Nova odkritja v aferi Škofije: Šefic je lagal javnosti, migrante pa bodo vselili v nekdanji bordel!

Foto: STA. Škofije. Slika je simbolična.

Zgodba novih lastnic nepremičnine v Škofijah, pravnic Mateje Dežman Brili in Maje Subotić, ki sta se, sodeč na sporočilo za javnost pristojnega notranjega ministrstva, odločili prijaviti na razpis za oddajo svojih prostorov vladi, ki namerava na Škofijah vzpostaviti migrantski center, dobiva novo poglavje. Da se na Škofijah dogaja nekaj zelo sumljivega, so občani slutili že dlje časa, saj so predvsem v novembru in decembru lani v prostorih, ki so nekoč pripadali bordelu (na koncu pa je uradno deloval kot hostel), potekala renovacijsko-adaptacijska dela neznanega podjetja v notranjosti države. Občani zaradi varnostnikov niso mogli dovolj blizu, da bi sami ugotovili, kaj se dogaja v njihovem naselju, zle slutnje pa so se uresničile 6. marca zvečer, ko je na Škofijah zaokrožila prva informacija, da se je vlada odločila za najem prostorov oz. vzpostaviti migrantski center. Da vladni predstavniki tega krajanom do konca niso želeli priznati in so jim na skupnih sestankih celo grdo lagali, lahko razkrijemo po pogovorih, ki smo jih opravili s prebivalci Škofij!         

Naj spomnimo. V sredo smo že poročali, da zgodba o nakupu nepremičnine, nekdanjega bordela za goste iz Italije, zelo smrdi. V posel sta se namreč spustili 29-letna in 33-letna pravnica, ki sta od banke dobili pol milijonski kredit, da sta julija 2016 postali lastnici nepremičnine na območju, kjer bi se jima naložba tako ali drugače težko izplačala, razen, če sta že prej vedeli, da se bosta za posel, ob katerem bosta na koncu celo mastno zaslužili, spustili kar z državo.

Lastnik nepremičnine v Škofijah je bilo podjetje Hypo leasing, ki je nepremičnino zastavilo nekdanji Volksbanki, ki se zdaj imenuje Sberbank. Ta je leta 2011 Hypo leasingu odobrila 2,100.000 evrov kredita, Hypo pa je za posojilo jamčil z nepremičnino v Škofijah in še z nekaterimi zemljišči v Celju. Če o prvi pravnici (Maji Subotić) ne vemo praktično ničesar,  je druga kupnica, Mateja Dežman Brili, direktorica podjetja Pravna hiša, d. o. o., kateremu so 8. novembra 2016 zaprli bančni račun, 25. februarja 2017 pa se je začel postopek za dodelitev statusa “davčni neplačnik”. Od kje torej damama denar, da sta kupili nepremičnino, ki je po GURS-u ocenjena na 800.000 evrov? Zgodbo smo raziskali in prišli do ugotovitve, da je banka na nepremičnine v lasti sorodnikov Subotićeve in Brilijeve Sberbank prilepila hipoteko v vrednosti 405.000 evrov.

Poročali smo tudi, da dami nista imeli ničesar, kar bi lahko zastavili banki, zato so nepremičnine zastavili njuni sorodniki. Stanovanje v Ljubljani, vredno 70.000 evrov, je zastavil kar oče Subotićeve, medtem ko sta Slavko Brili in Sonja Brili zastavila kar celo zaščiteno kmetijo z okoli 40 pripadajočimi zemljišči. Razkrili smo tudi, da hipoteka ni vpisana le na nepremičninah v lasti sorodnikov Brilijeve in Subotićeve, marveč je vpisana tudi na nepremičnino v Škofijah. Banka je torej še pred nakupom vedela, da bosta gospe nepremičnino tudi res kupili.

Obnovitvena dela potekala že čez zimo; lastnici sta očitno že dolgo vedeli, da bosta nepremičnino oddali državi in za kaj bo namenjena
Če so krajani Škofij imeli čez zimo samo zle slutnje, da pri nakupu omenjene nepremičnine za takšen denar nekaj ni v redu, so se stvari zanje začele razpletati pred tremi tedni. Krajani so lahko v občinskih novicah in na nekaterih drugih lokalnih spletnih portalih prebrali, da država namerava v njihovem kraju vzpostaviti migrantski center. Krajani so bili praktično čez noč postavljeni pred dejstvo, da se bodo v njihovem naselju začeli sprehajati neznani ljudje iz neznanih krajev, čeprav jih o tem nihče ni nič vprašal. Že videna zgodba, tako kot v Velenju kot Črnomlju.

Svetnica Vežnaberjeva je zato s pomočjo somišljenikov na Škofijah ustanovila civilno iniciativo, ki je od države zahtevala, naj se krajanom črno na belem pojasni, kaj se dogaja, prav tako je bila na željo krajanov spisana peticija proti vzpostavitvi omenjenega migrantskega centra. Krajevna skupnost Škofije, ki je sicer največja zaledna skupnost v koprski občini, šteje blizu 3.300 prebivalcev, peticija pa je hitro zbrala 800 podpisov proti migrantskemu centru, čeprav številni prebivalci bodisi še nimajo volilne pravice, bodisi gre za starejše krajane, ki za iniciativo niso slišali ali je zaradi kateregakoli drugega razloga niso podpisali, čeprav bi jo. Škofije so namreč zelo neorganizirano naselje, deljeno na spodnje in zgornje, zato v civilni iniciativi ocenjujejo, da lahko pridobijo vsaj še enkrat toliko podpisov.

Boštjan Šefic prišel na shod in krajanom lagal v obraz: Pogodba o najemu podpisana še isti dan, ko je vse skupaj zanikal
Sedmega marca letos je bila v dvorani na Škofijah že izpeljana seja sveta krajevne skupnosti, na kateri je bilo prisotnih blizu 80 ljudi, glasovanje svetnikov pa je bilo v prid peticiji s sedmimi glasovi za in nobenemu proti; 11. marca so krajani nato organizirali tudi prvi uradni zbor, na katerega je prišlo več sto ljudi, proti pa jih je bilo okrog deset. Po naših informacijah je šlo večinoma za priseljence muslimanske veroizpovedi, mediji pa so vseeno poročali, da je bilo za vzpostavitev migrantskega centra 20 ljudi. Čisto zavajanje.

Civilna iniciativa je dosegla pogovore pri županu Borisu Popoviču v Kopru, na katere je prišel tudi državni sekratar Boštjan Šefic, ki je obljubil tudi obisk Škofij. In res je prišel na neuradno zborovanje,v ponedeljek 13. tega meseca, in krajanom zatrdil, da glede podpisa najemne pogodbe ni še nič uradnega. Da so bili grdo izigrani, so krajani izvedeli šele čez teden dni – pogodba o najemu omenjenih prostorov nekdanjega bordela je bila podpisana še isti dan, 13. marca. Šefic je torej lagal, so nam potrdili krajani sami.

Kakšna je moč režimskih medijev, so sicer krajani Škofij dodobra občutili tudi na lastni koži. Pisali so, da na Škofijah vsaj 30 odstotkov ljudi podpira odprtje migrantskega doma, prebrali smo lahko celo nebuloze, da krajani tistim, ki podpirajo takšen migrantski dom, niso pustili do besede. Po naših informacijah pa je bila samo ena oseba na drugem uradnem zborovanju proti civilni iniciativi, a so jo ljudje izžvižgali.

Je nekdanji bordel za goste iz Italije sploh primeren za migrante? Pomanjkanje sanitarij, majhna skupna kuhinja, nepretočna kanalizacija
Dodatno težavo predstavlja tudi posplopje. Nekdanji bordel namreč pred nakupom ni bil primerno opremljen, imel je samo ene sanitarije, čajno kuhinjo, jedilnico in izhod neposredno na pločnik ob cesti. Nikakor ni primeren za nastanitev migrantskih družin, razen če v vladi pričakujejo, da se bo v čajni kuhinji drenjalo 50 ljudi. Prav tako naj bi bila kanalizacija zelo slabo pretočna Kako sta novi lastnici ob morebitni pomoči države poslopje spremenili, sicer ni znano, saj krajanom varnostniki ne pustijo blizu. V poslopje je skušala vstopiti samo predsednica civilne iniciative, a jo je ena izmed lastnic osorno in arogantno odslovila. Po naših informacijah je bilo sicer v začetku tega tedna v prostore prihodnjega migrantskega centra vlomljeno, zato sta se lastnici v zadnjih dneh znova pojavili na Obali, medtem ko ju krajani prej dolgo niso videli.

Danes smo ponovno skušali vzpostaviti stik z Matejo Dežman Brili, eno izmed lastnic. Želeli smo preveriti, ali sta omenjeni kredit za nakup nepremičnine dobili nakazan na TRR, ali pa je šlo nemara samo za prevzem dolga Hypo lizinga od Sberbanke. Želeli smo jo vprašati, ali sta imeli omenjeni kakšno predhodno informacijo, da se bo ministrstvo zanimalo za nepremičnino v Škofijah, prav tako nas je zanimalo, kako sta sploh lahko pridobili kredit od Sberbanke, če pa je iz javno dostopnih podatkov razvidno, da ima podjetje Brilijev zaprt bančni račun in je omenjena gospa celo v postopku za davčnega neplačnika.

Telefonsko številko smo našli na uradni spletni strani njenega podjetja, a gospa na drugi strani je trdila, da ni Mateja, temveč Maja. Morda Maja Subotić, solastnica nepremičnine na Škofijah? Tega nismo mogli izvedeti, saj se je sogovornica na hitro poslovila takoj, ko smo se predstavili kot medij Nova24tv.

L. S.

 • dr Janez Sveti

  Če se trditev Nove24tv izkaže za resnično, je to kar je opisano kaznivo dejanje.
  DR Janez Sveti špicelj

  • RATATA

   Pa svinjarija tudi!

   • karlina

    Še vse, kar se je tukaj napisalo, se je kar kmalu dokazalo za resnično.

  • Marko Kocjancic

   Se strinjam, potrebno je to dokazati. Vsem nam je jasno, da se pišejo progagande za čim večje naklade in kje se vrti denar v medjih, dokazov ni nobenih. Jaz bom svojim otrokom vedno pomagal po svojih najboljših močeh in veliko mojih kolegov je kupilo svoje nepremičnine tako, da so starši zanje vzeli kredit. Jebiga v taki državi živimo

   • karlina

    Itak, vi zivite v takšni drzavi, ki je pisana vam na kozo, si pozabil dodati!!!!!! Pa veliko nepremičnin ste kupili od tistih ubogih Slovencev, ki so jim dali njihove nepremičnine na drazbo za nekaj sto evrov, si pozabil dodati.

 • janez zorman

  Težko rečem, da bivši bordel ni prava lokacija a domačini bi morali imeti zadnjo besedo. Ne pa neka ljubljanska odvetniško – politična naveza.

  • karlina

   ITAK, KAKO PA DRUAČE

  • Steiermark

   Če bi dopustila ta zagovedna protislovenska oblast, da imajo “zadnjo besedo domačini”, kam bi pa potem vlačili tisoče kameltreiberjev in ostalih islamistov? In oni, nebi kasirali…..od sorosa in EU, katerim je glavni cilj uničenje človeštva – predvsem avtohtonega civiliziranega prebivalstva

  • Marko Kocjancic

   si ti kaj vprašal soseda, če lahko v svojo nepremičnino priseliš svojo ženo, otroke, goste, strica, teto in vse ostale? :)

 • PLavi-mil

  Ta Cmerarjeva vlada laže,krade in zavaja ljudi, za domačega človeka ji ni mar, načrtno naseljuje te musliče po celi Sloveniji.

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNOOO TKOOOOOOO !!! ! !!!

  • Steiermark

   Res je, vendar predvsem, zaradi lastnih koristi…..

  • samsara

   Riba smrdi pri glavi.

 • upornik22

  ljudje uprite temu levičarskem fašizmu!!!………boj za narod obstoj!

  • Borut Stari

   Prideš zraven?

   • Prle

    Ne bi, on samo laja.

    • Nata

     A tako kot ti?

     • Prle

      Jaz nikogar ne pozivam na upor, da bi lahko pri tem lajal.

     • Nata

      Eh, prav no !

     • karpelec

      Nata, bliža se vikend in tarifa se zvišuje.

 • Prle

  Ha,ha,ha, iz vodnih pip smrdi po kanalizaciji, že po tem vidim, da Nova še enkrat več naklada, ha,ha. Samo še malo, pa bodo zapisali, da iz pip teče kri.

  • Borut Stari

   Lahko po svoji sluzi izpolziš iz foruma Nove. Verjemi nihče te ne bo pogrešal.Ves tvoj intelektualni nivo preveč usmrajuje okolje.

   • Prle

    Kaj naj ti rečem v tolažbo, da si pač samo še ena naivna ovca.

    • Zgornji

     To lahko bolj Zase rečeš !!! ! !!!

     • Prle

      Tudi ti nisi tako nedolžen.

    • Borut Stari

     Ne bo držalo, sem za levčarsko oblast neuporaben ker me ne morejo strižti. Sem namreč skinhead. Tudi lajam ne. Kar grizem.

     • Prle

      Ja. če te pa ne morejo strižit, te pa molzejo. Ali te tudi pomolsti ne morejo?

     • Borut Stari

      O ja, le morajo biti izključno ženskega spola.

   • Marko Kocjancic

    morda pa bo njegov komentar, ki kaže na zdravo kmečko pamet, nekoliko dvignil nivo tega javnega foruma, na katerega so vabljeni vsi in administrator očitno ne zna uporabljati tipke delete, pa bi moral

    • Borut Stari

     Zdrava kmečka pamet je zmagala na volitvah. Sedaj pa imamo visok nivo dreka na vseh področjih.

 • tarantela

  Koliko bo komu iz evropskega proračuna padlo v žep? Končno EU zahteva nameščanja oz. umeščanja migrantov in azilantov v naš prostor.

 • Borut Stari

  Vse kar počne oblast bazira na laži. Politiki Slovenije imajo dolge nosove.

 • if

  Napad na slovenstvo je v teku že dobrih sedem desetletij, v zadnjem desetletju se stopnjuje z zlorabo demokracije, tudi v obliki napadov na ustavo RS v izvedbi vladne koalicije, ki jo vodi ustavni pravnik.

  Skladno s 6. členom ustave: “Himna Slovenije je Zdravljica. Uporabo grba, zastave in himne ureja zakon.”

  Vsebine Zdravice kristalizira v program preživetja slovenskega naroda. Poudarjam, slovenskega naroda!
  Nikoli doslej slovenski narod še ni bil tako ogrožen, kot je danes. Razjedajo ga potrošništvo in napadalci podprti s kapitalom nedemokratičenga izvora.

  Šefic? Izraz laži, ki jo vladna koalicija uporablja kot sredstvo uzurpacije demokratičnih norm!

 • Fireblade

  Baje da je Šefic v resnici ženska… dela pa za UDBO

 • Fireblade

  UDBA se lahko napaja iz takih poslov, zakaj pa mislite, da protestirajo, da bi uvozili nekaj 1000xx ilegalcev??

 • Zgornji

  Laži na Laži z Lažmi … Pa Kaaaaaaam smo prišli z temi Pokvaaaaaaarjenciiiii !!! ??? !!!

 • Olga

  Vse vpletene je treba ovaditi! Gre za krajo davkoplačevalskega denarja in podpiranje nezakonitih migracij PROTI volji ljudi!

  • Prle

   Teta Olga, a ti je prišlo ko si spisala tako bedast komentar?

   • Duhec

    Še vsaj 10 podobnih in ji bo…

    • Olga

     Ja, poleg Milke Planinc je bilo še veliko partizanskih zločink!

     • Goran Hvala

      Olgica se pa se zmeri po host podi….vseh je blo veliko…tud ta belih gospodicen…glede na to kolk jih dans kvaka bi reku se vec..

     • Olga

      Tam boste našli samo še vaše!

     • karlina

      Olga, škoda besed, te barabe so prišle sem zaradi tega, da bi nas zaničevali in zmerjali, to delajo ze 70 let

     • karlina

      Nekateri niso nikoli prišli iz nje

     • Duhec

      Počas bi se blo fajn premaknit v leto 2017…

     • tarantela

      Ima še iz tistih cajtov tastare gume na biciklu, so kr naprej predrte in zamuja, ker mora flikat šlaufe.

     • karlina

      Dovolj je bilo zaničevanja, se vam ne zdi, levičarke

     • Olga

      Ko se bomo pomaknili v leto 2017, bo marsikdo od vas za zapahi!

   • Olga

    To se je dogajalo samo PARTIZANKAM, kot je na primer Milka Planinc, ko so morile nedolžne žrtve! Opisano v literaturi!

    • Prle

     Torej se zgleduješ po partizankah. Kakšen pa je občutek, ko iz sebe spustiš takšen komentar.

     • Olga

      Govoriti resnico pomeni olajšanje! Tudi vi jo začnite govoriti in se nehajte ukvarjati z ovaduštvom za totalitarni sistem, ki je zavrženo dejanje in celo kaznivo v vseh demokratičnih druzbah!

     • Prle

      Torej imam prav, ko trdim, da ti po vsakem komentarju pride. Če si potem olajšana je to plus zate, pa še zdravo je.

     • karpelec

      Neka čudna inkompatibilnost je med vama z Olgo. Resnično bi bilo lepše, če bi bilo nekaj, kar bi bilo zdravo za oba.

     • Prle

      To pride od tega, če je ženska nezadovoljena, kaj češ.

  • Marko Kocjancic

   dokazi?! kriva ovadba je kaznivo dejanje, prav tako je kaznivo dejanje očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja – se boste sami ovadili?

  • karlina

   Komu, draga Olga, ko so pa vsi isti.

 • von Rhein

  Mene zanima kdo so in kaj počnejo sorodniki teh zapufanih babnic. Poslovne povezave do…?

  • Olga

   Udbe!

  • tarantela

   Tukaj nima udba nobene zveze, vse je v denarju!

  • Marko Kocjancic

   mene zanima, kaj počnejo vaši sorodniki in njihove poslovne povezave, pa verjetno ne bom nikoli izvedel :)

 • Duhec

  Manjka grozljivo…

  • tarantela

   Ti pa poskrbiš za dobro voljo, hvala!

   • Duhec

    Jah… mogoče sm se za trenutek preveč vživela v pisce člankov na Novi.

    • tarantela

     Le tako naprej, tudi humor mora biti, v prispevkih NOVE ga žal ni. Pa tako bi ga potrebovali včasih. Pomaga živeti, tudi politiki bi bili bolj priljubljeni, če bi kakšno urezali na hec. Morda bo Janša tole prebral!

     • karlina

      No, Tarantela, v vsem , kar se dogaja v Sloveniji in vse v zvezi z migranti, ki jih mi nismo vabili, nam pa res ni do smeha, vam pa očitno.

    • Marko Kocjancic

     :)

 • mona lisa

  To je možno samo v Sloveniji.

 • althar

  Glede na to, kar se dogaja po drugih evropskih migrantskih centrih, je bivši bordel morda še najbolj primerna lokacija.

 • Artur

  Je nekdanji bordel za goste iz Italije sploh primeren za migrante? Pomanjkanje sanitarij, majhna skupna kuhinja, iz pip smrdi po kanalizaciji ??!! Mali problem lahko rešljiv saj izdatno samopašno trošijo naš davkoplačevalski denar kolikor jih je volja, leva narodno izdajalska lopovska banda bo že poskrbela, da se bo to uštimalo v nulo in, da bodo njihovi parazitski zapečeni varovanci živeli udobno lagodno v luksuzu in uživali v turističnih danosti ob morju. Zato pa pritegnjeni drugorazredni Butalci, na prihajajočih predčasnih volitvah volite spet njihove nove obraze še naprej do takrat dokler se vam ne pridružijo še prvorazredni novi volivci v podobi spedenanih šerijat kameltrajbarjev. Revolucija proti drugorazrednim državljanom. press.

  • Marko Kocjancic

   Dokazi?! Ste bili v rdeči četrti na obisku sami in se prepričali na lastne oči? v takem objektu ne bi obratovala lekarna (po podatkih v zk je lastnik kemofarmacija), bar, frizerski salon brez ustreznih gradbenih in uporabnih dovoljenj, strelovoda itd… razmišljajte malo s svojo glavo, to so vse javno dostopne informacije, ne se pustit propagandi!

 • Feriss.H

  Zakaj si po nepotrebnem delati skrbi ko se vse lahko uredi v bolj družabnem vzdušju s koktaili v rokah, mislim da se im reče Molotovi koktaili.

 • Razocarana

  Namestitev in oskrba migrantov je v Italiji, Nemčiji, Angliji, Švedski, ipd, zelo donosen in čedelje bolj razširajjoč posel za določene ljudi na račun davkoplačevalcev, zato pa se določeni tako zavzemajo za migrante.
  In ker so naši politiki v Sloveniji znani po tem da zelo radi pristavijo svoj žep, ni nobene presenečenje, da če se gre po sledovih denarja ki gre za migrante, da pridemo do ugotovitev da so pro-migrantski aktivist, politiki in opravnoglavci za migrante za to da na račun migrantov potegnejo denar iz proračuna kar pa seveda skrivajo s svojim lajanjem o humanitarnosti.
  To je jasno razvidno že iz tega da nihče izmed teh lajajočih ‘humanitarcev’ ni pripravljen biti humanitaren na svoj račun, oni bi bili humanitarni samo na račun davkoplačevalcev.

  • samsara

   Oportunistični udbomafijci. Pravi nasledniki svojih očetov, mater, stricev, tet, nekateri pa so še iz prve udboserije.

 • Igor Kavalar

  Opozorila Sirijca o migrantski invaziji Evrope
  https://youtu.be/IVEJGXMG7ac

  • šmentanamuha

   Hvala igor. Za tiste, ki se jim ne ljubi kliknit na povezavo – tule je prepis:

   Syrian warns
   Europe about the migration invasion

   Don´t take this personally, but you Europeans are really dumb.

   You cannot differentiate bretween Good and Evil just like that pig Hollande.

   They murdered 160 of his own people in cold blood, one after another.

   They can´t wait to come to Italy to do the same thing here.

   This terrorists came into our house, they took women…to rape them.

   And you let all to come to Europe…they are all ISIS and al-Nusra.

   While here all Christians, »Dursi« and Alawites, fight them.

   Fort his mistake you will all pay, and if you don´t pay, your children will pay.

   Everyone you let into your countries, they are all trash.

   You Will regret this.

   There Will be explosions in France, Germany, Itally, Russia, and Serbia…

   They Will stay until they have cut the head off every last one of you.

 • tarantela

  Za dober denar se naredi vse, še smrtni grehi se odpustijo.

  • Duhec

   Ja… zato so desni brezmadežni.

   • Ne vtikujta se v vero kristjanov in v kristjane !
    Z muslimani se spopadajti, ker se bolj ujemate, če si upati…… dolgojezičnici !

    • tarantela

     Duša draga, saj Ti nihče ne brani verovati, nekateri pač potrebujete umišljenega prijatelja, nič hudega, če le pomaga živeti. Veš delala sem s starimi ljudmi, ki so jih vsi zapustili, ostala jim je vera, zaradi nje so lažje živeli. Med njimi je bila tudi mati devetih otrok, ki so vsi dobro živeli in vsaj pol jih je imelo dovolj velike hiše, da bi se v njej našla sobica za mamo. Žal. No tole zadnje nima nič z vero.
     Sama nisem proti veri, sem proti tistemu delu klera, ki izkorišča ljudi na račun vere. Skoraj vsa cerkvena bogatija je nastala na račun odpuščanja grehov.
     Pa tole me tudi moti: sovraštvo do drugih in drugačnih, ki ga čutim iz pisanja komentatorjev, ki se deklarirajo kot kristjani.
     To je vse.
     Pa lep sončen pozdrav!
     P.s.: Z muslimani pa se bom spopadala, ko bom naletela nanje, če bo treba.

     • primsek

      Tudi jaz še nisem videl muslimana, ki bi razgrajal. Katolikov pa kolikor hočete, nekateri smetijo in ropotajo celo po spletnih portalih, da o zažiganju čarovnic in podobnih srednjeveških ritualih, ki so jih prinesli na splet, ne govorimo. To so pač ljudje nekih prejšnjih časov, ki seštevajo starost zemlje po rodovih od Adama in Eve naprej

     • karlina

      Tudi jaz ne teh muslimanov, ki so prišli iz Bosne k nam in zivijo z nami ze desetletja, ti iz vzhoda pa nam vsak dan znova dokazujejo v drugih drzavah, kakšni razgrajači so , kar glave sekajo, če ne gre drugače, pa še to-v imenu Alaha.

     • samotoje

      Kupi si Koran in upaj, da ne boš veljal za nevernika. Morda boš preživel, če boš tiho in priden. Sancta simplicitas.

    • karlina

     MOJ VELIK PODPIS, ni kaj dodati, kot -DOMOLJUBNI KRISTJANI !!!!!!

 • dare326

  Korupcija v svoji najslabši obliki. Vlada, policija…

  • Marko Kocjancic

   Dokazi?!

   • dare326

    Prednakup, vnaprej dogovorjen posel, podpisana pogodba preden so obvestili občane, vse to so značilnosti korupcije v državnih organih.

    • Marko Kocjancic
    • Marko Kocjancic

     Ministrstvo za javno upravo je vzpostavilo spletni portal,
     namenjen oddajanju ponudb zasebnikov, ki bi bili pripravljeni oddati
     svoje nepremičnine v najem premeščenim osebam. Na to povabilo sta se 17.
     5. 2016 odzvali ponudnici objekta v Spodnjih Škofijah. prijavilo se je še preko 60 ostalih ponudnikov

    • Marko Kocjancic

     pred tem pa še: j eseni 2015, ko se je Slovenija soočala z množičnimi prihodi migrantov,
     smo na Ministrstvu za notranje zadeve k oddaji ponudb pozvali lastnike
     nepremičnin, ki bi bili pripravljeni svoje nepremičnine oddati v najem
     za nastanitev različnih kategorij migrantov. V postopku evidentiranja
     primernih lokacij smo 1. 10. 2015 prejeli tudi ponudbo lastnika
     nepremičnine v Velenju, v kateri bomo po potrebi vzpostavili izpostavo
     azilnega doma.

     • dare326

      Kdo je vedel, da bo z oddajanjem prostorov finančni izplen tako velik, kot je? Kdo je za leto in pol vnaprej vedel, da bomo dali za migranta več kot 1900€? Zakaj potem skrivalnice s lokalno skupnostjo? In kakor da ne bi vedeli, da se nikoli ne sme dati na kup problematične skupine in majhno lokalno skupnost in da tako majhna skupnost ne prenese take demografske spremembe, ne glede na poreklo priseljencev. Dokaz so kriminal, no go cone, nemiri, ki jih migranti netijo v skandinavskih državah.
      Kar je meni jasno je, da so “nasrali” ljudi, ki sedaj rinejo v EU. IS je v podsaharski Afriki pred letom dajala 1000€ vsakemu, ki se je odločil za pot. To so potem kasirali prevozniki čez Saharo in mafija, ki organizira prevoze v EU. In mi sedaj sprejemamo ljudi, ki ne znajo nič, ki so nepismeni ali polpismeni, ki nimajo delovnih navad. Lakota v južnem Sudanu, Somaliji, pred tem v Eritreji in Etiopiji, je rezultat politike in gospodarskih blokad, interesov in ne suše.

      Namesto da bi te ljudi poslali nazaj, z njimi posiljujemo že tako obubožano Slovenijo.

     • karlina

      Si Šefic, samo vprašam, da vse tako natanko veš, ali njegov oproda

     • samotoje

      Jaz in veliko mojih somišljenikov (pravno podkovanih) evidentiramo vse tiste, ki jih bo treba postaviti pred sodišče, ko se bo v Sloveniji zgodil prvi islamistični pokol. Zahtevali bomo kazensko odgovornost tudi za vse tiste, ki so se odzvali na razpise in ponudili svoje nepremičnine v najem za migrante. Takrat bo zakonodaja drugačna, kot je danes. Za izdajo domovine in naroda bodo morali odgovarjati vsi, eni bolj, drugi manj. Šefic (tako mlad pa tako pokvarjen) bo kar precej visoko na listi.
      Vsi ti ljudje imajo imena in priimke.

     • Marko Kocjancic

      vsi mi imamo imena in priimke, tudi ti in jaz, zato me čudi, da komentatorji in novinarji pišejo brez premisleka ali kot je temu rekel eden od komentatorjev “zdrave kmečke pameti”; vsak, ki greši, mora plačati, se strinjam

    • Marko Kocjancic

     objavljena je najemna pogodba, ki jo je mnz podpisalo 13. marca, v medijih so bili objavljeni dopisi za občino koper iz novembra 2016 in febraurja 2017 – KO POGODBA ŠE NI BILA PODPISANA S STRANI MNZ

     • Prle

      Zastonj se trudiš prepričevati prepričane. Tukaj je samo ena resnica : njihova.

     • Marko Kocjancic

      imaš prav, pa vseeno

    • Marko Kocjancic

     zakaj občina ne obvešča svojih občanov?! mnz je sam kontaktiral občane teden dni pred podpisom pogodbe, vmes sta bila dva protesta občanov, pogodba pa s strani mnz podpisana (šele) 13. marca

    • Marko Kocjancic

     kaj pomeni prednakup? javno vabilo države je bilo objavljeno že marca 2015, zakaj se niste vi prijavili

     • karlina

      O, nekdo iz drzavne sluzbe, na visokem polozaju nas je prišel kontrolirati,

     • Marko Kocjancic

      hehehehe ko bi me vsaj plačali za izražanje svojih mnenj :) žal surfam po netu brezplačno, tako kot drugi in sem šele pred nekaj dnevi zašel na to spletno stran, večinoma spremljam 24ur in rtvslo, kjer takih “razkritij” ni… po prebranih prispevkih in nekajminutnem preverjanju “dejstev oz. razkriritj” t.i. fact-checkingu pa nisem prepričan, da si sploh zaslužijo ta naziv

    • Marko Kocjancic

     jaz imam druge sume v tej zadevi, sami pa natačno berite zanesljive in verodostoje informacije, da ne boste zašči sami v kake kaznive vode

     • šmentanamuha

      No pa deli z nami svoje druge sume, morda bomo skupaj prišli do resnice in ne bodi tako pokroviteljski. Zanesljive in verodostojne informacije? Kdo lahko jamči za to? Tudi na Luni niso nikoli pristali, pa smo bili o tem prepričani, ker so to povedali “zanesljivi in verodostojni” ljudje. Torej, ne preseravaj se.

     • Marko Kocjancic

      strinjam se z enim od komentarjem, da mi do resnice ne moremo priti iz objektivnih razlogov, ne zameri pa mi, če nastavim zrcalo

     • RATATA

      Kaznive

     • karlina

      Ja, kakšne kaznive, nam groziš in hočeš povedati, da nas bo vaša udba zaradi našega pisanja zopet zasliševala in se bodo nepričakovano pojavili pred našimi vrati in nas odpeljali, kot nekoč , samo vprašam in zelim tvoj odgovor, če ze groziš.

     • RATATA

      Karlina malo se umiri. Če se lahko jaz, se boš morala tudi ti.
      Kakšna “naša” udba.
      Jaz nisem njihov in udba ni bila in ni moja! Vsi moji prispevki so vidni.
      V kuverto z napačnim naslovom si to pismo zapakirala.
      Kdaj se bodo pojavili pred NAŠIMI vrati in NAS odpeljali na zaslišanje ne vem. Če bom izvedel ti bom poskušal to sporočiti (vsem protikomunistom(!))!
      Komentatorja z imenom Marko Kocjancic sem, kot kaže malo natančneje prebral kot ti.
      Prispevek mi ni všeč v delu ko obtožuje in navijaško sklepa ali pa vsaj sklepanje podtika!!
      Besedo “Kaznive” (brez klicajev, pik, vprašejev ali česarkoli…) sem napisal, naslednjemu besedilu Marka Kocjancica:
      ” jaz imam druge sume v tej zadevi, sami pa natačno berite zanesljive
      in verodostoje informacije, da ne boste zašči sami v kake kaznive vode”
      S tem stavkom je on (M.K.) opozoril na nekaj, kar je res in jaz to vem.
      Nisem mu dal plusa niti mu nisem odgovoril, ampak sem mu pritrdil!
      Poišči indijankine tekste s tem v zvezi in boš lahko prebrala, da je to tudi ona, sicer par ur kasneje tudi ugotovila. Poišči in preberi.

     • karlina

      Ratata, oprosti, to je letelo na M.K.

     • RATATA

      Nič hudega! Se zgodi.
      Sem bil sicer začuden, pa vendar sem tisto napisal. In je še zapisano.
      Tisti M.K. mi je bil zoprn, pa na srečo nisem imel časa mu nekaj pisarit, saj zadeve ne poznam. To ni tista nob-jevska pravljica ali pa kom.revolucija, niti ne življenje med 45-90, kar poznam in zato se nisem imel kaj repenčit.
      Spoznati je treba, da je prispevek kombinacija dvojega:
      1. migrantov, ki jih nočem pri nas
      2. nakup nastanitvi migrantov namenjenega objekta

      O migrantih sem povedal že vse in samo še ponavljam kakšnim izzivalcem…
      O načinu nakupa, kreditiranju in osebah pa ne vem nič zanesljivega in ne ve niti tisti, ki je prispevek pisal. Je pa sumljivo, sproža pomisleke dvome in jezo, saj imamo s podobnimi primeri v Sloveniji mnogo izkušenj….

      Ko sem natančneje bral M.K.-ja, sem ugotovil, da v tej zadevi ni izrekel nič takšnega, da bi ŽE bil moj (naš) smrtni sovražnik! Ne še! Opozarjal je, da se premalo ve o zadevi, izpadel pa je odvetnik vseh tistih, ki jih jaz in ti ne marava, ker kradejo, lažejo in delajo slabo Sloveniji in slovenskemu narodu.

      Nova24TV s tako zapisanimi prispevki tebi Karlina in meni škodi, saj spodbuja agresijo in jezo.

     • Marko Kocjancic

      hvala za korektnost, moj namen ni bil v tem, da zagovarjam dve deklini ampak da opozorim na pisanje v prispevku, spoštujem mnenje vsakogar in sprejemam utemeljene kritike ter spodbujam debato na to temo, saj se tiče vseh nas

   • dare326

    Še enkrat malo lepše. Če držijo novinarske navedbe, da je pri podpisu najemne pogodbe prišlo do cca 100% preplačila (7000 namesto razumnih cca 3000 €, ne poznam točnih številk niti pogodbe) tržne najemnine mesečno, je to poizkus pridobitve premoženjske koristi tretji osebi in ne glede na to, da podpisnik nima osebnih koristi, se to smatra kot poizkus koruptivnega dejanja, ker gre za oškodovanje državnega proračuna in davkoplačevalcev. Glede na novinarske navedbe, morajo policija, NPU, po uradni dolžnosti začeti preiskavo, sicer se to smatra kot opustitev dolžnega ravnanja. Ali je pri razpisu za najem MNZ določilo najvišjo sprejemljivo najemnino ali pa je izbralo najcenejšo ponudbo? Če vam ni jasno, kako se to dela, vprašajte Jankovića, oziroma naj on to naredi za vas!
    Naselitev večjega števila tujcev, drugačnih nazorov, v tako majhen kraj, je nasilen (zaradi uradne avtoritete) državni poizkus spreminjanja demografske slike in z narodovega stališča nesprejemljiv. Tukaj gre za verjetno kršenje ustave in to je vprašanje za vlado.

    Naselitev tako velikega števila tujcev v majhen kraj je tudi varnostno vprašanje, in MNZ zavestno krši lastno doktrino. Ali je predvidena dodatna policijska postaja v bližini azilnega doma, glede na priseljenske kriminalne izpade v zahodni EU? Ali so predvideni dodatni varnostni stroški za zaščito prebivalcev, glede na agesivnost tujcev?
    MNZ se je začel pripravljati na migrantski val že v zimi 2014/15. Od takrat do danes se je marsikaj spremenilo, predvsem so eskalirale napetosti in terorizem.

    • Marko Kocjancic

     Kako pa si dobil podatek tržne najemnine, da znaš oceniti da je prišlo do 100 % preplačila? Mogoče veš, kolikšna je “tržna” najemnina za m2 nepremičnin, ki jih zasebniki že dolga leta oddajajo beguncem, kar bi štelo za relevanten trg nepremičnine (da ne bo pomote, to je še pred begunskim valom 2015)?

     Poleg tega nekaj klikov na google razkrije, da je mju (in ne mnz) objavil vabilo k dajanju ponudb za zasebne namestitve beguncev. torej če prav razumem, se na vabilo države odzoveš tako da daš svojo ponudbo in se začnejo pogajanja ali kako že. Te linke najdeš na googlu, vabilo je še vedno odprto, lahko se prijaviš :)

     Glede števila pa ne vem no, integracijski hiši s podobnim številom beguncev sta že v centru ljubljane in maribora, poseljeni verjetno z istimi ljudmi, ki so prišli v slovenijo z valom 2015 in ki bodo naseljeni na škofijah in ki so naseljeni tudi v logatcu, novi gorici, azilnem domu v ljubljani, mariboru in še kje. ponavljam, gre za ljudi iz iste skupine. in če drugje po sloveniji ljudje iz te skupine ne delajo težav (oz. ni medijskih objav o tem), zakaj širjenje tega strahu v škofijah?

     kdo ima od tega korist? kdo se je pojavil kot rešitelj na škofijah? glede na to, da je dokazano, da je mnz poslal kar dva dopisa na občino koper (enega novembra 2016 in drugega februarja 2017 – dopisi so bili javno objavljeni v drugih medijih, ne vem če jih komentatorji ali novinarji tega članka sploh spremljajo) in jih je občina ignorirala, potem pa se predstavlja kot rešitelj v škofijah pred volitvami naslednje leto in so škofije edina krajevna skupnost v tej občini, kjer njegova stranka nima večine

     • dare326

      Številke in izračun je bil objavljen v medijih in verjetno je dobro podkrepljeno, da so take številke objavili.

      Vseeno, kdo je objavil razpis, država izbira najcenejšo varianto in kot vem, pogajanja niso dovoljena. Tu pa je odprt prostor za delanje megle in izbiro ponudnika (Lah – NPU)
      “…če drugje po sloveniji ljudje iz te skupine ne delajo težav (oz. ni medijskih objav o tem), zakaj širjenje tega strahu v škofijah?” Medijskih objav ni zaradi #fakenews in vemo zakaj! Tudi na Švedskem še vedno sadijo rožice, čeprav je vsak dan polno kriminala.

      Recimo naselitev v Velenju, je kot prilivanje olja na ogenj, vsaj glede na zapise in grožnje z versko vsebino oziroma radikalizacijo. Večanje koncentracije enako mislečih in država vseeno rine tja.

      ps: nekaj km stran od Škofij je Debeli rtič, kjer bodo poleti otroci. Ali mislite, da migranti tega ne bodo ugotovili? Še en varnostni problem o katerem mediji ne bodo pisali.

 • MižekFiga

  Državni (prvorazredni udbovski) kupleraj bo osvežen in legaliziran posloval naprej!

  • primsek

   Prvorazredni kupleraj zdaj uporablja Primc Teme, ki je zamenjal z demagogijo prejšnje partijske šefe

   • MižekFiga

    Ti pa zaprmej veš primšek, kje ddr. Hassan Milan ala Princ teme oglašuje svojo rit poleti! Cenik?

 • jan

  Zaradi interesov ljudi, ki v navezi z bankami in državo delajo biznis, bomo izgubili državo in samostojnost. Izdajalsko in podlo.

  • primsek

   Pri tem je treba posebej od blizu pogledati vlogo Širclja in DUTB pri fiktivnem večanju bančne luknje in prikrajanju bonitetnih ocen. Zadeva je vodena iz vrha Stranke. Kot prodaja Mercatorja, letališča in podobnih primerov

 • Slovenija moja dežela

  Pred očmi nam uničujejo lastno državo,lastne domove barabe pokvarjene

  • if

   Ukrepajmo na osnovi razuma in ukrepali bomo domoljubno, samozaščitniško, preživeteveno!

 • MižekFiga

  Komunisti ali Islamisti = ISTI, ISTI, ISTI, ISTI, ISTI …
  Dokazov, zakopanih, odkopanih, dokumentiranih je nebroj ….

 • šmentanamuha

  Tejle migrantski šlamastiki bi lahko rekli tudi TRGOVANJE Z NOTRANJIMI INFORMACIJAMI, kar seveda kaznivo početje. Organi pregona, Klemenčič & Co. kje ste?

  • Marko Kocjancic

   Dokazi?! Kriva ovadba je kaznivo dejanje. Očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja je kaznivo dejanje

   • šmentanamuha

    Dokazi so navedeni v članku včeraj in danes jih je več kot dovolj za to, da zadevo vzamejo pod drobnogled pristojne službe, razen za tiste, ki tega nočejo videti. Če pa nič od tega ne drži, se je treba pogovoriti z avtorji zapisov, ker gre za zavajanje javnosti. Zaničljiv pa je predvsem odnos predstavnikov države do nas državljanov, ki se ne strinjamo s tako politiko nasilnega priseljevanja muslimanov in ilegalcev neznanega izvora in financiranja njihovega brezplačnega življenja. To je zaničevanje nas državljanov.

    • Marko Kocjancic

     izpis iz zk ni noben dokaz, če pogledaš v zk imajo tudi vsi ostali lastniki na tem istem objektu an tem istem naslovu ogromne hipoteke, ki jih nikakor ne bi mogli pokriti z domnevno vrednostjo svojih nepremičnin; problem je, da novinarji pišejo populistično in ne preverjajo svojih navedb, sodni postopki so dolgotrajni, ljudje pozabijo, namen je dosežen. Kdo od nas je vstopil v ta objekt? Kdo od nas je sploh vedel, kje so Škofije do včeraj? Nepreverjene navedbe novinarjev pa povzemate komentatorji, ki s tem sami morda celo ravnate kaznivo.

     Primer: https://www.rtvslo.si/lokalne-novice/popovic-se-mora-javno-opraviciti-vejsilu-hotu/415775

     Koprski župan Boris Popovič mora portoroškemu podjetniku Vejsilu
     Hotu plačati 10.000 evrov odškodnine zaradi izjav, ki jih je med zadnjo
     volilno kampanjo izrekel na njegov račun. Prav tako mora preklicati
     izjave in se zanje javno opravičiti.

     • šmentanamuha

      Ker so redki komentatorji zmožni preveriti navedbe novinarjev (iz objektivnih razlogov), nam preostane samo, da se strinjamo s tistimi izjavami in navedbami, ki pišejo v prid vladni politiki, vse kaj drugega je kaznivo dejanje, saj ste hoteli to povedati, a ne, gospod iz notranjega ministrstva.

     • Marko Kocjancic

      pozabil si na tretjo možnost: vzdržati se komentarjev, kdor greši, pa mora plačati

     • šmentanamuha

      To je isto, kot strinjati se. Potem pa bi predstavniki vlade spet naredili twist in rekli, saj pa nihče ni imel nič proti! Stari triki. To bi v bistvu radi, da smo vsi tiho oz. se samo strinjamo, to nam je dovoljeno. Kako prozorno. S pozicije moči je res preprosto strašiti državljane. Veliko več poguma je potrebno, da državljani pokažejo svoje nestrinjanje.

     • Marko Kocjancic

      Se strinjam, da je potreben pogum za upor in nestrinjanje in civilni iniciativi v škofijah, kot vidim v medijih, ga ne manjka. To spoštujem in jih s tega vidika celo podpiram. Problem vidim v nakladanju in nedokazanih trditvah, domišljijskih spisih in razpihovanju strahu, sovraštva in teorij zarote, vsi komentatorji in novinar v zgornjem članku so prepričani v svoj prav, čeprav naj bi bili vsi nedolžni, dokler krivda ni dokazana ali kako že. Obsojeni sta brez procesa, brez dokazov in brez možnosti obrambe – to pa nam je še kako dobro znano, kajne? :)

     • šmentanamuha

      In kako država poravna krivico, ki jo stori po krivem obtoženemu državljanu, ki mu najprej z lažmi in podtikanji uniči življenje in ga nato po dolgih letih oprosti krivde zaradi pomanjkanja dokazov, kot je to v primeru Magajna? Kaj se zgodi s takimi uslužbenci, ki so sprocesirali in dirigirali ves proces?

     • Marko Kocjancic

      točno tako!

     • šmentanamuha

      Kako?

     • Marko Kocjancic

      strinjam se :)

      šmentanamuha

      10 minut nazaj

      In kako država poravna krivico, ki jo stori po krivem obtoženemu
      državljanu, ki mu najprej z lažmi in podtikanji uniči življenje in ga
      nato po dolgih letih oprosti krivde zaradi pomanjkanja dokazov, kot je
      to v primeru Magajna? Kaj se zgodi s takimi uslužbenci, ki so
      sprocesirali in dirigirali ves proces?

     • šmentanamuha

      Kaj se zgodi s takimi uslužbenci, ki so sprocesirali in dirigirali ves proces očitno po naročilu politike?

     • Viktorh

      Ne bodi naiven, ja vidiš, da je nakladač, poslan provokatopr iz družine na Gorenjskem.

     • šmentanamuha

      Aha, dobro, nekaj je govoričil, da je z notranjega ministrstva, očitno pa zagovarja tele “mutne” posle z migranti…

     • Viktorh

      A nisi opazil, da manjkajo stalna provokatorska imena? Pojavil pa se je ON, danes prvič in serje klamfe.
      Opaziš lahko tudi po njegovem omejenem besednem zakladu.

     • Marko Kocjancic

      It is I, Michelle. Listen very carefully, I shall say this only once :)

     • Marko Kocjancic

      vsak, ki misli s svojo glavo, vidi da je prispevek senzacionalističen in že nekaj klikov na google pokaže njegove luknje oz. slepe pege… podobno kot tista pravljica s pepelko, ko sestrama čevelj ni ustrezal, pa sta rezali prste in pete

     • Viktorh

      In zakaj komentiraš ti in zavajaš?

     • Marko Kocjancic

      s čim zavajam? moji komentarji ti mogoče ne ustrezajo, vendar so namenjemi temu, da nastavijo zrcalo, vsak mora stati za svojimi besedami

     • Viktorh

      Potem pa se zamisli nad svojim pisanjem.

     • RATATA

      Lahko bi tudi skrenil.
      http://www.delo.si/

     • indijanka

      Če bi država odstopila od najemne pogodbe, bi se hitro pokazalo ali je šlo za notranje informacije ali samo za pravnici, ki radi igrata poker.

     • Marko Kocjancic

      problem je, ker bi šel v tem primeru za njuno odškodnino izključnodavkoplačevalski denar, torej naš skupni, medtem ko za vegunce daje eu 75 %… drugi problem je, da iz novice mnz izhaja, da sta se najprej prijavili za zasebne nastanitve, kjer begunci sklepajo sami pogodbe z lastniki, torej bodo begunci itak naseljeni tam, če onidve to hočeta, razlika bo v tem, da bodo v tem rpimeru res sami tam, v primeru integracijske hiše pa pod mnz

     • indijanka

      Vesela sem, da živimo v deželi poslovnih priložnosti. Kjer z dejavnostjo brez kapitala lahko začneš čez noč, kjer lahko za poslovno investicijo najameš kredit daljši od 10 let kot fizična oseba, kjer z državo lahko sklepaš pogodbe in sodeluješ na razpisih tudi, če si davčni dolžnik. Je to sploh mogoče?

     • šmentanamuha

      Bravo, indijanka, kako logični pomisleki, razen za našega predstavnika ministrstva.

     • Marko Kocjancic

      kje pa je ta predstavnik, da se z njim pogovorim, on ima sigurno notranje informacije

     • Marko Kocjancic

      indijanka, zelena od zavisti, ker sama nimaš poslovne žilice? dejstvo je, da ne poznamo resnice in članek piše zgodbo brez dokazov. Midva resnice ne poznava in je verjertmo tudi ne bova izvedela, vsak imasvoje mnenje, naj pa vsak stoji za svojimi besedami

     • indijanka

      Sem te s čim užalila? Vse te zgodbe imajo časovno dimenzijo, ki zgodbo vedno ponese na pravi tir. Tudi resnico bova izvedela, kajne.

     • šmentanamuha

      Poslovna žilica? Notranje informacije niso poslovna žilica, ampak kaznivo početje, kar smo že lahko videli v nekaterih drugih primerih. Novinarski prispevek zelo dobro pokaže, v katero smer gredo stvari, pristojni organi pa naj to raziščejo. To je njihova dolžnost, ker gre za sum izčrpavanja državne blagajne. Mi pa seveda lahko komentiramo oziroma imamo lahko svoje mnenje na osnovi podatkov, ki jih vidimo. Če se bo izkazalo, da to ne drži, bo to šlo na škodo novinarja. Pa naj se izkaže resnica.

     • Marko Kocjancic

      se strinjam! opozarjam samo, da obstaja meja med svobodo govora in kaznivim dejanjem, ki jo komentatorji na tem forumu redno prečkajo (pa to sploh ne leti nate, da ne bo pomote)

     • Viktorh

      Res si pravi klovn.

     • Marko Kocjancic

      Nastavljam zrcalo, očitno vidiš v njemu klovna

     • karlina

      Veš kaj, temu, kar ti praviš poslovna zilica-pravimo mi, ljudje, ki imamo zdravo kmečko pamet -barabinska kraja

     • Marko Kocjancic

      ni ravno tako, povzel sem zgolj prejšnji komentar indijanke v zvezi s poslom

   • Viktorh

    Zakaj se delaš pametnega?

    • Marko Kocjancic

     Delam? :)

     • Viktorh

      Ne blefiraj.
      Navedi vsaj nekaj, kar bo pokazalo na to, da avtor članka zavaja.

     • Marko Kocjancic

      saj za nobeno od svojih “razkritij” ni navedel izvora ali na drug način potrdil resničnosti tega kar piše, meni se že to zdi dovolj sumljivo, zato tudi pišem za dokaze

      mimogrede si bral kaj primorske novice včeraj? očitno so se pravnice zbudile, pazi da te ne najdejo :)

      http://www.primorske.si/2017/03/24/Prikaz-nasprotnih-dejstev

      Vlasta Vežnaver od ministrstva za notranje zadeve terja pojasnila, na podlagi katerih kriterijev je država izbrala prav hostel na Škofijah, saj po vedenju civilne
      iniciative objekt nima urejene požarne varnosti, da so nejasnosti pri
      solastništvu terase, da kanalizacijski sistem ni projektiran za tako
      veliko število ljudi, in da bi se našlo še kaj.

      Zapisano ne drži. Nepremičnina je zgrajena skladno z gradbenim
      dovoljenjem in ima uporabno dovoljenje z namembnostjo za gostinski lokal
      s prenočišči. Vsi očitki o domnevni neustreznosti objekta, neurejenosti
      požarne varnosti ter kanalizacije so tako v celoti neutemeljeni.

      Nadalje je v članku zapisano, da Vežnaverjeva in njeni somišljeniki
      sumijo, da gre za slamnati lastnici te nepremičnine, da je torej v
      ozadju nekdo drug, in da je zadeva zrela za prijavo na protikorupcijsko
      komisijo. Sumi nimajo nobenega temelja v realnosti. Lastnici sta vpisani
      v zemljiško knjigo in upravljata z nepremičnino v lastnem imenu. Za
      nastanitev beguncev s priznano mednarodno zaščito je MNZ nepremičnino
      izbral na podlagi javnega razpisa.

      Koprska svetnica SDS Mojca Hilj Trivič se je javno spraševala o
      problemu prehranjevanja družin, ker naj bi bila v objektu zgolj čajna
      kuhinja. Navedeno ne drži. Najemodajalki v dogovoru z najemnikom v
      objektu zagotavljata opremljeno skupno jedilnico in kuhinjo v skupni
      površini cca 100 m2, kjer bodo uporabniki lahko sami skrbeli za svojo
      prehrano.

      MAJA SIBOTIĆ in MATEJA DEŽMAN BRILI, po pooblastilu Odvetniška družba Pirc Musar & partnerji, o.p., d.o.o.

    • karlina

     Viktor-priimek

     • Viktorh

      …Hajsinger Celje

     • Jovo Jamnica

      :-) Ona je mislila Kocjančič

     • Viktorh

      ???

     • Jovo Jamnica

      Pravkar ti je Karlina odgovorila… :-)

     • karlina

      Hvala, Jovo, res je.

     • karlina

      Viktor, oprosti, nisem zelela tvojega, hotela sem te opozoriti na zgornji priimek tega Marka.

   • domovina mili dom

    Do sedaj še ni bil nobeden kaznovan za krivo ovadbo.

 • šmentanamuha

  Olga je pravilno zapisala, gre za TRGOVANJE Z NEZAKONITIMI MIGRACIJAMI. Dodajam: z žegnom vlade Mira Cerarja.

  • Slovenec 33

   Vsa okupatorsko izdajalska oblast v slovenskihu deželah podpira to trgovino. z dezerterji, od Bele Krajine do Primorske in glava je v Ljubljani.

 • Viktorh

  Stara oblast, stare, komunistične metode!

  • šmentanamuha

   To je izjava dneva, Viktorh. So nas že začeli strašiti.

  • Franc Šink

   Ti dve dami sta verjetno po podpisu pogodbe od veselja seksale.

   • RATATA

    Še prej jih pa par zeksale.

  • karlina

   TOČNO IN ŠE BOLJ NEVARNE, SE MI ZDI

 • Johan

  Šefic član SD prisoten v vseh levih vladah, ministrica dela kor ji on reče !!

 • Slovenec 33

  Okupatorji in izdajalci svojega naroda v nobeni državi ne spoštujejo nobenih etičnih in moralnih standardov in tudi v Soveniji je tako.
  Od okupatorsko izdaajlske oblasti ne morete in ne smete pričakovati dejanj v korist slovenskega naroda ampak je nihov cilj enak islamističnemu in to je uničenja slovenske biti.
  To se mora res nehati.

 • jan

  Zadeva je zrela za preiskavo, najmanj kriminalistično, lahko pa tudi politično v okviru Državnega zbora. Saj nam tovrstni koristolovski priskledniki uničujejo prihodnost, nas in naših potomcev.

  • Marko Kocjancic

   Dokazi?!

   • šmentanamuha

    Imaš ruto čez oči in jih pač ne vidiš. V čigavo korist pravzaprav delaš?

    • Marko Kocjancic

     Izključno svojo, da se lahko vsak dan pogledam v ogledalo. Pa ti? :)

     • šmentanamuha

      Razkrivanje kriminala ni samo v tvojo ali mojo korist ampak v korist nas vseh. Ne delaj se, da si bolj papeški od papeža.

     • Marko Kocjancic

      to že, ampak ne tako, da “razkrivalci” pri tem ravnajo sami kriminalno

     • karlina

      Hm, zanimiv priimek.

     • Marko Kocjancic

      hvala, gre za družinsko dediščino

   • sodnikisozločinci

    Kakšni dokazi? Forum ni sodišče. Pa tudi na sodiščih pri nas niso potrebni dokazi, da se obsodi človeka.

    • Marko Kocjancic

     Na forumu se torej lahko pod krinko anonimnosti pišejo neresnice in od nikogar se ne zahteva, da stoji za svojimi besedami, da se lahko njegove izjave preverijo in da odgovarja za svoja dejanja? zanimivo razmišljanje

     • sodnikisozločinci

      Prvi, ki bi morali odgovarjati za svoja dejanja, so tožilci in sodniki. Ko bodo kaznovani za ščitenje partizanskih klavcev in sodnomorilski proces Patria, potem se pa lahko pogovarjava dalje. Za policijo ne obstaja anonimnost, z lahkoto lahko izsledijo vsakega pisca na forumu, če le hočejo. Ne ti meni o odgovornosti.

  • KIKI

   Kdo bo preiskoval? Kriminalci?

 • Make SLO great again

  Vse to je odobril, pošteni, skromni, pravnik, Miro Cerarić, tisti, ki faflja na fakulteti neumnosti, v katere sam ne verjame. Cerarić je kot sem že napisal, škodljivec Slovenskemu narodu in dela v nasprotju z večinsko voljo Slovenskega naroda. Zato je klasificiran kot škodljivec na najvišjem položaju in kar je slabo in zanič, je treba zamenjat. Zakaj Cerarić, tisti ki sam sebe imenuje pravnik (čigar v poštenem pomenu besede on to NI), ne razpiše referenduma o taki pomembni zadevi? Zakaj nam, ki futramo njega, ne omogoča odločanja? Zakaj? To je moje vprašanje. Migranti nimajo kaj delati v Sloveniji zato vanjo NE spadajo. Migranti so večinoma muslimani, kateri želijo samo eno. In to je šarija. In take ljudi, ki so kulturno preveč deviatorni, so vir težav. Zato, zaradi preventive, je treba Cerariću onemogočiti nadaljno delovanje v politiki, ker zanjo ni primeren. Mi potrebujemo politika, ki bo prenašal voljo in glas ljudstva (in razuma) v prakso, ne pa da bo svojo voljo in glas prenašal v prakso. To je definicija fašizma. Pa da ne omenjam še drugih pogoltno – požrešnih pokvarjenih kapitalistov v tej igri, katerim se gre samo za denar. Od kje pa sta tidve dobitnici posojila? Ali sta iz tistega naselja v katerem bo migrantski center? Gradnjo zastonj stanovanj za TUJCE bomo nehali (in prepovedali), ker mi za te tujce NE BOMO DELALI!

  • Ana Job

   Šalabajzarski škodljivec Cerarić in njegovi lubadarji bodo do konca zasrali vse, kar se še zasrati da.

   • karlina

    TOČNO

   • karpelec

    Koloradski hrošči sedaj še prezimujajo, čakajo na bilke krompirja, da ga napadejo.

 • Make SLO great again

  Prepovedat je treba islam in podreti mošejo v Sloveniji. Blokirati migrante. To je treba narediti sedaj, preden bo prepozno. Ne pa naseljevati muslimanske tujce v Slovenijo in jim graditi stanovanja in jih pitati s halalom (mater vam na***em, butci butasti politični). Mater vam! Smilijo se vam migranti, živali katere so ubite s krutim primitivnim postopkom halal pa ne? Pa kaj ste vi? Bebci z diplomami?

 • Franc Novak 1979

  Kje st pa našli podatke, da imajo zaprt račun? Imeli so štiri račune, dva sta zaprta, dva pa delata. Vir: https://www.stop-neplacniki.si/delovno-pravna-hisa-pravno-svetovanje-doo/. Če bi bili davčni neplačnik, potm bi jim 31.1.2017 dali izvršbo na vse delujoče TRR in jih blokirali. NA dan 23.3.2017 pa delujeta. Razen če obstaja več takih firm z enakim imenom. S tem imenom NI davčnega neplačnika http://seznami.gov.si/DURS/main_neplacniki_po_abc.html

  • šmentanamuha

   No, kar naj se razkrije ozadje tele zgodbe.

   • Franc Novak 1979

    Seveda, jaz sem za. Ampak, kratek skok po meni znanih straneh ne kaže, da bi v članku pisali resnico. Zato bi rad linke na povezave, kje so to našli.

    • šmentanamuha

     Bodo stvari preverili, tisti, ki so za to pristojni.

    • Marko Kocjancic

     Se strinjam

  • Aron

   ljubiteljski novinarji pac mislijo, da so na strani stopneplacniki samo neplacniki. jim ne gre zamerit, saj si niso sami krivi.

 • dob

  A bodo bordel kaj kmalu obnovili? Moja žena se je namreč odločila za fuxit.

  • indijanka

   :) boš lahko počakal dve leti? Da se spremeni vsebina javnega razpisa? Krajani bi sicer malce negodovali ampak meni se zdi, da si do tega upravičen kot moški. Podjetnost žensk je pa očitno brezmejna. Le potrpežljiv bodi.

  • Dragan Krstič

   Ko se bo upokojil bo Šefic direktor bordela na Škofijah. Boš lahko izbiral med lepimi zumbami s sifilisom ali HIV. Tiste s HIV bodo zastonj, s sifilisom pa bo treba nekaj plačat.

   • dob

    hehe, si pa nahivan

  • tomven

   Srečo imaš, da ni dvignila še nog… morda pozneje :-)

 • upornik22

  pasje kakce bomo mi fotrali a ste zmešani………..to so morilci k so pipravljeni nas obglalvit vi bi ponudili zastonj zatotišče………niti maćka se ne goni zastonj!!!!

  • karlina

   ITAK

 • Vrhovni sodnik

  Baje je Šefic musliman, to pove vse, zakaj se tako pospešeno vsiljuje emigrante.

  • Prle

   Baje, še ni rečeno, da je. Baje si ti prednik šiptarjev.

   • Dragan Krstič

    Prle, sicer vem da si bolj kratke pameti. Mogoče boš razumel, da je lahko le potomec, ampak bolj verjamem da si to ti, ker so šiptarji večinoma mentalno hendikepirani.

    • Prle

     Pomeni, da imaš ti dolgo pamet, ali kaj? Prednik šiptarjev pomeni, da je bolj šiptar kot Slovenec. Sploh pa , a je on tvoj mož, da ga zagovarjaš. Na uho ti lahko povem, da pedrov tukaj ne marajo, zato bodi drugič previden, ko zagovarjaš svojega lepotca.

     • Dragan Krstič

      Aja, pol si pa ti prednik neandertalcev.

     • Prle

      Jasno, tako kot ti. Pa moža pozdravi, si dobil lupčka od njega, ker si ga skušal zagovarjati.

     • karpelec

      Kako pa veš, da je lepotec?

     • Prle

      Na uho ti povem, poglej par vrstic gor, pri Vrhovnem sodniku je njegova slikica, brez zamere a si blond? No, a ni lepotec. Pa tebi je všeč? Ženske sigurno drugače razmišljate.

     • karpelec

      No , pri sebi in tebi še tega ne vidim, lahko le berem besede, ki dostikrat veliko povedo. Ustvarjam si lepoto, ki jo jemljem s sabo in si še bolj olajšam spanec.

     • Prle

      No, a ni lepo, ko se na koncu dneva nekateri poravnamo.

     • Vrhovni sodnik

      Vidiš kolk je ubrisan, misli, da sem jaz na sliki.

   • Vrhovni sodnik

    Muslič, po navadi mi je izpod časti s takšnimi smetmi, kot si ti cajt izgubljat, ti pa nisi baje ampak si pravi idiot.

    • 20% ddv

     Prle je fogglof tunnek

     • Vrhovni sodnik

      Se prav šejtan.

     • 20% ddv

      kdo pa drug? :D

  • šmentanamuha

   Musliman? Od kod ti ta informacija?

  • janez55

   ti si pa sodeč po videzu cigan.

 • Vrhovni sodnik

  Boštjan Šefic je rojen leta 1962 v Kranju, kjer tudi že ves čas živi. V Kranju je končal gimnazijo, leta 1994 pa ob delu diplomiral na Višji šoli za notranje zadeve (danes Fakulteta za varnostne vede). Kasneje je študij nadaljeval na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju. Leta 2003 je diplomiral, leta 2006 pa je na isti fakulteti pridobil še naziv specialist organizacije in menedžmenta.

  šefic prej
  Boštjan Šefic Foto: sta
  ŠEF ČRNEGA FONDA

  Od leta 1988 je bil zaposlen v Republiškem sekretariatu za notranje zadeve in kasnejšem Ministrstvu za notranje zadeve Republike Slovenije, nato se je zaposlil v Varnostno-informativni službi, ko je to vodil Miha Brejc, ki je zanimivo tast Gregorja Viranta.

  Slednji je kasneje, ko je bil minister za notranje zadeve in javno upravo – med vlado Alenke Bratušek – Šefica zaposlil na mesto državnega sekretarja. Med obema službama pa je Šefic denar služil še v Slovenski obveščevalno-varnostni agenciji (Sova). Iz tega mračnega obdobja izhaja kar nekaj trditev o Šeficu, o katerih se je na glas govorilo v javnosti. Spomnimo. Sedanjo desno roko notranje ministrice je na Sovi zaposlil Iztok Podbregar.
  Kasneje pa se je izkazalo, da je bil Šefic za slovenske obveščevalce sol na rano. Kot se je takrat pisalo, je nekdanjemu agentu Sove, ki so ga odpustili, ker so pri njem odkrili ponarejeno spričevalo, pomagal ustanoviti podjetje Webs, v katerega je bilo vloženo precej Sovinega denarja. Iz teh sredstev naj bi financirali nakup letalske vozovnice za indijskega zdravilca takratnega predsednika države Janeza Drnovška, še več denarja pa naj bi porabili za nakup dragocene ročne ure kot nagrado za dolgoletnega uslužbenca. V Šefičevem času pa je prišlo tudi do prisluha pogovora med Sanadarjem in Janšo.
  Šefic je namreč držal roko čez Sovin črni fond, zaradi česar se je kasneje v preiskavi znašel Podbregar. Obtožnica se je nanašala na porabo sredstev iz črnega fonda Sove.

  • Vrhovni sodnik

   IZ SOVE V ECOSEC

   Sicer pa je Šefic pri Sovi opravljal različne naloge, v zadnjih letih dela v Sovi je bil od februarja 2000 do oktobra 2003 vodja kabineta direktorja, nato krajši čas operativni vodja, od januarja 2004 pa namestnik direktorja agencije Iztoka Podbregarja. Na tem mestu je ostal vse do konca septembra 2007. Nato se je zgodila SDS-ova menjava Podbregarja z Matjažem Šinkovcem, ki je poskrbel, da je Šefic zaradi mahinacij s črnim fondom izgubil službo. Na pomoč mu je priskočil Zoran Debeljak, nekdanji agent SDV, ki je Šefica zaposlil kot izvršnega direktorja v podjetju ECOSEC, poslovno svetovanje, d. o. o.

   BOGATE IZKUŠNJE

   Od leta 2000 je bil Šefic aktivno vključen v delo Sveta za nacionalno varnost in njegovega sekretariata, kasneje tudi v delo Medresorske delovne skupine za boj proti terorizmu. Sodeloval je tudi v drugih medresorskih delovnih skupinah, različnih delovnih telesih EU in NATU. Bil je tudi član evalvacijskih skupin za oceno pripravljenosti posameznih držav članic EU za boj proti terorizmu. V tem času je občasno sodeloval s strokovnimi prispevki na Dnevih varstvoslovja in drugih strokovnih srečanjih, priložnostno je predaval tudi kot zunanji strokovnjak študentom na FDV, mednarodnih konferencah in strokovnih posvetih, kar je nadaljeval tudi po odhodu iz Sove. Šefic je tudi ustanovni član nevladne organizacije Balkanski center za sodelovanje in razvoj (Balkan Center for Cooperation and Development – BCCD) s sedežem v Tirani in je tudi član njegovega upravnega odbora.

   • Vrhovni sodnik

    ALENKIN NAJBOLJŠI PRIJATELJ

    Morda Šefičeve politične barve niso ravno mavrica, saj se bolj kot ne ves čas drži na levici, je pa tam zamenjal kar nekaj strank. V svoji zgodovini naj bi bil že član SD, LDS in kasneje stranke Zares. Mediji pa so mu že v preteklosti pripisali nekaj zanimivih povezav, ki naj bi ga v resnici pripeljale na mesto, s katerega danes upravlja migrantsko krizo. Sedanji državni sekretar naj bi bil družinski prijatelj Alenke Bratušek, oba skupaj pa naj bi prijateljevala tudi z Iztokom Purićem, nekdanjim direktorjem posestva Brdo, ki ga je s položaja odnesla draga, menda preplačana perzijska preproga, vse skupaj pa se je zgodilo v času, ko je bila predsednica upravnega odbora Javnega gospodarskega zavoda Brdo prav Alenka Bratušek. Preproga je s tega položaja odnesla tudi njo.

    UTRUJEN KOT ŠEFIC

    Odkar se Slovenija srečuje z migrantsko krizo, je Šefic, ki je odgovoren za to področje, ves čas pod velikim pritiskom. V začetku prihajanja beguncev na ozemlje Slovenije, so ga nekateri zaradi pogostih nastopov v medijih okronali kar z nazivom »drugi notranji minister v državi«. Sta pa, tako ocenjujejo Šefičevi sodelavci na notranjem ministrstvu, migrantska situacija in skoraj štiriindvajseturni delavnik na njihovem državnem sekretarju pustila kar nekaj sledi. Po hodnikih ministrstva naj bi tako že krožila merska enota za utrujenost – utrujen si za tri Šefice.

    • Dragan Krstič

     Madonca, sami fejst “naši” fantje in punce.

    • karlina

     Sem mislila, da je star najmanj 65 let, ojoj.

    • karpelec

     Koristne informacije! Skratka- človek za vse primere-kameleon, spreminja barvo po potrebi.

     • radames

      Nevaren človek!

 • domovina mili dom

  Tu so sedaj dve dilemi:
  Ali balkoudbi zmanjkuje naravno inteligentnih ljudi za svoje uničevalske rabote.
  Ali pa je to mafijo presenetilo medmrežje, ki jih znova in znova razkriva.

 • Vrhovni sodnik

  Šefic in Podbregar domnevno prejemnika nenavadnih izplačil iz tajnega fonda SOVA
  https://podcrto.si/sefic-in-podbregar-domnevno-prejemnika-nenavadnih-izplacil-iz-tajnega-fonda-sova/

  • Dragan Krstič

   Da gnar sta med migrante potalala. Častna komunistična, vse je res.

 • Dragan Krstič

  Nemogoče, “naši” ne lažejo.

 • karlina

  Barabe, barabinske komunistične, takšne svinjarije se dogajajo v naši drzavi, naselili bodo migrante, opralili si bodo roke, ti dve , verjetno sta zelo, zelo pomembni osebi, da bosta lahko poplačali svoje kredite. Mimogrede, zanima me, kaj se dogaja v naši drzavi, mimo vednosti, nas drzavljanov-ali res skoraj vsak teden dobivamo nove in nove migrante, po kvotah, pa še ilegalne, ki jih očitno obdrzijo kar v Sloveniji. Po mojem je v naši drzavi sigurno najmanj 1.000 migrantov, če tako pospešeno iščejo njihove nastanitve. In tako jih bodo kar meni nič, tebi nič, začeli filtrirati v slovenske kraje. Danes sem poslušala radio, kjer so se pogovarjali, da se bodo morali v šolah tudi začeti učiti učitelji njihovega jezika in zdravniki menda tudi. Točno se vidi, da v tej drzavi , mi SLOVENCI, nismo vredni piškavega groša, manj, kot kamen na cesti.

 • indijanka

  Nova. Tudi sama sem preverila zapiranje računov in blokade. Zakaj manipulirate s podatki ? Zgodba sama po sebi kliče za ureditev področja bogatenja na račun migrantov in ni nobene potrebe, da jo še potencirate. Janezu, Prlu in Marku se opravičujem, ker sem pustila, da ste me potegnili za nos. Še vedno pa preziram bogatenje na račun migrantov ali beguncev in ga štejem med vojno zaslužkarstvo in ne podjetništvo.

  • Prle

   Draga indijanka, lepo od tebe, sam vseskozi trdim, da si tukaj na tem portalu najbolj poštena ženska, ki zna razmišljati s svojo glavo.

   • indijanka

    :) po moje je tebe moj dekolte zmedel

    • Prle

     Od svojega mnenja ne odstopam. Dekolte je pa druga zgodba.

     • indijanka

      Prle. Kaj bi brez ženske energije tu? Vse ženske tega portala spoštujem. Vsaka tej energiji dodaja svoj odtenek.

     • Prle

      Najbolj negativno energijo ima teta Olga, drugače pa kar gre.

     • indijanka

      To pa ne drži! Njeno razmišljanje je drugačno kot tvoje kar je tudi prav. Meni je zanimiva.

  • ognor

   ko si fogglof tunnek nadane ptičje pero, postane indijanka.

   • indijanka

    s kresničkami se ne pogovarjam

    • ognor

     Pa dobro, saj te nisem tega vprašal. Fogglov.

     • indijanka

      obriši kroglo ali pa dej očala gor

     • Viktorh

      No,vsaj zabavaš se, če njihove neumnosti obrneš na šalo…

     • indijanka

      :) to je zdaj nočna izmena..niso najbolj bistri

     • Barbara rov

      Sej jih bomo počasi obveščali o fseh tunnekovih nickih.

     • indijanka

      A se ne morta sama pogovarjat…aja pozabla sem ne gre..mata samo eno tipkovnico

     • Barbara rov

      ena je dovolj, tunnek.

     • Viktorh

      ..delam se, da nisem razumel, hi, hi.

     • indijanka

      Kučko je bil v Planici..se je kaj oglasil s kakšno slikco?

     • Barbara rov

      Je, slikal se je z indijanko

   • Barbara rov

    ja, njeno pravo indijansko ime je Lažnivi jezik, LOL

  • Marko Kocjancic

   agree to disagree :)

 • Franc Novak 1979

  …. migrante pa bodo vselili v nekdanji bordel! ….

  Svoje k svojim.

 • renee

  Poročilo Vrhovnega sodnika se bere kot začinjeni roman!

 • montyamp

  Komunisti bi si lahko naredili pasji bordel .
  Samo sprememba namembnosti zgradbe , obvezno cepljenje rdečezvezdnikov , proti steklini in ima stvar obratovalno dovoljenje.

  Garaže pač niso primerne za smetano murglosrbske hunte .

 • sunday

  to niso migranti, ampak povabljenci, povabljeni, da nas posiljujejo in ubijajo in na kraju iztrebijo – to pa je bistvo povabila!!!

 • sunday

  v sloveniji se nahaja cca 10.000 teh podganjih iztrebkov in vsak dan na novo tudi do nekaj 10. naša oblast je popolnoma skorumpirana in seveda pripravljena izrebiti ves nemuslimanski živelj v državi samo, da dobi denar in pohvalo od fate habibi (merkl), kot vzgledna prva država in vlada v eu, ki je svoj narod iztrebila in državo predala podganjim iztrebkom – to v teh besedah, je najkrajša in najčistejša resnica!!! samo vprašanje časa je, kdaj nam bodo začeli jemati naše domove!!!

  • Dragan Krstič

   Sunday, grebejo se za odlično plačane službe v Bruslju ko jih bo narod odhebal na novih volitvah.
   Je treba Junckerju v rit lesti. Boli njih za ljudstvo.

  • garfi

   in življenja

 • Fogglof Tunnek

  FSI SPAT !

  • garfi

   UDBA NE SPI

   • stol12

    Ko si fogglof tunnek obleče v krzno, postane garfi.

    • Barbara rov

     rad je kosmat po telesu

 • Aton

  Kaj je cilj stalnega bombardiranja bralcev z migranti in terorizmom? Da ljudje otopijo in da jim je vseeno in da jih vzburi samo še bomba z rekordnim učinkom. To naj bi vedel vsak polpismen pisunček, ki je povohal kaj več od pomožne šole!

 • montyamp

  Kakšna je podobnost med plačo in menstruacijo?
  Obe prideta enkrat na mesec, trajata en teden, potem se pa lahko »jebeš«.

 • Vrhovni sodnik

  Cerar papežu pokazal svojo novo punco

 • montyamp

  Novodobna levičarska družina :
  Brat naskoči svojo sestro in ta mu reče:
  Ti si pa boljši v postelji kot oče.
  Brat odgovori:
  Vem, mi je že mama povedala

  • garfi

   samo še Kozo vključimo in smo progresivci

 • Viktorh

  Marko Kocjancic se je oglasil po naročilu, napisal nekaj neumnih komentarjev in jo, po stari, partijski navadi, stisnil preko Karavank, enako kot njegovi predniki leta 1991.
  Bravo, pob’č, dobro so te nategnili!

  • Marko Kocjancic

   bilo bi smešno, če ne bi bil komentator resen

 • garfi

  levuharji in udbaši kot šefic nimajo problemov z laganjem
  INTEGRACIJA JE DVOSMEREN PROCES je njegova najbolj direktna veleizdaja
  TOREJ SLOVENCI SE MORAMO PRILAGODITI

 • vemo

  Število nickov fogglofega tunneka na Novi24 je okoli trimestnega števila.

  • garfi

   objavi kakšnega

   • vemo

    ti boš bolj točen

    • garfi

     vemo

     • vemo

      kar pogumno

     • garfi

      vemo

     • vemo

      se počutiš kot da si ostal brez gat sredi diskoteke?

     • garfi

      nimam gat

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ, znani Velenjski Šejtan Zoran Golavšek jih je na kurah imel 274, tukaj jih ima manj, Fogel, Prle, Novak Nada

   • vemo

    Indijanka, Garfi, Prle, About town

    • Vrhovni sodnik

     Indijanka ni edin če jo je kdaj feyku.

     • vemo

      Sej boš počasi spoznal. Pa indijanka bo prisegla pri Haloškem totemu

  • garfi

   vemo rov stol
   Fogglof Tunnek • 2 uri nazaj
   FSI SPAT !

 • garfi

  vemo rov stol
  Fogglof Tunnek • 2 uri nazaj
  FSI SPAT !

 • radames

  Tale Šefic je bivši udbovc. Kot tak sploh ne bi smel biti neki državni sekretar. Izredno nevaren človek! Ugasnite televizorje, ko ga zagledate na ekranih.

 • Marko Kocjancic

  hehe očitno so se pravnice zbudile :) pazi se pazi, da te pazi ne zapazi, ker če te pazi zapazi, se pazi

  zdaj pa komentatorji na delo

  http://www.primorske.si/2017/03/24/Prikaz-nasprotnih-dejstev

  V članku Škofjoti bi sprejeli največ dve družini, objavljenem na
  spletni strani Primorskih novic 13. marca 2017 je novinarka med drugim
  zapisala, da Vlasta Vežnaver od ministrstva
  za notranje zadeve terja pojasnila, na podlagi katerih kriterijev je
  država izbrala prav hostel na Škofijah, saj po vedenju civilne
  iniciative objekt nima urejene požarne varnosti, da so nejasnosti pri
  solastništvu terase, da kanalizacijski sistem ni projektiran za tako
  veliko število ljudi, in da bi se našlo še kaj.

  Zapisano ne drži. Nepremičnina je zgrajena skladno z gradbenim
  dovoljenjem in ima uporabno dovoljenje z namembnostjo za gostinski lokal
  s prenočišči. Vsi očitki o domnevni neustreznosti objekta, neurejenosti
  požarne varnosti ter kanalizacije so tako v celoti neutemeljeni.

  Porazdelitev izvajanja zakonsko predpisanih ukrepov varstva pred
  požarom je pogodbeno dogovorjena med najemnikom in najemodajalkama.
  Solastništvo splošnih skupnih delov je razvidno v zemljiški knjigi in ni
  sporno.

  Nadalje je v članku zapisano, da Vežnaverjeva in njeni somišljeniki
  sumijo, da gre za slamnati lastnici te nepremičnine, da je torej v
  ozadju nekdo drug, in da je zadeva zrela za prijavo na protikorupcijsko
  komisijo. Sumi nimajo nobenega temelja v realnosti. Lastnici sta vpisani
  v zemljiško knjigo in upravljata z nepremičnino v lastnem imenu. Za
  nastanitev beguncev s priznano mednarodno zaščito je MNZ nepremičnino
  izbral na podlagi javnega razpisa.

  Koprska svetnica SDS Mojca Hilj Trivič se je javno spraševala o
  problemu prehranjevanja družin, ker naj bi bila v objektu zgolj čajna
  kuhinja. Navedeno ne drži. Najemodajalki v dogovoru z najemnikom v
  objektu zagotavljata opremljeno skupno jedilnico in kuhinjo v skupni
  površini cca 100 m2, kjer bodo uporabniki lahko sami skrbeli za svojo
  prehrano.

  MAJA SIBOTIĆ in MATEJA DEŽMAN BRILI, po pooblastilu Odvetniška družba Pirc Musar & partnerji, o.p., d.o.o.

  • RATATA

   Del Musarja, Rdečekrižarka pravnica pircmusarca je zbujena in brihtna vseskozi,
   kot je to potrebno za motorist-pilotko.

 • lauraas

  Na skrivaj!

 • Silka

  Saj sploh ni vprašanje, če je kakšna zgradba primerna ali ne. Sporočilo Slovencev je: “NOČEMO MUSLIMANSKIH VOJAKOV, KER JE TO NAŠ DOM.” Pa naj gre za Škofije ali Logatec ali Ljubljano.

 • Miha

  Vprašajte Cerarja za pojasnilo na tiskovni konferenci.
  Ne nasedajte izgovorom in bodite jasni glede dokazov in dejstev.

 • plamen100

  Ma ebe se rdeci drzavi za krajane! Nabutali bodo noter migrante in ebite se. Sicer je vprasanje kako dolgo bodo sploh v tej bajti, ker ko bodo videli, da je meja cisto blizu jo bodo cez noc ucvrli v Italijo, kjer pa jih je toliko, da se bodo porazgubili v masi postopacev, ki jih prezivlja italijanski narod. Druga pa je stvar kje in kako sta ti dve prisli do kredita??? Kako je ta kredit zavarovan?? Je v ozadju podobna zgodba kot s Kresalko, ki je resevala prijatelja in v objekt naselila NPU, tip pa je potem na mesec prijemal po 10.000 eur od drzave od cesar je slo 8000 za poplacilo njegovega kredita, 2000 pa za kavico in wysky, neumen slovenski narod pa crkuje na 600 eur minimalca, takrat in danes. Sicer pa narp.od ki skozi vpli rdece si niti ksj drugega ne zasluzi!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!