Kolaps na mednarodnem parketu – Slovenija v svetu osamljena in nepomembna

Foto: STA

Zasebni interesi članov globoke države in osebne politične preference vodilnih levih politikov so Slovenijo pripeljali na rob ugleda v mednarodni skupnosti. Od proevropske, zahodno usmerjene slovenske zunanje politike ni ostalo skoraj nič. Ko analiziramo dediščino preteklih let, lahko ugotovimo, da je Slovenija v Evropi osamljena, nepomembna in daleč od vzvodov odločanja. 

V volilni kampanji je večina medijev povsem zanemarila eno najpomembnejših tem, to je mednarodno usmeritev Slovenije.  Prav ta je bila v preteklih letih bistveno spremenjena. Odnosi z ZDA so danes, kljub temu, da imamo Slovenci v Washingtonu našo rojakinjo Melanio Trump, skoraj neobstoječi, za leve stranke pa povsem nepomembni. Lahko si samo mislimo, kakšno sporočilo je zahodnim zaveznikom pošiljala Slovenija s tem, ko je npr. zunanji minister Karl Erjavec v svoji dolgoletni karieri Rusijo obiskal več kot dvajsetkrat, ZDA pa niti enkrat.

Privatni posli članov Foruma 21 nad interesi Slovenije
Oddaljevanje Slovenije od za našo državo ključnih zaveznikov seveda ni bilo nikjer uradno sprejeto kot nova zunanjepolitična strategija, o kateri bi se razpravljalo v parlamentu, jo kritično ovrednotilo, se o njej nemara glasovalo.  Protizahodna usmeritev se je v praksi potrjevala z vrsto dejanj ključnih predstavnikov vladajočih strank,  ki so bolj kot na strateške interese države na mednarodnem terenu promovirali svoje poslovne prijatelje, na primer Janeza Škrabca, lastnika podjetja Riko in ustanovnega člana Foruma 21. Podjetje je znano po svoji specifični zasidranosti na trgih Rusije in Belorusije, pa tudi po uspešnem pridobivanju milijonskih državnih subvencij in nepovratnih sredstev od slovenske države. Škrabec se je večkrat omenjal tudi v zvezi s kriminalnimi ozadji svojih poslov v bivšem Sovjetskem bloku. Kako globoko segajo politično-poslovne povezave slovenske levice z vzhodnimi navezami, priča tudi lobiranje Karla Erjavca, ko je leta 2012 priskočil na pomoč beloruskemu poslovnežu Juriju Čižu, tesno povezanim z režimom beloruskega predsednika Lukašenka. Spomnimo se tudi obsežne delegacije v Iranu, kjer sta svoje priložnosti iskala Ultra, v solasti Gregorja Golobiča, ter Iskratel, ki ga vodi Željko Puljić, znan kot vpliven podpornik stranke DeSUS.

Željko Puljić (Foto: STA)

Slovenija, destinacija za pranje denarja s skorumpiranimi in nedelujočimi institucijami
V kaj so leve koalicije spremenile Slovenijo, kaže tudi za normalne države nepojmljivo dogajanje glede potovanja milijarde dolarjev iz Irana prek NLB na več kot 9.000 sumljivih naslovov. Kot je znano, so bili o transakcijah, ki so potekale v letih 2009 in 2010, obveščeni policija, urad za preprečevanje pranja denarja in Banka Slovenije, a nihče ni ukrepal. Uslužbenci NLB so takrat celo od urada za preprečevanje pranja denarja dobili odobritev za izvedbo teh transakcij. Spomnimo, šlo je za transakcije z Iranom, ki je bil pod mendarodnim embargom. Zgodba se je začela odpletati šele po protestih tujih bank in njihovi blokadi sodelovanja z NLB. Molk in usklajenost slovenskih regulatorjev pričata, da je iranski državljan Iraj Farrokhzadeh, ki je izvedel transakcije, našel med vsemi državami in bankami na svetu najboljšo možno destinacijo. Sloves nepomembne države s skorumpirano vladajočo strukturo, v kateri regulatorske institucije ne delujejo.

Primerjanje samostojne Slovenije s Palestino
Najnovejši primer, kam tone Slovenija, so pritiski za slovensko priznanje Palestine, ki je bil za skrajno levico ideološko izjemno pomemben zunanjepolitični projekt. V pridobivanju podpore javnega mnenja so režimski mediji poudarjali, da vladajoče slovenske politike ne skrbijo morebitni izraelski ekonomski pritiski, saj blagovna menjava ni velika, posledice, ki bi morda sledile s strani ZDA, pa naj tudi ne bile pomembne. Kako nenavadna merila za presojanje mednarodnih razmerij imajo stranke levice, kažejo utemeljevanja priznanja Palestine, ki naj bi “ključno pripomoglo pri reševanju krize na Bližnjem vzhodu” in “povečalo varnost in stabilnost v Palestini in Izraelu”. Pritiske,  da bi Palestino slovenski parlament priznal kar na izredni seji, je nekoliko ublažil obisk izraelskega ambasadorja, ki je slovenskim levičarjem pojasnil razliko med slovenskim osamosvajanjem in Palestino. Slovenija v času osamosvajanja namreč ni imela Fataha, Hamasa in drugih islamističnih milic, povezanih z ISIS. Po mnenju večine držav EU naj bi bilo priznanje Palestine, če bo kdaj do njega prišlo, skupno in skladno z mirovnim procesom. Takšno stališče sicer ni oviralo slovenskega zunanjega ministra Karla Erjavca, da se ne bi januarja letos sestal s palestinskim predsednikom Mahmoudom Abassom in mu zagotovil, da bo Slovenija končala postopke priznanja Palestine marca ali aprila letos. Do tega sicer zaradi močnega nasprotovanja Janeza Janše in Slovenske demokratske stranke ter neenostnosti v vladajoči koaliciji ni prišlo.

Blokiranje ameriških investicij, ki bi ogrozile globoko državo v medijih
Protizahodna nastrojenost pa ni omejena samo za zunanjo politiko, pač pa se kaže tudi v preprečevanju nekaterih ameriških investicij. Kot je znano, POP TV in Kanal A že nekaj časa čakata na novega lastnika, saj je poslovna naveza ameriškega sklada KKR in srbskega poslovneža Dragana Šolaka že julija lani podpisala pogodbo o nakupu največje komercialne televizije v lasti Central Media Enterprises (CME). A kljub temu novi lastnik še zmeraj ni dobil soglasja Agencije za varstvo konkurence (AVK) in tako že več kot 400 dni čaka na soglasje državnega organa pod vodstvom Andreja Matvoza. Nasprotniki prodaje POP TV se ob tem sklicujejo na zakon o medijih, ki določa nezdružljivost telekomunikacijske dejavnosti in televizijske dejavnosti, ne da bi ob tem problematizirali oz. postavili povezavo med državnim Telekomom in njegovima medijskima izpostavama Siol.net in Planet TV. S temi manevri želijo iz medijskega prostora nagnati novega ameriškega investitorja, ki politično očitno ni uglašen s slovensko globoko državo v rokah trde levice in ki bi utegnil vplivati na normalizacijo in uravnoteženost medijskih vsebin. Zakaj torej blokada prodaje komercialne POP TV in tolikšni odpori do spremembe lastništva? Problem je, da sprememba lastnika očitno pomeni tudi spremembo vodstva POP TV, to pa bi vsekakor lahko ogrozilo obstoječo uredniško politiko, ki je izrazito politično pristranska, navijaška in povsem neprofesionalna.

Andrej Žitnik

 • althar

  Še najbol bizarno pri vsem tem pa je, da je trenutno sovražnik št. 1 mednarodnega sionističnega kapitala, katerega glavni propagandni in agitacijski eksponent je svetovna (in naša) levica, ravno Putin oziroma Rusija.

  Tako pridemo do paradoksalne situacije, ko Soros plačuje naše mesece in fajonke, ki po drugi strani podpirajo Putina, Sorosovega kronskega sovražnika. Ali ko ti isti slovenski Soroševi plačanci nasprotujejo ZDA in NATO, ki sta oba podaljšana roka sionističnega mednarodnega kapitala (katerega pomemben ud je Soros).

  Podobna vrednostna zmeda seveda vlada tudi na drugi slovenski politični strani. Zdi se, da je trenutno pri nas samo Brščiču jasno, kaj se zares dogaja po svetu. In dogajajo se velike stvari.

  • stajerc5

   Ah, daj no, Zitnika, Zitnika iz USA moras poslusati na TVHanzi, pa bos vedno na tekocem…
   Skoraj me je kap, ko sem videl, da je pod tem clankom tudi Zitnik podpisan. Ufff, hvala Bogu, da ni tisti, ki zavija kot sirena.

 • Franc Šink

  Kanal A in POP tv naj raje nadaljujeta z trdo pornografijo z katero sta tudi začela.Še pomnite tovariši te filme ob polnoči. te TV hiše sta zgrajene na temeljih kurbarije!

 • marker

  Levica pri nas sploh ni levica, kot je v evropski uniji. Naša levica (Levica, SD, Desus,LMŠ, SMC, SAB) vodi še vedno komunistični program za ljudstvo, za lastne privilegije pa tovarišijski kapitalizem. Med levimi strankami ni nobene razlike. Vse so kloni LDS z enakim programom. Nasledniki komunizma so si vedno prisvajali zasluge drugih.

  • baubau

   kloni zks ali še celo kpj

 • Franjo Trojner

  Zunanje politike od Rupla dalje Slovenija ne pozna! To kar je počel Rjavec, kot zunanji minister bo izredno teško popraviti, minla bodo desetletja preden nam bodo narodi Evrope in Sveta znova zaupali in nas imeli za verodostojne partnerje. Če bi ne bilo Rjavca bi tudi arbitraža že živlenje ugledala in bi ne bila samo mrtva črka na papirju, kot se v realnosti dogaja. Pod Rjavcem, kot zunanjim ministrom je izgledalo, kot, da je Slovenija v ekonomski in politični zvezi z Rusijo in ne polnopravna članica EU.
  Kako je možno, da bleferji tipa Rjavec lahko vodijo naš narod, državo????

  • učko

   Kahlo je ruski vazal, Turkom in Irancem u r’t leze, Zlovenaci ga pa voljo. Na tak način bo Zlovenija ratala Zlovenistan !!!

   • SIMON ROZIC

    To je že! V Kolikor si bojo ponovno vzeli oblast,
    je to dejstvo, rak rana, ki ni ozdravljiva, dokler
    ne crkne zadnja aktivna celica te “bolezni” !

  • francelj3

   Dol z Rjavcem in njegovimi rjavosrajčniki! Aja, pardon, rdečimi fašisti. No, saj to je itak isto.

  • SIMON ROZIC

   Odlično in resnično! Normalen človek ne more verjet,
   kaj vse je mogoče v tej naši nesrečni državi, ki s svojimi
   političnimi kadri obvladujejo poneumljeno ljudstvo, ki raje
   trpi kot prizna, da tako dalje ne bo šlo več! Še štiri leta, ali
   pa samo eno ali dve, pomenita komunistični manifest in
   dovoljenje za pogreb ljudstva, za leve “veljake” pa
   polnjenje žepov iz že tako in tako izropanih davkoplačevalcev!
   Mi vsi, ki to dovoljujemo, smo sramota narodu, ki ga ne znamo
   zaščititi pred hudodelstvi starih, pokvarjenih ZK elit!!!!

 • Olga2345

  Vse lovke udbomafijske (globoke) države je treba porezati! Kučan nima kaj več iskati v državnih institucijah, razen če bo šel na sodišče in na Dob!

  • antimur

   V kolikor kdo opazi to komunajzersko pokveko na vladi, ali katerikoli državni ustanovi, ga ima pravico užgati okrog ušes, za uverturo, potem pa naprej.

   • Olga2345

    Ga bom s taško po udbomafijski betici!

  • mona lisa

   Lepo in pravilno povedano.

 • Jure kavčičeu

  Najbolj pa k pridobivanju ugleda Slovenije v svetu prispeva SDS, ki zaradi lastne želje po uspehu na domačem parketu hodi okrog po Evropskih institucijah in na vsa usta k*rca lastno državo in lastne ljudi. Da ne omenjamo metanje polen pod noge kandidatom za funkcije v mednarodnih organizacijah itd. Kako to, da niste Čeferina targetiral v kakšnem filmčku al pa kaj takega, saj on tut ni volu SDSa na volitvah?? Pa kako se ne zavedate da je popolnoma absurdno, da želite Slovenijo spremeniti v neko vazalno državo brez hrbtenice. Tako kot so ZDA posrkale v svoje brezvezne konflikte Veliko Britanijo in Francijo, bi tudi nas, če jim začnemo dovolj intenzivno lezt v rit. Res ne vidite protislovja v tem? “Slovenija mora imeti trdno, enotno zunanjo politiko, zato se prilepimo k ZDA in naredimo, kar nam rečejo iz Washingtona”. Klinc gleda te imeprialiste, naj Slovenija v svoji zunanji politiki sledi humanosti in lastnim interesom, ne pa interesom ZDA ali katere koli druge velesile. Naj išče zaveznike znotraj EU (kar nam uspeva, če seveda niste pod vplivom laži desnice), ne pa čez lužo, kjer je samo ena in edina gnila in požrešna neoliberalna shit-hole država.

  • slosin

   spet nakladaš…

  • FUCK COMMUNISM

   Dej gobec zapri, budala!

 • totex39

  Z takšno socialistično vlado smo v Evropi res lahko nepomembni z kašnimi bedarijami se pri nas ukvarjamo, ravno zaradi tega ne moremo biti uspešni nikjer, kajti lopovom je še vedno na prvem mestu , kateri več pokrade, zato se tudi oklepajo, da imajo določene institucije v državni lasti.

 • branči

  z redkimi izjemami je narod na ravni turške(mehiške)nadaljevanke, kar je prostega medijskega prostora , pa v vaša blesava srca poseže kmetija! nikdar in nikoli ne bo slo normalna država, pa čeprav pranje možganov poskuša ustaviti desnica!

 • karpelec

  Šele čez nekaj časa bomo videli, kako globoko v blatu imamo našo lepo deželo. Leve vlade so videle samo sebično svoje interese in spregledale voz, ki je drvel vanj. Zanemarila jo je vlada, mediji, brez da so se zavedali koles, usmerjanih v propad. Ne bo pomagalo jamrat in jadikovat ampak se lotit dela, poiskat krivce, da odslužijo grehe. Narod, ki je dvignil že eno oko bo pri tem pomagal.

 • črnaovca

  Kako globoko v dreku smo se bo videlo že pri sestavljanju vlade, ko bo v vlado, če jo bo Janez hotel imeti moral vstopiti tudi drek.

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!! Žaaal.

 • xtc

  Realno bodo levaki SLO uničili,zelo kmalu,če jih preje ne bodo ustavile ZDA,kar je precej verjetno,s Izraelci samo finančne tokove zategnejo in da izvoz upade in država je na kolenih-romanja v Rusijo ne pomagajo več.

 • antimur

  Kdo bi pa šel v kompanijo z državo, ki vodi politiko Levice, vse levaške stranke pa ceplajo za njimi kot hipnotizirane. Ti norci ja vodijo politiko in revolucijo kot v času Stalina in Lenina, ki so pa še vseeno bili boljši, kajti oni so spreminjali samo kapitalizem v socializem (izkazalo se je, da ta formula ne drži), slovenski ogabni norci pa spreminjajo spol, želijo iz vseh narediti homoseksualce, kar je pa najbolj žalostno, želijo izbrisati slovenski narod. Zadnji čas, če že ni prepozno, jih moramo uničiti, ali po demokratični poti, toda za to golazen demokracija nima vrednosti, torej nam ostane še samo sila, kajti ti norci ne kapirajo, dokler ne dobijo po buči.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Slovenija je bila zanimiva leta 2004 – 2008, ko je bila na oblasti prava stran. To, kar je pa ostala leta bilo na oblasti, pa je en pofel.

 • MižekFiga

  Če si predsednik Pahor bo ne izmislil načina vodenja nove vlade z najuspešnejšo stranko (SDS) na volitvah, pričakujte KOMUNISTČNO KONTRA REVOLUCIJO. Normalen svet skupaj z EU nam bo pomagal. Ddr. Kučana in njegovega CKZKS imamo več kot dovolj. Zločinsko RTV ukinemo takoj.

 • Poštenje velja

  Potrebujemo noc dolgih n……

 • baubau

  drži

 • Volkhv

  Je lepo, če imaš zaveznika, ampak ne razumem zakaj eni na to gledajo tako ponižujoče? Sam imam uspešno kariero, trenutno pišem tudi magisterij, ampak prijateljev oz. zaveznikov imam npr. osebno zelo malo. Malo jih je takih, ki so sposobni nekega normalnega, iskrenega pogovora. Kar pa ne pomeni, da je to “konec”, to mi daje še dodatnega zagona, motivacije, da bom še boljši od drugih, sam sebi sem npr. dokazal da sem zmožen probleme rešiti čisto sam, brez pomoči drugih, nihče mi ni šenkiral ničesar v življenju; isto naj velja tudi za Slovenijo! Sami smo zmožni, brez pomoči drugih! Sovražniki so samo ovire, preko katerih plezamo v življenju. Višje so, višje pridemo.

  • Amerikanc

   Problem je prav v tem, ker jih to preveč misli ! Zakaj slovenska levica beži od Evrope pa še nisi poštudiral; tega še nisi prebral. Veš transparentnost je njihova ahilova tetiva, oz. ne njihova, naša !

  • Goran Hvala

   no sej to tud jest stalno ponavljam….sam ocitno imajo nekateri ogromno od tega kdo vodi drzavo…ce ne se ze nebi tolk napenjal 24ur na dan….mene ozemaho vsi.. levi pa desni.. pa komunajre pa domobranci.. noben mi ni nic dal sam zerejo….sam eni tud se po 30letih hodjo na volitve pa obkrozajo enga in istga modela…seveda glupi smo tisti ki nismo sli obkrozt tistga modela katerega bi mogl….zdej pa nism vec slovenc ker ga nism obkrozu….:-):-)…take zanimive teze padajo od fanatikov….

   • tramal

    Ti nikoli nisi bil Slovenec ,ker izdajalci niso Slovenci,pa tudi srbini kot si ti nikoli ne bodo slovenci.

    • Goran Hvala

     in zdej me strasno boli pr srcu ker si en fanatik neki dopoveduje.. :-)

  • večni srb

   Jaz pa mislim, da si samo asocialen in da to nima veze z državo.

  • tramal

   Ko ima človek raka ,potrebuje zdravnika da ga zdravi in izreže ,.Tako Slovenija potrebujeJanšo da izreže to komunajzersko bulo in ozdravi Slovenijo.

   • Volkhv

    To je dolg (generacijski) proces, ki se bo nadaljeval še vsaj 100 let.

   • bb

    Z rakom raka zdravit? Ta je pa dobra. Edini zagrizen komunist med zdajšnjimi liderji parlamentarnih strank je bil Ivan Janez !

 • Osti jarej

  …mal je bla pomembna,ko je bilo še kaj za ukrast,šenkat ali pa napol zastonj prodat…..

 • Osti jarej

 • marker

  Naša država je edina komunistična enklava v Evropi. Za to so zaslužne zadnje leve vlade od 2008 dalje. Veliko je prispeval tudi Erjavec.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • FUCK COMMUNISM

  Vsi se nam smejijo… verjemte, vem!

  • Nobody

   Smejijo se Janši in njegovim podpornikom SDS. Katera normalna država dovoli, da kandidira obsojeni zločinec (korupcija, šverc orožja, pranje denarja,…) :)

   • firbec

    Ti si pa res trot rdeči!

   • xtc

    A bi šlo to z uradno in sodno do zadnje stopnje potrjenimi dokazi?

   • bb

    tista država, v kateri 50 % volilna abstinenca 13% vernikom da 25% moč!!!

   • Prtržnik Maksimiljan

    Se mi močno dozdeva , da je zate najbolje da ostaneš anonimni nobody( nihče), boš vsaj sam sebi nekaj pomenil. Tako pa si le v posmeh tukajšnjemu občestvu. Amen.

 • spet-sam-jest

  E, jest sm biu pa zihr, de smo diplomatska velesila in sploh glauni na svetu! A zdej pa že kr ena Amerika in Rusija pomenjo več od nas! Še mal, pa nas bo že Kitajska prehitela!

 • Amerikanc

  Najbolj zanimivo bo, če bo, ko bo Serpentinšek predsednik Evropskega sveta ! Takrat bojo burleske še večje, kot takrat ko smo “”vi đast nid tajm” !

  • komar marko

   tega filma nikoli ne bodo posneli.

  • Olga2345

   Se mu ne bo stranka sesula? Z devetimi poslanci bo predsednik vlade?

  • garfi

   vi đast nid jor mani

   • Zgornji

    ;-) ;-)

  • Osti jarej

   ..predsednik EU sveta bo janša

 • garfi

  s Slovensko Vlado JAneza JAnše se da še marsikaj popraviti
  z ZLOvensko vlado murgelskega klovna, seksista in luzerja je pot navzdol neomejena

 • Gr Enze

  ZAPOMNITE SI DOBER KOMUNIST MRTEV KOMUNIST !

  • Goran Hvala

   nekak tak kot jansevik….sam tisti v jamah so top….:-):-)

   • garfi

    ti si tup

   • tramal

    Misliš tiste nosečnice,dojenčke in mladoletne otroke.

    • Goran Hvala

     tocno tiste……

  • David Hitler

   Še zmeraj je bilo tako bravo mein kamerad

  • večni srb

   Palestinci, četniki in ameriški tajkuni pa res niso komunisti.

  • janko

   Oziroma lustriran komunist, ki lahko dela, mora delati. Ne sme se pa politično nikjer več udejstovati!!

  • Zgornji

   IDENTIČNO KOT : DOBER MOHAMEDANEC = MRTEV MOHAMEDANEC . Žaaal.

 • garfi

  šivilja v vladi: vi đast nid jor mani

  • Zgornji

   Ja, Žalostno – Žaaal !!! ! !!! :-(

 • slosin

  zdej bi mogoče najdu službico na angleškem kraljevem dvoru….tam imajo še vedno grajske norce….

 • večni srb

  Preostanek partijske naveze opisujete kot radikalno teroristično organizacijo, ki si je podredila vse vzhode države, tudi vojsko, policijo in pravosodje. Obračajo miliajarde evrov, s katerimi najemajo horde plačancev, sodelavcev in ovaduhov. Branijo pa zgleda tistih par naših večjih podjetij, ki vsa skupaj niso za četrt Berlina, par sto še živih partizanov in peščico uglednih mednarodnih strokovnjakov, ki jih sodelujejo pri kakšnih velikih evropskih zadevah,to je pa tudi vse. Pa judi in palestinci, s katerimi se ukvarja ves svet,oni pa izsiljujejo zdaj enega zdaj drugega, da se sploh kdo sekira za tiste afriške bušmane tam dol, kjer si zahod utrjuje vojaške baze in trgovske portale, sicer jih ne zanima. Meni se zdi to ogromno denarja in neverjetna izpostavljenost mednarodnim kriminalističnim in proti terorističnim organizacijam, za izjemno malo učinka,če smo že mi zanimivi, ki smo najmanjši v EU, kaj počnejo šele ta veliki.

  Najbolj pomembno se mi zdi, če so res del velike mednarodne zločinske mreže in razpolagajo s takšno silo, kaj vse se dogaja šele v zakulisju, kar mediji ne zvohajo ali se jim ne zdi zanimivo objaviti, kako se morajo izživljati šele na navadnih ljudeh in slovencih, ki nas enostavno nihče ne brani in nam tudi ne morejo pomagati. Ne verjamem, da je napadena in ogrožena samo morala, mora biti pri nas še veliko ljudi, ki posledično trpijo hude stvari, ker taka fašistična banda ne more biti drugo kot skrajno agresivna in brezobzirna, vendar takega vzdušja pri nas skoraj ni opaziti.

  Vsaj na zunaj, dokler človek ne postane pozoren na malenkosti, potem je takoj jasno, da normalnih ljudi pri nas skoraj ni več in smo res ena velika norišnica. A ste kaj nori? Norec ne ve, da je nor, ker misli, da so vsi od nekdaj taki kot on, sploh če se redko s kom socializira.

 • Hun

  vlada na celu z JJ bo presla iz gobcanja na dejanja..komj cakam da bodo place kot pri Orbanu v 10letih zrasle za 50%…
  zadnic sm v prekmurju spraseval lustno mađarsko kelnrco zakaj dela v Slo ce so tam razmere boljse kot kjer kol v EU..je rekla da se ni pot Orbanom nic spremenilo za rajo

 • janko

  Nedvomno, ne more biti drugače; mala, nepomembna, samouničujoča dežela rdečih zblojenih bebcev. Resno me skrbi, da bomo izginili kot narod in država!

 • janko

  Ne omenjajmo več luzerjev, da bi jih le ne bilo nikoli več na sceni. Še ogromno je rdečih živih katastrof, ki hudo uničejo Slovenijo in narod – ONI so naša največja in dostikrat edina nesreča!!

 • Jaka Sraka

  Le kako in zakaj nas bi jemali resno?
  Post komunisti imajo pač načrt združitve z Balkanom in rusi.

 • Mirko Zidenjsek

  Tramp pravi da se pripravimo na spopad z Rusi.Zakaj ze????Boste prvo ameriski podporniki svoje sinove na Baltik in Poljsko poslali.

 • Djuro Sumar

  Zadovoljen sem, da bomo še naprej imeli levo vlado, škoda pa je, da Erjavec ne bo več zunanji minister. Upam pa, da ga bo nasledil kdo, ki bo šel po njegovi poti.

 • župnik cefizelj

  predlagam vrnitev dimsija rupsija in njegove črne beležke. samo da si še svoj rjav nos obriše, ko ga bo tako globoko porinil ivanu janši v rit.

 • Krtača 20

  Včeraj je bil v Avstriji pri Kurcu Putin na obisku. Kurc mu je lepo povedal da jim ameriška nafta prav nič ne diši in da bojo ostal na ruski nafti.

  • xtc

   Ne skrbi ti za Kurza,nič se ne bo z Rusi pajdašil,Avstrijci dobro vedo kakšna golazen so,so jih izropali in da so se jih znebili sp plačali miljarde dolarjev-Avstrijci so le previdni.

 • slosin

  pa kdo pa še jemlje te rdeče slovenske Dudeke zares…

 • Zgornji

  HJA, ZATO KER SMO SE POKVARILI KOT NAROD, SMO DOBILI POKVARJENE VODITELJE, KI PA NAS SAMO ŠE SLABŠE “VODIJO” , TAKO DA SAMO ŠE BOLJ TONEMO IN TONEMO … ŽAL SE BO TREBA MALO BOLJ POBOLJŠATI , … AMENNN .

 • D Zen

  to je na žalost res in nekaj razlogov zagotovo tiči v slovenskem nepotizmu. in potem spet, najboljše novice tiste ki jih ni, pasivnost je lahko včasih tudi dobrodošla.

  včasih je pač bolje da si tiho, kot da z nepotrebnim blebetanjem kališ odnose v sosestvu in si zapiraš maneverski prostor in dostop do odjemalcev. mednarodni molk je lahko tudi zlato, sploh za državice slovenske velikosti.

 • opazovalec

  “Slovenija, destinacija za pranje denarja s skorumpiranimi in nedelujočimi institucijami”

  Sama zmagovalna stranka pri pranju vestno sodeluje po napačnih nasvetih svoje odvetnice, nove poslanke.

 • Jožef

  Napisano bi moralo v ljudeh vzbuditi ogorčenje in protest. Ne bo pa ne enega ne drugega, kajti, preveč je provokatorjev, ki z dimnimi bombicani zamegljujejo slovenski umski potencial.

 • kokobily

  In potem se čudimo, da nihče več ne verjame slovenskim erjavčekom (diplomatom) koliko je črnega pod nohtom. Nič nas Hrvatje ne meljejo v EU, ampak vsem skupaj tam gor v Bruslju gre na kozlanje, ko SLO nekaj nabija o vladavini prava, pa mednarodnem pravu. A mislite, da so gor sami bebci, pa ne vedo, kaj “smo” s Sekulecom zjebali ob arbitraži ??? Če bi se postavili na našo stran, bi obveljalo, da se mednarodnopravni postopki lahko vodijo “po Balkansko”, stari izraz za “po Slovensko”…

  Blamaža na celi črti….Pa ne ti, čitajoči, ne moj sosed, pa tud mamka tam nekje,nekje nimo tega zakuhali…

  NOV VOLILNI SISTEM, NOV VOLILNI SISTEM,NOV VOLILNI SISTEM,NOV VOLILNI SISTEM,

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!