[VIDEO in FOTO] Usoda terana in arbitraže: Juncker bo spremenil mnenje, če se spremenijo dejstva

(Foto: Urban Cerjak)

Začelo se je s prijateljskim poljubom in objemom, nadaljevalo z lepimi besedami, a prihaja čas dejstev in morda tudi dejanj. Čas, ko bomo dobili odgovore glede slovenskega terana in odločitve o slovenski meji s Hrvaško. “Svoje mnenje bom spremenil, če se bodo spremenila dejstva,” je zgodbo o teranu komentiral Juncker in dodal, da komentar arbitraže ni potreben, saj bo obe strani, Slovenijo in Hrvaško, pozval k brezpogojnemu spoštovanju odločitve arbitražnega sodišča.

Na Brdu pri Kranju sta se sešla predsednik Vlade RS Miro Cerar in predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker. Uvodnemu sprejemu z vojaškimi častmi pred Gradom Brdo je sledilo delovno kosilo. Sprva nasmejana in vidno dobre volje pa sta z nekaj zamude predstavila osrednjo tema pogovora, ki je bila, kot napovedano, prihodnost Evropske unije in komentar petih scenarijev, ki so jih pripravili v Beli knjigi EU. Glede Slovenije pa sta govorila o vključenosti mladih, mejnih nadzorih na meji z Avstrijo in dveh najbolj žgočih vprašanjih – teranu in arbitraži.

Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker: “Slovenija se že, odkar je postala članica Evropske unije, obnaša kot bi bila ustanovna članica. Je močno zavezana evropski integraciji, evropskim projektom. Slovenija je vedno tam, ko je čas za napredek in ko se sprejema ključne odločitve za prihodnost. To je mesto Slovenije v Evropski uniji. Slovenija je vplivna država članica v EU.”

(Foto: Urban Cerjak)

Predsednik Vlade RS Miro Cerar: “Prav ob tem obisku je prišlo do predstavitve teh scenarijev o prihodnosti Evrope. Da smo se lahko v Sloveniji prvič s predsednikom Evropske komisije pogovarjali, je za nas velika čast, pa tudi velik izziv, tako kot tudi za ostale države članice v prihodnjih tednih in mesecih.”

Cerar napoveduje leto resnice
Po besedah Cerarja nas čaka leto resnice oz. leto, ko se bomo morali odločiti. “Morda bomo poleg teh petih scenarijev prišli še do šestega ali sedmega,” je povedal predsednik vlade in dodal: “Želim si Evropo prihodnosti in zato sem vesel, da smo danes že lahko spregovorili, tudi na podlagi Bele knjige, o različnih vizijah, o tem, kako bomo to Evropo skupaj gradili.”

Pred Evropo in EU so številni izzivi, od brexita do migrantske krize, prav tako bo v letu 2017 Slovenijo zaznamovala odločitev arbitražnega sodišče o meji z našo južno sosedo Hrvaško. Odločitev o arbitraži bo zagotovo zelo odločilna, a kdo bo tisti, ki bo odločal in kdo bo tisti, ki bo od besed prešel k dejanjem?

Od poljuba, objema in lepih besed k dejstvom ter dejanjem?
Treba bo sprejeti ključne ukrepe o prihodnosti in se osredotočiti na učinkovitejšo izvedbo oz. implementacijo že obstoječih pravil, predvsem na področju varnosti in migrantske krize, je poudaril premier Cerar. Premier, ki je dopustil, da našo državo prečka okoli pol milijona migrantov in je z več kot letom dni zamude sprejel Zakon o tujcih. Premier, ki dopušča, da prosilec za azil Slovenijo mesečno stane kar 1.963 evrov (kar znaša približno tri minimalne neto plače ali tri povprečne starostne pokojnine). Da o reformah, ki jih Slovenija nujno potrebuje, pa jih še vedno ni dobila, sploh ne govorimo.

Izgovorjenih je bilo veliko besed, predvsem tistih lepih. Kaj pa se bo zgodilo s slovenskim teranom in kaj bo pomenila odločitev arbitražnega sodišča? Takrat lepe besede ne bodo zadoščale, takrat bodo pomembna dejstva in dejanja.

Jure Ferjan

 • SALZ

  Juncker je propadla oseba evrope ki samo še služi denar Evropi pa dela samo škodo.

 • centurion

  Usodo terana in arbitraže bo Juncker spremenil,
  če bo Cerar poslal kobilo v Bruselj, da jo bo Juncker jahal.

  • xtc

   A to žalsko?
   No stoji mu itak ne več po konjakih lahko pa še liže tako da:::::::::::::::::::

   • rubec

    Centurion je imel v mislih mojškro rajtam.

    • xtc

     Slabo rajtaš torej Žalsko:

 • dob

  Še malo, pa se bo imenoval teheran, pol bodo pa vsi srečni.

 • samsara

  Kolikor sem ujel glede petih scenarijev, od tistega, “da se ne spremeni skoraj nič”, pa do tistega ki pravi, “da skupaj naredimo mnogo več”, menim, da so ened slabši od drugega.
  Premišljeno (pretkano) so predstavljeni z besedami, ki prvemu daje negativen prizvok, zadnjemu pa pozitivnega, a slednji pomeni le še nadaljnje zmanjševanje samostojnosti držav v smeri federativne ureditve. (Več skupnih ogranov odločanja, več centralizma)
  To po mojem mnenju ne odgovarja dejanski situaciji z naraščajočem nezaupanjem in precej predvidljivemu razvoju dogajanja.
  Gre v smeri NWO saj je tudi sedanja EU, žal, le ena etapa omenjenega cilja oz. vmesna faza.
  Veliko manipulacij, nebuloz, iluzij, lažnega blišča, rezultat pa vsakodnevno večji kaos in stopnjevanje kriminala, po nekdaj varnih okoljih.
  Odhod, odhod, odhod!
  Z nekaterimi ‘še ne infestiranimi’ članicami, še vedno lahko sklenemo nekakšno ohlapno partnerstvo, če najdemo skupni interes brez fige v žepu in brez zahrbtnih namenov NWO spak.
  Doma pa seveda izvesti deratizacijo levakarskih slug in zastopnikov NWO psihospak.

 • antimur

  Temu multi kulti ljubitelju Junckerju sem kmalu nehal zaupati. Vedno več je posrednih dokazov, da je Sorosov podrepnik. Prav tako je kljub jasnim signalom, da slovenska kandidatka za sekretarko v EU parlamentu ni vredna zaupanja, je kot tepec navijal za pokvarjeno levaško samokandidatko in plagiatorko Bratuščo..Čeprav nimam nič proti zmernim pivcem alkohola, menim pa, da ta idiot ni med zmernimi, mislim, da je bliže Klemenčiču, kako boš potem zaupal takšnim izrodkom.

 • marker

  Evropa dveh hitrosti je bližajoča realnost. Ob večjemu nadzoru Avstrije nad lastno mejo, se lahko sklepa, v kateri hitrosti bomo mi. Vikendi naših politikov v Istri veliko prispevajo. Vesel bom, če se motim.

 • Peter

  Vlada je skladno z nedavno sprejetim zakonom o tujcih ustanovila urad za oskrbo migrantov in integracijo. Temeljne naloge novega urada bodo skrb za nastanitev in zdravstveno oskrbo migrantov ter njihovo vključevanje v izobraževanje in delo.

  Ni 1 april, žal je res…

  • stajerc5

   Prva temeljna naloga vlade je bila ustanoviti nov urad, da so zaposlili pesnajsndvajset “nasih”, tistih , katere niso mogli vec kam poriniti..

   • RATATA

    Statistika je pa izboljšana.

  • samsara

   NWO frik druncker, ga je za to verjetno pohvalil.
   Priden Mirko priden. Prostor!

  • Nata

   No, vidiš ? Pa bodo zopet nova mesta za direktorčke…….sekretarje……..itn !

 • Antonius

  Takle objemanje je v politiki menda nekaj povsem normalnega. Nič čudnega, da Janše ne mara noben levak,ker je zvest samo svoji Urške.
  Mi smo pa mislili, da j s Cerarjevimi bivšimi kaj narobe?
  https://4.bp.blogspot.com/-HogtIetk2No/V76JNllzDpI/AAAAAAAAK3Q/qodevZc7XWkE4DhuUXImWAQIhH7MFSitQCLcB/s1600/socialist_kiss_brezhnev_honecker_1979_2.jpg

  • stajerc5

   To pride od gledanja ruskih dokumentarcev. Pocakaj, da pride do lizanja a la Breznjev…

 • Vrhovni sodnik

  Dober sta se za lizala, brunarica na Brdu je danes zasedena

 • Vrhovni sodnik

  cmerko bo nocoj s svojo prilagodljivostjo pridobil Teran in 1/2 Piranskega zaliva, pa eno pakiranje vazelina bo šlo.

  • stajerc5

   Dvomim, da rabi vazelino, mu prevec ljudi rit lize vsak dan…

 • samsara

  Pa se je druncker pred obiskom pridušal, da ne bo nič govoril o Teranu.
  No, pa ga je na koncu le premamilo in tudi pil ga je.

 • yetibanned

  Aha. Ni vrag. Zgleda, da bo dans za kislo župo. :-)

 • Stajerka

  mislim…..a sta premaknjena al pa fsekana…….objemi in polcanje na kubik – manjka samo še kakšen nediskreten poljub……..

 • Peter

  Kam pa bomo šli tisti, ki ne zmoremo niti druge Evropske hitrosti?
  Nazaj na balkan, no?

  • stajerc5

   Mi smo ze dolgo v rikvercu in smo lahko veseli, da nima druge hitrosti, nje!?

  • RATATA

   Kam, v koloni z ostalimi migranti peš k merkelci.
   Lahko pa kupiš poceni parcelo v Siriji.

 • janez.pokoncni

  Kako se ukvarjamo s traparijami, to ni normalno. Recimo včeraj so nas zopet zadolžili za 1.3 miljarde pa tega skoraj nihče niti omeni ne.

  Da še malo “narišem”. Slovenija pridela cca 40-50 tisoč ton vina na leto, od tega 1-1.5% terana, kar pomeni cca. 600-800 tisoč litrov na leto. To proizvajalcem prinese maksimalno 1 milijon evrov.
  Včeraj nas je stranka JS zadolžila za cifro, ki predstavlja 1300 let pridelave slovenskega terana in za to se sploh ne sekiramo. Priznati morate, da smo mone na kubik!

  • Peter

   To gre zdaj že v tempu miljarda na teden.
   Vlada dela, no.

   • traktor

    In bo spet propaganda, da so najuspešnejši, pa najbolj delovni, pa to.

    • stajerc5

     Pa ne rect, da jim ne verjames…

     • traktor

      Itak, da jim. Kako ne bi verjel najbolj moralnim?

  • rubec

   ********

  • Vrhovni sodnik

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10

  • FORT WORTH

   Se ti ta zadolzitev sploh zdi nekaj novega in cudnega , spornega ?
   Ze od leta 1945 se zadolzujemo in to samo za prezivetje,ker levaki niso sposobni ustvariti presezkov – vec pridelati , kot porabiti (preziveti in prosperirati od svojega dela). Tega se na smrt bojijo.
   Vecina slovencev jih pa se kar voli…

  • Mojca pokraculja

   Slovencem bi moral postavt “semafor” na pročelje parlamenta na katerem bi spremljal vsakodnevno stanje dolga. Mogoče bi pol spregledal, ampak rajši so mone. Če ne veš in ne vidiš pol ne obstaja.

  • tzt

   Janez, zanima me kje je moč prebrati to novico. Sem iskal, pa nič našel. Tudi v Financah o tem nič ne piše. Preverjal sem stanje še na straneh ministrstva za Finance kjer so izključno informacije o prodaji zakladnih menic. Te po negativni obresni meri, okoli -0,25%, kupujejo domače banke. Se pravi, država zavestno slabi praktično vsak mesec za 50 do 40 mio.€ z davkoplačevalskim denarjem dokapitalizirane banke. To predstavlja na letni ravni več kot pol milijarde €. Ali ta denar vrača bankam in za kaj ga porablja, ni nikjer razvidno. Če me občutek ne vara, bo čez kake 3 leta spet potrebna dokapitalizacija domačih bank.

   • janez.pokoncni

    Novico o novi zadolžitvi? V bistvu je povsod omenjena ampak glede na to, da imaš dostop do Financ : https://www.finance.si/8854548/Drzava-nas-je-znova-zadolzila-za-13-milijarde-evrov

    • tzt

     Hvala Janez. Samo letos novih 2.6 miljarde € pufov. Plus zakladne menice. Noro.

     • janez.pokoncni

      ja res je in tisto, kar je obupno – tako zelo so nam oprali glave, da nam je čisto vseeno. Milijarda gor ali dol. Še leta 2008 smo imeli cca 8 milijard dolga, pa se je iz tega delala kar “štala”. Spomnim se JJ kako je večkrat poudaril potrebo po zmanjšanju dolga in se na drugi strani rad pohvalil, da smo za časa mandata 2004-2008 zadolženost uspeli celo malo zmanjšati, ampak premalo. S prevzemom oblasti s strani Pahorja in povsem norega Križaniča, so odvrgli vse zavore in se odločili ugnobiti to državo.
      In ja, kot si sam povsem zgrožen. Letos v vsega 2 mesecih že 2.5 milijarde in absolutno nihče se nič ne sekira kot, da bodo te grozljive denarje vračali namesto nas marsovci.

     • tzt

      Vse v smislu kupovanja ljubega socialnega miru. Nikjer ni razviden trenuten dolg države. Ko sem preletel nekaj komentov na Financah, se poskuša prikazati, da s temi krediti po malem zmanjšujemo dolg. Ko pa pride na svetlo bilanca, se pa vidi, da država vsako leto približno za 2 milijardi povečuje skupen dolg.

      Po moje se ne govori o tem samo zato, da se spet ne zamaje že tako šibka in nekompetentna vlada. Juncknerju je vseeno koliko smo dolžni. Vizavi nekaterim imamo še relativno nizek procent zadolžitve. Nihče se ne zaveda, če Nemčija kihne, Slovenija bankrotira.

      Tudi korupcija in poslovna tveganja so pri nas po letu 2008 ekstremno poskočila. In to predvsem pri javnih razpisih.

     • janez.pokoncni

      Še tole. Tebi je itak jasno pa vseeno. Eno je, če se država, firma, posameznik, kdorkoli zadolži za sredstva, s katerimi bo služil denar. Primer. Če jaz vzamem kredit za zemljo, na kateri bom sadil krompir, ki mi bo vsako leto prinesel denar s katerim bom vračal kredit za zemljo, je to ok.

      Zakaj pa Slovenija porablja najete milijarde? Če zopet naredim prispodobo nase ; nosi jih v kurbišče oziroma še huje, z njim celo pomaga ubijati zdrave firme, ker ga tišči v bolnike. Skratka. Denar kurimo za državne firme, javni sektor in jasno, ogromno ga ponikne preko raznih “svetovalcev” itd.
      In potem ta butast folk kaviar socialisti vozijo žejne preko vode s floskupami in primerjalnimi tabelami češ, Nemčija je še bolj zadolžena (glede na BDP) kot mi, kar je seveda res AMPAK temeljna razlika je v tem, ZAKAJ je (recimo) Nemčija zadolžena. Nemčija se je zadolževala za zemljo, na kateri sadi krompir mi pa za kurbišča. :)

 • garfi

  novice iz jugobutal
  levuharji ustanavljajo urad za migracije in nove zaposlene pijavke
  cmerar in drugi se protizakonito vozijo z državnim letalom
  revni in lačni kje ste ?

  • yetibanned

   Ja, tu na portalu, vendar…

   • garfi

    bo treba v akcijo tako kot jaz že 25 let pa mi v tem smislu nič ne manjka
    me pa hudo moti kje živim, med kakšnimi butalci

    • yetibanned

     Tudi jaz čakam, da nas kdo popelje na barikade.

     • garfi

      barikade so že 25 let

     • yetibanned

      Te so očitno zanič.

     • garfi

      mene ne bo pri metanju molotovk

     • yetibanned

      Torej je v teku igra “izgovori”?

     • garfi

      jaz delujem preventivno ko so drugi na piru
      porabil sem že nešteto ur na mirnih protestih in jih bom še naprej
      k nasilju se bom zatekel samo v samoobrambi

     • yetibanned

      Pravi Amerikanc… :-)

     • garfi

      Pravi Slovenc… :-)

  • sunday

   mislim, da jih bo kar 5000 (namesto 500) podganjih iztrebkov ali več in to uradno, neuradno pa koliko jih bo hotelo ostati – banda ritolizniška, vsem drek žrejo, raja zarukana nevedna in zaslepljena z levičarstvom pa žre celo iztrebke tega dreka in še srečna je, ker misli, da je to najboljše – potrebno je, tako lažnivo oblast odstraniti iz obličja zemlje!!!

   • garfi

    v jugi so uvažali južnjake in jim podelili stanovanja in sedaj lažne izbrisane
    imamo jih že 25%

 • totex39

  Fotografije geja Junckerja povedo več kot pa tisoč besed.

 • Anton

  kozu ups Juncker bi se spet zgleda rad zalizvov

  sarkazem press

  • stajerc5

   Mislim, da se bo najbolj posvetil izvirnosti Te(he)rana!

 • sunday

  junFer je bil vžgan ko mina, cmero pa, če prav pogledate za spoznanje rjav okoli ust ( a je mel junfer drisko?)!!!

  • Unikatna

   ;)

  • janez cepec

   ja glih za skup sta

 • VERZIFIKATOR

  Mirko Junkar

  PREUČILI BOSTE NOVA DEJSTVA

  Dva sta srečala se pogajalca,
  prvi dejstva nova je predočil,
  drugi z njimi naj bi se soočil,
  dva sta in oba preučevalca.

  »Preučili boste dejstva nova,«
  rekel prvi je preučevalec,
  kakor v drami šepnil bi gledalec:
  »Hej, igralec, odigraj vse znova.«

  »Hej, igralec, nekaj sem preslišal,
  daj ponovi hitro zadnjo sceno,«
  to bi rekel nek gledalec leno,
  mislil, da igralca bo utišal.

  V igri tej vsem znan igra gledalec,
  ki, bedak, igralca podučuje,
  drame ponovitev pričakuje,
  upa, da bo v njej preučevalec.

  Ker za takega se sam pač šteje,
  ljubi ker nadvse preučevanje,
  misli fant, da to je tisto stanje,
  ko neumno se sam sebi smeje.

  Nova dejstva, to je tisto pravo,
  naš gledalec prav naivno upa,
  da so dejstva ta telo brez trupa,
  ne pomisli, ker ne misli zdravo.

  Ker ga vodi le in zgolj praznina,
  v tem otročjem je preučevanju
  in cmeravem lutkovnem igranju
  zdrav edinole kozarec vina.

  Pa še to ne vina sorta vsaka,
  ena le in ta preučevana,
  sliši sorta na ime terana,
  dobra ni za vsakega bedaka.

 • yetibanned

  Novi predlagam, da urgirajo pr diskosi. Samo en plus je premalo. :-)

 • rubec

  Miču so padle škarje v med. Zdaj vidim da češe tudi že Junckerja.

  • Mojca pokraculja

   Ritke morajo bit počesane in speglane.

   • RATATA

    Pa sproščene, ne zategnjene.

    • Mojca pokraculja

     Ja sej veš kaj se zgodi, če ročno preveč zategneš…

  • Unikatna

   Hahaha…

  • Nata

   Saj vem, da sem ena trola……..kaj je s tem Mičem ?
   To, da je frizer vem…………a po moji eni, samcati izkušnji leta nazaj……….ne preveč dober frizer. Torej, povej mi, prosim, kje je tu štos .
   Ali je dvorni frizer ? Takih dvornih mojstrov imamo še kar nekaj. Enega tudi v Ljubljani. Pri kavboju.
   Pa ne se smejat!

   • Peter

    Frizer, ki je postal lobist. Ocitno je friziral tako dobro, da ima veze, no.

    • Nata

     Jest pa res nisem za ta svet!!
     VIP že od nekdaj sovražim

   • rubec

    Menda je cerar na volitvah zmagal zato ker mu je ta kvazi briuc svetoval naj se namesto levo češe v desno. Tako sem tukaj v nekem članku prebral. In se ne spomnim da bi bil nabasan.

    • Nata

     Hvala.

  • xtc

   Apo frizuri spodaj?

   • rubec

    To ne vem. Bo treba merkat če se okrog njunih tičev smukajo čebele.

    • xtc

     Al islamo picajzli?

  • tzt

   Rubec, vrhunsko :-) Pa še prečko imata na isti strani pese. Zdej se bo treba samo še odločit o imenu pričeske. Al bo konj z ročaji al pa …

   • rubec

    Si že kar ti dobro zadel hehe.

 • RATATA

  Usoda Terana ne more biti drugačna, kot daa se ga spije in čez čas poščije.

  • rubec

   Hihihi

  • FORT WORTH

   Cisto vsak dan. Mora pa biti lepo ohlajen (:-))

   • RATATA

    Kaj pa češ z vinom, saj za to usodo je napravljen.

 • Unikatna

  Kakšna dejstva? Zasrano je vse skupaj! In zaradi tega je prišel, da je to povedal! Ta fotka s poljubom vse pove…hihi

  • janez cepec

   pederčine, jedne

   • Jaka Sraka

    Veliko vas je takšnih…

   • Nata

    To niso pedri……….to so Judeži !!

 • janez cepec

  Junkers je totaln idijot, mislem, zato pa je EU taka ket je, naš minister Židan, ga pa tle u bistvu še mau prekaša. Dudeki (Hrvatarji),nas bojo pa spet nategnil, tko ket zmeri. poj se pa pejd. pa če ne bi blo nas, se nebi nkol osamosvojl, no ja, sej u bistvo se mi tud nismo. Brusel nas jebe

  • Unikatna

   Prej nas je BG, sedaj pa Bruselj!! Ne moreš verjeti, da se pustimo vsem!!

   • FORT WORTH

    Ne vem ,ce sploh ves , kaj pises ?!
    V Bg smo bili neto placniki medtem , eu vec dobimo , kot vplacamo.
    Vesela bodi dokler obstaja eu , da se lahko druzimo z civilizacijo , kamor je Slovenija vedno spadala.
    Boj se dneva in propada eu.
    Kje nam bo mesto ?
    Murgle se ze dogovarjajo za uspostavitev nove yugovine.
    Sreca v nesreci je samo , da balkancev to trenutno se ne zanima , ker imajo se vedno prevelike zamere med seboj zaradi vojne…

    • Unikatna

     Ni govora, da si želim propada! Kje pa vidiš, da je beseda o tem! Moje mnenje je, da prej nas je j.bal BG, sedaj Bruselj!! In da pred vsemi klečeplazimo!

     • FORT WORTH

      Ne nasedaj o eu jebanju.
      Na vseh podrocjih nam pomagajo in sponzorirajo.
      To vprasanje bi moral urediti Zidan. Je pa budalo nesposobno. Krasevci morajo za njim tekati in poizkusati resiti , kar se še resiti da.

     • učko

      Bruselj mogoče jebe sam naš vladajoči kretenski režim, pa še to veliko veliko premalo !!!!!

  • Jaka Sraka

   A viš, pa sta dva cepca.

 • Nata

  Nič ne bom komentirala člnka. Zaletela se bom naravnost v fotografijo !!
  Od kje, za vraga, smo Slovenci prevzeli to blesavo navado poljubljanja ??
  Samo poglejte si ta dva čuka na prvi fotki !! Ne vesta, kako bi se obrnila- na levo, ali na desno ?
  Ko si na odru, ostaneš v ” vlogi ” . Trdno stišneš roko, pogledaš v oči, se nasmehneš.

  • FORT WORTH

   Samo Cerar ne ve , ker je prevec lesen.
   Francozi se pozdravijo in poljubijo cisto vsak dan sproti ob prihodu na delo v gostilnah , barih. Ne mores verjet , ce ne vidis. Fraternite-bratstvo
   Italijani podobno. Oni si se po telefonu z besedami posiljajo poljube in objeme. (Baci e abbracci )

   • Nata

    Hi……hi……..na koncu jo pa dobijo…..po facci

  • učko

   Ja, pojma nimajo tile pajaci o obnašanju in protokolu. Nesocializirani tumpeki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • xtc

  Dva prosula politika;rnemu razpada vlada drugemu zveza:
  Jasno je;da je JAUNCKER grobar EU;cERARIN LEVAKI PA NAŠE DRŽAVE:
  Sanje Junckerja so le pivske vizije v petih variantah saj je jasno;da se večina držav njegovim pivskim prebliskom odreka(seveda sem ne štejte levake)
  Cerarju pa se bo sesula ali vlada ali pa država:
  Kdor bere propagando okrog Cimosa n kURAH se vpraša ali so Slovenci res popolni idioti:Laž za lažjo:Nobeden naročnik nebo tvegal naročil v vse bolj majajoči družbi razen;če ve da jo bo zaradi socialnega miru prevzela država;ki jo bo cenovno izsiljeval do onemoglosti le ta pa izgubo prenašala na davkoplačevalce in državno blagajno dokler bo finančno šlo:

  • Nata

   Ha………….ampak na poročilih. so. povedali, da je .posredovala .tudi silna .gospa – o sorry – tovarišica veleposlanica ! Zdej pa bo !…….

   • xtc

    He;he;he beseda tvarišice v poslovnem svetu ne pomeni nič:Seveda bodo Nemci z veseljem ostali naročniki Cimosa;če bo ta delal za desetino realne cene izgubo pa bo krila njegova lastnica država iz računov državne blagajne;državljanov in zadolževanja vtujini:Skratka Slovnci_narod bedakov:

    • Nata

     ++++
     Pa smo res eni ubogi bimboti..
     .Vsi srečni so tile naši, ko jih nekdo malo potreplja po rami .Za hrbtom pa. . .

 • herman

  Slaba fotka in slabo poročilo! Bralci sploh ne izvemo, ali je to bil francoski poljub.

  • Mojca pokraculja

   To pa dam čist prou, kaj je bil zdej to za en zmazek? Ostala sam dva nagraužna dedca.

   • RATATA

    O, zame sta nagravžna, dedca pa ne!

    • Mojca pokraculja

     Ok dva nagraužneža, ostudneža, pohotneža…

     • RATATA

      Bol prov.

 • Peter

  LGTB se baje zanima za odkup pravic za prvo sliko, no….

  • rubec

   Hihi

   • xtc

    Rubc?
    Ne se zaj::::::::::::::::::::::::::::::::::
    Da ti ne uleti sa strane i od zadi Miro ili Jean _Claude:

 • Anton

  KAKŠNA SRAMOTA!

 • RATATA

  Vsi skupaj zamižimo in si zamislimo, kaj bi se zgodilo, če bi bila kretena sama in v temi!
  Bljak!!

  • xtc

   Pa še Tunnek zraven ravno oni dan je pisal o goli Jinicki ;ki ga čaka v postelji:
   Bljak!

   • RATATA

    Kaj ima njegova koza posteljo?

    • xtc

     Hja očitno cilja na Junckerja:

     • RATATA

      Pa je ta žlahta od fušarja Naceta?

     • xtc

      Ne vem vem pa ;da pravijo da je ponoči in po parih konjakih vsaka krava(pardon_lkoza) črna:Tako da:::::::::::::

     • RATATA

      Ja, to pa še jaz vem. Pa celo to, kakšen je občutek, ko primeš za prsi kuzlo, kma frišne mladiče.

     • xtc

      Jep!Sam ta dva nimata zizkov le nagone:

     • RATATA

      Tudi jaz bi oba nagonil ko prasca, brezplačno.

     • xtc

      Apo klancu navzdol?

     • RATATA

      Teren sploh ni važen, še najrajši pred kamerami.

     • xtc

      Ja gravitacija je pomembna a jo je treba v pravem trenutku pasvizirati:

  • FORT WORTH

   Ne pretiravaj no.
   Poljubila sta se evropsko 2x.
   S srbi so se nasi poljubljali 3x. (:-))

   • RATATA

    Ja pa ne na usta jebote. Najbol nagravžno je bilo, če je bil Srb u glavo prešvican.

    • FORT WORTH

     Od dela utrujen in presvican srb ze ni bil…

     • RATATA

      Poletja so bila že v socializmu kar topla.

 • xtc

  No Juncker je lepo povedal;če bo po slovensko bo Miro ata in on mama;če pa bo po hrvaško pa bo Miro mama in on ata;no po dosedanji praksi vemo kdo bo ata sicer pa perverzneži:

  • tomo

   Po mojem bosta kar oba mama in mama, poglej…sta že v pripravi lizanja………..

   • xtc

    Zamisli si še le prihod Tunneka in akcijo nato;Tunek bo par mesecev hodil na o ali x:

    • tomo

     Pred tem spijejo še vsak nekaj deci šmarnice, pol pa gremo mi po tunekovo…..

 • xtc

  No ja;sličica in komentar b::::::::::::::::::::::::::::::: vseh Eu dežel združite se:
  Očitno tale rimski imperij odreši le še Adolf ali Muslije:

 • sprehajalec

  Soacialromantikom, zagovornikom drugačnosti in “novega” kot ju slika zgoraj prikazuje, Junckerju in Cerarju je po teoriji spola v bistvu vseeno kdo bo na vrsti danes zvečer. Ali Junkerca, ta nova Cerarca, ali pa kar Cerar oziroma Juncker, zato tak strasten objem….

  • xtc

   A se pol sploh čudiš ;da so mu ušle štiri babe;otroke so pa itak naredili sodelavci so pač malce podobni mami;pa kdo bi v detajle in pustil žensko v stiski?

   • tomo

    Zdaj ga vse 4 še tožijo…..spolno zanemarjanje dolžosti…jebiga….., rit ima rada riti!

   • sprehajalec

    Ja, ta stari Miro je jahal konja, ta mladi Miro pa babe….

    • xtc

     A si mislil junckarijek?

     • sprehajalec

      Junckerja imam na sumu, da si je sposoben privoščiti tudi kakšno Jungferco, če pa tega ni pri roki, je pa po teoriji spola tudi Miro dober…

 • Novakec1

  Nič čudnega da gre €U u rukac

  • xtc

   Ma ne gre u homo rito:

  • RATATA

   Ej, a si črke zamešal?
   A si mislil u Kurac.
   Za kraj Rukac še sploh nisem slišal, po moje sploh ne obstaja.

   • Novakec1

    Kako pa govoriš, sram te bodi.

 • Viktorh

  Že dolgo nisem bral toliko kvalitetnih komentarjev.
  Užitek je brati ponavljanje neumnosti brez meja…

  • FORT WORTH

   Malce smo od terana omamljeni no.
   Ko se ga bos tud ti nazru ne bos vec nosil kravate na vratu ampak bo nekje pod mizo…(:-))))

   • xtc

    Ma ne plezal bo po Mirotu inJean Claudeu ON JE BOLJ FIN KOT MI:

    • Viktorh

     Gospoda, če Vama bo lažje, Vama zaupam, da Kraški teran, tudi Refošk, uživam že več kot 50 let. To je pač pijača mojega življenja.
     V zadnjem desetletju ga redno dobivam od Modima d.o.o. Sežana, ki me oskrbuje z gobami, družina Škrk pa me redno oskrbuje s teranom. Odprto vino, ki ga sam shranim v steklenice, dobivam mesečno.
     Edini problem, ki ga imam z njim, so madeži na namiznih prtih, ki ga pušča teran. Toda, kaj fleki, žmah je pravi.

     Malo prej mi je “moja stara” prinesla k PC-ju rezino polnozrnatega kruha, obloženega s pršutom San Daniel, priložila pa je nekaj oliv in rezino starega sira. Nato pa sem popil kozarec – vode.
     Hi, hi, jasno kozarec terana.
     Na zdravje gospoda!

     • FORT WORTH

      Pri taki temi smo malce bolj opusceni. Za spremembo. A ni lepo ?!
      Na zdravje tudi tebi , pa naj ti tekne prsut in nas ze stoletja Slovenski Teran.

     • Viktorh

      Hvala!

    • Viktorh

     Gospoda, ki sta se hotela ponorčevati z mano, pa le še to.
     Preberita vse komentarje in izluščita 3 – 4, ki vsaj približno sodijo v ta kontekst.

     Zato sem tudi napisal:

     “Že dolgo nisem bral toliko kvalitetnih komentarjev.
     Užitek je brati ponavljanje neumnosti brez meja…”

     V veselje mi je bilo, da sta se ukvarjala z mano, ne pa s člankom.

 • xtc

  Glede na sličico:
  Mislim ;da je homo pornografija kazniva v javnem prikazovanju kot ona druga ali je to pač vEU IZJEMA?

 • Rožle

  Kisses for me
  Save all your kisses for me
  Bye bye baby
  bye bye ….

  • FORT WORTH

   O Rozle , kje mas pa sodnika no ?
   Je ze nazgan kt marija ?

   • Rožle

    Hmm..???
    3 dni me ni pa je že vse narobe …..
    Mal sm odrezan od sveta ….

    • FORT WORTH

     Madona a te je zasnezil al kuga ?

     • RATATA

      Prehlajen je.

     • Rožle

      Al kuga me je …
      Kuga in kolera .. me je

   • RATATA

    Sudja lopove! In
    Sudac prasac!
    Smo se drli na vseh fuzbal tekmah.
    Fajn a?

    • Vrhovni sodnik

     za kazen –

     • RATATA

      Ne, zato, ker so bili naši slabši.

     • Vrhovni sodnik

      smeh je pol zdravja

     • RATATA

      Zato sva vedno najmanj napol zdrava. Neumnost plačevat celotne prispevke za zzzs. Pol.

     • Vrhovni sodnik

      ITAQ

   • Rožle

    Kur jest Vrhovnega poznam ga sploh ne pije …

    • FORT WORTH

     Ne on ga sam zre (:-)))

    • Vrhovni sodnik

     ITAQ

  • RATATA

   Plagiator.

   • Rožle

    Ni res ..
    tole sm čisto sam preplonkal ..

    • RATATA

     Pa sem že za en moment pomislil, da sem pameten. Ne bom več tega počel.

  • indijanka

   kje si pa to pritrockal. noben tuki ne posluša mal sodobne glasbe.

 • piko8

  Dva lopova na kupu GNOJA!!!

 • Rožle

  Zakaj mam tak občutek, da so na forumu feykerji…?

  • stajerc5

   Mas prau, tudi jaz cutim na mehurju…

 • herman

  Nova24TV, bralci in gledalci še vedno čakamo na podatek, ali je to bil francoski poljub. Naj to razišče vaša žurnalistična udarna pest Marjanca, ki je specialistka za seks.

  • Rožle

   A jo dobr poznaš ?

 • renee

  Koliko sladkih besed ..lahko bi jih kr na kruh namazal !

 • renee

  A sta se z Alenčico kej zmenila za randi?

  • Rožle

   Ni cajta …
   mislm reč…ni keša …

 • Rožle

  Sum tople vode ni bil odveč….

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ, dokaze imaš pa zdajle v brunarici na Brdu.

 • Rožle

  Zakaj ma Cmero babo ?
  Za kamuflažo …!

  • indijanka

   Oo Rožle

   • Rožle

    Kjes pa ti ..
    Zdej me bodo spet ugrabli za par dni…

    • Vrhovni sodnik

     ITAQ, sem misli, da te je sežgal

     • Rožle

      Pa ni dost mankal … :)
      Nism še fertk …si zmišljujejo vsak dan dobijo vsaj še 2 ideje ..

     • Vrhovni sodnik

      ti jih tud dob pri ceni mislim

    • indijanka

     Doma. Čisto pregorela.

     • Rožle

      Eni pregorijo …drugi pa zgorimo :)

     • indijanka

      kdo te je pa tko skuril..punca ?

     • Rožle

      Ona me nakur ….

  • cosmosjasnovidec

   Katero pa?
   Saj ga vsaka takoj zapusti,ker jo natepava samo v zadnjico.
   Ti si verjetno videl tranzvestita oblečenega v žensko z tovarišem Cmerotom,ker le taki dolgo zdržijo zraven njega.

  • tzt

   Kot so pisal, ga je ta zadna že ščevlala ?? Pa tud nikjedr je ni več vidt zraven. Zdej jih bo že kvartalno menjal.

 • Steve

  pa kdo je tega cigana sem povabil? jaz bi ga ven nagnal

 • Vrhovni sodnik

  Tukaj je jasni dokaz da LGBT vodi EU, zato pa smo tam, kjer ni muh.

 • toxico

  fuj še mal pa bi mu jezik dal v usta

  • Rožle

   To si zamudu …

  • cosmosjasnovidec

   Jezik mu je pozneje dal tovariš Cmerar v rit,ko sta imela orgije na wc-ju.

 • Vrhovni sodnik

  Avstrijci delajo po svoje, Angleži so odšli, Mađari se posirjejo na Evropo, Francozi pakirajo..Hrvati ne hebejo nobenga,…Višegrajci po svoje tale CAPELJ PA TUKAJ PAMETUJE..

  • cosmosjasnovidec

   Nima pametovati kje drugje,ker ga nobeden ne jemlje resno sicer je pa prišel naskakovat tovariša Cmero kateri je njega zadnjič v Bruslju.
   Sami homosexualci so v vladah potem se pa čudimo kam smo prišli.
   Riti jim je potrebno dol zašiti buzerantom nekulturnim in brezobraznim.

 • Vrhovni sodnik

  Zadnjič sta se 2 komentatorja pregovarjala na kurah, pod člankom, da je šel Domen Prevc domov, pa prav 1 – 2, ti se še iz vrha skakalnice ne bi upal dol pogledat, kamoli, da bi skočil, vprašanje če sploh na svojo kaj skačeš, pa mu 2 odgovori : lohk tud na tvojo, a ima zobovje

 • Vrhovni sodnik

  Poslednji selfiji pred propadom

  • RATATA

   Za u anale.
   Al u anus.

 • Vrhovni sodnik

  Sam takle objem jankiju ne priporočam, ko bo Trumpa srečal, zna past nockout

 • yetibanned

  Veseli me, da tudi za tem, ko gre Tunek pod kouter, vsebinski komentarji ne jenjajo… :-)

 • cosmosjasnovidec

  Ta dva toplovodarja sta se spozabila in pričela poljubljati pred javnostjo.
  Pozneje sta pa na wc-ju sexala do onemoglosti pingvin tovariš komunajzarski parazit “milan kurčan” si je pa od jeze pogrizel vse nohte na rokah in nogah,ker ga nista povabila k grupnemu sexu.

 • Vrhovni sodnik

  kwa pa če je cmerko zanosil, ne čudite se, Anja Kopač prav, da je možno, saj je dr.

  • Vrhovni sodnik

   cin, cin

   • Iza Demos

    Zakaj imaš tako strašen pogled, kot oni od Volka v Rdeči Kapici? Pa zobe, kot oni bogati Angleži. Si jih ti tud farbaš?

  • Iza Demos

   A z Evo?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, jast bi tut kresno totega Junkerja,pa kaj potem jast fse kresnem kar leze.Kapiš?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte,meni je čisto fseeno kam ga rinem važno,da je picek na toplom.Kapiš!

  • Iza Demos

   A to je iz onega štosa: sam da nekaj toplega vase dobim?

 • realnost

  Obvezno uvest alkotest med politiki. Je junkr izjavu da se je uprl da bi spil še več terana, ker je imel še tiskovko drugače pa bi………… Ni čudno da gre vse navzdol, če so na položajih takšni junci in cmerarji… Kakšnih rezultatov od takšnih ne more bit!!

 • trobenta

  Mislu mu je prtisnit enega francoskega….

  • Vera

   :) :) :)

  • Nata

   jojmene, no !!

 • janez zorman

  Le od kje se je vzel “leseni” Cerar. Tega tipčka so Zdenki in Miru verjetno podtaknili v porodnišnici. Tako lesenega, zakrnelega in odrevenelega tipčka pri teh letih zelo težko srečaš. Na kateri koli državniški poziciji si dela sramoto, pa naj bo DZ ali EU. Katastrofa. Nič mu ne pomaga individualno izobraževanje. Edina sprememba je ta, da si je nadel obraz odločnega in zamerljivega komunisteka.

 • Borut Stari

  Zdaj je moderno biti podpornik in predstavnik mavričnih. LGTBQ.Do volitev je še leto pa pol. Za Cerarja seveda.

 • Hun

  Junker je vs zabuhel od zakisanosti telesa uradniskega lagodnega zivlenja

 • mona lisa

  Ob tej sliki zgoraj ti gre na bruhanje.

  • primsek

   Spominimo se zadnjih volitev v evropski parlament : SDS nas je svarila, kaj se lahko zgodi, če zmagajo Schzulzevi socialisti. Potem so odkrili, da je Juncker kot premier v Luksemburgu dopuščal pranje denarja, da je dajal davčne nelegalne popuste multinacionalkam, nakar je šel s Schulzem in socialisti kot šef kmečke stranke v koalicijo. Zdaj, ko ga vidite ob Cerarju, se pa kar naenkrat vsem gnusi. Gnusen je že v tistem, kar dela v Bruslju, in pri čemer ga poslanci SDS Zver, Tomčeva in Šulinova podpirajo. Oni so torej soudeleženci v teranski ‘aferi’ on nič čudnega ni, da pred koncem Šulinova govori, značilno za kolaborante vseh barv, “da je bitka izgubljena”

 • Vera

  Mogoče si še danes brišeta obraze ? Pfuj pa taki politiki .

  • tzt

   Po moje si brišeta lubrikant. Zdej mormo samo še zvedt kdo je koga nabrisal. Al Junfer Mirčija, al je Mirči razdevičil Junferja.

 • lauraas

  Hrvaška se je zaščitila z neupoštevanjem razsodbe, in bo veliko sranje, če vse dobi Slovenija. Arbitri se bojijo Hrvaške in bodo raje razsodili v prid HR, da ne bo sankcij in bo mir. Spet bo zmagala strahopetnost!

 • stajerc5

  Baje se je nas maneken v kotu jokal in drl: Jaz bi tudi mal, jaz tuuudiii….

 • Nata

  Jaz se pa resno sprašujem, kje se je ta človek manir učil ?? No, če ima take svetovalce, kot naši………se nič ne čudim.

  http://reporter.si/clanek/slovenija/saljivec-juncker-cerarju-ali-seksas-ali-igras-golf-cerar-seksam-499478

 • Olga

  Junker vpraša: “Miro, me vzameš za moža? Na konferenci si rekel mladim, da si “na perkernem delu”, jaz imam pa odlično plačo! Skupaj bi odlično živela!”

 • Nata

  Mene pa zanima, kje so to mladež, ki je postavljala vprašanja, dobili ?? Res nisem slišala veliko, a tista edina, ki sem jo………..no comment.
  Pravzaprav ne vem, zakaj ti EU voditelji hodijo okoli? Zapravljajo naš denar ?
  Menijo se pa že eno leto in pol ? Pa niti eno zadevo še niso rešili ??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!