Dragica Kotnik: “Z vrha sodišča je prišel ukaz, da me morajo … ” – epska afera o zoofilih in ponarejenih vinjetah

Drzavna tozilka Dragica Kotnik, Foto: STA

Včeraj se je nepričakovano sprožilo nadaljevanje že leta medijsko zamolčane zgodbe. Dragico Kotnik, tožilko v aferi bulmastifi, so pred njenim domom v Kopru aretirali kriminalisti in jo odpeljali v Ljubljano pred preiskovalno sodnico. Tam naj bi Kotnikovi izročili pošto (za kaj je šlo, ne vemo, sklepamo pa, da je šlo za vabilo na obravnavo). Primer Kotnikove spominja na mnogo zrežiranih afer slovenskega sodstva, polno je anomalij in nejasnosti.

Obnovimo. Dragica Kotnik naj bi leta 2011 novinarju Mitji Lomovšku predala zaupen dokument v zadevi bulmastifi. Leta 2013 so proti Kotnikovi začeli kazenski pregon. Očitajo ji storitev kaznivega dejanja zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic (1. odstavek 257. člena KZ-1). Običajno sodišče pošlje obdolžencu poziv na sodišče, nato sodni vročevalec skuša vročiti pošto, če to ne uspe, pa sledi prisilna privedba pred sodnika. To se običajno stori v nekaj tednih, morda mesecih, zagotovo pa postopek ne traja tri leta, tako kot v primeru Dragice Kotnik.

Fikcija vročitve v kazenskem pravu ne velja
Vedeti moramo, da v kazenskem pravu ne obstaja fikcija vročitve in je zato obdolžencu treba osebno vročiti poziv na sodišče. Najbolj abotno pri tem primeru je, da je trajalo tri leta, da je sodišče izdalo odredbo za privedbo Kotnikove. In to se smiselno navezuje na drugo sumljivo okoliščino v tem primeru. To je zastaranje kazenskega pregona. Dragici Kotnik se očita sum storitve kaznivega dejanja, za katerega je najvišja zagrožena kazen eno leto zapora. Pri kaznivih dejanjih s to višino kazni pa kazenski pregon zastara po šestih letih (90. člen KZ-1, 5. odstavek – šest let od storitve kaznivega dejanja, za katero se sme po zakonu izreči zapor do enega leta ali denarna kazen). Bodite pozorni – šest let od storitve kaznivega dejanja.

Dragica Kotnik naj bi zaupne dokumente Lomovšku predala 24. marca 2011. To pomeni, da je pregon zastaral 24. marca 2017, torej pred šestimi dnevi. A glej ga zlomka. Tožilstvo se sklicuje na 91. člen KZ-1, natančneje na tretji odstavek, ki se glasi: “Zastaranje ne teče v času, ko se po zakonu pregon ne sme začeti ali nadaljevati ali ko je storilec nedosegljiv za državne organe.” Besede tožilstva so bile, da pregon ni zastaral, ker se je Kotnikova izmikala pregonu. Lepo vas prosim. Tožilstvo se dela norca iz Slovencev, če misli, da bomo verjeli floskuli o tem, kako jim leta ni uspelo doseči fizičnega stika s Kotnikovo. Še več. Trdijo, da se je izmikala pregonu. Ob tem, da je govorila pred sodiščem, bila v našem studiu najmanj dvakrat gostja, da stanuje na svojem prijavljenem naslovu itd.? Kotnikova se ni prav nič izmikala.

Grozljivo je tudi, da si tožilstvo sploh upa podajati vrednostno sodbo o zastaranju. Za to je namreč pristojno sodišče, kar priznava tudi tožilstvo: “O tem, koliko časa zastaranje ni teklo, pa bo moralo odločiti sodišče, pred katerim teče kazenski postopek.” A tožilci že vedo, da pregon ni zastaral, kljub temu, da sodišče še ni odločilo. Profesionalnost na vrhuncu, sploh pa z novim šefom tožilcev, Šketo. Tožilstvo sodišču v usta polaga besede, a jasno je, zakaj. Če sodišče ugotovi, da se je Kotnikova “izmikala”, potem lahko uporabijo določbe 91. člena KZ-1 in nadaljuje pregon. V primeru, da sodišče ne ugotovi razlogov za prekinitev teka zastaralnega roka, pa je pregon tako ali tako že zastaral. Nujno je torej, za skupine, ki se želijo znebiti Kotnikove, da pregon ne zastara.

Tožilka trdi, da je ukaz o njenem pregonu prišel z vrha sodišča
“Lahko rečem, da sem na svoji koži izkusila sprego politike in državnih organov ter zlorabo institucije KPK v zasebni interes. Po željah osebe, ki je želela moj pregon, je postopek sprožila KPK na podlagi prijave mojega sodelavca, da prehitro vozim, da delam cestno prometne prekrške in da v službeni garaži parkiram svoja vozila. KPK je seveda takoj začela s preiskavo in ugotovila cel kup kaznivih dejanj, tudi korupcijo, zlorabo pooblastil … To, da po lastnem zakonu (ZIntPK) sploh ni bila pristojna uvesti postopka in da ni bilo niti duha niti sluha o elementih kaznivih dejanj, sploh ni bilo pomembno,” je dejala Kotnikova.

Trdi tudi, da je takratni predsednik KPK in sedanji minister za pravosodje (ironija) Goran Klemenčič poskrbel za objavo “ugotovitev” KPK v medijih za namen osebne diskreditacije. “Njihova odločba pa je neverjetna. Nekajkrat zapisana trditev, da sem koruptivna, brez da bi bil podan en sam element korupcije, je bila v mojem primeru dovolj, da sem prejela suspenz,” pravi Kotnikova. Tožilstvo je šlo v pregon in določilo tožilca v Krškem, da jo je preganjal. 

“To, da elementov kaznivih dejanj ni, da jih ni bilo že na samem začetku in da jih nikoli ne bo, sploh ni pomembno, saj je pregon zoper mene in obsodba bila naročena nekje drugje; na ljubljanskem sodišču je od sodnice odvetnik izvedel, da je prišel z vrha ukaz, ‘da me morajo …’, pa karkoli že to pomeni. No, do te izkušnje sem verjela, da me zakon ščiti pred zlorabo, saj jasnega zakonskega besedila ni mogoče popačiti z razlago. Pa sem se motila; popačila ga je KPK, popačilo ga je tožilstvo, popačilo ga je sodišče. Primer, ki ga glede na pravo sploh ne bi smelo biti in ga ni, je odprt in bo očitno še nekaj časa,” svoj primer opisuje Dragica Kotnik.

Za konec pa največja farsa, ki dokazuje, da smo v nori državi
Ne boste verjeli, a to ni edini postopek proti Kotnikovi. Proti njej na tožilstvu vodijo tudi disciplinski postopek, ker je odstopila od pregona nekdanjega komandirja policijske postaje Bled Milana Karbe. Karba naj bi prodal ponarejeno vinjeto. Tu vam postane jasno, da se je nekomu zmešalo ali pa, da smo dejansko ujetniki organizirane državne mafije. Prodaja ene ponarejene vinjete je ravno da ne zločin proti človeštvu, ki ga je treba preganjati, tako hude zločine, kot je spolna zloraba živali, pa se pomete pod preprogo, ker so vanje vključeni nedotakljivi. Dokler bomo v Sloveniji imeli kasto, ki se ji ne more nič zgoditi in nadzoruje sodišča ter policijo, toliko časa Slovenija ne bo uspešna država. Slovenci pa bomo iz dneva v dan revnejši. Žal živimo v zaporu brez zidov.

Aleksander Rant

 

 • Anton

  Če nategneš psa se ti ne more nič zgoditi saj te ne more tožit…
  Tako logiko imajo levaki in pa seveda roglof tunnek.

  • Anton

   še bolj bi jih morali psi tiste pasjejebce pogrizat

 • Svinsk zrezk

  Zalostno je da se zlahta se danes sprehaja po vodilnih polozajih

 • resnicaboli

  Ukaz je ukaz sfukati ga je treba.

  • primsek

   Sfukatorstvo je izraz, ki sta ga Masleši pripisala zakonca Marvin, ki sta bila obsojena, ker sta hči pretepala s kladivom za zrezke. Kdor ga uporabi, še enkrat v maniri desničarske ideje o zdravi družini udari po hčeri. Resnica boli, posebej če je podana s tolkačem za mrtvo meso.

   • Opazovalec

    Čuj izraz [i]sfukati[/i] je pravi izraz za opis te tožilke. Ne pozabimo, da jo nekdanji partner Lomovšek toži zaradi posilstva, spolnega izrablanja etc….. nekdo tu očevidno ni normalen, ali “novinar” ali tožilka, toda oba sta na listi priljubljenih v SDS in tega portala (sicer je to eno in isto)

 • rubec

  ŽIVEL NOV PREMIER JANEZ JANŠA
  ŽIVELA NOVA PRAVOSODNA MINISTRICA DRAGICA KOTNIK
  ŽIVEL NOV SMETAR NA METELKOVI GORAN KLEMENČIČ ( Ibro je bil stalno zakajen bomo videli kako bo s tem)

  • realnost

   Klemenčič bo lahko smetar samo v strogo zaprtem zaporu na dolgoletnem prestajanju kazni zaradi škode ki jo je povzročil Sloveniji.

  • samsara

   Pa ne, da je tudi ona ena tistih, katere je potrebno sfukati. Totalno sfukati.

  • RATATA

   Moram analizirat …:
   Če že vizualno komuniciramo povem, da sporočili prvih dveh vrstic po pomenu nista nič smešni,
   navedeno v tretji vrstici je pravično,
   tistemu, kar je zapisano v oklepaju, se pa človek tudi po petem branju nasmeji takole:
   HAHAHAHA

 • janez zorman

  Ali se še spomnite, tovariši, Pogačarjove stolpnice, ki jo je dajal v najem Kresalki (takrat policajski ministrici) za extra palicaje in pri tem mastno služil in; medtem, ko je Goran na KPK tiščal glavo v pesek.

  • janez zorman

   V bistvu je bila funkcija predsednika KPK nagrada za Goranovo tiščanje glave v pesek na sekretarskem mestu šefice Siničke. Takrat so se tudi že dogovorili, kako bojo zjebali IJJ.

 • asdfg

  Zori, zori, ………Stvari gredo “v stročje” !

 • Aron

  Ta neposreden pritisk na delo policije in tozilstva, pa seveda tudi sodstva. ki si ga vedno znova privosci SDS in njeni medijski priveski je alarm, ki ga moramo demokrati vzeti resno in se mu ostro upreti. Ce ne prej, na volitvah.

  • asdfg

   Danes pa si zgodaj vstal. S katero nogo ?

   • karpelec

    S ta tretjo, pa ni bila dovolj trdna in se znašel na trdih tleh ter doživel jutranji pretres možganov.

   • Mare Kranjc

    On vstaja tako, da pade na glavo.

  • Viktorh

   Že dolgo nisem prebral tako dobrega komentarja “demokrata”. Res, analitično, konkretno, podprto z številnimi argumenti.
   Le tako naprej fant, iz tebe še bo nekaj, Venezuela te potrebuje.

   • Aron

    A to je vse od plačanega komentarja? Slabo.

    • Viktorh

     Za svoje pobalinsko obnašanje si pač ne zaslužiš pohvale.
     Dildota pa tako imaš, vtakni si ga kamor hočeš.

  • Feriss.H

   Pedri ste lahko samo DemoSrati, in živi dokaz temu je tvoj pritisk tu. Manjka samo še tvoj mavrični kolega Homo-Domo-Rito-Ljub

   • Aron

    Waw, nisem mislil, da je možno še znižati IQ SDSS volilca.

    • Feriss.H

     Ma ne opletaj z IQ floskulo, na te in podobne pripomočke se obeša “intelektualna” Levuharija vseh možnih nians ko im zmanjka konkretnega intelektualnega materiala, in za “čudo” božje ta im kronično primanjkuje. Pederasti kot ritni privesek Levičarstva ste pač pripopani na Levosmerne, in NE POZABI, s protagonisti Bulmastif-Live show-a imate Pedri skupno orientacijo – REKTALNO.

     Zdaj se pa malce skoncentriraj in premelji v svoji buči, kakšen IQ je primeren za “ljubezen” do Bulmastif-zadnjika in ali ta zadostuje tudi za “ljubezen” do Peder-zadnjika. Kakor koli se vzame, dejstvo je da Bulmastif-Levičarji in Peder-Levičarji imate dokaj SORODNO odprtino v ljubezenskem fokusu.

     • Aron

      Piši slovensko.

     • Feriss.H

      Tipično za Levuharje in pripadajočo im Homo-alternativo, ko zmanjka “idej” ob resnično pomanjkljivem IQ, na katerega se tako radi sklicujete, potem pa bežite v blesavo “lektoriranje” pod krinko jeziko-čistunstva, ali pa se “zgražate” še globlje, globlje od nivoja lastnih GUZICA.

      Oh, mein Gott, napisal sem guzica – še en lektorski pregrešek – a boš nadaljeval z lektoriranjem, ali bi pa le poskusil pritisniti na lastni IQ pa da vidimo ali je ta nad nivojem tvoje guzice

     • Aron

      Naslednjič izklopi računalnik, da ne bo spet dojenček pisal komentarjev v tvojem imenu, OK?

     • Feriss.H

      Se mi je kar zdelo, ne gre ti pa ne gre! Bomo pa upoštevali eno olajševalno okoliščino ti v prid – vsaj poskušaš in vztrajaš.

      PS
      Resnično upam pa da nisi enako vztrajen pri teženju z PRISVAJALNIMI “PRAVICAMI” do še zdravih in normalnih otrok.

 • Anton

  ko, oz če bo prišel Janša na oblast, mora najprej narediti čistko v sodniji in policiji, potem pa še rtv, sicer ni obvezno da v tem vrstnem redu, je pa prioriteta

  • centurion

   In obvezno cepiti vse levičarje proti steklini…

   • Feriss.H

    Kaj pa če bi im steklino raje vcepili, steklina baje krepko boli in še poginili bi.

    • totex39

     Saj ne bi bilo nobene škode, so jo že preveč naredili.

 • centurion

  Levičarji bi rad očitno še naprej hebali pse.
  Če bi se Kotnikova vrnila na tožilstvo,
  bi te rabote razkrila zato taka živčna reakcija levih kanalij.
  Po mojem mnenju je komplet tožilstvo in policija
  ena sama združba zoofilov, ki se medsebojno ščiti.

  • primsek

   Gorenak Piškotek je bil zraven

   • Viktorh

    Svojemu odredbodajalcu sporoči, da nisi dovolj bister za kvalitetno provokacijo.
    Ne le gobčen, brez manir, tudi v glavi je potrebno imeti vsaj kanček pameti, potem pa lahko sodeluješ v debati, če sploh veš kaj je to..

    • rrrrr

     Prehud kamen si Primsku zadegal v blesaro….Pa kaj Primsek ve kaj je kamen..

     • rubec

      ************

  • Karmen

   Na žalost se bolj borijo, da bodo še naprej lahko hebali nas, poštene Slovence.

 • primsek

  Ona je naša in jo rdeča golazen mora pustiti pri miru! že pri izogibanju sodišču in totalni paranoji je jasno, da se njena strokovnost napaja iz iznoriškega kraljestva in da je zato upravičena do akcij Odbora 2014 pred sodiščem

  • asdfg

   prim’se za sesek – budalo !

  • von Rhein

   Ko se po določenih komentarjih z vsebino pojavijo neumnosti se mi zdi še kar sprejemljivo.Zadeva je bila obdelana z vseh koncev in postaja dolgočasno. Ko pa se v samem začetku takoj,zgodaj zjutraj,pojavijo idiotizmi posameznih provokatorjev,ki nimajo vsebine,imajo en sam namen pljuniti po nečem česar niti ne poznajo,je perverzno.

  • rubec

   Janez Janša je napisal roman Noriško kraljestvo in ne iznoriško. Preveč si pod vtisom svoje stalaže kjer stojijo Zbrana nora dela Edvarda Kardelja.

   • janez cepec

    stalaža za zbrana dela vašga ljubljenga vodje bi bla uhka iz stiropora, ker njegov pisateljski opus obsega sam 4 knige z rdečo partijsko knjižco ured

    • rubec

     Jaz bom zadržal lesene. Zraven bom postavil še vezano knjigo tvojih komentarjev ker so baje težka jeba.

     • janez cepec

      so, so, sam ti jih ne zastopeš, k s prenaum

     • asdfg

      ti nisi samo cepljen, si tudi prismojen – budalo.

  • Mare Kranjc

   Gnida levičarska, z vsakim tvojim komentarjem dokazuješ, da ste socialistični izmečki resnični odpadek civilizacije in gnojna bula na telesu človeštva. V nekaterih državah levičarstvo že povezujejo z duševnimi boleznimi. Ko bo to ugotovila tudi WHO, vas bomo strpali v bolnice za zidove, na zaprte oddelke. Do takrat si daj pa duška in še veselo zlivaj gnojnico iz svoje gošarske glave. Če imaš pa psa, pa veš kaj ti je storiti. Ampak stori to v garaži.

 • Poštenje velja

  v deželi pasjejebcev nič novega!

  Enjoy zlovenija zemlja vešeg sna.

  • Fogglof Tunnek

   …hov hov hov hov…

   • Rožle

    Ti si pa fejk Tunnek …

   • Rožle

    K nogi…k nogi … cvil, cvil, cvil…

 • domovina mili dom

  Če obstajajo posnetki, je čas, da se jih privleče na dan.

 • Fogglof Tunnek

  “Višja državna tožilka Dragica Kotnik je suspendirana, ker je bila proti njej pravnomočno uvedena preiskava zaradi posredovanja osnutkov tožilskih dokumentov z osebnimi podatki in kršitve predpisov o varstvu osebnih podatkov.”

  Ka vam tu ni jasno????… V pravu velja zelo visoka stopnja zaupanja in tisti ki to poklicno zlorabi in izda osebne podatke javnosti mora biti kaznovan in pika!!!… Zamislite si, da neki odvetnik zagovarja mafijskega šefa na sodišču, in bi ta odvetnik izdal pomembne podatke o tem mafijcu???… Uzela ga magla…nema ga više…truplo razkosano in njegova glava na kolu pred njegovo hišo…da vidi žena, otroci in fsi sosedje… KAPISH?????

  • Rožle

   Kuža pazi, z repkom miga,

   vstane, leže, tačko da.

   Hišo čuva, jezno laja,

   če nikogar ni doma. …

  • S- V- N

   ..res ..ti si bolana kura ki leta brez glave ……dej kup si štrk…pojdi ..gravitacija dela ..!! ok??

  • S- V- N

   @ S- V- N Fogglof Tunnek • 2 minuti nazaj
   ..res ..ti si bolana kura ki leta brez glave ……dej kup si štrk…pojdi ..gravitacija dela ..!! ok??

   VEČKRAT SI SKLANJAJ…SEM BOLANA KURA BREZ GLAVE..!!

   • KIKI

    Izraz “nedolžna kur” zamenjaj z “rdeča brezglava svinja”! To naj Tunek sprega,
    sklanja in se obenem gleda v ogledalo, da mu bo lažje šlo!

 • Fogglof Tunnek

  “Kazenski pregon v tej zadevi še ni zastaral, ker zastaranje ni teklo v času, ko se je tožilka izmikala sodišču.”

  Aha, izmikala se je sodišču???… A je bil njen svetovalec Janez Janša…ali ji je večkrat akumulator odpovedal?… A ve kdo?

 • PID

  Vsi poznamo legendo o treh psih herojih, ki so se
  uprli izrojenim elitam v času, ko noben človek ni imel poguma pokazati ogledala
  povampirjeni eliti, ki odloča o življenju in smrti. Bulmastifi so jim pokazali
  ogledalo in ga razbili na njihovih maskah, ki so se nato zdrobile v prah kot
  odpadlo jesensko listje. S tem so se za vedno zapisali v naša srca, v srca
  ljudskih množic in srca delovnega ljudstva ter v želodce ljudi z rdečimi
  kravatami.

  Bulmastifi od takrat simbolizirjo brezkompromisno
  pasje uporništvo proti nečloveškemu sistemu, ki si jih je podajal od garaže do
  garaže. Bulmastifi so s svojim žrtvovanjem za nas zamajali celo »kaviar
  komunistično« vlado in razkrili mrežo spletk in prevar, s katerimi drži ozka
  elita v šahu našo družbo in našo usodo.

  Atlas, Atos in Joy počivajte v miru in hvala Vam.

  • KIKI

   Predlagam bronaste kipce Atlasa, Atosa in Joy-a v naravni velikosti pred
   palačo svobode in demokracije! Na obeležju z njihovimi imeni, bi morala
   biti navedena imena njihovih morilcev in oseb, ki so jih zlorabljali!

 • Viktorh

  Tako je pač v Sloveniji. Če nisi z nami, si proti nam.
  V tem primeru pač sledi: najprej diskvalifikacija, nato pa likvidacija, če je treba, tudi fizična…
  Teh načel se naša rdeča oblast drži dosledno.

  Še pomnite, tovariši?

  • janez cepec

   ti že veš, UDBOUC, si prvi u čakalnici, diskreditiru si se sam, s svojim dejanji, likvidiralo te bo pa naše sodstvo

   • nevtrino

    … torej je naše sodstvo res za likvidacije, ne za sojenje …

 • antimur

  Te levofašistične, kučanistične bande se ne bomo rešili v parlamentu, kajti ti levaški poslanski pras…ci bodo s svojo stalinistično mašinerijo vedno povozili desno stran, pa naj se gre za kakršnokoli glasovanje v dobrobit Slovencev. Zato predlagam desni opoziciji, da izstopi iz parlamenta, ter organizira sesutje te Kučanovo-Sorosove tiranije. To, kar se dogaja zdaj, je državni udar, najbolj grozljivo je pa to, da so levaški gobci polni o skrbi za slovenski narod in sociali. Dovolj vas imamo!

  • if

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Ryuk

  Če se je Kotnikova res izogibala pozivom na sodišče, kako to, da so jo prisilno privedli pred sodišče šele po štirih letih in to le en dan po zaključku suspenza?! Tu naključij ni. Gre za diskreditacijo.

  • tarantela

   Prej je niso našli.

   • Ryuk

    Če jim v štirih letih ni uspelo najti, so pa na tožilstvu izjemno nesposobni.

    • tarantela

     Je pač tako, če poveš naslov, pol si pa mal tuki mal tam. No, brez hecov: Poznam žensko, ki se je zadolžila, ko bi morala plačati, se je izmikala, ni je našel niti posebej najet detektiv. Pri tem skrivanju so ji precej pomagali sorodniki. Kako priti do nekoga, ki živi pri katerem od sorodnikov, lahko si pred hišo in se iskana oseba skriva za zaveso, nihče pa ne more nič, sorodnik trdi, da je ni tam.
     No, ko je zadeva pri tej znanki zastarala, dolga ni bilo več moč izterjati, se je pa spet pojavila v javnosti.

     • KIKI

      Poglej, poglej, niti UDBA je ni našla??? Kaj pa KGB ? Kaj pa FBI?

     • Iva

      “Trdijo, da se je izmikala pregonu. Ob tem, da je govorila pred sodiščem, bila v našem studiu najmanj dvakrat gostja, da stanuje na svojem prijavljenem naslovu itd.?”
      In, tudi obvestilo, ki ga je v primeru Magajna kriminalist celo priredil ni “našlo Magajne” kar 2 leti, moralo se je zgoditi glasovanje o zakonu o RTV, a ne?

 • totex39

  Sramota za tako državo, ko sodniki, tožilci in policija stopajo v bran pasje jebcem in s tem dokazujejo, da res ne morejo funkcionirati na ravni evropskih načel.

  • Feriss.H

   Na žalost se pasje-jebstvo lepo vklaplja v “progresivna” Evropska multikulturalna načela” – Pederastija, Pedofilija, Lezbastija, Feminastija, Muslimanija, Levuharija, Elit-Kleptomanija … same prvine sodobne Euro “Demokracije”.

   • KIKI

    Kopačka naj nujno uzakoni enakopravnost le-teh v družinskem zakoniku!
    Nujno, na izredni seji , dokler je SMC še na oblasti ima vse možnosti, da bo
    predlog sprejet z večino glasov DZ in potem bo v rojstnem listu pisalo:
    starš 1 (ženska),
    starš 2 ( sosedov pes)
    spol otroka: mešanec

    • Karmen

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Johan

   Pasjejebcev je polno po Sloveniji

   • janez cepec

    ti že veš, a si eden od njih, al se pa pustiš psom flodrat

    • Dragan Krstič

     Janez cepec, kot sem ti včeraj priporočil obisk nevrokirurga in zamenjavo slame v tvoji glavi z ovčjimi možgani boš zagotovo jako umsko napredoval pa tudi ne boš več janez cepec ampak janez polcepec.

     • janez cepec

      ti +IĆ, k si tok pametn, mau vahtej, de ti nebo cvirn u glau poču, ti bojo ušesa dol padla

     • Dragan Krstič

      janez cepec, ne boksaj se z mano.

 • Carlo Magna

  Samo trda roka JANEZA JANSE lahko resi Slovenijo. Dajte ga na poveljstvo in v 6 mesecih v Sloveniji ni vec kriminala!!!!

  • Artur

   A ja , na nobenih protimigrantskh protestih ga še nisem videl , da bi pokazal svojo “trdo roko”, protestirali smo v Ljubljani ,Črnomlju,Mariboru…. ampak okoli nas nekaj stotih je bil vsakokarat prepih, v Črnomlju so ga bagri ublažili sem mislil, da bom kašen selfi z Janšo naredil poleg največjega a lej ga hudiča bil je odsoten kot običajno zaradi subjektivnih razlogov , on se pripravlja na volitve in čaka, da se po možnosti zgodi kakšen vsesplošni ljudski protest proti režimu in zapečencem , čaka da mu drugi pripravijo teren ali pa tudi ne medtem pa prav pridejo politični za ušesa ugodni govori na državnih proslavah pod EU zastavami in Odami radosti zaradi reda in ljubega miru a njee..

  • janez cepec

   a sta bla skup u restu, pa te je prepriču, al kuga?

  • KIKI

   Ne kriminala in ne kriminalcev!

   • rrrrr

    Kiki, Karlek se malo dela norca…

 • althar

  Patetična udbomafijska predstava. Bebavi Slovenci rdeče opranih možganov bodo (oz. so že) z lahkoto nasedli.

  Mimogrede, Ropova skupinica petih SD zajedavcev, ki je začela svoje zajedavstvo prakticirati na Rudniku Velenje, je po “medijski gonji” že razpadla. Vir http://www.pozareport.si/.

  Koliko je že zdaj rezultat? 12:0 za Požarja?

  • rrrrr

   Pa rezultat za davkoplačevalce? 400.000 € : 0 !

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, glavo bulmastifa bi mi Slovenci lahko vnesli v naš državni grb ali pa v zastavo… Izgleda tako mogočen in močan!!!… Stem bi svetu dokazali, da se Slovenci ne pustimo nikomur jebat !!!

  • Rožle

   Govor ti to za vašo levaško zastavo …

  • KIKI

   Oj, Tunek, sem vedela, da si častni član društva pasjejebcev, a njee? YES !

   • asdfg

    tudi koz in ovc se ne brani. se pa branijo one njega, ker je preveč smrdljiv .

 • Lisjak

  Tukaj se sploh ne gre za Kotnikovo ampak nam udbokomunajzerska mafija s tem želi pokazati,kako lahko sfuka vsakega Slovenca ne glede na položaj.

 • Carlo Magna

  Tunek,ne.Si se zmotil. Predlagamo da se namesto grba na Slovenski zastavi da sliko Janeza Janse.Tako stilizirano. Navsezadnje je on oce nase Slovenije. Hvala njemu nimamo vec rdece zvezde!

  • komar marko

   a ti hočeš da Lažgošani in rdečkoti naredijo BUTN SKALA. S tvojm predlogom se strinjam, ker bi takrat prenehale KRAJE v SLO in bi ta doživela DRUGO ŠVICO.

  • janez cepec

   s kerga norn hausa s’ pa ti ušu?. Janša, de je oče naroda? pa teb se j’ pa res totaln skeglal. kuga bi pa naredu tvoj ljubljeni vodja, če ne bi blo teritorjalcu, pa milice, pa še kešnga druzga operativca. ne oporekam mu zaslug, so kr velke, sam oče naroda pa on, s svojim ravnanjem in klobasanjem ni in nkol ne mor bit. Amen

 • Feriss.H

  Če je Slovensko Krivo-sodje privedlo Kotnikovo, potem bi z vso pravico ljudstvo moralo že enkrat privesti to isto Krivo-sodje pred edino pravno institucijo primerno za njih – ZID, in pred cevi tam stoječih sodnikov. Pred 26 leti bi zadostovali odpusti in eventualno še solidna brca kakšnemu od teh, z leti so si pa nekateri dejansko prislužili samo še sprehod do zida in hitri vpogled v cevno pravičnost.

 • Hribouc

  Rdeči kriminal aparthajd udbogulag Kučanistan.

 • komar marko

  bogi KUŽITI. Boge koze kaj vse pretrijo pri NORČKIH!

 • Antonius

  NAJ BI in SFUKATI, sta v novem slovenskem pravoreku najbolj nevarna besedna zveza, ki se more pripetiti opozicijsko takim ne bodi jih treba, kot so Janša, Krkovič, Črnkovič, Magajna, Kangler in Kotnikova.
  NAJ BI jih ne SFUKALI se tiče pa vseh ostalih “naših” njihovih, ki so praznili NLB, ljubljanski 1o procentović in ves ostali nedotakljivi Kučanov kleptomanski kader s spiska forum 21.

  Najbrž, upati je, da se bo slovenski volilni bazi končno prižgalo kdo jo =be že 21 let in koga morajo na volitvah, po Masleševem pravoreku, končno “sfukati” in za zmeraj po ljudsko od=bati.

  • asdfg

   Ni kaj dodati.

  • nevtrino

   No, lublanski 30-percentović, no …

  • dvanajstzvezdic

   Ljudje pozabijo kaj si jim rekel,si pa zapomnijo kakšen vtis (si) so naredil(i) mediji!!!!

 • Hun

  to je tako v Slo če si mala ribica

  • nevtrino

   … majhna ribica v kalni vodi, krvavo rdeči, z veliko plenilci …

 • nevtrino

  Ampak večno enakopravnejši tovariši udbokomunajzerski so pa vedeli, da je treba okupirat pravo in sodstvo … Folk pa kar mirno opazuje, ali pa še to ne. Marsikateri ignorantski zabitek na Slovenskem jih pa še celo bodri …

 • Carlo Magna

  Ko bo JANEZ JANSA na poveljstvu te nase Slovenij,e bo hotela Svica postat druga Slovenija!

  • nevtrino

   No, ni se za ukvarjat s Švico, ki je spodobna država, kaj bi hotela.

  • janez cepec

   ko bo Žalostna Sova na povelstvu te naše Slovenije, bo Sava navzgor tekla

   • asdfg

    cepci pa bodo na skednju, kjer jim je mesto in ne v civilizaciji.

    • nevtrino

     V peč s pokvarjenimi cepci …

   • nevtrino

    Kako, ŽalostnaSova, JanezaDrkovska ni več… Brezzvezna agencija Sova je pa res še …

  • tarantela

   Izjemen si! Samo ne pogruntasjo Te!

   • Nata

    Ma, dej no tarantela. Taki troti pa nismo.

 • if

  V Sloveniji teče namenski masakr prava, v teku je Huda jama prava, v kateri zlorabjajo pravo za uničevanje demokracije.
  Predsednik vlade kot ustavni pravnik in predsednik države kot produkt soloranih naprav, sta demokratično impotentna! Zato molčita, leporečita, praznofrazita!

  Iz ugodja kratkoročnega samozadostnega naslajanja po načelu “uf, niso me uplenili, rešen sem”, slovensko volilno telo butasto zre v praznoto svojega potrošniškega horizonta kot gnuji v krdelo plenilcev, ki žre njihovega člana.

  Prihodnost? Trenutna smer je revščina, totalitarizem!
  Izvolimo demokracijo!

  • Nata

   + + + + + + + + + + +

 • mtb

  >Za konec pa največja farsa, ki dokazuje, da smo v nori državi
  Prej bi rekel, da naši državi ne vladajo norci, ampak kriminalci.

 • totex39

  Najhujše pa je pri nas to, da vsi vpleteni o tej zadevi molčijo. Prave krivce skrivajo, soditi pa hočejo človeku, ki je hotela pokazati pravo plat te zgodbe.

  • if

   Prava plat bo vzklila. To je moč demokacije nad nedemokracijo!
   Nazor, ki je produciral Patrio in druge konstrukte vključno z aktualnim, se sesuva. Tega ta hip očitno ni videti, izvajani ukrepi, politično nasilje, to dokazujejo.

   • rrrrr

    Pravilen zaključek, If!

 • Carlo Magna

  Ce ne bodo odnehali,bomo zopet preplavili Ljubljano! Samo pomnite kako je bilo na Kongresnem trgu! 30.000 nas je bilo! Sama mladina. Cudovito!

  • Nata

   + + + + + + + + ja, res je !! Pa smo sposobni kaj takega ponoviti ?
   Ja, sama mladina. S tabo vred, ali ne ??

  • rrrrr

   Takrat so imele šole s prilagojenim programom pač športni dan. Če prištejemo še vaše vzgojitelje vas je bilo takrat 60.000!

 • Iza Demos

  Tole o izmikanju bo kar držalo. V tem so naši pravniki, politiki in sploh kriminalci (pa ne oni, ki ukradejo čokolado in drobiž) pravi mojstri.
  Policaja, ki proda ponarejeno vinjeto (ali jih je bilo več) pa je treba obravnavati. Kaj se je poznala z njim, da ga ni preganjala ali pa se ji je zdelo, da je policaj nedotakljiv. Je bil iz stranke/simpatizer koalicije oz NAŠ?
  Ko bomo v SLO brez izjeme obravnavali vsak upravičen sum nezakonitega ravnanja v razumnem roku ne glede na pripadnost, bogastvo, vero itd. bomo šele lahko rekli, da imamo učinkovito sodstvo.
  Upam, da bo g. Jaklič (novi ustavni sodnik za katerega jamči opozicija) naredil red, kot je obljubljal pred
  izvolitvijo.

  • Nata

   Ma, dajte no !! Kje naj naredi red ? Pri vinjetah ? O, pardon. Pri eni vinjeti !

   • Iza Demos

    Torej se vam zdi prav, da policaj prodaja ponarejene vinjete. O, oprostite. Morda je bila le ena.
    Jaz vsako lumparijo obsojam. In če bi jo vsi in ne bi za kriterij pri odločanju ali je bila lumparija ali ne, imeli vrednost in to kako se kdo piše in ali je naš, vaš ali njihov bi bilo v SLo povsem drugače. Tako pa………Takle mamo!

    • Nata

     Lol, saj tudi jaz prav nobene lumparije ne odobravam.
     A se ne gre za to. Zbodla me je izjava o Jakliču. Zakaj je bila potrebna?

  • Iva

   Ne Jaklič, red bi moral narediti Florjančič (novi šef vrhovnega sodišča)!!! Ki pa se ni niti izjasnil ali je on sam (kot član senata VS) deloval zakonito v primeru Patria. Le zakaj?

   • Iza Demos

    Zakaj hudiča pa smo potem tako “kupčkali”, da je prišel na Ustavno sodišče.
    Torej še eden, ki nič ne more in ne bo nič naredil. Jaz pa vseeno upam, da bo kaj “premaknil”.

  • domovina mili dom

   Bodi resen, no. A si tolko pokvarjen ali pa …. Kaj se obešaš na vinjeto. A tisti policaj, ki je grozil z ubojem g.Janše je pa napredoval. Torej, “čiji” je bil ta miličar. Daj, če komentiraš malo potehtaj zadeve. Kakor koli obračaš, pizdarije dela udba, ki počasi vrača policaje, skratka represivni organ nazaj v enopartijski politični raj, za razne foglne in ostale praznoglave butnglave ovce.

   • Iza Demos

    Torej, če bo vaš otrok v šoli izsiljeval in ustrahoval sošolce in od njih zahteval npr. vsak dan plačilo 1 EUr,boste rekli da to ni nič hudega in ga celo nagradili za njegovo podjetnost. Svojo vest pa boste opravičili s tem, da je bil vendar policaj, ki je grozil z ubojem g. Janši napredovan.???????
    Lumparija je lumparija in je obsojanja vredna. Tako so moje starše učili njihovi starši in jaz moj podmladek.

    • domovina mili dom

     Ne mešaj otrok v to.
     Enostavno. Zakaj ni bil tisti, ki je grozil kaznovan, ampak nagrajen. Samo to. Ko boš na to odgovoril, pa bova debatirala o vinjeti.

     • Iza Demos

      Najbrže je tisti, ki je o tem odločal razmišljal podobno kot večina tu na spletu: le zakaj bi tega (ki je grozil) kaznovali, ko se onemu drugemu, ki je naredil veliko večjo lumparijo (npr. pomagal, da je izpuhtel denar od prodaje orožja) ni nič zgodilo, še več celo po lestvici leze navzgor… in tako se kepa vali in veča in veča. veča …

     • domovina mili dom

      Zakaj, ker on drugi ni naredil lumparije in narod to ve, zato mu raste podpora. Za orožarsko afero pa se zahvali onima dvema, eden je že pokopan, ta drug pa hodi na kremšnite v Zvezdo skupaj s snovalci afer.

     • Iza Demos

      Komu raste podpora? Gledam lestvico priljubljenosti politikov pa nič ne vidim. Vidim pa da raste podpora, in kar je še bolje, se stalno drži na prvem mestu SDS. A to ni dovolj, saj rabi več glasov volilcev, da bo lahko naredila tisto kar obljublja: red v državi.

      Mene afere ne zanimajo, zanimivo pa mi je, kako lahko imaš stotisoče EUR pa ne znaš razložiti od kje ti. Jaz vem za izvor vsakega mojega evra. Kaj vi ne?

      P.S.: Ste velikokrat v Zvezdi ali imate svoje “informatorje”? Zanimivo.

     • domovina mili dom

      Kaj boš odgovoril, sem uradna osebe, na palec ti določim 1 mio €, zdaj pa dokaži od kod. Kar boš rekel ti ne bom verjel.

     • Iza Demos

      Prinesla vam bom podatke zadnjih 10 let (oz. od nastopa dogodka) o finančnem stanju (premičnine, nepremičnine denar na računih doma in v tujini) mene osebno in mojih družinskih članov do drugega kolena. In potem se bo ugotovilo ali je to res 1 mio EUR ali več ali manj. Potem bom predložila gibanja teh mojih sredstev in dokazala kako so potekale transakcije med menoj in mojimi sorodniki v tem času. Na ta način bom dokazala stanje. Potem pa od tega odštela kaj smo imeli vsi že pred tem očitanim mi “bogatenju” in potem še vse ostale prihodke (plače, avtorske pogodbe, zadetke na lotu, vlaganje na borzi, dobički od kapitala, posojilo fizične osebe, bančno posojilo, itd). Predložila bom tudi odmero davka iz kapitala in dohodnino, skratka davčne odločbe in posojilne pogodbe. V primeru prejetega posojila od fizične osebe pa tudi dokazala izvor tega denarja t.j. npr. kako je brat prišel do denarja, da mi ga je lahko posodil.

      In sodišče mi bo verjelo! Po moje mi bo že davčna. Pa saj ne bo kaj verjeti, dokumenti bodo govorili sami zase.

  • rabbit

   Gospod Jaklič in ostali ustavni sodniki niso zato, da delajo red oni so tam zato, da ščitijo ustavo in pravice,ki so napisane in zajamčene z ustavo. Toliko o tem Red se a dela tako , da se sprejme zakon, ki je smiselen, policijo in tožilstvo imamo zato,da ga uresničuje in preganja sodišče pa na koncu zato, da odloči ali je prišlo do kršitve ali ne. Ustavni sodniki so zadnja inštanca, ki odloči ali se je pri tem spoštovala ustava in pravice, ki so v njej zapisane.

   • stajerc5

    Odlicno napisano in razlozeno, mislim da celo za tuneka. Ampak, nekaj je teorija, drugo pa praksa, ki se uporablja pri nas, a ne!?

    • rrrrr

     Razloženo za Tuneka? Težka bo. Pa mu razloži, da je danes četrtek, če te je kaj v hlačah!

     • stajerc5

      Moramo malo pocakati, da je njegov podnajemnik- migrant na Juliki fertik! Oddal je namrec box v stali, za migrante in se bolj za peneze iz rdece blagajne. Vprasal bo Juliko, ne muslica, kaj za en dan je danes…

   • Iza Demos

    No saj, torej bomo šli vsi na ustavno in bomo tam “zmagali”. In ni vrag, če bodo vse sodbe padle, da se ne bi kaj premaknilo.
    Red pa moramo delati mi vsi, vsak zase in vsi skupaj. Če bo vsak izmed nas spoštoval drugega kot osebo in njegovo lastnino bo vse super.

    • rabbit

     Ne vem ali ne ločite delati red in kaj je naloga ustavnega sodišča. Ustavno sodišče ne odloča o tem ali je sodba pravilna ali ne, ampak odloča o kršitvah z ustavo zagotovljenih pravic v postopku. Pritožba na ustavno sodišče je izredno pravno sredstvo, na katerem se opredeljujejo o kršitvah v postopku.In če gre za kršitve v postopku avtomatično pomeni, da je bilo dejansko stanje napačno ugotovljeno. Tudi ESČP ne razsoja v korist ene ali druge strani ampak samo presoja ali je prišlo do kršitve v postopku. In na ESČP so še bolj strogi, če gre samo za eno še tako malenkostno kršitev avtomatično pomeni, da je država kršila z ustavo zagotovljene pravice in mora zato tudi odgovarjati, ponavadi gre za denarno nadomestilo ponavadi pa tudi za razveljavitev prejšnje sodbe, če gre za kazensko zadevo.

     • Iza Demos

      A potem pravna država ni njihova skrb?
      Sem mislila, da smo za to odgovorni prav vsi:
      – vse tri veje oblasti in neodvisni organi/institucije
      – državljani in državljanke, ki bi morali imeti ničelno toleranco do lumparij
      – volilci, ki bi morali paziti komu dajo svoj glas.

 • Rožle

  Pa naj še kdo reče, da nam ne vlada mafijska levaška vlada … …

  • Fogglof Tunnek

   Rožle • eno uro nazaj
   Kuža pazi, z repkom miga,

   vstane, leže, ritko da.

   Hišo čuva, jezno laja,

   ko v rit dobi dildota…

   • Rožle

    No evo, kaj zapitemu LDS-ovcu hodi po glavi …!

    • Fogglof Tunnek

     Če si pa to ti napiso…ka bi zaj rad?

     • Rožle

      Eno uro nazaj ???
      Maš pa reflekse k crknjen konj …

 • Iva

  Ne gre le za diskreditacijo, gre za likvidacijo ljudi v pravosodju i(tudi drugod), ki želijo priti resnici do dna. To je poduk vsem, ki stopijo postkomunistični posvečeni eliti na žulj!

  Kotnikova: “Zadeva Baričevič je tipičen primer, v katerem je redna policija naredila vse, da se smrt zdravnika ne preiskuje …..” ZAKAJ?

  Tudi ZADEVA umor Janka Jamnika je tipičen primer, v katerem je NPU(!) naredila vse, da se NE BI razkrilo pravega morilca in naročnikov! ZAKAJ?

  • rabbit

   Zato, ker ščitijo znanega storilca.

 • Nata

  Ampak, pri nas imamo pa res sijajne zakone. Eni jih ne znajo prebrati, eni si jih po svoje razlagajo, eni pa jih uporabljajo po potrebi ! Ni kaj !! Zato so lahko tako dolgo na oblasti ! Tiste svoje stare, smrdljive štumfe so že stokrat obrnili, ampak Slovenci nič ne vohajo, pa tudi slišijo in ne vidijo prav nič !!
  In ga. Kotnik ima prav. Tole bodo še vlekli. Pa še kaj drugega bodo privlekli na dan. Sedaj se bliža tisti čas, ko je potrebno posračkati prav vsakega, ki si upa misliti s svojo glavo ??
  Še pišite o teh zadevah. Hvala.

 • Fogglof Tunnek

  Spet sami bolani komentarji. Zarota, zarota, zarota. Se vidi, sama SDS-ova bolnica. Je malo dolgčas, ker ni več shodof pred sodiščem?… Da ne bo pomote, Senice ne zagovarjam in upam, da dobi zaradi drugih svinjarij primerno kazen, ampak desničarji, vzemite se malo v roke? A se vam sploh sanja koliko ljudi bi moralo biti fpletenih, da bi se ta primer zatajil? Ni mi jasno, zakaj ni dvigovala priporočene pošte? Aja, je imela vzornika v dosmrtnem precedniku Ivanu, ta je bil sploh stručko za poštne pošiljke…pa to…

  • dvanajstzvezdic

   Če že špekuliraš in ti ni jasno, potem si postavi vse možne opcije in vse možne špekulacije tudi tiste, ki tebi niso všeč. Bodi na nivoju intelektualne poštenosti, če ti je jasno kaj to pomeni.

   • Fogglof Tunnek

    Če sn pa jas samo preprost Haložan ki ljubi svojo Juliko…pa še kakšno haloško babo…pa to…

    • Mojca pokraculja

     Ne Boris, ti si en sprijen policaj, bivši sekretar ZKS v Lj., z visoko penzijo, reaktiviran udbovec, ki imaš za nalogo špijonirati po portalu in provocirati. Se pa vsake toliko izdaš z neverjetnimi podatki, ki jih očitno dobivaš v depešah iz udbovskega centra.

  • nevtrino

   Predvsem vaš komentar je bolan, da obnemiš.

 • Vlado77

  Nič drugega kot zloraba tožilstva, sodstva za pregona nadležne tožilke. Nimamo pravne države imamo policijsko , sodno udbovsko državo. Nikdar ne bi preganjali tožilke zaradi takih neumnosti v nobeni državi. Pri bulmastifih je videla zadeve ,ki bi jih bilo potrebno preiskati ( kri na stikalu, fotka bežečega s črnim avtom) – drugo so neumnosti – prekoračitev hitrosti ali vinjeta – kdo temu verjame.

  • von Rhein

   Mnogi.Nekateri se tudi tukaj oglasijo.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ka vam ni jasno?… Kazenski pregon v tej zadevi še ni zastaral, ker zastaranje ni teklo v času, ko se je tožilka izmikala sodišču !!!… In zakaj se je izmikala sodišču… ZAKAJ???

  • trobenta

   Čuj tunek-Janša se je tud izmikal sodišču, pa je vseeno zastaral….

   • Fogglof Tunnek

    Samo je imel na svoji strani še rumeno-kravatno Ustavno sodišče…

    • trobenta

     Čuj tunek-o zastaranju je odločilo višje sodišče-in naj ti šmarnica malo zbristri um…

     • Fogglof Tunnek

      Ja, samo so bili podtalni pritiski od ustavnega sodišča… Baje ma Ernest Petrič izkopan rov od sedeža US do višjega sodišča…baje!!!… Desnosučni brez rovof enostavno ne zmorete :))

    • Iva

     Pri Janši je MORALO zastarati, sicer bi ga morali OPROSTITI. Zakaj je VS odločalo o zastaranju kar 1 leto? Je poskrbela udbomafija!

     • rabbit

      Pri Janši v zadevi Patria sploh ni šlo za kaznivo dejanje po kazenskem zakoniku zato je zadeva še toliko bolj strašljiva. Oni so Janši in ostalim očitali miselni delikt na neznanem kraju itd.

   • rabbit

    Zaradi Janše v primeru Patria ni odpadla niti ena razprava v primeru Patria so odpadle dve razpravi ena zaradi tožilstva in ena, ker J. Zagožna ni bilo, ko bi moral pričati pa je bil v bolnici.

  • Iva

   Tebi in podobnim komentatorjem v PODUK:

   Čakala je, da jo bodo policijsko privedli in bodo mediji in javnost preko njene izpovedi spoznali, kdo je posvečena elita, ki je nedotakljiva. Proti njej je bil podan obtožni predlog, ki sploh ni obtožnica! Ta mora biti pravnomočno potrjena, obtožni predlog pa ne. Enako so naredili v primeru Patria, ki sploh ni imel nobenega konkretiziranega znaka kaznivega dejanja.

   To delajo v totalitarnih državah-montirani procesi proti opoziciji!!!

   • Fogglof Tunnek

    Ivi v PODUK:

    Če od sodišča dobiš pošto jo je treba odpret in storiti to kar ti nalaga. Tam pa ti pol dokazuj pravilnosti in nepravilnosti in bla bla bla…

    • Iva

     NAPAKA! Tožilstvo ti mora dokazati krivdo! In ker napak (montiranih sodb) nočejo priznati in izreči OPROSTITEV, poskrbijo da zadeva zastara!

     SODIŠČA pa NAMERNO ZASTARAJO zadeve takrat, ko gre za posvečeno – nedotakljivo elito. No, Bavčarju bo zastaralo, ker preveč ve o Kučanu – umor Krambergerja, orožarski posli -Brnik, Maribor, pa še kaj!

     • rabbit

      Točno tako in tako bo tudi v primeru Jankovič. Pri Janši pa je primer zastaral saj je bil namen dosežen, Janšo oblatiti do smrti.

   • Jovo Jamnica

    V Sloveniji pa poskušajo počez opravičevati stranpota pravosodja s pomočjo sklicevanja na neprepričljivo pričevanje. Namreč, ostareli par sumljivega slovesa s priimkom Marvin, naj bi nekoč vlekel na useša, kaj se pogovorjajo pri sosednji mizi. Torej, “baba čula, baba rekla”!!!

    • Fogglof Tunnek

     FHalozah rečemo…”baba dobla, baba breja”… hahahahahahahahahahahaha …

     • Rožle

      To ti pa čist verjamem … :)

   • domovina mili dom

    Upam, da pridejo posnetki na dan, da se enkrat za veke razkrinka ta deviantna “elita”.

   • rabbit

    Gospa Iva postopek je po mojem že zastaral in tožilstvo ne more biti tisti,ki ugotavlja kdaj postopek zastara to je samo sodišče in sedaj se tožilstvo sklicuje na 91.člen o ne zastaranju oz. začasnem ustaviti postopka, ko naj bi le ta miroval pa me zanima, če slučajno veste,kdaj je tožilstvo podalo predlog na sodišče o mirovanju postopka, ker le sodišče odloči o tem ampak po moje mnenju ne za nazaj. Ker če se spomnite, se levičarji tudi v zadevi Patria sklicujejo na to , da je postopek zastaral, ker naj Janša ne bi dvigoval pošte in se ne udeleževal razprav.Pa ima tožilstvo možnost , da zaradi tega sproži 91. člen na sodišču,ki potem ugotavlja relevantno stanje pa tega niso nikoli naredili. Zato so to moje stare udbovske fore, ki pa jim narod še vedno naseda.

    • Iva

     Zakon pravi, da zastaranje ne teče v času, ko “je storilec nedosegljiv za državne organe”. VPRAŠANJE je, ALI nedosegljivost pomeni to, da ne prihaja na obravnave in ne sprejema pošte,
     ALI pa mora za zadržanje zastaranja biti izčrpana tudi možnost PRISILNE privedbe.

     No PRISILNO bi jo lahko že davno privedli, vendar bi se OSMEŠILI, saj je bil vložen le obtožni PREDLOG, ki je bil v tem primeru (kot pri Patrii) uporabljen za diskreditacijo in “likvidacijo”.

     Slovenija je na točki PRELOMA, ko bi morali ne le aktivni državljani (civilna družba), ampak tudi intelektualci JAVNO spregovoriti PROTI vse bolj militantnemu obnašanju vladajoče kontinuitete!

     • rabbit

      Gospa Iva vprašanje je kdaj zadeva miruje to ne more odločiti tožilec, Če osebi niso mogli osebno vročiti obtoženega predloga oz. kdaj je sojenje (zamenjalo se je že pet sodnikov na zadevi mimogrede) bi jo morali takoj prisilno privesti ampak saj v zadevi Kotnik vsi normalni ljudje vemo zakaj ne. Zadeva je zastarala ker po mojem mnenju sodišče ne more za nazaj ugotavljati kdaj je zadeva mirovala.

  • xtc

   Tunnek a si idiot od rojstva ali po opravljenih rdečih mašah?
   Tožilka se ni mogla izmikati sodišču;če je pred njim protestirala in goborila torje Tummek ti si :::::::::

  • šmentanamuha

   Tunnek ne delaj se norega.

   • alojz

    Saj se ne dela. Njega bi lahko uporabili za učilo na psihologiji kot ekstrem norega osebka.

 • Antonius

  Nedotakljivo slovensko pravosodje je temelj vsej korupciji v Sloveniji. Korupcija v policiji je vezana na napredovanja in procente od mižanja v mamilarskih poslih, izvoljena politika, ki omogoča, da sodstvo ostaja nedotakljivo ima pa proste roke, da se posledično, brez nevarnosti za sodni pregon, kleptomansko odlično znajde.
  Neverjetno je, da je ekspert za moralo in etiko, dr. Cerar, javno izjavil, da z neupravičeno zaračunanim ukradenega ne bo vrnil, volivci pa nato arogantnega kleptomana z ogromno večino izvolijo za predsednika kleptomanske vlade.
  Ob vseh izvoljenih vladah Kučanovega političnega spektra, se v kratkem ni bati, da bi v hišo neodvisnega slovenskega krivosodja, končno prišla v službo tista “teta” z zavezanimi očmi in tehtnico v roki.

  Kaj bi bil volivcem hvaležen, če bi me z rezultatom naslednjih volitev prepričali, da ni tako hudo, kot si misli.

  • nevtrino

   Hudič je, ko so kriminalci v sodniji, relativno pošteni državljani pa nekakšni zaporniki …

  • Nata

   + + + + + + + + Antonius, mi tudi, mi tudi !!

 • domovina mili dom

  Dejansko je res, morda iz pokvarjenosti levičarjev, ki nas pozivajo, da nimamo jajc, bo resnica ta, dokler ne bo na ulici za eno Planico ljudi, nas bodo fuk*** v glavo na veke vekov.

  • nevtrino

   Hmmm, pravzaprav dokler ne bomo na ulico vrgli trenutno vladajoče in ostale pokvarjence !

   • domovina mili dom

    Zato pa rabiš nekal kil ljudstva, da to narediš.

 • šmentanamuha

  Pa naj še kdo reče, da so komunjare preteklost. To je zalega, ki se je ob osamosvojitvi samo začasno prihulila. Zdaj so se adaptirali na nove okoliščine in ponovno udarili tudi s pomočjo njihovega podmladka. Ker se zavedajo, da se ljudje prebujamo in smo spregledali laž njihovih pravljic, se jim mudi. Začeli so povečevati pritisk.

 • xtc

  nO KOMANDA Z VRHA_evo Kremenko prijatelj Pasje princese na delu:
  Seveda tole mešanje;d*** lahko pokoplje telepregreteže;sumim ;da vedo ;da ima Kotnikoiva nekajv rokah;kar utegne biti uničujoče:

 • ostrovrhar

  Kaj druži komuniste in muslimane? Oboji prakticirajo zoofilijo. Prvi pse, drugi koze. Princip je isti, sve su ostalo nianse.

  • domovina mili dom

   Kozobiologi imajo to srečo, da koze ne grizejo.

   • asdfg

    smrdijo pa, kot dihur, ampak če si sam smrdljiv tega ne opaziš.

 • Iva

  Slovenija je na točki PRELOMA, ko bi morali ne le aktivni državljani (civilna družba), ampak tudi intelektualci (javne osebnosti) JAVNO spregovoriti PROTI vse bolj militantnemu obnašanju vladajoče kontinuitete!

 • Carlo Magna

  Komunajzarji in levicarji so itak tako stari da so ze s eno nogo v grobu. Samo pogledajte njihove “shode” kaksna je populacija s svecami v rokah!!!! SDS je mladina in bodocnost Slovenije.

  • SloBoySMC

   Tudi liberalci SMC mamo dober podmladek. XD

  • Nata

   Ker mi greš na jetra in te nehote berem, te bom blokirala.
   Ti pa le pripravi svojo komunajzersko in levičarsko mladino za bodočnost Slovenije .

  • soc

   Pogledam raje tvoje poste, tu si slabe tri tedne, primorski, khm, Slovenec (verjetno priseljenih staršev iz BiH), “gay” (oziroma peder, ker če bi imel denar, se ne bi ukvarjal z neumnostmi), smrtni sovražnik sovražnikov partizanstva in ne kaj prida brihten, še manj izobražen (čeprav pri današnji hiperprodukciji družboslovnih krtov ni rečeno, da nisi celo srečno končal kake ustrezno prilagojene državne fakutete). Frustriran v nulo in posledično nagnjen k pohanju. Verjetno to ni tvoj prvi in edini nick. Skratka – tipičen levi diverzant na forumu, plačan ali fanatičen, kdo ve.

   Ignore lista, seveda.

 • Veritas

  Za razsmislek… Vse te resnične afere, ki so vsebinsko pomembne iz različnih vidikov,
  imajo skupen imenovalec. Mainstream levičarski mediji ustvarjajo
  virtualno resničnost in z kvazi pomembnimi novicami, medijskimi spini in
  preusmerjanjem pozornosti hočejo doseči ravno to – skriti skupen
  imenovalec. Zloraba pravnega sistema, zloraba oblasti… toda če
  pogledate globje so pri vseh teh aferah lepo vidne struje, ki so pripete
  na mrežo udbaških kadrov oziroma povezav, ki izvirajo iz komunističnih
  časov… in če še bolje pogledate je to vse skupaj tako prepleteno, da
  enostavno ne smejo pustiti padec prve domine.

  Konkretno: vez med
  afero bulmastifi in balkanskim bojevnikom je jasno kokain. Slednji pa je
  bil kot orožje jasno ves čas domena Udbe. Torej zraven brez problemov
  prištejemo še patrijo, depalo vas… Udbi in komunistom je šlo zgolj za
  oblast, pravico do absolutnega vladanja in iz tega izhajajočih
  privilegijev. Kdorkoli dregne v to, se celoten sistem obrne proti njemu.
  Problem je, ker se tudi javni uslužbenci zavedajo, kako sistem
  funkcionira in od njega profitirajo – enako je bilo v komunizmu (vsakemu
  racionalnemu človeku je bilo jasno, da udba s svojimi rabotami
  financira preobsežen javni aparat in njegove privilegije). Znano je, da
  kokainske podkupnine hranijo precejšenj del sodstva in policije. Da ne
  omenjamo zdravniški ceh in odvetniški ceh kot redna uporabnika
  kokaina… verjetno ni odveč pripomniti kako se običajno kakršnekoli
  orgije dogagajo pod vplivom drog… če pa so v igri psi, verjetno še
  toliko bolj… občutek nadvlade, nadmoči je zasvojljiv že sam po sebi…
  kokain pa to seveda le še potencira… te perverzne občutke.

  No
  vam bodo seveda vedno znova servirali le eno… lažen občutek krivde in
  lažen občutek nemoči… skozi te iste medije in izobraževanje seveda.
  Vedno pa na koncu ostane posameznik sam s svojo vestjo in pametjo. Če
  razume bistvo demokracije, sodeluje pri zamenjavi oblasti. Če ne razume,
  uživa v trpljenju. To je tudi lakmusov papir zdravja kolektivne zavesti
  oziroma bolje rečeno kolektivne podzavesti po Jungu. Skratka ljudje
  tukaj so bolani. Tako je tudi celotna situacija tukaj bolana. Pametnemu
  dovolj.

  • Nata

   + + + + + + + + ja, če !! Če razume bistvo demokracije !
   In kaj naj naredijo pametni. Premalo jih je.

  • rrrrr

   ,,Konkretno: vez med afero bulmastifi in balkanskim bojevnikom je jasno kokain”, si zelo pronicljivo med drugim ugotgovil, Veritas. Če nadaljujem tvoje odlično izvajanje glede kokaina, sam dodajam še vlogo Kemijskega inštituta (dr. Pejovnik) pri čiščenju drog, umor tedanjega direktorja KI (dec. 2014) dr. Jamnika (ki je očitno preveč vedel ali pa za molk preveč zahteval), ki so ga spretno z lažno obtožbo (celo z dveletnim priporom) naprtili mafiji neugodnemu, nadomestnemu morilcudr. M. Noviču, postaja ta navezava polpolnoma logična.
   Mediji opravijo še zadnji del slepitve bolnikov po Jungu. Potem pa karavana lepo koraka dalje. Ampak da je situacija, kot ugotavljaš , pri nas resnično bolana, je v tem. da ob tej karavani tudi psi ne lajajo več. Ker elita v njih rine z umetnimi penisi!

   • samsara

    Tale Nović je isto kot oni mrtvo pijani lovec, ki je z enih 150 m zadel Kramberherja natančno v srce. Pri tem pa pustil na stolu ob domačem oknu s katerega je streljal, odtis škornjev, ki jih nikoli prej in nikoli pozneje ni bilo v njegovi hiši.
    Razlika je v času dogajanja in inteligenci osumljenc/krivca.

   • Veritas

    Točno. V javnost so lansirali fake news in medijske spine o ne vem kakšni pogodbi za nevem kakšen patent, ki naj bi motil ne vem koga vse…

    Jasno je, da ima kemijski institut črni fond oziroma skrita vrata za posvečene. Vse to je še iz časov komunizma utečena zadeva, le da so prej to privatizirali pod okriljem države, sedaj pa pod okriljem lastnih interesov. Finančnih seveda. Sodnikom, tožilcem, kriminalistom… in še marsikomu pa tudi prijajo evrski petstotaki. Denar pač nima vonja…

 • Duhec

  Najmanj 5 pozivov s sodišča je dobila preden so jo privedli… kaj, kje je sploh problem?!

  • Nata

   Kje neki ?? Vlekli bodo štorijo s skrivnostnimi dokai do nezavesti !!
   Mi bomo glodali kosti, oni pa lahko packarijo naprej.
   Še ena uboga reva, ki si je dovolila biti kdaj na shodu Odbora !!
   In ti ne vidiš problema . . . .

   • Duhec

    Pol je pa najbolš, da nihče ne hodi na sodišča in jih preprosto ukinejo. Sej pa naj bo še vašim vse dovoljeno… bolano.

    • asdfg

     kritike pa ne znaš sprejeti.

     • Duhec

      Ne ni res. Ko gre za vaše, jim neb blo treba niti hodit na sodišča, kaj šele spoštovat sojenja in sodbe. Ko pa niso vaši, se jih pa naj prbije na križ. Tud neopredeljeni niso vaši… kaj bi pol mel, desno diktaturo, bi bli neka posebna nedotakljiva kasta???

    • Nata

     Prav vse obrneš po svoje ??

     • asdfg

      Zato pa smradi tule po portalu. Plačo mora zaslužit, de ?

     • Nata

      Ooooooooo, a zato tako dobro nagaja !! Eh. . . . . . denar ! Kaj prepričanje. Tisto ni vredno pikavega oreha !

  • sončnica

   ..jaz sem pa mislila,da so jo res ,kar tako,po barbarsko,kot to storijo z enim navadnim državljanom(ki nič pretresljivega ni storil)(morilce,domnevne morilce,dilerje,ki ne uvozijo pod tono smrk,smrk,robe in podobno ,varuje ,do zob oborožena policija)….no,ja…kar se janez nauči,to janezek zna…./slovenski pregovor/

  • Iva

   Če bi hoteli, bi jo lahko PRISILNO privedli že zdavnaj Toda vložen je bil obtožni PREDLOG, ki ni bil zakonit in so ga uporabili zgolj za njeno diskreditacijo in “likvidacijo”(kot pri Patrii).

   Kotnikova je na glas govorila kar je v SLO prepovedano: “Zadeva Baričevič (tudi Kramberger, dr. Novič, Uhernik, D. Jauševac …) je tipičen primer, v katerem je redna policija naredila vse, da se smrt zdravnika (alias vpletenost nedotakljivih) ne preiskuje …”

   V dominantnih medijih njenih besed nočejo ponoviti. Prav tako je prepovedana vsaka javna kritika dela sodnikov, ki so zaščiteni kot medvedje. Zakaj se bojijo Jakliča?

 • soc

  Ker je ključna oseba, na kateri se tokrat gradi (povsem upravičen) napad na rdečo falango pokojni Saša (ex-Maja) Baričević, bi bilo dobro nekaj razčistiti, saj ga skoraj nihče med pisci ni osebno poznal. Jaz sem jo/ga. V gimnaziji le na videz, ko je bila še dekle, nato pa v zadnjih letih pred smrtjo, ko je bil že ugleden zdravnik z Barsosom.

  Dragi moji, bil(a) je odličen zdravnik, ki se je za svoje paciente potrudil neskončno bolj kot drugi osebni zdravniki, ki sem jih imel možnost spoznati pred in za njim. Tak, kot ga vidiš v angleških filmih. Vsak problem, takoj telefon v roko, klic vodilnemu specialistu, in naslednjega dne ali dan za tem te je le-ta že pregledal, na Barsosu ali na UKC. Dosegljiv po telefonu kadarkoli. Sanjsko za naše današnje razmere in ni čudno, da so vse ambasade hodile zgolj k njemu.

  Toliko bolj me je šokiral razplet, saj smo nekajkrat tudi skupaj potovali na krajše izlete in popili kak odličen kozarček ob zanimivih pogovorih. Očitno sem ga poznal le z ene plati in očitno je bil po drugi sila sprevržen. A tisti, ki zdaj obračunavajo s tožilko, tega ne delajo zaradi njegovega (za večno izgubljenega) dobrega imena, temveč za zaščito nekoga drugega. Upam, da se izkaže, koga.

  Saša/Maja pa naj kljub vsemu počiva v miru!

  • Nata

   + + + + + + + ++ res je ! Tudi jaz sem ga cenila s profesionalne plati !
   Tisti, ki sedaj obračunavajo, pa ščitijo svoje pokvarjene riti !

 • sončnica

  …mene pa zanima,kako se lahko določena oseba tri? leta izogiba vabilu na sodišče,nn državljanu pa pošto zagonijo v nabiralnik in konec sprenevedanja…če se ne boš javil tega dne,ob določeni uri,te pridemo hopsnit,flokv lisice in v marico,pa po najhujših ovivnkih do sodišča–

  • rabbit

   Sončnica v kazenski zadevi nobenemu ne vržejo pošto v nabiralnik, V kazenskem postopku je vedno osebno vročevanje za vsakogar.

 • Rožle
  • jože košir

   J.B.T. ključ? Pa pojdi na RTV SLO kjer je odklenjen ta isti članek. A moraš cele dneve viset na “Nora24TV Prvi v službi desnice”?

   • Rožle

    A te kdo kej uprašu …?!

    • jože košir

     A zdej si pa še nesramen povrhu? Ti si za pod ključ, ne pa članek.

     • Viktorh

      Košara iz BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
      Tel: 041 550 857

   • Viktorh

    Košir iz BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
    Tel: 041 550 857

 • Demokrat

  Danasnja druzba je postala taksen ‘fake’ da resnica moti ljudi ?

  • Janez

   Ja !
   Bistro opažaš !
   To – širjenje, preplavljanje prebivalstva z lažmi, vsiljevanje laži – je – žal le ena !
   Od najbolj ?
   od najbolj “zlobnih” !
   plasti v praktično vsem etično nizkih itd. početij “naših” ex KP, ZK – JEV !
   Se
   Že ne upajo več preprosto, odkrito, realno pogovarjati z navadnimi ljudmi !
   Včeraj mi je SD poslanec M. HAN kar ušel, ko sem ga v naključnem srečanju !
   preprosto vprašal” a vi sploh veste, kdo-realno je bil J. Broz”
   Rekel je, da “ve” !
   A se ni hotel pogovarjati.
   In je kar – pobegnil. Res je bilo tako. Ves zbegan. Boječ. Itd. L.r. JANEZ KOMENDA

 • tarantela

  Jest grem kriminalko gleda. Ob 14 uri bo miss Marple. Bolj zanimivo.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte,naš levaški Duhec se na fse pozive bliskovito odzove kak strela je.Kapiš!

 • Olga

  V aferi Bullmastifi so zaščitili Senico kot varovano osebo! Kdaj bo obsodba odgovornih za zlorabo????!!!
  Kučan je od Elana prejel 400.000 DEM! Kdaj bo stekla preiskava in obtožba?!!!
  Kučan je razorožil Slovensko vojsko! Kdaj bo obsodba VELEIZDAJALCA??????
  Kdaj bo Slovenija obsodila zločinski komunistični sistem, ki še danes obračunava preko sodstva s političnimi nasprotniki???!!!

  • rabbit

   Gospa Olga afera bulmastifi bi se pometla pod preprogo, če ne bi Bojan Požar objavil slavno fotografijo. So pa do trenutka, ko je zadevo v roke prevzela Dragica Kotnik dokaze že tako kompromitirali, da je vsako upanje na uspeh nično. Moje mnenje je da že pozornemu opazovalcu tisti večer je bilo jasno, da policija dela vse narobe za trak so spuščali osebe, ki tam nikoli ne bi smele biti in še veliko je tega od nedelovanja kamer, do prič. Moram pa še nekaj povedati, Baričevič je imel vikend v Javorju in tam pasje hiške z klimami na kaj vas to spominja na prave pasje bordele. Elita se je izživljala na ubogih živalih in to je bilo potrebno prikriti za vsako ceno.

   • Kje pa je to “v Javorju” ?

    • rabbit

     Javor je manjši kraj nad Sostrim pri Ljubljani, kjer je imel Baričevič vikend in zraven mislim da tri ogrevane in hlajene pesjake ampak to ni bila pasja uta in ograjena ampak prava lesena hiška za vsakega psa po sebaj. Policija nikoli ni povedala kaj je tam našla.

 • Janez

  Ja !
  Težke stvari je zapisala gospa Olga – spodaj !
  Jaz
  J.K. ex knjižničar, 2 leti v pokoju !
  Le mislim !
  Da med našimi policisti in ostalimi ljudmi,
  ki delajo v R.SLO institucijah prava – obstoji veliko normal !
  odgovornih in pravi resnici, pravi pravici zavetanih ljudi – ki se trudijo delati – dobro !
  A so verjetno pod pritiski
  značajsko in osebnostno manj urejenih ljudi, ki tudi so aktivni v institucijah prava !
  A so tja prišli z – ne vem – z namenom manipuliranja pravno-kriminalnih dogajanj ?!
  V lastno “zabavo in korist” ali pa v korist drugih, ki tudi so aktivni v teh institucijah ?!
  Ali pa pač ? S svojimi spornimi manipulacijami v okviru R.SLO rava – nekorektno “služijo”?!
  raznim interesnim skupinam ljudi in posameznikom,
  Ki
  “od zunaj” skušajo zlorabiti obstoj prava in pravnih institucij v RSLO – ” zlorabiti” !?
  čimmanj javno opazno – seveda – v svojo osebno, pravno nekorektno korist in okoriščanje – kot
  zlorabo, prikrito “izigravanje zakonov…” – za osebno nekoretno okoriščanje njih samih !
  In raznih prikritih in pravno “nekorektnih skupin” znotraj in zunaj institucij prava.
  Ampak !
  Ponavljam – kar sem že večkrat zapisal.
  Ali !
  Se niso “naši” tudi najbolj okoreli !
  nosilci funkcij ex KP, ZK nedemokratičnega režima
  ( v katerem so – kot vemo ) institucije prava ( policija, tožilstvo, sodstvo) “delale” po diktatu
  politično monopolne in diktatorske ex KP, ZK !
  niso pa delovale avtonomno ( razen v drobnih zadevah) !
  Torej !
  Ali niso tudi ti – najbolj “okoreli” !
  pripadniki ex KP, ZK politično monopolne oblasti !
  ob
  prehodu na – demokracijo v R.SLO – se javno opredelili !
  za
  spoštovanje in delo – ločenosti vej oblssti v R.SLO – v demokraciji !?
  Veje oblasti :
  – politika – v Parlamentu,
  – izvršna oblast, vlada – v Vladi in njenih organih,
  – pravne institucije (policija, tožilstvo, sodstvo) avtonomno – odgovorno Parlamentu !
  In?
  Prebivalstvu R. Slovenije – seveda.
  Nam ljudem, ki imamo pravne potrebe. In pravice !
  Vsi !
  se spomnimo ex vodje Tožilstva dr. Fišerja, ki je govoril – tako, o tem ! L.r. JANEZ KOMENDA

  P.S. V PARLAMENT S TO – NEVERJETTNO ZADEVO DR. B. !

  • Janez

   Torej !
   Drugega res učinkovitega korektnega “orodja” kot je Palament R.slovenije !
   Pravzaprav – niti – nimamo !?
   Torej !
   V Parlament R.SLO s primeri, ki jih je zapisala gospa Olga !
   Pa !
   Tudi z komaj verjetno-a žal realno zadevo dr. B. ,
   V

   Parlament R. Slovenije – čimprej !

   Tudi z drugimi !
   V – nebo – vpijočimi primeri !
   – kršenja prava, javne obveščenosti in človekovih pravic v R. SLO !
   Zlasti
   s temi !
   S katerimi si slo ex KP, ZK bivših diktatorskih oblastnikov in izkoriščevalcev .. – nas Slovencev !
   – “podaljšuje” svoje “mizerno življenje” , podaljšuje neetično izkoriščanje !
   in za njih sramotno manipuliranje – z neozaveščenim delom prebivalstva Slovenije !

   Torej !

   Na “luč svetlobe dneva” – jasne luči sonca !
   1. pravo imeme, rojstno ime KP, ZK politično zločinskega človeka, nam znanega kot J. Broz !
   2. Na luč Sonca, svetlobe javne znanosti – vse pol ali čisto prikrite iz ex KP, ZK izvirajoče
   skupine, “gnezda” ex KP, ZK izvora – ki kakorkoli imajo vpliv na javno življenje v R. Sloveniji in
   vpliv (ponavadi – okoriščevalski) na gospodarstvo, na javne finance v R. Sloveniji !
   3. Takoj izvesti javno, realno, resnici ustrezajočo javno uradno korekcijo nastanka, razlogov in
   delovanja samoobrambne vojske Slovenski domobranci in ostalih s strani KPS SLO
   STALINISTOV-KOMUNISTOV zločinsko, nesodno pomorjenih pripadnikov – komunizmu
   nasprotujočih skupin – pred, med in po 2. sv. vojni !
   4. Obravnava v Parlamentu – čisto zasebnih stališč, ki jih je oktobra 2016 predsednik RSLO B.
   PAHOR – s svojega uradno, državnega položaja Predsednika R. SLO – vsiljeval !
   nam, vsemu prebivalstvu RSLO !
   Oktobra 2016 v MB – je namreč !
   v svojem nagovoru ob pokopu ostankov s strani KPSTALINISTOV pomorjenih iz Hude jame !
   javno, govoril, da so bila politično zločinska dejanja KPS, KPJ STALINISTOV

   ” Z M O T A ” – kar je čista neresnica in zavajanje vsega prebivalstva Slovenije: zločinska
   aktivnost KPJ, KPS STALINISTOV-KOMUNISTOV JE BILA PREMIŠLJENA, RACIONALIZIRANA
   BRUTALNO POLITIČNO ZLOČINSKA AKTIVNOST – ZA PREVZE – MONOPOLNE KP OBLASTI !

   Predsednik B. PAHOR ! je v istem nagovoru izrekel besede:

   ” NIHČE NE SME, NIMA PRAVICE OBSOJATI TEH DEJANJ” ITD. citiram MMC RTVSLO ,

   STRAHOTNA !
   V javnosti skoraj spregledana, namerno ne-poudarjana – čisto zasebna stališča Preds B.P.
   ki se sicer !
   Ceneno !
   samopromovira, samoreklamira – kot etična, prijazna … oseba ! Vsi vemo! L.r. JANEZ KOMENDA

   • von Rhein

    Imaš zdrave misli;bi jih lahko sestavil v normalno obliko ?

    • jože košir

     Ne bo šlo, ker je človek pač neprišteven.

     • Janez

      Če !
      Mi takoj ne napišeš pravega imena in priimka od znanega nam J. BROZA –
      imam jaz tebe – za neprištevnegaa in verjetno plačane bleferja. L.r. JANEZ KOMENDA

      P.S. povej kaj o sebi. Imaš sploh aj šol? Da nisi kje zaposlen kot Juda Iškariot ?

     • jože košir

      Neprišteven = potreben strokovne psihiatrične pomoči.

     • Viktorh

      Jožeke BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
      Tel: 041 550 857

     • Viktorh

      Joško iz BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
      Tel: 041 550 857

    • Janez

     Se opravičujem.
     Oblika bi res bila lahko lepša. Bolj pazim na vsebino. Hvala ! L.r. JANEZ KOMENDA

    • Anthon

     S tem se pa ne strinjam.

  • jože košir

   Ene tri klicaje si pozabu …

 • Fogglof Tunnek

  Razne lopove kot so Bafčar, Janša in še kak, pa niso privedli? Ah ja, tota baba je bila samo pridna ofca za Jajota… sedaj pa bo ostala sama. Naj malo zapoje, kako je pomagala pravnomočno obsojenemu kriminalcu Ivanu !

  • Rožle

   Dej začni svoje levake naštevat …ne boš pršu do konca …
   tko si pa že obtičal pri 1 ….pa to

   • jože košir

    Rožle je največji levak na tem portalu. Bivši komunist, udbovc, skupaj z Janšo je hodil v Jajce poveličevat Tita in še bi lahko našteval. Poleg tega pa je kradel računalnike (to mi je zaupal njegov bivši prijatelj, ki je imel varnostno službo v Ljubljani).

    • Ti hodiš še zdaj v Jajce. Kaj si potem ti ? Jože Jajcar, ki v koširju nosi jajca…

     • jože košir

      Glej, še ena bivša partijka, ki danes ljubi svojega bivšega partijskega šefa. Sramota naroda ste!

     • Jože Jajcar, ki v koširju nosiš jajca, ali si nisi od KP nič zapomnil. ?
      Dan na dan ti tumbajo v trdo bučo, ti pa še kar v koširju KPJ-u nosiš jajca.

     • Viktorh

      Hi, hi, saj te ne razume…

     • jože košir

      Same komunjare, da vas sram ni.

     • Rožle

      Dobr…nč ti ne ratuje

     • Viktorh

      Joža iz BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
      Tel: 041 550 857

     • Viktorh

      Jožek iz BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
      Tel: 041 550 857

    • Rožle

     Kva pa ti to nabijaš … ?

    • Viktorh

     J.K iz BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
     Tel: 041 550 857

  • Volkhv

   Tunek, tudi tebi bi bilo potrebno poriniti en dildo v rit. Ivan Janez Janša je naredil samo 1 napako v svojem življenju in kar mu neizmerno zamerim. To, da ni naložil Srbov na vagon in jih izgnal iz Slovenije, kakor so to naredili npr. Hrvati.

   • cosmosjasnovidec

    Kozojebcu ciganu “foglovemu tumpeku” dildo ne pride v poštev,ker ga dnevno naskoči najmanj ducat njegovih ciganskih istospolnih usmerjencev tako,da že normalno hodi na široko kot krastača.

 • komentiram

  tudi gospa Kotnik ni nic boljsa…nic ne naredi da bi bilo bolje, kritiziranje in jamranje je premalo. Ocitno bo tudi ona tulila z volkovi…ko prejme odskodnino.

  • RATATA

   Kako očitno.

   • rubec

    Zakaj prekinjaš svoj zapis. Za očitno manjka si budala.

 • črnaovca

  Prodaja ene ponarejene vinjete morda ni hud greh a če to stori komandir policijske postaje in država ne bi ukrepala bi jo res lahko proglasili za noro tako pa lahko proglasimo za norega tipčka ki tako prodajo policaja zagovarja. TOžilka je zgodba za sebe morda je imela na tožilstvu angela varuha ki je vse skupaj dal v spodnji predal da bi zastaralo a mu je glejga zlomka v njega pogledal hudiček in nadlajeval pregon tik pred zdajci. Je pa hudo ker preganjajo oni naše in naši so vedno nedolžni

  • rubec

   Sem mislil da si ponarejena budala. Zdaj vidim da si original.

 • Fogglof Tunnek

  Ka še Kotnikova ni zaprta?… Ka še čakajo????

  • dr Janez Sveti

   Kurc pa taka komanda. Nihče te več ne uboga. Anarhija! Jaz bi jih vse odpustil, samo..potem se bojim da bodo postali janšisti, ker..maščevanje je sladko. Marsikaj vedo. Lahko jih utišaš samo na en način. Ne bom govoril.
   DR Janez Sveti svetovalec

   • dr Janez Sveti , molčeči svetovalec.

    • Viktorh

     Bog, deklica.
     A si že kaj sejala?
     Moja, zgodnja paprika ima že 5 cm plodove…, prve redkvice sem že pobral, krompir osipal….

     • jože košir

      A ve komunjare še vedno sadite krompir? A vam demokracija ni prinesla krompirja na pretek v Lidlu, Hoferju …

     • Viktorh

      A ti to meni?

     • Rožle

      Ta tole kr seb …

     • Viktorh

      A ta toplovodar je danes not pado?

     • jože košir

      73-letni komunjarski prdec iz Brezovice – lol.

     • Viktorh

      Jaz vem za tvoj naslov: BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
      Tel: 041 550 857

     • jože košir

      FAK!!!!! LOL!!!

     • Viktorh

      da, da, pravkar sem preveril IP na portalu,ki je to potrdil.
      Dobro pa veš, da tam delam.

     • Viktorh

      ajmo miško, javi se…

     • Viktorh

      BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
      Tel: 041 550 857

     • Viktorh

      BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
      Tel: 041 550 857

  • Fugel jo je pozabil peljat zapret, ker ga je koza preveč očarala.
   Ti presnete koze, da znajo tako fajn fanta tako za norca imet.

   • cosmosjasnovidec

    Fogel kozojebec je ne bi mogel peljati,ker je cigan sam na črni listi in bi zaprli oba.

 • Janez

  Malo oddiha !

  za eno res dobro pesem iz Argentine !
  Ki NI !
  brez povezave z zgornjo zadevo, ki po umazaniji, ki je v njej ?
  Pravzaprav – doseže robove že poznanih nam – negativnih dogodkov in dogajanj !
  Leta 1934 !
  Ko je genialni tango glasbenik in mislec Enrique Sanros DISCEPOLO
  napisal spodnjo pesem, tango
  – CAMBALACHE – STARINARNICA
  ( vsakršne umazanije) – spodaj v mojem prostem prevodu iz španščine, J.K.
  In – ko je začel izvajati to pesem – je z njo duhovno in kulturno Argentino – OSVOBODIL !
  in obvroval Argentino vzpenjajočega se Hitlerja in Stalina, ZDA in domače mafije.
  Od te pesmi dalje
  Argentina živi kulturno visoko in avtonomno: evropska in ameriška ideološka umazana šara !
  Duha in visoke kulture večine ljudi v Argentini – ni umazala. Razvili so lastno kinematografijo !
  Popolnoma novo in kvalitetno zvrst urbane glasbe TANGO , ki izraža človekovo stras po lepem.
  Imajo pa tudi bajno folklorno glasbo, plese in pesmi, ki izhajajo iz življenja samih ljudi v Argentini !
  I njigova življenja tudi uhovno visoko – vodijo. Pesmi Zamba de mi esperanza ( upanja, hrepenenja), Jamas ( Nikoli – te ne bom nehal ljubiti ) V Evropi postajamo – kulturno revni Glejte Google Cosquin !
  Torej !
  STARINARNICA ( vsakršne umazanije) CAMBALACHE, 1934

  Ta svet je bil in vedno bo
  poln umazanije kot – svinjak.
  To – jaz, to vsi – vemo.

  V sto in sto in tisoč letih – tatovi vedno so bili,
  prevaranci in žrtve – goljufij, ” goljufivi srečneži” in zagrenjeni-ogoljufani.

  Podvojene lažne vrednote – res so.
  Ampak v 20. stoletju – tako zelo pokvarjenem v – brezsramno zlobo !

  ki je nihče več – niti zanikati – ne more.

  Živimo vsi potopljeni v puh in blato itega – kaosa , zmešnjave ( manaseaos)
  Danes je vse enaka “pravica”: biti nevednež, pameten ali ovaduh, velikodušnež ali – goljuf.
  Vse je enako in nič ni – boljšega. Osel – je lahko – velik učitelj.

  Ni pomanjkljivosti, ni lestve rešitve za beg in dvig. Nemoralno – nas je ulovilo.
  Če
  Nekdo živi v sleparstvu in še krade v svoji “ambicioznosti”. To no pomembno.
  Če ste duhovno zdravi, kralj klubov … ali slepi potnik.
  To
  pomankljivo – spoštovanje ljudi – ki bi naredilo – razum ogorčen!
  Kdo
  je Gospod ? Vsakdo je – tat ?
  Družijo se s .. Don Bosco i Mignon, Don Chico in Napoleon. … !
  Kot
  v nespoštljivem oknu – z bazarji, se meša življenje, ranjenost…!
  In žalostbo – je Biblija enak produkt – kot bojler.

  STARINARNICA – DVAJSETEGA STOLETJA, PROBLEMATIČNA, VROČE ZATOHLA.
  Kdor
  ne joka – ni mama. In tisti, ki vse to vidi – in ne trpi.. Je – bedak !

  Da smo le ” na toplem” varnem… .Našli nas boste – nemisleče – v narejenem Lao.

  Tudi
  če ste bili rojeni “bolje-izbrano” . Je to ista stvar – deluje.

  Dan in noč, dva vola. So življenja drugih, tisti, ki ubija, zdravi. Izven zakona.

  To
  pesem – tango, ki je ljudi v Argentini rešila zapadanja pod vpliv !
  ZDA in domačih mafijcev, fašizma, stalinizma – najdete na Googlu z vnosom:
  Cambalache, Libertad Lamarque, 1993
  – velika tango dama, gospa Libertad Lamarque jo je korajžno zapela javno, v svojem 85 letu !

  Moj prevod je pomensko točen in prost, z nekaj izpusta detajlov iz 1930. let !l.r JANEZ KOMENDA

  • jože košir

   Tale pesem bo pa tebe osvobodila.

   Metuljček cekinček
   ti potepinček
   kje si pa bil.

   Pri majceni cvetki
   drobni marjetki
   medek sem pil.

   Potem pa želodček
   poln kot sodček
   bil je nalit.

   Sem rekel marjetki
   drobceni cvetki
   zdaj sem pa sit.

   • Janez

    Ja, no
    Tvoj nivo – vrtec ? Ali kaj? Vsaj eno pesmco znaš napamet. Ne piši mi več. JANEZ KOMENDA

   • Janez

    Oz.
    Lhko mo poveš – če so vam v otroškem vrtcu na FDV sploh povedali:
    kdo realno je bil J. Broz – njegov pravi rojstni priimek in ime prosim.
    Pa ime in priimek ženske, ki ga jr rodila, ter njegovega realnega očeta.
    Če vam na FDV tega niso povedali – pa ti povej zakaj niso povedali. L.r. JANEZ KOMENDA

    P.S. le tisto ime, ampak pravo – prosim. Nič drugega od tebe ne želim.

   • Viktorh

    Da, da BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
    Tel: 041 550 857

 • samsara

  “Za konec pa največja farsa, ki dokazuje, da smo v nori državi”

  “Vsaka svinjarija še ni kaznivo dejanje…”
  Je pa lahko kaznivo dejanje tudi vsak prdec, če ta glavni tako hoče.
  Udbonarkomafija press

  • Janez

   Ja !
   Žal imaš prav !
   “Osel – je lahko velik učitelj, profesor ” kot je rekel v spodnji pesmi-tangu pomembni
   E.S. Discepolo že 1934 !
   a seveda le – učitelj, profesor v Orwellovski živalski pujsov !
   Dr. Cerarjeva je bila ? Obup od osebe – se strinjam.
   V Googlu: festival v Cosquinu, in Chalchalerosi in novi – so kot svež veter ! L.r.JANEZ KOMENDA

   P.S. svem veter v zatohlo poKP, ZK Slovenijo. Razvijmo po vzoru Argentine – festivale ljudske glasbe

   • Janez

    Popravek” osel je lahko velik profesor, učitelj le na orwelovski živalski farmi pujsov. Janez K.

  • Janez

   Doponilo:
   Dr Cerarjeva je bila za moj občutek “obup od javne osebe”

   To zapišem zato, da me njen sin dr. C. ne toži. Kot privsana oooseba in mama – je bila verjetno – čisto ok.
   Koj javna oseba, pravnica in c elo vrhovna tožilka – pa ?
   Se pri javnem govorjenju o nesrečnih slovenskih domobrancih njti toliko ni potrudila,
   da bi pomislila in rekla:
   – da morda so pa imeli tehten razlog za boj proti KPS STALIN PARTIZANOM .

   Tako površnih pravnikov v R.SLO – zagotovo – ne rabimo. L.r. JANEZ KOMENDA
   P.S.
   Namreč: slovenski domobranci in ostale protikomunistične skupine !
   Vsekakor so imeli tehtne razloge in tudi
   – bili so samoobrambna vojska pred oboroženimi KPS STALINISTIČNIMI PARTIZANI.
   – naravno pravico braniti sebe osebno, svoje žene, otroke, domače, imetje ,
   – pred napadlno agresivnimi, brutalno nesodno morilskimi KPS Stalin partizani ! Dejstvo.
   Domobranci so bili protikomunisti, protistalinisti , Dejstvo.
   Niso bili “izdajalci” slovenskega naroda – le KP stalinistov-komunistov. In njih podpornikov. Dejstvo.
   Kot navaden ropar so nepovabljeni prišli. In če jim nisi dal tistega, kar so hoteli – so te kar takoj ali kasneje brutalno nesodno umorili, tebe, ddomače itd. Dejstvo.
   – domobranci tudi niso bili “izdajalci” – nehajmo že s tem žaljenjem.
   Protikomunisti, protistalinisti so bili. Slovensko zavedni, pogumni in slo KPS STALINOM – nevarni. Tako
   Bili so prijavljitelji, uradno znani protikomunistični akterji. Dejstvo.
   Če prijaviš roparja, ki te hoče oropati, te umoriti
   – in ga prijaviš veljavni oblasti, policiji – nisi “izdajalec” – ampak ! Prijavljitelj. Dejstvo.

   Več o tem pišem v zavihku o KPS nesodnem umoru zmagovalca iz Planice.O slo domobrancih je bolje molčati, kot brez poznavanja dejstev.
   A!
   Ta zavihek je namenjen – zapletu z gospo ex tožilko D. Kotnik.

  • Janez

   Še !
   Absolutno realno dejstvo o mojjem pisanju na tem portalu
   Za moje zapise na tem portalu – me absolutno
   – nihče nič ne plačuje.
   Niti ne zastopam stališč kogarkoli.
   Nisem član nobene stranke.
   Le podpornik Obora 2014 .
   Tu pišem izključno iz lastnih virov informacij in iz moje vesti, znanj itd. L.r. J.K. KOMENDA

   P.S. hvala. Upoštevajte ta info.

   • Janez

    Mojo opredelitev dr. Cerarjeve !
    Kot javne osebe, kot vrh. tožilke – moram še malo popraviti !
    Pravzaprav ta izjava veliko pove.
    Gospa dr. Cerarjeva je le !
    povojne KPS nesodne poboje tisočev – DALA MED ” SVINJARIJE” .
    Ter
    Povedala, da je take politične zločine težko preganjati z obstoječim kzensjim pravom.
    Ta
    Izja ge. Dr. Cerarjeve je
    – prav zato lahko – izhodišče za procesuiranje “promlem” feh grobišč,,
    krivca za ta morišča – pravzaprav. Preko Parlamenta to težko zadevo. L.r. JANEZ KO MENDA

 • Volkhv

  Mene bolj skrbijo zlorabe živali. In psi so morali umreti zaradi teh degenerirancev(domnevnih “žensk”(Baričević je bila še vedno ženska), ki so to počele v tisti garaži, kjer so se spolno izživljali in jim rili dildote v rit? Jaz bi jih raztrgal, ko bi jih samo videl to početi, pa nebi bil pes.

  • Rožle

   Psi so morali umreti … edine priče …

   • jože košir

    Boš šel pač ti namesto njih lajat na sodišče.

    • Viktorh

     Javite se: BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
     Tel: 041 550 857

     • AboutTown

      VIKTOR HAJSINGER (ROJEN BRAJDIĆ).

     • Argentinec

      Bo kar držalo. Zato pa piše “Hajsinger” kar po balkansko (piši kao što govoriš).

     • Jaka Sraka

      Očitno pa si ti bil domobranec, ustaš ali četnik, da si jo pobrisal v Argentino.

     • Janez

      Dobro jutro vsem !
      Človek !
      Ne sramoti samega sebe !
      In na tem portalu – med nami, kar dobro informiranimi Slovenci, ki tu !
      Te prosim !
      Umakni VKP B stalinsko KPS STALINISTIČNO rdečo zvezdo iz svojega vzdevka !
      Leta 1942 ,
      je znani “krvavi” komisar Ahac KPS STALIN T.I. PARTIZANOV , kasnejši prof. dr.
      – DUŠAN PIRJEVEC-AHAC v Beli krajini in po Dolenjskem –
      VREZOVAL LASTNOROČNO Z NOŽEM KOMUNISTIČNO ZVEZDO V ČELA ŽIVIH LJUDI,
      CIVILNIH !
      Dokazano s pričevanji in pisno dokumentirano.
      Dostopno tudi na internetu.
      Od krvi nedolžnih Slovencev – komunistična -deča zvezda – je med simboli,
      za katere bomo v Parlamentu R.SLO !
      zahtevali uraden umik iz javnosti, ker je simbol
      krvavega KPS KOMUNISTIČNO STALINSKO PARTIZANSKEGA NESODNEGA
      MORJENJA TISOČEV SLOVENCEV.
      Ali?
      Ti v ZL, na FDV, tam – kjer živiš – niti tega niso povedali ? Aroganca? L.r. JANEZ KOMENDA
      P.S.
      aroganca, brezobzirnost je javna raba KPS nesodno politično morilske rdeče zvezde.
      Brezobzirnost – do otrok, vseh potomcev pomorjenih !
      Politični nesodni morilci njihovih očetov, dedov KPS, KPJ STALIN PARTIZANI, KNOJEVCI !
      So imeli tako – od umorov sonarodnjakov-bratov krvavo rdečo – na njihovih kapah.

     • Jaka Sraka

      Nekajkrat sem že klical pa se nihče ne oglaša.
      A se skriva?

   • cosmosjasnovidec

    Točno tako saj je seveda bilo jasno,da bodo psi izdali njihove izprijene naskakovalne golazni.
    Če bi jih jaz dobil zraven bi jim razčesal gobce pse pa spustil z verig,da bi pobili vse te preklete nesnage.

  • cosmosjasnovidec

   Baričevička je bila le ena izmed teh žensk.Druga je bila lezbača “kresalka” domnevna partnerka buzerantskega pasjejebca nagraužnega “mirota stenice”.
   Za te tri je trden dokaz brez kakršnih koli predsodkov za ostale sodelujoče iz parlamenta in policije so pa tako ali tako izginili posnetki kamere v tisti ulici oziroma je bila odstranjena kar cela kamera ne vem pa,če so jo že namestili nazaj pa tudi,če jo so ne koristi ničemur.
   V glavnem v vladi imamo tudi skoraj same pasjejebce prav tako pa v policiji na višjih položajih.

 • Darth Vader

  Dragico Kotnik za ministrico za pravosodje!!!!!!

 • cosmosjasnovidec

  Danes sem slišal nekaj ciganov kateri so šli po ulici se smejali ter pogovarjali kako naskakujejo kozojebca cigana “foglovega tumpeka”.
  Vsak dan ga naskoči najmanj ducat in še več njegovih ciganskih istospolnih usmerjencev tako,da hodi na široko kot krastača.

  • jože košir

   A ti razumeš ciganski jezik? Potem si zagotovo iz Dolenjske.

   • Rožle

    Fogl …kwa furaš zdej to za en imidž ?

    • jože košir

     A s ti tud cigan?

     • Rožle

      Važno je das ti Foglov Cigo …

     • jože košir

      Ti pa Ivanof …

     • Viktorh

      Ni res, si: BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
      Tel: 041 550 857

     • Fogglof Tunnek

      Mislim, da je to kaznivo dejanje, ko nekdo izdaja prava imena na anonimnem portalu !?!?… Kajti fsak človek takoj ugotovi, da gre za… MIHAEL SKUMAVC S.P.
      BELCA 14, 4281 MOJSTRANA !?!?… Celo telefonska št. je preložena…prosim, da moderator takoj ukrepa, kajti gre za zlorabo osebnih podatkof !!!

     • Viktorh

      Tvoj naslov BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
      Tel: 041 550 857

     • Fogglof Tunnek

      Čujte mislim, da je to kaznivo dejanje, ko nekdo izdaja prava imena na anonimnem portalu !?!?… Kajti fsak človek takoj ugotovi, da gre za… MIHAEL SKUMAVC S.P.
      BELCA 14, 4281 MOJSTRANA !?!?… Celo telefonska št. je preložena…prosim, da moderator takoj ukrepa, kajti gre za zlorabo osebnih podatkof !!!

   • Viktorh

    Tu te najdejo: BELCA 14, 4281 MOJSTRANA
    Tel: 041 550 857

    • Fogglof Tunnek

     Moderator, mislim da je to kaznivo dejanje, ko nekdo izdaja prava imena na anonimnem portalu !?!?… Kajti fsak človek takoj ugotovi, da gre za… MIHAEL SKUMAVC S.P.
     BELCA 14, 4281 MOJSTRANA !?!?… Celo telefonska št. je preložena…prosim, da moderator takoj ukrepa, kajti gre za zlorabo osebnih podatkof !!!

  • AboutTown

   @cosmosjasnovidec:disqus
   Tvoji “vici” bi lahko bili psihološko orožje.

 • Argentinec

  Dragica Kotnik: “Z vrha sodišča je prišel ukaz, da me morajo … ” … kaj te morajo?

 • Iza Demos

  Evo spet nekdo, ki pove nekaj na pol (temu jaz pravim natolcevanje).
  Če je menila, da je v interesu SLO da novinarjem v času trajanja preiskave/obravnave razkrije/pove določena dejstva/indice v zvezi s primerom (kar je nezakonito) me čudi, da ne vidi, da je še bolj v interesu države, da pove kateri sodnici je nekdo naročil “da jo morajo…” Torej na dan z imenom in priimkom sodnice in naročnika in pa z vsebino naročila.

  • von Rhein

   Kako naj razumem? Kot provokacijo ali neumnost? Sklepam,da dobro veš kaj vse je treba predložiti za neko trditev,ki je lahko resnična sprejme pa se na štiri ali šest oči v slaščičarni ali gostilni na robu mesta. Vsi udeleženi vedo,nobeden pa ni podpisan na nalogu.
   Nervirajo me sprenevedanja ali potuhnjene akcije z namenom poneumljanja .

   • Iza Demos

    Mene tudi!

 • Janez

  Dobro jutro. vsem !
  Nekaj malega sem že prispeval k depolitizaciji slo sodišč od nekorektnega vpliva ex KP, ZK ljudi !

  – ki zdaj verjetno ” nenavadno” manipulirajo preko vrha. R.SLO sodišč

  – s spoštovano gospo, ex tožilko D. Kotnik.

  Včeraj.
  Pa.
  Sem slučajno pri slaščičarni Maximarketa se skoraj zaletel v poslanca SD
  g. M. HANA !
  – vprašal sem ga prijazno, če ve, kdo zares je bil nam vsem znani ex KPJ, ZKJ J. BROZ !
  – rekel je, da “dobro” ve, kdo je J. BROZ bil .
  – torej: javna, uradna ugotovitev dejanske prave identitete KP, ZK J. BROZA v Parlamentu R.SLO !

  – dvema spoštovanima poslankama SDS, ki ju cenim – pa sem mimogrede prijazno sugeriral
  naj slovenske domoljubne stranke ,
  – obnovijo KP, ZK zatrte zelo pozitivne predvojne slovenske ORLE – verska vzgojna telovadna društva !
  – slovenske Orle je ustanovil pred več kot sto leti – zelo pozitivni dr. J. E KREK.
  – 100, 200 po celi Sloveniji – posodobljenih društev slovenski ORLI – bi povezalo, okrepilo R.SLO !
  – in dalo dovolj veliko bazo podpornikov, volilcev slovenskih domoljubnih strank !

  Dovoj veliko bazo volilcev za vse te stranke.
  – le aktivirati se morajo in začeti ustanavljati 100, 200 društev ORLI,
  ki so bila pred drugo vojno – in naj bi bila tudi danes, v prihohodnosti,resna, pozitivna društva

  Z očeti otrok ORLI in
  – materami ORLICAMI – kot osnovnimi, nosilnimi člani ! Upajmo ! ORLI so obet ! L.r. JANEZ KOMENDA

 • Vojteh Dovč

  Zakaj Don Boris ne prihaja na sodišče,zakaj Janez Janša ni prevzemal pošte, zakaj se Bavčar ,Zidar, …in ostali ,ki so resnično kradli in obubožali to Slovenijo stalno izmikajo? Zakaj njih ni privedla policija?

  • Janez

   Ja ?
   Zakaj pa ti to vprašuješ nas, ki si že dolgo prizadevamo za dobro delo sodišč ?!
   In ostalih institucij prava. In izvršne oblasti.
   Da bi končno obravnavali in sodili “primere”
   In po poštenosti vsaj tako dobro,
   – kot je to opisano v Kozlovski sodbi v Višnji gori.
   Ali?
   se tebi zdi, da nekateri preiskovalci, tožilci itd. sedijo v službi – s prevezo čez oči?
   Invsem evidentnih v nebo vpijočih primerov – sploh – niti ne vidijo ?
   Celo tisočev KPS stalinsko nesodno pomorjenih s strani prve ,
   Kidričeve države KPS Slovenije – ” ne vidijo”.
   In nad 600 nesodnih morišč po celi R. SLO – tudi ne “vidijo”.
   Ali – kaj?
   Tiste, ki prižigajo “zeleno luč” – kaj se sme prijavljati, obravnavati,
   pa “rdečo luč” – kaj se “ne sme” prijavljati, obravnavati,
   tiste “prižigalce semaforja” pred institucijami prava.
   Tiste vprašaj.
   Pa tiste,
   ki “prižigajo in ugašajo zeleno oz. rdečo luč – parlamentarnim ex KP, ZK strankam.
   Tiste vprašaj !

   Tiste, ki v strankah ( zlasti SMC, DESUS, SD IN ZL) preprečujejo glasovanje po vesti.
   Ne pa po direktivi
   vodstva stranke – z vplivom ali celo “stimulacijo” od “zunaj”.
   SMC “etikov”, DESUS s poslanci iz ex KP,ZK tajnih organov v svojih vrstah, obupni SD, ZL !
   Te !
   Ki po VKP B STALINITIČNO preglasujejo in blokirajo – dobre predloge !

   Po pravi resnici in pravici: po vsaj tako dobrem sojenju.
   Skratka, na neprave ljudi si se obrnil.
   Mi že nad dve leti pred sodiščem – neplačano – opozarjamo na anomalije.L.r. JANEZ KOMENDA

  • rubec

   Točno. In zakaj edino JJ od naštetih ni šel v zapor.

 • ogledalo

  Zanimivo, da se izogiba sodišču, kjer bi lahko dokazala svojo nedolžnost. Pa ja nima pokvarjenega akumulatorja že šest let?! Sektaši ste res pravi pezdeti!

  • Janez

   A !
   Ti to misliš na sektaše v “moji” ZL?
   Oh, ne bodi zloben. Tako ” luštni” “medvedki Puj-ji” so ?!
   Pa “mački Muriji”, pa “pap-papa-gački” s FDV baje ?
   so sektaši. Grozno. Proti komh pa ?. A proti “velikemu” Staliinu? Lr.r JA NEZ KOMENDA

   PS. A jih boš skrajšal? Za koliko pa ?

   • ogledalo

    S “sekto” je opisal svojo bivšo stranko neki esdeesovec!

 • dare326

  Proti Kotnikovi na tožilstvu vodijo disciplinski postopek, ker je
  odstopila od pregona nekdanjega komandirja policijske postaje Bled Milana Karbe. Karba naj bi prodal ponarejeno vinjeto.

  Danilo Tuerk naj bi za predsedniško kampanjo prejel 1500€ iz državnega podjetja. Tožilstvo je zavrnilo postopek, ker naj bi to bil manjši prekršek, ki se ne obravnava.
  Butale

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!