Ko pamet povsem odpove: Tako Vajglova asistentka Jelena Aleksić brani islamski terorizem

Jelena Aleksić (foto: FB)

Slovenska levičarska “intelektualna” scena ima veliko težav, ko gre za obsodbe islamskega terorizma ali razgrajanje ter nasilje levih fašistov, seveda pa nikoli ne zamudijo priložnosti za udrihanje po “nacijih” in “desničarjih”. Eden od takih primerov s tviterja je Jelena Aleksić, levičarski jurišnik iz pisarne Iva Vajgla, sociologinja ter nekdanja članica stranke Zares. 

Berlinčani se verjetno še zelo dobro spomnijo terorističnega napada 19. decembra lani, ko je terorist skrajne islamske organizacije ISIS zapeljal 25-tonski tovornjak v množico ljudi na božičnem sejmu in prekinil božično idilo. Pri tem je hladnokrvno ubil 12 ljudi, 48 pa jih je ranil.

Napad, ki je vreden obsodbe v vseh pogledih, pa je dobil zagovornika na družbenih omrežjih. Na slovenski levičarski sceni je takrat nalogo z odliko opravila asistentka evropskega poslanca Iva Vajgla Jelena Aleksić, ki je brezsramno zapisala, “seveda, dajmo linčat napadalca in se ne spraševat, kaj ga je privedlo do tako skrajnega ravnanja. Tipično. Ker je najlažje #nipameti.”

Levičarski večvrednostni kompleks
Ne glede na to, da je islamski terorizem največja varnostna grožnja 21. stoletja, in ga obsojajo od Los Angelesa do Vladivostoka, se v Sloveniji najdejo “višje razumna bitja” iz socioloških združenj in levih političnih strank ter raje bruhajo gnev nad prestrašenimi in jeznimi državljani, ki jih je politika odprtih vrat obsodila na življenje v strahu pred novimi terorističnimi grožnjami vsaj še naslednja tri desetletja, kot to ocenjujejo strokovnjaki za varnost. Seveda tovrstna merila pri levičarjih veljajo samo, ko gre za islamski terorizem ali uničevalna divjanja levih fašistov, kot jih zadnje dneve lahko vidimo v Charlottevillu v ZDA, kjer so slednji celo postali žrtve terorističnega dejanja nekega nacista, ki se je v množico zakadil z avtom in eno osebo celo ubil. Vredno vsega obsojanja. Evropo pa je v tem tednu prizadel nov val terorističnih napadov, od Barcelone v Španiji, ki je terjal 14 življenj, ranjenih pa je preko 100 ljudi, do napada na Finskem in v Nemčiji.

Z Jeleno Aleksić se je glede zadnjega incidenta soočil tudi nekdanji minister in bloger ter tviteraš Žiga Turk, in sicer z njeno lastno izjavo, vendar od nje ni dobil odgovora, razen tega, da “nič ne šteka.” Kot vsem slovenskim družboslovcem so tudi Aleksićevi na Fakulteti za družbene vede ob študiju dali vedeti, da bodo s to izobrazbo postali smetana družbe in jim ne bo treba v življenju ničesar argumentirati. Oni imajo prav že samo zato, ker drugi nič ne vedo, to pa je zgolj argument moči, ki ga dodatno podpihujejo dominantni mediji. Njihovo bahavost, nadutost in resnično vrednost jim na srečo pokažejo šele družbena omrežja, edina pluralna medijska okolja.

Jelena Aleksić je od 2012 asistentka evropskega poslanca Iva Vajgla, v obdobju od 2006 do 2014 je bila članica Občinskega sveta Občine Medvode na listi propadle stranke Zares. Od 2005 je članica predsedstva Slovenskega sociološkega društva. Med 2005 in 2008 je delala kot svetovalka v poslanski skupini v Državnem zboru, od 2008 do 2011 pa kot vodja kabineta predsednika Državnega zbora.

C. Š.

 • Novakec1

  Priimek vse pove, takih je malo morje v tej vukojebini.

 • antimur

  Takšno čefursko potomko je potrebno takoj odklopiti iz državnih jasli. Skoraj ni več Slovencev in to je vse krivda levaške politike. Ne bi imel pripomb na njeno narodnost, če bi ta odvratnica dala od sebe kaj pametnega, so pa vsi po vrsti, vsaj večina teh pritepencev in njihovih potomcev “glupi” kot noč, in vsi so antislovenci. Ob takšni izjavi bi jo moral kakšen svojec žrtve krepko preko njene grde tikve.

  • marker

   Največ takih primerkov vsebuje stranka SMC. Priseljenci nam krojijo politiko po zaslugi levice. V normalni demokratični državi take osebe nikoli ne bi bile v politiki. Mi smo pa edini komunistični otok sredi Evrope. Paktiramo z Rusi, ZDA pa nas ne mara tudi po zaslugi levice. Ko jim bo spet zmanjkalo denarja, naj gredo ponj v Rusijo in ne v ZDA.

 • sloustava

  Hahaha, blondinka pac! Je pa zanimivo, da so levicarke pretezno blond. Ce so pa slucajno “drugolaske”, so pa priimki na -ic… Cistokrvni mesanci pac, zato je na Slovencih in Slovenkah , da se jih znebimo, skupaj s puhloglavci in vecnimi slovenskimi stalini, ljubljencki madzaronov! Kako? Na volitvah!! Presstituciji pa vzeti zagon in jih procesirati, kot bo to naredil dr. Zimmermann s Carlovo! Resnica nad laz, ki je postala groteskni moto komunizma kot nesmrtna dusa.

  • FUCK COMMUNISM

   Levuharke so predvsem grde…

   • Steiermark

    Vsi levuhaji so grdi, ker njihov izgled zrcali njihovo podobo v duši…..

    • FUCK COMMUNISM

     Crno, hinavsko, izdajalsko, pokvarjeno, smrdljivo in kosmato levuharsko duso. Fuj!!!

 • Majda

  Moj nasvet: povezati Fajonovo, Vajgla, njih podrepnike, lepo v sopek in jih poslati v stab ISISa. Vsi bomo veseli, saj bomo dobili tocno to, kar si zelimo!

 • FUCK COMMUNISM

  Jelena Aleksić… Ce bi bila Slovenija normalna drzava, bi ena cefurka, kot je ta, lahko tukaj zivela, studirala, se izpopolnjevala, delala, placevala davke, prispevala svoj del, imela druzino, bila uspesna… besede ne bi imela pa nobene!!!! Ker kakorkoli jo obracas, je tujka! In vedno bo!!! Ni Slovenka in nikoli ne bo!! Nam bo ena takale levuharska cefurka solila pamet?!?!?!?!? Naj gre krava pokvarjena govorit te njene idiotizme svojcem zrtev! Kar pred njimi naj poskusa bit pametna in te islamisticne pizdune, ki jih njena levuharska pakaza vabi v Evropo, pred svojci zrtev opravicuje!

 • Cenzuriran 4x

  Desna mentaliteta spet seje svoje brihtne domislice. Upam da je vsem jasno zakaj ne bojo nikdar več vladal.

  • FUCK COMMUNISM

   Ker pod levuharji nam je pa vsem tako lepo, a ne, tele!?!?

   • Cenzuriran 4x

    Kot sem rekel, izkazuješ svojo plitko mentaliteto.

    • pajot

     Ti bi si moral spremeniti nick. Ubrisan 4x bi bolj ustrezalo.

     • Cenzuriran 4x

      Še en ki izkazuje svojo globokoumnost.

     • šmentanamuha

      Tvoja globokoumna izjava me je naravnost pretresla. Iz katerega tolmuna srkaš to silno modrost?

     • rubec

      hehe

    • FUCK COMMUNISM

     Ce en levuhar tako o meni misli, potem ocitno ze nekaj delam prav. Ti kar nadaljuj… ti… ki si tako globok…

    • mariborčanka

     no, jaz pa do zdaj nisem vedela, da je tudi mentaliteta lahko ali plitka ali pa globoka… ker za mene je mentaliteta bila pač samo mentaliteta… in kak je dobro, da sem prebrala ta komentar

  • šmentanamuha

   Če si že domišljaš, da si pameten, vsaj napiši kaj pametnega, tako pa nisi niti uspel dojeti, o čem je govora. S tole puhlico si samo povedal, da nisi med najbolj brihtnimi.

 • rubec

  Ko bo jelena doživela teroristični napad bo razlog jasen. Rilc ima namazan z jetrno pašteto. Je čisto vseeno če je morebiti piščančja in ne svinjska, čifur ju itak ne loči.

 • Kaj je napadalca privedlo do takega skrajnega ravnanja? Mislim da vzgoja iz rane mladosti, koran, sla po ubijanju in dajati drugim ljudem trpljenje,..verjetno je več vzrokov. Ga. Jelena kaj pa vi mislite zakaj?

  • pajot

   Prepričan sem,da aleksićka ne misli nič. Džihadiste bi spraševala o vzrokih njihove dejavnosti,tistega v Charlottesvillu pa bi obesila na prvi kandelaber.Srbi so take osebe imenovali poturice.

   • piko8

    Srbe na vrbe pa bo mir!!

 • centurion

  Jelena Aleksiććććććć je srbska levičarska kurba z
  delom za nedoločen čas v Sloveniji, zato se lahko tako
  zajebava na račun in iz proračuna SLOVENCEV.
  Naj gre to teorijo, kurba, predavati svojim na Terazije v Beograd,
  pa bomo videli koliko časa bo meketala take kretenizme,
  preden bi jo Šešljevi nabili na kol.

  • Egon83

   Čefurske mrhe si več dovolijo pri nas kot v svojih matičnih vukojebinah, otresajo gofljo z svojimi izjavami proti Slovencem, Murgel, Aščić, Violeta… Lahko so ”pogumne” saj imajo suport od medijev in politike. Stric google in kolektivni spomin si bosta zapomnila vse te kretenske izjave z zelnika FDV-ja, prišel bo dan povračila in izstavitev računa.

   • AIRWAYS

    Upam, da res pride dan!

   • dob

    V Bosni in v Srbiji nimajo komunizma. Če tam serješ komunistične klanfe ne prideš cel domov.

 • Morala

  In takšne osebke plačujemo?! Če bi bila žrtev nekdo od njenih svojcev oz. sorodnikov, ali bi se še spraševala takšne neumnosti?

  • centurion

   Njenim svojcem se to ne more zgoditi.
   Ne hodijo na božične sejme sejme, kamor se zapeljejo
   musli-tovornjaki, ampak so zamaskirani v vrstah antife ali
   v varnih garažah z bulmastifi…

 • karpelec

  Najlažje je napihovati prazen balon, ko pa poči, pa je najlažje biti žrtev, včasih se ti sfecla in hočeš biti napadalec, na koncu pa že veš kaj si.

 • janez.pokoncni

  Ne vem kaj je hujše ; to, da so leve gnide povsem zmešane ali to, da so neskončno pokvarjene – vem, oboje. So zmešane barabe.
  Osebno vedno težje sprejemam, da se preko večine in njihovih demokratičnih odločitev, peljemo vsi v PM. Nimam problemov s poveličevanjem svoje nacije oziroma poniževanjem katerekoli druge nacije, imam pa vedno večji problem sprejemati vladavino norcev – levakov.

  btw.,
  Vpliv konkretno te zmešane pijavke na Vajgla je zanemarljiv, ker je on itak sam dovolj velik problem, brez “pomoči” ostalih norcev.

  • dob

   Vedno so obstajali mentalno omejeni ljudje in pokvarjenci. Le da jim v Sloveniji dovolimo zasedati vse vodilne položaje, vladati, poneumljati prebivalstvo in pisati zakonodajo.

   • Anton

    BRAVOOO dob, odlično povedano, brez dlake na jeziku, predvsem pa iskreno

    sarkazem press

   • janez.pokoncni

    Ja problem je, ko nacijo prevzame kolektivna blaznost. Seveda si tega nismo izmislili mi. Skozi zgodovino takšnih primerov mrgoli (antične Athene, Rim, Azteki, Francozi konec 18 stoletja, itd.)

    • indijanka

     To blaznost vzdržujejo socialni transferi namesto aren. Žalostno.

     • janez.pokoncni

      Ja, socialni transferji + ostali državni “transferji”. Družbeno dno je običajno tudi inteligenčno dno, nesposobno resnih akcij (“kanon fujter”). Konkretno pri nas so najbolj divji tisti, ki lahko izgubijo največ : kup zaposlenih pri državnih jaslih, kupi “kvazi” podjetnikov zlizanih izključno na državo, itd.
      * itd – ne da se mi naštevati, ker sem se spomnil odličnega primera.
      Slovenski “kulturniki”. Glasbeniki (tisti ta “pravi” = naši) so zasedli SAZAS in preko zakonov pobirajo “davke” (obvezne prispevke), ki jim omogočajo fantastično življenje za popolnoma nič rezultatov.
      Pa kompletni šolski sistem, predvsem visokošolski. Ti ljudje lahko izgubijo VSE!! Morali bi se začeti truditi, delati, skratka, če bi se kaj spremenilo, ne bi več mogli za popolnoma nič živeti lagodnih življenje na račun nas.

     • traktor

      Aleluja. Ena boljših analiz, kar sem jih bral tule.

    • Mojca pokraculja

     “Neronov Rim” se pripravlja, a kaj potem ?

     • janez.pokoncni

      Težko je prognozirati prihodnost ampak, če se učimo iz preteklosti, trenutna družbena dekadenca vodi v nekaj zelo grdega. Kaj po tem? Če pokukamo v zgodovino ; vsi sistemi, ki so razpadli zaradi blaznosti družbe/nacije, so razpadli dokončno.
      Največji imperij v zgodovini, ki je trajal več kot 800 let (Rimski) je razpadel grozovito. Italija (drobec Rimskega imerija) se je zložila skupaj šele pred parimi desetletji (v 19stem stoletju).
      Trenutna situacija je “ubitačna”. Na eni strani na nivoju ž’vali ampak složni in enotni muslimani, na drugi strani povsem razgrajen sistem vsakršnih vrednot t.i. razvitega sveta, za kar je v vseh pogledih odgovorna levica.
      Po mojem obstaja le ena možnost, da se rešimo popolnega propada naše družbe – iztrebljenje levice preden nas vse skupaj odpeljejo v pogubo.

     • Mojca pokraculja

      Pišuka, zadeva izgleda brezizhodna, brezupna. Ne smemo dopustiti da Smrt prevlada nad Življenjem, kot pravi dob. Sicer nas bo pogoltnila Smrt ? Na kaj takega enostavno ne morem pristati.

     • janez.pokoncni

      Upanje vedno obstaja. Poglej Madžarsko in Poljsko. Če bi Evropa politično izgledala kot ti dve državi, bi lahko politično večinsko poenoteni poblaznelo levico prepovedali in za stoletja, ki sledijo, postavili Svet v prave tirnice. Konec koncev so v 20tem stoletju v ZDA komuniste orgn preganjali. Danes vemo, kako zelo prav so imeli!
      Muslimani zadnje mesece zelo pomagajo odpirati oči tudi tistim bolj zabitim in … upanje obstaja dokler smo živi.

     • Mojca pokraculja

      Maš prav, samo nas so “zjebali” 45.leta še na hujši način kot Madžare in Poljake. V bistvu so nas ubili s komunizmom na način bratstva in enotnosti.Zgubili smo se v jugoslovenarstvu.
      Zdaj pa lahko samo z nostalgijo gledam portret moje pra pra pra pra babice iz leta 1856. Spoštovane gospe, v meščanski obleki, kultivirane, šolane….Vse so nam uničili.
      Nihče pa nikakor noče razumeti, da nas ne američani ne zahodnjaki niso nikoli marali zaradi komunizma. Trst, Koroška, itd. lep primer.
      Problem je, ker si nihče noče mazati rok zaradi nas, v kar nekateri polagajo upe. Sami pa ne moremo kaj dosti narediti. Zavrgli in uničili so še tistih nekaj ljudi v naciji (npr. Pučnik), ki bi gotovo naredili preobrat v pravo smer. Jasno, zakaj so jih onemogočili, zdaj lahko mirno harajo naprej.
      Eh upanje.

     • janez.pokoncni

      JA !!!! Da ne filozofiramo o tem ali smo Slovani ali Karantanci. Za to debato ni bistveno. Bistveno je, da smo vsaj od 7 stoletja dalje na tej zemlji kot nacija preživeli do 1945tega, od tega vsaj 1200 let pod germansko nadvlado (od 8 stoletja do 1918 skoraj brez prekinitev).
      Ohranili smo jezik in kulturo potem pa se je zgodila SHS in lahkotno prelivanje balkana preko slovenske krvi, da bi se balkanizacija razmahnila na polno po letu 1945.
      Strinjam se. Mi smo v zelo zajebani situaciji. Tu in tam prilepim tale link http://hrastnik.mojforum.si/hrastnik-post-43376.html !!

      Za lažje razumevanje (ne tvoje, tebi so stvari jasne). Zamislimo si, da nas 100.000 Slovencev drži večino pomembnih funkcij v Črni gori v svojih rokah, zraven pa spustimo tu in tam še kakšnega Črnogorca, ki pa je politično naš. Čigava bi bila Črna gora?

      In še!!
      Prepričan sem, če ne bi bilo Hrvaške, bi danes že imeli tretjo (ali katero že po vrsti) Jugoslavijo. Ne glede na to, kako nas režim hujska proti Hrvatom, so ti zanekrat garant, da nas “levaki” ne morejo priključiti k domovinam svojih prednikov.

     • Mojca pokraculja

      JA !!! Madonca, na to zadnje pa nisem pomislila. Hrvaška ima res eno čudno zemljepisno obliko. Zdaj mi je jasno zakaj, narava in zgodovina poskrbita za marsikaj.

     • Mojca pokraculja

      Spisek je mnogo daljši. Kje so še vsi tisti po faksih itd.
      Ni nam pomoči.

   • princeska

    Grebatorji pa pristavijo svoj lonček grdobij, da jim le iz vsega tega kaj kapne.

 • resnicaboli

  Vprašam kako je lahko ta skrajni levičar Vajgl v liberalnem združenju ALDE so ti v Evropi vsi gluhi i slepi in nasedajo in verjamejo vse kar jim pove brez preverjanja?

  • Steiermark

   Na žalost , spoznavamo, da ta “evropska združenja” še vedno promovirajo in podpirajo antievropsko usmerjeno drhal in okupacijo Evrope, ter iztrebljanje avtohtonih!

 • RealRevolution

  Zenske in moski,ki zagovarjajo burke,bi jo morali sami nositi.Potem bi videli te “frajerje”,ce bi se bili za islamizacijo.Ze pred desetletjem so upozarjali,da izgradnja ene dzamije pomeni,islamizacija cele drzave!
  Levicarji namerno podpirajo islamizacijo,da pokazejo kako proti so Krscanstvu.Nevede si kopajo grob.Njih ne boste mogli podkupiti tako kot sodstva,tudi ce jim pokazete milijon medtem ko brusi sekiro,ne bo pomagalo.Potem bodo pa spet desni vojscaki vredu a ne?!SMC pa v teh casih na veliko “zateguje” in spara na vojski.Bebci…

  • Hun

   desni vojscaki? hahaha…kdo so to vitezi okrogle mize, vikingi…al ksni pravljicni junaki v tvoji betici

   • FUCK COMMUNISM

    Nas bos spoznal, ko bo pocilo! Ne skrbi! Pizde levuharske pospeseno delate na tem. Se vidimo takrat!

    • Hun

     take spoznas ko je pokanja konec.. prides iz skrivalne lukne kot najvecji junak

     • FUCK COMMUNISM

      Ja… kar sanjaj. Bos takrat pokazal kdo si. Vaso “hrabrost” dobr poznam. Namig, upostevaj po lastni presoji: ne obuj si pretezkih cevljev, da te ne bodo ovirali med begom!

     • Hun

      bulerjev al martinsou ne bom obuval to je tvoja moda

     • Steiermark

      Raje si nagobčnik nadeni, ker pri begu ti bo bolj koristilo, če boš bos, takrat divjaki ddosegate največjo hitrost, brez pehanja v vašo usmrajeno vsrano balkansko rit….

     • Hun

      slovnica in razum ti danes mal pesata…a te se pomirjevalne tablete drzijo…prevelka doza

     • Steiermark

      huniću, tebi ni videti, da bi lahko soddil o slovenski slovnici, niti da bi imel velike kapacitete razmišljanja, ob prazni jugosrbski glavi, ki ti jo sproti zadekajo z slamo, da ti ne veje preveč, prepih, po njej! Pomirjeval, kot izgleda, tudi ne jemlješ, ker dresiranci kot ti, delajo vse po ukazih gospodarjev – kot psi!

     • FUCK COMMUNISM

      Ja, sam ta samo bevska kot en usran mops

     • Hun

      vidm da sm te precital brez da te vidm…resnica te je cist s tira vrgla

     • FUCK COMMUNISM

      Zanimiva blodnja perverznega levuharskega pedra…

     • Steiermark

      Lepo si se opisal in tudi svoje tovariše, ki so se kot podgane skrivale v podzemlju, v času osamosvajanja naše domovine , nato pa, po koncu vojne pohiteli nazaj in okupirali vse pomembne in odločujoče pozicije, ki jih jugoudbovska drhal, nikoli ni izpustila iz svojih krvavih krempljev! Samo zagamani jugosrbski idiot , v Sloveniji, lahko take idiotizme ven meče…

     • Hun

      slovenijo so vodil slovenci…res pa da so bli samooklicani partijski vodje povzpetniki na hrbtih sonarodnjakov…
      enako pa je danes na hrvaskem samo da je kontra struja prisla nazaj iz argentine vodt drzavo…potomci ustašev k so spizdl in pustil obubozano rajo

     • Steiermark

      Potomec koga si pa ti? Tistih, ki so klali, balkanskih divjakov ki so s podgano titom prihrumeli s hadžarji in rezali na koščke, poštene Slovence, jih “posmrtno razlaščali”, pedofilirali, posiljevali, ustvarili preko 700 množičnih morišč – grobišč, ki se še vedno ne poznajo vsa, ter v njih “počivajo” posmrtni ostanki žrtev te drhali, ki je v drugo poskusila klati Slovence, 1991, vendar so jim to preprečili sposobni branilci Slovenije in Slovencev, pod vodstvom sposobnih voditeljev, kot je JJ in Krkovič! Onadva sta poskrbela, da so tvoji duševno pohabljeni turški hlapci, oktobra istega leta, bežali , nazaj, v vašo otačbino……s , od strahu , polnimi hlačami!

     • Hun

      nism bil takrat v JNA med 19letnimi naborniki iz cele yuge, ki se jim sanal ni kaj se dogaja…

     • Hun

      drgac pa ti povem resnico….na tebe ženško glavco sigurn ne bom cakal da me bos branla pred hudim

    • Hun

     sebe si prvic spoznal kam spadas ko ti je kamerad počil čmar

     • FUCK COMMUNISM

      Lej pedercina usrana, jaz se tvojim perverzijam samo pomilovalno smejim, provociras me pa ravno toliko, da ti odpisujem in gledam kako noris. Levuharji ste lahek plen. Od nekdaj!

     • Hun

      desna budala res ne odneha..to je dejstvo…za levuharja ne vem nism mel opravka z njim

     • FUCK COMMUNISM

      Vsaka desna budala ima v sebi vec vsebine, ponosa in ljubezni do svojega naroda in domovine, kot najvecja levuharska zivina! Vsak!!! Da mi en pederasticen levuhar rece desna budala je zame kompliment!!!

     • Hun

      budala je budala…nima veze v kero stran so jo vzgojil

 • Anton

  ajej kako so padli standardi. Dandanes je očitno lahko intelektualec že vsak prišlek, posameznik z visokošolsko izobrazbo, če pa je NAŠ, pa sploh.

  sarkazem press

 • Darth Vader

  od kdaj pa imamo v slovenski abecedi mekani Ć ?

  • FUCK COMMUNISM

   Nimamo ga, levuharji ga dovoljujejo!

   • Hun

    pa najraj ga mate naciji mekani ć…ceprou bi teb pasal tvrdi u perdo..kajneda kmetić

    • FUCK COMMUNISM

     Ne, nisem peder tko kot ti! Men so lepe desnicarske zenske vsec. Tvoje levuharke so pa tko grde, smrdljive in kosmate, da me niti ne cudi, da imas rajs moske riti. Tko da, sej te razumem, ti se kar levuharskih supkov drz in se tolazi z njimi!

     • Hun

      priznj da ga zjutrej najraj fafaš…poskinanemu kameradu

     • FUCK COMMUNISM

      A je fafanje sirastih levuharskih ticev tvoj fetis?!? Fak si nagravzen! Tipicen levuhar!

     • Hun

      binglov ole je za kozo najbol…rec kameradu da te po faci grdi nasprica

     • FUCK COMMUNISM

      Ja ja, bom bom… a si si zdaj nafilal tvojo sprevrzeno levuharsko nagravzno pedersko slo?!? Si pomeckal pajaca??

     • Hun

      dobr si se napalil vidm…hitlerjev kratkohlacni pederajzl..hahaha

     • FUCK COMMUNISM

      Spet bedasta blodnja pedrastega levuharja

     • Hun

      vrjamm da ti je desna kosmata roka od kamerada všeč…

     • FUCK COMMUNISM

      Ce bi ti en peder nastavil pistolo na celo in bi ti rekel, da te al fenta al pa pofuka, bi mu ti ziher rit nastavil… pederast nagravzen

     • Hun

      zate vem da si bi sam porinil kurac v usta in pištolo v rit

     • FUCK COMMUNISM

      Torej sem imel prav…?!? Spet!!! Fuck I’m good…

     • Hun

      praus da si pofukan dobr…

     • FUCK COMMUNISM

      Anglescina ocitno ni ravno ena tvojih mocnejsih stvari, a ne?!

 • PLavi-mil

  Želim, da sreča to čefurka en islamist.

  • Steiermark

   ja, ampak z kombijem……in da jo trofi!

  • WatsonForus

   ja, s polnimi jajci

 • indijanka

  Linč? Do pravega linča še ni prišlo. Objavijo naj slike žtrvovanih otrok. Zadnji je bil star tri leta. Potem bo lahko sociologinja, s kavča po televiziji, spremljala pravi linč. Kdo ve, če bo potem pri sebi kot
  človek politik prevzela del krivde? Razlogi teh skrajnih dejanj tičijo v politiki.

  • Hun

   za katere otroke govoris…tiste ki vsak dan umirajo od bomb in lakote…
   is kje ti spremlas kaos…direkt iz bojisca…

   • FUCK COMMUNISM

    Se en debilen komentar levuharskega pedra! Sprenevedanje ti je treba zabit v glavo!

    • Hun

     teb je treba najprej v rit da ti pride do glave

     • FUCK COMMUNISM

      Tipicna levuharska mentaliteta: vse imate v riti. Sam nismo vsi supki, kot ste vi, pa ce si se tko zelis, da bi bili!

     • Hun

      supkov pa brezobraznih pick je dost v sloveniji…pokoncnih mož je ostal bore malo

     • FUCK COMMUNISM

      Res je! In ti nisi eden izmed nas!

     • Hun

      za pokoncnega te naredijo lastna dejanja ne besede…tak naziv ti dajo drugi ne sam seb

     • FUCK COMMUNISM

      Tak naziv so meni ze davno dali ljudje, do katerih gleznjev ti ne bos segel nikoli.

     • Hun

      tebe je sam sirokoustenje…ti zivis nek v rovtah . poznas pa bore malo ljudi

     • FUCK COMMUNISM

      Fak ste levuharji polni sebe. Ti scene sploh ves ne kaj so PRAVE rovte!!!

     • Hun

      gore in hribi so eno…iz zabacenih rovte se nm pa ti oglasas…cudno da mas internet

     • FUCK COMMUNISM

      Kaj bos se nas, desnicarske budale, neuporabnega naucil?!?

     • Steiermark

      huniću, prav imaš, res vas je še veliko brezobraznih p…..k ostalo v Sloveniji, namesto da bi si zagotovili, oktobra 1991 vozovnico, enosmerno, za v srbijo oz. vašo jugoslavijo!

     • Hun

      Štajersko so partizani istrgal iz rok švabom…

     • FUCK COMMUNISM

      Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
      Hahahahahahhaahhahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
      Dej se kaksnega!!!

     • Steiermark

      Kdaj pa? Jeseni 45, ko so tvoji predniki, jugosrbski divjaki – psihopati, pod vodstvom pederasta , pedofila, posiljevalca – predvsem moških in množičnega morilca – psihopata prihrumeli v naše kraje, ko o “nemcih”, ki so bili vesel žda se končno, brez orožja lahko vrnejo na svoje domove, potem, ko so Nmci, začetku maja podpisali kapitulacijo, ? Jugos, ne sanjaj in ne misli si, da imaš pred sabo samo svoje neuke in našega premoženja in krvi željne jugose! Resnica je 180 stopinj, v drugo smer, obrnjena, kljub tvojemu lajanju v luno!

     • Hun

      moji predniki so stajerci…tebe pa naj pofukajo ze enkrat jugosrbski divjaki…da bo gmh

     • Steiermark

      Ha ha ha, “tvoji predniki so štajerci”, da me nebo kap, od smeha…….. Tvoji “predniki” so kvečjemu turki, ki so se zataknili , ob neuspešnem osvajanju naše dežele, nekje na štajerskem….. Pa še zato niso in nikoli neboste Štajerci! Bedak primitiven, že s svojim primitivnim izražanjem, ki je “popolno” in značilno za turške hlapce iz balkana, dokazuješ, da si njihov pripadnik – pa z načinom “nerazmišljanja” tudi!

     • Hun

      zelo slab dan ..ti zelim

    • antimur

     In to s cvanzigerjem.

   • indijanka

    Prebral si moj komentar. Lepo. Hvala. V mislih sem imela triletno punčko, ki je življenje izgubila v Barceloni. Še nekaj, načrtovane zgodbe ne sodijo v rubriko kaosa. Za vojno gre. Teroristično in to je tisto, kar si gospa sociologinja ne želi priznati.

   • antimur

    Dovolj žalostno pri vsej moriji je to, da tisti, ki bi morali braniti svojo domovino, dezertersko spizdijo žreti težko zaslužen kruh državljanov EU in to s pomočjo predvsem povsem podivjane levaške politike in idiotov kot si ti. Najprej brani svoje ognjišče, potem pa skrbi za tujo dezertersko, nasilno in primitivno muslimansko drhaljo.

    • FUCK COMMUNISM

     Ne bo kapiral. Drugega mu ne hodi po usrani glavi kot moske riti…

    • Hun

     kdo mi bo govoril… levak zasanjan student iz ljubljane k je vsak petek na koki…al zadrgnem desanko ki ploska Trumpu da bo zacel metat atomske po koreji in kitajski…ne ves kdo je bl zatuplen v svoje prepricanje

  • Steiermark

   To niso ljudje, tudi pameti nimajo, so navadni čipiranci, ki so bili zdresirani po levaško in so sposobni samo gofljo na veliko odpirati, po ukazu njihovih gospodarjev……ter zapravljati nam odvzet denar, z njim živeti luxuzno, medtem ko naši upokojenci, po 40 vplačevanja prispevkov v pokojninsko blagajno, prejemajo miloščino, 400 E!

   • indijanka

    Popolnoma prav imaš. Pohlep in cona udobja zmanjšujeta vidno polje, tako očem kot srcu.

  • Mojca pokraculja

   Pa saj je jasno, vsaj nekaterim nam, da nikoli ne bodo prevzeli prav nobene odgovornosti, kaj šele krivde. Ma kakšna sociologinja lepo prosim, niti v kavču pred TV ne.
   Politika jo je nastavila, da se “pase” po Bruslju, hodi v šoping in se šteje med slovensko “high society”. Dokler poslancev v EU ne bomo volili direktno, je EU nedemokratična tvorba, enaka bivši SFRJ. Kdo je delegiral Šoltesa, kakšno politiko on vodi, kaj sploh dela ?!? In še vsi ostali, da ne omenjam Peterleta !
   Samo spomniti se je treba delegatov in poslancev v skupščino SFRJ. Od kod in kakšne so tja delegirali.
   Ja delegirali, kajti volitve so bile prepovedane. Je danes kaj drugače?

   • indijanka

    :)popolnoma drži.

 • montyamp

  Tako med nami , saj golo vprašanje po kakšnih par sekundah res lahko dobi tudi odgovor .
  Imam tudi sam nekaj vprašanj za g.Alexićććććevo.
  Ja , kdo je pa ljudi naredil tako neumne da so šli v WW1 ???
  Kdo je Nemce naredil tako neumne , da so klali žide ???
  Kdo je titabandita učil zidarskih veščin , zakaj 11 zidov , saj je en zid zadosti ???
  To je pa človeška obsedenost , obsesije katerih so še najbolj polni Bavconovi slepi FDV patroni , ki nam državo krmilijo iz bankrota v bankrot , kjer so atentati na pametne novice za dobro jutro , za lahko noč vam pa komunisti zažgejo strupe pod oknom .
  Židje so seveda na prvem mestu katerega si delijo z ljudmi tipa žvepleni pritlikavec stalin tito zemljarić gorenc fišer masleša maozedong ……………………………. , ki nosijo krivdo za stanje , ki postaja zaskrbljujoče .
  NE VERJAMETE ???
  Poglejte resnici v oči :
  https://www.youtube.com/watch?v=doWI3kOAozU

 • mona lisa

  Kokoš.

  • Steiermark

   To ni kokoš ampak izmeček človeštva, ki odpira usta po povelju svojih predpostavljenih, združenih hlapcev soroša in ostale smrddljive protičloveške sodrge, katerim zločin nad človeštvom, če se ta izvede nad Evropejci in posebaj nad Kristjani, ni nobeden probelm in si dovolijo celo označevati njihovo žrtve, kot krivce za vso zlo, ki so nam ga uvozili s to kozjej…..drhaljo!

 • princeska

  Za take kot je ona bi morali izumiti časovni stroj in jo poslati tisočletje nazaj v času, pa naj se tam sprašuje zakaj ljudi množično pobijajo? Morda ji bo sociologija pri tem pomagala.

 • totex39

  Jogonostalgiki v Sloveniji so jugovičem dopustili in jih celo nastavili na različne položaje, kar ni več normalno in vsemu temu bi morali narediti konec. Razen tega pa si veliko upajo, ker imajo njihovo podporo.

 • miha57

  Slovenka Jelena Aleksić ?

  • FUCK COMMUNISM

   Hahahahaha danas smo svi mi Slovenci… to se bo nehal!

  • KIKI

   Čistokrvna Jugovinka !

 • AIRWAYS

  Izgnat babo v Srbijo!! Ti srbi in ostali narodi juge in muslimani v primeru vojne ne bodo prijazni in nam ne bodo pomagali. Kače redimo na svojih prsih! To slovenski levičarji dobro vedo. Sodelavec po očetu bosanski srb mi je rekel, da v primeru vojne v Sloveniji zbeži v srbijo. Predvidevam tudi, da doma svojih malih otrok ne uči slovenščine. Njegova partnerica je tudi potomka južnih priseljencev… Zelo pa je nastrojen proti nam katoličanom saj je sam pravoslavni vernik.

  • FUCK COMMUNISM

   Zivjo tukaj in parazitirajo Slovence po vec desetletij skupaj, pa se se vedno ne naucijo slovensko. Toliko o njihovem spostovanju Slovencev kot naroda!

  • PLavi-mil

   Ne saj Srbi v Srbiji so čisto dobri ljudje, bolji od Hrvatov, ampak tile pritepenci v Sloveniji so pokvarjeni in hudobni, maščujejo se nam, ker smo ji m uničili Jugo.

   • šmentanamuha

    Bi znalo bit, ja…

  • !

   Jebi se.

   • AIRWAYS

    Ja, kar daj se! Človeku sem videl v srce, ker vsake toliko časa je iz njegove zlagane podobe (maske) vseka sovražnost do Slovencev in katoličanov…
    Spregledal sem ga.
    @! – Verjamem, da je težko “replicirat” na moj zapis. Razumem tvojo stisko.

    Vendar čas bi že bil, da tisti, ki ne čutite Slovenije kot svoje za katero bi dali življenje, da se preselite tja, kjer boste srečnejši in z vsem srcem pri državi in ljudeh…

    • FUCK COMMUNISM

     Slovenia – love it or leave!!!!!

   • šmentanamuha

    Jebi se ti.

 • ostrovrhar

  Tale ‘blondinka’ je glavo v bure peroksida potunkala.

  • FUCK COMMUNISM

   Skoda, da ni se ksihta in ga pustila pod gladino ene 5 minut…

  • KIKI

   Ker ima porozno lobanjo, je peroksid načel še tistih nekaj gramov možganov!

   • ,

    svojo ” lobanjo” analiziraj, pizdun

 • Vlado77

  Tipično obnašanje levih ultraumov. Če nek desni nekje ponori dobijo material za svoje neumne teorije. Enako se obnašajo glede pobojev med vojno. Najprej so pomorili več kot tisoč nedolžnih . Ko pa se ti organizirajo in odzovejo pa postanejo najhujši sovražniki. Ni mi jasno kako so lahko taki intelektualci. Očitno naši faksi proizvajajo take gnide. Država pa jih nagradi s lepimi službami , da nadaljujejo svoje teorije . Rezultati pa so na ulicah Eu mest – sreča ne pri nas. Do kdaj pa ne vem.

 • von Rhein

  Samo ena babnica ićka,ki se plazi od korita do korita.

 • Ana Job

  Neumna, primitivna gos, ki ne ve kaj blebeta. Taki ne ni smeli biti na tovrstnih funkcijah. Oči ima zavezane. Slepa in gluha muslimanka. Te pa res delajo sramoto ženskam.

  • centurion

   Če to blebeta, bo služba zajamčena.
   IQ pa ji ne dvigne tudi tako vroče poletje….

  • RATATA

   Muslimanka verjetno ni. Srbijanka komunajzrske veroizpovedi. Kol je pa pobrita pa nimam pojma.

   • Ana Job

    Pretirano britje ni več v modi. Hollywood postaja zopet kosmat. ;-)))

    • RATATA

     Hollywooda si ne ogledujem prav pogosto. Rajši imam naturo, mistično in history.

  • samsara

   Morda bi ji pa bližnje srečanje z ‘ubogimi musliji’ zbistrilo obzorja?
   Zgolj morda.

   • Ana Job

    Fasat bi jih mogla, potem bi pa drugače tuhtala, ja.

 • kristjani moramo biti pravični

  Verjetno je mislila povedati, da amerika in njeni sužnji ( evropske države),vsaki dan ubijejo z bombami na tisoče civilov v Siriji, Iraku……Sicer pa ubijanje civilnega prebvialstva nikjer ne more biti sprejemljivo. Zjebala nas je NATO amerika, ker so evropske države šle tudi pobijat dol v arabske države, ker to ustreza satanom ž. izraelu in ameriki.

  • von Rhein

   Spet nekdo,ki klobasa in ponavlja neumnosti rdečih podpornikov. ZJEBALA nas je evropska mehkužna politika ,ki se ukloni vsaki sili.Ne pozabimo na sodelovanje Merkle,ki je brez načrta povabila ves odpadek v Evropo.

   • wtf

    Nemčija je svoje ozemlje dala ameriški zločinski vojski !!!!!! Poljska jim je tudi dala ozemlje, da imajo svoje zločinske baze tam!

    • montyamp

     Nemčija nič je dala .
     Amerikanci imajo baze od l.1945 naprej , po vsej Nemčiji .
     Tudi Rusi so imeli na vzhodu .

  • centurion

   Ma svet so zajebali starši, ki so oplodili take vrste, kot si ti.
   Degeneriki, ki mal med sorodniki kavsajo….
   Še dobro, da se ne vrste med seboj mešajo, ker bi sicer
   tudi lajali in meketali….

   • ,

    kokoš te je rodila, zato nimaš pojma o ničemer.

    • xtc

     A bejžno,genij ti si vse ved navaden levi bebec.

   • ,

    če ti bi k rba amerika in njen satanistični sopajdaš, Izr, rekla, da pejt dol še ti pobijat, bi rekel ja ali ne? Jaz rečem ODJEBITE, NE GREM UBIJAT LJUDI SAMO ZATO, KER IMAJO NAFTO pod nogami, ker so pač tam rojeni.

   • šmentanamuha

    Genetika tako hitro napreduje, da se bo morda to zgodilo že v bližnji prihodnosti. Iz zgodovine vemo, da je nekoč to že bilo (Pangea). Vseeno Nato avantur na BV s tem ne moremo opravičevati.

 • !!

  naše evropske države bi morale ameriki in izraelu reči NE! Ne bomo dol ubijali arabskih ljudi na njihovem arabskem ozemlju, nočemo ži/ovskih ameriških vojn proti arabskim otrokom v Siriji, Iraku, Libiji,, ki so že skoraj vsi pomrli pod ” našimi” bombami.

 • POBILI SO LJUDI ZARADI NAFTE

  Zločinci amerikanarji in satanisti izr. so z bombami in puškami pobili vse arabske otroke in ženske, dol v arabskih državah. Kdaj bodo odgovarjali za te vojne zločine pred kakšnim mednarodnim sodiščem???????????

  • FUCK COMMUNISM

   Res je!!!

   • pobili so ljudi zaradi nafte!

    Hvala ker razumeš RESNICO!.

   • xtc

    A bi vidva bedaka prenehala z umskimi presežki?

    • FUCK COMMUNISM

     Ce bos ti in ostali levuharski bebci zaprl gobec, bom utihnil tudi jaz. Obljubim!

  • rubec

   Zakaj je potem bencin tako drag?

 • resnica boli

  HILLARY CLINTON JE POVEDALA NA TEM POSNETKU, DA SO AMER. IN IZR. USTVARILI ZLO!!! https://www.youtube.com/watch?v=Dqn0bm4E9yw

 • resnica boli

  HILLARY CLINTON JE POVEDALA NA TEM POSNETKU, DA SO AMER. IN IZR. USTVARILI ZLO!! https://www.youtube.com/watch?v=Dqn0bm4E9yw

 • resnica boli

  ” The people we are fighting today, we funded” Hillary Clinton

  prevod: ” Ljudi proti katerim se borimo, smo mi financirali”.

  Video: https://www.youtube.com/watch?v=Dqn0bm4E9yw

 • !!

  američani in izr. so šli dol, navadni evropski ljudje nismo krivi nič

 • montyamp

  Židje delajo s svetom kot komunistične prasice s Slovenijo .
  Čakam Adolf II .

  • centurion

   Ja, nekdo bo pa moral narediti red.

  • FUCK COMMUNISM

   Tudi jaz!

 • !!

  ” We must attack Syria for Izr. ” KILLary Clinton http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

 • !!

  ” We must attack Syria for Izr. ” KILLary Clintonn http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

  • sprehajalec

   V spominu imam, da je Sirija vsaj 3x napadla Izrael in ne obratno….

 • sprehajalec

  Pa kje so se našla, deca vojnih lica JNA? Res je pri nas Ultra levica na oblasti, drugje po Europi so marginalna gibanja. Pravzaprav je vseskozi bila, kot nas zgodovina uči. Besedni repertoar ni čisto nič drugačen kot v sedemdesetih letih.

  Nekoč davno mi je prišel star Politikin Zabavnik v roke, kjer je bil opis ugrabitve leta El Al 219. Let Tel Aviv – New York, čez Amsterdam. Izvedla sta ga Palestinska teroristka Leila Khaled in nek Nikaraguec Arguello, levičar in marksist z bombami in pištolami v rokah, kmalu po vzletu v Amsterdamu. Ko je kapitan videl, da so ugrabljeni, je pognal Boinga v poniranje, kar je vrglo oba ugrabitelja po tleh. Bombe so jima odletele iz rok, Arguello je uspel še ustreliti stevarda, potem jo je pa dobil s flašo viskija po glavi in ga je varnostnik ustrelil. Leilo so potniki in osebje obvladali, bomba ni eksplodirala.

  Po pristanku na Heatrowu, je bila Leila izročena britanski policiji. In kaj je potem povedal Zabavnik? Da so komisar Scottland Yarda in ostali uslužbenci Leili čestitali za izvrstno akcijo, da je cel svet sedaj slišal za borbo Palestincev za svobodo.

  Za kozlat. In produkti tega šopanja so sedaj med nami, Jelena zgoraj (seveda, dajmo linčat napadalca in se ne spraševat, kaj ga je privedlo do tako skrajnega ravnanja. Tipično. Ker je najlažje #nipameti.”)

  Seveda se ne bomo slepili, ko bo Jelena dobila drugačna navodila, za drugačen besednjak, bo to izvedla, ker v blond glavi očitno ni lastnega razmišljanja. Jelena in podobni produkti neke zblojene družbe so samo kot se je včasih reklo “na Liniji”.

  • centurion

   To je pač generacija, ki se uči in, ki črpa vire v politikinemu Zabavniku,
   Pionirskem listu in iz literature Mirko i Slavko. ( Mirko, pazi metak….)

   • sprehajalec

    Mislim, da jih še veliko manjka.

    Poudarek je na indoktrinaciji mladega človeka in otrok.

   • von Rhein

    Cela Fuj De Ve je en sam politikin zabavnik.

  • aha
   • sprehajalec

    Tudi ti, ulztra levičarski nedonošenček. je maša na metelkovi že bila? Tam blizu so frančiškani, pa Stolnica, lahko bi kdaj noter stopil, ne samo po fasadah kracal….

 • zokispoki

  Sami ic,ic,ic,ic…

 • !!!!!

  ” UNIČITI MORAMO SIRIJO, ZA KORISTI IZRAELA” Hillary Clinton http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

  • sprehajalec

   Asad bil pri tem nedolžna ovčka ali kaj? Asadi že 60 let na oblasti v Siriji….

   • mislim s svojo glavo

    Asad je legitimni sirijski predsednik. Židovski izrael mu okupira Golansko planoto, ki je sirijsko ozemlje!

    • sprehajalec

     kako lahko sin postane legitimen naslednik očeta na oblasti? kot kimi v Koreji. razloži, ne samo šopati tukaj.

     Vsaj enkrat kaj pametnega povej. So bile volitve?

     • “!

      Jebi se in se brigaj zase, Siriji ti nimaš kaj nakladat. Lp

     • sprehajalec

      Ti se raje posodi posveti, ko boste pojedli. Pusti ti Sirijo…

   • šmentanamuha

    sprehajalec, včasih se mi zdiš malo kontradiktoren. Kakršno koli ureditev že ima Sirija, Zda in Nato nima nobene pravice, da jih napada in “sproža” upore proti njihovemu predsedniku.

    • sprehajalec

     Upor so sprožile ljudske vstaje v okviru Arabskih pomladi. 26. 01.11 je policaj aretiral nekega moškega v Damasku, to je sprožilo revolt množic.

     nekaj podbnega kot začetek francoske revolucije. ko se nakopičena jeza sprosti zaradi banalnega vzroka.

     • šmentanamuha

      Daj no, saj veš, da ni bilo tako. “Upor” so umetno sprovocirali Ciini agenti in še kdo., da so lahko potem Američani “pomagali upornikom” in inštalirali svoje režime. . Nihče trezen ne verjame v arabsko pomlad, ker je nikoli ni bilo.
      Sirijo hočejo zlomiti, da bi Izrael lahko pridobil dodatna ozemlja.

 • !!!!!

  ” Mi smo ustvarili ter.” H..Clinton https://www.youtube.com/watch?v=Dqn0bm4E9yw

 • xtc

  LjudjetipaVajgl in tale šarlatanka,so dejansko zagovorniki zločincev in opravičevalci zločina.
  Seveda pa je treba vedeti tudi to,da jeVajgl in še kar nekaj levakov na plačilni listiSoroša in njegovih interesov.Je pa res ,da so levaki in islamisti,ter islam našli skupno točko v tem kako uničiti zahodno krščansko judovsko kulturo in vzpostaviti rdeče in islamske kalifate,ter pahniti ljudi v revščino in zaostalost,saj le tako lahko vladajo,napredek je obojim v pogubo,kot tudi razgledan in izobražen človek,saj takoj zavrne njihove idiotizme in zablode,zato je njihov cilj narediti čim več bebcev saj le tako lahko vladajo ostale pa je treba iztrebiti.
  In ne nazadnje za porušenje ravnotežja na BV so najbolj odgovorne ravno komunistične sile takrat sSZ na čelu,in evropski socialisti,ki so pomagali zrušiti Šaha v Iranu in še nekater podobne vladarje,v boju proti imperializmu in podpirali muslimanske teroriste in teokracijo,da je rušila zaveznike ZDA.Dokler je vladal Šah je praktično BV razen večno problematičnihPalestincev inSircev ,ki so delali džumbus vLibanon težav ni bilo,sploh ko so Judje razsuli Arabske armade in premagali Sirce na Golanu.

  • AMERIŠKI VOJNI ZLOČINI
  • montyamp

   Si mislu na žide pa napisal SZ .
   Ka pa resnica pa to ???

   • xtc

    Judje so zrušili šaha ameriškega zaveznika,da so lako nato ustolićili islamistično teoikracijo vIranu?
    Haloooooooooooooooooooooooooo!
    A si ti nor ali kaj?

    • exposingtruth9

     Isis je na mejah izraela, ampak raje napada Zahod.
     mene zanima komu v resnici služiju ti Imami in ti vsi muslimanski duhovni vodje ki perejo mozak muslimanskim samomorilcem in fanatikom ?

     Kdo financira te Imame in vse te muslimanske duhovne vodje da ameriške tajne službe ne vedo ali nočejo povedati ?

     ameriške tajne obveščevalne službe so najboljše na Sveti z največ milijoni dolarjev proračuna, pa nam ne morejo postrečti teh dokazov na javnih televiziji, a ni to vsaj malo čudno, če ne kar zelo ?!

     Tudi izraelske tajne obveščevalne službe so tako dobre kot ameriške, ampak začuda nobeden ne ve od kod Imamom denar in orožje za urjenje teh fanatikov, dokazov in podatkov bi se moralo vsaj nekaj najti.

  • FUCK COMMUNISM

   Skoraj 80% bolsevikov je bilo zidov. Izjava Vladimira Putina, ne moja izmisljotina! Model bo ze vedel, saj je bil KGBjevc.

   • sprehajalec

    Mikhail Borodin
    Nikolai Bukharin
    Felix Dzerzhinsky
    Ilya Ehrenburg
    Mikhail Kalinin
    Lev Kamenev
    Sergey Kirov
    Alexandra Kollontai
    Stanislav Kosior
    Nadezhda Krupskaya
    Vladimir Lenin
    Vladimir Mayakovsky
    Anastas Mikoyan
    Vyacheslav Molotov

    Grigory Ordzhonikidze
    Pavel Postyshev

    jaz vidim samo krščanka-slovanska imena. Tudi očetovo ime naprimer Vladimir ilič lenin kaže na očeta Ilijo (po naše Elija). Putin pa Židje je pa tako, verjemi meni. V Izraelu živi okoli 3 milijone Židov iz Sovjetske Zveze in njihovih potomcev. Drugi skorajda uradni jezik je ruski.

    Nihče se ne bo prej zmenil kot ravno Putin pa Židje. Putin gre tja, kjer je denar. Od Arabcev ima samo sušene kamelje iztrebke za kurjavo.

    • exposingtruth9

     Saj Mirko Strojan je tudi Slovensko ime in priimek.
     Polno romov si je spremenilo in poslovenilo ime, enako tudi v drugih državah v Evropi.
     Seveda romi niso edini ki so to počeli in še počnejo, tudi židih je praksa enaka.

     Tako, da jaz ne bi bil tako naiven kot ti in bi ocenjeval etično-rasno poreklo na podlagi imen in priimkov. In ne to ni od včeraj tako, ta praksa je že stoletja stara pri romih in židih. Če bi se prej pozanimal ne bi kvasil neumnosti.

     • sprehajalec

      ne, pri vzhodnoeuropskih Židih ni bila. So bili Samueli, Šlomoti. Tudi Romana Abramoviča danes prepoznaš, oziroma njegove prednike. Ali pa imajo nemške priimke.

     • žnj

      Ne zanima nas! Mi smo kristjani.

     • sprehajalec

      Močno dvomim v tvoje krščanstvo….

     • exposingtruth9

      Seveda ni bila ker si ti osebno leta 1917 bil tam in to veš, ane, danes si se pa reainkarniral in imaš dober spomin xD…seveda da to kar ti tukaj pišeš se zelo dobro ujema z režimskimi mediji, je pa samo naključje ane. Se pravi samo v Nemčiji so si spremenili imena a z ostalimi židi iz Vzhodni Slovanskih držav niso imeli kontakta, ker so židi kao edini narod na Svetu ki nima kontakta s svojimi kateri živijo v Vzhodni Evropi, kako pak. Po celem Svetu so si dajali lokalna imena in priimke, samo v Vzhodni Evropi ne ?
      Raje nam povej od kod ti te informacije ?

     • sprehajalec

      Samo na kratko pa na brzino. Ko so bili aškenazi iz vzhoda pregnani v nemčijo, so si kupili priimke. Rosenstein, Apffelbaum, Rottschild, Goldstein, torej v nemščini same lepe in spoštovane stvari. Šmit pa Maler pa Malnar so bila za nemce, rokodelce. Po tem jih prepoznaš. Ni pa seveda pravilo. Bronštajn v Rusiji je zopet Nemški Jud, ki je šel za poslom v nemčijo. Na vzhodu Europe so si dajali svoja tradicionalna imena, Šlomo, Izak, Avram, pa so postali ići na koncu priimka. Mojsejevič naprimer. Torej tipično hebrejsko ime in ič na koncu so slovanske židovske oblike.

      Da bi naredil konec zmešnjavi, je delavec in socialist levičar Adolf predpisal, nekaj imen, katere smejo uporabljati. tako za fantke kot za deklice.

     • exposingtruth9

      Pa ti veš da ti Rosensteini, Goldsteini in podobni so v začetku 20. stoletja veliko emigrirali v Carsko Rusijo in menjali priimke za Lenin, Trotsky (tale priimek je dober primer polskega žida), tudi gruzijski židi kot so Džugashvili, dober primer Iranskih židov ki pobegnili iz Irana v Gruzijo. Kot vidiš so bili ti židi (panaj so bodo aškenazi ali semitski) raztepeni po celem Svetu, no bolj natančno celotni bližnji Vzhod in praktično cela Evropa, največ Nemčija in Vzhodna Evropa.

      Aškenazi so bili predvsem v Rusiji, Kavkazu, Iranu (Perziji) kar potrjuje zgodovinske oznake o Kazariji njihovi prvotni državi na Kavkazu.

      Zanimivo pri teh židi je to kamorkoli so šli so jih preganjali, isto kot rome. In seveda vemo zakaj so preganjali rome, tako tudi židi niso izjema pri tem razlogu.
      Sedaj je vprašanje kaj je narobe s temi vsemi narodi da so preganjali žide in rome, ali so vsi narodi Sveta res tako slabi ali pa je vendarle krivda kjer drugje ?

      židi in romi (ne smem napisat pravega imena ker mi zbrišejo komentar)…zanimiva primerjava med profesionalnimi lopovi in amaterskimi žeparji.

     • sprehajalec

      Ah, Židi svi i svuda, Vuk Karadžić…

     • exposingtruth9

      od kod zdaj Vuk karadžič ?
      a on je tudi ali kaj ?

     • sprehajalec

      Ne napisal je delo s tem imenom nekoč….

     • exposingtruth9

      Je pa res da poznam ljudi, ki srbom pravijo balkanski židi.
      To pa zato ker ti ljudje imajo slabe izkušnje z njimi pa jim pravijo do so podobni židom po karakterju, mentaliteti in metodah, po domače povedano po nategovanju, blefiranju..ipd.
      Je pa res da več kot mafije v Sloveniji in Balkanu ne premorejo, vsaj na globalni ravni ne. Je pa res da je veliko Srbskih politikov in mafijzotov, članov masonskih lož.

      Tako da je Srbska elita zlizana z globalisti, narod je pa seveda druga zgodba, večina srbska naroda je bolj orientirana v smer panslavizma za razliko od njihovih politikov, ki so bolj globalistično orientirani, Ampak to je ista zgodba kot pri nas, ampak razlika je v tem da oni vsaj gledajo da se Srbija na Balkanu krepi, medtem ko politiki v Sloveniji pa da se Slovenija slabi.

      Sem pa nekje pred leti zasledil en dokument, pa ga ne najdem več kot je znotraj EU bil načrt regij. In tam je bilo omenjeno da znotraj EU na relaciji Bruselj- Beograd se pogajajo za Balkansko regijo znotraj EU kjer bi bila predominantna sila Srbija – neke vrsta nova Jugoslavija (EU regija) pod taktirko in sponzorstvom Bruslja

     • sprehajalec

      To o Srbih kot Balkanskih židih prvič slišim, verjamem, da bi bili oni veseli takšne oznake.

      Regije EU pod taktirko Beograda so utopija. Za levakarje v Sloveniji sicer ne, pač pa za hrvate.

     • exposingtruth9

      Bolj kot oznake, bolj bi bili veseli te moči. Ampak glede na videno so lahko samo sluge, židom v tem ne segnejo do kolen da bi lahko prešli na tako raven moči kot ga imajo ti, so pa zelo primerni za njihovo desno roko. Da imajo Slovenijo v krempljih pa res ni kunšt, seveda pod botrstvom teh globalnih bankirjev, Slovenija se pridno zadolžuje, samo da od tega denarja nimamo večina navadnih državljanov nič, razen tistih par ki delajo v JS in vseh ostalih prisklednikov ki pomagajo pri izdaji naroda. Tako da srbska masonska mafija in židi so zelo dober tandem, Slovenijo lepo izčrpavajo in oboji se bogatijo na naš davkoplačevalski račun.

      Jaz sem napisal pogajanja, če bo to uspelo ne vem. Ampak dejstvo je da Za načrte globalistične EU je načrt uničiti nacionalne države in oblasti (zato tudi propagirajo multikulturnost – saj si že slišal za slogan diversity for Europe, diversity is our strength) in tako bi postoma pri združevanju več držav v posamezne regije se pomikali v smer Federalne oblasti pod taktirko prenašanja moči na centralno enotno raven.
      Seveda imajo več načinov da to dosežejo, ampak glede na videno delajo to postompoma, korak za korakom počasi, ti teroristični napadi po Evropi bodo ljudje kar hitro prepričali, da se predaja moči da na centralno raven v Bruslju “dobra” rešitev – vse lepo voda na mlin njim.

     • sprehajalec

      Naj te opozorim, da ima Srbijo bogato zgodovino odnosov s svojimi judi, ko jim je kralj Obrenović celo omejil vpis v šole, da ne bi bili preveč pametni.

      pa Beograd se je ponosno razglasil leta 1942 za prvo Judenfrei mesto v Europi.

     • exposingtruth9

      Saj niso edini Prusi, Francozi, Italijani, Avstrijci, Španci…itd. Večina Evropskih oblasti jim je poskušala omejiti, ampak

      Kot že omenjaš Obrenoviča, ta dinastija je bila zelo naklonjena Avstro-Ogrski monarhiji, bili so zavezniki Avstrijskega in Nemškega Cesarstva. Seveda je pol načrtovan atentat spremenil vse, nasledila jih je dinastija Karađorđević ti so bili pro Judovsko Anglo -ameriško Francosko – Rusko usmerjeni in glavni nasprotniki Avstrijskega in Nemškega Cesarstva. Karđorđevići so močno financirali srbske skupine za boj proti Astro-Ogrski, tudi zloglasno skupino Mlada Bosna.

      Obrenoviči niso zdaleč edina dinastija ki je bila proti židovsko zionistični politiki, tako so bili zaradi tega odstranjeni kot večina pred njimi in za njimi, da nadaljne dogodke v Zgodovini pa že poznaš.

      Večina ljudi govorijo kao da je Hitler bil prvi ki je preganjal žide v Nemčiji, pa še to zdaleč ni tako. tudi Frederik II je sprejel zakone in omejitve proti židom, pa še takrat ni bilo ne sluha in ne duha o Hitlerju in njegove zelo znane stranke.

      Je pa res da se je pod njegovo taktirko Prusija začela razvijati, torej je samo zaradi tega slab ker je židom omejil delovanje v svoji državi (očitno je že imel dobre razloge kot mnogo ostalih pred njim) ?
      glede na letnice vladanja Friderika vidiš, da je to bilo pred Napoleonom (pred znamenito bitko Waterloo), to pomeni dobra stara Bank of England je bila še vedno v Angleški lasti !

      nazaj k Srbiji, če bi dobri stari Obrenovići ostali na oblasti v Kraljevini Srbiji, sploh ne bi prišlo do atentata v Sarajevu in vojne med Srbijo in Astro-Ogrsko in posledično do 1. Svetovne vojne.

      Amapk zionisti so hoteli vojno, zato so rabili proti nemško- Avstrijsko razpoloženje v Srbiji in Karađorđeviće.

    • FUCK COMMUNISM

     Pejt jih preverjat. Za vsakega od njih pise ali je zid ali ne… ze samo prasec Ilya Ehrenburg je eden najhujsih zidovskih morilskih zlocincev v zgodovini clovestva!

     • sprehajalec

      Saj sem preverjal. Pravim, da jih prepoznaš po imenih, očetovih imenih. Ehrenburg, Častna trdnjava je kupljen priimek aškenazov pregnanih v nemčijo, katerih potomci so se potem vrnili v Rusijo v nekem trenutku. Torej nemški priimek.

      Ehrenburg je bil novinar in pisatelj. po moje si zamešal z nekom drugim….

     • xtc

      Glej s svojo mentalno zaostalostjo in debilizmom se le smešič-no če se sploh tega zavedaš zaradi teh hib.

     • FUCK COMMUNISM

      Ne mores, a ne?! Ne gre. Umsko si prekratek. Zato moje zaljivke obracas proti meni. Kot en infantilni debil. Jebi ga. Sej je logicno, ker ce bi imel kaj pameti, ti ne bi bil levuhar. Se vidi, da se te da s parolami nafopat kot crknjeno svinjo!

 • Mislim s svojo glavo!!!!!

  PRAVI vojni zločinci pa nekaznovano bombardirajo še naprej še tisto malo arabskih otrok, če je še sploh kdo od teh otrok živ….http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

  • sprehajalec

   Arabskih otrok je po oceni OZN za demografijo v tem hipu 152 milijonov. Kar definitivno ni malo. To bo vse rinilo v Europo.

   • !!

    Ne rinejo v Evropo! Mir bi radi. Ker imajo že vse bombardirano! Ker so vsi otroci in ženske pobiti !!!!! Bog vidi resnico! http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

    • sprehajalec

     Ha, ha, pa kljub temu se množijo kot kunci. 152 milijonov, leta 1950 jih je bilo pa 30 milijonov.

     kot bi bilo danes slovenskih otrok 7 milijonov.

     • ŽIVELA RESNICA

      Množiš se ti v svoji neumnosti, LJUDI ki ti niso nič naredili pa pusti pri miru, hudič prekleti.

     • sprehajalec

      mama te kliče za južino. Pa glej, da boš potem posodo pomila.

     • rubec

      Njim ni treba pomivat. Tam jejo iz konzerve.

     • sprehajalec

      Verjetno ta konzerva pride do njih iz gnilega Zahoda….

    • FUCK COMMUNISM

     Zakaj torej ne gredo v Turcijo, Pakistan, Egipt, Saudsko Arabijo, Katar, Kuwait, Libanon, Jordanijo, Bahrajn???

 • resnica je kruta

  Evropa mora ameriki reči NE! Ne bomo ubijali ljudi po svetu, ker se tebi tako sprdne http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

  • FUCK COMMUNISM

   To Zahod dela, ker je v lasti bankirjev, najvecji bankirji so pa po vecini zidje. Zakaj gre vse u 3pm se lahko zahvalimo zidom!

   • sprehajalec

    zakaj se družiš zgoraj z ultralevičarjem? Židi?

    • Kristus vidi vse

     izraelski agent, dej že enkrat mir ljudem, da mislijo po svoje, ne moreš jim vsilit svojega mnenja.

     • sprehajalec

      ne moreš takšnih neumnosti trositi tukaj. kaj ne vidiš, da pišeš na nivoju 11 letnika? Gre za resen portal novo.

     • ŽIVELA RESNICA IN KRISTUS

      lep dan tudi tebi, Kristus pa vse vidi, ne pozabit. Čao

     • sprehajalec

      je mama že za južino poklicala?

     • exposingtruth9

      Celi Svet glih ne ve, Ve pa jih kar veliko ljudi okoli Sveta, zadnje čase opazim da jih je največ v Vzhodni Aziji, Kanadi. V Evropi tudi nekaj, ampak tukaj vidiš kakšen je rezultat če upaš podvomiti v te zionistično-marksistične Dogme.
      Pljuva pa se lahko veliko po Slovencih in Krščanstvu, to pa seveda počnejo mainstream mediji in nekateri takšni beboti kot se najdejo tukaj.

     • Odprimo oči

      Vsi kristjani ( Slovanski, Germanski, Normanski) smo se prodali zionistom, ki profitirajo od vojn!https://www.youtube.com/watch?v=Dqn0bm4E9yw

     • exposingtruth9

      To je res, ampak problem je da vsi ne vedo, nočejo verjeti so ignorantski, nekateri so se pa zavestno postavili na njihovo stran in so pač zavestni izdajalci svojega naroda in človeštva na splošno.

    • FUCK COMMUNISM

     Se enkrat preberi, bos videl da se ne druzim z njim. In ja, zidi!

  • rubec

   To bi morala reči že takrat ko je v jugoslaviji divjala vojna. Danes bi tako imeli tudi v sloveniji lepo cirilico in ne latinico. Zato je treba klic dopolniti: NE! Ne bomo ubijali ljudi po svetu, ker se tebi tako sprdne. NE LATINICA, ŽIVELA CIRILICA..

   • FUCK COMMUNISM

    Mozganske poskodbe? Maloumje? Dusevna bolezen? Umska nerazvitost? Norost? Retardiranost??? Vse nasteto??

    • rubec

     Samospraševanje?

     • FUCK COMMUNISM

      Ne, sprasujem tebe.

     • rubec

      Se opravičujem. Latinice ne razumem prav dobro.

     • FUCK COMMUNISM

      Podn

     • xtc

      Da pravilno si se poimenoval.čestitam napreduješ.

     • FUCK COMMUNISM

      Kok si ti stal?? A si ze stili ali si samo tli leta stal?!?

     • !

      Rusi so najboljši šahisti in matematiki na svetu, pa imajo cirilico, ker so pravoslavni krščanski narod.

     • xtc

      Da si idiot,ki mu ni para dokazuješ vse bol-samo za gušt,najboljši matematiki soIndijci in to je dokazano sedaj pa se usedi in se zjoči nad ćirilico.

     • rubec

      Matematiki že mogoče kar se pa šaha tiče se imajo zahvaliti vremenu. Zaradi obilice snega so tam vse figure bele, zmaga pa običajno tisti ki ima bele.

     • Živela edina resnica

      BRAVO. Ne znajo mislit, pro zionisti. Hipnotizirani so. https://www.youtube.com/watch?v=Dqn0bm4E9yw

     • xtc

      Ti znaki ,ki jih omenjaš so zaznavni pri tebi in tvoji h nickih.

     • FUCK COMMUNISM

      Ne seri kot tipicen levuhar in odgovori na vprasanje, ki sem ti ga zastavil. Bo slo, al postavimo diagnozo sami?! Simptomi so namrec ze zelo ocitni!

   • !

    krščanska pravoslavna Rusija ima cirilico pa je najpametnejša država na tem svetu.

    • xtc

     Ravno zato jih bo zaradi ijanšne in narkomanije,čez petnajst let le še slabih 50% -živela pamet in ćirilca.

 • Verujem v Kristusa
 • Verujem v Kristusa
 • montyamp

  Linčat morilca takoj , potem pa ga vprašat zakaj je to naredil .
  Otroci odrasli v nasilju , rešujejo težave tako kot so to videli svoje starše .
  Židje financirajo muslimanske migracije v EU .
  Ja s čim bi pa vi destabilizirali ureditve ki funkcionirajo ???
  Židje so največje zlo na planetu .
  Hočejo vojno med muslimani in kristjani .
  Hočejo vojno med NEMCI IN RUSI .
  Vajgl in njegova sekretarica sta globoko pre-glupa da bi to razumela .
  Provokatorjev na tem portalu ne omenjam , so 11 klasa .

 • Osti jarej
 • šmentanamuha

  Še dobr, da je neinteligentna srbska levo-intelektualka to napisala. Zdaj imamo črno na belem dokaz o njeni pameti in o tem, kakšni kadri lahko pri nas naredijo kariero v politiki in javnem sektorju. Topoumna jugobabura s slovenskim državljanstvom in diplomo “elitne družboslovne fakultete”, kjer se kalijo pravoverno kadri, je najboljši prikaz stanja dekadentne levičarske mentalitete.

  Js mislim, da v teh kardeljanskih šolah ljudem prav poškodujejo možgane. Butasti postanejo še bolj butasti, tisti z nekaj pameti pa fanatično obsedeni z nekimi hipijevskimi idejami. Niti eni niti drugi ne dojemajo realnosti, ampak živijo v nekem obljubljenem svetu prihodnosti. Vendar do tja vodi še veliko stopnic, ki bi jih oni kar preskočili. So povsem neoperativni in nezmožni delovati (ustvarjati) v realnem svetu, zato povzročajo kaos. To pa je možno zato, ker jih država finančno podpira. Tudi preoblikovanje družbeno ekonomskega sistema potrebuje svoj čas. Za začetek bi bilo učinkovito zdravilo, da država tem nevladnim parazitom odtegne sredstva. Potem se je treba lotiti šolskega sistema, ki že predolgo ustvarja mentalno-duhovne invalide.

 • Olga

  Nora baba! Naj se nastavi teroristom, namesto nedolžnih žrtev!

 • Osti jarej

  ..limam tudi zato,ker senmi slikca zdi neverjetno zanimiva

  https://podcrto.si/sporni-posli-druzine-jankovic/

  • ,
   • Osti jarej

    ….žetev…prekleti “gmazovi”….pomagajo jim pa vse svetovne politične,prodane kurbe

    • ,

     še dobro, da mi nismo doma v Siriji, Iraku, Libiji, ker bi na nas namesto nežnega osvežilnega dežja padale izr. amer. bombe. Pozdrav

     • Osti jarej

      ….oprosti,ampak….,če si veren…naj ti bog pomaga

     • ,

      Če vera pomeni, da občudujem miroljubnost Jezusa, ki je povedal ” spoštuj sočloveka kakor sebe”, pomeni naj bo, vero imam.

 • Osti jarej
 • Janez

  STARA LAJNA

  O FAŠISTIH IN NACISTIH – JE – S M E Š N A !
  Zakaj !
  Saj o original NEMCIH-NACISTIH IN ITALIJANIH- FAŠISTIH IZPRED NAD 70 LET – VSE VEMO !
  Nas
  BBOLJ ZANIMA: KOLIKO JE FAŠIZMA IN NACIZMA V SAMIH T. I. ” A N T I F A Š I S T I H ”
  S
  SLOVENSKIMI
  T.I. A N T I F A Š. I S T I ” NAJ SE UKVARJAJO KAR
  R.SLO DRŽAVNI VARNOSTNI ORGANI !
  Va
  KOTNIKOVI ULICI OB KONFLIKTU SMO OPAZILI, DA SO MED NJIMI ZELO NENAVADNI LJUDJE !
  Od
  RAZNIH SOCIALNIH OBSTRANCEV DO RAZNIH “KVAZINTELEKTUALCEV” ki
  so
  TEDAJ KRIČALI
  – NO PASARAN”
  PA NITI TEGA NE VEDO, DA JE
  – ŠPANSKO T.I. DRŽAVLJANSKO VOJNO
  OSEBNO VODIL VKP B VELE- ZLOČINEC
  S T A L I N ,
  – S SVJO NKVD : STALINOVA
  NKVD=KGB JE IDENTIČNA HITLERJEVEMU “GESTAPU”,
  – STALINOV Z L O B N I NAMEN V ŠPANIJI JE BIL : OROPATI ŠPANSKO DRŽAVNO
  ZLATO – IZ
  MADRIDA GA JE NKVD ODPELJALA V MOSKVO,
  TER
  POMORITI ČIMVEČ
  VERNIH ŠPANCEV:
  KOMINTERNOVCI IN “NAŠI ŠPANCI” SO PO NEPOTREBNEM OZ. “ZA STALINA” IDEOLOŠKO
  UBILI VSAJ 500.000 NEDOLŽNIH ŠPANCEV, KI NISO HOTELI KOMUNIZMA-BOLJŠEVIZMA, STALINIZMA. Dejstvo
  Nekaj nad 500 SLOVENSKIH T.I. ŠPANSKIH BORCEV MU JE PA POMAGALO). Dejstvo.

  Podobno kot je komaj
  morda
  ŠE PAR STO NAD 90 LET STARIH SLOVENCEV, KI SO DEJANSKO BILI V “PARTIZANIH”

  TAKO
  JE TUDI Z ORIGINAL NEMŠKIMI NACISTI IN ITALIJA-FAŠISTI: MALO, NAD 90 LET, JIH ŠE ŽIVI.

  JE
  KAR ZASKRBLJUJOČE !
  Veliko NEPOZNAVANJE REALNE ZGODOVINE,
  REALNIH ZGODOVINSKIH DOGODKO IN AKTERJEV TER REALNIH MOTIVOV ZALOČINOV TEH KOMUNISTIČNIH, NACISTIČNIH IN ITALIJA FAŠISTIČNIH – AKTERJEV.
  TUDI
  NPR.
  KDO REALNO JE BIL

  – T. I. MARŠAL TITO – SLOVENSKI T.I. ” ANTIFAAŠISTI” ” NIMAJO POJMA” ! Se zdi !
  90% VERJETNO JE MARŠAL TITO ?
  BIL MEDNARODNI POLIT AGENNT, PLAČANEC
  WALTER J. WEISS, POLSKI ŽID.
  Tudi
  O REALNIH SLO
  “DOMOBRANCIH ” O NJIH RAZGOGIH ZA NASTANEK IN. NJIH NAMENIH !
  SLO T.I. “ANTIFAŠISTI” – “NIMAJO POJMA”. SE ZDI.

  KAJ?
  KAJ PA?
  Če so sedanji SLO T..I. “ANTIFAŠISTI”
  BOLJ
  – FAŠISTIČNI IN
  – BOLJ NACISTIČNI
  To je – se zdi ? PRAVO VPRAŠANJE ! In kdo jih je v njih “smešni” “antifašizem” -ZAVEDEL. FDV?
  KOLIKO ?
  “FAŠISTIČNI IN NACISTIČNI” ?
  – REALNO SO SEDANJI
  “SLO ANTIFAŠISTI”- OD REALNIH NACISTOV IN FAŠISTOV? L.r. ex ok knjižničar Janez K. KOMENDA
  P.S.
  NEČLAN STRANK, 65 LET, NEKAZNOVAN, NEALKOHOLIK. TU PIŠEM IZ ŽELJE PO VEČ REDA – NEPLAČNO, NENAROČENO !

  Prikrivano.
  MORALNO NIZKI MARŠAL TITO V JAVNOSTI – “MASIRA SVOJO MASERKO D.G.”

  https://www.google.si/search?q=darijana+grbic&client=tablet-android-samsung&prmd=imnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2vNGLkuTVAhVHbFAKHUTkCE8Q_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=cDcYWsyHFpCzeM:

 • _

  Politiki (levičarji in desničarji) imajo eno osnovno skupno lastnost: bančni račun in željo, da čimveč keša gor pride. Lp

 • ostrovrhar

  Edino general Pershing je znal z njimi delat. Jih je skupaj s crknjenimi svinjami pokopaval.

  • montyamp

   Koga , žide ???

   • Koga, Palestince?

   • ostrovrhar

    Njihove semitske bratrance! :)

   • xtc

    Motnje v glavi?

 • montyamp

  YACKPOT VPRAŠANJE .
  ZAKAJ JE V SIRIJI VOJNA ???
  Katar , na BV , tam je vzrok .
  Enormne količine plina v Katarju , bi židje radi spravili v EU .
  Plinovod bi moral skozi Sirijo .
  Židje hočejo plinovod KATAR —- EU , da bi izločili Ruse , zato delajo židje sranje tudi v Ukrajini .
  Putin-Asad se židovski gamadi ne pustita .
  Židovska propaganda je ista kot pri HANZI SLO RTV , laž na laž + cenzura .
  Židje bi radi uničili EU , zato je mirovnik Hitler znorel .
  Ne nasedajte židovski propagandi , hočejo kri .
  Hočejo vojne , muslimani kristjani , RUSI NEMCI , ALBANCI MAKEDONCI , SIRIJA , IRAK , IRAN , AFGANISTAN , VIETNAM …………………..
  To je kravatarska banda patoloških lažnivcev .
  Adolfu spomenik .

 • samotoje

  Ženska izpolnjuje vse pogoje za to, da jo človek ignorira na celi črti: ima ć, je sociologinja (mlatenje prazne slame in bedarij), je Vajglova asistentka in sicer govori in piše, a ne ve kaj. Bolje bi bilo, če bi nastopala v kakšnem resničnostnem šovu. Tam bi bila med sebi enakimi.

 • totex39

  Sram jih je lahko, da Vajgl, Fajonova in ostale levičarske stranke podpirajo islamski terorizem, ljudje pa tega še sedaj ne dojemajo in jim omogočajo, da s takim umazanim in hinavskim načinom vladajo še naprej. Edino izguba na volitvah bi jih streznila.

 • resnica boli

  ” Uničiti moramo Sirijo, za koristi ž. Izraela. ” KILLary Clinton, wikileaks email http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

  • sprehajalec

   Praviš klan Asadov pa angelčki. Samo v levičarskih sistemih se naziv predsednika deduje. Fotr Asada, pa sin Asad. da ljudje nimajo težav z imeni…. Pa Star fotr Kim, pa fotr Kim, pa debelinko Kim….

   levičarji ste res praktični….

   • Živela resnica

    Izraelski reklamator, si spil kavico že danes?

    • sprehajalec

     Si pomila posodo? Kaj praktičnega se loti, ne boš življenja zafurala v nekem filozofiranju….

     • haha

      vse pospravljeno, sicer vi izr. agenti ves čas pijete in žrete na račun osramočenih in izkoriščanih američanov, to pravijo američani sami https://www.youtube.com/watch?v=vXVESLmM9ac

     • sprehajalec

      Ja, to je ostalo od prej, ko je cel socialističen svet to počel….

     • haha

      :-) mal se hecam s tabo, ti nisi nikomur naredil nič, zato tebe ne sovražim, pač debatiramo tukaj. Lep dan ti želim.

     • sprehajalec

      Ti si tele tvoje prispevke dojela kot hecanje z menoj?!?! Simplicus simpliccissimus. Sedaj pa brskat, kaj to pomeni, hitro.

     • haha

      že vem, nič ne brskam. Ti pa pobrskaj kaj pomeni inter arma silent leges. Lp

     • sprehajalec

      Ja, gre za epizodo Star trek Deep Space nine. kaj ima to veze z Novo?

     • haha

      ah, ti ti sprehajalec, težko je tistemu, ki misli, da je pameten, pa ni. Iz svetega pisma, Srečno.

 • vse je jasno kot dan

  Email pošta ki jo je KILLAry Clinton kot sekretarka za zunanje zadeve naokoli pošiljala je jasno razkrila, da je ameriška vojna izkoriščana in ščuvana od ” tuje” entitete, za uničevanje arabskih domov.

 • Slovenec 33

  Ja nikjer na svetu, v nobeni okupirani državi okupatorji in izdajalci svojega naroda ne spoštujejo nobenih etičnih in moralnih norm in tudi v Sloveniji je tako.
  Usmerjeno izobraževanje je pod vodstvom fdvizma sproduciralo topoumne produkte, ki imajo uničeno širino razmišljanja in zato ne doumejo, kaj je zločin in podpirajo nadaljevanje okupacije slovenskih dežel..
  Iz njenih izjav se vidi, da je podpornica nadaljevanja okupacije slovenskih dežel in zato zagovarja dejanja novih okupatorjev, ki so prišli zavojevat EU.

  Ona, kot topoumni produkt usmerjenega izobraževanje, tudi ni v stanju doumeti, kaj pomenijo komunizem in islamizem.
  Namen obeh religij je potisniti vse, ki v mračnjaštvo in fevdalizem, tiste, ki se s tem ne strijajo pa pobiti.
  Ne doume, da sta to krvavi, agresivni histerični in pedofilski religiji, ki sta v času od svojega začetka do sedaj pobili
  islam v skoraj 1300 letih skoraj 700 mio ljudi in
  komunizem v skoraj 100 letih 200 mio ljudi, tudi genocid nad slovenskimi rodoljubi nas opominja na podlosti verskih blaznežev, ki so za seboj pustili nad 600 morišč po slovenskih deželah.

  Je pa sramota za slovensko vladajočo politiko, da take izrodke pošilja v slovenska predstavništva, ker tam zagovarjajo idiotizem, kaj je patriotizem pa nočejo vedeti.

 • vse je jasno kot dan

  Email pošta ki jo je KILLAry Clinton kot sekretarka za zunanje zadeve
  naokoli pošiljala je jasno razkrila, da je ameriška vojska izkoriščana in
  ščuvana od ” tuje” entitete, za uničevanje arabskih domov. Ž. ščuvajo ameriško vojsko naj napade še Iran ( ki ni v nobeni vojni že 300 let!!!!!!!) http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

 • vse je jasno kot dan

  Email pošta ki jo je KILLAry Clinton kot sekretarka za zunanje zadeve
  naokoli pošiljala je jasno razkrila, da je ameriška vojska izkoriščana in

  ščuvana od ” tuje” entitete, za uničevanje arabskih domov. Ž. ščuvajo
  ameriško vojsko naj napade še Iran ( ki ni v nobeni vojni že 300
  let!!!!!) http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

  • sprehajalec

   Kako ste neumni, res je levičarstvo za nedorasle mladince in mladinke. Neka psihična distrofija. Iran je bil v vojni od 1980-1988 z Irakom. Kakšnih 300 let….

   • ,

    izr. agent uživaj, lp

   • ,
   • FUCK COMMUNISM

    Ja, je bil v vojnah ja. Kaj bi rad povedal?!? Iran ni nikogar prvi napadel ze od 1763! Spet te fakti jebejo!

    • sprehajalec

     Kaj si sedaj, Adolfov levičar ali antifa levičar?

     Jaz ne vidim pravzaprav nobene razlike…. Nikoli je ni bilo. Vprašanje se je glasilo ali je bil Iran v vojni zadnjih 300 let? Odgovor je da. Jaz sem jih naštel 15 od leta 1800 naprej. od Rusko perzijske, turško Perzijske in tako naprej.

     pa saj ste res nori obe vrsti levičarjev. nekje nekaj mu pade na ušesa, potem pa to nabija v nedogled, kot najsvetejšo resnico. Pravzaprav ste na nivoku vaških opravljivk.

    • sprehajalec

     Pa kakšni fakti, res imaš težave. Tudi Nemčija/Prusija ni nikoli napadla Francije zadnjih 200 let.

  • Donat Goricar

   Opala! Kaj pa vojna z Irakom 1979-80?

  • exposingtruth9

   hkrati pa je cilj uničiti Evropske narode in krščanstvo, ker smo kokurenca in resna ovira naproti novemu Svetovnemu redu.

   novi svetovni red je isto kot komunizem, kar pomeni da se inteligentne, samozavestne, samostojne, potencialno neodvisne od sistema in sposobne ljudi mora iztrebit, da se taki sistem vpelje !

   ker taki ljudje ne rabijo in nočejo novega Svetovnega reda, EU, SZ ali kakršnokoli marksistično obliko totalitarne države katera ne želi tvoje sreče ampak 100% podrejenost !

 • resnica je kruta

  NEKDANJI CIA AGENT, profesor Šojer, pravi: ” Amerika je porinjena v vojne na Bližnjem vzhodu, ker nam tako diktira Izrael.” https://www.youtube.com/watch?v=vXVESLmM9ac

 • xtc

  Oktoberska revolucija je vsmrt poslala ogromno Judov,poslala jih je ker so bili razredni sovražnik,kar je pomenilo ,da so bili premožni treba je namreč vedeti,da je Rusko gospodarstvo,kar ga je bilo sploh bilo bolj ali manj v tujih rokah,govorimo o obrti,industriji,rokodelstvu razen poljedelstva in dela rudnikov.Po domače Rusi so imeli kaj malo lastnih strokovnjakov,večinoma so ti bili drugo ali tretje koleno z zahoda in večji del tega je dala komunistična drhal polikvidirati,ker se pač niso strinjali z njimi.
  Če sta NemkaKatarina Velika in njen sinPeterVeliki8bolj Nemec,kot Rus) uspelaRusijo spraviti iz zaostalosti napreje,so joBoljševiki uničili.

  • !
  • šmentanamuha

   Peter Veliki ni bil sin Katarine Velike, ker se je ona (1729) rodila šele nekaj let po njegovi smrti (1725). Ona je bila poročena s Petrom III., ki pa so ga ubili. Bil je popolnoma nesposoben in degeneriran tip, zato so ga odstranili. Nato je ona s spretnimi političnimi potezami prevzela oblast.

  • _
  • exposingtruth9

   Poglej ga poglej še en karađorđević ki rad liže zionistom ta zadnjo plat.
   povej mi raje kaj so židi v Evropi sploh doprinesli, razen parazitstvo, spodbujanje vojn, nemoralni liberalizem, spoDbujanje sodomije in ostalih deviantnežev, spodbujanje multukulturalizma in komunizma ?
   Ja glej roko na srce vsi so vredni svojega denarja kateri izvrorno etnološko izvirajo od tam doli iz Bližnjega Vzhoda, ni za zaupat nobenemu tam doli pa naj si bodo muslimani ali židi, oboji ne sodijo v Evropo.

   če bi bil v 30ih letih 20.stoletja in bi imel dve možnosti:

   ali se priključiš Rotschildom, rockerfelerjem ter podobnim zionistom in njihovim agentom iz vzhodnega komunističnega bloka Stalinu in iz Zahdonega masonskega bloka Churchilu (izjavil: Tito je baraba, ampak Tito je naša baraba), Rosveltu

   ALI

   pa Svobodnemu Svetu na Evropsko krščanskih koreninah Hitlerju, Musolilniju in Francu kateri so bili na zdravi naravni red, samozavestni ljudi, ponosni na sami sebe, enotnost, moralne in evropske kulturen vrednote, tradicijo, družba brez izkoriščanja FED celotnega bančnega sistema, družba ki dejansko stremi v dejanjih za manj oz nič korupcije(Danes se v Evropi vspovsod korupcija naglo povečuje iz leta v leto več, nikoli se je ne zmanjšuje) ?

   Mislim da je pol jasno da ta zadnja slednja izbira je največje zlo za zioniste, katero morajo za vsako ceno poraziti, Močni Evropski narodi so konkurenca in resna ovira pri Svetovni dominaciji.

   Komu lažje vladaš sposobnih inteligentnim samozavestnim narodom ali pa multukulti deviantnim white guilt družbi ??
   Jasno je da slednjim lažje vladaš oz je mogoče vladati, pri prvih pa boš 100% doživel odpor !

   Komunizem in masoni so delali v smeri uničenja Evropskih narodov in Krščanstva. Komunisti in Masoni de facto so obstajali in še obstajajo. Če se pozanimaš o masonskih ložah v tujini in tudi v Sloveniji boš videl da je to dejansko proti krščanska/antikrščanska družba/organizacija isto kot komunizem.

 • Dobro jutro resnici

  PRISLUHNITE NEKDANJEMU CIA AGENTU, ki priznava, da je ameriški narod izkoriščan za vojne proti arabskim državam, iz strani izraelsko ž. lobija v ZDA!!! https://www.youtube.com/watch?v=vXVESLmM9ac

 • _
 • ,

  Clinton Email: We Must Destroy Syria For Israel
  A leaked Hillary Clinton email confirms that the Obama administration, with Hillary at the helm, orchestrated a civil war in Syria to benefit Israel.

  The new Wikileaks release shows the then Secretary of State ordering a war in Syria in order to overthrow the government and oust President Assad, claiming it was the “best way to help Israel”.

  http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

 • ,

  Clinton Email: We Must Destroy Syria For Israel
  A leaked Hillary Clinton email confirms that the Obama administration, with Hillary at the helm, orchestrated a civil war in Syria to benefit Israel.

  The new Wikileaks release shows the then Secretary of State ordering a war in Syria in order to overthrow the government and oust President Assad, claiming it was the “best way to help Israel”

  http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

 • hm

  še dobro, da ne živim v Siriji; Iraku, Libiji itd.., tam namesto dežja padajo ” zahodnjaško Izr. ” . bombe.

 • !!

  Izraelci ves čas napadajo sirski narod. http://www.reuters.com/article/us-israel-syria-idUSKBN19G0Q6

 • !!

  Ali ste vedeli, da ž. Izraelci napadajo Sirijo že od leta 1980? http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13951025000509

  • tramal

   Vse države okrog izraela so prve napadle izrael.Izrael pač vedno vrne udarec po navadi še bolj močno kot ga prejme.

 • Janez

  IVO VAJGL !
  “Žal” EU VSILJIVI, VSILJENI POSLANEC – JE LETNIK 1943 !

  Zakaj še ni v – PENZIJI ?!
  Za
  TAKO STARE V AKTIVNI POLITIKI ŠE DELUJOČE !
  Je
  VEDNO MOŽNO, DA SO BILI SODELAVCI EX KP, ZK TAJNIH SLUŽB.
  ZA
  GOVORJENJE – TE NESLOVENKE,
  ČE JE PRI NJEM – PRI IVU VAJGLU NAJ SE OPRAVIČI., GA POJASNI ! Na JAVEN POZIV !
  Pri
  vseh
  AKTIVNIH V POLITIKI, KI SO EX YU KOMUNISTIČNEGA IZVORA !
  Moramo biti – zelo previdni : NARODI JIM NE POMENIJO – NIČ. TUDI NJIH LASTNI NE.
  VSE
  PA JIM POMENI KOMUNIZEM, INTERNACIONALIZEM.
  V
  BISTVU
  VSI BIVŠI KOMUNISTI RAZMIŠLJAJO – TAKO! Tako internacionalno so bili indoktrinirani.
  V partijskih šnel kurzih. Razmišljanje z lastno glavo – jim je – se zdi – TUJE.
  “ŽAL”
  EU
  POSLANCA – IVA VAJGLA – NA JAVNI ZAGOVOR – NA TV – PRED VSO SLOVENIJO !
  Enako druge eu poslance – komunističnega izvora !
  Šoltes, SD Fajon itd.
  Njihova privat stališča – so njih privatna. NAJ NAM JIH NE VSILJUJEJO.
  IN?
  NAJ NAS DRUGIH – NE OGROŽAJO – S SVOJIMI ZASTARELIMI TITOISTIČNIMI FLOSKULAMI.
  NA
  ZAGOVOR !
  Vsi ex komunistični eu – poslanci. ŠEE BOLJ – ODSTOPIJO NAJ !
  Zdaj !
  Je
  REALNOST
  ISLAMISTIČNE MORILSKE NEVARNOSTI – VSEM OČITNA. Španija, Barcelona. L.r. J. KOMENDA

 • Bozz

  Vloga terorizma v našem Orwelijskem svetu:

  The Story of Your Enslavement
  https://www.youtube.com/watch?v=Xbp6umQT58A

  Jelena samo uspešno brani človeško farmo in plantažo, sama se pa tega seveda niti ne zaveda. Takšnih kur je danes na pretek.

  • ,

   Ta gospa ni nikomur nič naredila. Povedala je to kar mnogi američani že vedo. Izkoriščani so za napade na Sirijo.

   • Bozz

    Ta gospa je z opravičevanjem terorista soodgovorna za nadaljevanje terorizma v Evropi, pa če to priznate ali ne. Naj se raje vpraša kaj je vir Islama, Mohameda, gnalo do takih dejanj, ki jih je počel. Naj odpre koran, kura neumna. Takrat, 1400 let nazaj, ZDA imperializma in podobnih izgovorov, ki jih imajo levičarji, še ni bilo.

    • a res

     Ni soodgovorna, no. To so pa težke obtožbe. Jaz si tega ne upam zapisat, ker me gospa lahko toži. ANGELA MERKEL pa je odgovorna za marsikaj, ker je meje odprla, to pa ja!

     • Bozz

      Tisti, ki opravičujejo terorizem in posledično vzdržujejo status quo, povzročajo, da ne bo sprememb in se bo terorizem še naprej nadaljeval. Če bi pa jasno pokazali kaj je problem, bi se pa ta problem iz Evrope odstranil in ne bi bilo več terorizma. Tako pa v levičarskem slogu: “joj, kakšen bogi revež je ta terorist, dajmo mu še malo denarja in stanovanje pa zelo milo kazen, ker si res ni mogel kaj, da je zbil tistih nekaj turistov. Vsega smo namreč mi krivi, on ni nič kriv” In potem se čudijo, ko se zgodi naslednji teroristični napad.

    • a res

     VRNI SE V ŠOLO!!!!!! AMERIKA ( CIA) JE ŽE LETA 1953 DELALA PROBLEME V IRANU, DOSEGLI SO DRŽAVNI UDAR V IRANU IN NASTAVITEV AMERIŠKEGA AGENTA ZA VLADARJA!!!!!! KJE SI BIL V ŠOLI, KO JE BILA ZGODOVINA? VSE TO SE DOGAJA ZARADI NAFTE, KER AMERIKA RABI NAFTO https://www.theguardian.com/world/2013/aug/19/cia-admits-role-1953-iranian-coup

     • xtc

      Glej trpentinar,Šah je izIrana naredil moderno državo in lokalno velesilo,ki ji nibil tam nihče kos,Teheran je bilBližnjevzhodni pariz,ženske so se izobraževale,bile povsem evropsko oblečene itd,gosopodarstvo se je postavilo na noge,tudi turizem so pričeli nato pa islamisti ob pomoči komunistov in socialistov so zrušiliŠaha in spravili državo zopet na kolena in revščino ter na droge in to je po tvoje napredek?

     • tramal

      Bedak ,kje pa si v afganistanu videl nafto.Tam so amerikanci najprej udarli po isisu oz talibanih.

     • Bozz

      Jaz tega ne zanikam kaj ZDA počne danes, očitno ne razumeš kaj ti hočem povedati. Kdo je delal probleme Mohamedu in Islamu, da so v 7. stoletju masakrirali celo Severno Afriko in genocidno pobili kristjane in začeli svoj IMPERIJ?

      Vsega je kriva ZDA, Islam pa ni nič kriv a ne?

      Na začetku 19. stoletja ZDA še sploh niso imeli mornarice in marincev, niti neke omembe vredne vojske, pa so jih muslimani vseeno napadali v Mediteranskem morju in zavzemali njihove trgovske ladje. ZDA je zgradila mornarico in ustanovila marince kot direktno posledico takratnega Islamskega terorizma proti njimi in so jih premagali. Takrat so ZDA imele pravičen razlog, danes pa so ZDA infiltrirane in jo vodijo interesi Antikrista in že dolgo niso več tista pravična sila, ki bi morali biti in so nekoč bili.

    • :-)

     Angelo Merkel si kar domov odpelji haha :-)

     • Bozz

      Od kje tebi ideja, da podpiram Angelo Merkel? Ona je izdajalka Evrope. Seveda je samo lutka, prostozidarka, niti vleče nekdo drug, ampak to je še vseeno ne opere njene odgovornosti.

 • Janez

  GLEDE “ZAGOVARJANJA” ISLAMIZMA, ”
  MULTI – NE – KULTIJAA”
  PR “NAŠIH” EX KOMUNISTIH MORAMO BITI ZELO PREVIDNI IN POZORNI !
  Gre
  ZA PREPROST – RAZLOG !
  ZA ” ISLAMISTIČNEIN MULTI-NE-KULTI” FAKE “SIMPATIJE “NE-NAŠIH” EX KOMUNISTOV !
  “Ne – naši”
  EX KOMUNISTI SE NAMREČ – S I L N O B O J I J O – O D G O V O R N O S T I !
  Za
  VSE ZLOČINE IN NEDELA, KI JIH JE EX YU IN EX SLO KOMUNIZEM – ZAGREŠIL ! – ZA PRETEKLE – KOMUNISTIČNE ZLOČINE IN TIRANIJO !
  So
  SE OČITNO
  PRIPRAVLJENI POVEZOVATI SE – TUDI Z ISLAMISTI ( v Hamburgu se je to že zgodilo)
  PROTI NAM
  V ŠKODO – NAS SLOVENCEV – , NORMAL SLO DOMOLJUBOM – SEVEDA.
  Le
  ZA POIZKUSE BEGA ODGOVORNOSTI – ZA PRETEKLE GREHE KOMUNIZMA GRE.
  ZA
  NIČ DRUGEGA !Da bi se
  EX R.SLO KOMUNISTI IZOGNILI ODGOVORNOSTI . POZORNI BODIMO.
  IN
  ODLOČNO –
  NASPROTUJOČE REAGIRAJMO – NA TAKE EX KP, ZK ZLONAMERNE POIZKUSE. L.R. Janez KOMENDA

 • _
 • Volkhv

  Ker je borka za pravice živali ji oprostim.

  • FUCK COMMUNISM

   Ceprav dela proti nacionalnim interesom Slovencev, ji oprostis, ker je borka za pravice zivali…?!?!? Fuck me dead!!!

   • ml

    hahaha :-)

   • ml

    ej, ona sigurno ne dela nič slabega, vsem nam vlada en sam zionistični šef in vsi smo tiho.

 • Najplemenitejši

  Islamske fanatike ponavadi podpirajo nacistična stranka SDS in klerofašistični stranki NSi in god!

  • T-Rex

   daj dokaze . imbecil

  • ml

   Boga ne vmešavaj, on nima nič s človeškimi vojnami.

  • Anthon

   Pametnjakovič iz hotela mama. Noben, ki si sam služi denar, se ne opremlja s slik’cami zločinca Che Guevare.

   • Hribouc

    Tako je to v Udbokučanističnem Rdečem Kombinatu Slovenistan.

    Samo cuzat se je navadu in cuza, mona rdeča do konca jebenog života!
    Gleda u oči i sere govno!
    Fukneš ga skoz vrata in se pricuza skoz sekretno okno nazaj.

  • montyamp

   Maš spet pune hlače ???
   Nekaj zaudarja .

  • Hribouc

   Ponavadi si ti bil normalen Homo Sapiens, zdaj pa zaudarjaš po Hudiču, Rdečem seveda.

  • FUCK COMMUNISM

   Debil!

  • Janez

   A ?
   TI JE ŠE VEDNO SLABO, KER SI PREVEČ ŠTRUKLJEV POJEDEL ?
   Mislim
   Na štruklje, ki jih strežejo
   v neformnalnem društvu ” CRKNJENI MAČEK V ŽAKLJU” Povej – a ne ? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   GRE ZA DRUŠTVO “RDEČIH FAŠISTOV” – DA BO VSEM RAZUMLJIVO.

  • Hribouc

   Ultraidiot.

   Še kak dan, če ne nehaš, zahtevamo od Administratorja, da te briše.
   Si pa nor!

  • tramal

   A si bedak komunistični prebral članek . Ta ki podpira islamiste in vsi ostali komunajzerji so levaki.Kje si videl da desne stranke podpirajo islamiste.Prodam ti pol kile kurje pameti da boš vsaj malo mislil.

  • šmentanamuha

   Združeni luzer s kordiševskim kompleksom bi rad bil pameten, pa ne gre.

  • KIKI

   I D I O T ! Na roke narejen, seveda!

  • cosmosjasnovidec

   Kozojebec ti pa imaš vedno neke sfustrirane komentarje kateri nimajo ne glave ne repa.
   Še nisi vzel tablet?

 • Hribouc

  S Srbijanci iz Matice ali pa iz diaspore Respublike Dodik Srpska so vedno zgodovinske težave.
  Ali so izvorno Skadarlijski zabavljači, ali so Starodgradski pjevaći, navdušeni trubači iz Žuče, ali so nacional teroristi in atentatorji, skregani z vsemi hudiči ali pa so prodane Poturice vseh barv – to pa so najrajši.
  Edina trdna , ki pa velja, da Rdeči Srbijanci, ki klošarijo po Slovenistanu pod Kučansko marelo, doma, v Srbiji po komunajzarsko niti prdeti ne bi smeli, če bi hoteli biti več kot čizmopucaći!

  Torej Rdeče Poturice ex vukojebine SFRJ Srpska!

  • ml
   • Janez

    A SO BILI UDELEŽENI
    TUDI NA FRONTI PROTI SRBIJI – SRBSKI GENERALI , namreč? L.r. J. KOMENDA?

    • ml

     Janez lepo se umir, vse je okej :-) Saj si priden :-)

   • exposingtruth9

    Dokler so bili Obrenovići na oblasti v Srbiji je Srbija bila pro Avstrijsko usmerjena in za sklepanje zavezništva s suverenimi narodi. Samo so masonske lože poskrbele za antentat na Obrenoviće in ustoličenje Karđorđevićev pro judovsko anglo ameriško francoskega zavezništva(to teh karađorđevićev ki hočejo od Slovenije več milijonske odškodnine za Vilo Bled in podobne dvorce ki so si jih prilastili v Sloveniji v že stari kraljevini Jugoslaviji.

    Tako je tudi nastala skupina Mlada Bosna in atentat na Ferdinanda v Sarajevu.

   • Hribouc

    Yes, Borojević, kapo dol, vsa čast in slava!

   • tramal

    Na milijon prebivalcev se pa še ja najde en pameten srbijanec.

   • KIKI

    Kje je že to? Takrat je vojska zgledala vsaj elitno, potem pa
    so jo nadomestili nepismeni “oficiri” JLA v ušivih uniformah!
    Seno-.slama, seno-slama (levo-desno…)

   • centurion

    Ja, v AVSRTRIJSKI.
    V AVSTRIJSKI, kjer je bil pogoj napredovanja SPOSOBNOST IN ZNANJE.
    V SRBIJI in JUGOSLAVIJI, s hiperprodukcijo generalovin admiralov je bila
    potrebna zgolj članska izkaznica ZK in pokvarjenost in zatelebljenost, kjer ste imeli
    levosučni protekcije in pogoje za napredovanja tako v vojski, kot ostalih področjih.
    AMEN!

    • cosmosjasnovidec

     Saj so jih pa tudi Avstrijci takoj nagnali,ko so videli,da niso sposobni za drugo kot čistiti štale za konji kar so tudi počeli.

   • cosmosjasnovidec

    Hahahaha.
    Zato so pa srbini izgubili oziroma bili tepeni v vsaki vojni in povrh vsega so še jo skuhali.
    Stoletja so jih teptali Turki zadnjo vojno katero so si prekleto dobro zapomnili so bili najbolj tepeni od hrabrih vsemogočnih junaških Slovencev kjer so se cmerili in prosili kot majhni otroki.
    Ko so se spet pričeli repenčiti so jih pa nabrcali še celo “šiptarji,bosanđerosi in hrvati” tako,da so cvilili kot prašiči.
    In to so za tebe srbski generali reva posrana čefutarska.Hehehehe

 • dr Janez Sveti

  Jelena, če si nedolžna žrtev popolnega neznanca a resno misliš, da bi te zanimalo, kaj hudiča mu je bilo,da te je popeljel v onostranstvo? Filozofiraš lahko, dokler nimaš popolnoma osebne izkušnje!
  DR Janez Sveti antiislamist

  • ml

   ona ni odprla meja kot Angela Merkel.

   • KIKI

    Zaprla je pa tudi ne bo, ker potem ne bi imela o čem kokodakat!

   • dr Janez Sveti

    Nisem videl Angele Merkel na turško -Sirijski meji oziroma LIbiji. Ampak, sploh ni beseda o Angeli, če nisi opazil.
    DR Janez Sveti koncetrat

 • exposingtruth9

  Jelena Aleksić, če imajo problem s sistemom, pol naj bodo možje beseda in naj napadejo Belo Hišo, Pentagon in ostale vojaške politične cilje, FED, pol direktno napadeš nasprotnika ki je kriv za stanje na Bližnjem Vzhodu (pol bi še verjel da se borijo za svojo domovino in pravico, sedaj ko ubijajo samo Evropske civiliste povedo da jih zionisti sploh ne motijo ampak samo Kristjani/Evropejci) in ne da napadajo SAMO IZKLJUČNO Evropske civiliste.

  Tukaj se lepo vidi resnična narava islamistov tulijo po mainstream medijih kako sovražijo zioniste, ampak ubijajo in napadajo pa samo Evropejce – in to civiliste, popolnoma nedolžne ljudi. Jaz razumem zgolj 100% napade na Evropske civiliste kot napad na nas Evropejce in krščanstvo in nič drugega. In kvečjemu vodo na mlin za ukinitev svobodščin v Evropi.

  Naj raje povedo kdo je njihov sponzor, pa levake na bližnji Vzhod poslat, enosmerno, da se naužijejo te kulture ki ni krščanska tam doli ! ker sovražijo vse kar diši po beli rasi in krščanstvu, ti marksistični levaki pod taktirko globalistov.

  • ml

   Mnogi ljudje mislijo kot ona. Pravico imajo realno dojemati kaj se dogaja na bližnjem vzhodu, ker je tam nafta.

 • Pezde

  Kakšna “višje-razumna bitja” neki? A pa vi ne razumete, da kurbe ne rabijo imeti pameti in razuma, ampak le vizuelno lepoto, mokro mednožje in cele dni in noči prostega časa, da se jebejo in pobirajo denar? Jelena Aščič je najbrž Jeleno Aleksić vpleljala v ta poklic.

  • wtf

   psihopat, ti pa si bolnik

   • cosmosjasnovidec

    Levuharski istospolni izmečki ponavljate vedno enako kot papiga,ker drugega ne veste.

  • KIKI

   Nekaj rumenih dlak na glav še ni sexepilnost…mogoče le za starega oguljenega Vajgla
   in musliče ….no, če ima še joške, pa pade še mufti!…
   Pri nas bi se lahko kasneje, ko zapusti “sanjsko” službo zaposlila v kakšnem CSD-ju, ker
   boji bojo priznali doktorat za delo s starejšimi občani…ali pa bo Desusova “srednja” roka!

   • FUCK COMMUNISM

    Hahahahahaha

   • Pezde

    Haha! Delo s starejšimi občani, ta je dobra! Jankovič bo pa njihov osebni trener. Mogoče mu bo lulek kmalu popolnoma ovenel, ampak rit mu bodo pa še vedno lahko prišle umivat, vse do ruše.

    • Alois Kuhelj

     Ce mu je lulek ovenel,rit je pa se vedno buzerantska poslastica!

  • ,

   pizdun tvojo mamico si ravnokar opisal

   • Pezde

    Tvojo, ker še imena ne znaš pravilno prepisati ali pa copy-pastat, iz česar izhaja, da JE kurba brez razuma.

    • cosmosjasnovidec

     Saj tudi on sam ne ve kdo ga je skupaj spocal,ker se je njegova stara že od mladosti vlačila z vso golaznijo kar obstaja.
     Širila je noge vsakemu za kozarec pijače zaradi spolnih bolezni katere je vedno imela je pa tudi tale levuharski pedofil ostal popolnoma trešnjem.

   • cosmosjasnovidec

    Ni.
    Je pa opisal tvojo katera mi ga je fafala za šilček šnopsa.

  • cosmosjasnovidec

   Ja vendar razen kamelotrajbaskih muslićev in zahojenih čefutarjev tega že nihče ne bi porival,ker sta pregrde smrdita pa po crknjenih podganah kot vsi čefutarji.

 • drzavljanslo

  Najhujša kazen za njo in pravzaprav večino levičarjev bi bil izgon iz dobro plačanih državnih služb. Ko bi ti lenuhi prvič našli zaposlitev (če bi jo) v privatnem sektorju bi jih po nekaj letih mogoče celo srečala pamet. Takrat bi dojeli, da ima vsaka beseda posledice pri kupcih ali pri nadrejenih. Teh posledic sedaj ni in zato se obnašajo (in tudi so) kot horda nezrelih najstnikov.

  • janko

   To ni kazen, to je POTREBNO NAREDIT, to hordo MORAMO prestaviti v tovarne, za tekoči trak!!

 • T-Rex

  levičarji in pamet. dva povsem nepovezliva pojma :)

 • garfi

  iĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ
  leviĆ

  • DragiĆĆĆ

   DragiĆ in DončiĆ se ne bi strinjala.

   • garfi

    zanimajo me “politiki”
    in tebe tudi zato prenehaj z zavajanji

 • centurion

  Ta krava čefurska, srbska, levozabita naj si prebere današnji članek
  iz Zagreba.
  Kozojebega migranta, prosilca za azil linčati skupaj z blond kurbo vajglovo.
  Pa prej ribo, crknjenega brancina med noge nabiti…
  https://www.vecernji.hr/vijesti/djevojka-silovanje-javni-zahod-trazitelj-azila-marokanac-1189496?utm_campaign=Njuskalo_ticker&utm_medium=Widget&utm_source=Njuskalo

  • .

   A spet si ušel direktno iz norišnice, psihopat?

   • cosmosjasnovidec

    Psihopat je tvoj stari pedofil kateri te je že v otroštvu spolno nadlegoval ter porival najprej v rit potem pa usta.
    Ko si zrasel pa ti njega,ker on ni bil več pri močeh.
    Tako,da levaški pedofil buzerantski kateri si stalni gost psihiatrične bolnišnice ne piši nekaj za druge ampak raje pojasni svoj življenjepis in koliko mladih fantkov si že spolno zlorabil nesnaga ogabna pedofilska.Marš svinjak bolan.

    • !

     revček ti si res izmeček.

  • cosmosjasnovidec

   +++++++++++++++++++++++++++++++

   • ,

    – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

    • Alois Kuhelj

     ce nimas imena ali nicka,ti bomo pa kar rekli magarac.Tiste tvoje minuse si pa kar lepo zatakni v svojo rit!!

 • Janez

  TITOV KARDELJEV KOMUNIZEM
  JE POVZROČIL SMRT MILIONA LJUDI V , S PODROČJA EX YU !
  Pa
  ŠE BI RADI BILI EX KOMUNISTI – NA OBLASTI – DA BI DELALI ŠKODO ITD. L.R. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  ZAUSTAVIMO JIH !
  POLJSKE
  IN ZDA – PROTIKOMUNISTIČNE PESMI.

  https://www.google.si/search?q=anticommunist+songs&oq=anticommunist+songs&aqs=chrome..69i57j0l3.17795j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Franjo Trojner

  Zapis vreden čuteče levičarke. Če bi pa njej terorist ubil bližnjega, bi mu pa izpraskala oči.Čudni so toti levičarji, skrbijo jih vsi migranti totega sveta, celo s teroristi sočustvujejo, a po drugi svetovni vojni so na grozovit način pobijali svoj in tuje narode. Da res je, levica ne mara lastnega naroda, zato so ji vsi tuj bližje, kot domači.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • cosmosjasnovidec

  Hja kakšna pametna izjava se pa lahko pričakuje od prismuknjenega levaškega čefutarja z prazno čefutarsko betico.
  Čefutarji so že po naravi trešnjeni pod nulo tako,da nimajo primerjave na tem planetu,ker imajo tudi vsi brez izjeme prirojeno bolezen norih krav katera se je od njih z balkana pred časom prenesla po vsej europi.
  Zato so tudi moški vsi istospolni buziči ženske pa lezbače ali največje kurvetine celo poročene katere se porivajo večina z cigani tako kot tale čefutarska gnusoba”aleksička” pa tudi z migrantskimi musliči,ker je drug nihče noče.
  Taki izrodki se pa seveda zavzemajo za sebi enakim kot je tale kamelotrajbarska muslimanska drhal.
  Celoten balkan se ve so stoletja teptali in križali TURKI saj so jim kot ženske tako moški bili spolni sužnji.
  Stara navada jim je pač ostala in jim vedno bo prirojena saj jo balkanec,ko se skoti ima že v krvi.
  To so samo navadne čefutarske reve z kompleksom manjvrednosti kar je sicer res bi pa se z kokodaknjem radi nekam povzpeli a jim ne rata.

  • !!!!!!!!!

   desnjaki NISTE kristjani. Toliko sovraštva in prezira imate v sebi. Vi si ne zaslužite sedeti pri maši. Lp

   • Zgornji

    Morda se jim pa gre samo za Pravico ? Ali pa za Narodovo zavest ? Ker tudi maše niso več kar so bile , … odkar so uvedli bedne ceremonije … jih Bo vse Manj + Manj tam sedelo …

 • Alois Kuhelj

  Jelena Alexic another prouct cefurja,vsaj ime in priimek kaze na to!!Veleumni uspeh Broza,zmesat rajo in vladat!

  • GLASNO

   DESNIČARSKI BOLNIKI niste kristjani. V sebi imate ogromno sovraštva do
   drugih soljudi samo zato, ker so rojeni materi in očetu druge
   narodnosti. SRAM NAJ VAS BO!

   • Zgornji

    TUDI JAZ SEM NEKOČ TAKO MISLIL KOT TI , AMPAK, ZDAJ MORAŠ PA TUDI TI POGLEDAT GLOBJE , IN SE ZAMISLITI, DA BOŠ KAJ VEČ RAZUMEL . Hvala. Lp.

  • Zgornji

   ALOJZ, TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • jan

  David Icke: Slaves fight slaves for owners
  https://www.youtube.com/watch?v=v2iCc-Go9DY

  • Zgornji

   DAVČK’ JE TUD ZABLUZIL, ŽAL , … ŽE PRED LETI , KO SEM GA NEHAL SPREMLJATI .

 • GLASNO

  DESNIČARSKI BOLNIKI niste kristjani. V sebi imate ogromno sovraštva do
  drugih soljudi samo zato, ker so rojeni materi in očetu druge
  narodnosti. SRAM NAJ VAS BO!!!

  • Zgornji

   TUDI JAZ SEM NEKOČ TAKO MISLIL KOT TI , AMPAK, ZDAJ MORAŠ PA TUDI TI POGLEDAT GLOBJE , IN SE ZAMISLITI, DA BOŠ KAJ GLOBJE RAZUMEL . HVALAA. Lp.

   • ,

    daleč ste vi od Kristusa, desnakarji.

    • Zgornji

     Hja, eni desni so daaaaaaaleč, eni Bližje, Oboji pa Precej Bližje kot levuharji , tko da …

     • !!

      Jezus Kristus je rekel, da spoštuj vsakega sočloveka, ker je tudi njemu Bog dal življenje, barvo njegove kože, njegov jezik!

     • Zgornji

      Kje pa je to rekel o Spoštovanju ?? No, pa četudi bi že to rekel, je zopet vprašanje Koliko mere spoštovanja pripada posamezniku !!! ! !!! In Zatorej Bolj Pokvarjenim Logično da neboš dal toliko spoštovanja kot Manj pokvarjenim !!! ! !!! Ali pač misliš da ne ?

     • cosmosjasnovidec

      In kaj si ti mislil,da je mislil na vas čefutarske nesnage,cigane,musliče itd.?
      Od kdaj se pa vi balkanski zahojeni levaki komunajzerske copata imate za človeka?
      Torej za vas navadne balkanske izpljunke ni mislil ampak je mislil na ljudi.

   • vau

    Srb David Tasić in Janša sta prijatelja že odkar sta skupaj sedela v zaporu.! https://www.youtube.com/watch?v=6aO4BURc51w

 • Zgornji

  JAAAH , KEEEEEEER SKRET OD BABE JE PA ŽE SPET TO , … OVAAAJJJJJJJJJ … ??? !!! ???
  ZAR OVA JELENA JADNA NEZMOŽE IČI DOLE KOD JELENJADI, ODAKLE SE I PRIVUKLA, … ILI BAREM DA IDE DO PAMETI , …AKO JOŠ MOŽE I TO . E, PA I TO BI BILO JAAAAAAAKO DOBRO , … I MOGLA BI I OSTAT OVDJE, SAMO SA BAR MAAALO PAMETI . HVALA.

 • na splošno

  Bog je ustvaril vse rase in vse ljudi pod tem nebom, pod enim soncem.

  • šmentanamuha

   Načelno da, kar pa ne pomeni, da lahko ena rasa ali narod uničuje drugega. Slovenci nismo uničili nikogar, žal pa doživljamo ravno obratno usodo. Zato ne pametuj, če ne veš, o čem govoriš.

 • Marijan Tončić

  Samo še menjava volivcev nas reši. Na žalost pa nismo edini v EU, Merklova je zafurala in bo spet zmagala?

 • Goran Hvala

  Mah resnica je ta ce povozi terorist desnaka se tud jaz ne bi spraseval zakaj ga je….pac ga je….#polnaglavapameti

 • Sašo

  Srpkinja, ki podpira muslimanski ekstremizem ? Ojej, tudi to več ni problem le da se lahko pljuva po vrednotah Evrope . Kolegica bi se naj vprašala zakaj se dogajajo verski ekscesi muslimanov , denimo na Finskem, ki nima zveze z ” upravičenimi razlogi” za terorizem, ki jih ima v glavi SRpkinja. Kaj češ, gre se pač za hinavko, če bi živeli v matični SRbiji, bi malo drugače govorila o muslimanskih skrajnežih, ker pa živi v državi v kateri se počuti tujec, pač vidi stično točko z ” uporniškimi ” tujci v Evropi .

 • Sašo

  Vprašat se je pa tudi zakaj je SDS slepo sledila politiki Wilkomen, politiki Angele Merkel in politiki pravičnemu razdeljevanju t.i. delovnih beguncev z Arabije in Afrike ? Ni mi čisto jasno zakaj tako ?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!