Je Gašper Tič svojega morilca Cakića spoznal, ko je kupoval prepovedane substance? Naši viri trdijo, da je droga med slovenskimi igralci zelo razširjena

Gašper Tič (foto: STA)

Medtem, ko so pokojnega igralca Gašperja Tiča v četrtek popoldne na koprskem pokopališču svojci in prijatelji pospremili k zadnjemu počitku, ostaja njegov morilec, 20-letni Stefan Cakić, v priporu. Preiskava nedeljskega uboja na Trubarjevi ulici v Ljubljani uradno še ni zaključena, zato policija v zvezi s tem dogodkom še ni dala nobene uradne izjave za javnost. Kot je znano, se je Cakić v policijskem zaslišanju branil s trditvami, da ga je Tič poskušal spolno zlorabiti in naj bi prvi prijel za nož, zaradi česar naj bi prišlo do prekoračenega silobrana. Toda pred preiskovalnim sodnikom je Cakić molčal, njegov odvetnik pa je medijem v četrtek povedal, da njegova stranka ni nevarna za družbo in bi mu moralo biti dovoljeno, da se brani s prostosti. Rečeno je bilo, da je Cakić v izjemno slabem psihičnem stanju, zaradi česar se v medijih že več dni ugiba, kaj točno se je dogajalo v nedeljskih jutranjih urah v igralčevem stanovanju. Čeprav Cakićev odvetnik izjav za javnost daje, pa smo od dobro obveščenih virov vendarle izvedeli, da je obramba prepričana, da se lahko mladenič izogne zaporni kazni. Na dan pa prihajajo tudi prvi podatki o tem, zakaj sta se Tič in Cakić sploh spoznala.

Na Novi24TV smo od naših virov izvedeli, da ima obramba svoje dokaze, s katerimi bo poskušala na sodišču dokazati, da je 20-letni Stefan Cakić v resnici žrtev in ne morilec. Ko bo vložena obtožnica, bo o tem v javnosti bržkone tudi več znanega. Zanimivo pa je vprašanje, kdaj in kako sta se spoznala Gašper Tič in Stefan Cakić. Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da je bil Tič biseksualec, ki svojih občasnih homoseksualnih izkušenj pred sodelavci ni skrival. Prav tako smo izvedeli, da je med slovenskimi igralci, tako kot tudi v tujini, droga zelo razširjena, tako imenovano drogo za posilstvo (GBH) naj bi uporabljali predvsem istospolno usmerjeni igralci pri svojih intimnih odnosih za doseganje večjega užitka oziroma ekstaze.

Že nekateri drugi slovenski mediji so namigovali, da se je Stefan Cakić, ki je bil dve leti v tujski legiji, ukvarjal tudi s preprodajo drog, zato se v dramskih krogih zdaj govori, da sta se s Tičem spoznala ravno zato – Cakić naj bi igralcu občasno prodajal prepovedane substance. Spoznala naj bi se približno v začetku letošnjega leta, imela naj bi dokaj redne stike. Tiča naj bi prijatelji svarili, naj se raje ne zapleta z mladimi in agresivnimi fanti, velika uganka pa ostaja, ali je bil istospolno usmerjen tudi Cakić. Naši viri iz nogometnih krogov so trdno prepričani, da ne.

GHB, droga za posilstvo. Slika je simbolična.

Agresija po homoseksualnih odnosih pogost pojav v Sloveniji
Iz policijski virov smo sicer izvedeli, da so v preteklosti že beležili primere, ko se je po spolnem občevanju en partner brutalno fizično znesel nad drugim. Znan je primer izpred let, ko so na eni izmed ljubljanskih ulic sredi zimske noči, pri temperaturi globoko pod ničlo, policisti našli na smrt pretepenega fanta, ki so ga zdravniki komajda rešili, za storilca pa se je izkazalo, da je bil prikriti gej, ki je bil v fazi samozanikanja in je navzven izražal pretirano homofobijo.

Psihiatrični izvedenci so v njegovem primeru ugotovili, da si je zaželel spolnega odnosa z drugim moškim, več dni sta si izmenjavala sporočila, preden sta se dobila v živo. Po končanem spolnem odnosu je storilca samorefleksija prignala v obžalovanje in tako hud občutek krivde, da se je v afektu znesel nad seksualnim partnerjem in ga brutalno pretepel. Storilec se je zaradi trenutka neprištevnosti izognil zaporni kazni, dobil je dveletno pogojno kazen in obvezno zdravljenje na psihiatriji. To še zdaleč ni osamljen primer, smo izvedeli.

Cakićev zavod ČAMAC v Zalogu lani prejel 33 tisoč evrov sredstev za obnovo
Seveda to ne pomeni, da je takšen tudi primer nedeljskega umora na Trubarjevi, je pa eden izmed možnih scenarijev, na katerega so pomislili v policijski preiskavi. O Cakićevih motivih, kot že rečeno, ni še nič uradno znanega, po naših zanesljivih virih pa je preiskava pokazala, da je bil v času uboja pod vplivom droge za posilstvo (GBH). Pisali smo že, da je Cakić član mladinskega zavoda Mladi zmaji, ki ga je leta 2009 ustanovila Mestna občina Ljubljana in je v osmih letih od župana Zorana Jankovića po poročanju Reporterja prejel kar 3,2 milijona evrov finančnih sredstev. Nekateri mediji so celo odkrito namigovali, da je šel del denarja nemara v zasebne žepe za mamilarske posle.

V tajništvu zavoda sicer v zvezi s Cakićem tudi danes niso hoteli odgovarjati na naša vprašanja, prav tako nam niso želeli razlagati, kako porabljajo ogromne količine denarja, napotili so nas na svojo uradno spletno stran, kjer so objavljena letna finančna poročila o njihovem delovanju. Za izvedbo investicije obnova prostorov novega mladinskega  centra v Zalogu (katerega član in sooperativec je bil prav Cakić, ki obsega 220 kvadratnih metrov, so imeli v letu 2016 zagotovljenih 33.715,00 evrov. Od Mestne občine Ljubljana smo zahtevali, da nam razkrijejo podatke, kako in za kaj je bil ta denar porabljen, a nam do objave tega prispevka še niso odgovorili.

T. F.

 • AlojzZ

  Ja, to je ta elita, ki smo se jo izbrali, ko smo namesto lustracije ustoličili šefa komunistične partije za predsednika Slovenije. Bog pa je odšel iz teh krajev takrat, ko se je nadškof v Rogu ponižal pred tem šefom.

  Sedaj se lahko rešijo le posamezniki, če se spreobrnejo. Dejansko spreobrnejo in bodo rešeni podobno, kot so bili rešeni Lot in njegova družina. Berite:
  Sodba nad Sódomo in Lotova rešitev (1 Mz 19, 1-19)
  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=1+Mz+19&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  • Krtača 17

   Zdej ti zgleda da si bolj napreden pa me neki zanima. Kdaj mate vi cerkvenjaki volitve da lahko izberete svojga boga? Pa med kerimi bogovi pol izbirate? Pol me zanima tud če kej veš kje so volitve za igralce? Morm vedet, da bomo tud v cerkvi izbral ta pravga boga.

   • Zgornji

    Vsaj malo si preberi, da neboš izpadla tako Nepoučena, da v E-notnem Prostorju Večno
    Nemoreta obstajati niti Dva “bogova”, kaj šele več kakih “bogov” … !!! ! !!!

   • AlojzZ

    Boga se ne izbira na volitvah. :=)

    Iskreno išči in ga boš našel. In se ne čudi, če boš v tem ISKRENEM iskanju srečal škofa z istim ciljem.

 • RealRevolution

  Ja s cim je sele mogla bit “nasopana”
  unicevalna vlada 2008 dalje?
  So jemali dvojno,trojno??
  Sami levicarji na funkcijah.V tistih treh letih so si nabrali toliko vsega in tudi stolckov vsepovsod,da se jim se danes ne pozna veliko.
  Takrat so imeli proste roke za vse,se medijskega pritiska ni bilo,ker je se bilo takrat kar vredu preden so oni prevzel.Zdaj pa imamo ,ker so mislili nekateri,da je tak vseen kdo zmaga oz ,da je hec to.
  Tista vlada je bila kup nesposobnezov,nemoralnezov, tatov in se…
  Zdaj se vsaj lahko vidi razlika med nesposobnezi v parlamentu in SDS.

 • Demonkrat

  Ukiniti davke pod nujno

 • montyamp

  Dobra mera je tisto kar potrebujejo HUDOJAMSKI mladiči in privrženci rdečega murglo-fašizma .
  Zmernosti banditi ne poznajo , pa naj bo to zloba , sex , denar , droga , ……………
  KDAJ IN KJE SO MORILCI STORILI NORMALNO DRŽAVO ???

 • montyamp

  Sedaj se bodo mladiči morilcev med seboj .
  Tako so se od svojih mentorjev in prednikov naučili .
  Otrok rešuje težave tako , kot to vidi svoje starše .

 • Novakec1

  Glede na sranje v slolandiji je tud vladajoča klika skoz na đojntu.

 • Demonkrat

  The original USA.

 • montyamp

  Kriv je HITLERJUGEND STANE DOLANC , mentor žveplenega pritlikavca in generalni uvoznik koke za Evropo .
  Njegov vajenec žvepleni al kurćone , je bil viden z balkanskimi bojevniki .
  Zato mamilaše na prostost , Janšo pa v zapor .
  Slovensko udbosodje je greznica katero bo treba izprazniti .
  Slovenija pod nujno potrebuje prava sodišča in ne nekakršne murglosrbske izpostave srbsko-sarajevskih justice-migrantov za sfukavanje Slovencev .
  KRIV JE ŽVEPLENI , ker je uvozil preveč koke med smetano v kloaki kvazi estradnikov , ki poleg sebe sramotijo še celo državo .
  Fuj komunisti fuj nesnage .

  • šmentanamuha

   Mal si grdo napisu, ampak je res.

 • sale

  Ha ha ha vaši viri pravijo da je tudi v vaši bandi zelo zelo razširjena droga

  • montyamp

   Kupijo jo lahko kar na murglosrbskem generalštabu .
   Beton 1: 3 .
   Tisti pri vrhu dobijo čisto , zato se koljete kar med seboj .

 • PikaPolonica

  Če vzamejo to drogo potem oni dosežejo večji užitek oz. ekstazo, drgač jo pa ne, al kaj? Že z tega vidika vidiš, da ti ljudje ki jemljejo to drogo so v slabem psihičnem stanju in potrebujejo neki dodatni “stimulator”. Normalen in zdrav uravnovešen človek teh stimulatorjev ne potrebuje. Kam smo prišli kot družba, vse več bo med nami “defektov” in ti defekti se mogoče namerno tudi ustvarjajo. Več ko je butljev, več let bo levica na prestolu. Temu jst pravi šoping volivcev.

  • Demonkrat

   Jah lahko smo srečni da ne začnejo ofenzivno kot so v Rusiji in potem po širnem svetu ,ko so njim moteče kar enostavno likvidirali

 • Fogglof Tunnek

  Ponovno zavajanje in insinuacije Nove24tv!!!… Poglejte ta šolski primer medijske manipulacije:

  Novatv napiše…”Je Gašper Tič svojega morilca Cakića spoznal, ko je kupoval prepovedane substance?”

  Torej, ne trdi, da je kupoval ampak se “sprašuje” ali je kupoval!?!? Stem se zavaruje pred morebitno tožbo!!!…Nadalje:

  “Prav tako smo izvedeli, da je med slovenskimi igralci, tako kot tudi v tujini, droga zelo razširjena.”

  Gašper je igralec???… “tako kot tudi v tujini” je pa samo manever češ. tudi drugod je tako!!!

  “Cakić naj bi igralcu občasno prodajal prepovedane substance.”

  NAJ BI …spet medijsko varovalo češ mi ne trdimo…samo pravimo???

  Izstopajoča cvetka je pa ta… “Seveda to ne pomeni, da je takšen tudi primer nedeljskega umora na Trubarjevi, je pa eden izmed možnih scenarijev.”

  Seveda, seveda… Nova24tv nič ne trdi…samo nakazuje “kaj bi bilo če bi bilo” !!!… Ne nasedajte tem svinjarijam in pustimo naj preiskava razišče fse okoliščine!!!

  • montyamp

   Saj veš kje se učijo .
   Neznanega dne , na neznanem kraju , neznani , …………………………………….

  • sale

   Saj domnevno naj bi od naših vIrof razne anonimke SDS stajl stil NARKOMANSKE STRANKE

   • montyamp

    Kućanov beton 1:3 za bedake ,
    čista roba za estradnike , potem pa šnelfajerca …………….

    • Fogglof Tunnek

     Tako človek piše ko ostane brez argumentof…ko ne more oporekati moji verodostojni ekspertizi…

     • montyamp

      Haha , mlačnovodni argumenti .

   • Fogglof Tunnek

    Seveda…njih je kamera posnela kako SDS-ofci snifajo kokain pa niti ene “uradne” izjave ni bilo od strani SDS-a ali Velikega Diktatorja.

    • sale

     Cijelo selo šmrče bijelo

     • Duhec

      Vsi vaju ignorirajo….

    • montyamp

     Glavno da so še živi .
     Komunistični pedri pa po tradiciji morilci .

 • Duhec

  Nehite z vašimi viri, ki jih sploh nimate…. niti novinarji si ne upajo podpisat pod članke.

  • montyamp

   Pa lažimo vsi .
   Ko bodo nehali komunisti (HANZIRTV , UDBOSODJE ,………… ) jih bo lažnivcev vedno manj .
   No do takrat pa vsak dan več .

   • Duhec

    Sej lažete….

    • montyamp

     Dokaži .

     • Duhec

      Haha… na Novi??? Škoda mojga cajta… tle sm bol lahkotno razpoložena. Pridem se zafrkavat…

     • sale

      Saj itak jih bo zanikau

     • To je resen portal. Kaj se to pravi, da se hodiš sem “zafrkavat” ?
      Za takšne tipe tu ni mesta.
      Nova24TV je resen portal !!!

     • sale

      Zdaj sm se pa res nasmejal

     • Duhec

      Hahaha….

     • Fogglof Tunnek

      Tako človek piše ko ostane brez argumentof…ko ne more oporekati moji verodostojni ekspertizi…Takrat pridejo na plano HANZITV, UDBA, KOMUNISTI itd. itd.

     • montyamp

      Resnica pa udari , kot čista roba .
      Za dejstva so zazidarji psihološko preveč pohabljeni .

  • PikaPolonica

   a lah nekaj napišeš na to tematiko, pa kr neki klofaš po tem računalniku, a ni škoda, dej napiš nekaj kar bomo z veseljem prebral.

 • www

  … kjer je dim je tudi ogenj, gre se za že drugi izstopajoči PEDROVSKI umor v Ljubljani.
  Bo potreben še tretji ????

  • www

   (je Pahor že opravil test na drogo, za njim pa vsi po vrsti)

  • Kateri pa je bil prvi ?

   • Fogglof Tunnek

    Najbolj odmeven je bil v Afstriji…Jorg Haider!?!?… Ups, sori…on je bil desničar!!!

    • montyamp

     Fogggl , a ti veš od kod je HYPO dobla 47 miljard ???
     Pa ne da žvepleni tebi laže ???
     Pa ne da si udbovci med sabo lažete ???
     Mater da ste pokvarjeni .

     • sale

      Obstaja samo ena resnica in to je naša ane ste bolniki opranoglavci do bola

 • Olga

  Župan Janković podpira same barabije in kriminal!

  • Tako si pridobiva glasove. Pošteni Ljubljančani pa trpijo muke.

  • sale

   Tako zajeban pa ga vedno znova volijo ha ha desni malo vas je žau

   • učko

    Sale, jel ti pale gače na sandale kat pomisliš na G.Tiča ?!!!!

   • Olga

    Ne, volijo ga vaši!

    • in drogeraši. Ali nista tudi s Karnerjem nekaj skupaj “kšeftala” ?

  • Primoz Papez

   Tako kot Janša pa desničarji zgleda res sanjate tiče

   • Ti pa sanjaš, da bi postal sveti oče – pozabi – nič ne bo iz tega !

 • Demonkrat

  Kdo je lastnik firme ki proizvaja to drogo?

 • Duhec

  Držimo se teme članka…. pedrstva med estradniki.

 • TistoPravo

  Igranje z čustvim je ne glede na odnos nepravično dejanje, in zato tudi nevarno. Nevarno žal za vse vpletene…torej tudi za oškodovanca.

  Ne glede na bistvo v tej zgodbi, bi si vsaj eden vpleten že leta nazaj zaslužil, da se ga prestavi na južno stran južne meje. Sedaj bi to mejo poleg žice še utrdil z solarnimi paneli.

  Naj se počisti te otroke, ki ubijajo za zabavo in tudi za denar, neznačilno in nekatakterno vzgojeni na laži so nevarni že samemu sebi…kaj šele vsem nam!!!

 • montyamp

  Treba bo mešati beton 1:6 , če ne se bodo levičarji poklali kar med seboj .
  Po kom bomo pa potem pljuvali ???

  • sale

   Non stop se hvalite kako ste oh in sploh po anketah vodite a nikdar se ne pohvalite da je vaš ljubljeni vodja kot pasja jajca vedno zadaj

   • montyamp

    Haha , saj bi se pes obrnu pa ga je strah hahaha

 • Duhec

  Kako bi pa vi reagirali, če bi vas peder brutalno posilil???

  • montyamp

   Mater mu vidim ……………

  • Demonkrat

   Kot v filmu Deliverance?

 • upornik22

  Gašper Tič je bil peder in pika kva vam ni jasno

  • Duhec

   Posiljevalski peder….

 • valentin

  Umetniki so čudni tiči, spredaj v glavi in zadaj v riti.

 • učko

  Pederajzarji, čefurajzarji, komunajzarji, balkanajzarji, kretenajzarji, so sama golazen !!!

 • upornik22

  pedri morajo oditi iz tega sveta delajo samo probleme v družbi

 • vsemojebabe

  Možno je, da je ubijalec sam vzel drogo za posilstvo po uboju. Jaz vsem skupaj popolnoma nič več ne verjamem, zlasti pa Jankoviću ne. Če je on dajal denar za mladinski center, je tudi on imel koristi od vsega skupaj, zdaj se je pa zopet potuhnil.

  Dokler bo za zločinska dejanja opravičilo trenutek neprištevnosti, bodo nasilna dejanja številčnejša in bolj brutalna. Fizični napad na nekoga ni opravičljiv iz nobenega razloga, še zlasti ne s trenutno neprištevnostjo. Rečeš, da si bil neprišteven, in ubijaš naprej. Spodbudno za porast kriminala, očitno se z dovolj denarja tudi pri nas lahko doseže vse.

  • šmentanamuha

   Tole teoretiziranje ničemur ne koristi.

   • vsemojebabe

    Tvoje laži pa koristijo predvsem rdeči mafiji.

    • šmentanamuha

     Katere so to?

 • Olga

  Praznino polnijo z GHB?! Nam je dal Bog ljubezen!

  • Če je to res, kot navajajo nekateri mediji, da je jemanje droge zelo razširjeno med igralci, potem bi kazalo opravljati teste na droge, kot je to uvedeno pri športnikih.

   • Olga

    Spomnite se, kakšno gonjo so v parlamentu zagnali proti SDS, ko je hotela uvesti testiranje poslancev na drogo! Droga je verjetno razširjena med vsemi, tudi med politiki! Testiranje bi bilo potrebno za vse, ki opravljajo javne funkcije!

 • upornik22

  komunistični pedri………

 • Olga

  Če je Cakić prodajal mamila, bo gotovo na naših sodiščih oproščen, saj podpirajo mafijoze! Balkanski bojevniki?!!

  • in, če je jemanje droge zelo razširjeno med našimi igralci, potem gledamo drogeraše in ne umetnike.

   • PikaPolonica

    no zdej, ko se torej stvari pogovarjamo in veliko jih reče umetniki so nekaj posebnega. Niso vsi za v en kos, vsi ne jemljejo drog. Tič je pa verjetno marsikateremu umetniku pokvaril ugled.

   • totex39

    Vsaj zato pa imajo toliko zabav, da se lahko drogirajo, kmalu jih bomo metali vse v en koš.

   • Olga

    Ki hočejo z utisanjem kritičnih medijev ohranjati lažno podobo!

    • Duhec

     No…. tle se je pa Nova izkazala. Res je…. sam nima velik bralcev.

     • Olga

      Novo gleda veliko ljudi, tudi levičarji!

     • Osti jarej

      …kaj boš gledal ponovitve,ponovitev ponovitev…

  • Duhec

   A res verjameš v to, da jih je???? Vojak na dopustu…. ki ga v sekundi zarad drog vržejo iz tujske legije. Olga…. nič jim ne verjet.

   • Tu ima Duhec prav. Vendar ne vem, če to velja tudi, če je na dopustu. Baje je nameraval imeti daljši dopust zaradi bolezni mame.

    • Duhec

     Velja. To je izredni dopust, ki se sproti podaljšuje glede na razmere….

   • Stajerka

    vojak na dopustu???……nekaj dolgo traja ta dopust…..in na tem dopustu se dogaja kar veliko stvari povezani s šerifom……od donacij do rezanja trakov……

    • Duhec

     Ma ja…. obstajajo izredni dopusti, če najožji član družine umira in nima kdo zanjga skrbet.

   • Osti jarej

    ..jer bil pa tip…če je bil res v tujski legiji,kjer so ljudje visoko usposobljeni za vse sorte pizdarij,prekleto naiven…..

    krožijo tudi govorice,da naj bi šlo za spolne usluge za denar in tu naj bi se zapletlo….kaj je pa res res,pa ne bomo izvedeli,ker mediji,vsi po vrsti,ne pišejo resnice….ne mi rečt,da se klele niso dokopali do tapravih inf….

 • upornik22

  sej svetlana Makarovič je pod drogo sej vidite njen obraz suh izčrpan

 • Stajerka

  tudi homoseksualne osebe so LJUDJE S ČUSTVI, večina celo zelo čustvena in z izkušnjo velike stiske ob samo-spoznanju in samo-priznanju lastne spolne usmeritve……..zato, tudi na Novi, preden sodite in obsojane ljudi zaradi spolnosti, 2x vidhnite in 3x premislite pred obsodbo, zaničevanjem in linčem istospolno usmerjenih…….
  kar se tiče drog in kriminala v lublani je situacija popolnoma enaka kot pri obravnavi kriminala v visokih krogih…..eni lahko gredo čez trupla, pa ne bo nobene sankcije…..kdo in zakaj je tako, je jasno žal premalo Slovencem…..no, obstajajo celo združenja s političnimi botri nedotakljivih, pa naj gre za mamila, pranje denarja ali milijonske lopovščine na račun naroda…… po domače: MAFIJA, ki se je ne bi sramovala niti italijanska centralna celica……

  • Demonkrat

   Žalostno pa je da so uporabljeni kot tržna niša .

  • neny

   Oprosti, ker ne poznaš homoseksualne scene nočnega lifa….. 100% NE po tvojem pisanju.

 • Duhec

  Zato se pa mormo heteroseksualci met radi…. ja ja na Novi je pomanjkanje ljubezni.

  • Na novi je dovolj in še več ljubezni, le Duheca večkrat popade neka tuja “vzhičenost”……. kaj pa , če uživa droge ?

   • Duhec

    Jih ne, nikol jih nism…. narkomanov mi je v bistvu kr žal, dilerji so pa navadni izrodki.

 • totex39

  Normalni ljudje že dolgo vemo, da je mladenič žrtev tega spolnega izprijenca in odvisnika prepovedanih substanc.

 • Stajerka

  kar se tiče drog…..raje se vprašajte: KDO ni pod drogo v visokih krogih???…..

  • Olga

   Zakaj so napadli poslance SDS, ki so hoteli obvezno testiranje na drogo?!

   Takšnim zadrogiranim”elitam” moramo dati nogo!

   • Stajerka

    Kresalova…..bi lulala, samo laska pa ne da……niti enega, ker niti eden ni bil skrivljen :)))……in to celo ministrica za notranje zadeve, ki BI NAJ kriminal preganjala……možno samo v državi, kjer ima mafija svojo državo…..

 • Duhec

  Gašper Tič je fanta načrtno opil, omamil in posilil. Tolk o babyfacu…

 • Duhec

  Glede na skorumpiranost sodišč in dejstva, da je bil Tič splošno priljubljen, tud med elito (itak, vsaka ritka šteje)… je prav, da ga je ubil in bi moral odgovarjat sam za prekoračen silobran. Kazen bo pa kokr da je ubil ne vem koga…. pa še na grozljiv način.

  • totex39

   Res je vse skupaj skrompirano, kako je možno, da je tak peder še priljubljen in ga še ščitijo to je še večja groza od vseh teh *elit*.

 • Demonkrat

  V Hollywoodu so vsi trezni?

 • šmentanamuha

  3,2 milijona za neko čefursko društvo Čamac? In pol Janković joka, da Ljubljana ne dobi dovolj denarja od države. Mislim, da je tega kavboja treba odstavit od korita in to kmalu. Ljubljančani, ste na potezi.

  • PikaPolonica

   Džamija, Čamac…počasi počasi Slovenstvo umira. Opankar bo poskrbel za to.

 • šmentanamuha

  Kakšne bodo sankcije, o tem bo odločil Kučan in ne sodišče. Oni bodo samo dobili navodila. To pa je odvisno od tega, kdo od jet seta je zapleten v dilersko mrežo. Tičev padec naj bo vsem v opomin. Je bilo vredno, da si na ta način omadeževal svojo podobo umetnika, ki jo leta in leta uspešno gradil?

 • Duhec

  Kaj je pa z Gačanovičem??? On baje zapeljuje, kupuje mlade fantke…. prijave pa ni niti ene. In bolnik se s tem še hvali… in nihče ga ne obsoja, nihče ga ne ustavi.

  • Kdo pa je to ?

   • Duhec

    Modni kreator… čevlje za Peko je oblikoval.

    • Alenkine “šolne” s peto in štampiljko spodaj , ha, ha, …

     • Duhec

      Ja sej…. zato se ga pusti.

     • Osti jarej

      ..teh pa ni delal gačo

 • Duhec

  Kolk in kaj je vedla Gašperjeva žena??? Ja, tud ženske so pokvarjene…

  • Moraš imeti v obziru, da je tudi oče njenih otrok….. gre za ohranitev dobrega imena……
   Od tu dalje pa začne človek malo bolj premišljeno…….

   • Duhec

    Ma ne vem…. jst neb tko reagirala. Za svojga očeta neb…

 • Duhec

  Poškodbe anusa pr fantu so ble take, da jih Tič ni naredu sam s kurcem…. še dodatno se je izživljal.

  • ej, žalostno…..
   od tu najbrž tudi gledališčnikom taka zavzetost za kolega…… Ej, presneto so se poznali med seboj…. tudi nekateri časopisi namigujejo k temu.

   • Duhec

    Sej so vedli…. in jih ni motlo. To kulturno sranje bi se moralo v celoti bojkotirat…

    • neny

     res je.

  • vsemojebabe

   Če bi bilo to res, bi mediji že davno poročali, da je tip v priporu potreboval nujno medicinsko pomoč. Lažeš kot vsi komunistični udbaši.

   Pri vsaki pizdariji si zraven, matr si samopomemben. Zavajaš lahko samega sebe, zavajaš nekaj ljudi na forumu, a vseh ne moreš nikoli.

   • Duhec

    Škoda besed…. o tem primeru sm se zanalašč pozanimala. Pa to kar pišem…. bi fasala tožbo, ker berejo. Sam je resnica in je ne bom….

    • vsemojebabe

     Lažeš! Le kje si se ti pozanimala? Z izdajo takih informacij, bi bil zaprt vsak lokalni šerif. Ne nakladaj. Saj nismo tu same opice, da bi ti vse verjele. Če tipa s poškodovanim anusom ne bi peljali k zdravniku, bi bili policaji v hudem dreku. Lažeš in nakladaš o svoji pomembnosti, ki je seveda nikjer ni.

     • Duhec

      Fant je bil pripeljan na zdravniški pregled…. a bi moral bit na urgenco, če ni bil življenjsko ogrožen??? Jst sm se vedno ukvarjala z najhujšim kriminalom… in sam pedofilija je hujša od homo posilstva. Če se omenja sam spolne prakse…. izrojene, itak.

     • Demonkrat

      Karadžić,Plavisic,Volmajer, Baricevic,…..Bog ve koliko je takšnih munjencev v politiki zdravstvu šolstvu ,novinarstvu…

     • Kosobrin

      Seveda je bil pripeljan na pregled – zgornje glave!

    • Osti jarej

     ..je,ker drek še bolj smrdi,če ga mešaš

   • gogopram

    Potem pa ti razloš resnico !

    • vsemojebabe

     Si že na šit listi in tistih šest tvojih različnih nikov s teboj!!!

     • gogopram

      kontra…. z nasilneži in lažnivci ne maram imeti posla.
      Lepo se imej !

   • Osti jarej

    ..kateri mediji bi poročali?

  • šmentanamuha

   Imaš insajderske informacije, od kod ti to?

  • indijanka

   Kako pa to ti veš?

 • Duhec

  In zdej jokajmo za Tičem…. srečo je mel, da ga ni razkosal in vrgu v Savo.

 • šmentanamuha

  Tole lubansko kulturniško beznico je treba raztrančirat do obisti. Mislim, da prav od tu prihajajo glavni protagonisti LGBTQ s podporo univerzitetne predvsem družboslovne srenje, drugače si ne znam razložit, od kod jim toliko moči, da lahko vplivajo celo na ministre in zakonodajo. Če je to res, kar je napisal Duhec malo nižje, potem jih je treba brez milosti postaviti na svetlo. Lublanska dekadenca je pričela uničevati celotno državo. Bo še zanimivo, kaj vse bo prilezlo na dan. Bravo, Nova24, opravili ste dobro delo. Kar tako naprej.

  • Demonkrat

   Soros pa to financira

   • šmentanamuha

    Tako je.

 • Duhec

  In sojenje bo zaprto za javnost…. seveda. Tiča bomo ščitli od konca v neskončnost….

  • gogopram

   “Ene vrste tiči skup letajo.”

   • Duhec

    Kakorkoli…. men je tega fanta zelo žal. Tud jst mam sina… nočm si predstavljat, da lohk naleti na takega bolnika. In hvala bogu, da ga več ni…. je pa še velik ostalih.

    • Kosobrin

     Misliš, da njegov oče tudi pravi “Hvala bogu, da ga več ni?” Zamisli se malo, kakšno trobezlanje pišeš!

 • Duhec

  Dost o pedru… dobil je kar je iskal.

  • tramal

   Vsaka ti čast ,ti si verjetno edina z levega pola ki ne prenaša pedrov Čestitam.

 • Fogglof Tunnek

  Ponovno zavajanje in insinuacije Nove24tv!!!… Poglejte ta šolski primer medijske manipulacije:

  Novatv napiše…”Je Gašper Tič svojega morilca Cakića spoznal, ko je kupoval prepovedane substance?”

  Torej, ne trdi, da je kupoval ampak se “sprašuje” ali je kupoval!?!? Stem se zavaruje pred morebitno tožbo!!!…Nadalje:

  “Prav tako smo izvedeli, da je med slovenskimi igralci, tako kot tudi v tujini, droga zelo razširjena.”

  Gašper je igralec???… “tako kot tudi v tujini” je pa samo manever češ. tudi drugod je tako!!!

  “Cakić naj bi igralcu občasno prodajal prepovedane substance.”

  NAJ BI …spet medijsko varovalo češ mi ne trdimo…samo pravimo???

  Izstopajoča cvetka je pa ta… “Seveda to ne pomeni, da je takšen tudi primer nedeljskega umora na Trubarjevi, je pa eden izmed možnih scenarijev.”

  Seveda, seveda… Nova24tv nič ne trdi…samo nakazuje “kaj bi bilo če bi bilo” !!!… Ne nasedajte tem svinjarijam in pustimo naj preiskava razišče fse okoliščine!!!

  Prekprokleta gamad!!!

  • Duhec

   Tebe bi moral Tič napičit…. mogoče bi bil manj zoprn.

  • neny

   daj mir in se ne oglašaj, če ne razumeš nič., ampak res nič. Bravo Nova.

  • Olga

   Očitno ste informirani iz prve roke! Pojdite pomagat policiji in sodstvu, ker še nimata jasne slike dogodkov!

   • neny

    a si topla?

    • Olga

     Vsak je topel, dokler ne umre!

     • neny

      b.v.

  • Duhec

   Ja…. Nova se zavaruje, ostali pa o tem bolniku sploh nočjo pisat.

   • Osti jarej

    ….jp…branijo lik in delo tipa,ki je ,očitno,nevarno živel…..bojda so ga mnogi kolegi iz elitne LGBT opozarjali,naj bolj premišljeno izbira partnerje za sex…..mlajši so mu neprimerno bolj”dišali” ,kot tisti njegovih let,še pravijo

  • PikaPolonica

   Js vedno napišem: verjetno, mogoče,..če si pravnik sigurno veš zakaj.

  • FORT WORTH

   Bos uvedel sankcije, kot si obljubljal in se repencil ti g. Narobe Svet ?
   Ali bos tozil ? ( : – DDDDD

 • neny

  saj je dovolj, da si preberete intervju na dnevniku iz leta 2015 od Tičeve žene…Kdor zna brat, predvsem pa mislit, ima vse odgovore. Uboga zavedena ženska, sam tolk, ker ni sposobna treznega razsojanja…..

  • Olga

   Zdaj se boste pa spravili nad ženo? Svojci so vendar vedno subjektivni! Ona je tudi mati Ticevih otrok, kaj naj naredi po vašem?

   • neny

    a bi morala biti prva, ki bi morala vedeti koga ima za moža ali ne?

    • Olga

     Me prav zanima! Sosedje vedno več veste kot žena, mar ne?

     • neny

      b.v. ……ni za “kratke”.

 • Raamko Rom

  Zakaj vsi toplovodarji so levicarji? Med nami ,desnicarji in ponosnimi Domobranci,JIH NI! Zakaj ze?

  • Kosobrin

   V vseh sredinah so bili, so in bodo še naprej … Igra narave.

 • Slovenec

  Pravica do pietete posameznika sodi v okvir njegove pravice do duševne integritete, človekova duševna celovitost pa je del njegove zasebnosti. Ustava Republike Slovenije v 35. členu varuje pravico do zasebnosti in osebnostne pravice, s tem da zagotavlja nedotakljivost človekove telesne in duševne celovitosti, njegove zasebnosti ter osebnostnih pravic.

  Razen Nova24TV nihče od slovenskih medijev ne blati Gašperja Tiča, ne glede kdo in kaj je bil.

  Ne se čudit in razburjat, če bo še kdo kdajkoli in kjerkoli napisal, da v Barbara rovu “ležijo kosti posranih izdajalskih pederskih domobranskih podgan”, kajti tudi to je dejstvo, tako kot Tičeva biseksualnost.

  • neny

   uničujejo se življenja od starejših prdcev, ki se spravljajo na mlajše…ene dobijo, druge ne. Verjem, da je tako, to te mora duša bolet, ko to vse vidiš….Zdaj pa pieteta…bruhanje.

  • šmentanamuha

   V primeru mariborskega ravnatelja nisi bil tako čistunski, dvolični hinavec, izdajalska pederska levičarska podgana.

 • Duhec
  • Osti jarej

   …kriza srednjih let,pozna puberteta,potrjevanje moškosti ?(dec ne more :-) )

  • Kosobrin

   Ta je tudi pravi cvet, ja! Ima mlajše od svojih otrok! Zame sprevrženo.

   • PikaPolonica

    Dober človek je.

    • Kosobrin

     Saj je bil Gašper tudi dober človek in najboljši oče!

     • PikaPolonica

      Če bi bil najboljši oče bi bil s svojima otrokoma in ne z Cekičem…20 letnikom, pa droge…

     • Kosobrin

      Tako sta rekla njegova sinova, ne jaz!

 • Verbena

  Načeloma se v zasebnost ljudi ne vtikam … a ta primer je vse bolj pokazatelj kaj lahko naredi nebrzdana strast … če bi bila posredi čustva o tem sploh ne bi brali … da , tudi ljudje , ki so poklicno uspešni , kreativni , so lahko zasebno pokvarjeni …

  • Duhec

   A zdej se temu reče strast??? Tič je bil pač mal preveč strasten….

   • Verbena

    ..lej , Duhec , veš , da občasno pišem na kurah in tam moraš izbrati eno pravo besedo , da te sploh spusti naprej , drugače lahko samo prebereš … beseda je neprimerna … potem pač poiščeš eno bolj primerno besedo …

    • Rožle

     Samo tole niso Kure … tukaj ni treba izbirat besed…
     zato so pa vsi levaki migriral na tale portal …

 • Slovenec

  Protiustavno je tudi vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti.

  1409. Ustava Republike Slovenije, stran 1373.

  • sprehajalec

   Potem si ti prvi na vrsti #a v Barbara rovu “ležijo kosti posranih izdajalskih pederskih domobranskih podgan”.#

   • Slovenec

    Toži me.

    • sprehajalec

     To te ne morem Slovenac, ker se skrivaš za 2 milijonskim nickom. Predlagam, da greš 29. k tisti ženščini makarovički, pa tam čez megafon to poveš. Pa vihranje rdečih zvezd na zastavah in ovacije boš požel. Makarovička potrebuje ljudi z jajci in ti jih imaš…

     • Slovenec

      Rožleta upraš …

 • Egon83

  Omenil bi inhibicijo istospolne usmerjenosti. Mnogo moških v mladih letih zatira homoseksualne impulze, spoznajo žensko, se poročijo, naredijo otroke, skratka v družbenem pogledu so zgledni možje, soprogi in očetje. Zadovoljili so vse samoumevne kriterije ter pričakovanja staršev, družine, družbe, prijateljev. Kasneje, ko otroci nekoliko odrastejo (nekako po 40-em letu) pa počasi prihaja na plan zatrta notranjost, v stilu: obveznosti sem izpolnil, sedaj sem na vrsti jaz. Ker je težko mimo vseh negativnih občutkov – sram, občutek krivde, depresija, slaba vest, zadrega – se na tej točki človek sprosti le s pomočjo droge. Tudi striktno geji imajo probleme s tem, spet: družina, starši, sodelavci, prijatelji, sosedi. Da ne bo pomote, ne opravičujem zlorabe drog, le poskušam pojasniti kaj človeka žene v (samo)destruktivna dejanja. Je pa zanimivo, da gre tudi v drugo smer. Srečam zadnjič tipa, ki je bil deklariran gej, zelo znan na tej sceni pred kakim desetletjem, ko z prikupno ženo porivata otroški voziček. Srečna, objeta, zaljubljena. Seveda ne vem, koliko ve ona o njegovi preteklosti. Pa drug primer: frend mi pred leti v pijanem stanju prizna, da se daje dol (le močno opit) z najboljšim prijateljem (nikoli se ni zavedal kaj mi je takrat povedal ali pa je to ”pozabil”). Pred kratkim se je poročil z dolgoletno punco, najboljši prijatelj, tudi že poročen, pa mu je bil priča. Na kratko: moški, ki sami pri sebi čutijo določene homoseksualne občutke, sami sebe poskušajo prisilno heteroseksualizirati, pa jim potem čez leta butne ven podobno kot v primeru pokojnega igralca. Zatrte inhibicije lahko človeka zelo drago stanejo.

  • neny

   z vsem napisanim se strinjam, vendar ni opravičila za tako seksualno agresivnost, ki jo izvajajo med sabo in nad drugimi, ki se tega NE ŽELIJO. Spravijo se pod živalski nivo.

  • Demonkrat

   Preveč gledajo ameriške filme

 • Slovenec

  “Na Novi24TV smo od naših virov izvedeli, da ima obramba svoje dokaze, s katerimi bo poskušala na sodišču dokazati, da je 20-letni Stefan Cakić v resnici žrtev in ne morilec.”

  Zopet zavajate. Cakić je v vsakem primeru morilec. Vprašanje je samo ali je moril zaradi svojega agresivnega karakterja, v samoobrambi ali v afektu. To bo pa pokazalo sojenje in ne Nova24TV.

  • Kosobrin

   Bravo, tako je!

 • Osti jarej

  …kaj pa med politiki?

  • Slovenec

   Gorenak, Vasle ….

   • Rožle

    “Geji pri nas so vplivni, imajo močan lobi” ….
    samo teb pa to ne gre in ne gre ….

    • Slovenec

     Kwa da ne ….. jst sm predsednico vlade za rit držu! Ti lohk pa Pahorja pa mene za Q.

 • tramal

  Nekoč je bil en peder in sedaj ga pač ni več in prav je tako.So pa naši estradniki večinoma vsi pijanci ,zdrogiranci ,pedri in lezbače.

 • Rožle

  Pa sej je že dolgo znano, da je en kup znanih dilerjev zalagalo LDS stranko ..

  • Kosobrin

   Več podatkov in dokazov, prosim!

   • Slovenec

    Ta nima nobenih podatkov. Še o svoji bivši ženi ne …

    • Rožle

     Mam pa o teb …

     • Slovenec

      A me zalezuješ? Ne se špilat z menoj! Sm biu u tujski legiji!!!

     • Rožle

      “Ko se s nama kači, život mu je krači.”
      “ko pjeva zlo ne misli” …
      ali pač ?

   • Rožle

    Dilerje si kar sam poišči … no, pa sej sam veš …

  • indijanka

   Si bil kdaj v Cirkusu?

 • Slovenec

  “Naši viri trdijo, da je droga med slovenskimi igralci zelo razširjena.”

  Moji viri pa trdijo, da je droga med SDS-ovim podmladkom zelo razširjena.

  • montyamp

   Kje jo pa kupijo ???
   Pri Janši ali žveplenemu bojevniku ???

 • indijanka

  Zakaj bi bilo nenavadno iskanje meja v spolnosti med biseksualci, 50 odtenkom sive smo pa ploskali. Tudi v tej zgodbi se skriva iskanje meja med bolečino in užitkom. Je drugačna, ker je hetero? Večina moških je prepričana, da si ženske nasilje v spolnosti želimo. Če že ne zavestno, pa podzavestno in prepuščanje substancam podre vse zavestne meje. Moška sta se poznala. Zelo nenavadno bi bilo, da bi bil nekdo, ki je služil v tujski legiji naiven. Verjetno sta bila oba polna različnih substanc. Meje so padle. Posledice so znane. Morilec je odreagiral kot pobesneli morilec. Lahko bi tudi kot izurjen vojak.

  • neny

   50 odtenkov nismo nekateri nikoli prebrali, že po prvih vrsticah smo odnehali. A to “verjetno sta bila oba polna različnih substanc”, mar ni v tem problem, katerega se trudiš opravičevati.

  • Osti jarej

   …petdeset odtenkov sive….hehhhehhhehee…intelekt pa tak….preberi :Ženske,ki tečejo z volkovi

   • indijanka

    Hvala za nasvet. Ženske, ki tečejo z volkovi je bila ena izmed prvih knjig, ki sem jo prebrala, ko sem iskala Indijanko. Gre za knjigo o intuiciji in ne intelektu. Nikjer nisem zapisala, da sem brala knjigo 50 odtenkov sive. Sem si pa ogledala film. Rada hodim v kino. Hvaležno vračam nasvet. Če nisi brala knjige Koliba, sama sem jo, se vrti film. Oglej si ga..

    • Osti jarej

     ..intuicijain intelekt korakata z roko v roki….vedno sta in bosta do konca veka

     * 50 odtenkom sive smo pa ploskali….
     *prebrala knjigo…william p.young

     • Jovo Jamnica

      Intuicija je vez med instinktom in razumom.

     • Osti jarej

      ..intuicija je mnogo več..je pravzaprav sporočilo nečesa ,oziroma nekoga višjega, lahko je to bog,zame je to Kristus, ali druge duhovne entitete….

     • neny

      Lahko je kdaj tako, pogosto ni.

     • indijanka

      Drži..ampak ni plod spoznanj in izkušenj ..ampak je usmerjena v prihodnost. Dr. Janez jo je lepo preoblikoval v vesolje. 6 čut.

     • neny

      taka tvoja droga je še bolj nevarna od kemije.

     • neny

      ..INTUICIJA je predvidevanje brez vrednosti, če nimaš vpogleda v določeno tematiko… Pri tej temi jo ima malo kdo, zgolj grizenje ali pa fleš.

 • Kosobrin

  Velikokrat grem pogledat na vaš portal, da vidim, kaj si je NOVATV zopet izmislila. To, kar pišete, niso dejstva, je samo eno ugibanje in žlehnoba! Sram vas bodi. Ne morete počakati, da svoje naredi Policija, ki primer raziskuje? Samo 20% tistega, kar napišete, je resnica! Žalostno za portal, ki meni, da je “prvi v službi resnice”. Take “resnice” , kot jo vi želite!

  • PikaPolonica

   Nismo žleht delimo mnenja, pogovarjamo se o družbi ki je v naši Slo.

   • Kosobrin

    Tu niso heci, gre za umor! Mnenja si bomo delili, ko bo jasno, za kaj je šlo!

    • montyamp

     Jasno je vse , sedaj treba zamegliti pasjejebstvo in upravičiti miljone za pedre .
     Dajmo še miljone naj se banditi pokoljejo med seboj .

   • Slovenec

    Ne žleht, ampak pokvarjeni v dno duše.

    • PikaPolonica

     tebe pa nekaj muči, si se razpizdila?

  • Slovenec

   To je gnojnica, ki jo je treba z drekom zalivat, da še tistih 10% Slovencev spregleda to greznico od stranke.

  • montyamp

   Hahaha policijaaaa hahaha …………..
   Kje pa jo mate ???
   Nemci ja , Nemci jo imajo .
   UDBOSODJE IN RESNICA hahaha , za crknit .

   • Jovo Jamnica

    Torej, po tem sklepam, da so Nemci objavili ime nemškega državlana, ki je umoril našega policista.

    • montyamp

     Si ziher da je bil policist ???

     • Jovo Jamnica

      Kaj pa bi naj bil???

     • montyamp

      Kjeje to bilo in kdaj ?

     • Jovo Jamnica
     • montyamp

      Moje mnenje ?
      Če Nemci Slovenski policiji ne dajo imena , mu naj sami sodijo , jim verjamem bolj kot PATRIA KRIVOSODJU .
      Kak pa vejo da je bil Nemec ???
      Zakaj so ga spustili ???
      O slovenski policiji imam čudno mnenje in dokaze o čudnih stvareh .
      Nemci udbovske morilce dosmrtno .

     • montyamp

      Da ne bo nesporazuma .
      Ločimo operativni del in tisto gamad po nadstropjih .

     • Jovo Jamnica

      Kakšna čudna vprašanja pa so to??? Tip je sodil tudi sebi. Od njega nobenga glasu. Nemci identitete niso nikoli izdali. Sem pa jaz takrat primer raziskoval in našel na spletu, da je bil mladi morilec, Bastian Ifrim.

     • montyamp

      Ja dobro , ti si našel ime , slovenska policija pa ne ???
      Nisem se ukvarjal s tem .

     • Jovo Jamnica

      Gre za to, da ga nemška policija ni objavila. Ti pa jih kakor hvališ.

     • montyamp

      Pa dobro , a jih je kdo vprašal ???
      Zakaj pa naša policija ni objavila imena ???

     • Jovo Jamnica

      Ker jim nemška ni dovolila.

 • Slovenec

  DREK JE NESMRTNI DUH JANŠIZMA!

  • Rožle

   Si že jezen na DUHA …!

   • Slovenec

    A ti si še jezen na yugota ki ti je ženo nabrisu?

    • Rožle

     He….a pol ji je za verjet ..?

     • Slovenec

      Ti men povej …

     • Rožle

      Mal logično sklepi ….

     • Slovenec

      Ti si ji na kurah verjel 100%.

     • Rožle

      No, zdej pa teb verjamem…..

  • montyamp

   Daj no , kaj si res do grla v d….. ????
   Otrok dela tisto kaj vidi , svoje starše .
   Ti vidiš …………… , kri ni voda .

   • Slovenec

    Ne mi srat pod postom, pa to …

    • montyamp

     No pa smo spet tam . Zidate tudi z ………….???

  • MEFISTO

   Ti pa že ne spadaš k janšistom!

 • neny

  Vsem skeptikom priporočam, da se kdaj odpravijo v kak nončni gejevski klub. Do takrat pa se raje vzdržite komentarjev.

  • Slovenec

   Kje se pa nahaja “nončni gejevski klub”? lol A s misla sončni?

 • MEFISTO

  A ste še kar pri mrtvih in še živih pedrih?

 • montyamp

  Dajmo še miljone , naj se pasjejebci pokoljejo med seboj .
  Ni problema , dokler se ne iztrebijo dam 40% DDV .

 • MEFISTO

  Vsakdo naj pove, kar misli in naj ne čaka na policijo in sojenje, ker zavlačujejo.

  Policija še po enem tednu ni zaslišala nekdanjega pedra Tiča, LGBT pa ni v interesu, da bi prišlo do sojenja.

  • indijanka

   Vau..pravi Mefiso. Spodbuja temo! Torej praviš, da ti bi znal zaslišati pokojnega?

   • neny

    zaradi takih, ki tiščijo glavo v pesek drvi svet navzdol. Intelekt uporabljajo, vendar brez logike.

 • Rožle

  Ljubljančan, ki je spolno zlorabil kobile, bo moral plačati le 2.400 evrov globe
  *************************************************************************
  LGBT širi svoje udbovske lovke tudi na sodstvo ….

  • Slovenec

   A je Irglovo nabrisu?

   • centurion

    Bosannc, a si tića zgubu?
    Stranka?

   • montyamp

    Ne , vlastomakaričko

    • centurion

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • montyamp

  Družba ki raste iz HUDIH JAM , nam ponuja svoje gnile plodove in kulturo smrti .

  • Antonius

   Najbrž ste hoteli zapisati o “družbi, ki je zrasla “NA KRVAVIH TEMELJIH” HUDIH JAM …….?!

   • montyamp

    Tako nekako .

 • Antonius

  Ljubimci, ki potrebujejo mamilo, da jim sploh pride, zagotovo niso nikdar slišali svojo “najdražjo”, ko jim je v postelji ljubljena in potešena šepetala, da ne zmore nič več.
  Homoseksualci pa tega šepetanja sploh ne potrebujejo, ker jim drogirani lulčki o zmogljivostih patrnerja kar sami sproti “signalizirajo”.
  Grozljivo spoznanje je dejstvo, da je slovenska, od političnih do teatrskih igralcev navzdol ena sama drogirana scena.
  Na povezavi je prvi drogiranec, ko je naspidiran pred kamero razlagal šah in kar tako, mimogrede, kmete spravil ob socialno penzijo.
  ——-
  https://www.youtube.com/watch?v=hQfSqGePNbM&index=5&list=WL
  ————-
  O Gašperju Tiču pa samo mimo grede. Bil je starš svojima otrokoma in na Tromostovju blebetal o posvojiteljskih pravicah homoseksualnih. S tem, kam ga je njegovo dvolično početje pripeljalo, se pa sedaj mi ukvarjamo.
  Za=bal je v vseh pogledih. Z akademsko izobrazbo je enkrat starejši pol mlajšega od sebe, spravil v zapor.

  • Kosobrin

   To, da je bil on ob življenje, pa pozabljaš? In zakaj, zaenkrat še ne vemo!

   • montyamp

    Daj ftihni , viš da si preplitek .

  • indijanka

   Strog si. Imaš pa prav. Spolnost je ogledalo ravnovesja srca, duše in razuma. Ženska sem. Drugačnim od sebe ne sodim, še manj jim tragedijo privoščim zaradi njihove izbire drugačnosti. Ob tragedijah žalujem in smrt kot Indijanka spoštujem.

   • Antonius

    S početjem in ravnanji si je Gašper Tič sodil sam.
    Pridružujem se Duhcu, ki je kot mati sinu, edina zapisala besedo skrbi, razumevanja in podpore, bodočemu mlademu zaporniku.
    Tič, kot izobraženec in starš je kar nekako pozabil, da ima mladenič, ki ga je usodno noč ob popivanju seksualno “preizkušal”, tudi nekje svoje drage, svoje starše.
    Po Ani Lizi mi bo ostal Gašper Tič nepozaben, ampak po tem, kar je storil drugemu, da je Gašper Tič umoril sebe, mi pa tudi ne bo odšlo zlahka takoj v pozabo.
    Indijanka, strogi moramo biti do sebe, da se nam kaj nepričakovanega ne zgodi.
    Starš Gašper Tič se je igral in podcenjeval, pa je odkril, kar se mu je nepričakovano zgodilo.
    Žal mi je mladega Stefana Cakića. Mladenič bo hibernirano živ zaradi zapora zamudil in zapravil skoraj ves čas, ki so mu ga vile rojenice položile v zibel.
    Seveda so moje misli tudi z Natašo Raljan Tič in njenima dvema otrokoma, ki jih je imela z Gašperjem.

    • indijanka

     Tudi sama sem mati. Če bi moj sin pri 20 prehodil tako pot ko jo je morilec, ga ne bi štela za neizkušenega. Če bi pa nekoga umoril s takim besom, bi ga še vedno ljubila, v srcu bi pa vedela, da je nevaren družbi. Gašperja je poznal. Torej je vedel s kom popiva. Oba sta bila del povorke Parade ponosa. Če se izkaže preprodaja za resnično, je sodil na dno te družbe. Bil je del tujske legije. Ubijal je v besu in ne samoobrambi. Ali ti misliš, da bi tak postal steber te družbe?

     • neny

      -:) jaa oba sta bila del povorke – zakaj pa ? B.V.

     • Antonius

      Teorijo od prakse razmejujejo znoj, solze, bolečina in presenečenje.
      Največja bolečina staršev je v spoznanju, da so morali brez pomoči stroke sami, niso znali, jim ni uspelo.
      Bil je del tujske legije, zato je ubijal v besu in ne samoobrambi?! O GHB in njegovih posledicah pa nobene. GHB je droga za posiljevanje in ko se posiljeni v ponovno zavedanje zbudi, je po končanem znorenju zaradi storjenega, zelo pomembno, da si se šolal kot specialni vojak.
      Indijanka, ne ga biksati! Celo bolj samoobvladljivi, splošno visoko izobraženi , lahko ob spozanju storjenega do konca znorijo. Na ženski princip se moški bolj slabo spoznamo. O obvladovanju testosteronskih strasti pa tudi ženske lahko samo po filozofsko.
      Steber družbe smo vsi. Tako hetero, homiči, kot vsi ostali. S kleptomani in morilci vred.
      Jaz nič ne mislim, jaz sem anonimni steber naše družbe, ki je zbiral podpise za referendum v dobro obeh spolov in vseh ostalih, ki se vmes spolno ne znajdejo.

     • indijanka

      Hvaležna sem ti za zbiranje podpisov. Mogoče me nebo celo usliši in ne bo prišlo do izgradnje 2. tira in širitve luke. O drogi sem se pozanimila. O barvi, okusu in učinki sem se pogovorila s sinom. To je bil sicer edini del tragedije, ki je zbudil moje zanimanje. Ne verjamem, da nista bila oba biseksualna. Poznala in družila sta se in oba zagovarjala pravice gejev. Vedno sem mislila, da so vojaki tujske legije izurjeni hitro ubiti nasprotnika. Da jih utrdijo tudi v bolečini in samokontroli. Očitno se motim. Moja znanka je podlegla strelom. Mati treh otrok. Svet se pa še vedno vrti in obsedenec je verjetno že na prostosti. Otroci jo pa pogrešajo. Tudi Gašperja bodo.

 • montyamp

  NA VRSTI JE UDBO-PATRIA-KRIVOSODJE

 • Anton

  čez dobro vlažno in po možnosti hairy pussy je ni

  https://www.youtube.com/watch?v=YG1c3Oasifc

  to je tprav dec

  sarkazem press

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  ..primitiven izgled in primitivno obnašanje

 • totex39

  Mogoče pa bo sedaj prišlo v javnost koliko vladnih politikov in poslancev jemlje prepovedane substance, kajti na tem res mora nekaj biti ko pa so vedno bolj agresivni in koruptivni.

  • Anton

   kdo je že bil proti testiranju prepovedanih drog, SDS?, jok brate odpade, vladne stranke seveda z ZL ob strani.

   • Osti jarej

    ..vsi

    • Olga

     Vseglihar! Zakaj so levaki tako vpili, ko je SDS predlagala testiranje vseh poslancev?!

     • Jovo Jamnica

      Vsi “naši” poslanci, drogirani ali ne, so isti šmorn…

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej

  …poslanci niso sprejeli predloga,da bi se vsaj enkrat letno testirali na droge…tralalalalatratra

 • Franjo Trojner

  Sedaj razumem zakaj so tudi igrane igre en sam obup. Če bi jih ne financirala država in bi morali preživeti od svojih iger bi lakota harala med njimi.

 • bednick

  Še dobr, da sem ter tja kakšen kakšnega ubije, da nam ni dolgčas.

  • indijanka

   Lepo, da si tu :).

 • montyamp

  Umor za udbovce in ovaduhe stare svinčene šole pač ni omembe vredna indikacija alarmantnega stanja med mladiči ZZB bojevnikov .

 • Kosobrin

  “Apel podobo na ogled postavi,
  ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
  zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
  neumno, kaj umetni od nje pravi.
  Pred njo s kopiti čévljarček se ustavi;
  ker ogleduje smôlec obuvalo,
  jermenov méni, de ima premalo;
  kar on očita, koj Apel popravi.

  Ko pride drugi dan spet mož kopitni,
  namest, de bi šel delj po svoji poti,
  ker čevlji so pogodi, méč se loti;

  zavrne ga obraznik imenitni,
  in tebe z njim, kdor napačen si očitar,
  rekoč: “Le čevlje sodi naj Kopitar!” (F.Prešeren)

  ——–

  “S pregovorom opozarjamo na to, da ne smemo soditi o stvareh, na katere se ne razumemo, za katere nimamo znanja, sposobnosti in izkušenj.
  Presojamo lahko le o stvareh, ki jih dobro poznamo.”

  • neny

   …..krasna degeneracija.

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Pa kaj se sekirate zaradi drog med kulturniki, sdsof podmladek, ki se veselo kokira vas pa ne moti ? Zakaj ,oz. kako to ?

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Če bi kupoval koko od sdesofega podmladka bi bi bil najbrž danes še živ.

  • Rožle

   Može i pjetao ..ako ti zatreba

 • Rožle

  Isti Tiči vedno skupaj letajo …

  • Slovenec

   Neki se ponavlaš, pa to …

   • Jovo Jamnica

    Nekam zgublen je bres Vrhovnega…

    • Rožle

     Nekam dost vas je pri UDBI …

     • Jovo Jamnica

      Dobro plačajo…

 • Fogglof Tunnek

  RESNICA RESNICA RESNICA

  Ponovno zavajanje in insinuacije Nove24tv!!!… Poglejte ta šolski primer medijske manipulacije:

  Novatv napiše…”Je Gašper Tič svojega morilca Cakića spoznal, ko je kupoval prepovedane substance?”

  Torej, ne trdi, da je kupoval ampak se “sprašuje” ali je kupoval!?!? Stem se zavaruje pred morebitno tožbo!!!…Nadalje:

  “Prav tako smo izvedeli, da je med slovenskimi igralci, tako kot tudi v tujini, droga zelo razširjena.”

  Gašper je igralec???… “tako kot tudi v tujini” je pa samo manever češ. tudi drugod je tako!!!

  “Cakić naj bi igralcu občasno prodajal prepovedane substance.”

  NAJ BI …spet medijsko varovalo češ mi ne trdimo…samo pravimo???

  Izstopajoča cvetka je pa ta… “Seveda to ne pomeni, da je takšen tudi primer nedeljskega umora na Trubarjevi, je pa eden izmed možnih scenarijev.”

  Seveda, seveda… Nova24tv nič ne trdi…samo nakazuje “kaj bi bilo če bi bilo” !!!… Ne nasedajte tem svinjarijam in pustimo naj preiskava razišče fse okoliščine!!!

  PS: Prekprokleta ciganska gamad!!!

  • montyamp

   Kdo pa preiskuje ???
   UDBOSODJE UDBOKULTURO ???
   Mater da si pokvarjen .

   • Kosobrin

    Ne mešajte udbe s tem primerom, ker nima nobene veze! Kdo pa je v resnici pokvarjen, bo odločilo ljudstvo na volitvah prav kmalu! Ne samo na 500 – 700 primerov glasov, kot kažejo naše ankete.

    • montyamp

     Ka ti na repu stojim ???
     Dokler bo krivosodje v tej sestavi , bo resnica našla na svetlo ko bo drava tekla nazaj v Avstrijo .

  • Rožle

   Pejt ti rajš romane pisat …

   • Slovenec

    Pust človeka že na miru ….

  • garfi

   —-lopof Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
   Migranti vdrli v cerkev in ukradli denar iz skrinjice za prispevke… In? To sn jas enkrat naredil kot najstnik, samo me niso dobli… Tak smo s prijatelji pili na ta račun in se smejali !!!… Ta prigodo sn tudi razlago na partijskih sestankih (sn fčasih imel rdečo knjižico zaradi poklica)…pje je blo smeha !!!
   Še vedno jo mam, samo ni več “uradna”… je dragoceni spomin…
   …hahahahahahahahaha…to še mi je zaj smešno :)

  • Svetozar Petrovic

   Ali so Janša in in njegovi odtrajniki na neznanem kraju in času z neznanimi genitalijami lizali stara jajca

 • Fogglof Tunnek

  Moji dragi, rdeča zvezda zame ne pomeni simbola totalitarizma, temveč simbol svobode, enotnosti, bratstva, upora proti zlu, fašizmu, sovraštvu, proti ščuvanju ljudstva proti fsemu drugačnemu, kot so trenutno begunci ali homoseksualci…Na Paradi ponosa so bili ponosni…a vi pokvarjeni klero-fašisti pa niste ponosni…nimate biti zakaj. Ste ksenofobi in homofobi zdraharji ki takoj obsodijo človeka !!!

  • garfi

   —-lopof Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
   Migranti vdrli v cerkev in ukradli denar iz skrinjice za prispevke… In? To sn jas enkrat naredil kot najstnik, samo me niso dobli… Tak smo s prijatelji pili na ta račun in se smejali !!!… Ta prigodo sn tudi razlago na partijskih sestankih (sn fčasih imel rdečo knjižico zaradi poklica)…pje je blo smeha !!!
   Še vedno jo mam, samo ni več “uradna”… je dragoceni spomin…
   …hahahahahahahahaha…to še mi je zaj smešno :)

 • Fogglof Tunnek

  Joj, Gašper, še vedno ne morem verjeti!!!…Tako poln energije, tako iskriv um, takšna življenska moč… a desničarji samo pljuvajo po tebi… Sram naj jih bo in toto fsrano Novotv!!!

  • Fogglof Tunnek

   Gašperja smo občudovali, oboževali smo ga zaradi smisla za humor oz. komedijo. Ampak njegovo slovo je klasična tragedija !!!

   • montyamp

    Plačanci z naučenim in kupljenim smislom ,
    talentirani pa v tujino na njive .
    Gamad komunistična to je rezultat negativne selekcije .

  • montyamp

   Škoda da ni makarovićka nategnila onega–ića

  • Rožle

   ” da te ne bi znao skupo bi te platio ” …

  • Olga

   To naslovite nase!

  • garfi

   verjemi rdeći peder

  • Tačka

   ja ti si pa ženska in delaš se da si moški. Tako pisarjenje je sposobna samo ženska.

   • Rožle

    Pol je fejst zafukana tale baba …

   • indijanka

    ..tole pa drži. Sočutje je del ženske energije.. Nenavadni odzivi na to temo..

  • Janez

   TUNNEK !
   Ponoči je eno tako frfotajoče grozno bitje letalo okrog mene
   A?
   Si to ti !
   Mislim tvoja ? Psiho in morda “profi” podoba !
   Daj povej no.
   Ne bodi tako skrivnosten. Saaj mi smo le čisto prijazni domoljubi ! L.r.Janez KOMENDA
   P.S.
   A SI RES TAKO GROZNO VIDETI?

   https://www.google.si/search?q=sova+voluharica&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3xebvntXUAhVCmBoKHQLTANwQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=tBP5_UzluuG66M:

 • učko

  Tič ga je “stičkal”, Cakić-Caki pa “sceckal”. Kwa je tle čudenga ?!!!

 • Rožle

  GHB = LGBT
  sta si kar sorodni drogi ….

 • garfi

  foglof tumpek zagovarja samo zlo in neodgovornost

 • garfi

  SPOZNAJMO EKSTREMISTE stranko ZL in njihovega Fogglof Tunnek
  Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
  Za fsemi totimi besedami stojim…tudi na sodišču če treba…Kapish?
  Naj tote besede pozlatijo…
  Tudi za temi besedami stojim…pokoljem fse izdajalce slovenskega naroda!!!
  —-levi zločinec Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
  Jih čistimo…še bo prostora…
  levi nacist Fogglof Tunnek • 19 minut nazaj
  USTAŠI IN DOMOBRANCI RAUS !!!
  —-rdeči klerik Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
  Sami smrdljivi kleriki na kupu…Kak bi blo lepo če bi bil.. BUUUUUUUUUUMMMMMMMM !!!
  —-levi fašist Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
  Vi kar podpisujte, nič vam ne bo štimalo…fse vam bomo zjebali…
  BILO KUDA, UDBA SVUDA !!!… garfi, opazujemo te !!!
  —-terorist Fogglof Tunnek • nekaj sekund nazaj
  Fsi desnosučni ki bi radi imeli “granato u rit”…se postavite u vrsto…hahahahahahahahahaha…
  Mater kak bi vam riti raztrgalo…hahahahahahahahahaha…
  —-Fogglof Tunnek > • nekaj sekund nazaj
  garfi opazujemo vas…fsak dan…24 ur na dan… Se tega niti ne zavedate.
  BILO KUDA; UDBA SVUDA !!!
  —-Fogglof Tunnek • 32 minut nazaj
  Na fsakega muslimana štirje policaji, da ga kontrolirajo noč in dan, tako bi nekako varnostno zvozili to zadevo naslednjih nekaj let… Tako mi udbaši kontroliramo skrajne desničarje… BILO KUDA, UDBA SVUDA !!!
  —-klavec Fogglof Tunnek • 18 dni nazaj
  Porkamadona domobranci… a se bomo ali se ne bomo klali !!!… Pa čreva na plot !!!
  —-lopof Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
  Migranti vdrli v cerkev in ukradli denar iz skrinjice za prispevke… In? To sn jas enkrat naredil kot najstnik, samo me niso dobli… Tak smo s prijatelji pili na ta račun in se smejali !!!… Ta prigodo sn tudi razlago na partijskih sestankih (sn fčasih imel rdečo knjižico zaradi poklica)…pje je blo smeha !!!
  Še vedno jo mam, samo ni več “uradna”… je dragoceni spomin…
  …hahahahahahahahaha…to še mi je zaj smešno :)
  —-dogovarjanje teroristov Fogglof Tunnek > Krtača17 • 13 minut nazaj
  Jap tudi pri nas bojo drugo leto volitve in kot dobronameren državljan bi oblastem predlagal, da naj bodo močno pozorne na desne ekstremistične skupine. Sploh na sds. Vsako sumljivo zbiranje je treba nemudoma sankcionirati.
  Tudi pred sodišči fsak mesec. Policija jih naj aretira in zapre v zabojnike za ofce…
  Krtača17 > Fogglof Tunnek • 11 minut nazaj
  Berglaše sploh. Sam pendrek pa tolč hudiča…

  muslič Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
  čujte, kam je že izginilo 8000 migrantof? En mi je gnes fslužbi namigno (učitelj zgodovine), da so fSloveniji in išejo naše desnosučne voluharje. Maščevanje bo sladko…baje !!!
  —-levi humanist Fogglof Tunnek • 2 uri nazaj
  čujte, obrane kosti so dobre za kislo župo!!!
  Obrane domobranske kosti so dobre tudi za pse !!!
  —-revolucionar Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
  Zdaj v roke puške,
  zdaj naj zapoje mitraljez,
  sovrag bo čutil,
  kako gorak je z nami ples.
  Hej tovariši, ni nam žal krvi
  za svobodno Slovenijo.
  Fsi oboroženi na ulice in popokajmo golazen politično!!!… Ne se fprašat če je levičar ali desničar… če je pokvarjen, šus v glavo!!!… Tudi noži so dovoljeni…glave bek…po ISIS-ovo… Pizda jim je materina!!!
  —-ZL EKSTREMIST Fogglof Tunnek • 2 minuti nazaj
  Glej, to pa gre ftvojo kartoteko…”Jebem ti mater oranžno mačkijo”… KAPISH?
  —-svinjać Fogglof Tunnek • 42 minut nazaj
  Dr. France Prešeren: “Oj, Savica, nisi več devica! Si prasica, ki na široko šči.”
  Dr. Foglof Tunek: “Oj, Desnica, nisi več devica! Si prasica, ki na široko šči.”

 • montyamp
  • Jovo Jamnica

   No, daj mi prosim razloži, kaj je tu smešnega???

 • Rožle

  Le kdo je že na veliko trobil, da desnica ne bo nikoli zbrala zadosti podpisov za referenum TIR 2 … ?!!!

  • Osti jarej

   ..desnica???!!….aaaaaaaahhhhaaahhhaaaaa…vi sam po netu gobce gonite..pa ene 15 pred sodiščem cirkus zganja…9 jih je pa prišlo na JBTZ spektakel

  • Slovenec

   No, jutr greš spet takoj nazaj na ketno ..in boš lepo spet cel teden privezan …

   • Rožle

    Duhec • 15 dni nazaj
    Že iščete izgovore, ker zbiranje podpisov ne bo uspelo… pač vas večina ne mara in z vami noče met nič.

    • Slovenec

     Ta itak zmer mim useka …

     • Rožle

      Ja, a nis reku, da te nadomešča ..? .ccc

     • Slovenec

      Ti itak zmer mim usekaš …

     • Rožle

      Slovenec Rožle • 11 ur nazaj
      Pol pa 2 dni nazaj …. čuj, a že vsi spijo? Vidim, da me je danes Duhec dostojno nadomeščal.

     • Slovenec

      A spet brskaš po arhivih? Leljak …

     • Rožle

      Neki se ponavljaš …

 • garfi

  rdeći in mavrićni pedri so ćudoviti
  dajmo jim svoje otroke

  • indijanka

   Otrok pa ne! Njihova izbira ima naravne omejitve.

 • montyamp
 • Slovenec

  Bog naj mu sodi – ne pa ve, cerkvene riti izrojene, pokvarjene, lažnive …

  • garfi

   zakaj lažeš

 • Osti jarej

  ….se bo tukaj pisalo,če slučajno vinčeslavoj rikne?!?

 • Slovenec

  »Kdor sodi svojega brata, je na napačni poti in bo na koncu tudi sam sojen na enak način. Edini sodnik je Bog. Tisti, ki se mu sodi, pa lahko vedno računa na obrambo Jezusa in Svetega Duha.”

  • garfi

   satanistićni titoist

 • Osti jarej

  …..gašper je pokopan….naj mu večna luč sveti in mir naj bo z njim,ter z njegovo družino…se vam ne zdi,da je dovolj,glede na to,da tudi tukaj ne poročate objektivno,ne operirate z uradnimi podatki/dokazi….ampak domnevate

  • neny

   daj…prosim te. Bogi so vsi, ki so se morali vdrti v zemljo.

   • Osti jarej

    …nič bolj,kot to počno sicer….na prstih pa obroček zlat in dece par komadov…..žene pa vedo…ampak,te (veliko njih)hodijo pa med svingeraše…..se govori

    • neny

     …iz maščevanja in…in… tud to.

 • Slovenec

  In zopet so janšisti na strani balkanca in ne Slovenca ……. c,c,c,c,c,c,c,c …… gliha skup štriha.

  Nova24TV – v službi Cakića.

  • Rožle

   Kam ti to gledaš …?

   • Slovenec

    Novo24TV – v službi Cakića in Thompsona.

    • garfi

     idiot

  • Janez

   Ti?
   TUNNEK !
   Če spadaš med tiste nočne ptice, ki se jih je celo Bedanec bal !
   Boš pa zagotovo vedel?
   Ali je A. MERKEL – RES HČI OD A. HITLERJA ? Daj povej no. Firbčni smo. L.r. J. KOMENDA

   https://www.google.si/search?q=hitler+merkel&oq=hitler+merkel&aqs=chrome..69i57.13811j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=a94wGfuqv7Ae3M:

   • Slovenec

    Ti?
    J. KOMENDA!
    Neb vedu ….
    Pa – to?
    L.R.SLOVENEC

  • Slovenec

   Da sm jst SDS-ovc, bi šou na vrh nebotičnika pa se fejst odrinu od roba …. od same sramote, pa to ,…… c,c,c,c,c,c,c,c,c,c …..

   • Rožle

    Te včlanimo za 1 dan …pa sej bo dneva 123 konc …

    • Slovenec

     A ti si že član? Zdej s me pa totalno razočaru …. Ružla SDS-ovc ….. kdo bis mislu, pa to …

     • Rožle

      Kaj je zdej ….si za ?

     • Slovenec

      Ja …. za teboj …

     • indijanka

      Dolgočasen si s tem preganjanjem Rožleta. Rožle je simpatičen moški.

     • Slovenec

      Ti pa ne bod tolk lubosumna, pa to …

     • indijanka

      :) bistro si ugotovil, da mu žensk ne manjka.

     • MEFISTO

      Samo tebi očitno še ni kapnilo, da sta Slovenec in Rožle bedna nicka istega majorja JNA.

      Major ima namreč toliko nickov, da si lahko privošči tudi navidezen nesporazum v družini idiotov.

   • Olga

    Kar odriniti se, ker klaftrate take neumnosti!

    • Slovenec

     Jaz ne biti SDS. Ti biti SDS. Ti odriniti.

   • Jana Belšak

    https://zf.fm/mp3/search?keywords=soldat%20ljubavin
    Daj tole poslušaj. Če si Sergej Ljubavin sam plača dvorano nimam nič proti, če ima koncert.

   • garfi

    cepc

  • Slovenec

   A bo zopet šel “vstrajnik” Ibro pred sodišče svećke pržigat za Cakića …. krivosodje, pa to …

   • Olga

    Ibro je večji Slovenec od vas! Mu ne sežete do kolen! Poklon gospodu Ibru!

    • Slovenec

     Itaq, da je Ibro Slovenc …. Ivan tud, ke ne … LOL

     • Olga

      Janez Janša je pravi Slovenec, gospod Ibro pa spoštuje svojo novo domovino in se bori za demokracijo, zato je zame tudi velik Slovenec!

     • Slovenec

      Za “denokracijo” se bori ….. verjamem ….

    • Osti jarej

     ..ja…sam flaša mu že iz ušes ven gleda

     • Olga

      Spet deset komunističnih laži na delu! Dolg čas!

   • garfi

    Pato

  • Olga

   Smo na strani PRAVICE in RESNICE! Obsodili ali izpustili ga bojo pa itak v komunističnem krivosodju, ki sodi tako: če si “naš” niso obsojen, celo na sodišče ne prideš, če nisi “naš” te obsodijo tudi če si nedolžen! Imate nešteto primerov!
   Spet deset komunističnih laži, dragi SlovenAc!

  • Janez

   Na!
   Malo se doinformiraj – kot se za “nočno ptico spodobi”. Srbski viri ! L.r. Janez KOMENDA

   http://istinomprotivlazi.com/novosti/1236-hitler-je-rothschildov-unuk-i-otac-angele-merkel

  • Slovenec

   3 other people are typing…lol

   • Rožle

    Spet sam seb tipkaš ..

  • garfi

   balkanec titoist

 • neny

  Ogabna je vsa družba in vsak posameznik, ki išče opravičilo za tako akademsko degeneracijo človeštva . FUJ! Vesolje vam kaže….. intuicijo, haha, uživajte.

 • Rožle

  Škoda, nikoli ne bomo slišali drugo plat zgodbe …

  • Slovenec

   Vi jo (pre)slišite vsak dan …

   • Rožle

    V digitalni dobi so kamere že v vsaki luknji …

  • indijanka

   V bistvu je to najlepši komentar, čeprav ne premore veliko besed. Je pa bistvo vsega. Gašper svoje zgodbe ne bo nikoli povedal. Vprašanje pa je, kdo bo povedal to zgodbo, politika, strah ali kaj tretjega.

   • neny

    veš kaj, odpelji se že v vesolje za njim. Nesramno do kraja.

  • neny

   vejo jo, pa še kako, sicer utihni.

   • Rožle

    Kaj je to ….”sicer utihni” ?

    • neny

     držat jezik – a ne.

 • Slovenec

  Tudi med SDS-ovci so geji. Eden me celo javno tukaj na portalu nagovarja:

  Rožle • 17 minut nazaj
  Kaj je zdej ….si za ?

  • indijanka

   :) a tko si ti razumel in kot sem zaznala v tvojem odgovoru si izbiral položaje…:). Smolo imaš. Rožle ni gej.

   • Slovenec

    Ja ti pa lih veš. Kofetkanje ni seks.

  • garfi

   vi ste rdeći pedri

  • Olga

   SlovenAc zgleda, da ste vi tisti, ki najbolje obvlada to sceno!

   • Slovenec

    Zgleda teb marskej …

 • Aron

  No, ce ima Nova samo ‘vire’, je za Novine šefe dokazano, da je zloraba drog v stranki precej vsakdanja. Lahko pricakujemo dokaze tudi za njihova natolcevanja?

 • Osti jarej

  …bi bilo pa zanimivo vedeti:

  -koliko biseksualcev,ki so poročeni, je med kakor desnimi,ki spadajo v elito katerekoli vrste
  -koliko potrošnic/kov droge je med politično srenjo obeh polov in še vmes,pa med elito vseh vrst
  -koliko je geyev med omenjenimi

  *skrivajo se pa itak vsi

  • Ta podatek:
   “-koliko biseksualcev,ki so poročeni, je med kakor desnimi,……………………….”

   ti nič ne pomaga, če nimaš podatka tudi od levih.
   Ali ti je podatek o levih poznan ?

   • indijanka

    :) na plan z njim.

   • Osti jarej

    …ma za vse velja…če skrivajo svoje “slabosti”,jih lahko izsiljuje,kdor hoče….

  • Demonkrat

   Fejstbuk postaja nezanimiv .

  • Kosobrin

   Koliko je takih tudi med desnimi …. politika in pripadnost strankam tukaj ne igra nobene vloge.

  • Olga

   Lahko ste prepričani, da vodijo levičarji, ki so nakradli zase in za svoje naslednike dovolj! Kupili so si/jim vse, tudi takse, nazive…! Sedaj je vsem dolgčas in hočejo biti in, pa eksperimentirajo, od droge, spola, ni da ni… Daj jih vidite! Vsi so odtujeni! Živijo nad oblaki!

 • Osti jarej
 • Janez

  F. TUNNEK !
  Je
  POBEGNIL – ZDAJLE S PORTALA.
  NI
  NAM ZAUPAL – TOČNO: KATERE ŠOLE IMA PA – ON. Strahopetec je. Se zdi. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  LE
  TALE SLIKA NOČNE PTICE, KI PONAZARJA PODOBO – F.. TUNNKOVE
  psihe in morda zaposlitve – nam je ostala.
  RDEČEOKA SOVA JE NA SLIKI.
  A
  V ŽIVO SMO TUNNKA TAKOINTAKO VIDELI NA PREDZADNJEM SHODU – PRED VRH. SODIŠČEM, LJ.

  https://www.google.si/search?q=sova+voluharica&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3xebvntXUAhVCmBoKHQLTANwQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=tBP5_UzluuG66M:

  • Rožle

   Ni, ni …samo zamenjal je vlogo …

  • tohuvabohu

   Fogl gre na shod častilcev rdeče zvezde. Prepoznali ga boste po transparentu z napisom “Ponosen sem, da sem klavec”.

 • Osti jarej

  …po jjeeezzzeeeruuu,bliz triglava ,čaaammmaaac plavaaa semmm ter tjaaaaa

  v čamcu glassnoooo vseeee preeeepeeevaaaa,da odmeva od goooraaa

 • Jana Belšak

  Škoda, da je pobegnil, ker sem ravno našla en super komunistični portal, na katerem bi se zagotovo dobro počutil.
  https://zf.fm/mp3/search?keywords=soldat%20ljubavin

  • Rožle

   Kdo to ? ..

   Error 502 Ray
   Bad gateway

 • garfi

  zlovenec pljuva po tv, kot da so oni krivi za oba ćudovita pederska tića
  seveda cenzura in zavajanje kot vedno

 • Rožle

  Pdpisov je bilo zadosti …sam še na volitvah zmagamo ..

  • Slovenec

   Imela sva boben in lajno …..

 • Rožle

  Pa še kako je razširjena droga …iz prodanih vstopnic se nabavlja droga …
  Al pa kar iz blagajne …

 • Rožle

  Pri aferi HOV HOV …so tudi čudežno izginili video posnetki nadzornih kamer …

  • komar marko

   eden je letel v ŠVICO. Počakajmo, sledi ostajajo!

 • komar marko

  pri aferi MAGAJNA so iz policije izginili vsi dokazi. RDEČKOTI že vedo kako se rabota!

  • Rožle

   Itaq…še enega trdega diska ne znajo skopirat …

 • Slovenec

  Lej ti to …. pol ure me ni pa se že podgane naserjejo po portalu …. A BOM MOGU SPET ZAROPOTAT?!!!

 • Janez

  Spotovanim !
  BEROČIM PRAVIM
  SLOVENCEM-DOMOLJUBOM – želim povedati le to S ČIMER SE GOTOVO VSI STRINJAMO !
  Gotovo
  ste razumeli, zskaj Vam v LINK LEPIM – R D E Č E O K O. SOVO.
  Mi
  PRAVI SLOVENCI-DOMOLJUBI

  – ” R D E Č E – O K E !
  R. SLO ” SOVE” NOČEMO.
  RABIMO ZARES SLO DOMOLJUBNO R. SLO “SOVO” IN
  ZARES
  SLOVENSKO DOMOLJUBNO SV – SLOVENSKO VOJSKO. I

  N ENAKO R.SLO MNZ-POLICIJO !
  Ki
  Bodo nas prave, domoljubne Slovence, naše družine, naše starše .

  Naše slo sorodnike itd.
  ZARES BRANILA,
  NAM OMOGOČALA MIRNO, VARNO ŽIVLJENJE IN DELO ! Le to ! L.r. Slovenec, Janez K. KOMENDA
  P.S.
  RDEČE-OKE EX KP, ZK ITD ” SOVE”, RDEČE- OKE SV, MNZ ITD. – NAM VARNOSTI OBRAMBE – NE NUDIJO ! Ali jo ?!

  https://www.google.si/search?q=sova+voluharica&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3xebvntXUAhVCmBoKHQLTANwQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=tBP5_UzluuG66M:

  • Fogglof Tunnek

   Zapri greznico…

   • garfi

    ja zapri

 • Fogglof Tunnek

  Nehajte kurve lažnjive lagat in lapat… komar malarija, Ružla, mačkiji garfi, Jana nevedna, Janez KOMENDA, tohuvabohu, Olga in ostala desničarska golazen… Ste navadni pofukani klero-fašisti…ki slavite svojo plešasti ikono… Jas pa sn moji družini spekel roštilj, par litrof šmarnice spili…zaj pa mečemo pikado…v plakat Janeza Janša. Kdo ga v gobec zadane dobi največ točk…

  • Rožle

   Živel je mož, imel je psa
   lepo ga je redil.
   Nekoč mu ukradel kos mesa
   zato ga je …….

  • Janez

   A?
   Si ti tale ptič.
   Lepa, malo grozna nočna ptica.
   TI SI PA – ČLOVEK.
   Povej kaj o sebi ! Ti -ex “KP, ZK ITD. AGITPROP- STROJ” Ali? Kaj sploh – res si. L.r. J. KOMENDA

   P.S. ODSTRANI RDEČO BARVO IZ SVOJIH OČI.

   https://www.google.si/search?q=sova+voluharica&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3xebvntXUAhVCmBoKHQLTANwQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=tBP5_UzluuG66M:

  • Olga

   Huje bo, ko bo mednarodno sodišče za komunistične zločine in Nemško za udbaške zlocine začeli metati pikado! Tika taka…. Milana in udbaše kazen čaka!

   • Fogglof Tunnek

    Nikoli… Milan je v svetu zelo spoštovan… Kapish?

   • neny

    no in te je spelal na svoj mlin… :)

    • Fogglof Tunnek

     Tudi tebe lahko spelem na mojega tiča…kapish?

     • neny

      odjebi razumeš.

     • Fogglof Tunnek

      Ka?…da te jebem? OK !!!

   • Hun

    bolnica ti vse dneve po cel dan visis na tem portalu…kaj si strazarski pes brez zivlenja…nic ne kuhas, pospravlas, vrtickas, vnuke merkas kot vsaka NORMALNA ženska v tvojih letih…

    • Fogglof Tunnek

     Olga ni normalna…Olga je dvospolnik…in biseksualno usmerjena…

     • Hun

      Olga je tipicn primer zenska -ZMAJ

     • Fogglof Tunnek

      Ja, samo ima tiča in luliko…no, khm…pizdo :)

  • garfi

   spet groziš

   • Fogglof Tunnek

    Ajd povej…si že gnes nategno cosmosa?… Z vazelinom ali brez?

    • garfi

     spet svinjaš

     • Fogglof Tunnek

      A blo je svinjsko?… Se pravi brez vazelina!!!

     • garfi

      Moderator ukrepaj…foglof tumpek spet smeti po portalu…

 • Rožle

  Imela sva boben in lajno …..

 • Fogglof Tunnek

  Ka je Rožle peder? Nene reči!!!… Ima rad moške kosmate riti???

  • Slovenec

   Takle mamo …

   • Fogglof Tunnek

    Pa kdo bi si mislo…neki mačo desničar…pa to…

    • Slovenec

     Kofetkar …. nežen, spoštljiv, se rad pogovarja z ženskami – tipičen profil istospolno usmerjenih.

     • Fogglof Tunnek

      Pedre imajo ženske najraje…se z njimi identificirajo…

     • Slovenec

      Tak je!

     • Rožle

      Zdej se pa vidva buzeranta že malo umirita …

 • garfi

  IŠČEMO DERATIZATORJA MODERATORJA
  rdeći peder foglof tumpek zagovarja samo zlo in neodgovornost
  Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
  Za fsemi totimi besedami stojim…tudi na sodišču če treba…Kapish?
  Naj tote besede pozlatijo…
  Tudi za temi besedami stojim…pokoljem fse izdajalce slovenskega naroda!!!
  NENEHNO GROZI IN SVINJA TUDI S PEDERSKO PORNOGRAFIJO

  • Fogglof Tunnek

   Kdo jas? Nič ne vem…

   • garfi

    SPOZNAJMO EKSTREMISTE stranko ZL in njihovega Fogglof Tunnek
    Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
    Za fsemi totimi besedami stojim…tudi na sodišču če treba…Kapish?
    Naj tote besede pozlatijo…
    Tudi za temi besedami stojim…pokoljem fse izdajalce slovenskega naroda!!!
    —-levi zločinec Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
    Jih čistimo…še bo prostora…
    levi nacist Fogglof Tunnek • 19 minut nazaj
    USTAŠI IN DOMOBRANCI RAUS !!!
    —-rdeči klerik Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
    Sami smrdljivi kleriki na kupu…Kak bi blo lepo če bi bil.. BUUUUUUUUUUMMMMMMMM !!!
    —-levi fašist Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
    Vi kar podpisujte, nič vam ne bo štimalo…fse vam bomo zjebali…
    BILO KUDA, UDBA SVUDA !!!… garfi, opazujemo te !!!
    —-terorist Fogglof Tunnek • nekaj sekund nazaj
    Fsi desnosučni ki bi radi imeli “granato u rit”…se postavite u vrsto…hahahahahahahahahaha…
    Mater kak bi vam riti raztrgalo…hahahahahahahahahaha…
    —-Fogglof Tunnek > • nekaj sekund nazaj
    garfi opazujemo vas…fsak dan…24 ur na dan… Se tega niti ne zavedate.
    BILO KUDA; UDBA SVUDA !!!
    —-Fogglof Tunnek • 32 minut nazaj
    Na fsakega muslimana štirje policaji, da ga kontrolirajo noč in dan, tako bi nekako varnostno zvozili to zadevo naslednjih nekaj let… Tako mi udbaši kontroliramo skrajne desničarje… BILO KUDA, UDBA SVUDA !!!
    —-klavec Fogglof Tunnek • 18 dni nazaj
    Porkamadona domobranci… a se bomo ali se ne bomo klali !!!… Pa čreva na plot !!!
    —-lopof Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
    Migranti vdrli v cerkev in ukradli denar iz skrinjice za prispevke… In? To sn jas enkrat naredil kot najstnik, samo me niso dobli… Tak smo s prijatelji pili na ta račun in se smejali !!!… Ta prigodo sn tudi razlago na partijskih sestankih (sn fčasih imel rdečo knjižico zaradi poklica)…pje je blo smeha !!!
    Še vedno jo mam, samo ni več “uradna”… je dragoceni spomin…
    …hahahahahahahahaha…to še mi je zaj smešno :)
    —-dogovarjanje teroristov Fogglof Tunnek > Krtača17 • 13 minut nazaj
    Jap tudi pri nas bojo drugo leto volitve in kot dobronameren državljan bi oblastem predlagal, da naj bodo močno pozorne na desne ekstremistične skupine. Sploh na sds. Vsako sumljivo zbiranje je treba nemudoma sankcionirati.
    Tudi pred sodišči fsak mesec. Policija jih naj aretira in zapre v zabojnike za ofce…
    Krtača17 > Fogglof Tunnek • 11 minut nazaj
    Berglaše sploh. Sam pendrek pa tolč hudiča…
    —-muslič Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
    čujte, kam je že izginilo 8000 migrantof? En mi je gnes fslužbi namigno (učitelj zgodovine), da so fSloveniji in išejo naše desnosučne voluharje. Maščevanje bo sladko…baje !!!
    —-levi humanist Fogglof Tunnek • 2 uri nazaj
    čujte, obrane kosti so dobre za kislo župo!!!
    Obrane domobranske kosti so dobre tudi za pse !!!
    —-revolucionar Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
    Zdaj v roke puške,
    zdaj naj zapoje mitraljez,
    sovrag bo čutil,
    kako gorak je z nami ples.
    Hej tovariši, ni nam žal krvi
    za svobodno Slovenijo.
    Fsi oboroženi na ulice in popokajmo golazen politično!!!… Ne se fprašat če je levičar ali desničar… če je pokvarjen, šus v glavo!!!… Tudi noži so dovoljeni…glave bek…po ISIS-ovo… Pizda jim je materina!!!
    —-ZL EKSTREMIST Fogglof Tunnek • 2 minuti nazaj
    Glej, to pa gre ftvojo kartoteko…”Jebem ti mater oranžno mačkijo”… KAPISH?
    —-svinjać Fogglof Tunnek • 42 minut nazaj
    Dr. France Prešeren: “Oj, Savica, nisi več devica! Si prasica, ki na široko šči.”
    Dr. Foglof Tunek: “Oj, Desnica, nisi več devica! Si prasica, ki na široko šči.”

    • Fogglof Tunnek

     Moderator ukrepaj…garfi spet smeti po portalu…

     • garfi

      zloćinec Fogglof Tunnek se pogreza • 3 minute nazaj
      Še enkrat ponavljam…sn pripravljen poklati fse izdajalce slovenskega naroda…od neodomobrancef do ekstremnih janšistof… DOVOLJ JE BLO !!!

 • Slovenec

  OLGA, TAKOJ U KUHNO, INDIJANKA PA IMA DA POSESA CEL PORTAL!!! AJMO! ….. KR ZDLE, NČ ČAKAT!!!

  • Hun

   loh sisat zacneta kr obedve

   • garfi

    opa sm ti stopu na zul pesjan…jebem te v glavo ze vs cs budala rasisticna

    • Fogglof Tunnek

     Zabeleženo…v udbaški kartoteki…

     • garfi

      hahaha limanice, tukaj je original
      Hun to garfi • 24 minut nazaj
      opa sm ti stopu na zul pesjan…jebem te v glavo ze vs cs budala rasisticna

  • učko

   Zlovenac, pejt mal spat !!!!

  • garfi

   ti tunek pa sekret ćistit z zobno ščetko

 • Hun

  tipicn primer je ekstremno agresivn homofob @cosmojasnovidec…sam je sigurno homoseksualec in je v fazi samozanikanja…zato se mu ekstremno trga na vse clanke o homičih

  • garfi

   opa sm ti stopu na zul pesjan…jebem te v glavo ze vs cs budala rasisticna

 • garfi

  —-revolucionar Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
  Zdaj v roke puške,
  zdaj naj zapoje mitraljez,
  sovrag bo čutil,
  kako gorak je z nami ples.
  Hej tovariši, ni nam žal krvi
  za svobodno Slovenijo.
  Fsi oboroženi na ulice in popokajmo golazen politično!!!… Ne se fprašat če je levičar ali desničar… če je pokvarjen, šus v glavo!!!… Tudi noži so dovoljeni…glave bek…po ISIS-ovo… Pizda jim je materina!!!

  • Fogglof Tunnek

   MODERATOR… zakaj to dopuščaš…prosim garfija briši…

   • garfi

    SPOZNAJMO EKSTREMISTE stranko ZL in njihovega Fogglof Tunnek
    Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
    Za fsemi totimi besedami stojim…tudi na sodišču če treba…Kapish?
    Naj tote besede pozlatijo…
    Tudi za temi besedami stojim…pokoljem fse izdajalce slovenskega naroda!!!

    • Fogglof Tunnek

     Še enkrat ponavljam…sn pripravljen poklati fse izdajalce slovenskega naroda…od neodomobrancef do ekstremnih janšistof… DOVOLJ JE BLO !!!

     • Rožle

      Ti si taprav bosanđeros … sa ćakijom ..i to

     • Fogglof Tunnek

      Porkamadona, jas se ne dam…samo tebe Rožle ne bi likvidiral…za tebe je še upanje…mačka garfija pa potisnem v mikrovalovno pečico če treba…

 • učko

  Zokić, kralj čefurjev in glupavih Zlovencev in onih malo manje Zlovenaca ali toliko glupaviji. Car komunajzarjev in pederajzarjev in balkanajzarjev v Čefurjani, al pa Lubulani al pa Pederjani !!!!

  • Hun

   za te glupe cefurcice vsi cistokrvni slovencki delajo…od njih sposojajo evre po kamatih, kupujejo od njih drogo, varnost….v Ljubljani….cefurcici se gotivijo na njihov racun …in kdo je tu glup

   • neny

    budale kupujejo, starci, poleg pa uničujejo mlade…

    • Hun

     kupujejo tisti ki imajo dobre javne sluzbe,zapravljajo ter uzivajo…v Ljubljani je potrosnja na vrhuncu…jebe se folku zate, za Janso in SDS

     • neny

      bukselj nisem politični fen. Razumel?

 • garfi

  kr neki levuharjev in libertardov sem že požrl
  se pa rdeće podgane hitro množijo

 • garfi

  zloćinec Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
  Še enkrat ponavljam…sn pripravljen poklati fse izdajalce slovenskega naroda…od neodomobrancef do ekstremnih janšistof… DOVOLJ JE BLO !!!

 • Rožle

  GHB = LGBT
  sta si kar sorodni drogi …

 • garfi

  cakić je v slabem psihićnem stanju od prvega srećanja s tićem

 • Janez

  ZBRANIH JE BILO
  – KAR

  – 48.222 PODPISOV. ČESTITKE !

  Dobremu, pogumnemu g. Viliju in vsem njegovim ! Iz srca – čestitke !
  Ta
  ČETRTEK – JIH BO !
  Vilijeva občanska Iniciativa pripeljala V PARLAMENT R.SLO ! Veselo bo. L.r. J. KOMENDA

  • garfi

   zahvala tudi vztrajnikom ob stojnicah
   rdeća banda že pripravlja svinjarije kako zminirati referendum

   • Fogglof Tunnek

    In zminirali ga bomo…

    • garfi

     buuuum
     GOTOF SI foglof tumpek

     • Fogglof Tunnek

      Točno…buuum…referendum propao…

     • garfi

      kaj je to propao

     • Fogglof Tunnek

      Propadel… v hrvaščini ali ustaščini…

  • Fogglof Tunnek

   V ČETRTEK bo Svetlana tudi imela koncert… a prideš Janez KOMENDA… Boma zapela eno partizansko :)

   • garfi

    IŠČEMO DERATIZATORJA MODERATORJA
    rdeći peder foglof tumpek zagovarja samo zlo in neodgovornost

    • Fogglof Tunnek

     Oho…garfi tudi pride na koncert…samo najprej bo odneso 48.222 podpisf k tovarišu Brglezu…pol pa bo fešta…bomo peli partizanske pesmi…

     • garfi

      pevec Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
      Zdaj v roke puške,
      zdaj naj zapoje mitraljez,
      sovrag bo čutil,
      kako gorak je z nami ples.
      Hej tovariši, ni nam žal krvi
      za svobodno Slovenijo.

     • Alois Kuhelj

      Drava voda je sumela
      Tunnek je za plotom scal!!

   • janez cepec

    u četrtek ne more, majo u Begnah KOL terapijo. tok cajt ga s kolom po glau garbajo, de ta pametn (kol) popusti

    • Fogglof Tunnek

     In Janez KOMENDA bo tam…ali kwa…

     • janez cepec

      ma letno karto, s popustom, na stalnost

     • Fogglof Tunnek

      he he…

     • janez cepec

      no ja, njemu to niti ni tok smešn, bel žalostn

     • Fogglof Tunnek

      meni je smešno…he he…

     • janez cepec

      ja sej, sej tak tud morjo žvet, se je žival, po svoje

     • Fogglof Tunnek

      A zato Janez KOMENDA tako piše…zaradi kola po glavi?

     • janez cepec

      ne to j’ že od prej, u rodu, zgleda, de mu tud kou ne pomaga več

   • Janez

    Ja?
    KAJ?
    ZAKAJ ?
    Zavedeni od OD KPS
    – SO SE SLO STALIN PARTIZANI ! Delali so samomore. Npr. Teharje šef M. VENIŠNIK.
    SO SE

    – NEIZBRISNO OSRAMOTILI ! BRATOMORNO SO NESODNO POMORILI 25.000 BRATOV.

    A?
    Tista 78 letna S. M. – KI JE BAJE PREŽIVELA – RESNO REČ – M O Ž G A N S K O KAP. ?

    Jaz sem bil leta 1974, 1975 v JLA !

    Tam so fantje iz ex YU – IMELI PREGOVOR :

    ” TOJ – DA BI BILA – V J E Š T I C A – NI METLA, PAJALICA – NE TREBA “!

    A, TO KAJ DRŽI ?
    TUDI
    ZA 78 LETNO
    “MEDICINA DEJSTVO – FRŠLOKNJENO S. M.”
    Grozno je videti.
    Zakaj bi hodil gledati 78 let žensko, ki je znan “odklop”. In “grozna” videti. L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    A JE BIL KDO OD TVOJIH PREDNIKOV V – K N O J U ? Povej po resnici.
    Ne
    Nam trobiti stvari, ki nas – nič ne zanimajo.
    Po
    LJ cestah se govori, da je stari človek s “Franc Jožef” brki – mrtev. A so to le govorice?

    https://www.google.si/search?q=sova+voluharica&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3xebvntXUAhVCmBoKHQLTANwQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=tBP5_UzluuG66M:

    • radames

     Zakaj tako odkrito kažeš, da te je strah? Zakaj ne napišeš konkretno z imenom in priimkom Janez Stanovnik, Svetlana Makarović???
     Vedno pišeš z inicijalkami. Ker te je strah! Razumel bi, če bi bila tule še bila Jugoslavija. Ne kaži nam Jugoslavije in strahu!!!

 • Rožle

  Sigurno je Tič že prej poznal Ćakićevo preteklost

 • Kapodistrias

  Spoštovani moderator. Prosim, da brišeš vse te bedaste in primitivne komentarje. Očitno se je ta brezdelna, lena, na državnih jaslih pitana levičarska svojat polastila tudi tega medija. Potem se pa čudimo, kam je šel pokradeni denar v bankah. Tudi za onemogočanje novih, demokratičnih medijev. Zares smo postali ukradena država. Vlada nam levičarska mafija.

  • Slovenec

   Nova24TV Mod 1
   Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju teme, debatiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju, poniževanju, postavljanju medicinskih diagnoz ipd. Kulturni nivo komentiranja in dialoga lahko odražamo tudi brez psovk – z njimi največ poveste prav o sebi.

   • garfi

    idiot Slovenec to garfi • 2 minuti nazaj
    Ne prepiraj se z idiotom , v tem primeru je “Slovenec”. Potegnil te bo na svoj nivo in te premagal z iskušnjami!!

   • Fogglof Tunnek

    Se popolnoma strinjam. Toti desničarji so grozni!!!

    • garfi

     grozno piše Fogglof Tunnek • 28 minut nazaj
     Še enkrat ponavljam…sn pripravljen poklati fse izdajalce slovenskega naroda…od neodomobrancef do ekstremnih janšistof… DOVOLJ JE BLO !!!

     • Fogglof Tunnek

      Za temi besedami stojim…

     • garfi

      ja kmalu
      v vrsti za zastonj ričet

    • Alois Kuhelj

     Mejcken buls so,kot levicarji!

  • radames

   Trudoma se prebijam navzdol, na začetek, kjer so še prebavljivi in zanimivi komentarji. Tule zgoraj pa je tako brezvezno lupanje, da je groza. Forum kvarijo tudi desni, z mlatenjem prazne slame.
   Garfi, odjenjaj.

 • garfi

  titoist Slovenec • 37 minut nazaj
  Tito bi (ce bi bil še živ) danes prepricljivo zmagal na predsedniških volitvah samostojne in svobodne Slovenije!!!

  • janez cepec

   sevede, k bi taki drekači kot si ti zanga volil

   • garfi

    Vol si ja

  • Fogglof Tunnek

   Točno tako…to tudi jas trdim…

   • Alois Kuhelj

    Toirej si ti tud uy temi??

  • neny

   ostan pri naslovni temi.

   • Slovenec

    Ta je že skoz v temi …

  • Slovenec

   Tito bi (če bi bil še živ) danes prepričljivo zmagal na predsedniških volitvah samostojne in svobodne Slovenije!!!

   • garfi

    idiot Slovenec to garfi • 2 minuti nazaj
    Ne prepiraj se z idiotom , v tem primeru je “Slovenec”. Potegnil te bo na svoj nivo in te premagal z iskušnjami!!

   • Alois Kuhelj

    Ce bi se to res zgodilo,je samo dokaz,kako se po 27tih letih uspesno perete mozgane mladini,OK

    • Slovenec

     Vi pa neuspešno.

 • Novakec1

  Bulmastifi drugi del.

  • Fogglof Tunnek

   Dresničarji pa se spravljate a kobile…hahahahahahahahahaha….

   • Rožle

    UDBAŠI …nikoli niso bili desničarji ..

    • Fogglof Tunnek

     Iz dobro obveščenih virof vem, da je bil ta nekdanji policist…porivač kobil…volilec SDS-a !!! Resno !!!

     • garfi

      Fogglof Tunnek • 40 minut nazaj
      Kdo jas? Nič ne vem…

   • garfi

    ZoofiL tretji del

    • Fogglof Tunnek

     To je vaš prvi del…kobile…pol pa pridejo konji na vrsto…torej homoseksualni desničarski zoofili…pa to…

     • garfi

      Fogglof Tunnek • 40 minut nazaj
      Kdo jas? Nič ne vem…

   • Novakec1

    Dobr da nisem desničar, pa levičar tud ne, ka boš pa zdej ovcazagovedna.

 • montyamp

  Kakšno brisanje ???
  Teh par murglosrbskih pljuvalnikov potrebujemo , kot oni potrebujejo sadizem , čeprav ga med desničarji ni , tako dolgo provocirajo da dobijo pošteno po pizdi .
  Potlačena agresija po Freud-Jung teorijah privleče stvari do eskalacij , ki rezultirajo exscese in skrajnosti seveda tudi umore .
  Zato levičarji , potomci svojih morilskih prednikov , vaše žaljenje mi demokrati razumemo tako , da iščete pozornost pri pametnih .
  To je tisto kaj v življenju še niste probali , dialog z inteligenco .
  Dober prepir s pametnimi,
  PA BREZ KLANJA .

  • Fogglof Tunnek

   Eh…domobrance moraš klati !!!

   • montyamp

    Še malo pa vas bo Janša zrihtal .
    Zaj sem jas njegof svetovalec .

    • janez cepec

     pol je pa res u pizdi, Janša mislem

     • montyamp

      Ja saj to vsi pravite .
      Moram reveža rešit .

     • Fogglof Tunnek

      Ne vem no…ko vidim domobranca mi začne roka drhteti in že grabim po nožu…

     • montyamp

      Sn zadnjič spil par špricarof , zato mi je žena skrila fse nože in cevi .

     • Alois Kuhelj

      Prid k men,ti posodim Kragujevacku mavzericu,sem jo kupil za $150,celi outfit,pa se patrone ti posodim,bo smrt lepsa!

 • garfi

  Fogglof Tunnek • 40 minut nazaj
  Kdo jas? Nič ne vem…

  • Fogglof Tunnek

   Ka je zaj to ???????… NIč mi ni jasno !?!?!?

   • garfi

    kr neki levuharjev in libertardov sem že požrl, se pa rdeće murgelske podgane hitro množijo
    zloćinec Fogglof Tunnek se pogreza • 3 minute nazaj
    Še enkrat ponavljam…sn pripravljen poklati fse izdajalce slovenskega naroda…od neodomobrancef do ekstremnih janšistof… DOVOLJ JE BLO !!!

    • montyamp

     Če bo klal izdajalce naj kolje , potem nas bo rešil murglosrbske kolaboracije .
     Živel fogggl , dam jurja

     • garfi

      hkrati pa poziva proti sovražnemu govoru
      jasno saj poziva k nasilju

     • montyamp

      Extrem vseh deviacij , devacija deviacijske deviacije .

    • Fogglof Tunnek

     Ne vem no garfi…ko vidim domobranca mi začne roka drhteti in že grabim po nožu…

 • Slovenec
  • Fogglof Tunnek

   Jas pridem…

   • montyamp

    Če napunim 4 autobuse pridem še jas .

    • Fogglof Tunnek

     Samo bote morali peti partizanske pesmi…drugače vas bomo pretepli kot kristuse…kapish?

     • montyamp

      Haha ,
      hej brigade hitite ,
      na podstrešje se skrijte ,
      kjer je dosti klobas in mesa .
      V selhanci .

     • Fogglof Tunnek

      Tudi ta kitica mi je fšeč…

     • garfi

      na podstrešje se srijte ,

   • garfi

    ja pridemo s Slovensko Zastavo

    • Fogglof Tunnek

     misliš z domobransko…

     • garfi

      DOM BOMO BRANILI JA

     • Slovenec

      Ajd, da te vidim …

     • garfi

      ajd?

     • Slovenec

      AJD!

     • garfi

      AJD! ?

     • Fogglof Tunnek

      garfi se bo posral…

     • garfi

      ajd

     • garfi

      sem doma in branil ga bom

  • garfi

   prijaviti policiji
   ups nimamo je

   • montyamp

    Policijo ima murglosrbija , Slovenija samo plačuje kot HANZIKURBE .
    Tak je blo v yugi .

 • Slovenec

  Koncert Svetlane Makarovič z gosti
  29. junij 2017 21.00, Kongresni trg
  NOSIL BOM RDEČO ZVEZDO

  Koncert Svetlane Makarovič in sodelujočih umetnikov, ki jim je mar in, ki hočejo s svojo pesmijo kovati nov svet. Z rdečimi zvezdami na prsih, simbolom upora in svobode nas bo pesem združila v nekdanjem tovarištvu, ki pozna resnično zgodovino te dežele, je ne potvarja in s ponosom govori o njej! Čas je, da združimo moči za boljši jutri in ni ga, ki bi nas znal bolje združiti, kot pesem.

  NAJ RDEČA ZVEZDA SIJE V PRIHODNOST SVETA!

  VLJUDNO VABLJENI!

  • Fogglof Tunnek

   Jas bom imel titofko na glavi…

   • garfi

    ….jaz pa fotoaparat v roki

   • Alois Kuhelj

    Se na TICA jo natakni,bo Julika bolj srecna!!

  • montyamp

   Vas levičarje še samo pogrebi pa migranti združujejo .
   Kdor seje smrt , žanje smrt
   Amen .

  • garfi

   prijavim policiji ?
   ups nimamo je

  • Alois Kuhelj

   Bratstvi i jedinstvo zgodovinsko dokazano.Ti si en prsmojen juznjak,period!!!

 • garfi

  klavec Fogglof Tunnek se pogreza • 2 minuti nazaj
  Ne vem no garfi…ko vidim domobranca mi začne roka drhteti in že grabim po nožu…
  Ma to mi je v genih…zapisano v DNK-ju…Ne morem si pomagati !!!

  prijavim policiji
  ups nimamo je

  • Fogglof Tunnek

   Ma to mi je v genih…zapisano v DNK-ju…Ne morem si pomagati !!!

   • garfi

    ja
    bolezen norih levićarjev

    • Fogglof Tunnek

     To je isto kot nekateri farški pedofili…tresejo se ko vidijo otroka…jas pa se tresem ko vidim domobranca…enostavno ga moram fentati !!!

     • montyamp

      V kratkem te bodo pokopali .

     • Fogglof Tunnek

      Mene ne tako hitro…mam divjo haloško kri…pa truge ne bojo mogli zapreti…ker mi tič nonstop stoji…

     • montyamp

      Ti bojo zvezdo gor zašraufali .
      Kvinte že maš ???
      M6

     • Alois Kuhelj

      Tale me je pa orngi nasmejala!!

     • neny

      kaj ti bo stal, saj ga nimaš. BUHTELJ res.

     • Fogglof Tunnek

      Kaj ga nimam?…mam 19 cm dugega piceka…Julika je srečna :)

     • Alois Kuhelj

      Lazes,tic je ze mrtev,trugo bodo pa tolk tesno zabili,da se crvi ne bojo mogli ven kozlat!

     • garfi

      rdeći in farški pedofili se poznate

     • Fogglof Tunnek

      garfi čuvaj se me…roka mi drhti…

     • garfi

      imaš rad ričet ?

     • Fogglof Tunnek

      Mam…pa svinjske tace not…tiste parklje najrajši ogladam…

     • garfi

      parklje boš lahko namakal notri

     • Alois Kuhelj

      Glavni je,da ti je Julika tica umirila!

     • neny

      TIČ se je tudi tresel in so ga fentali. Pa ga zagovarjaš kot svetnika.

     • Fogglof Tunnek

      Nič še ni dokazano…kapish?

     • neny

      haha…pa tudi ne bo v črkah za javnost.

     • montyamp

      HIN JE

     • Alois Kuhelj

      Kaj ni dokazano,dokaz je da je Tic mrtev,tudi tisti med nogami!!

  • mannuro

   stisneš na block.. če bi to vsi naredili, bi se lahko pogovarjal samo s svojo ritjo. Drugi ga itak ne vidijo. Potem pa ne bi bilo več zanimivo.

 • montyamp

  Nekdo mora svinjati po portalu .
  Kako pa naj otrokom dokažem in pokažem kakšno gamad krmimo ???

 • garfi

  tumpekove grožnje poslati njihovim preganjalcem sovražnega govora

 • Janez

  Ah !
  G. Garfi !
  Ta tip mnogopišoči
  ex KP, ZK ZLOČINCE ZAGOVARJAJOČI PROVOKATOR – JE BIL ROJEN CCA 1962. LETA !
  JE
  PA IMEL – GOVORI SE TAKO – ZELO TEŽKO OTROŠTVO !
  Baje?
  Je padel z balkona – na GLAVO?
  Pa je zdaj – tak ubošček. In tako – ubogo – pisari.
  PA?
  BAJE – JE PRESTAL – ZELO KRUTO EX ” KP, ZK DRESURO V KP, ZK J. BONDA” ?!
  Ni
  VIDEL NOBENEGA – ŽIVEGA – PRAVEGA DOMOBRANCA.
  Kako pa naj bi ga, rojen 1962?
  Baje!
  So ga?
  Kar njegovi ex KP, ZK “DRESERJI”

  – HUDO – PRETEPALI IN SE ZRAVEN DRLI : ” JAZ SEM – DOMOBRANEC – JAZ TE TEPEM” Baje ?

  No?
  In – baje – so ga tako zdresirali
  – v “neracionalnega sovražnika domobrancev” . KI JIH NIKJER NI ! Za to gre. Baje.

  Kar F.T. – NAJ SAM POVE.
  – Kako so ga “šolali” In za – kaj?

  – pa – ali je bil kdo od F.T. PREDNIKOV. – V KNOJU ?

  Če je to naj R. SLO PAČ
  – PRIPRAVI TERAPEVTSKI TEČAJ
  – ZA POTOMCE EX KP, POLIT MORILCEV. A ne?
  Kaj nam ta tip teži ?
  Če je “njegova ex KP, ZK DEDIŠČINA” RAZLOG
  – z le njegovimi osebnimi travmami.
  F. T. – GLAVO POD HLADNO VODO.
  PARTIZANOV, DOMOBRANCEV – NI VEČ. ŽE DOLGO.

  Tvoje blodnje – nikogar – ne zanimajo. Vsem težiš. Te bodo brcnili – pa bo. A ne ? L.R. J. KOMENDA

  P.s. NOČEMO TAKE “SOVE” Z RDEČIMI OČMI. Normalno “SOVO” – HOČEMO.

  https://www.google.si/search?q=sova+voluharica&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3xebvntXUAhVCmBoKHQLTANwQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=tBP5_UzluuG66M:

  • Duhec

   Hahaha…. Janez aus Komenda o ubogem pisarenju?! Gospod, a Vas sploh kdo bere???

   • Janez

    Pa!
    ŠE
    KAKO ME BEREJO ! Saj ja ti to veš “TUNNEK=DUHEC”.
    Težko službo imaš.
    Po LJ KROŽIJO GOVORICE,
    DA JE ČLOVEK S ” FRANC-JOŽEF BRKI” ŽE MRTEV .
    Mestne govorice – pač.
    A?
    Čudaška, morasta itd. S. M. JE ŠE ŽIVA ?
    A? Saj rojena 1939.
    Nima nobene direkt veze z dokazano polit zločinskimi KP STALIN PARTIZANI.
    Ona?
    Ne rabi imeti groba?
    Ja? Saj otrok takointako – nima.
    Ima – samo veliko – govorijo tako – splavov.
    Če mi veliko plača – kdorkoli – je ne bi šel gledati. Zakaj – le.
    Bog ve – zakaj ? Dobiva – tisto penzijo. Kdo ji je pa splave plačeval? L. R. J KOMENDA

    • Duhec

     Groza kaj si spet spesnil….

     • Janez

      Ja?
      ČE JE PA S. M. – PRAV GROZLJIVA OSEBA.
      Vse moje sorodnice, tete – so prijetne ženske z veliko otroki. Ta pa ? L.r. j. KOMENDA

    • Slovenec

     Janez, a ste vi morda član stranke SDS?

     • Janez

      Ne?
      Le podpornik vseh za nas Slovence pozitivnih pobud.
      Kaj !?
      Pa ti podpiraš SD ?
      KI NAS JE NAJBOLJ ZADOLŽILA, NAM VSILJEVALA SLABE SODNIK ITD.
      SMC, ki slabo vlada itd.
      ZL L. MESCA – KI PIJE PIVO.
      Pametne predloge SDS PODPIRAM, ČLAN PA NISEM. L.R. J. KOMENDA

     • Slovenec

      Ne?
      Le podpornik vseh za nas Slovence pozitivnih pobud.
      Kaj !?
      Pa ti podpiraš SDS?

  • Slovenec

   Janez, a ste vi morda član stranke SDS …?

   • garfi

    si ti ćlan SS ?

 • Fogglof Tunnek

  Svetlana Makarovič: “Nobene sprave ne more biti. Kakšna sprava, kaj ni vse jasno? Saj jih ne pobijamo. Stvar je urejena. Saj tudi vsi partizani nimajo groba. Naj zdaj mi plačujemo za izkopavanje kosti in analize DNK, ki bodo dokazovale, kdo je bil fašist, kdo komunist, kdo je bil ustaš in kdo je bil kar nekdo? Saj imajo spomenike, maše, shode na Rovtah, domobranske pesmi, kdo pa jim kaj hoče? Naj izkopavajo in pokopavajo svoje na svoje stroške, če ne vedo, kje naj prižgejo svečo. Pravzaprav, če ne vedo, kam bi s svečo, naj si jo nekam vtaknejo.” …. hahahahahahahahahahahahahahaha… Bravo Svetlana!!!

  PS: Fsi na koncert “Nosil bom rdečo zvezdo”… Lepo nam bo !!! Peli bomo tudi partizanske pesmi…garfi in Janez KOMENDA tudi prideta…baje..

  • montyamp

   Partizani nimajo grobov , ker so pijavke komunistične rajši žurale s pokradeno hrano in pijačo , namesto da bi poskrbeli za mrtve .
   Zavedati so se Stalinovi maturantje začeli , če morajo vsem ubitim dati grobove ,
   JE CELA SLOVENIJA PREMAJHNA ZA BRITOF .

  • Duhec

   Svetlana bi bla taprava zate…

   • Fogglof Tunnek

    Ne, malo je prestara zame…jo pa zelo spoštujem… Pred nekaj leti je bila na moji šoli…enkratna ženska…brez dlake na jeziku…

    • Duhec

     Ma dej no….. ful je ohranjena. Zlasti tam spodaj….

  • montyamp

   Koliko pogrebov bo po fešti ???

  • Janez

   Aja !
   Jaz !
   Janez – bi tja , kjer se laže, hujska – prišel
   – le na tla – pljuniti. STARA GORENJSKA NAVADA. A me ne bo. L.r. J. KOMENDA

 • Osti jarej
 • montyamp

  Haha , s kerga britofa pa je pobegnila tota grda baba , makarovička ???
  Pa še zlobna je , kot žvepleni .
  Še Matilda ne upa blizu .

 • Fogglof Tunnek

  INTERVJU LETA 2016 ZA HALOZE EXPRESS:

  Tunek: “Pa se vam zdi, da smo fašizem dejansko premagali?”

  Svetlana Makarovič: “Zmaga nad fašizmom je zmerom samo začasna. Vedno znova ga je treba pohoditi. Je kot mrčes, ki se razmnoži, medtem ko ne gledaš. Kot ščurki. Ko že misliš, da si jih zatrl, in pozabiš nanje, v temi spet prilezejo na plano.”

  Tunek: “Res je ga. Svetlana…na portalu Nova24tv je polno takih ščurkof. Fsak dan hodim po njih in čez noč spet prilezejo na plano.”

  • montyamp

   Kdaj in kje so fašisti premagali fašizem ???
   Tolpa klavcev na oblasti , kaj je to ????
   Uresničene sanje svetlane .

  • garfi

   bolezen norih levićarjev:
   domobranci
   fašisti
   mrčes
   ščurki
   ksenofobi
   homofobi
   nacionalisti
   janšisti
   populisti
   klerofašisti
   nacisti

 • MEFISTO

  Tunnek ne more brez pederaštva.

  Če ne zagovarja buzerantov, se bori pa za levico, kjer so tudi sami pedri in lezbače.

  In tako smo nehote prišli do levega fašizma

 • Valter BraniSlav

  Vedno znova se ponavlja da imajo prav ljudje ki najbolj nasprotujejo homoseksualcem sami probleme s sprejemanjem svoje (prikrite) homoseksualnosti. Taki ljudje hocejo da je homoseksualnost obsojana in prepovedana, kajti le v takem okolju so sposobni brzdati sami sebe.
  Najnovejse raziskave is treh elitnih univerz kazejo da je temu tako:

  “Conducted by a research team from the University of Rochester, the University of Essex, England, and the University of California in Santa Barbara, the study breaks ground in documenting that “homophobia is more pronounced in individuals with an unacknowledged attraction to the same sex and who grew up with authoritarian parents who forbade such desires,” a press release from the University of Rochester states.

  To be honest, we’re not surprised. It seems like some kind of Law of the Universe that well-known, homophobic politicians and ministers inevitably get caught in a gay sex scandal at one point or another. Remember U.S. Senator Larry Craig or Pastor Ted Haggard?

  The study shows that “both parenting and sexual orientation play in the formation of intense and visceral fear of homosexuals, including self-reported homophobic attitudes, discriminatory bias, implicit hostility towards gays, and endorsement of anti-gay policies,” states the press release.

  http://blogs.laweekly.com/informer/2012/04/homophobe_study_gay.php.
  https://www.psychologytoday.com/files/u47/Henry_et_al.pdf

  • garfi

   komu ga ti v rit tiščiš

  • neny

   .primerjaš Zda kontinent z eno malo lužo, katero lahko obvlada sam 5 buzijev, kaj še pa več ….

  • Janez

   A?
   Ti to o Čečenih – hudih nasprotnikih LGBT govoriš? L.r. J. KOMENDA

   • Fogglof Tunnek

    Ka se pa ti oglašaš…ti še slovensko ne veš…to pa je napisano v angleščini…dejansko moj materni jezik!!!…Od rojstva pa do 19 leta sn živel v Ameriki…Clevelandu. Še zaj mam tam puno žlahte.

    • neny

     filme gledaš, pa ti kej ostane

     • Fogglof Tunnek

      Moja draga, jas sn ameriški državljan rojen v Clevelandu…What the fuck do you know? Your a bullshit Slovenian right wing…lover of Janez Jansha !!! Capish?

     • neny

      ja in bučnice luščiš v Halozah. Kako to?

     • Fogglof Tunnek

      Nič hudega…meni fhalozah je lepše kot moji žlahti v Ameriki… Pa saj lepo živijo, samo 3X več delajo od nas… Mi fSloveniji smo bolj na easy…lepša narava, boljša hrana, več prijateljef…nikoli ne zamenjam Slovenije za Ameriko!!!

     • neny

      dej ne ser takih svaljkov.

     • Fogglof Tunnek

      neny my love, would you like me to make love to you? Haloze style, without a condom?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Svetlana Makarovič je izobesila rdečo zvezdo na balkon v domu upokojencef. Rekla je… “Če imajo ponekod na fasadi obešen križ, ki je tudi totalitarni simbol, pa naj imam jaz zvezdo, ta mi je bliže. Po svoje je ta zastava tudi moj odgovor na domobranski spomenik v Grahovem in upor proti temu, da je Janez Janša želel odstraniti partizanske praporščake.”

  Bravo Svetlana… Fsi na koncert 29.6.2017 na Kongresnem trgu pod imenom…NOSIL BOM RDEČO ZVEZDO…Lepo nam bo !!!

  • Janez

   Še VODO POTEGNI !
   ZA TEM – KAR SI NAPISAL.
   A moraš 1000x spet in spet
   – kazati – potrdilo “F.T.ODKLOP”? SAJ VIDIMO, DA SI – ODKLOP. L.r. Jaez KOMENDA

 • Janez

  Dobro !
  Bo zanimiv razplet te zadeve !
  Predvsem
  Me zanima,
  ČE PRAVICA DO SAMOOBRAMBE
  PRED VSILJIVIM IN NASILNIM LGBT – JEM – OBSEGA TUDI ? Da ga “fentaš”
  Če?
  Je res nepoustljivo vsiljiv: ga “fentaš” – brez kazni !
  Jasnpravila bo treba postaviti,
  kdaj..?
  V samoobrambi – LGBTJA – LAHKO “FENTAŠ”. A ne ? L. R. J. KOMENDA

  • Fogglof Tunnek

   Poklicni morilec iz tujski legije je hladno krvno ubil nič hudo slutečega umetnika…igralca!?!?

   • neny

    pojdi na pir, ker se ti že meša. Tresočega, pa pene itd…..kot je Tič…

    • Fogglof Tunnek

     A bi ti tudi malo mešala…na meni?… Pa še to, jas pijem šmarnico, ne pira…

     • neny

      steklina, pa to…

     • Fogglof Tunnek

      A steklino imaš, te je pes vgrizno?

     • neny

      ja dober da veš, da bi me lahk…haha

     • Fogglof Tunnek

      Listen neny, would you like to have sex with me… You will feel at least three orgasms. I’m not kidding!!!

     • neny

      odjebi.

     • Fogglof Tunnek

      Common neny, I think I fell in love with you!!!

     • neny

      bumbar.

     • Fogglof Tunnek

      No neny, I’m not a bumbar, but I can give you an orgasm that will be BUUUUUM!!!

     • montyamp

      Je rekla rafalnega al pa nič .
      Verjetno te je spregledala da si že gotof .
      Jezik je premalo …………..

     • Fogglof Tunnek

      My tongue? I can lick her pussy in the 69 position, and she can give me a blow job!!!

     • montyamp

      Hahaha , potem si se pa zbudu s prstom v riti
      in nogo v kahli .

     • Fogglof Tunnek

      Yes, she can stick her finger in my butt, during a blow job. That would be nice.

     • montyamp

      To si prepisal iz udbovskega priročnika ???

     • montyamp

      Makarovički napiši , se boš namuču ko boš v led tišu .

     • Fogglof Tunnek

      Hey montyamp… SHUT UP… Capish?

   • montyamp

    Če pa ni slutil kau ga po pizdariji čaka , je tak scenarij hajboljši za nas , samo za -ića ne .

   • Janez

    Ja ?
    Čečeni LGBTJE – TUDI KAR MORIJO. In kaj storiti?
    V Indoneziji
    JE
    SUHARTO – DAL INDONEZIJSKE KOMUNISTE KAR FILMSKO SNEMANO – KLATI !
    V svarilo
    Je to prebivalstvu Indonezije Suharto – predvajal – na TV INDONESIA.
    Tako.
    Kot se v Sloveniji na kmetih – kolje – pujse !
    Saj
    Punce imajo tudi pravico do samoobrambe – pred posilstvi. Mar ne !
    Neka
    Moja znanka, zelo privlačna
    INSTRUMENTARKA PRI OPERACIJAH V UKC
    – JE KIRURŠKE NOŽE
    NOSILA – KAR – V SVOJI ŽENSKI TORBICI.
    Nekoč je nekoga, ki jo je v kinu probal na silo otipavati – dobro porezala. L.r. J. KOMENDA

   • Janez

    Aja?
    Si ogorčen ?
    A boš šel ?
    V ČEČENIJO PRETEPATI DO LGBTJEV GRDO NEVZGOJENE – ČEČENE ? L.r. J. KOMENDA

   • Janez

    Poklicni
    Ali vsaj plačani trosilec info smeti.
    Nam smeti, maže portal.
    Sankcije za
    POKLICNEGA SMETILCA – BOMO POGRUNTALI. Kazni so vzgojne. L.r. J. KOMENDA

 • montyamp

  Po fogglovem pisanju sklepam da je njegovo življenje kot kravji rep .
  Saj z repom krava opleta , če ne pa na pi… visi .

  • domovina mili dom

   On? On še češplje od daleč ni zavohal.

   • montyamp

    Misliš da laže ???
    Saj komunisti ne lažejo , sam kradejo posiljujejo pa kolejo .

    • domovina mili dom

     Posiljujejo, koljejo, kradejo, lažejo pa ne tako dolgo, da laž postane resnica.

 • Fogglof Tunnek

  INTERVJU ZA ČASOPIS HALOZE EXPRESS:

  Tunek: “ga. Svetlana, zakaj imate tako radi rdečo zvezdo?”

  Svetlana Makarovič: “Rdeča zvezda mi nenehno visi. Najprej je dolgo visela, potem je levica prišla v parlament in sem rekla v redu, lahko jo snamem, in sem obesila škrata Kuzmo, zdaj ko so nekatere barabe, lopovi, vojni dobičkarji, trgovci s smrtjo, podkupovalci, podkupljenci, skratka ogabe, spet na prostosti, pa sem spet obesila rdečo zvezdo. Moja rdeča zvezda bo visela kar še en čas, ker ima pet ostrih krempljev, in naj se vidi, da zna zbadati.”

  Tunek: “Res je spoštovana ga. Svetlana, trgovec s smrtjo ni samo na prostosti, ima namreč svojo medijsko hišo Nova24tv-v službi desnice. Sicer gre za fake news, a kljub temu je en kup klero-desničarskih komentatorjef ki mrzijo rdečo zvezdo in so zelo homofobi. Ubogega Gašperja so raztrgali ob njegovi smrti…nobene pietete. Zelo žalostno.”

 • Fogglof Tunnek

  Tunek: “Fsi ljudje smo verjetno sposobni zločinof. Bi se strinjali ga. Svetlana?

  Svetlana Makarovič: “Mislim, da ja. Mislim, da je vojna za človeštvo, žalibog, naravno stanje. Bistvo vojne je pobijanje, mučenje in poniževanje drugih. Eni pobijajo druge, in kdor pač v vojni zmaga, se maščuje nad premaganim. To je človeško pravilo. Gorje premagancem. Premaganci so pač podvrženi maščevanju. Tukaj je seveda tudi ogromno ljudi, ki niso zločinci, ki so res žrtve, ampak kar povprek pa ne moreš reči, da so vsi nedolžni. Enačenje NOB z domobranstvom pa je do skrajnosti nesramno. Navsezadnje je imel vsak možnost, da se odloči. Partizani so v svobodo verjeli, ne vem pa, za koga so se borili domobranci. Jaz pravim, da v bistvu za tretji rajh.”

  Tunek: “Pa to že jas fseskozi trdim. Neodomobranci še zdaj hočejo izvesti lustracijo a Milan Kučan in pokojni dr. Janez Drnofšek sta najbolj zaslužna za našo osamosvojitef. Fse je dokaj mirno potekalo, deset dnevna vojna z malo žrtvami. Janez Janša pa je hotel totalno vojno z mnogimi žrtvami, hvala bogu, da ga teritorialni oficirji in vodje niso poslušali.”

  Svetlana: “Podgana!”

  Bravo Svetlana… Fsi na koncert 29.6.2017 na Kongresnem trgu pod imenom…NOSIL BOM RDEČO ZVEZDO…Lepo nam bo !!!

  • montyamp

   PARTIZANI JA PARTIZANI .
   Ne pa prekprokleta horda ušivih gošarskih klavcev .
   Fogggl zaj pa glej da me neboš razpido .
   To bo tak kot tisto ko so Haložani strelali čez Dravo .
   Ročno zategni , ne bo ti žal .

   • Fogglof Tunnek

    Pazi da ti ne bom piz** razbil, tak po haloško… TEKLA BO KRI… Kapish?

    • montyamp

     Haha , turbo šmarnica kvinton .

     • Fogglof Tunnek

      Ja, tudi šmarnica bo tekla…in kvinton…meni v grlu!!!

 • Fogglof Tunnek

  Svetlana Makarovič in somišljeniki razglašamo rdeče zvezde za simbol upora in svobode in s tem Slovenijo potiskamo korak naprej, v čas razcveta in blaginje!!!

  Svetlana Makarovič bo 29. junija na Kongresnem trgu skupaj z več kot sto glasbeniki uprizorila koncert, ki bo poudarjal simboliko rdeče zvezde. Ta ji ne pomeni simbola totalitarizma, temveč simbol združevanja, svobode, upora. V tem duhu bo naravnan dogodek, na katerem se ji bodo pridružili pefci in inštrumentalisti v režiji Nike Bezeljak.

  PRIDITE V ČIM VEČJEM ŠTEVILU, da bomo igrali in peli…

  PS: Po novem pa volimo preimenovano stranko LEVICA !!!

  • tohuvabohu

   Iz IDS je danes izstopilo skoraj STO pomembnih članov. Kar tako naprej!

   • Anton

    pač gre za klasično že preverjeno in dokazno rotacijo zvestih vojščakov, oportunistov z vrst levih strank, vprašanje je v katero stranko bodo v prihajajočih se volitvah rotirali današnji volilci SMC-ja.

    • tohuvabohu

     Porazgubili se bodo tako kot nekdanji LDSovci.

 • Janez

  OK PTIČEM T. I. ” S M R D O K A V R A M ”
  Se
  MORAM OPRAVIČITI – ZELO OK, POZITIVNI VITALNI PTIČI – SO “SMRDOKAVRE”
  Samo
  hudo pač zares smrdijo, ker se s smradom – branijo plenilcev.
  Pospravijo veliko škodljivcev. Pridni, pozitivni ptiči so.
  F. T. – si ne zasluži imena pridnih ok in zanimivih ptičev – ” SMRDOKAVR”
  Kaj
  SE TRUDIŠ F.T.
  – SAJ TI VERJAMEMO – DA SI BUTNEN !
  Pa “ODKLOP” .
  Totalen.
  A? V
  ZL – V – ZDRUŽENI LEVICI
  – SO TAKO BUTNJENI IN ODKLOPLJENI KOT SE ZDIŠ ?
  – TI !
  Dobro, da vemo.
  BOMO VSEM OSVETOVALI – VOLJENJE, DAJANJE GLASOV – ZL !!! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  NOOČEMO TAKE R.SLO “SOVE”

  https://www.google.si/search?q=sova+voluharica&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3xebvntXUAhVCmBoKHQLTANwQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=tBP5_UzluuG66M:

 • Janez

  NE PRIDITE !
  I G N O R I R A J M O – antipatičarko S.M. Na njenem – upajmo – zadnjem nastopu !

  V čim manjšem številu – naj lažejo , skovikajo in krulijo tam ! L. R? Janez KOMENDA

  P.S. NOČEMO RDEČE-OKE R. SLO “SOVE”

  https://www.google.si/search?q=sova+voluharica&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3xebvntXUAhVCmBoKHQLTANwQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=tBP5_UzluuG66M:

  • Duhec

   Hahaha…. zdej pa že ne pridite…. itak, ker bi vas blo pet al pa manj.

 • Slovenec

  Preberite še: “ŽIVEL JOSIP BROZ TITO!”

 • Rožle

  g.MIHA…naj se javi pri službenem vhodu Bauhausa…!!!…PONAVLJAM…..g.MIHA …naj se javi pri službenem vhodu Bauhausa…!!!…

 • samsara

  Kateremu preverjenemu tovarišu oz. tovarišici preiskovalni sodnici bo zaupan ta, hm, nekako kočljiv primer umora?
  Krivosodje pravi, da ne bo izdajalo imen, navkljub takšni odločbi informacijske pooblaščenke.

  • Fogglof Tunnek

   Zaupaj Luka Mesecu… izvolili so ga za koordinatorja nove stranke LEVICA, njegova namestnica je Violeta Tomič… Gremo LEVICA !!!

   • garfi

    greste u maloro

 • Janez

  Ti – ” ROŽLE”
  Zakaj ?
  A
  Ti veš ?
  Zakaj – v pisanju – F. TUNNEK – DELUJE – TAKO – ” BUTNJENO” ?
  Govori se .
  Da je
  v otroštvu – padel – z balkona – na glavo ?
  Govori se,
  DA VELIKO PIJE ITD.
  PA SE ZALETAVA Z GLAVO
  – OB ZIDOVE, STENE, DA
  – PADA PO ŠTENGAH, V
  – ŠTANGE CESTNIH LUČI IN SEMAFORJEV NA CESTI – DA SE ZALETAVA ?
  Pa?
  Da so mu?
  Na tečajih za “james bonda” vtepali v glavo – komunizem?!
  In sovraštvo do
  – domobrancev, ki jih sploh – ni poznal.
  A ?
  TI VEŠ KAJ JE S TEM ?
  RAZRVANIM, NAPOL NORIM NESREČNIKOM o d F. TUNNKA ? A je bolan ? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  NOČEMO NORIH IN RDEČE-OKIH LJUDI V R. SLO “SOVI”

  https://www.google.si/search?q=sova+voluharica&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3xebvntXUAhVCmBoKHQLTANwQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=tBP5_UzluuG66M:

 • Fogglof Tunnek

  Na današnjem združitvenem kongresu LEVICE je bilo videti tudi nekaj znanih obrazov, med drugim predsednika konfederacije sindikatov javnega sektorja Branimirja Štruklja, evropskega poslanca Igorja Šoltesa, ekonomista Jožeta Mencingerja in psihologinjo Gabi Čačinovič Vogrinčič… Gremo Luka, gremo LEVICAAAAAAAAA !!!

  • garfi

   si že ćlan ZoofiLov

  • Anton

   huda konkurenca,bedakov namreč

   sarkazem press

  • garfi

   ……..AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  • tohuvabohu

   Haaaahahahahaha, sami uzurpatorji. Nobenega spoštovanja vrednega gosta. Dobro ste začeli, res. Pobili se žal niste, ker je pred tem izstopilo kakih sto vidnih članov.

  • tohuvabohu

   A je bila Tanja Levičar Pucko tudi tam?

  • Janez

   Gremo Luka !
   Pojdi piti pivo. TRI VELIKE PIRE. Zmoreš. Si v Pelikanu – dokazal.
   In se zraven levo-
   leno pretegovati
   – kot se zna LENO OPITO PRETEGOVATI – le ZL LUKA MESEC ! L.r. J. KOMENDA

 • garfi

  ZoofiLi se množijo
  če vas ne nategnejo ZL vas bo pa L
  ali pa idioti IDS

 • MEFISTO

  Srbija je dobila za premierko deklarirano lezbačo.

  Tudi naši levičarji se tolažijo, da smo v minevajočem mandatu dobili že poltretjo prvo damo samo zaradi kamuflaže.

 • garfi

  danes bo pokalo
  mogoče bo padel kakšen bandit v prvi vrsti

 • Fogglof Tunnek

  Krivo vam je zaradi LEVICE…nove stare stranke…in seksi stroge violete. Fouš ste!!!

  • garfi

   Koza tumpek te vara

 • garfi

  Janez Janša na proslavi ob dnevu državnosti v Vitovljah
  Kulturno turistično društvo Vitovlje vabi na proslavo ob dnevu državnosti v nedeljo, 25. junija 2017, ob 19. uri v Vitovljah.
  Nastopili bodo učenci OŠ Šempas, Mešani pevski zbor Lipa Šempas, Muzikantje izpod Vitovske gore, Pihalni orkester Nova Gorica in pripadniki OZVVS Veteran Nova Gorica. Slavnostni govornik bo predsednik SDS Janez Janša. Za zabavo bo poskrbel Trio Goriška.
  V primeru slabega vremena bo proslava v dvorani v Šempasu.

 • neny

  Prebrala sem par naših novinarskih člankov, diplomski del, strokovnih člankov, o biseksualnosti nastaja nova prikrita veda, ki jo zagovarja ogabna slovenska stroka, za katero bi bilo dejansko najboljše, da se sama požene v vesolje. Z intuicijo ali pa brez nje.

  Južno pa karkoli, še jim je vseeno ostalo več zdrave pameti.

 • garfi

  pri levićarjih so prepovedane substance dovoljene
  po navodilih na steklenički vse obrnejo na glavo
  za foglovega tumpeka šmarnica ni prepovedana substanca

  • tohuvabohu

   Rabijo jih, da pridejo na level zero.

  • Fogglof Tunnek

   Kokain?

   • garfi

    šmarnica

    • Fogglof Tunnek

     Šmarnica je zakon…

     • tohuvabohu

      Zaton, hahaha.

     • garfi

      no vidiš

 • garfi

  “Psihiatrični izvedenci so v njegovem primeru ugotovili, da si je zaželel spolnega odnosa z drugim moškim, več dni sta si izmenjavala sporočila, preden sta se dobila v živo. Po končanem spolnem odnosu je storilca samorefleksija prignala v obžalovanje in tako hud občutek krivde, da se je v afektu znesel nad seksualnim partnerjem in ga brutalno pretepel. Storilec se je zaradi trenutka neprištevnosti izognil zaporni kazni, dobil je dveletno pogojno kazen in obvezno zdravljenje na psihiatriji. To še zdaleč ni osamljen primer, smo izvedeli.”
  tega seveda ne izvemo zaradi pietete

  • Fogglof Tunnek

   To je fse laž kar si napisal !!!

   • garfi

    prevod
    To je fse res kar si napisal !!!

 • cosmosjasnovidec

  Tako je pri buzičih.Levaki se buzerirajo zraven pa žerejo drogo in,ko se pobijejo med sabo pa spet zvračajo krivdo na vse drugo.

 • garfi

  mamila levićarji buzeranti pedri janković in naš denar
  samo u YugoButalama

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Mestno gledališče ljubljansko se je zavilo v žalovanje… pročelje hiše je golo sivo, obrazi igralcef, ki sicer s plakatof gledajo na Čopovo, so umaknjeni, kot da je tudi stavba obnemela ob smrti Gašperja Tiča.
  Desnosučni, malo pietete prosim!!!

  • garfi

   na pieteto
   nosiš črne gate ?

   • Fogglof Tunnek

    ob žalni slovesnosti do roba zapolnjen z belimi svečami in boleče resnimi obrazi fseh igralcev MGL-ja. Fsak izmed njih mu je povedal kaj v spomin in iz fseh besed je bilo čutiti ljubezen, spoštovanje, nepopisno žalost, pa tudi humor, ki je na trenutke tu in tam poblisnil vun v “tičefski maniri”.

    • garfi

     iz ljubezni je bil nasilen do bivše žene

     • Fogglof Tunnek

      Bil je, kot so to znova in znova pofdarjajo njegovi kolegi, srce in duša teatra, spiritus agens, učitelj, svetovalec, prijatelj, pronicljif sogovornik in zbadljif poslušatelj, čuteč, inteligenten, nežen človek s silno prezenco in močnim glasom.

     • Burek Burecki

      Bil je navaden peder drogerant…

     • garfi

      v rit si zatakni propagando
      bil je aktiven pedersko ideološki škodljivec
      in pederski režiser
      samo to me zanima

  • Janez

   Kaj pa ?
   LEVO- ZALETENI – ” KOMUNIST ” – LGBT ZAGOVORNIK F. TUNNEK?

   Tvoja pieteta – do tisočev nesodnih KOMUNISTIČNO POMORJENIH . L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  Baje!
  JE UMORJENI
  LGBT ” IGRALEC – BIL NEZAPOSLEN !
  In
  – JE GRDO NADIRAL RTVSLOJEVKO GO. LJERKO BIZIILJ !
  Zato,
  Da ni nič – o AFERI – “LGBT UMOR ” – na RTV SLO ?
  Jaz – RTV SLO – SPLOH NE GLEDAM . L.R. J. KOMENDA Govorijo tako.

 • Burek Burecki

  Ma daj. A so nasli kaj droge ko so pregledali njegovo stanovanje ali sobo doma? A je glih tisti dan vse prodal? Vsi so guzomirji v tem gledaliscu. Kr govorijo nekaj. Naj se sprijaznejo. Tic je bil navadna svinja ki ni znal jebat moske brez drogiranja.

  • Fogglof Tunnek

   Jas mam občutek, da si ti klero-fašistični prasec…ki si bil kot deček jeban v rit od farškega župnika. A imam praf?

   • Makkhinho

    Vsi nestrpni slovenceljni z latentnimi homoseksualnimi imopulzi, ki bi ga radi ali sesali, ali v ritko dobili, so končno dobili poligon, za izražanje svojih iz razcepeljene identitete izhajajočih frustracij. Tipični slovencljarski pedri. Ko bereš, kaj vse te kreteni pišejo ne moreš verjet!

  • neny

   znal, znal….ni pa tak užitek, kot se lahk prebere. Amerika je pred nami… Moderne zvezde so panseksualke, ki seksajo z vsemi in vsem, biseksualnost pa neki normalnega v zakonih, svingerstvo tudi, zato je varanje zastarel pojem.

 • Fogglof Tunnek

  Gašper Tič je bil velik igralec, avtor besedil in režiser, katerega najbolj domače okolje sta bila smeh in komika!!!… To je to kar manjka vam desnosučnim !!!

 • Fogglof Tunnek

  Gašper je bil eden izmed tistih ljudi, ki za seboj pustijo velikansko črno luknjo, v katero so se pogreznili in zdaj poznajo njeno skrivnost, ostali pa lahko le opazujejo. Brez besed!!!… Upam da Cakića zaprejo v samico za 40 let!!!

 • Fogglof Tunnek

  Gašper, bil si ikona za otroke. Fsem si veliko pomenil in si jim znal stvari približati do potankosti, zato so bile tvoje oddaje tudi najbolj gledane.

  Počivaj v miru!!!

 • Slovenec

  Dobro ?
  Bo zanimiv razplet te zadeve !
  Predvsem
  Me zanima,
  ČE PRAVICA DO SAMOOBRAMBE
  PRED VSILJIVIM IN NASILNIM JANŠISTOM – JEM – OBSEGA TUDI ? Da ga “fentaš”
  Če?
  Je res nepoustljivo vsiljiv: ga “fentaš” – brez kazni !
  Jasnpravila bo treba postaviti,
  kdaj..?
  V samoobrambi – JANŠISTA – LAHKO “FENTAŠ”. A ne ? L. R. J. Slovenec

  • Krtača 17

   Po desnakarsko je recept preprost. Štil od metle v rit (pazi trske) si porineš pol pa lahko kolješ kolkor hočeš. Na konc se pa izgovarjaš na skupinsko posilstvo.

  • Janez

   Nakaži !
   NOVI24TV – DONACIJO
   VSAJ – 20 € – ZARADI PLAGIATA MOJEGA ZAPISA.
   DOBRO
   NAPIŠEM – A NE? DA MOJE ZAPISE KAR – PREPISUJEŠ !
   Ja!
   Saj
   VIDIM-O,
   DA SI VES PRESTRAŠEN !
   Jaz
   Nisem imel z
   LGBTJI NIKOLI NOBENEGA STIKA : pravili smo jim “tetke””buzi-pujsi” ipd.
   Sem
   Pa slišal, da so vedno obstaljale krimi klapice, ki so “buzije” izsiljevali !
   A?
   Po novem so , obstojijo
   – že kar KLAPE. ZA “MESARSKO” OBDELAVO – LGBTJEV ? Se zdi. L.r. JANEZ KOMENDA

   • Slovenec

    Nakazal !
    NOVI24TV – DONACIJO
    VSAJ – 20 € – ZARADI PLAGIATA TVOJEGA ZAPISA.
    DOBRO

    • Janez

     Lepo !
     Še fotokopijo SLIKO FOTOKOPIJE OBRAZCA ZA NAKAZILA DENARJA !
     Objavi na kakem LINKU.
     IN
     ME OPOZORI
     – NA TA DOKAZ, DA VIDIM, ČE SI RES NAKAZAL.
     SI TI
     NOVI24TV – TAKOINTAKO DOLŽAN PROVZIJO OD PLAČIL !
     Za objave tvojih hujskaštev – na tem ok doljubnem portalu. Pošten bodi ! L.r. J. KOMENDA

  • Olga

   Grozite?

   • Slovenec

    Pomanjkanje humorja je znak nižje inteligence. Ovce npr. sploh ne poznajo humorja.

   • Janez

    Falzificiral !
    Je moj zapis,
    Kjer sem pisal, kar storiti – če te neustavljivo napada – kak LGBT.
    Moj smiselen tekst – je ? Le presukal tako, da ne gre za LGBTJE !
    Vstavil je nas. Slo domoljube.
    Nekateri rečejo – “janšiste”.
    PAČ. TUNNKOVA HUJSKANJA, SE VE. Ni nič pomembnega. L.r. Janez KOMENDA

 • Krtača 17

  15 let najmanj brez možnosti izpusta potem pa izgon iz države nazaj od koder je prišel. Naš tale sigurno ni.

  • sprehajalec

   Cakić je levičar. Levičarji so ga naredili za Slovenca.

   • neny

    in uničli. Bolje da bi ostal kjer je bil.

  • Janez

   Pa daj !
   TO NI FUZBAL NAVIJANJE
   – SAJ IMAMO POLICIJO, PA SODIŠČA
   – MORDA JE BIL PA CAKIĆ RES OMAMLJEN IN POSILJEVAN S STRANI LGBTJA !?

   – bo organi MNZ PREISKAVA POKAZALA. A ne ? Jaz jim zaupam. L.r. J. KOMENDA

  • Jana Novak

   V opozorilo, da se Srbinov ne posiljuje. Njim se utrga. Prvo parado ponosa je v Beogradu varovalo 5000 policajev.

 • MEFISTO

  Kaj naj storim?

  Shicofrenično zatežene levičarske proslave ne morem gledati, na NOVI skače iz vsakega nicka nori major Tunnek s svojimi idoti in sparina je neznosna.

  • Prle

   Vzemi štrik in naredi konec takemu življenju.

   • Olga

    ????? Bolje, da vi naredite tako, saj bo kmalu sodišče za komunistične udbaške zločine!

  • Janez

   Ja? GMEFISTO !
   RAZLOGI ZA SLABO VOLJO SO VEDNO, ZA BOLJŠO VOLJO – PA TUUDI !
   Jaz!
   Npr. RTVSLO SPLOH NE GLEDAM
   – PA NISEM SLABE VOLJE. Enostavno – ne vem, kakšna – je ta proslava.

   Bil !
   PA SEM PRI
   MAŠI ZA SLOVENIJO – BILA JE NORMAL, LEPA.
   V LJ STOLNICI.
   TAM PRISOTNI “ŽAL” PREDS. R. SLO
   B. PAHOR – ŠE NE VE,
   KDAJ SE PRI MAŠI SEDI, KDAJ PA STOJI. Pa je gledal druge, ali vstajajo. Ali sedajo.

   BI ZANIMIVO VEDETI – NA KAJ “ŽAL”PREDS. PAHOR MISLI,
   KO SLIŠI BESEDE DUHOVNIKA O “NEBEŠKEM, BOŽJEM KRALJESTVU” . Vakum?
   Enkrat !
   Se ga povabi na Novo24tv – pa se gavpraša .
   O njegovem razmišljanju med sv. Mašami
   – pri katerih mora prisostvovati. Kaj? Vakum?
   Zdi se, da mu je v ospredju njegova skrb za “lutkasti” videz. Ah – ja? L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  Ali?
  Je res – kar se govori po LJ CESTAH?
  Da je človek z brki “FRANC JOŽEF” ŽE MRTEV ? A kdo kaj ve ?
  Take
  GOVORICE BI PA ŽE MORALE BITI JANO POVEDANE. Ne pa rekla-kazala. L.r. J. KOMENDA

 • Aresnica

  Če je bil Tič peder- je velika verjetnost,da je storilca omamil (GHB) in posilil.Joj,joj- kje živim.
  ____________
  Lep pozdrav

  P.s.: V nekem rdečem časopisu sem prebral – nekako takole_ U… je naboljši očka na svetu-_ in ostal sem BREZ BESED.

  • Kosobrin

   To je rekel njegov sin in mi mu moramo verjeti. Prepričan sem, da je to tudi bil.

   • Aresnica

    Saj verjamem _ ampak tako so pisali dominantni mediji na prvi strani časopisa- niso pa napisali, o svobodni umetnosti, ko se lahko nek človek polula in poserje (pokaka) sredi lokala-kot izraz svobodne umetnosti.
    ____________
    Lep pozdrav

  • KIKI

   O mrtvih vse dobro! – je znan rek, ki vsaj naznanja človeško noto strpnosti!…
   Vendar se pa pri ugotovljenih nasilnih elementih, ki so povzročitelji smrti (umor, uboj),
   tako leporečje ne uporablja, tudi, če oseba nosi “ključ nebeških vrat”!
   V takšnem primeru, ko gre za “persono”, javno osebo, se kaj hitro vse pomete
   pod preprogo, češ, to je nemogoče!, in o tem čim manj besed, dokler se ne pozabi .

   Naše stanovanje je mejilo na znano gledališče v RS; to, kar so stanovalci objekta
   ob teatru doživljali s strani hrama “visoke kulture”, ni opisovati, ker se mi upira, oziroma
   gabi!…po vsaki premieri ali malo bolj popularni predstavi so se prostori teatra spremenili
   v navadno kurbišče, veliki “umetniki” pa so svoje izživljanje z odrov strastno nadaljevali,
   se opijali, drogirali in seksali po dolgem in poćez!!
   In drugi dan je bila ulica vsa v črepinjah in vsa pokozlana…mi pa smo še naprej
   občudovali velike akterje velike kulturne sprevrženosti!!!

 • Janez

  Zbrali smo !
  48.222 PODPISOV ZA REFERENDUM ZA 2. TIR . Bravo g. Vili in vsi njegovi. L.r. JANEZ KOMENDA

 • neny
  • garfi

   progresivci

 • cosmosjasnovidec

  Daj spelji se čefutarski guzič.Pojdi naj ti dol zašijejo tvojo levaško buzerantsko rit gnusoba pedrovska.

 • Janez

  Ah?
  Ti.
  VERJETNO RDEČE-OKA “SOVA” POJDI ŽE SPAT. SPREMENI SE V NORMALNO
  “SOVO”. Parlament R. SLO
  – BO RAZBARVANJE EVENT. RDEČIH OČI R. SLO “SOVE” – ŽE IZVEDEL. L.R. Janez KOMEND
  P.S.
  SOVA RDEČEOKA . IŠČI – PRAVE VOLUHARJE, ZAJEDALCE R. SLO.

  https://www.google.si/search?q=sova+voluharica&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3xebvntXUAhVCmBoKHQLTANwQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=tBP5_UzluuG66M:

 • garfi

  pedrać

  • Janez

   G. Garfi !
   Dajte temu težaku kak
   – NASLOV PREDELOVALCEV PUJSOV
   V MESNINSKE IZDELKE
   ZA PREHRANO ?
   – DOMAČIH ŽIVALI:PSOV, MUCKOV ITD. MATER, JE TEŽEK ! L.R. Janez KOMENDA

   • garfi

    moderator bi bil dovolj

 • garfi

  levićarji kot vedno združujejo ves poden proti normalnim
  oni luzerji so sedaj progresivci in normalni nazadnjaki
  Tino Mamič je lepo povedal, da isti medij laže o privatnih zadevah Janše
  o pederskem tiču pa je prava svinjarija zasebna stvar in cenzurira
  torej tipićna levićarska dvojna merila
  in to je treba ustaviti

 • Janez

  ŽIVELI
  PUJSI IN
  PROIZVAJALCI PASJE HRANE,
  “PASJE RADOSTI” IN PODOBNEGA ! Surovin se ne manjka. L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  NOČNA MISEL,
  OB NOČNI PESMICI – NEKEGA A LA ” LGBT-ZMEŠANCA”
  DOMISLICA – VERJETNO – VREDNA REALIZACIJE ?

  V S I L J I V O S T
  LGBTJEV BO TREBA PRAVNO IN KAZENSKO UREDITI . Resno.
  Tista “Cakićeva metoda” je sicer učinkovita. A “nič” pravna !
  Naj še drugi povedo svoje mnenje.
  “Cakić “,
  Čečenske metode sankcioniranja LGBT VSILJIVOSTI SO VPRAŠLJIVE. L.r. J. KOMENDA

  • MEFISTO

   Če bodo v LGBT vztrajali pri pravno sporni, vendar učinkoviti Čakićevi metodi, jim tega ne smemo braniti.

   Oni že vedo, kaj je najbolje za njih.

 • Darth Vader

  hehehehe LGTBQ postajajo ogrožena vrsta :)

  • MEFISTO

   Zakaj se čudiš?

   Sprevržena spolnost je vendar degeneracija človeške vrste!

   • Aresnica

    MEFISTO – to je bolezen.
    ____________
    Lep pozdrav

 • Branidom

  Sex drogs in CECA

  • garfi

   sex dogs in progres

 • Aton

  Gašper je dobil. Toda slovenski totalitarni (nacistični, komunistični) mediji pa nič. Toda še pomnite, tovariši, kaj ste delali pri naročenem “slučaju” Magajna?

 • dr Janez Sveti

  JBG od nečesa moraš crknit. Na izbiro je ogromno načinov. Ne priporočam kuhanja v vrelem olju!
  D Janez Sveti Genij

 • Aton

  Ker odgovorni in prvorazredni novinarji molčijo, je prav, da se pojavljajo najrazličnejše zgodbe… o pedofilu!

  • dr Janez Sveti

   Pedofilu??? Od kje pa tebi ta neumnost??
   DR Janez Sveti psihoanalitik

   • Aton

    Ne bodi tako pikolovski. Par let gor ali dol…Pa pouči se s primerom Magajna, da boš videl, kaj vse delajo pedofili!

    • dr Janez Sveti

     Jaz vem. Ti nimaš pojma kaj pomeni pedofil!
     DR janez Sveti genij

     • MEFISTO

      Pedofil je tovariš, ki se je hvalil, da so mu ga pušile 10 – 12 letne deklice in ki se je še zražal, kako pokvarjeni so dandanes otroci.

      Sicer ga pa tudi ti dobo pznaš.

     • dr Janez Sveti

      Nimam pojma o komu govoriš. Ne poznam pedofilov. Niti me zanima. Razlagam samo raznim zaostalim ljudem, kaj pomeni kakšna spolna oznaka.
      DR Janez Sveti genij

     • Aton

      DR Janez Sveti pedofil, prav imaš!

     • dr Janez Sveti

      Saj od bedaka,nisem pričakoval pametnega komentarja.
      DR Janez Sveti genij

     • Aton

      Oprosti, prekličem!

     • dr Janez Sveti

      Tudi jaz :)
      Dr Janez Sveti preklicovalec

     • Aton

      Pedofil je Magajna, ker so v medijih tako rekli!. Tokrat so tiho. In ker je znano, da tišina pove trikrat več,… torej…

     • dr Janez Sveti

      Ne blebetaj.Magajna je oproščen obtožb. Ti pa ne verjemi vsega kar piše v “cajtngah”!
      DR Janez Sveti genij

     • Aton

      Magajna je morda oproščen, toda njegova politična kariera je uspešno uničena …v “cajtngah”. Brez odškodnine!

     • dr Janez Sveti

      To drži,
      DR Janez SVeti

 • garfi

  ko nenormalno in škodljivo s pomočjo levićarjev postane progresivno
  Homoseksualnost ni le neobičajna in nemoralna, je tudi škodljiva. Poglejte naslednja dejstva:
  · 43 % belcev homoseksualcev ima spolni odnos s 500 ali več partnerji v svojem življenju.
  · 28 % belih moških homoseksualcev ima več kot 1000 spolnih partnerjev v času svojega življenja.
  Ali je imeti spolne odnose s 500 do 1000 različnimi ljudmi normalno? To je za mnoge homoseksualce v tej študiji dejstvo. Po vseh kriterijih je to perverzija. Tako široko razmahnjena promiskuiteta razloži, zakaj je med homoseksualci veliko manj zvestobe kot med heteroseksualci. Statistike nam pokažejo, da je homoseksualnost spolna perverzija. Njihov življenjski stil je direktno povezan s promiskuiteto in nezvestobo. Homoseksualni pari niso enaki kot heteroseksualni. Razlika je ogromna. Na Nizozemskem, kjer so homoseksualne poroke legalizirane od leta 2001, so študije
  pokazale, da so imeli “predani” homoseksualni pari osem izvenzakonskih spolnih partnerjev na leto. Heteroseksualna partnerja ne veljata za normalen par, če imata poleg odnosa eden z drugim vsakih šest tednov spolne odnose še z nekom.
  Vedno se najde nekdo, ki pravi, da pozna homoseksualen par, v katerem sta si partnerja zvesta že več kot 20 let, vendar je to velika in zelo redka izjema, kot lahko vidimo iz študij.
  http://sprejmi.blogspot.si/2015/12/kaj-moramo-vedeti-o-homoseksualnosti.html

  • sevenx

   2 grda sta lahko zvesta. 2 lepa nikoli.

  • Blaž Škof

   A si tablete pozabu vzet

   • garfi

    ne, si pa ti pozabu kaj je normalno

   • Svetozar Petrovic

    Ni jih pozabo drogeras jih je za malico crkn

  • Makkhinho

   Pa kaj te hudiča brigajo konsenzualni spolni odnosi ljudi, ki so usmerjeni, kot so, povrh vsega še ne po svoji izbiri! Kako hudiča misliš, da je to tvoja stvar v kakršnikoli obliki! Presneti slovenceljni zagovedni zakompleksani s krščansko krivdo našponani!

   Ob vseh takih dogodkih priplava na površje taka ostudna greznica “mnenj” samooklicanih moralnih razsojevalcev, pri čemer gredo eni celo tako daleč, da človeku na podlagi njegove spolne usmerjenosti privoščijo smrt, človeka primejo antidemokratični impulzi. Idiotom- prepovedano gobezdati!

   Smeti simptomatične kmetavzarsko-podalpske slovencljarske!

   • garfi

    dejstva so ostudna ja
    si leviĆar in peder ?
    agresivno uničujete otroke, prave družine, normalnost itd itd
    in to z denarjem, ki nam ga kradete
    banda usrana

 • garfi

  levićarska progresivnost v praksi
  Tukaj je povzetek tega, kar smo omenili do zdaj:
  · Nasilje med partnerji je 44-krat večje med lezbijkami in 300-krat večje med homoseksualnimi moškimi.
  · Homoseksualci so najmanj 50 % bolj nagnjeni k depresiji, anksioznosti in zlorabi substanc.
  · Tveganje samomora je 200 % večje pri homoseksualcih.
  · Homoseksualci imajo 2-krat večje tveganje, da se okužijo z aidsom.
  · Življenjska doba pri homoseksualcih je 20 let krajša.
  · Homoseksualni moški imajo 2-krat večje tveganje, da zbolijo za rakom.
  · Lezbijke imajo večje tveganje za raka na prsih.
  · Lezbijke imajo 2-krat večjo nagnjenost k debelosti.

  • Svetozar Petrovic

   Kdor se zadnji smeje se bo ejal

   • Viljamus

    Naj te še Svetlana v rit brcne na orgiji.

    • Svetozar Petrovic

     Tvojega Pankrti bo pater Janez. Spolnosti ucil

 • garfi

  pravilno, da pedre preučuje zoolog
  Ena od taktik, ki jo homoseksualni lobiji uporabljajo, je ta, da trdijo, da je procent homoseksualcev v družbi mnogo večji, kot je dejansko res. Tako trdijo, da je 10 % populacije homoseksualne. Te napačne trditve so povzete iz študije, ki jo je leta 1948 objavil zoolog Alfred Kinsey. Do danes je bila ta študija povsem ovržena zaradi neuravnoteženega števila študentov in zločincev, obsojenih spolnih napadov. Bolj natančne študije kažejo na to, da je le od 1 do 2 % Američanov homoseksualcev, glede na 2000 US census Bureau pa je manj kot 1 % ameriških gospodinjstev homoseksualnih. To je precej manj, kot homoseksualni lobiji želijo, da bi javnost verjela, da jih je.

  • Olga

   Dobro, da ankete ni opravljal župan Hoč, ker potem bi bilo samo 10% normalnih ljudi (heteroseksualnih)!

   • garfi

    tako dobijo-ukradejo 10x več denarja

  • Cucurbita Pepo

   Homosexualnost se pri mnogih živalih giblje okoli 10%.

   • garfi

    in kaj hočeš povedati manipulirati

    • Cucurbita Pepo

     Da homosexualnost ni nič nenavadnega.

     • garfi

      aha
      tudi perverznost ni nič nenavadnega
      je pa škodljivo

     • Cucurbita Pepo

      Homosexualnost je škodljiva komu in zakaj ? Homosexualcem ker imajo manj možnosti za izdelavo potomcev ?

     • garfi

      otroke vam bodo dostavljali droni preko pošte

  • Svetozar Petrovic

   Peder ti je bo ded mama Pankrtitvoji želim tebi tvojim in jansinim pankrtom dolgo življenje in neozdravljivo bolezen amen če res sijete od nedolžnosti naj vas Bog vzame čimprej amen

   • garfi

    pedri ste hudi človekoljubi

 • salma hayek

  Je Miro Petek od svojih pretepačev zahteval podkupnine v imenu kriminalne in koruptne Janševe vlade? (to bi bilo orbanovim tretjerazrednim pisunom ustrezno ugibanje; če se Petek ne zaveda neustreznosti in nizkega populizma tegale in takšnih člankov, potem so ga napadalci uspeli ubiti. Samo mrtev in čustveno ubit človek lahko v tako nejasnih okoliščinah dopusti, da je žrtev kriminala takole oblatena v komentarjih in v člankih) rip, petek

  • Lustrator

   Nekateri očitno poletne vročine ne prenašate najbolje, da vam uspe spisati takšne komentarje.
   Če je ta članek kaj, je to čisto nasprotje od populizma – populizem na to temo lahko bereš v vseh mainstream medijih, kjer vsi po vrsti sadijo rožice in brez kančka raziskovalnega novinarstva slikajo javnosti črnobelo sliko.

 • šmentanamuha

  “…Ko je prišlo do krute smrti Gašperja Tiča, naj bi bil Cakić omamljen z GHB, imenovanim tudi droga za posilstvo, pri Tiču pa naj bi našli sledove alkohola, kokaina in kamagre. Gre za neke vrste cenejšo viagro, ki jo je mogoče dobiti brez recepta. Cakić naj bi se sicer iz omamljenosti prebudil med spolno zlorabo. In še preden je poklical policijo, naj bi po telefonu govoril z očetom ter mu povedal, kaj se je zgodilo.
  * Tudi sicer naj bi policija v stanovanju Gašperja Tiča našla precej kokaina.”… poroča Požar report.
  http://www.pozareport.si/?Id=crna_kronika&View=novica&novicaID=22874

  • Svetozar Petrovic

   Ma tvoj otrok je je govno posiljevali pedofil kot oče zatikanja hlapcic Mars v hlev hlapci gospodarjem lipicanske plodit smrt Sloveniji in fasistom

   • MEFISTO

    Mojemu prjatlu razumnemu pa slabo kaže.

    Ni čudno, da se mu je slabo končalo.

  • Svetozar Petrovic

   Če lahko zbiram med dvema zloma med levimi homici pa tvojimi pedofilskim Pankrti raznim črti Jakoba Janezu psojebci

 • VERZIFIKATOR

  AH, PRESNETO

  Ah, presneto, saprabolt, hudiča,
  mar je treba venomer te slike,
  ali ni dovolj že ptičje klike?
  Kaže vedno istega se tiča!

  Kakšen tukaj ekshibicionizem
  noč in dan se z isto sliko zganja?
  Bralce ta podoba le odganja
  in dejanja zla primitivizem.

  Ni mi najti žal besed poetskih,
  da bi urednikom dopovedal:
  sem doslej kljunaša se nagledal,
  sliko iz razlogov stran estetskih!

  • salma hayek

   Verzifikatorju mezi driska iz riti, rime pa izpod tastature. Dvojno onesnažen človek

 • Anze

  je pa res da kar koli se zgodi nima noben nobenemu pravice uzet življenja!!!…razsojal bo nakoncu Bog…Zato si pa use eno zasluži zaporno kazen da razmisli kaj je naredil…nimaš pravice nobenemu uzet življenja.

  • šmentanamuha

   Tič je dobu, kar si je zaslužu. Postal je demon, lahko pa bi ostal ugleden gledališki igralec, vendar se je odločil drugače. Zavedaj se, da nam taki modeli prodajajo kulturo. Ni stvar v spolni orientiranosti ampak v spolni iztirjenosti, ki človeka duhovno razkroji. Hiter pokop je znak, da so hoteli odstranit materialne dokaze. Zdaj lahko prirejajo in frizirajo zgodbo kolikor želijo. Bomo videli, kakšen bo epilog.

   • Svetozar Petrovic

    Epilog črt in Jakob itele

    • šmentanamuha

     Cakić ni noben biser, ampak če je bil zadrogiran in spolno zlorabljen, potem je njegovo ravnanje logično. Hitra eliminacija trupla pove samo to, da sojenje ne bo pošteno.

    • MEFISTO

     Prosim administratorja, naj ne izbriše gornjega primitivca.

     Naj se v svarilo drugim večno vidi, kaj zmore omračen rdečkarski um.

     Pa še avtor je tako nekam domače znan.

     • Svetozar Petrovic

      Ma Mars pedofili posiljvalski

   • primsek

    Gorenak Piškotek se ne nabija v rit. On deli piškotke, to je pravi model krščanskega pedrajska za novo tisočletje

   • Makkhinho

    Kot se ve obstajajo geji (homoseksualci) in pedri (karakterna lastnost- z drugim imenom škodljivec ali ničvrednež).

    To kar govoriš je skrajno prifuknjeno, in skoraj simptom( žal…) slovenskega karakternega pedrstva. Pravim skoraj, ker je mejen primer- morda bi moral obiskati kakšnega terapevta, ker iz povedanega ni čisto jasno, ali si totalen kreten, ali pač klinični primerek. Lahko bi še kaj dopisal, pa ne bom, ker bi bilo zgolj odveč.

 • primsek

  To je res grozno, kar se dogaja med pedri in dilerji. Pravi odgovor je fant, ki je obglavil očeta in mater. Bili so pravi vzor Primcu Teme in Metki Brezzevnik : oče in mati in otrok = srečna družina. Posebej, ko sta bila prva dva mrtva

 • Luka

  Iz lgbt krogov sem izvedel, da so Cakiču morali šivati rit. (Ne hecam se).

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!