Škandal: Branimir Štrukelj in sindikat SVIZ organizirata napad radikalne homoseksualne ideologije na osnovne in srednje šole!

Kontroverzni Sindikat vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije (SVIZ) velja za trdo jedro plačancev, ki so ugrabili javno šolstvo in naše otroke indoktrinirajo v radikalni lezbično, homoseksualni, biseksualni, transeksualni in interseksualni ideologiji (ali LGBTI). Gre za ideologijo, ki želi otroke brez soglasja staršev indoktrinirati v ideologiji, naj spremenijo svoj spol in zamenjajo spolno usmerjenost. Pri tem uporabljajo izbirne vsebine, ki jih v šolah izvajajo zunanje radikalne organizacije oz. učitelji, ki so vključeni v posebno e-mailing skupino.

V sredo bo sestanek o organiziranju vdora ideologije spola v javne šole!

V sredo, 19. aprila 2017, bo ob 15. uri na sedežu sindikata omizje na temo “Vprašanja LGBTI v vzgoji in izobraževanju“, v okviru katerega bodo pod pretvezo “predsodkov, diskriminacije, stereotipov in nasilja” razpravljali o tem, kako naj učitelji vključijo radikalne vsebine v okvir svojih predmetov. Omizje bodo vodili eminentni homoseksualni aktivisti, kot so: Roman Kuhar (FF in vodilni aktivist), Mirjana Ule (FDV in feministka), Melani Centrih (udeleženka kampanje za uvedbo homoseksualnih porok in posvojitev otrok na referendumu o ZZDR 2015) in Matjaž Konvalinka (koordinator homoseksualnih aktivnosti na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani).

 

 

C. Š.