Sodelovanje na paradi LGBT največji dosežek veleposlanice v Berlinu in Kučanove izbranke Marte Kos Marko, ki jo “forsirajo” za službo na prestižnem veleposlaništvu na Dunaju!

V zadnjem času smo v režimskih slovenskih medijih lahko zasledili številne pohvale na račun Marte Kos Marko, slovenske veleposlanice v Berlinu, ki ji je ena izmed lokalnih nemških revij lani podelila naziv veleposlanice leta. Slovenski javnosti pa je manj znanega o njeni avtoritarnosti v odnosu do sodelavk, ki ji niso povšeči, o njenem velikem vplivu na kadrovske odločitve na ministrstvu za zunanje zadeve in o njeni veliki želji, da bi se v kratkem preselila na veleposlaništvo na Dunaj, ki med diplomati velja za smetano, najvišjo nagrado v diplomatski karieri, in ga praviloma zasedajo najbolj priznani ter kompetentni slovenski diplomati. Za nameček Kos Markova, znana tudi kot sestra zloglasnega Draga Kosa, enega glavnih snovalcev afere Patria, in izbranka Milana Kučana, sploh ni karierna diplomatka, temveč jo je na ta položaj leta 2013 na podlagi političnega kadrovanja imenovala vlada Alenke Bratušek. In njen najbolj odmeven dosežek? Sodelovala je na paradi ponosa v Berlinu, kjer je predstavljala Slovenijo …

Naj spomnimo. Marta Kos Marko je lahko veleposlanica v Berlinu postala zgolj zaradi političnega kadrovanja, potem ko je levi vladni trojček v času vlade Boruta Pahorja odpravil diplomatski zakon, s katerim je Janez Janša v času vladanja med leti 2004 in 2008 dosegel, da se je na ugledne diplomatske položaje v tujini pošiljalo samo karierne diplomate, ki bi predstavljali slovensko državo in ne zgolj ideje svoje politične opcije.

Janševa vlada kadrirane diplomate prepovedala, Pahorjevi so jih spet uvedli
Pahorjevi so zakon spremenili do te mere, da je lahko zdaj 10 odstotkov vseh diplomatov politično kadriranih, kar ob danem številu prostih mest na veleposlaništvih po svetu pomeni, da je takšnih veleposlanikov lahko največ pet. Čeprav tudi v vladi Mira Cerarja trdijo, da kvota politično nastavljenih diplomatov ni v celoti izpolnjena, to za levico ni tako pomembno, kot je pomembno, da ima svoje ljudi na najvplivnejših položajih.

Tako je aktualna vlada želela za slovenskega veleposlanika v ZDA kadrirati Stanislava Vidoviča, kar je v slovenskem političnem prostoru dvignilo veliko prahu, Cerar pa si očitno zdaj Marto Kos Marko želi videti na Dunaju. Ob tem je vredno izpostaviti, da je zaradi zgodovinskih slovensko-avstrijskih povezav služba veleposlanika v avstrijski prestolnici prestižnega pomena, ravno tako pa zelo pomembna zaradi zapletenih medsebojnih odnosov, ki so se po zadnji migrantski krizi še zaostrili. Na Dunaju ima sicer svoj sedež tudi evropski oddelek CIA.

Zakaj je Marta Kos Marko prišla na nemško veleposlaništvo oz. njene družinske povezave z Dragom Kosom

Marta Kos Marko se praktično od začetka otepa obtožb, da je bila na položaj nastavljena predvsem zaradi svojih sorodstvenih povezav z Dragom Kosom, nekdanjim predsednikom Komisije za preprečevanje korupcije, ki je pomagal lansirati afero Patria, s katero so premierja Janeza Janšo leta 2008 zrušili z oblasti, leta 2014 pa so mu celo onemogočili normalno kandidiranje na volitvah, saj je moral v zapor. Kos Markova se je v zadnjih letih v svojih intervjujih večkrat potrudila, da je javnosti dala vedeti, kako so ji do karierne nagrade, mesta veleposlanice v Berlinu, pomagale predvsem ženske, zato nastopa tudi kot velika zagovornica žensk.

Ravno zato so zanimive naše informacije, ki prihajajo iz krogov zaposlenih na Mladiki (stavba ministrstva za notranje zadeve), da se do svoji podrejenih na veleposlaništvu Kos Markova nikakor ne obnaša tako, kot daje vtis v javnih nastopih. To kaže primer leta 2015 v Berlin napotene konzulke Alenke Goljar, ki se je morala po samo nekaj mesecih vrniti v domovino. Po naših informacijah Kos Markovi njen izbor že od začetka ni bil všeč, zato jo je zasula s (pre)težkimi nalogami, domnevno zgolj zato, da bi dokazala njeno nesposobnost in dosegla njeno vrnitev v Slovenijo. Ob tem je smotrno izpostaviti, da Goljarjeva na Mladiki sicer velja za vestno in nemškega jezika veščo poklicno diplomatko.

Karierne diplomate na Mladiki se potiska v ozadje, Kos Markova jim celo predava, kdor se ji postavi po robu, dobi odpoved
Precej nejevolje je slišati v Mladiki tudi od drugih zaposlenih, ki jim gre v nos, da se Marto Kos Marko venomer postavlja za zgled drugim, prav tako je poklicnim diplomatom že večkrat celo predavala. Politično kadrovanje pa se tu še ne konča, po naših informacijah je dolgoletna vodja kadrovske službe na ministrstvu za zunanje zadeve, Jana Kvaternik, ostala brez službe, ker si je drznila opozoriti predvsem na razmere na veleposlaništvu v Berlinu, ki ga vodi nedotakljiva Kos Markova.

Poklicni diplomati ministrstvu zamerijo tudi nepravičnost, saj je Marti Kos Marko za opravljanje njenega dela namenilo odlično oceno, medtem ko je bila madžarska veleposlanica Ksenija Škrilec nagrajena zgolj z oceno prav dobro, čeprav je vzdrževala zgledne odnose in dosegla nadpovprečne uspehe. Favoriziranje Kos Markove se domnevno kaže tudi na področju financiranja veleposlaništev, saj je ministrstvo, namesto da bi podpiralo karierne diplomate, podprlo politično nastavljeno veleposlanico in ji omogočilo odprtje novega kulturnega centra (enega na nemško govoročem prostoru Slovenija že ima na Dunaju), namesto da bi prednost dobili načrtovani kulturni centri v Budimpešti in Moskvi.

(Foto: Facebook/Slovensko veleposlaništvo v Berlinu)

Najodmevnejši dosežek v Berlinu je sodelovanje na LGBT paradi 
Da slovenske levičarske oblastnike skrivoma podpira zloglasni homoseksualni lobij, o katerem pa je v slovenskih mainstream medijih prepovedano pisati in govoriti, se v slovenski javnosti ugiba že dolgo časa, da pa bi lahko del tega denarja končal tudi v Berlinu pri Marti Kos Marko, bi bilo moč sklepati glede na njena dejanja. V nemški prestolnici se je pred časom namreč udeležila parade v podporo skupnosti LGBT, v družbi Volkerja Becka, poslanca nemških zelenih, ki je znan nemški zagovornik drogiranja.

V Berlinu je v povorki takrat sodeloval tudi “slovenski tovornjak” pijanih aktivistov. Kot del “slovenskega programa”, financiranega iz proračuna Republike Slovenije, je namreč na paradi sodeloval tudi zmajček, ki je prenašal golega moškega z napisom: “Never Trump” (Nikoli Trump). Paradoksalno je, da veleposlanica, ki predstavlja Slovenijo, skupaj z nekaj drugimi pijanimi posamezniki javno nastopa proti Donaldu Trumpu, ki ima za ženo – Slovenko.

Marti Kos Marko mandat v Berlinu letos sicer izteka, a kar se jo pripravlja za veleposlanico na Dunaju, je prav mogoče, da se v Slovenijo ne bo vrnila, če že, pa bržkone le za kratek čas. Vseeno pa ni bojazni, da bi njena vila v Vodicah samevala – oddajala jo je namreč za kar 3.000 evrov na mesec, čeprav kot veleposlanica zasluži preko 4.000 evrov bruto.

L. S.

 • Tetka iz ozadja

  Butasti Nemci, ne bi ji smeli podeliti naziv “veleposlanica leta”. Ali ne vedo, da se veliki vodja ne strinja z njimi. Stranka SDS se bo maščevala temu časopisu, ko bo okoli leta 2070 prišla na ablast.

  • Harigast

   Kosovi kroti je naziv proti plačilu podelil interni fanzin dilomatisches magazin,tko da se tetka ne bo preveč na ščegija metala.

   • Zgornji

    A je iz Kosova ta avša ? ;-) :-P Naj gre kar nazaj dol, četudi ni od dol, pa dokazuje da je Za tja dol !!! ! !!! Pa še tam je nebi marali !!! ! !!!

    • Tetka iz ozadja

     Tako je, vse poslati dol tudi tiste, ki imajo doktorat Prištinske univerze.

  • Harigast

   ne bo treba,ker Dela čez kakšno leto ne bo več,novinarji pa bodo na zavodu,tako kot je že polovica njihovih kolegov.

  • rubec

   Napiši že enkrat da si pri koritu. Bomo vsaj vedeli da nisi bebec.

  • indijanka

   Vsi ti naj naslovi so resnično financirani…pa saj to itak sam veš. Ne potrebuje brata za odpiranje vrat in v življenju tekmuje celo z možem. Nima otrok, njena vzornica je Katarina Velika in prepričana je, da je razsvetljena in predstavlja svetlobo. Včasih razmišljam, kako je lahko tako slepa. Saj je eden izmed stebrov v zidovih, ki ohranjajo svet tak kot je. V rokah lutkarjev.

 • Harigast

  Pa naj baba še pove,kako jo je policija z prisilnimi sredstvi pijano vlekla iz audija TT na avtocesti,in je novica potem čudežno izginila. Seveda v papirnati obliki je ostala.

  • Zgornji

   No, evo, Težka Novica !!! ! !!! In, pol se taki gnojčki babji prigrebejo na položaje … !!! ! !!!

   • Ana Job

    Ta pravim je rit nastavila, packa nemarna.

  • totex39

   Dobro bi bilo o tej priležnici LGBT ,kaj več napisati, glede tega primera.

 • Zgornji

  OOOOOOO TIIIIIII KUUUUUUUZLA BABJA POKVARJENA !!! ! !!! PA KJEEE TO SLOVENIJA NAJDEEE ??? !!! ??? Aja, ja, seveda, saj to niti ni več Slovenija, … Še Slovenistan ni več, … je samo še en kup Pokvarjencev na vodstvu ki najdejo takele sebi podobne Izrodke naroda !!! ! !!!

 • rubec

  Biti trospolnik na veleposlaništvu je zelo prikladno. Ko je treba zamenjati pregorelo žarnico si Marta. Ko je treba prijeti metlo v roke si pa kar naenkrat Marko. Kos je pa itak večino časa na vrtu.

  • Harigast

   jaz sem skoz mislil,da je hemafrodit.

   • rubec

    Če je v latinščini hema število štiri, frodit pa spolovilnik potem imaš prav ti.

  • Jefferson Vendski

   **********

 • Aron

  Kaj se pa Nemci grejo, da tej baburi podelijo naziv veleposlanice leta? Kaj ne vedo, da je trn v peti slovenske opozicijske stranke? Uboscki…

 • Fogglof Tunnek

  Nova24tv: V zadnjem času smo v režimskih slovenskih medijih lahko zasledili številne pohvale na račun Marte Kos Marko, slovenske veleposlanice v Berlinu, ki ji je ena izmed lokalnih nemških revij lani podelila naziv veleposlanice leta.

  Haloze express: V zadnjem času smo v desničarskih privat slovenskih medijih…predfsem Nova24tv… lahko zasledili številne pohvale na račun Ivana Janeza Janše, slovenski lider klero-desnice na Trstenjakovi, ki mu je eden izmed lokalnih slovenskih televizij lani in letos podelila naziv Janez Veliki Grosupeljski !!!

 • rubec

  Biti veleposlanik je zajeban šiht. Vsak dan moraš delati eno celo uro. Na začetku gre težko ampak če je volja in če se zavedaš da to delaš za dobrobit Slovenije potem po letu ali dveh delo steče in postane rutina. Se pa zadeva lahko hitro zaplete ko je dela za enega človeka kar naenkrat preveč saj človek takrat hitro pregori če nisi dovolj pazljiv in pozoren. Ko se v letu prestavi ura se hitro lahko zajebeš in tisti dan delaš dve uri.

  • Krtača17

   Hehehe, če si tako desni predstavljate, dobro da vas ni na oblasti.

 • Olga

  Komunisti, vedno isti! Laž, kraja, podtikanja, likvidacije! Znebimo se jih lahko samo z volitvami, zato vsi na volitve!

  • Artur

   Znebiti se jih bi morali že prej do volitev bodo naredili še veliko škode.Eno leto je dovolj da se še bolj razpasejo in pripravijo spet nove diletantske obraze.in naredijo še kakšno afero proti desnici, kot ,da nebi že vedeli kaj je ta leva banda pripravljena storiti .da se obdrži na oblasti.Nujna vseljusdska vstaja čimprej še prej pa pripraviti kontejnerje za smeti .
   https://www.youtube.com/watch?v=JW6UA_2tV7g

 • antimur

  Ta kučanistična pokvarjenka je hudobna in spletkarska kot sam vrag, pač prava sestra enako pokvarjene barabe Kosa. Kučan in njegovi pa cenijo samo takšen gnoj. Da pa ni čisto dih in da nosi v sebi neizmerno sovraštvo in zlobo, je njen celostranski proti janševski oglas v goebelskevem Delu. Je pač nora in hudobna baba.

 • totex39

  To je sedaj že naša stalnica, nesposobneži imajo vedno boljša delovna mesta, če jih pa ni, jih pa umetno ustvarijo. Pri nas je še vedno prepleta komunistično delovanje tudi na mlajše rodove. Predvsem Kosova je že od mladosti kućanova ljubljenka in usmerjena, da trosi njihove laži po Evropi.

 • karpelec

  Treba je preverit ali v kakem kotu ne čepi še kakšen Kos ali njemu podobnih, ki še niso dobro preskrbljeni z ustreznim delom, ki bi bil kompatibilen z M.Kos in ji olajšal težko delo pri organizaciji LGTB- pustovanja.

 • MEFISTO

  Pa pravijo, da je slovenska oblast premalo naredila za promocijo Slovenije v tujini.

  Zgornja fotografija učinkovito demantira vsa taka natolcevanja.

  Smo ali nismo narod buzerantov in lezbijk ter drugih moderno usmerjenih spolnih iztirjencev?

  • KIKI

   Živijo Slovenci! Poleg vseh ponarodelih običajev
   bomo morali sprejeti res nekaj bolj modernega,
   nekaj, za kar ne potrebuješ glave ampak samo
   dobro podmazano rit! Podporo od spredaj in od
   zadaj že imamo ! Jebejo nas levaki ! JNL.

 • Nata

  Nadvse zanimivo je. kako ta pravi samo plezajo navzgor, ne glede na to kaj so naredili, kakšne zasluge za državo imajo…………

  • sprehajalec

   To je način kadrovanja Slovenije. Nekdo nekoga tišči, kompetence in izkušnje v takšnem sistemu odpadejo. Merilo dara “diploma”. vsa javna uprava bazira na tem. nekje moraš imeti nekoga, pa gre pot navzgor.

   • Nata

    Ja mejdun. Nazadnje človek ugotovi, da se samo s tiščanjem nekam pride.Težava je potem, ko te nekdo preneha tiščati !!

 • sprehajalec

  Vse neki Kosi? Udba iz Koroške in Lojze pa žlahta?

  • Dragan Krstič

   + odvetnik Kos.

 • tarantela

  Je pa pri gejih ena dobra stvar: ne posiljujejo žensk. V njihovi družbi so varne, tudi če praznujejo vso noč ob kakšnem prazniku.

  • sprehajalec

   Bil sem v mnogih družbah pa tudi praznovanj ni manjkalo, pa nihče nobeno ni posilil.

   • tarantela

    Mislila sem na novoletno praznovanje v Nemčiji.

    • sprehajalec

     Tudi Hans pa Wili nista nobene grabila. Grabila po ženskah je samo ena in določljiva skupina ljudi; Zweiback odtenek kože, pa bradica.

     • tarantela

      Čisto arijsko raso si pa pozabil…

     • učko

      Arijska rasa izumira, zato jim je oproščeno !

     • sprehajalec

      Čista arijska rasa? Arijci so tehnično od Indije sem. Vsi beli europejci. V južni Indiji se začnejo druidi, nearijci.

      Daj najdi mi kejse, ko je bil hans posiljevalec, ali pa Janez. Daj linke.

      Ti jaz povem, ni jih.

    • komar marko

     ja, na novoletnih praznovanjih pa so bili sami UVOŽENI, katere pa ti zagovarjaš. Ša še do danes mi nisi razložila raliko med njimi in domobrančki!

  • KIKI

   Bedak! Saj se mlade fante tudi posiljuje! Vprašaj na Dob!
   Včasih je bila JNA ta glavna, oficirčki so si privoščili,
   in če nisi bil “za” za do konca vojaščine ribal “latrine”.
   “Bratci” ne izbirajo, bolje, da si daš rit zašit!
   Kosovka pa si na račun svoje sprevrženosti ureja gnezdece
   v samih nebesih! Udbašica!

   • tohuvabohu

    Če že mora biti ambasadorka, naj jo dajo na Kosovo do konca kariere, da bo mir. Pa še brate naj vleče s sabo za varnostnike in čuvaje.

  • MEFISTO

   Za ženske ti verjamem.

   Kaj pa otroci in moški so tudi varni pred vami?

   • tarantela

    Ne vem, vprašaj na Irsko, tam se duhovniki igrajo s fantki. Po najnovejših novinarskih raziskavah pa tudi angleški nogometaši niso imuni proti pedofiliji.

    • MEFISTO

     To vas ne opravičuje!

 • Dragan Krstič

  Njen največji dosežek je ko je pred volitvami 2008 v časopisu Dnevnk plačala celostranski oglas s pozivom naj volivci ne volijo kandidatov članov SDS, sploh pa ne Janeza Janšo. Za oglas je plačala 5.000.-€.
  To je njen največji dosežek.

  • Tetka iz ozadja

   To pomeni,da je ženska aposobna zaslužiti veliko denarja.

   • Dragan Krstič

    To pomeni, da tega denarja ni dala iz svojwga žepa ampak iz fondov Foruma21. Je iz preveč požrešne družine da bi dala toliko denarja kolikor delavec zasluži v 10 mesecih.

    • Tetka iz ozadja

     Uspešno naložen denar.

     • Dragan Krstič

      Zagotovo so se strički oddolžili za njeno uslugo. Roka roko umije, še posebej pri ta rdečih, ker imajo z6elo zelo zamazane.

   • indijanka

    Drži. Pomeni pa tudi zmago za vsako ceno. Tudi za ceno duše, ki naj bi zagovarjala svobodo.

    • Tetka iz ozadja

     Levi in desni ne zbirajo sredstev za zmago. S tem, da so levi veliko bolj uspešnejši

     • indijanka

      Logično, saj je to v interesu kapitala. Ampak le spremembe lahko povzročijo, da se pojavi nekaj novega.

     • Tetka iz ozadja

      Slovenci smo zelo trmast narod (zaradi tega smo tudi obstali). In večina slovencev ne mara JJ. Tako preprosto je to.

     • indijanka

      Sprejema pa vse slabo kar se dogaja in se temu ne upre. Zanimivo razmišljanje :). Žalostno.

     • Peter

      Saj poznaš tetekovo razmišljanje. Super je biti antijanšist, pa če vse hudič vzame, no.
      Žalostno, res…

     • Peter

      In ko mu bodo predstavniki F21 ob pomoči bande 571 zvlekli še zadnje usrane gate z riti, bo on še vedno zatrjeval, kako lepo je biti antijanšist.
      Smešno, no.

     • Dragan Krstič

      Janša pride rdečim kot naročen. Če ga ne bi bilo, si bi morali notranjega sovražnika preprosto izmisliti. Ko lopov ukrade denar iz blagajne v trgovini, teče proti izhodu, pokaže na nekoga v bližini in vpije ujemite lopova.

     • Tetka iz ozadja

      Levičarji bi morali postaviti spomenik JJ, ker z njim jim je zmaga na volitvah zmaga praktično podarjena.

     • radames

      Tako kot komunisti Hitlerju, ki je napadel Jugo in jim pomagal na oblast. Brez vojne komunisti ne bi izvedli revolucije. Tako je rekel Kardelj.

     • primsek

      Se mi zdi, da zdaj so se pa dokočno pokazali znaki shizofrenije desnice. Začelo se je z levim fašizmo, kar je pleonazem, na nivoju lesene kovine kvadrature kroga. Pač shizoidni popadki teoretsko zanikrnega šiptarskega doktoranta. Zdaj se je začelo mešati še Indijanki : levi so v interesu kapitala ?! A kdo sploh še kaj pomisli, ali vsi samo še nabijajo? Hitler je komunist, krščanski demokrati tudi, domobranci osvoboditelji in tisti, ki so izgubili II SV so postavili temelje Nove evrope (po naci zgledu)? A so tile plačani komentatorji postali slamoreznice, ki zaradi preveč vsutega materiala ne uspejo več zmleti in potem letijo večji kosi, ki se jih drži še kaj drugega.

     • tohuvabohu

      Kaj se drenjaš tukaj, če si zanikrn in nepismen?
      SSKJ: pleonazem pleonázem -zma m (ā) lit. pojav, da se pojem opiše hkrati z več pomensko sorodnimi izrazi, (besedno) preobilje.

     • indijanka

      Sama sicer ne dvomim v njegov IQ ampak v področje čustvene inteligence in zavedanja, kaj vse ego pravzaprav je.

     • tohuvabohu

      Morda res ni neumen, je pa strahotno slabo razgledan kot nasploh 99% levakov, ki se ne zavedajo, da so dresirane lutke v rokah velikih lutkarjev.

     • indijanka

      :) zelo zabavno bi bilo, če bi država ukinila vsa refinanciranja in na javnih razpisih izbrala tuja podjetja. Potem bi pa verjetno hitro prišlo do spremembe oblasti.

     • Nada

      Prečitaj si delo Anatolija Kuznecova “Babji jar” in potem nabijaj o pleonazmih. Opisuje, kako so jih kot pionirje vodili v kino “Oktober”:
      “Pred vsakim filmom je bil obvezen filmski žurnal-agitka “Obisk V. M. Molotova v Berlinu”. Nagledal sem se ga tako, da sem znal na pamet vsak prizor. Iz filma je bilo razvidno, da Sovjetska zveza nima večjega prijatelja, kot je Hitler. Sovjetsko ljudstvo ima Stalina, potem pa Hitlerja. …
      Prav do vojne so sovjetski časopisi samo hvalili in poveličevali Hitlerja – najboljšega prijatelja Sovjetske zveze.”

      Isti, isti, sorodne duše, ki so se našle in medsebojno občudovale in delovale po istih principih tiransko zločinskega nasilnega vladanja. Vsi nasilniki pa se slej ali prej tudi med seboj spopadejo.

     • Tetka iz ozadja

      Pa saj sama veš, dokler je JJ na politični sceni nobena desna stranka nima možnosti.

   • Harigast

    zaslužila ga je tako,da jo je nastavila direktorju Microsofta Slovenija Aaronu Marku,če ne veš slučajno.

  • Ana Job

   Ženska je pač fanatična kučanova vernica.

  • samsara

   Po mojem mnenju je tovarišica blagajničarka Stefanija omenjeni znesek refundirala iz namenskih fondov. Nekako znotraj tedna dni, bi ugibal.

 • Artur

  Zavedi, zatupi, zaglupi pa vladaj : https://www.youtube.com/watch?v=cOG8BiST4PU&t=530s

 • Carlo Magna

  GOD IS GAY!

 • Krtača17

  Razmeroma lep dan bo, desni pa že zjutraj polni sovraštva. Še za šalco kofeta ki jim jo je žena zajebala zjutraj krivijo Kučana. Da žena ni dala je tud Kučan kriv. Edin za skisano smetano v kofetu je pa baje udba odgovorna. Patetika na višku.

  • tohuvabohu

   Boli?

 • komar marko

  Vse se plača. Oćitno je afera PATRIJA imela tako težo, da se nagrajuje tudi žlahto. Ja cena za SLO JE VELIKA: Okradli so nas preko obeh variant : preko LESENE MAKETE in preko Fincev, potem ko so sprožili afero.

 • MEFISTO

  Nimamo spodobnih železnic in cest, visokega standarda, pametne oblasti, gospodarske rasti, preudarne levice in pameti, imamo pa v izobilju spolnih in duševnih iztirjencev in komunistov ter udbašev.

  Tak narod mora propasti.

  Togglof Tunnek je njegov Bog in znucana Krtača17 je njegov prerok.

  • Prle

   TI si pa Judež in nekdanji sodelavec UDBE, kar pomeni, da si veliko hujši iztirjenec. Najhujše od vsega pa je, da se tega sploh ne zavedaš.

   • Tetka iz ozadja

    Ne, “Mefisto” je Miro Gradič, ki se je tudi že poizskusil v politiki pa mu ni ratalo

    • Prle

     Zdaj so mu pa vsi drugi krivi, razen sam. Dejstvo pa ostaja, da se ni naučil prav lajati.

 • domovina mili dom

  Razumljivo, saj levičarji ne znajo drugega:
  – kot podpirati LGTB in druge deviantne stvaritve
  -z davki ropati državljane, da ga potem razdeljujejo med migrante in svoja podjetja
  http://www.pozareport.si/?Id=posli&View=novica&novicaID=22706&type=tags
  -zadolževati državo, da lahko preživijo njihovi tajkuni
  -uničevati socialo
  -upokojencem nižati penzije
  -državo so že tako izropali, da lahko samo sanjamo o demografiji
  Vse delajo v namenu uničiti Slovence in Slovenijo.

  • Dragan Krstič

   Primarni cilj levičarjev je pokrasti čimveč denarja. Če imaš denar imaš oblast. Z denarjem kupiš medije, novinarje, sodnike, policijo, tožilce. Bebastemu ljudstvu pa dopoveduješ da je za bedo kriv
   Janez Janša.

 • sončnica

  …se močno strinjam…sicer pa ,od nikogar,ki se valjajo tamle po bruslju, NN državljani nimamo nič dobrega….kvečjemu kakšno sranje več so,za visoke denarje zblejali

 • Anton
  • sončnica

   ..a,dej,dej….na vsakem vogalu viditer komuniste……če bi jih bilo res toliko,kot trdite,marsikdo ne bi nič več čivkal

   • radames

    Zdaj nimajo več krvavih prijemov. So se bolj “sofisticirali”.

 • učko

  Komunajzarji, čefurajzarji, balkanajzarji, kretenajzarji, isti, isti,, isti !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tetka iz ozadja

   Antijanšiste si pozabil.

   • učko

    Ne, pozabil sem na pederajzarje in paradajzarje !!!!

  • RATATA

   Verzifikator glih nisi,
   Si pa pošten povedu.

 • montyamp

  Brez šodra , kot je familija Kos , bi se Slovencem veliko lepše godilo .

  Le kako lahko takšen plevel uspeva v Sloveniji ???
  To ni samo pri nas . To je povsod , kjer je ultra-idiotizem uzurpiral oblast .

  Kdaj in kje je zločinec na oblasti , spustil na vodilno mesto NORMALNEGA ???
  Slovencev strpnost je izredno slabo plačana , s takšnim jogurt načinom bojkotiranja volitev in dopuščanja kravatarskemu nasledstvu rdečega zločina , da uničuje prihodnost nasledstvu obubožanih in izropanih plačnikov murglosrbske kurbarije , se ne moremo nadejati dobrega .

  GORJE NARODU , KO BLESAVI HLAPEC S KLANJEM DRUGAČE MISLEČIH , PRIDE NA OBLAST .

  Mladiči klavcev , digitalno banditstvo kalibra Kos , so projektili ki spadajo v zapore .

  • Tetka iz ozadja

   Ona je uspešna ženska, ki je tudi dobila nagrado za najboljšo veleposlanico, ti, ti si pa nula.

   • radames

    Brrrrrruuuuuuhaha! Tudi jaz sem lahko najboljši svetovni predsednik parlamenta, če imam za sabo medije in visoke politike, ki me rinejo naprej in medijem ukažejo, da me morajo častiti in me razglasiti za najboljšega.
    Take kuzlarije, kot si jo napisal pa še nisem bral.

    • Tetka iz ozadja

     Ti nemoreš biti popolnoma nič. Ne prvi v vasi ne zadnji v mesto. Iz tebe ni nič.

    • Tetka iz ozadja

     Ne, iz tebe ne more biti nič.

 • von Rhein

  Najbolje ,da jo pošljejo z bratom vred v Eritrejo.Tam rabijo pomoč dobrih diplomatov.Na Dunaju se bi itak samo sprehajala po Kaertnerstrasse in ogledovala trgovine s tepihi.

  • Tetka iz ozadja

   Ne, ona se je odločila, da gre na Dunaj. In ne dvomim, da ji bo uspelo.

 • željudin

  puklastemu človeku se zdi kamela najlepša žival na svetu

 • Dragan Krstič

  Če kdo ni gledal oddaje od 16. 3 na TV3 VV Faktor o Janezu Janši, si posnetek lahko najde na Googlu.
  Komentatorja: novinar Tino Mamić in levosučni bivši politik SD Sebastjan Jeretič. Niti ene slabe besede o Janši nista izustila, od Mamića celo izredna pohvala da v Sloveniji ni politika ki bi po inteligenci segal Janši do kolen.

  • Caetano

   Hvala, da si to napisal. Tudi vsak pameten in korekten politični nasprotnik bi Janšo visoko cenil.

   • Fogglof Tunnek

    …hahahahahahahahahaha… ne be jebbat… ROFL !!!

  • Fogglof Tunnek

   Čuj Dragan Srbski, ti meni ne sežeš do kolen ka se tiče inteligence!!!… Prvič te jebbe to, da nimaš izobrazbe…in drugič to, da si iz jugovine…baje Srb !!!

   • Dragan Krstič

    Drekec pekec iz Haloz, zapiti kozojebec zelo sem počaščen da me imenuješ da sem Srb. S tvojimi idiotizmi samo dokazuješ kako velik trn v očesu sem ti. Glede tvoje izobrazbe pa samo tole; lastna hvala se pod mizo vala. Veš kaj si ti, nič drugaga kot zapiti udbovski kreten.

    • Fogglof Tunnek

     Možda će sudbina ljubav da zbriše,
     možda me nećeš ni voljeti više,
     zato ti pišem uspomen taj,
     da ljubavi našoj ne dođe kraj :))

    • Goran Hvala

     Ej drgan…men tud domoljubni in predvsem resnicoljubni, bogabojeci slovenci pravjo da sm srb..ker sem goran hvala…cisti srb baje..torej nimas kaj..le kdo sem jaz da bi taki ekselnci ugovarjal..;-)

     • Dragan Krstič

      Goran, saj razumem tega drekeca iz Haloz. Vse življenje je svojim nadrejenim v udbovski hierarhiji, jasno da večinoma seveda Srbom lizal usrano rit in jajca da je lahko lezel po plačilni lestvici navzgor. Po tridesetih ali več letih klečeplazenja so mu seveda Srbi presedli. Se je pa že v začetku udinjanja v UDBI moral zavedati tega da
      se požiranju dreka ne bo mogel izogniti. Ampak vse za dober kruhek a ne Haložan.

   • Dragan Krstič

    Drekec pekec iz Haloz. Ne razburjaj se toliko. Če te bo kaj stiskalo v prsih pokliči najbližji zdravstveni dom. Kar bojim se replicirati ker te lahko fršloh, pol bi te pa imel na vesti, čeprav
    za udbovskim drekom to niti ni potrebno.

 • Antonius

  Ja, razumljivo! Po LGBT paradah se vlačijo same take z obrazilom na A, ki se niso potrudile na svet spraviti niti enega otroka.
  Marta Kos se je pomislim na otroka, celo v sanjah, izognila.
  Od teh “otrobov” ni mogoče pričakovati kaj drugega, kot paradiranje in razgrajanje.

  • Dragan Krstič

   Bo manj komunističnega naraščaja.

 • Slovenija moja dežela

  Pošteni Slovenci pa doma lačni,……,kolk bi jih blo treba delat nagnat,jim ne bšle neumšne po glav

 • Vladimir

  Ni pomembno iz katere stranke ste.Pomembno je da pridete vsi na predčasne volitve,katere upam da bodo kmalu Bog in Slovenija

 • Janez

  Hm !
  Meni se slo pokomunisti-tke smilijo !
  Da bodo videli, kako “revno, nelepo” so videti – taki kot so v resnici – naj se pogledajo – ne v navadno ogledalo ! Pač pa
  – govoreče ogledalo iz pravljice o Sneguljčici, ki pove pravo resnico !
  Rekli boste: tisto – resnico govoreče zrcalo – je le v pravljici – v realnem svetu – ga ni !
  Meni se zdi, da veliko takih lepo, pravo resnico govorečih zrcal – obstoji – tudi v realnem svetu !
  Gospa, o kateri govori zgornji prispevek !

  naj si ogleda na internetu nastop prve dame ZDA Slovenke Melanije Trump !
  – njeno javno molitev Očenaša-Lord’s Prayer na Floridi – po Trupovi izvolitvi letos !

  Pa bo ga. ki se rine na visoke položaje, kjer pa predstavlja le žalostno sliko sebe same – nas Slovencevv – pa nikakor – ne !!!
  Torej !?
  bo ta gospa “veleposlanica same sebe” ( no -tja so jo postavili ” starčki iz F21 in naš žal pogosto

  “brezglavi” parlament, slabi zakoni o imenovanjih itd. ) – bo – torej – videla !

  – da je nikakor ne podpirajo – vse ženske !

  Le nekatere ” bolj čudne” verjetno: take, ki jih noben otrok ne pogreša !

  Še vedno se čudim – kako velik smisel za samoprevare imajo nekateri ljudje okrog mene !
  Ta !
  gospa iz prispevka – tak nedvomno velik smisel – za samoprevare – nedvomno – ima !

  Pa kaj ?
  Domače stanovanje je prazno, v Berlinu je dolgčas – a vsaj plača je bajna !
  Vse bi bilo ok !
  Ko bi le ne bilo ” govorečega ogledala” – resnice -tako zoprne stvari govori.
  Najraje – bi ga kar – razbila !

  Pa !
  Seveda: ta gospa in njeni podporniki – ne bodo nikoli Trumpp, kaj šele ok Melanija Trump !

  Le groteskne LGBT maškare, kot se kažejo na slliki !? Življenje je ? Kruto!? L.r. Janez Komenda

  • radames

   Dolgo si abstiniral na tem forumu.
   LP

 • Coeus

  Da ne bi nacenjali teme, kdo vse in kje bi bili Jansevi veleposlaniki z Dimitrijem Ruplom na celu, ki je seveda karierni diplomat… aja psssst… o tem se ne sme, ker to so le nasi :D

  • primsek

   Na paradi ponosi je bil tudi član SDS Borut Trekman v času svojega službovanja na Berlinskem veleposlaništvu. On je bil v času Janševega članstva v partiji sekretar partijske celice na AGRFTV

   • Peter

    No, ne nakladaj. Vsi člani SDS s pomladkom vred so bili tam. Podmladkarji so na kamjonu snifali koko, potem pa so šli še v jajc, se peljali z volvotom v trento, spotoma oddali sestrično, da je plačala račune, oddali so orožje in pokasirali kufre dojće mark, odšli na neznani kraj in neznanega dne prejeli obljubo o nagradi v neznanem znesku, ne neznan komunikacijski način, jasno in se z avijonom odpeljali domov.
    Da se je vse skupaj končalo na odvajanju v avstralski kliniki ti pa verjetno ni treba posebej razlagati, no.

 • Ana Job

  Parada ponosa je res ena odurna maškarada, da pa na njej sodelujejo tudi naši diplomati in politiki je pa višek bizarnosti. Kresalovka je silila še policaje, da so tam korakal. Res groteskno!

  • cosmosjasnovidec

   Saj ni čudno saj pa vidiš,da so vsi levaki usmerjeni ali isto ali dvosmerno.
   Večina jih je pa tranzvestitov.

  • samsara

   Gospodična s pudeljčki. Na to mi potegne ob tem.
   Takratni prvi policist pa mi je itak deloval kot mali beli repkajoči pudeljček. Ne morem pomagat ampak ta asociacija je bila izrazita, ko sem ju videl skupaj. Lahko tudi še s kom drugim v družbi. Kako jo je gledal, kako dosledno je stal ob nogi, zavzemal prostor. Ja bjonda se spozna na to. Je menda v družini…

   • Ana Job

    Na maltrtetiranje psov naj bi se v družini res dobro spoznali. Fuj!

 • Carlo Magna

  GOD IS GAY!

  • Janez

   Ha, ha !
   Ni – gay ! Le Njegova volja se ti je zgodila !
   Ne izivaj ga, da te ne udari s čim še hujšim. Matildo bo že poslal pote.
   Pomanjkanje kvalitetne verskke vzgoje – pač.
   Preberi Priliko o semenu, ki pade na kamen. Tam je pojasnjen tvoj primer. L.r. Janez Komenda

  • cosmosjasnovidec

   Če bi bilo tako potem se vas buzičev in lezbač ne bi sramoval cel svet kateremu delate sramoto.

 • radames

  Njen dopisniški kolega z Dela Anton Rupnik (tudi ona je bila nekoč dopisnica iz Berlina za RTVSLO) je spisal knjigo V znamenju D, ona pa bo kot zdajšnja veleposlanica napisala knjigo V znamenju LGBT.
  Pred kakšnnimi 20 leti je v Delu zapisala: “Naj stoji tito (kip v Velenju), naj stoji naš maršal!”

 • Franc Novak 1979

  ………….. iz krogov zaposlenih na Mladiki (stavba ministrstva za notranje zadeve),…….

  Mladika je stavba ministrstva za ZUNANJE zadeve.

  • Janez

   Res je !
   aktualno stanje tako – s stavbo Mladike !
   V 50. in 60. letih – pa je bila v tej isti Mladiki – vojaška bolnica hvalabogu ex JLA !
   Stavba je bila verjetno zgrajena med vojnama – najbrž s strani verskih, cerkvenih organizacij !
   Mladika ! je bil list za mladino, ki ga je urejal F. S. Finžgar.
   Ali kdo ve ?!
   Je država Slovenija – finacerjem gradnje stavbe Mladike – sploh kaj plačala – za uporabo stavbe ?
   Ali ?
   Pa je šlo za preprosto, brutalno razlastitev – brez plačila, odškodnine ?! L.r. Janez Komenda

   • Franc Novak 1979

    Mladika je kompleks nekdanjega liceja in dekliškega internata v dveh palačah na Prešernovi cesti 25 in ob Šubičevi ulici v Ljubljani. Starejša zgradba je bila zgrajena v času po ljubljanskem potresu leta 1895, to je leta 1907, ko so Ljubljano prenavljali pod vodstvom tedanjega župana Ivana Hribarja. Med drugo svetovno vojno so kompleks zasedli Italijani, za njimi Nemci in leta 1945 JLA. V stavbah je uredila vojaško bolnico z imenom Vojna bolnica Mladika.Po odhodu JLA je kar nekaj časa samevala, saj je bilo zunanje ministrstvo na Gregorčičevi ulici, okoli leta 2000 pa se je MZZ preselil v obnovljeno zgradbo, kjer naj bi bilo prisluškovaje onemogočeno (interne optične povezave), a so pozabili, da gredo ven žični kabli. Ni pa šlo za razlastitev, saj so objekt zasedli in zasegli okupatorji, po vojni, ki so jo izgubili, pa je to prevzela od okupatorjev Jugoslavija. Torej, predvojni lastniki naj tožijo Italijo in Nemčijo, ne pa Slovenije.

    • tohuvabohu

     Po odhodu JLA je kar nekaj časa samevala, saj je bilo zunanje ministrstvo na Gregorčičevi ulici
     Kakšna butasta logika. Kaj ima MZZ pri tem, da je stavba samevala?
     Torej so po tvojem okupatorji zaslužni, da je stavba zdaj državna last?

     • Franc Novak 1979

      Ejga, a ti moram počasi napisat, ker ne razumeš, če pišem hitro? Napisal sem samo zgodovino Mladike, kdo je kriv, da je last države pa ne vem. Saj tudi ne vem, kdo je kriv, da NUK last države, pa Univerza, pa Opera, pa Drama, pa vse šole zgrajene pred WWII, pa ceste zgrajene pred WWII, Poleg tega pa tudi ne vem, kako je vse to potem prešlo v last Slovenije, a je JLA kriva, da je to zdaj last Slovenije?

     • tohuvabohu

      PIši kakor hočeš, hitro ali počasi, tvoj problem. Dal sem dve pripombi na tvoje izvajanje, ti pa eskiviraš. Občudujem pa tvojo logiko. Če ti nekdo sune avto, pa ga tudi njemu nekdo sune, potem ta tretji do tebe nima nobenih obveznosti?

     • Franc Novak 1979

      Kaj ima MZZ pri tem, da je stavba samevala?
      MZZ najbrž nič, ampak jaz sem napisal dejstvo, kje je bil MZZ po osamosvojitvi .
      Torej so po tvojem okupatorji zaslužni, da je stavba zdaj državna last?
      Predvojni lastniki so bili javna šola, ki je po prvi svetovni vojni prevzela vse v last in posest. Torej velja za to isto, kot za nekaj ostalih objektov, ki sem jih kasneje opisal. In res ni šlo za razlastitev objekta, oz. so razlastili okupatorje. In sem prepričan, da so nemški diplomati pri dogovarjanju o povračilu vojne škode take objelkte, ki jih je Jugoslaija prevzela, kar obračunali kot plačilo vojne škode. Pa najbrž farške hoste tudi. Ampak ti podatki so zame nedosegljiv.

    • Janez

     Ja ! Hvala !
     Nisem vedel vsega tega !
     No – saj, da se stavba normalno uporablja – to je že v redu !
     Le financerja gradnje Mladike – bi bilo dobro ugotoviti,, da so prenosi lastništva korektno izvedeni.
     Če je bila zgrajena iiz državnih, javnih sredstev – potem problem ni hud. L.r. Janez Komenda

     P.s. npr. Za Plečnikov stadion so dali osebni denar člani Orla, celo moj stari oče – pa ta objekt žaal zdaj ni v lasti versko usmerjene telovadne organizacije – kar ni ok.

     • Franc Novak 1979

      Da smo bolj natančni. Stadion so začeli graditi leta 1925, Denar so zbirali tudi z loterijo, pa še ni bilo dovolj. Leta 1929 pa so Orli bili razpuščeni iz političnih razlogov, tako, da so bila dela prekinjena. Leta 1935 so znova začeli delati za evharistični kongres in ne več za telovadno društvo. Po WWII pa je stadion dokončala Fizkulturna zveza. Moji starši so veliko osebnega denarja dali za razne samoprispevke, za izgradnjo vrtca, zdravstvenega doma …. pa nihče ne bi dal tega denarja nazaj. A ja, plavalni bazen Ilirija je Bloudek zgradil iz svojega denarja, ga zapustil Plavalnemu klubu Ilirija, pa je zdaj last mesta Ljubljana.

 • Hun

  prdekana ponosa

 • milanček

  družina kos, to so najbolj nagravžna skorumirana, lopovska golazen v Sloveniji! Sramota!

 • RATATA

  Maškurcam za pusta hrsta dam malenkosti, malo zapojejo in so vesele.
  V hišo prinesejo srečo!
  Da pa takšnele maškare pridejo… bi pa preveril, kako globoko v njih je smrt!
  Kje je pa zaraženi smrdljivec dimoljub in gej ob taki fotografiji?

 • samsara

  Namesto udbokomunistične rdeče zvezde na čelu, bodo pa tudi rdeči prameni zadostovali za prvo silo.
  Če se že ne sme javno kazati s titovko. Vsaj subtilna asociacija na opredelitev.

 • garfi

  mogoče je pa lezbaća

  • RATATA

   Če je Kos, ne more bit lezbača. Mužjak je!

 • Vrhovni sodnik

  Edin za Dunajskega hlapca gre lohk, po svoji nesposobnosti, pa še tam je vprašanje če jo bi vzeli.

  • indijanka

   Kje pa si? Te mal pogrešamo tam.

 • karlina

  Samo, da jo pogledaš, te zmrazi, tipična feministična, zadrta zenska, ki ima grozen odnos samo do zensk.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!