Poglejte, kako so si režimski mediji med seboj razdelili “medalje” za novinarske dosežke – Društvo novinarjev Slovenije nagradilo Dnevnik, POP TV, RTV … Kaj pa Nova24TV?

Foto: STA. Režimski novinarji so si med seboj spet lahko čestitali za dosežke na področju slovenskega novinarstva.

Društvo novinarjev Slovenije (DNS) je v petek zvečer v ljubljanski Moderni galeriji podelilo letošnje novinarske nagrade watchdog (čuvaj), nagrade pa so pričakovano pobrali izključno novinarji t. i. režimskih medijev, zvestih levi politični opciji, v katero je  v Sloveniji trenutno včlanjenih približno tisoč članov. Da so si nagrade pričakovano razdelili med seboj, ni nobeno presenečenje, saj so tudi v letu 2017 večkrat dokazovali, da do režima kritični mediji, ki so bližje pomladni opciji, zanje v slovenskem medijskem prostoru ne obstajajo. Tudi ko so nekateri mediji, med katerimi je tudi Televizija Nova24TV, razkrivali velike politične afere, med katerimi prednjači milijardno pranje denarja v državni banki NLB, so ostajali modro tiho; niso povzemali, ko bi lahko, so pa kritizirali, ko smo opozarjali na njihove napake.

V Društvu novinarjev Slovenije sicer po svojih besedah ugotavljajo, “da vrsta novinarjev svoje delo opravlja odgovorno, profesionalno in verodostojno ter kljub kritičnim razmeram v medijih ponuja razlog za optimizem”. S temi besedami je porota DNS pospremila svojo odločitev o prejemnikih nagrad. Po mnenju DNS številni predlogi za nagrade utrjujejo prepričanje, da je v slovenskem medijskem prostoru veliko odličnih novinarjev.

Pa vendarle gre takšno zborovanje režimskih medijev, kjer družbenopolitični delavci sami sebi podeljujejo medalje na področju novinarstva, jemati z veliko rezervo. Vredno je dodati, da novinarji, združeni v DNS, nikakor ne predstavljajo celotnega nabora novinarjev v Sloveniji (na sploh bi večini težko dejali novinarji, temveč prej režimski pisuni po naročilu), saj je del novinarske srenje že pred leti izstopil iz društva zaradi očitnega spogledovanja z liberalno-socialističnimi prepričanji, ki je v veliki meri tudi plod nasledstva nekdanje socialistične pisunske garniture, ki bodisi še aktivno vztraja v največjih medijih bodisi tako ali drugače vleče niti iz ozadja.

Foto: STA.

Slovenski novinarji ustanovili Združenje novinarjev in publicistov, saj je DNS leglo levih režimskih pisunov
Omenjeni novinarji so ustanovili svoje lastno Združenje novinarjev in publicistov, da bi, kot so zapisali v svojem statutu, prispevali k okrepitvi svobode govora in medijev kot temeljnih pravic posameznikov in družbenih skupin v Sloveniji. Obveščenost javnosti in svoboda javnega izražanja sta po njihovo namreč temelj moderne slovenske družbe, brez katerega si ni mogoče predstavljati delovanja demokratičnih ustanov in tudi ne razumne presoje glede vseh zadev, ki so predmet javne razprave, ter kritične in hkrati etične presoje o ravnanju vplivnih posameznikov in interesnih skupin pri upravljanju države, lokalnih skupnosti, v javnem sektorju in v poslovnem svetu.

Problem velikih slovenskih medijev je v tem, da so med tranzicijo dobili lastnike, ne pa tudi urejenega statusa novinarjev. Vsi po vrsti se soočajo s problemi političnih pritiskov in interesov kapitala, ki niso v skladu z ustavno pravico do svobode izražanja in vlogo medijev v modernih družbah. Ker praktično od osamosvojitve slovensko državo s kratko izjemo dveh vlad Janeza Janše obvladuje politična levica, slednja obvladuje tudi kapital, s tem pa medije. S tem je vladajoča politika dobesedno ogrozila demokracijo v Sloveniji, saj je skorajda prišlo do hegemonizacije zgolj ene politične opcije, kar bi lahko vodilo v odpravo medijskega pluralizma v državi.

Med nagrajenci izključno novinarji RTV, Večera, Dnevnika, Dela …
To dokazuje poteza prve vlade Janeza Janše izpred nekaj let, ki je poskušala ponovno vzpostaviti medijski pluralizem v Sloveniji s tem, da je na pomembne položaje na Televiziji Slovenija kadrovala tudi neodvisne novinarje in urednike, a je naletela na glasen odpor javnosti. Vlada je bila takrat deležna ostrih kritik in celo neupravičenih napadov uveljavljenih režimskih novinarjev, da uvaja diktat desne politične garniture. Paradoksalno, taisti režimski mediji nimajo nobenih težav živeti in delati v skladu z levo diktaturo, ki nas v samostojni državi v resnici obdaja že zadnjih 26 let.

Letos je DNS za “zvestobo” sicer nagradil novinarja Dnevnika Zdenka Vrdlovca, ki je dobil nagrado za življenjski prispevek k slovenskemu novinarstvu. Nagrado za izstopajoč novinarski dosežek v lanskem letu je DNS podelil ekipi novinarjev Vala 202 za raziskovalno zgodbo, jasno, o migrantu. Nagrado za izstopajoč novinarski dosežek je prejel tudi Večerov ilustrator Ciril Horjak, avtor, ki po mnenju porote “fascinira s kompleksnostjo in hkratno preprostostjo komuniciranja z bralci”. Isto nagrado je prejel tudi novinar Vestnika Timotej Milanov, ki da je, ironično, pomagal ubraniti enega od ključnih pomurskih medijev pred političnim prevzemom in naj bi s tem zaščitil interes javnosti.

Tino Mamić: Za Društvo novinarjev Slovenije mediji zunaj ljubljanske obvoznice ne obstajajo
Nagrajena je bila tudi oddaja Tarča, katere uredniki ne zmorejo v studiu uravnotežiti nasprotnih si mnenj (kar smo nazadnje videli v četrtek v primeru Ahmada Shamieha, ko je Vinko Gorenak sam branil pravno državo, ko je opozarjal, da so dejanja premierja Mira Cerarja zrela za ustavno obtožbo). Lidija Hren je bila nagrajena, ker naj bi osupnila javnost z razkritjem primerjave cen zdravil in medicinskih pripomočkov, čeprav so o kaotičnih razmerah v slovenskem zdravstvu že več let čivkali celo vrabci na veji. Letošnji debitantski nagradi za dosežke mladih novinarjev sta romali v roke dveh novih “režimskih rekrutov”, novinarki POP TV-ja Tjaši Dugulin in novinarju Dela Juretu Koscu.

Predsednik Združenja novinarjev in publicistov Tino Mamić pa opozarja, da se v DNS vse vrti samo okrog nekaj velikih medijev in da nihče niti ne ve niti ne želi vedeti, kaj se dogaja zunaj ljubljanske obvoznice. “Ti isti si zato med seboj vedno podeljujejo nagrade in si posledično razdelijo tudi oglaševalski prostor. Lahko rečemo, da gre za neke vrste monopol te peščice velikih,” meni Mamič. Njegovo združenje, ravno nasprotno, daje priložnost tudi manjšim, lokalnim medijem, ki se jim v Sloveniji posveča premalo pozornosti oz. se pozablja na njihov obstoj. Kot pozitiven zgled je navedel Jurčičevo nagrado. Združenje novinarjev in publicistov pa sicer samo vsako leto podeli Meškovo nagrado, letos bodo zmagovalca razglasili 10. decembra.

Foto: STA. Tino Mamić je predsednik Združenja novinarjev in publicistov.

In kdo sploh sedi v upravnem odboru Društva novinarjev Slovenije? Večinoma gre za novinarje režimskih medijev, ki so se znašli na Libertarčevem seznamu slovenske politične levice. Tako je predsednica Petra Lesjak Tušek iz časnika Večer, medtem ko so člani Mojca Zorko (STA), Primož Cirman (Siol), Blaž Petkovič (Dnevnik), Tjaša Slokar Kos (POP TV), Tanja Starič (RTV), Matija Stepišnik (Večer),  Manica Janežič Ambrožič (RTV), Boštjan Videmšek (Delo), Blaž Močnik (Delo). V nadzornem odboru sedijo še Nevenka Dobljekar, dolgoletna sodelavka RTV, Dela, Dnevnika in Večera, Milan Korošec iz Dnevnika ter Aleš Kocjan iz Večera.

Pozabili na NLB, Jankovića, Kemis …
Ti isti novinarji teh istih medijev, ki so si še enkrat med seboj podelili “novinarske medalje”, jih bodo le stežka ponosno nosili okrog vratu s seboj po svetu, dokler bodo molčali o temah, kot je milijardno pranje denarja v NLB, največji slovenski politični aferi 21. stoletja, pa nenazadnje tudi o vseh grehih Zorana Jankovića in sodišč, pravosodnega ministra Gorana Klemenčiča, pa o požaru v Kemisu, financiranju slovenskih levičarskih organizacij in medijev s strani finančnega špekulanta Georgea Sorosa in drugih občutljivih temah, o katerih so s serijo člankov in prispevkov poročali in jih razkrivali raziskovalni novinarji Televizije Nova24TV, Demokracije, Požareporta in drugih.

Novinarji omenjenih medijev takšnih medalj in priznanj Društva novinarjev Slovenije ne bodo dočakali, zanje je nagrada že zgolj golo dejstvo, da se režimski mediji na zapise teh novinarjev čedalje pogosteje odzivajo, resda z jezo in sovraštvom. Zato ker niso vajeni tega, da so v slovenski medijski prostor vstopili vsiljivci, ki so dodobra razburkali doslej mirno, ustaljeno slovensko medijsko morje.

T. F.

 • Erik Nebenhaver

  A ste užaljeni? Kot 6 letne punčke?
  Ta reakcija je potrdilo, da niste vredni nikakršne nagrade. Niti za »najbolj smrdljivo greznico na Štajerskem«.
  Medij, ki 90% svojega prostora namenja zgodbicam o islamskih posiljevalcih na Švedskem, pa če ne more pričakovati kakršnekoli strokovne pohvale.
  Vaš cilj je podpihovati sovraštvo in usta porivati SDS-jevsko agendo. In vi bi nagrado!? Odjebite.
  Sploh pa: kako imajo »levičarske« nagrade sploh kakšen pomen pri tako »poštenih« novinarjih, kot ste vi? Niste vi nad tem? A niste v službi resnice in vas tako banalne stvari ne zanimajo? Očitno ne… bedniki pokvarjeni.
  Predlog: ustanovite svoje nagrade. 1/3 vam, 1/3 Demokraciji in 1/3 Požarju. Lepo si jih razdelite in se zadovoljite. Ja? Super.

  • Črna Roka

   Če se ne boš javno opravičil za vsako žaljitev, ki si jo izrekel na tem portalu, te bomo poiskali in te obesili. Postopek bo tekel počasi, da boš od strahu in bolečin cvilil, kot prase, ko se ga na živo kolje. Potem boš na lastni koži občutil bes Črne Roke.

   • tetka z ozadja

    Tebe bomo ujeli in čipirali.

    • lokec

     ha

     • centurion

      +++++++++++++++++++++

    • tohuvabohu

     Lepo je gledati, ko se levaki koljete med sabo …

   • Erik Nebenhaver

    Črna Roka: aaaaaaAHHAHAAHahahahaahah!!!!
    Ne, gnoj. Niti za eno stvar se ne mislim opravičiti.
    Lahko pa poveš kje in kdaj se dobimo. Ja?

    • Steiermark

     Seveda, jugobalkanski rdečuhi ste nasledili od svojih prednikov toliko zla in zlobe, da niti zločinov priznati nemorete, kajšele, da bi se zanje “upravičili” žrtvam, predvsem tistim, ki ste jih vi in vaši očetje, poklali ali pa kar žive zazidali za 10 zidovi, 200.000 poštenih in zavednih Slovencev! Ampak tudi vi boste končali, pri svojem gospodarju satanu, ki vas bo pospravil tja, kamor spadate – v večno pogubo!

     • Erik Nebenhaver

      A zdaj jih je že 200.000? Tole pa hitro narašča…

  • beno

   Kaj bi te piškave nagrade zgoraj. To sploh nima nobene cene.

   Največja nagrada za Novo24TV je, da si
   visoko spoštovani in NIZKO CENJENI gospod Erik Nebenhaver sredi noči
   vzame pre-drago-cenjeni čas za Novo24TV
   in ji nameni trenutek svojega preDRAGO-PLAČANEGA ČASA.

   Res hvaležni “do berlina in nazaj” – pa ? …. ah – saj te ni več tam ???

  • sloustava

   Si morda celo pedofil, ker so ti “iz pove” prisle na misel 6-letne puncke? Da si levo sprevrzen, je aksiom!

   • sloustava

    “ …iz prve “, “ na prvo zogo “….

   • MEFISTO

    Z nekaj pedofilskimi izkušnjami se je res že hvalil.

   • Steiermark

    saj levaki pa so vsi pedofili in pasjej……, po vzoru njihovega pederajzla tita!

  • Soave

   Ne! Ni super!
   Pokvarjeno pa je tvoje mišljenje. Kajti človek kot ti , ki v desnih medijih ( kar nekaj si jih seveda izpustil ) ne najde nič kar bi ga zanimalo, prav gotovo nima kaj iskati na tem portalu.
   Še kje drugje tako zelo ” povdarjeno ” pišeš svoje mnenje ?

  • Steiermark

   Eriće, ne serji ti, predvsem po Štajerskem, ker tudi brez sr…… preveč zaudarjaš, po vsranem komunističnem balkanu , torej greznice ni potrebno podeljevati ampak samo tebe “dodeliti kot prvo nagrado” in prisotnost nekomu, ki ga najbolj sovražimo. Ti si prava smrdljiva premija, ki zastruplja zrak in ljudi! Poleg tega, naša Nova 24 ur ne potrebuje vaših priznanj iz vaše rdeče greznice in ki bi jim bilo kakšno , morebitno , vaše “priznanje” odveč in nesprejemljivo, ker bi se ob “podelitvi” le tega morali resno zamisliti….. Gre vam pa zelo na živce, da naša Nova 24 ur, si dovoljuje osveščati ljudi, prenašati resnico, še bolj pa , ker poroča tudi o zločinih tvojih beduinov , o posilstvih 6, pa tudi manj letnih deklic, dečkov, o posilstvih vseh, tudi moških, ki se z njihovo – vašo, vero v zlo in satana, po imenu alaha ali tita, nemoremo strinjati in se tudi ne spoprijaznimo! Seveda vam, razen beduinom, ki jim je tako naročil mohamed, pedofil in morilec, je pa “naročil” to marx in kasneje stalin in tito…… Bedniki beduinski!

  • slosin

   pa kva se spet dereš, a te je kdo kej vprašu…

   • Erik Nebenhaver

    A si jezčkan?

 • ahnenpass

  Čestitam, pravkar ste objavili edini resni članek o medijski sili v Sloveniji. Škoda, da niste še bolj poenostavili osnovno zgodbo, mi medijev sploh nimamo, to so samo agencije režima. In to nikakor samo nacionalni mediji, najslabša so občinska glasila, kjer si župani pišejo svojo zgodovino.

  Mirno lahko povem tudi, da ne poznam niti enega od nagrajencev, na videz mogoče, nisem pa prebral ali videl niti enega njihovega dela. Pa se štejem za bolj ali manj povprečnega državljana, čeprav je res, da ne gledam televizije, samo oddaje, ki jih lahko najdem na spletu.

  Danes ni več dovolj ugotoviti, da je nekdo baraba in dela za mafijo, rabimo bolj resno analizo stanja, ki bo točno opisala prehranjevalno verigo režimske propagande, od občinskih skladov za sponzoriranje kulture in humanistike, kjer morajo sodelovati priviligirani podjetniki, če hočejo zaslužiti, do Ministrstva za resnico, za katerim verjetno stoji FDV in Akademija. Pomeni, gre za zelo dobro organizirano strukturo in natančno izdelane konstrukte, z zelo jasnim namenom, delo opozicije in alternativcev pa je, da jih razkrinka in izpostavi kritiki.

 • ahnenpass

  Ta portal dejansko zgleda kot eden od Soresovih projektov, za demokratizacijo medijev v deželah tretjega sveta. Resno, lahko bi zaprosili njegovo fundacijo Zavod za odprto družbo, da vam financira kakšne oddaje ali dokupi opremo, zagotovo spadate med upravičence.
  Konec bo pa verjetno isti kot med Slovensko pomladjo, če vas ne bodo uspeli skregati med sabo, nastaviti svoje urednike in odgnati sponzorje, vam bodo verjetno začeli na vrata pošiljati najprej inšpektorje, potem pa še kakšne bolj resne postopke.
  Za vaše novinarje pa itak ni več rešitve, kdor je enkrat delal za Novo24TV, je preklet za zmeraj, taki zlepa ne bodo več dobili dela v novinarstvu, za vas bodo dobri edino še krampi in lopate.
  Vztrajajte, kaj čmo drugo, saj smo vsi skupaj v istem čebru, samo zmeniti se ne znamo med sabo in učinkovito organizirati, da bi pritegnili pozornost širše javnosti. Prej ali kasneje se bo nabrala kritična javnost, ljudje se bodo začeli resno spraševati kaj se je dogajalo vsa ta leta, če nam pa spodleti, zaradi naših usod mogoče še prej.
  Pa ne delam za ta portal ali kogar koli drugega, včasih rad komentiram dnevne novice, to je vse, samo simpatiziram in se čutim bolj na tej strani kot na njihovi, ki ne znajo drugo kot posnemati mednarodne novinarske standarde in prevajati njihove modre misli o samih sebi, v naše okolje. Ker to je verjetno njihov najbolj pomemben cilj, kako predstaviti Slovenijo kot normalno državo, primerljivo z razvitim zahodom, tudi če oziroma prav zato, ker nismo nič od tega.

  • Črna Roka

   Pohvalno napisano. Če želiš, se nam lahko pridružiš. Za kontakt bomo mi poskrbeli.
   Vsak, ki se zavzema za boljšo, demokratično in pravno državo Slovenijo, je dobrodošel v naših vrstah.
   Lp
   Črna Roka

   • tarantela

    A ti si pa potomec tistih črnorokcev, ki so sredi noči pridivjali v hiško in vpričo treh otrok pobili njihove starše. Če hočeš biti pravi demokrat, si ta nick spremeni v kakšnega drugega.

    • centurion

     Ne, tisti so bili KRVAVA ROKA, partizanska.
     Še prej so šestletne deklice posilili s svojimi umazanimi kurci partizanskimi.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  EU poslanca Tanja Fajon in Ivo Vajgl sta na plačilni listi Georga soroša.

  • beno

   Hja denar ne smrdi.

 • VERRZIFIKATOR

  Mitja Novičar

  NAMENSKI PIŠKOTKI

  Piškotarna zopet pridno dela,
  vsak dobil bo nov oblit piškotek,
  dirigiran čisto vsak robotek,
  usta bodo sama ga ujela.

  Piškotarna dela s polno paro,
  zlasti še ta teden do nedelje
  praznika ni, tudi ne nedelje,
  se piškotek v ustih pridno melje,
  tudi ko testo je gnilo, staro.

  Naročila nova v piškotarni
  se vrstijo zdaj na dnevnem redu,
  vsi pa istemu sledijo zgledu,
  le tako počutijo se varni.

  Vneto se piškote izdeluje,
  ve se, kdo in kdaj jih bo deležen,
  vsak piškot skrbnó je zabeležen,
  v piškotarni se jih razdeljuje.

  Nad obratom čivkajo že vrabci,
  da piškotki so prozorni skrajno,
  pri receptu pa je merodajno,
  da z levico valjajo jih hlapci.

 • tetka z ozadja

  Ej,ej, verjetno niste dobro obveščeni. To so nagrade za novinarje.

  • Mojca pokraculja

   Kje pa ti vidiš kakšnega novinarja? To je fotka s pasje razstave prejeli so odlikovanja CACIB. Vsi čistokrvne pasme murglepress.

   • dob

    RotVajgl.

 • Franc Šink

  Slovenski Purlitzerji. Sa mo poglejte jih junačine.

 • komar marko

  no ko odprem časopis, preberem naslov in 100% uganem kdo je avtor. Potem tega članka ne berem. Prav tako je včeraj LAŽNJIVEC imel že oglas za ŠARČEVO stranko in priznani avtor sa mekanim. Torej kaj sledi iz tega. Ovce bodo trdile, da so samo zagovorniki BRICEV pravi fantje in primerni za vladanje.

 • ahnenpass

  Neverjetno se mi zdi predvsem, da lahko država ignorira četrti največji medij po dosegu, to je vendar ogromna masa državljanov.
  Hja, se bo treba pač prebiti na tretje mesto, potem pa bo.

 • moat

  Največja nagrada za novinarje nova24TV je (bi morala biti), da niso dobili nagrade, itak. Lahko pa se seveda motim, kar pa je bolj malo verjetno.

  • Mojca pokraculja

   O si me prehitel:)) hvala bogu, da niso dobili nobene nagrade. Bi me skrbelo, če bi jo.

   Vseeno pa moj apel, čim manj” neumnih ” naslovov, vsebinsko naj se zgledujejo po stilu Lucije in Iršiča.

 • if

  Slovenski režimski mediji in pripadajoče osebe vidne na prvi sliki so vredni nič, ker so vzrok in tvorci nedemokracije v Sloveniji! Medsebojno podeljevanje nagrad je incestnega tipa!

  Omenjene entitete so v spregi zla. Taki v noramlni demokratični državi ne obstajajo, oziroma, taki mediji RS s vojim delom dokazujejo nedemokracijo v RS.

 • Anton

  Med nagrajenci so tudi trije Ahmadi…

  • Mojca pokraculja

   A niso vsi? Je suis Ahmad! PressTeroristi se ponašajo s PressTerorizmom!

  • samotoje

   So, so- iz Zlouvenija.

 • AlojzZ

  Medijsko pranje možganov kot del masovnega pranja je pač v polnem razmahu. Sicer beli, zahodni človek ne bi izumiral.

 • Majda

  Bodite ponosni na Nova24tv, bodite ponosni na aksiom, da takih nagrad ne dobivate in dobite. Presstitucija namrec ne mara resnice, odkrivanja in razkrivanja. Berljivi in gledljivi ste veliko bolj, a se premalo ste raziskovalni. Imate ogromno dela, volitve se blizajo. Raziskujte, porocajte, a pazite, uravnotezeno. Nikakor ne smete dobiti prizvoka s strani kretenskih blogarjev, levakov, presstitutov, da ste Janseva TV. Niti vi, se manj g. Jansa bi si tak prizvok zasluzili.

 • Zgornji

  Saaami Paraziti …

 • delaware

  Same watch psice in pedri…njim se ne čudim, so pač kreteni..čudim se opranoglavim ovcam -slovenkam in slovencem…ki to gledajo in podpirajo..

 • domovina mili dom

  Kje so pasje vrečke in piškoti

 • MižekFiga

  Lastna hvala, cena mala!

 • Ryuk

  Te “medalje” ne bodo zaustavile padca naklad slovenskega mainstream časopisja oz. gledanosti mainstream televizij in ne bodo ustavile pozivov za ukinitev RTV prispevka.

 • črnaovca

  Saj bo Nova dobila priznanje in nagrado od velikega vodje in od lastnika, samo malo potrpljenja bo treba dobiti še malo kilometrine

  • Vera

   Medij, ki razkriva napake , ponarejanja , kraje , si najbolj zasluži priznanje , ker piše samo resnico na podlagi dokazov . To pa je naša ” NOVA 24 TV ” !

   • tetka z ozadja

    janšisteki, toliko kot imate sedaj medijev, še nikoli do sedaj niste imeli, pa tako nizke potpore kot sedaj tudi še niste imeli.

    • Steiermark

     se ti je plošča pokvarila, da se kar naprej ponavljaš? Naj ti že enkrat modernizirajo in zamenjajo čip!

  • centurion

   Veterinarja pa še danes ni bilov tvoji štali….

  • samotoje

   Evo, dobil si vote od tikve. Kakšen fantastičen dan.

 • centurion

  Nova24TV,
  v vednost odgovornemu uredniku:

  PRVIČ, KO BOSTE NAGRAJENI S STRANI

  Društva novinarjev Slovenije (DNS)

  VAS NEHAM SLEDITI IN BRATI.

  centurion, lr
  19.11.2017

  • Prle

   Mi pa v jok.

   • centurion

    Popravi se, v garažo na topel kožušček bulmastifa.
    Oprosti, si že tam.

    • Prle

     Ti pa na mladega fantka ali deklico. Pedofil.

     • centurion

      Hoovhovhov….

     • Prle

      Beeeee.

     • Steiermark

      bolj pravilno bi bilo tuljenje volkov…..

  • herman

   kar nehaj brat! Njihov urednik Petek je bil nagrajen s strani DNS.

   • centurion

    NAŠ urednik, tudi tvoj, vidim.
    Skratka najbolši.

   • samotoje

    Še zdaj ga je sram.

 • tetka z ozadja

  janšisteki, toliko kot imate sedaj medijev, še nikoli do sedaj niste imeli, pa tako nizke potpore kot sedaj tudi še niste imeli.

  • Steiermark

   Mi smo si medij ustvarili sami in ga tudi podpiramo (finančno in moralno) sami, dočim vi, rdeča zalega pa kradete naš denar in se z njim preseravate ter lažete! Majmun….

 • herman

  Na Novi24TV ste užaljeni, ker niste dobili nagrade društva, ki je leglo režimskega novinarstva. Fuj! Škandal pa je še večji zato, ker je tudi vaš urednik Petek pred leti dobil najvišje priznanje za režimsko novinarstvo in se celo okoli hvali s tem.

 • Stajerka

  vi si želite te druščine???…..in te nagrade, ki ni druga kot dokazovanje sramote novinarstva???……

  tako kot nismo P od pravne države, tako nimamo NN od neodvisnega novinarstva……..raziskovalno novinarstvo je znanstvena fantastika, tisto kar odkrijejo pa potone v stilu 2000 milj pod morjem…..

  • samotoje

   Kaj pa Carlova? Odkrila je italijanske marelice na slovenskih tržnicah. Pri The Guardianu so še zdaj v šoku.

   • rubec

    hehe

   • Stajerka

    ja…..ta posnetek na tubi je zelo zanimiv…..ima srečo, da jih ni dobila okrog ušes…..

   • Jefferson Vendski

    Ko bo v slovenskih pekarnah odkrila šiptarski kruh, ji ne uide Pulitzer.

    • dob

     hehehe, dobra

  • Artur

   Še dobro da imamo Novo24Tv, Youtube, http://www.publishwall.si etc. ……

 • rubec

  Ker je bila poceni je bila Lidija Hren prva izbira Clint Eastwooda za film Najini mostovi. A ker je zahtevala da se naslovu doda Neretve in Sutjeske je moral vzeti Meryl Streep.

  • samotoje

   Čuden tip, tale Eastwoodov Clint.

  • andreas82

   Rubec odlično ;)

   • rubec

    Hvala andreasdvainosemdeset. Ko bi tudi jaz bil ta letnik ne pa toliko star.

    • indijanka

     jst glasujem za letnik…bolj se ti prilega..sej v demokraciji to lohka naredim

     • rubec

      Bravo. Teran letnik 1882 je najboljši kar ga je moj oče pridelal.

     • indijanka

      :)nekje vmes torej… O teranu sem pa brala v letopisu. Jabolko nikoli ne pade daleč od slive. To je pomembno za sadjevec. Komentiranje mate v krvi.

 • Burek Burecki

  Kaj vi? Vi bi nagrado? Lol… Vas cajtung v papirnati obliki nebi bil niti za rit obrisat…

  • von Rhein

   Prav imaš.Je preveč zanemarjena,umazana in razširja smrad v okolico. Da ne bi kaj zamešal,pišeš o svoji.

 • samotoje

  In Bog se je ozrl na to okinčano druščino. Gledal je in gledal in se bridko razjokal.

 • Silka

  Banda rdečekljuna ali “družbeno politični delavci” je čisto pozabila na Mladino. Me pa le zanima kdo plača te nagrade in požrtije.

  • samotoje

   Mi plačamo. Ti tudi.

 • Osti jarej

  …kaj pa radio blatni dol?

 • antimur

  DNS je skupek barab iz tolpe 571, ki branijo predvsem lik in delo zločinca Kučana in njegovega krdela antislovencev, nenormalnežev, pedrov in lezbijk, pritepencev vseh barv, kriminalcev, kako potem pričakovati kaj drugega kot odlikovanje takšnih, ki izkoriščajo medijski prostor za napad na vse kar je normalnega in slovenskega. Še dobro, da niso odlikovali za zasluge kriminalca Jankovića.

 • RATATA

  Tile nagrajenci so bolj starinarji kot novinarji.

 • Antonius

  Počasi bo moralo postati jasno najbolj naivnim, ki spremljajo in berejo navijaško čvekarijo 571-ih, da na vse mogoče načine podpirajo fašiste preimenovane v antifa.

  http://agendaofevil.com/videos/terrorism/antifa/antifa-getting-f-ked-up-by-everyone

 • Kučko pod pručko

  Opravičilo DSN Tanji Gobec

  Pri vseh pompoznih nagradah, ki si jih med seboj talajo režimski mediji, je prišlo do neljubega izpada glavne zvezde Nacionalke. Ob tem je DNS objavilo naslednje opravičilo:

  Za posebne komedijanske vložke pod vplivom alkohola in praškov smo pri vodenju Odmevov neupravičeno pozabili na Tanjo Gobec.

  Za neljubo napako se kolegici Tanji iskreno opravičujemo.

  • samotoje

   Hik.

  • Rožle

   DNS
   (Domain Name System)

 • METULJ

  JA SEWEDA, “watchdog” (čuvaj) POMENI V SLOVENIJI PES ČUVAJ, RDDEČE MAFIJE V SLOVENIJI. UBOGI RDEČI SMEJOČI OPRANOGLAVCI, “RAZISKOVALNI NOVINARJI”, KATERE BI V TUJI DEMOKRATIČNI DRŽAVI PO HITREM POSTOPKU SUNILI V RIT, KOT ŠKART ROBO, HE!

  SEVEDA IMAJO TI PSI ČUVAJI SVOJE VODJE TROPOV, OSTARELE PSETINE, KATERIM VDANO SLUŽIJO. V GLAVNEM SO NJIHOVE TEME SKRIVANJE IN OLEPŠEVANJA BEDNEGA STANJA V DRŽAVI SLOVENIJI, ŠČITENJE RDEČE MAFIJE, KI NAM JE UKRADLA DRŽAVO IN NENEHNEGA SRANJA PO SLOVENSKI OPOZICIJI!

  NAKLADA TISKANIH REŽIMSKIH MEDIJEV PA STALNO RASTE, UPS, UPS, STALNO PADA, PADA, MOČNO!! TO JE KONČNI REZULTAT, NAGRAJENCI, TUDI VI PRISPEVATE K TEMU. BOSTE ITAK KMALU NA ČAKALNI VRSTI ZA ODSTREL, HE HE!!

  • ahnenpass

   Watchdogs je tudi računalniška igrica, kjer igramo skorumpiranega hackerja, ki z mobilnim telefonom upravlja s celo nevidno tehnično kuliso, ki poganja civilizacijo in se tako kot posameznik upira ogromnemu avtoritarnemu stroju.
   Dejstvo je, da je ogromno novinarjev pri nas dejansko agentov režima, to so navadni udbaši, ne pa neki humanisti in intelektualci. Ne bi verjel s kakšno tehnično infrastrukturo razpolagajo in kako so povezani, so ja kot vojska, prava znanstvena fantastika v realnosti. Pišejo pa potem čisto preproste stvari, da jih lahko razumejo tudi najbolj zarukani državljani.

 • tetka z ozadja

  janšisteki, toliko kot imate sedaj medijev, še nikoli do sedaj niste imeli, pa tako nizke potpore kot sedaj tudi še niste imeli. Mesečni proračun vaše tv je manjši kot je plača enega tazaresnega novinarja.

  • Rožle

   Tebe pa živčki izdajajo .. ccc

  • ahnenpass

   Ja, saj o tem pišejo in poročajo, da tako ne gre več naprej, ne more imeti samo peščica šalabajzerjev monopol nad vsem. Za ta portal, bi ljudje prej prostovoljno dali svoj denar, v tem je bistvo.

  • Olga_10

   Hilarija je imela 98% podporo “medijev” z bistveno večjim proračunom, pa je pogrnila! “Janšistki” vam bomo pokazali vrata!

 • luckyss

  Res je..omenjeni novinarji ne zaslužijo tega naziva….so pa “svetlobna leta” nad tukajšnjimi..
  No, za vas ovce zadostujejo..

  • ahnenpass

   Zanimiva teorija, ker na prvi pogled res tako deluje, dokler se ne zaveš, da režimski novinarji še bolj nakladajo, le da so njihovi prispevki bolj izpiljeni in delujejo politično korektno, pišejo pa še neprimerno hujše in celo škodljive oslarije. To jih uči novinarski faks, znajo razbiti članke na prolog, uvod, jedro, zaključek in epitaf.

   Informacija je čudna reč, vedno jo dobimo skupaj v nekem sublimiranem ideološkem paketu, če bi hoteli biti novinarji dejansko objektivni, bi morali objaviti samo tri prostorske koordinate in eno časovno, kje in kdaj se je pač zgodil nek dogodek.

  • macon

   Konsistentnosti nimajo levi nič, ker po nareku spreminjajo mnenje. Desni so veliko bolj konsistentni, vendar je tukaj nivo dostikrat kar nekaj.

   • luckyss

    Hja, bi se lahko kar strinjal s tabo..
    Sam bi sicer napisal, da so levi plačani, desni pa butasti…
    Ni pa nujno, da imam prav..

 • sprehajalec

  Ozek krog “naših novinarjev”, na državni dojki, piše gospodarju všečno. Machiavelli je v svojem delu Vladar, nekoč zapisal; “O gospodar, na tvoja ušesa ti prinašam tisto, kar vem da želiš slišati”.

  To je najkrajši opis bistva slovenskega režimskega novinarstva. tudi same nagrade sodijo v ta rang.

  • luckyss

   Kaj pa polpismeni “novinarji” na teh straneh ?!
   To je šele golazen, lajajoča in lažniva..

   • sprehajalec

    V primerjavi s tvojo “pismenostjo” je vsak novinar na Novi 3x Dr.

    • luckyss

     Ja, seveda …vic meseca…;))
     Poleg tega ima večina teh “novinarjev” še par “nickov” na teh straneh, da zagovarjajo svoje neumnosti….nekatere se da “locirati” celo po ponavljajočih se pravopisnih napakah…
     Ste precej prozorni…no, za SDS ovce očitno zadostujete…;))

     • sprehajalec

      Nisem član SDS, niti katere druge stranke, podobnost v načinu razmišljanja pa je naključna, med menoj in njimi.

      Važna je zapisana vsebina, ki je lahko preprosto povedana, ali pa “zavita”, na način, kot so zavite in nerazumljive državne proslave zadnjih 27 let.

      če torej pisuni iz Dolančevega faksa zavito pišejo in prodajajo meglo v svojih zapisih, še ne pomeni, da so globokoumni, zapisano pa da ima nek globji pomen. Misli tam zapisane peljejo linijo ultralevičarjev Antifa tipa. Za koga so pisane, se prepozna, ko pride do takšnih situacij, kot je bil Wellcome party lani v Ljubljani, pa ob primeru Sirijskega bricota.

     • luckyss

      Bravo…pišeš o “zavitem pisanju” povedal pa nisi nič…A si to ti Vinko ?! ;))

     • tarantela

      Tako pisanje je pa že umetnost, se mi zdi, he-he.

     • ahnenpass

      Meni bi bilo dolgčas, če nihče v državi ne bi niti načenjal tako zanimivih in fascinantih vprašanj.
      Ja živimo v distopiji najhujše sorte, režimski mediji enostavno zavračajo realnost in jo skušajo nadomestiti s svojimi lastnimi umotvori.

     • Izaija

      Spokaj se, kreten, na kak svoj rdeči portal hvalit svojega pedofilskega pederskega botra s havanko.

     • ahnenpass

      Disqus je odlična platforma, deluje pa na principu zaupanja, da nihče od udeležencev diskurza ne bo kršil neke temeljne etične norme izražanja in komuniciranja, ki nam omogočajo živ, sproščen in barvit prostor, kakršen ne obstaja nikjer drugje pri nas.
      Drug plat medalje je pa posledična marginalizacija, ljudje od medijev pričakujejo neke stroge in urejene forme, ki se sčasoma ne spreminjajo preveč, jaz recimo zelo težko prenašam tako apologetiko in imam raje bolj intimno, a pristno atmosfero.

     • ahnenpass

      Saj to bi bilo pa super, enkratna priložnost za avtorje, da lahko preizkusijo mutacije svojih tez, v realnem času.

   • Izaija

    Golazen si ti, debil.

    • luckyss

     Lepo, da je moja beseda našla pot do tvojega srca..amen..

     • Izaija

      V bistvu je tvoje velepametno gobezdanje našlo pot tja malo nižje, me je prijelo sr.t

  • ahnenpass

   Napisal je Princa, ne Vladarja.
   To ni isto, kar uči Machiaveli, je navadna antigona, dolgoročno se vse sesuje prav zaradi avtoritarnega principa vladanja.

 • Olga_10

  Vse me spominja na cenena “priznanja” za “podjetnice leta”, pa “Slovenke leta”, pa najbolj “priljubljene ” politike, kjer je vedno kraljeval Kučan… Za vsem pa afere….
  Sedaj si še pisuni podeljujejo priznanja…, pa predsednik vrhovnega sodišča, ki v sobotni prilogi Dela hvali sodstvo… Bombastičen naslov z veliko, zadaj pa tovariš napisan z mikroskopskimi črkami, da bi zavedel bralce… Očitno se bliža konec, propad…
  Včasih so rekli: lastna hvala, cena mala in to drži 100%!

  • luckyss

   Imaš moj plus…zgolj zaradi tega ker ne pišeš le parol..

   • Janez

    A?
    Ti
    Ja všeč spodnja parola .
    A RADIA OGNJIŠČE – PA NISO NIČ NAGRADILI ?
    Pa Nove24tv – za HOBOTNICE npr. ?

    ” ŽIVEL CENJENI JANEZ JANŠA IN POSLANCI SDS “!

    ” ŽIVEL KONEC KOMUNIZMA IN POKOMUNIZMA V R.SLO”

    Že nad 20 let se borijo herojsko – proti zlobnim ex KP, ZK- jem. L.r. Janez K. KOMENDA

   • Olga_10

    Komunisti so uvedli parole, ker jih najbolje razumejo, zato jih pišem in jih bom še pisala! Očitno vedno padajo na plodna tla!
    Sicer pa, če vas kaj moti, kar preskočite!

  • macon

   To je en poseben sistem, ki se najprej kali na valilnici kadrov fdv in potem nadaljuje pot v režimskih medijih. Tja seveda spustijo samo na fdv preverjene in se krog vrti. Nagrajeni pa so tako denarno kot simbolno, ker jih režim rabi, da mešajo meglo in lažejo po nareku. Novinarske nagrade so simbolni del, javna pomembnost.

   • ahnenpass

    Točno tako, če novinar ne ve kaj je res in ugiba kaj naj bi bilo najbolj pomembno za javnost, vpraša oblast.
    To je logika, tudi če ni nikomur nič jasno, nekdo mora v nekem trenutku odločiti, potem imamo en tak občutek, da smo, da držimo skupaj in vsaj nekdo resno razume tiste zadeve. Kaj pa naj pišejo, da je vse drek?

 • xtc

  Zbor RTV Raka Rdečih talibanov.

  • Aresnica

   Zbor RTV Reka Rdečih talibanov.
   __________
   Lep pozdrav

  • Poštenje velja

   KI jih financiramo vse zlovenske ovce, BEEEEEE

 • opazovalec

  Pa menda ne mislite, da bo dobil Petek priznanje za lažnivo novico, i.e. posilstvi v osnovni šoli Kočevje ali ne vem katero seme, da nas bodo Rusi napadli v nalsenjih 24 urah.. Toliko samoobjektivnosti je pa najmanj za pričakovat

  • if

   Pomislite, mnogo laži so napisali nagrajeni v času afere Patria!

   • opazovalec

    Nič ni bilo prizanega kot laž! Vse je bilo resnično, le uS je spremenilo dokazne standarde, kar nas bo teplo že pri balkanskem bojevniku in še nekaj primerih temelječih na posrednih dokazih. In zadeva ni bila NIKOLI končana, je preprosto zastarala ker je imel in še vedno ima Največji Sin slovenskega naroda težave s sprejemanjem pošte.

 • tarantela

  Jest bom bla tud novinarka.

  • Olga_10

   Klobasice, vozovnice, zdravilišča….

 • Ana Job

  A smo mogoče pozabili, kdo ima v rokah medijske hiše in kdo je na oblasti??? In kdo vreme “rihta” ?

  • dr Janez Sveti

   A si ti tudi novinarka?
   DR Janez Sveti fotoreporter erotičnih revij

   • Ana Job

    Recimo, da nimam nič proti estetsko dovršenim fotografijam.

    • dr Janez Sveti

     Ko boš pripravljena me klikni.
     Dr Janez Sveti estetski fotograf in maser

 • andreas82

  Starši so nas učili, je treba biti pošten, delaven,enim tega ni treba, prevzeli so vrednote kot so laž, požig, umor, to očitno presvetli zgledi za njih, pa kako so njihovi oh in sploh, jim pa večina naroda verjeme hehe. Samo pomislite iz vsake vasi je zmanjkalo cca 30 do 40 folka, to zna vsak preštet, a teh medijev to niti malo ne zanima, enim položaji in privilegiji, drugim niti osnovna pravica,tudi to je Slovenija!!!

 • Poštenje velja

  To je elita poštenja in korektnosti katero bi ……………….

 • VERRZIFIKATOR

  Vsa čast in zahvala dragemu ANTONIUSU.
  Hvala tudi vam, Soave.

  • Soave

   O, malenkost ! Samo, da vas lahko zopet beremo !!

 • dr Janez Sveti

  V Sloveniji ni novinarjev.
  Tole so marketing pisuni.
  DR Janez Sveti urednik tabloida WoooW

 • dob

  So si rekli fantje (in dekleta): zdaj, ko smo zjebali resnico, si bomo ustvarili svojo, da bo nam služila! In potem jo bomo imeli.

 • Vrhovni sodnik

  Nova, ne serte, kakšni novinarji, to so režimski pisunčki, ki pišejo tisto kar jim naročijo.

  • učko

   Sam tile pisunčki imajo vsaj spodobne plače in zagarantirano zdravstveno oskrbo in penzijo. Za vse ostale pa režim poskrbi, da bojo b’li deležni pomanjkanja !

 • FUCK COMMUNISM

  Nova, ne se sekirat! Take nagrade naj si ritolizniki levuharskih medijev v rit vtaknejo!

  • Izaija

   ….luknjo imajo od LGBT praks dovolj veliko….

 • Andrej Kokoravec

  Režijski mediji…na kozlarije mi gre ta NOVA24TV. Enaki so ko nekdaj časopis Komunist. Enostransko prikazovanje resnice.

 • Grenze

  Kidači drekači blebetači rdeči pritlehni lizuni pederski lezbače pijane ki živijo od prisilnega plačevanja naročnine cigani bi dejali >> smo cigani ampak taki cigani pa spet nismo kot so tile rdeči pijančki << beri režimski pisuni.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!