam dovoljuje pedofilijo.

  • Imperial Commando

   pa saj je njihov prerok, prelestni mohamed , se poročil in sexal z mladoletnico.

   • janez

    To naši rdeči KULTURNIKI ne vejo.

  • Imersion

   Ljudje, ki so delali v teh muslimanskih državah dlje časa vedo povedat o navadah svojih sodelavcev… To niso miti da imajo fantke radi zraven svojih 5 žena. To je njihov statusni simbol. To niso izmišljotine…

 • trumpet2018

  če pri nas v prihodnosti slučajno prevlada šeriatsko pravo, bo Muki prvi letel z najbližje stavbe, in to brez padala, naši skrajni levičarji se ne zavedajo, kakšno zlo vabijo k nam.

  • dež

   Me zanima, če bi Muki ali Rajgelca upala povabiti pet astronavtov iz Pakistana na kavo v Kavarno Nebotičnik in jim poizkusila razložiti, zakaj je biti pametno v Legebitri ali Društvu Parada ponosa.

   • trumpet2018

    bi takoj oba dobila brezplačni tečaj letenja, free style

 • xla

  Kako nagravžno sprevržena je Nova. Stalno pluvate čez LBGTQ, zdaj, ko to omenijo muslimani pa panika. Če bi to napisal Ognjišče, bi pa ploskali, še z obema ritnicama!

  • murgl

   Ni panike, samo prosili so jih zakomentar. Je s tem kaj narobe? Zakaj si živčen?

   • xla

    kdo je koga prosil za komentar?

    • Imersion

     Če bi bil funkcionalno pismen bi razumel članek … Ker pa imaš atrofirano amigdalo si posledično levičar in posledično nisi sposoben malo globljega uvida… To je skupno vsem levičarjem. Pač niste sposobni povezat 1+1+1. Ko pa vam normalen človek pove da je to 3 se samo glasno kurcite in napadate…

     • Tone

      No, pa ti, ki znaš sešteti 1+1+1, povej. kdo je koga prosil za komentar.

     • Imersion

      Avtor članka prosi za komentar levičarje… Levičarji zagovarjajo lgbt in hkrati muslimanske migrante. Muslimani pa ne tolerirajo lgbt. Paradox… Ko bo v evropi kritična masa muslimanov je pričakovati enak konec z lgbt kot omenjajo v članku. Lgbt so seveda levičarji po prepričanju. Avtor članka v novi24 pa poziva naj lgbt-levica pijasni zakaj podpira svoj propad… Sem se dovolj potrudil Tone? :-)

     • Tone

      Nisi se dovolj potrudil.
      Če ti ne bi bil tako blebetav, bi se že zdavnaj zmenili. Na vprašanje xla bi lahko preprosto odgovoril, da so pisci članka o tem “povprašali tudi nevladno organizacijo Legebitra” pa bi bila stvar rešena.

      Torej avtor članka ne prosi za odgovor levičarjev. Aktivisti za pravice LGBT so morda levičarji, niso pa vsi homoseksualci levičarji.

      Sam nisem aktivist LGBT, lahko pa rečem, da je mnenje, da lgbt podpirajo svoj propad, popolna neumnost, ki je prisotna v nekaterih glavah. Do tega zaključka ste prišli z logičnimi akrobacijami, ki nimajo nobene zveze s stvarnostjo.

 • Peter

  xla, si strokovnjak za ritnice, vidim, no?

 • janez

  Edino to se mi dopade pri kamelarih. Kaj na to porečejo naši mavričarji.Lejzbače in toplovodarji,prosite Boga ,da ne pridejo,ker to pa bi bila veselica.Kje so zdaj feministke.

 • Stipros

  Glih kar berem to in moram rečt da je lepo napisano https://islam.si/islam-in-dolznosti-do-sosedov

 • Foglof Tunek

  Čujte, ka si le mislijo islamisti o katoliških pedofilskih župnikof…ki jebejo mladoletne fantke in deklice!?!?
  Ta razprava bi bila zanimiva.

  • janez

   Sram jih je,ker je še ena žvav, kot je tunek slabša od njih.

  • Mimoidoči

   Pedofilija je v Islamu dovoljena oz. za njih to ni pedofilija. Mohamed in Aisha pa to. Potem pa so tu še določene muslimanske “tradicije” v nekaterih njihovih državah, ko jim plešejo mladi fantki, s katerimi imajo kasneje spolne odnose.

   http://www.answeringmuslims.com/2014/03/muhammad-and-thighing-of-aisha.html

   Sahih al-Bukhari, Volume 7, Number 17:

   Narrated Jabir bin ‘Abdullah: When I got married, Allah’s Apostle said
   to me, “What type of lady have you married?” I replied, “I have married a
   matron.’ He said, “Why, don’t you have a liking for the virgins and for fondling them?” Jabir also said: Allah’s Apostle said, “Why didn’t you marry a young girl so that you might play with her and she with you?” (Available online here.)

   Torej so si kar na istem z njimi in z vsemi ostalimi sekularnimi pedofili:
   https://www.youtube.com/watch?v=lqPtvg_1gIw

   Poslušaj od 5:38 dalje, da boš videl in slišal tudi sekularnega pedofila in njegovo bolano izpoved.

  • šmentanamuha

   Kaj naj bi si mislili, oni to počnejo regularno vsakodnevno.

  • Imersion

   Podobno si mislijo kot si eni mislimo o tebi

 • Foglof Tunek

  (EKSKLUZIVNO)

  Dokončni obračun z virusom HIV !!!… Gre za zdravilo s tržnim imenom Truvada, ki združuje dve protiretrovirusni zdravili in ki ga zdravniki že dalj časa predpisujejo za zdravljenje oseb, okuženih z virusom HIV. Uporabo zdravila Truvada za predizpostavitveno zaščito (angl. Pre-Exposure Prphylaxis oz. PrEP) je leta 2016 odobrila tudi Evropska agencija za zdravila.

  Torej, desnosučni prikriti homoseksualci…spet bote lahko fu*** v kosmate riti brez olagumijef. Zdravilo je tu…TRUVADA !!!

  • janez

   S katere garaže se oglašaš.Se ti nič ne smilijo peseki.

   • trumpet2018

    tunek ima raje kozice

  • šmentanamuha

   Ti si kot kaže že vse preizkusil

 • Igor Kavalar

  Se strinjam z islamisti, da je “spolno občevanje med istospolnimi osebami perverzija” , mislim pa da ni to največja perverzija. In tudi ni pomembno katera je večja, katera je manjša, vse bi morale biti prepovedane. In s tem mislim tudi na pedofilijo, zoofilijo, nekrofilijo.

  • Djuro Sumar

   Sem 100% ateist, prepričan, da Boga ni, kakor sem tudi prepričan, da so vse veroizpovedi enako škodljive za človeštvo. Tvoj komentar dokazuje, da ste muslimani in kristjani popolnoma enaki škodljivi verski sekti.
   Poleg tega je očitno, da ste vsi diplomirani zdravniki, saj ste vsi postavili diagnozo, da je isto spolna usmerjenost bolezen.

   • if

    Verujem v Boga, ki ga razodeva Jezus Kristus, Nazarečan, krajan Nazareta, ki je sprejel smrtno obsodbo na kraju Litostrotos v Jeruzalemu Jezusovega in Pilatovega časa.

    Janezov evangelij ta dogodek opisuje v natanko enakem krajevnem in vsebinskem stanju Litostorotsa, kakor so ga odkrili in potrdili arheologi v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja.

    • Djuro Sumar

     Nihče do danes še ni DOKAZAL, da je Jezus Kristus v resnici živel.

     • Peter

      In zakaj bi moral?
      Dost na nam je že to, da so res živeli Lenin, Mrax, Stalin, Tito in podobne zgube, no.

     • Djuro Sumar

      Res je, da so živeli Lenin, Marx, Stalin, Tito, kar dokazuje, da so bili le ljudje in ne Bogovi, kar bi radi dokazovali nekateri nerazgledani desničarji in komunizem označevali kot vero, čeprav je le in samo ideologija.

     • Peter

      Nisi pa ovrgel moje teorije, da je komunizem raligija za delavce.
      Pa saj ni treba, no, jaz to že vem, no.

     • Djuro Sumar

      Ti ne veš nič, le ponavljaš kar slišiš od tistih, katerim verjameš. Komunizem ne more biti religija, ker nima Boga, brez njega pa ni religije.

     • Peter

      Djuro, kavica s tvojimi komunjarami…pa pust Novo, to ni več zate, ok?

     • Djuro Sumar

      Ne poznam nobenih komunjarov, NOVA pa mi je všeč, ker mi njena vsebina potrjuje, da razmišljam v pravo smer, predvsem pa me zabavajo nekateri desničarski komentatorji.

     • Peter

      Ja, vem, potem ob kavici komentirate zblojence, ki mislijo, da se je iz časov Juge kaj spremenilo.
      Lepo se imejte, jugokofetkarji, no.

     • Djuro Sumar

      Ne pijem kave, temveč zeleni čaj.
      Svet pa se spreminja iz dneva v dan, ne glede na Jugo, na SLO, EU, predvsem tehnološko, napredujemo pa tudi sociološko. Sicer zelo počasi, ker to zavirajo klerikalci vseh veroizpovedi, pa vendarle gre naprej.

     • Peter

      Ja, ko boste stvari vzeli v roke politični ljudje, bo šlo hitreje, no.

     • Djuro Sumar

      Če bi bil političen človek, bi bil član politične stranke, pa nisem in ne bom.

     • Peter

      Ah, Djuro.
      Reci jutri svojim kofetkarjem, da Nove ne jebeš več. Če ne bodo oni videli sami, da te nova jebe, no.
      Pa srečno hodi, Djuro, no.

     • murgl

      Življenje Jezusa nesporno potrjujejo zgodovinski viri. Vprašanje pa je ali je res bil božji Sin. Seveda so mnenja različna in tu se začne vera- verjameš ali pa ne verjameš.

     • Djuro Sumar

      Ne obstaja noben DOKAZ da je Jezus Kristus kdaj živel. Nihče pa ni božji sin, ker Boga ni in ker dokazano ne obstaja deviško spočetje. Brez sexa pač ne gre. Vera je le dokaz človeškega neznanja in strahu.

     • Tone

      Zakaj po tvojem Jezusa ni v zgodovinskih knjigah, čeprav je s svojim življenjem in smrtjo usodno zaznamoval zgodovino človeštva? In zakaj se Vatikan nad tem dejstvom nič ne pritožuje?

     • Tone

      Djuro, saj if ne trdi, da VÉ, da je Jezus res živel, on niti ne VERJAME v to, ampak samo VERUJE. To pomeni, da sprejema doktrino vere, ki tako pravi. Ker pa njegova vera ni ravno trdna, išče še materialne dokaze zanjo.

   • Peter

    Pozabil si povedati, da si 100% prepričana komunjara.

    Tebi se mogoče to ne zdi pomembno, je pa dejstvo, da, če je za nekater ljudi vera opij, je za druge ljudi komunizem vera, Djuro, kaj praviš, no?

    Pa, btw, Djuro, res ti ne gre zadnje čase. Raje pij kavico s svojimi komunjakarskimi frendi pa bluzite o starih dobrih časih, novo pa pust na mer, ok?

   • slosin

    kakšen ateist pa si, če še danes verjameš v komunizem …

    • Peter

     Ja, nekako jim ne potegne, da je komunizem vera.

     • slosin

      oni pravjo, da je vera opij za ljudstvo…hahaha…zanimivo, njihova vera pa ne…smeha vredno…klovni, ki se ne zavedajo, da so sami sebi kontradiktorni..

     • Peter

      Catch 22…ampak levi ne vejo, kaj je to, no.

     • Tone

      Tako pisatelj romana kot režiser filma Catch 22 sta bila ameriška levičarja, ki sta bila proti vietnamski vojni, ki so jo zakuhali in zgubili ameriški desničarji.

     • tohuvabohu

      Ejejejej. Predsednika Kennedy in Johnson sta bila po tvojem desničarja?

     • Tone

      V evropskem pomenu prav gotovo.

     • Peter

      Pa gre še naprej…
      Vabijo islamiste, ki mečejo s hiš homoseksualce
      Spodbujajo svobodo žensk, da lahko nosijo burke…
      Ampak, dopovej ti to tumpeku, hehe, no.

     • slosin

      pa tud tega se ne zavedajo, da islamisti še bolj kot vernike, sovražijo nevernike….vera v komunizem v tem kontekstu ne šteje….

     • Peter

      Ne vem, to se mi zdi kot vabit ebolo, pa mislit, da mene ne bo prizadela, ker sem levičar po prepričanju…nori so skoz in skoz in ko jim to poveš, začnejo vpit o sovražnem govoru…

     • slosin

      ja, s kakšnimi konkretnimi protiargumenti nikoli ne postrežejo, same floskule so jih…ko jim pa tudi floskul zmanjka, pa zmerjajo kot največji prostaki….no, saj jih poznamo že več kot 70 let…

     • Tone

      Ti pa ne veš tega, da tako ateisti kot homoseksualci vedo, kakšen je odnos islamistov do njih. Zato tudi njihove organizacije protestirajo ob vsakem preganjanju manjšin v teokratskih islamskih državah.

     • Djuro Sumar

      In kje se skriva njihov Bog?

    • Djuro Sumar

     Ne verjamem v komunizem v obliki kakršnega si predstavljaš ti.

    • Steiermark

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Schemva Miro

    Koga pa briga tvoje prepričanje.

    • Djuro Sumar

     Očitno tebe.

   • xtc

    No rdeči verniki niste ateisti,verujete v komunistični kult-tako ,da se ne naprezat.

    • Djuro Sumar

     Kumunizem je ideologija, pa tudi kult in vera nista ene in ista stvar.

   • Matt von Glanz

    Ni rekel, da je kristjan. Prosim preberimoj komentar zgoraj.

    • Djuro Sumar

     Sem ti odgovoril.

     • Matt von Glanz

      So Špranje in špranje, samo to lahko recem. Eno clovekovo duhovno rast spodbuja, drugo jo zavre. To lahko recem, brez da opletam z besedo greh.

   • Igor Kavalar

    Nisem veren, ampak tudi ateist nisem, ne bi zanikal možnost obstoja višje inteligence, ker ne verjamem v naključje in razlage znanstvenikov, da se je v milijonih letih razvila iz paramecija opica iz opice pa človek. Bolj verjetna zgodba vsaj zame je, da je višja inteligenca (bog, ali kakorkoli ga že hočeš imenovati) kreirala človeka po svoji podobi in to naredila z DNK kloniranjem med sabo in tistimi, ki so jih našli na tem planetu, da bi lažje preživeli. Zakaj? Ne vem, mogoče je bil njihov planet ogrožen, lahko smo samo njihova delovna sila, bodoča hrana… ne vem. Variant je nešteto.

    Same verske knjige in verovanja ljudi v nekaj ni kar en bavbav ampak zagotovo je mnogo stvari iz zgodovine res in ni vse izmišljotina nekega pravljičarja. Samo biti ekstremist zaradi tega, je pa tudi čisto mimo.

    Pravila igre so napisana zato, da bi človeštvo preživelo. Homoseksualnost ni nekaj novega, to se je dogajalo že prej, pa seks z živalmi tudi. Ampak, če bi vsi to počeli bi človeštvo že zdavnaj izumrlo, se ne bi razvijalo, niti ne bi bil point kreiranja dveh spolov (pa naj bo to bog, narava, …), ampak bi bil le en spol, ki bi se lahko npr. oplodil sam?

    Ali sem v to 100% prepričan kot si ti? Nisem, ker nimam nobenega dokaza zato. Gre samo za neko logično razmišljanje, kaj je bilo prej kura ali jajce pa nobeden od nas ne bo znal razložiti, ker možganov, ki jih imamo še vedno ne znamo uporabljati efektivno.

    Razumem, tudi, da so ljudje vero izrabljali za oblast in za kontrolo nad množicami in enako počnejo tudi vse politične ideologije. Do sedaj imajo vsi krvave roke od komunizma, demokracije, do krščanstva, islama, židovske religije, nacizma itd.

    A hočeš povedat, da je človek ki seksa z truplom, živaljo, otroci, istim spolom da je zdrav? Me ne prepričaš!

    • Djuro Sumar

     V zadnjem stavku si stvari precej zamešal. Ali je človek, ki ubije drugega človeka zdrav?

     • Igor Kavalar

      Saj nisem napisal, da se strinjam z načinom sankcioniranja kot ga izvajajo islamisti. Sam predlagam zdravljenje in prepoved medijske propagande enako kot v Rusiji.

     • Djuro Sumar

      Ne moreš vreči vse v en koš. Mi nismo Rusi, temveč Slovenci. Sploh pa ni moj namen koga v karkoli prepričati, temveč le povedati kaj si o tem mislim in mislim, da nič od naštetega ni bolezen.

     • Igor Kavalar

      Točno to mi smo Slovenci, ampak kako so zadeve zakonsko urejene glede medijskega propagiranja homoseksualnosti med otroke imam raje Rusijo, ki prepoveduje kot pa Ameriko, ki to prakso vsiljuje v vse pore družbe. To je pa pač tvoje mnenje, ki ga spoštujem. Moje mnenje pa je da gre za perverzijo in za bolezen, bivši homoseksualci sami pa so dokaz da lahko ozdravijo.

     • Djuro Sumar

      Do neke mere se strinjam s perverzijo, katero se da odpraviti, ne pa pozdraviti. Mislim pa, da nihče ne propagira homoseksualnosti, temveč le poizkušajo ljudi spraviti v enakovreden položaj. To primerjam nekako s pravicami žensk, ki so si morale enakopravnost izboriti, saj so bili nekateri prepričani, da so manj vredne in manj pametne od moških. Na žalost nekateri še danes mislijo tako, k čemur največ prispeva vera. Preprosto ne razumem, zakaj bi imel istospolno usmerjen človek manj pravic od mene. Moraš pa ločiti istospolnost od pedofilije, ki je za mene zločinsko dejanje. Če pa želi kdo natepavati kakšno žival, pa je to njegov problem in ne moj.

  • Aresnica

   Se strinjam z islamisti, da je “spolno občevanje med istospolnimi osebami perverzija”……………………

   Igor Kavalar – Se strinjam – je pa dejstvo , da je to BOLEZEN……………………DOKAZANO..
   _______________
   Lep pozdrav

 • Rupnik

  tukaj se pa popolnoma strinjam :D

 • xtc

  No v nekaterih delih se strinjam z navedenim,prav tako ono o duševni bolezni-definitivno pa sem proti nasilju ali pobijanju ali preganjanju.
  Seveda pa me zanima kje so levičarji in LGTBQ jevci nevladniki ipd komunistična šara,zakaj sedaj tega ne obsodijo kot sovražni govor?.

 • Olga2345

  LGBT naj kar uvažajo divjake!

  • šmentanamuha

   Čutim, da imaš v ozadju grešne misli, ti ti, poredno dekle.

 • Janez

  EVANGELIJI !
  Prilika o sejalcu.
  Verjetno doslej najboljša, realna, naravna razlaga – “plodnosti” in “nerazploda”
  “Zrno,
  ki pade na kamen, ne obrodi sadu..
  Vzkljie, životari in umre” Tako – pač je. Usoda? Ali kaj? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.s.
  PRILIKA O SEJALCU.

  https://www.google.si/search?q=prilika+o+sejalcu&oq=prilika+o+sejalcu+&aqs=chrome..69i57.15842j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Djuro Sumar

   Nič pametnega nisi natrosil, to ve vsak otrok. Tudi če zrno pade na zemljo, ne bo obrodilo brez vode in sonca.

   • Janez

    Jao!
    Djuro.
    A sva v OŠ. Raje nehajva. Vse dobro tebi. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

    • Djuro Sumar

     Ti si še pri veronauku.

   • Matt von Glanz

    Ce seme pade v anus ali drugo nenamensko odprtino, ne bo obrodilo sadu to je hotel reci.

    • Djuro Sumar

     Ko se samozadovoljuješ tudi ne obrodi nobenega sadu, ko pa daš svoje seme v semensko banko pa obrodi sad s pomočjo zdravnikov, kajne. Ni vse tako črno belo, sploh pa pri sexu ne gre le za oploditev, temveč tudi za užitek.

 • Get Smart

  Razen redkih izjem in novih članov, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

  VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

  Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
  kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
  .
  Prosto po Pavelu:

  “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica
  SKOJ-a – Savez komunističke omladine
  Jugoslavije).
  SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
  savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
  se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
  jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
  se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
  traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
  socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
  demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
  ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
  Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
  stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
  imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
  t. i. “Združeno levico” itd.
  lahko še vedno opazujete:
  LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
  Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
  vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Rožle

  Če ne bi bilo tega portala, za to novico nikoli ne bi zvedel ..

 • Janez

  Bravo !
  Get Smart !
  Ta serija tvojih postov
  – pa na PROVOKATORJE DELUJE – KOT HLADEN TUŠ.
  Provokatorje zatolčeš
  čisto v dno zavuihka. Super taktika. Vse dobro tebi. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA

  • Rožle

   Jest sem pa dolgo časa mislil, da si to prav ti ..
   takrat, ko si bil na malo daljšem dopustu ..

 • šmentanamuha

  Kaj zaj, pedri, kam ste se poskrili?

 • Peter

  Po kok bojo pa karte, k bojo pedre dol metal?
  Če nou prveč, kupm eno, no.

  • šmentanamuha

   Tolk žlehr ne bit, mi nismo kakor oni. Jaz jim svetujem, da začnejo vadit skok z višine. Ljubljanski nebotičnik bo kar pravi.

   • Peter

    Če sem najbol žleht kokr mi znese, tolk žleht k so oni ne morem bit, takle mamo, jebat ga, no.

    • šmentanamuha

     :)

 • Boy Toy

  Kaj pa je perverznega v tem ko imata seks dva moska? Jaz imam lahko spolne odnosi s fanti ali s puncami. Pa ne vidim da bi bil enkrat perverzen drugic pa ne.

  Homofobija je bolezen in znak zaostalosti.

  • tohuvabohu

   A ja, ker je pederastija moderen pojav?

 • Miccy

  Zakaj se ravno na Nova24TV zgražate, hkrati sami dovoljujete ekstremne žalitve homoseksualcev?

  • Djuro Sumar

   To izhaja iz dvoličnosti in hinavščine RKC.

   • Peter

    Hehe, Djuro…res je. pa na zlorabljanja dečkov ne pozabi…omenjaš RKC pa brez pedofilije…tvoji kofetkarji ti tega ne bodo oprostili kar tako, postajaš šlampast, no.

  • Rožle

   Ne razumeš ti ravno dobro sporočila …

   • Djuro Sumar

    Razume ga bolj kot ti.

    • Rožle

     A sm teb kej govoru ..?
     Ajde.. Đurđa nemoj da se petljaš …

  • Peter

   Miccy, si pač Miccy, no.

   • tohuvabohu

    Micika še ne ve dobro, kam spada.

    • Peter

     Ja, vse babe so zdaj mitu, čeprav jih takrat nihče ni niti povohal, no.

  • O’Brien

   Bravo. Sodiš med 77 % Slovencev, ki imajo težave s funkcionalno nepismenostjo. https://siol.net/novice/slovenija/funkcionalno-nepismeni-slovenci-v-imeniku-ne-znamo-najti-stevilke-318552

  • Peter

   Veš, Miccy, za to, da bi človek odgovoril na tvoje vprašanje, se mu niti ni treba preveč truditi. Če si vzamem malo pesniške svobode, bi lahko dejal, da tudi ti sama veš, v čem je poanta, kaj ne miccy?
   Ali pač res rabiš podnapise, Miccy, no?

  • Peter

   Miccy, ne zgražajo se. Če nisi opazila, naravnost uživajo v tem, da en slo portal negira vse tsito, za kar se zavzemajo talevi.
   A bi blo to prehudo zaštekat, Miccy, no?

  • Peter

   Mici še mitu ni bla nikol, smola, no.Je pa kritična, madona, to pa ja, no.

  • Matt von Glanz

   To izhaja iz jasnega namena postaviti levicarsko in islamsko agendo vzporedno. Se boste ze pomenili.

 • Matt von Glanz

  Vsem neznalcem naj povem, da naj se ne cudijo, da ima islam tako (uradno) stalisce do lgbt. To je skoraj isto stalisce kot v Stari zavezi, KER SO GA PREVZELI, plagiirali. Vseeno kristjani ne mislimo tako. Jezus ni ukazal ubijati gresnikov, ampak sovraziti greh. Nova zaveza je nadrejena stari.
  Tako da metanje toplih za-hrbtnikov s streh ni stalisce krscanske desnice.
  Avtor izpostavlja neskladje med agendo levice in agendo islama, za katera se v tem hipu zdi, da sta bolj romanticen parcek v Tivoliju kot pa konkurenta. Ko bodo vrgli prvega toplincka s Smelta, boste pa pomislili.
  Tako da ne gre za dilemo Nove24, ali naj tej klavski praksi ploska ali ne, ampak bolj za poskus obrniti oci Slovencev na soocenje, ki pride in je v bistvu soocenje dveh pravosodij, ne le vrednotnih sistemov. Vso sreco vpletenim.

 • Anonimni Profesor

  Zanimivo vprasanje je zakaj se pojavlja toliko homoseksualnosti v patriarhalnih islamskih dezelah. Oglejmo si pomembne dejavnike.

  Zakrita zenska je umetno hendikepirana. Za zensko zdravo naravo je zelo pomembno lepoticenje, kot je za mosko ‘kurcenje’. K temu je treba dodati dogovorjene poroke, ko si moski ne pribori zenske, niti zenska ne tekmuje za njegovo pozornost. Tudi to je proti zakonitostim cloveske psihe. Moski pa se v islamskih okoljih lahko druzijo nagi, decki se drzijo za roke in podobno.

  V patriarhalni druzbi je velik potencial, da se nekatere deklice pocutijo zapostavljene nasproti deckom in zato patriarhalni model ustvarja problem zavidanja penisa. To vcasih rezultira v lezbistvu, pogosto pa tudi v potlaceni jezi na penis kar lahko transferira mati tudi na otroka. Tako bo decka lahko postalo strah in cutil bo nelagodje, ker je moski. Pocutil se bo bolj sprejetega pri materi, ce bo pozenscen.

  Poseben problem je tudi obrezovanje penisa, ki ga naredi za bolj obcutljivega za mocnejse stimulante, kot je tudi analni spolni odnos.

 • jefferson 55

  Končno je nova24 našla skupno točko z islamisti. Geje na veje!

 • šmentanamuha

  Pinkiji so ostali brez besed … še Tunek je raj šel v štalo …

 • BlackOpsSystem

  Zato pa kurce fafajo predno se raztrelijo njihovi mučeniki….hahahahahahahahahaha. Pa dejmo jih pol posiljevat in zaradi tega nebodo hoteli v Slovenijo….sej je itak polna pedrov…..še predsednik se v omari skriva!!!

 • luckyss

  Ja, res je “hecno”, da tako imenovani “levaki” zagovarjajo povsem drugo “filozofijo” ..in jih hkrati na veliko uvažajo..
  Še bolj je “hecno”, da je tudi ministrant prepognjen v zakristiji in z župnikom v ozadju spada pod “Spolno občevanje med istospolnimi osebami”..
  Torej pedofilija je “požegnana” od obeh religij….
  Verski fanatiki ste si podobni ali politični…iste butaste ovce, ki ovirate mir in slogo na tem lepem planetu..

  • BlackOpsSystem

   a si pojedu govna……ti ne smrdi več iz ust po kurcih???? neeee….id jedi govna odma, bre!!!

   • luckyss

    Sem ti povedal že pod drugo temo, da si kupi vibrator in pol kubika baterij…
    Mogoče boš potem zmožen napisati komentar brez omembe kurca..

   • jovan jovan

    Ti pa rad tuje kurce v svojih ustih valjaš!

 • jovan jovan

  Da ni tale “islamski portal” delo kakšnega slovenskega desnuha? Napisano je že na takem nivoju! Ena sama hinavščina.

  • Imersion

   Včasih še levaki težko verjamete svojim besedam ne?

 • Grog

  Nasi imajo radi ministrante , njihovi pa Bacha boys ;) Med kristjani in muslimani glede pedrov ni razlik. Vsi jih sovrazite a istocasno obozujete ;)

 • janez cepec

  pa kva se zdej, desnakarji, pizdite. vi ste tud prot pedram pa lezbačam, čeprou je med vami in vašimi podporniki (Cerku) vejetn največji procent to vrstnih anomalij, kokr jih za dnevno potrebo imenujete.

 • bojan

  kakšna je šele preverzija pedofilsko občevanje z otrokom ali pa celo kozami ki jo islamisti na veliko prakticirajo

  vrjetno je ni živali katero še islamislti niso naskočili. gnus vedno rad druge kritizira, sam pa prakticira

 • Osti jarej

  ..ja,kontroverzen portal….medtem,ko so proti istospolnim,jim tole prav pride za propagando proti islamistom….

 • BorisDe

  Dokler to multikulturni-globalistični pedri delajo doma in nam ne vsiljujejo svoje bolane navade (navade bolanih sprijenih transpolnih-femi-gej blodenj) je to zame čisto ok, ne strinjam pa se, ko delajo slednje:
  1.) Na Lj grad namerno postavijo svojo mavrično zastavo bolanih anomalij in njihovih bolanih tvorcev ter s tem provocirajo ljudi naokoli.
  2.) Na protestnem shodu hodijo nagi in se ližejo ter dotikajo svoje genitalije vpričo otrok in otrokom želijo to prikazati kot “dobro”.
  3.) Ko v osnovni šoli otrokom vsiljujejo 2-mamice in 2-očeta, češ da je to “naravno” in da ni bolano.
  4.) Ko izvajajo mobing in strahospoštovanje nad svojimi otroki (ki so jih dobili umetno/z nadomestnimi materami ali pa posvojili), ker so se pač njihovi otroci odločili, da ne bodo podpirali njihovo pedrsko ideologijo in da je lezbicizem/pedrstvo za njih pač bolano. Takrat se bolani pedrski starši združijo z ostalimi pedrskimi anomalijami in otroke strašijo in tepejo, da bi jih sprejel kot “normalne” in zato imajo te otroci ponekod travme.
  5.) Ko provocirajo te pedri VEČINO, čeprav VEČINA ni provocirala njih javno in VEČINA NORMALNIH nikoli ni njih tepla ali pa jim vdirala v zasebnost. Kako bi zgledalo, ko bi VEČINA NORMALNIH nosila transparent “ubij pedra/transpolno bolezen” naokoli in pri tem postavilo na grad še kakšno “anti-bolezensko” oznako proti pedrom in tako naprej.

  Me razumete? Kdo koga tukaj provocira in kdo se vsiljuje ostalim, mamo vam jebem pedersko. Seveda pa nisem za to, da bi pedre/transpolneže/lezbijke ubijali, sem pač za to, da jih zdravimo in rehabilitiramo, če pa boste svojo bolezen ostalim želeli prikazati kot “normalno”, vam povem, da to ni normalno in tudi ne naravno. Če bi bilo pedersko naravno, potem bi prenehali obstajati kot človeška rasa že zdavnej.

  • Senta Šetinc

   OK, ok, ampak LEPO IN VLJUDNO PROSI: TI otrtoci in nikakor NE TE otroci! Kje ste že slišali “TE” otroci v nominativu – imenovalcu? >LEPO PROSIM, NO!!!

   • BorisDe

    Daj ne seri mi z gramatiko če nisi lektor slovenskega jezika ali pa “Doktor lektor”, ko to pokažeš mi lahko serješ o tem, drugače si pač samo ena od word-nazi online, ki ni strokovna govoriti o tem. Naj me popravlja dokazan lektor slovenskega jezika, pa se tudi jaz ne bom jezil. Hvala.

 • Valter BraniSlav

  Kje je protest Tanje Fajon?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!