Vodja opozicije Janša premierju Cerarju očita stihijo pri izpolnjevanju lastnega programa

Predsednik opozicije Janez Janša je interpelacijo pričel in končal z besedami poslanca italijanske narodne skupnosti Roberta Battellija, ki je dejal, da “tisti, ki lahko nekaznovano izprazni državne banke, lahko napolni tudi večino v vladi in državnem zboru.” Kot je opozoril prvak opozicije, je večina odgovorov na interpelacijo popolnoma mimo, saj so koalicijsko pogodbo na nekaterih ministrstvih vzeli v roke prvič po dveh letih. Pred dvema letoma je koalicija podpisala koalicijski sporazum in oceno stanja, ki je bilo točno. “Nenavadno je, da sta to oceno podpisali tudi dve stranki, ki sta bili tudi prej v vladi,” je povedal Janša.

Po mnenju Janše je večina prikazanih uspehov vlade dobro delo piar agencij ter dragih infografik, realni podatki pa so povsem drugačni. Raziskave mednarodnih inštitucij kažejo, da je zaupanje v vlado padlo za 30 odstotkov v primerjavi z letom 2007. Na lestvici OECD se je Slovenija znašla na zadnjem mestu. Podobno je pri neto dolgu na glavo prebivalca, ki je zadolžen že za 30 tisoč evrov. “Ko se vlada hvali z dvoodstotno rastjo, je to v denarju samo toliko, kot damo za plačilo obresti, od rasti pa ne ostane nič za investicije, prav tako je Slovenija izgubila 70 odstotkov evropskih investicij. Tudi podatki OECD o socialni državi in minimalni plači kažejo, da je Slovenija med najslabšimi. Pri zaupanju v sodstvo pa smo med 28 državami EU na 24. mestu. Prav tako je Slovenija na prvem mestu po davčnih obremenitvah,” je dejal Janša.

“Vlado je potrebno opozoriti, da ustvarja ugodno poslovno okolje in ne da se ukvarja s posameznimi investicijami. Od vseh obljub jih je po več kot polovici mandata uresničenih zgolj 10 odstotkov,” je bil kritičen Janša.

Janša je še opozoril na vladno strategijo razvoja do leta 2030, ki jo je vlada sprejela na začetku mandata, in jo označil za stihijo. “Ne terjamo od koalicije in vlade, da izpolnjuje program SDS, temveč da izpolni to, kar so sami obljubljali slovenski javnosti. Ko ni načrtnega dela in se tava, je tukaj stihija. Vse, samo da ni merljivo, in obljublja, da se zakriva razlika med besedami in dejanji,” je še povedal vodja opozicije.

Evrobarometer o medijskem pluralizmu in demokraciji. Med 28 državami EU je Slovenija povsem na repu.

Evrobarometer o medijskem pluralizmu in demokraciji. Med 28 državami EU je Slovenija povsem na repu.

Bančni kriminalci zapolnili cel državni aparat
V okviru javnofinančnih spodrsljajev je Janša kot prvi izpostavil fiskalno pravilo in vzpostavitev fiskalnega sveta, ki ga zahteva ustava. “Govorite o pravni državi in spoštovanju pravnega reda, vi pa ste predložili proračun za 10 milijard brez mnenja fiskalnega sveta, ki je po ustavi obvezen.”
Prav tako je Janša opozoril na obljube, da bodo v vladi storili vse za preiskovanje bančne luknje. Namesto tega so po Janševih besedah tiste ljudi, ki so skopali bančno luknjo, zaposlili na vseh ključnih mestih, tudi v kabinetu predsednika vlade. “Cel aparat dveh tajkunskih bank se je prelil v aparat slabe banke. Tako terjate to odgovornost,” je povedal Janša in spomnil, da je Milan Kučan že ob 10. obletnici dejal, da je rop bank nacionalni interes.

Cerar o vodi in zelenih gozdovih
V odgovoru na interpelacijo je predsednik vlade Miro Cerar dejal, da interpelacija ni potrebna, saj vlada o svojem delu vselej poroča Državnemu zboru. Prav tako je dejal, da je bila država v stihiji v prejšnjih mandatih in ne sedaj, ko je vlada stabilizirala politični prostor, saj naj bi bila v krču. Kot je povedal Cerar, je izpolnjevanje koalicijskih pogodb v večji meri drugačno, kot je bilo prikazano s strani opozicije, saj se koalicijski sporazum izpolnjuje. “Ko smo prevzeli državo, je bila ta v hudi krizi,” je dejal Cerar. Med drugim se je pohvalil z izboljšanjem stanja javnih financ, zmanjšanjem primanjkljaja, uvedbo davčnih blagajn, depolitizacijo Slovenskega državnega holdinga in državnih podjetij. Po njegovih besedah se je v času njegove vlade zaposlilo 50 tisoč mladih, več denarja namenjajo za raziskave, razvoj in turizem. Kot velik uspeh je izpostavil tudi zapis pravice do vode v ustavo.

Več sledi …

 • Duhec

  Vse lepo in prav, vse povedano drži. Da pa nimaš vsega črno na belem, ko sediš z njimi 20+ let, ko si bil pred. vlade, ko si mel notranjega ministra, direktorja Sove, je pa vredno pomilovanja al je pa bistvo drgje.

 • Viktorh

  In, vse to, kar in kako dela vlada, JE STIHIJSKO.

 • francelj3

  Zaposlili 50.000 mladih? Ja, vsi, ki so se zaposlili med cmerarjevim mandatom, so se zaposlili v Avstriji, Nemčiji ali na drugih celinah. Od tam jih ne bo več nazaj, saj niso nori, da bi s svojimi otroki hodili nazaj v Slovenijo plačevat komunistične bančne rope..

  • resnicaboli

   A je ta res tako butast da ne vidi da so se zaposlili v tujini ali misli da smo vsi norci in da to ne vemo??

  • totex39

   Točno tako, samo nekaj na pamet natolcujejo, naj pisno argumentirajo kje so te mladi zaposleni.

   • totex39

    Ravnokar je g.Janša zahteval pisni seznam, kje so zaposlili 50.000 mladih.

  • von Rhein

   Sorry za ponavljanje.Od same jeze sem takoj napisal mnenje, šele nato bral kaj je bilo prej napisanega.

   • francelj3

    Nič hudega. Večkrat je napisano, bolje je.

  • samsara

   Izvoz davkoplačevalskega denarja, znanja, mladosti, prihodnosti, raznarodovanje, hkrati pa doma potujčevanje, ropanje, manipulacija ljudstva.
   To znajo in to delajo udbokomunisti že 3/4 stoletja.

 • antimur

  Kako pokvarjen in lažniv je ta kučanistični podrepnik Cerar, je že skorajda neverjetno. Ko sem danes spremljal njegovo hvalisanje in laganje, bi se najraje odpeljal v parlament in mu jih naložil nekaj krepkih čez njegov pošvedran mavel. Ta baraba dokazuje, da so potomci naprednejši od prednikov. Stara Cerarka je namreč trdila, da vsaka svinjarija ni kaznivo dejanje, tamladi cepec Cerar je šel še dalje. On namreč vse počne tako, da nobena svinjarija in kriminal niso kaznivo dejanje, seveda, kar se tiče kučanističnega krdela.

 • Olga

  Program so Cmerarju napisali ilegalci, ki vodijo to lutkovno gledališče! Na oblast je prišel nezakonito, s politično zlorabo sodstva, za odstranitev sposobnega političnega nasprotnika! Na “oblasti” je, da ščiti krajo s strani mafijskega Kučanovega omrežja! Vendar ga to NE ODVEZUJE KAZENSKE ODGOVORNOSTI za NEZAKONITO DELO in KRAJO!

  • Vera

   Cerarjev zagovor me je žal spominjal na leta do 1980 in še do 1990 , ” čisto po diktatorsko ” !

 • von Rhein

  Zaposlilo se je 50 tisoč mladih. Je povedal koliko izmed teh se je zaposlilo v tujini?

  • Vera

   Na desettisoče . :(

 • tzt

  Simona Kuster-Lipicer mlati prazno slamo. Blablajanje v luno. Na konkretna vprašanja nobenih odgovorov. Same prazne besede in pamfleti namenjeni njihovim bebavim podpornikom. In svojim besedam pravi Velike besede. Pa ta je za v Polje na zaprti oddelek.

 • francelj3

  Nikakor ne. Res je sicer, da nima pojma, o čem kdo govori, vendar tudi ni treba, da bi vedela, saj je samo vodja rokodvigovalnega glasovalnega stroja. Ni ji treba vedeti, o čem glasujejo, vedeti mora samo, ali je cmerar rekel, da morajo biti za ali proti.

 • Anton

  ..upam predvsem pa verjamem , da bo ta interpolacija ogledalo aktualne vlade ljudem,da bo marsikateremu odprla oči. To je pa tudi navsezadnje namen te interpolacije, kar je izpostavil tudi Janez Janša.

 • tomven

  Neizmerna aroganca, napuh, napadanje vsega, kar nakazuje na to silno nesposobnost vlade, ter osebni napadi in obtožbe za vse tegobe v mandatu vlade JJ, so bili rdeča nit cmokačevega nastopa…
  Cmerotove laži, kako je ta vlada znižala nezaposlenost, povečala investicije, zmanjšala zadolženost, skratka naredila življenje ljudem mnogo bolj znosno, kot je bilo prej, pa so poseben razlog, da sem prešaltal sejo, ker mi je šlo na kozlanje od vsega. Kot da nihče od nas ne zna šteti do tri.
  NEVERJETNO!!

 • črnaovca

  Si cer je ta interpelacija in 16 ur trajajoča razprava ena velika neumnost a ima eno dobro stran. Janša se je po dolgem času prikazal v Parlamentu

  • Duhec

   Zakaj bi bla interpelacija neumnost???

 • von Rhein

  Upam,da bodo nekateri končno le ugotovili ,da Cerar ni uradnik,ki se malo zapleta in poslušno izpolnjuje navodila.Je nizkotna hinavsko potuhnjena baraba,ki ne pozna morale,resnice,niti vljudnosti. Samo tukaj sledim kaj se v DZ dogaja,bral pa sem intervju v Večeru.Enako kot tisti z Maslašo ni bil zaklenjen,glede na to da za vsak butast vic zahtevajo plačilo.

 • Olga

  To kar bere gospod Tanko je vse SRHLJIVO RES! Gledam policijsko blondinko, ki topoumno čepi tam zadaj in piše SMS-e! Brenčička se nekaj reži….Klemenčič je slikal in šel…. (ali kdo od “pravovernih” na tem portalu, beležijo prisotnost?!) Vsi do zadnjega sodijo na DOB!

 • sončnica

  ..ej!!…a je bavči vaš?…če ni,potem opozorite jožeta,naj ne klesti bedastoč…

 • sončnica

  ….dejte no…!porka duš…za interpelacijo bi morali v prve vrste poslati SDS.ove najudarnejše poslance….jože pa cecva,da ga človek več poslušat ne more

  • Duhec

   Kdo pa so najudarnejši???

   • sončnica

    ….pismo,tisti,ki vsaj govort znajo dobr…..

    • Duhec

     Haha… ok. To se pa strinjam… sam a veš, v opoziciji jim nič ne manjka. Desne net ovce si pa nočjo priznat resnice.

     • sončnica

      ..se strinjam….apak tanko je res samo še za v penzijo……teh ovčic je pa
      vedno manj

     • Duhec

      Lol… penzija ne bo 4000 evrčkov.

     • sončnica

      ..bo pa jurja in pol….v odnosu do slovenskih revežev,ki s penzijami životarijo in njegovih rezultatov dela…tumač

     • Duhec

      Vprašaj ga, če se mu zdi tumač???

     • sončnica

      ….seveda ni in ne bo….zato se pa svaljka v parlamentu….

     • sončnica

      ..no,vsi sesvaljkajo v parlamentu….90 svaljkačev

     • tomven

      Ej dami, danes sta pa v formi :-)

    • von Rhein

     Ko pridemo na temo govora mi gre na jok.Tako pogrešam Školjča.

     • sončnica

      :-)

 • sončnica

  Duhec

  eno uro nazaj

  Vse lepo in prav, vse povedano drži. Da pa nimaš vsega črno na belem,
  ko sediš z njimi 20+ let, ko si bil pred. vlade, ko si mel notranjega
  ministra, direktorja Sove, je pa vredno pomilovanja al je pa bistvo
  drgje.
  *******************************

  ….vse povedano…

  • Duhec

   Ja…. zato pa trdim, da popolnoma vsi sodelujejo v izdaji.

   • sončnica

    ..a veš,koliko časa že tupim isto?!?…pa folk še kar ne spregleda…

    • Duhec

     Haha… če ne smejo, ne morjo. So pa ja vsi v strankah in morjo gobcat kokr od njih zahtevajo.

 • Duhec

  Vsaj dons si bojo levi in desni zaslužli plačo… pol pa do volitev spet nič od nič.

 • sončnica

  …oooo,kriiiizaaa….še en ,komaj pismen….

  • tarantela

   Ta vsaj na črticah ni…

   • sončnica

    ..ja…pa bi blo boljš,da bi bil…..a ga poslušaš?…pa kdo voli take vole?

    • tarantela

     A si poslušala Janšo?

     • Duhec

      Janša ne laže. Pazi pa kolk in kaj pove… no pa smo tam.

     • tarantela

      Nisem njegova volivka, pa sem trpela ob tem, ko ni našel besed ob svojem govoru. Presledki med besedami so bili neprijetno mučni.

     • Duhec

      Vsi izbirajo besede… zato pa najraj berejo. Ma golazen…

     • von Rhein

      Berejo,če znajo.Nekaterim se pošteno zatika.
      p.s. če ne zamešajo listov.

     • sončnica

      ..škoda…zanj!!

 • sončnica

  ..za katere spremembe si prizadevate…jurša?!?….za višje plače posrancev…..

 • Duhec

  Desni ukradejo 1000 evrčkov, levi milijonček in oboji ploskajo z ušesi, ker neki zravn plače za vegetiranje v parlamentu pa vseen je. Nemogoče je pokrast milijarde, da neb vsi vedli… ko so pa iste face. Jaa… si bote moral priznat. Tud to, da vas majo za idiote…

  • von Rhein

   Po moje so tiste fantiče z modrčki nahecal,da bo kmalu spet sluzavi predsednik.Pri njem so modrčki gratis.

 • Duhec

  Pogrešam desne moške čenče…

  • sončnica

   ..počak…..zej kuhajo kosila…ni cajta….žene bodo ob dveh in petnajst doma….

   • domovina mili dom

    Normalno, zdaj ženske nosijo hlače, dedci kikle, njihovi moški mladoletni potomci še modrce po vrhu. Res ta prav žur.

   • von Rhein

    Tiste,ki niso službeno odsotne ali celo v tujini.

 • sončnica

  ..jao,jao…..bohseusmil….kaj se to valja po parlamentu!!!
  ej,če janša še kdaj zmaga na volitvah….bo desus ziher v koaliciji…ane?!

  • Duhec

   On bi vzel kogarkol, njega pa noben… več.

  • Olga

   Ne, Janša bo dobil večino!

 • sončnica

  aaaaaaauuuuuwwwaaaa…..zej pa še en trobezljač…..jest grem k sosedu
  na en šnops….!!

  • karpelec

   Pa na zdravje!

  • von Rhein

   Ne preveč,sosed je nabrušen.

 • domovina mili dom

  Opozicija s konkretnimi dokazi. Vladni posamezniki o konfucijski megli.

 • janez.pokoncni

  Pravkar je svoj bluz končal Fanc Jurša. Komunjara, ki je končala šolo za notranje zadeve v Ljubljani in srednjo šolo nekje na Hrvaškem. Mene je bilo sram poslušati. Večjega vola človek res težko sreča.

  • domovina mili dom

   Ta še brat ne zna, kar mu drug napišejo

  • janez.pokoncni

   Mater, minuto za odhodom Jurše iz govornice, je z demantiranjem zadnjega stavka mojega prejšnjega posta več kot uspešno začel Han.

  • tomven

   Res je, ta ogaben zavaljenec je take nabijal, da je bilo tudi mene sram poslušati…

 • totex39

  Vau, kakšne famozne besede iz strani modernega centra, govorijo o samih preseških svojega dela in da bodo še nadalje gradili nove temelje, ko to poslušaš ti lahko gre na bruhanje.

  • domovina mili dom

   Njihovi presežki so zakonodaja o zaprtju in cenzura medijev. Skratka vse, da spravijo Slovenijo nazaj v socialistični pekel.

  • karpelec

   Simonca je znesla jajce, na koncu pokokodakala in s perutnicami pomešala zrak.

 • sončnica

  ….ej….sem ga že ruknla….po moje bo treba še kakšnega,če bom hotela še spremljat tistile cirkus za rajo…..no,če janša še kdaj zmaga na volitvah….bodo rdečeglavčki s hanusom vred,tudi v koaliciji…??

  • Olga

   Na Dobu!

 • sončnica

  …folk vas ne prenese…a vam je jasno?!?

 • sončnica

  ..seveda ni ena vlada odgovorna,da slovenija in slovenci že puzajo…vse so…VSI STE!!!

  • Olga

   Vseglihar! Janševa je vladala samo en mandat! Pa razmislite!

 • domovina mili dom

  Severna Koreja, Venezuela, Cuba, kaj hočte boljšga. Kdor se ne strinja z demokracijo in svobodo na sploh in želi čakati na skret papir in kruh v vrstah, mu plačam enosmerno vozovnico v ta raj na zemlji

  • Olga

   Tudi jaz se pridružujem! Bom podprla nakupe enosmernih vozovnic!

 • sončnica

  ..dej,han…pejt še kakšne tri ure oddremat….

 • Rožle

  PŠŠŠŠ..TIŠINA !!!.
  Govori g.Janez Janša… eden in edini …
  ki ga Slovenci priznavamo za svojega voditelja na poti v demokracijo…

 • Kučko pod pručko

  BRILJANTNI UM

  P.S.: Velja za Janšo, da ne bo kak levak mislil, da imam Cmerota v mislih!!!

 • tomven

  Cerar: Prejšnje vlade so se izkazale za nesposobne zagotoviti stabilnost, je povzel in dodal: “Bili smo v krču, ni šlo naprej, zato sem tudi sam vstopil v politiko.”
  Še en bebo, ki je prevzel božje poslanstvo v cmerarjevi obliki. Za posrat!

  • samsara

   Sesljajoči küčanov mesija.

 • sončnica

  …janša….zujf si ti sprejel….s socialno…bruhaha… koalicijo vred….vzeli ste priviligirane penzije,za katere ste vedeli,da jih boste morali vrniti…najebali so pa tisti,ki imajo več otrok,upokojenci z najnižjimi penzijami….itd….minister je bil čuveni in neverjetni svetilničar,sekretarka pa svaljkačiča kopačka…olvejs kod korita..jp

  • Vera

   Napaka ! Zamenjala ste ministra , ki ni bil v Janševi vladi , zato raje nič ne pišite, če ne poznate vseh vlad od leta 1992 .

   • sončnica

    ja,res je…minister vizjak…..zakon sprejet

    40 Uradni list RS, št. 40/2012
    z dne 30. 5. 2012…
    janša vlada od februarja 2012-začetka leta 2013

 • Duhec

  Gospod Križanič, gospod Han, gospod, gospod bla bla. O kakih gospodih Janša serje??? Kako je lohk nekdo, ki ga baje ne spoštuješ, zate gospod?! Kaj je to?! Laganje, zavajanje, hinavščina… kaj?! Vse sterat v pm in amen… gospodje, bruh.

  • von Rhein

   Veš kaj Duhec,dovolj ga je že koštalo,ker je uporabil pravilni naziv.Da ne bo dražje malo blefira.

   • Duhec

    Ja sej to je…. dost je blo blefiranja, ne gre več. Čas je za nove korake, poti…

 • Rožle

  AB vas je že rešila….zdej vas bo pa še Cmerar….!
  Je včeraj vsemogočni verski pravnik z visoko etičnimi načeli..
  zatrdil g. Slaku ..na kurjem TV.

  • samsara

   Ob takšnih rešiteljih in zaščitnikih, sovražnikov niti ne potebuješ.

   • Rožle

    Včeraj so ga še podporniške Kure ujele na laži….

    • samsara

     Sem nekaj spremljal preko spleta v živo…
     Slučajno naletel in pogledal.

 • PIA PlA

  Ta vlada se vede kot neuravnovešena pubertetniška prostitutka. Pri najmanjšem opravilu tarna, da mora narediti vse sama, a ni nikoli nič narejenega. Ima še premalo razvite sposobnosti za reševanje težav, predvsem pa potrebuje svoje starše – beri strica iz Murgel.

  • tasilo

   Ta pubertetniška kurbica je za svoja leta čist’ preveč kosmata.

   • PIA PlA

    Res razdirajo same kosmate in debele, da ne veš, ali bi se smejal ali bi jokal ali pa bi se ti vse skupaj samo gnusilo.

 • Ruggedplant

  Cerar ima program??

  • sončnica

   ..ja vprogramiran….

  • tohuvabohu

   Ima program razkroja Slovenije.

   • Ruggedplant

    No, to mi je bila edina asociacija ob protipomenkama “Cerar-program”.

    • von Rhein

     Meni pa USB ključek.

     • Ruggedplant

      Rečeva raje velika disketa (1,2Mb).

     • fmg9

      ++++++++++ :))))))))))))))

 • sončnica

  ….gospod cerar??…ma dej,janša….nehej!!

  • tohuvabohu

   Ku.čan je tudi gospod. To je že, odkar je postal del totalitarnega partijskega aparata.

 • Mojca pokraculja

  Madona dons bo pa “kurzschluss” na tem portalu. Janša, Cmerar, Brglez, Meister….Han, Jurša…
  dichtunge so čist fuč !

  • Olga

   Vseglihar-ka?

   • Mojca pokraculja

    Ne štekam ! Zakaj bi bla vsegliharka, če se pohecam ?

 • sončnica

  …omarijapomagaj…še židan…mene bo fršlok….

  • Duhec

   Zdej sm jih še jst začela poslušat. Upam, da ne dobim popadkov.

 • samsara

  Kaj tov. Počivalček bo tudi kaj modrega povedal, ali pa je nemara preveč utrujen?

  • Vera

   Dobro bi bilo, če bi človek s takim priimkom ( Počivavšek ) nam vsem dokazal kaj je naredil za slovensko gospodarstvo . Vem , da NIČ , s čim se strinjajo tudi vsi gospodarstveniki .

  • Olga

   Zanima me, če ve, čigava je Špela?

   • samsara

    Le kako naj bi on kaj takega sploj vedel. Kaj šele slutil?
    Dej nehi no. Ne ga matrat s takšnimi vprašanji.

 • sončnica

  …ob taki politiki slovenija in slovenci sovražnikov ne rabimo

 • tomven

  Med poslušanjem židana sem malo prešaltal na Planet TV, kjer je Alo Alo… pa ni dosti razlike.

  • samsara

   Poslušati in gledati slednje, je za moj okus neprimerno bolje ;-)

 • Juhica SDH

  Cmerko, kaj pa delate z NLB, everčke odvažate, hitro, hitro, čas se izteka.

 • Duhec

  Židan… sedi 5, za nakladanje. Ta je šolski primer, ko iz štale uletiš v parlament… in postaneš gospod.

  • Olga

   tovariš, z malim t!

   • Duhec

    Na k* mi gre ta pujs. Vseen kaj je… tovariš al pa gospod.

    • von Rhein

     Pujs,dobra primerjava.Poglej oči pujsa,ko pride čas,da ga potegnejo iz njegovega doma.Ta pa tudi enako gleda,ker ne ve kdaj bo čas klobas.

 • quetal

  Ma kaj lakho tega bebca Hana nekdo odstrani, prosim! Ta clovek dobesedno zali inteligenco se tistih najbolj prbitih levicarskih ovc v Sloveniji

 • Duhec

  Vsak si zasluži vsaj eno na gobec….

 • Rožle

  Štrukelj:
  “Pri predsedniku vlade smo dobili zagotovilo, da je ministrica zadržana na nekem drugem sestanku.
  Ta čas je pa ministrica pravzaprav parafirala dogovor je šokantna novica.
  Midva sva res verjela predsedniku vlade, da je ministrica nekje drugje in zadržana”

  Slak..:
  “G. Cerar ste mar želeli ukaniti g.Štruklja ?”
  ************************************************

  Naših dragih levih lažnivih kljukcev in marmeladarjev…ni videti konca …

 • tohuvabohu

  Koprivnikar: pred dvemi leti! Čestitam za lep jezik.

 • quetal

  Pa kaj bodo ti trotli iz vlade pocasi POVEDALI, KAJ SO NAREDILI V ZADNJIH 2 LETIH???!!! Lahko prosim kaksno presentacijo in kvantitativna ocena dosezenega?

  • tohuvabohu

   1. Trudimo se za …

   2. prizadevamo si za …

   3. zavzemamo se za …

   4. preučujemo zadeve

   5. prenavljamo zakonodajo

   6. naslavljamo probleme

   7. koncipiramo razvoj

   8. gledamo v prihodnost

   9. garamo od jutra do večera

   blablablablablablablablablablablablablablablablablabla
   blablablablablablablablablablablablablablablablablabla
   blablablablablablablablablablablablablablablablablabla
   blablablablablablablablablablablablablablablablablabla
   blablablablablablablablablablablablablablablablablabla
   blablablablablablablablablablablablablablablablablabla
   blablablablablablablablablablablablablablablablablabla

   • Duhec

    Skrbni so za popizdit…

    • tohuvabohu

     SMC = Skrbna Muca Copatarica

   • ney

    ++++++++++++++++++++++++++++čista 10

 • Duhec

  Opazi se, da jim v parlamentu nič ne manjka… hahaha…. kaj ste izvolili?!

 • Rožle

  Včeraj je vsemogočni Cmero spet rabil čas pri novinarju Slaku…..že videno…
  Deja vu …pa to..

 • samsara

  Spet reklama s tipom pokritim s titovko, na kateri je komunistična rdeča zvezda, pod njo pa trobojnica brez oznak/simbolov. Naslov reklame je OKUSI 2017.
  Enkrat sem že protestiral in terjal pojasnilo/opravičilo, zdaj pa vidim da je to praksa judežev na Novi24TV.

 • Stajerka

  vuf……kere nore gobe so danes servirali SMC…….svoje volivce odkrito proglašajo za 1.-vrstne idiote…….baje Cerar in ministri delajo 24/7, poslanec SMC ful ponosen in mu je vladajoča ekipa inspiracija in edini smisel njegove biti na zemeljski obli……hahaha, kaj vse mora prenašat slovenska zemljica…….

  • domovina mili dom

   Kdor ima probleme z dihali, pulmologi za današnji dan priporočajo nošnjo zaščitnih mask. Megla in žveplene pare, ki jih danes izpušča aliansa razglašene koalicije. Njihov moto je, le vkup se držmo, da se ne izgubimo.

   • Stajerka

    v dvorani se držijo fkup…..medtem prebiram, da se na veliko fajtajo glede včerajšnjega parafa z zdravniki…….hahaha, prej ko bo konec interpelacije oz. bo spisan zapisnik in magnetogram, bo vlada v franžah…..in Cerar bo naslednji na kupu odvrženih fsranih gat…….

    • domovina mili dom

     Vlada bo padla, tik pred izdajo imen o bančnem ropu in zdravstveno udbovski mafiji.

     • Stajerka

      ja, z izgovorom javnega sektorja…….Štrukelj že brusi pete…….

 • Duhec

  Sploh se ne opazi, da niso prjatli… to je rezultat, ko se grejo goveda diplomacijo.

 • totex39

  Janša ni samo odličen govorec, namreč vse kar pove je resnično in to dokazuje z argumenti, medtem ko koalicija pa ravno nasprotno, samo nekaj na splošno trobezljajo.

  • Duhec

   Veš kaj…. pokradli so milijarde, nekaznovano. Kje so dokazi, prijave, obsodbe?! In zdej isti pajaci o skrbi za drugorazredne… zakaj??? Ja, ker majo podporo idiotov…. gleda te v oči, obljublja in obira. Večina pa ploska…. pa tega ni nikjer na svetu.

  • Olga

   +++++++++++ se v celoti strinjam! Ubogi Cerar je prišel v pozicijo, da bo moral spet jecljati pred Janšo tako, kot na Hanzi pred leti! Le kam se bo skril? Mu bo Milan iz ilegale napisal govor?!

   • domovina mili dom

    Ima slušalko v ušesu. Modernejša oblika comunikacije med igralcem in prišepetovalcem.

 • quetal

  Bravo, kosarkas bo sedaj govoril! Inteligenca na nivoju! :))))

  • tohuvabohu

   Izdavil je, da ta vlada ne more delati, ker jo ovirajo
   – interpelacije SDS
   – poslanska vprašanja SDS
   – begunska kriza
   Kaj se potem greste oblast, bedaki?

   • quetal

    Dela v hramu demokracije in ga moti, da ljudje sprasujejo?? WTF :D Ti bedaki koaliciski bi lahko danes izkoristili dan in predstavili nadzorno in kvantitativno torej trivialno svoje dosezke. Namesto tega spet tolcejo po opoziciji

  • Vera

   Košarkar ne more biti politik , kot politik ne košarkar . Tvezil je samo kje so bili z Erjavcem, kam bodo šli drugo leto . To nas ne zanima, temveč konkretne izboljšave za delavce , mladino in za upokojence !

 • Rožle

  Mislim, da Kuram sledi živčni zlom….Tovrstnih člankov jim ne zmanjka
  ************************
  “So ruski hekerji vdrli v računalniški sistem? Demokrati želijo ponovno štetje glasov..”

  • Stajerka

   hahaha…..v Sloveniji je Janša, v Ameriki je Putin……levaki pač nikjer NISO pripravljeni priznat nesposobnosti in lastne neumnosti po Einsteinu….. :)))

 • Duhec

  Levim neb nikol uspelo, če bi bli desni sposobni, pošteni in enotni…. pa lohk nakladajo kokr jih je volja. Zdej je tko prepozno…. bolš več ne bo.

  • domovina mili dom

   Bi,bi, sam so še vedno volivci tisti, ki nasedajo socialističnim parolam.

 • Olga

  Tisti, ki je bil v preteklosti v stranki Alenke Bratušek, prihodnost vidi v Desusu, sedaj je menda “samostojen”, ugotavlja, da inerpelacija škodi delu vlade in da ne ve v čem je smisel interpelacije??
  Delu vlade ni možno škodit, ker ne dela nič! Namen interpelacije pa je, da lahko opozicija prenese vprašanja drugorazrednih državljanov tem lutkam in da cela Slovenija vidi, da je Cesar nag!

  • domovina mili dom

   Zgleda, da to interpelacijo gleda veliko državljanov. Upajmo, da bo tisti nepoškodovani del mozga začel delovati in bodo volivci zaznali, da so jih kočar žejne prek vode peljali.

   • Olga

    Tudi jaz srčno upam! Takih arogantnežev in bedakov nima nobena normalna država! Kakšna “elita”!??

    • domovina mili dom

     Kakšna elita? Elita botoksa.

 • Kučko pod pručko


  Kučan pred dvema letoma

  Volite sina od Zdenke naše,
  cedil se med bo poln paše,
  postali nova bomo Švica,
  na mizi pir in slastna pica.

  Da Cmero o vladi pojma nima,
  tamalga sploh nič ne zanima,
  samo da ne bo spet desne vlade,
  pa če država vsa propade.

  • Rožle

   Vera Mejak…
   :**********
   “Bom kar povedala…mama od tegale ljubega predsednika vlade moja sodelavka pet let je bila moja sodelavka
   na tožilstvu v Ljubljani.
   Najbolj dvolična ženska kar sem jih kdaj imela in sodelavka. Pa se takrat tega nismo zavedali potem, ko pridejo
   posledice, ker veš, da te tožari verjetno na ZK-ju pri Kučanu pa sej sta bila vendarle sošolca…a ne…
   Smo dobili po glavi vključno z mojim šefom.
   “*********************
   Itaq…Jabolko ne pade daleč od drevesa…

   • Kučko pod pručko

    Poslušal sem Vero. Vsem, ki je niso, naj si v Arhivu RTVSLO ogledajo Pričevalce ..

    http://4d.rtvslo.si/arhiv/pricevalci/174343090

    • PIA PlA

     Tudi sama sem jo poslušala. Odlična je. Dobro razmišlja in nima dlake na jeziku. Prijateljica Nataša ima vikend na Tenerifah, pravi, da je Vera taka tudi v resnici: temperamentna, odločna, prodorna, odrezava in pogumna. Bolj butastega pripravnika kot je Ferlinc ni imela. :D Čestitke.

 • RealRevolution

  To je predrabljane…Ne zaleze pri butastem ali lobiranem cloveku.
  Zmagat treba na volitvah z boljso kampanjo.Se iz svoje stranke treba mal prepucat politike pa dat ljudi not ki bojo govorili direkto in jasno.Ne varljivo…
  Da nebo pomote,izkusene bi pustil not saj so jasni in direktni.Kot npr:Gorenak in se…
  Izobrazba nima nobene zveze z inteligenco.Pamet in modrost pa se majo taki majn saj rabijo zajebeno zivljenje od prej,da se jim zaklad napolni.
  To se lahk sam prek SDS-a naredi,druge stranke se za pogledat niso.
  Mogoce se bo kdaj zbudil kralj Matjaz da bo zelo odlocen kaj naredit.Mogoce so ga madzari dobili-Orban?

 • nevtrino

  Žal pa neverjetno ogromno volilcev na Slovenskem ne pregleda in prebere programov, temveč samo volijo nekakšne obraze …

 • Olga

  SD, sporočamo vam, da imamo dovolj razuma, da vas ne bomo volili! Vi in vaša vladna koalicija berite sami Potrča, poiščite zdrav razum in se poslovite častno, dokler vas ne bomo mi postavili na smetišče zgodovine!

 • Stajerka

  hahaha……Vilfan, naredo si DUPLO TEHNIČNO…..na vse pretege elaborira delo svojega šefa Erjavca, kot je še nedaleč nazaj pel hvalospeve Jankoviću……prav pozorna sem bila ali bo imel moški organ, da bo omenil in zagovoril tudi kakšno afero na MZZ v času Erjavca, afere z konzulati, da o sramoti na nivoju arbitraže sploh ne pričnemo razmišljat…….nima jajc in nima obraza, je samo gumijasta lutka polna oportunizma……
  Škobrne ravnokar poje hvalospeve Židanu in čebelam……NISMO VSI DEMENTNI…..KDO je najbolj pljunil po čebelarjih????…če ne aktualna vlada????…..in še nekaj: SVETOVNI DAN ČEBEL je ideja in pobuda SLOVENSKIH ČEBELARJEV in NEHAJTE si pripenjat medalije, ki NE sodijo na vaša prsa…….

  evo, dajte jim to povedat v obraz preko kamer……vehamentnim levakom, ki ne zanjo druga kot s tujim mahat po koprivat in se sprenevedat ob vseh umazanijah in svinjarijah svetovnega kova v eni najmanjših držav na zemeljski obli…….
  SRAM je me, da v parlamentu sedijo takšni pokvarjenci, oportunisti in demagogi……če se gredo pošteno in odkrito igro, kar trdijo v kamero, potem naj bodo dedci kot šika al pa naj utihnejo in si naj NE delajo sramote pred narodom, ki jim nudi nezaslužene plače…….

 • sončnica

  …milčva lažeš,kot pes teče…..

 • sončnica

  ..pa kaj ona palamudi…o tipu,ki jez macolco razbil kipca v cerkvi??…sem gledala…ob izhodu iz cerkve so mu predvajalci posnetka zakrili fris…

 • Rožle

  A Cerarja res ni nič sram, ko že od samega začetka vladanja samo ministre skup zbira…
  Mar je to njegovo efektivno delo …s katerim se hvali ?

 • quetal

  Namesto da bi trotli povedali, kaj so dosegli, se ukvarjajo s tem, koliko vprasanj so opozicijski poslanci postavili njim v tem mandatu. Pa kdo je sploh ta kura v rdecem??

 • Duhec

  Janša deluje aroganten, ker nima več potrpljenja za idiote. Ampak… v stranki SDS mu nudijo premalo podpore. So pa tam… zaradi njega. Hvaležnost za kozlat.

  • tarantela

   Poslanci vejo, da nima smisla. Zafural je pa sam!

   • Duhec

    Pol se naj pa spokajo iz parlamenta…

    • tarantela

     So plačani, šihte je treba “odbit”, saj so sami hoteli tole interpelacijo.

     • Duhec

      Ne gre se za to… tam so in zahtevajo, pričakujejo se rezultati… ne pa da so kt crkjeni konji.

     • tarantela

      Dej, mal bremzi, bom s stola padla od smeha!

     • Duhec

      A se motim???

     • fikus

      Ja, kakšni komentarji pa so to ?

  • Olga

   Kozlajte! Sploh pa ne vem, zakaj niste na Hanzi?!

   • Duhec

    Če ne razumeš komentarja, se raj vzdrži repliciranja.

  • garfi

   aroganten je manipulacija

 • Duhec

  Velik pove tud dejstvo, da Janša ne sedi s svojimi poslanci…. ampak je raje sam. Ko bi se tega držal od vsega začetka… niso problem sam levi nakladači, tud desni so.

  • Olga

   Vam je kravata všeč?

   • Duhec

    Pa kdo si ti, da ti odgovarjam kaj mi je všeč???

    • Al Bundy

     Nekam huda si danes ;)

  • garfi

   vsegliharska manipulacija

 • Olga

  Mrakova nalaga o migraciji mladih in dokazuje, koliko se jih je priselilo! Ne pove pa, da se izsiljujejo izobraženi, priseljujejo pa neizobraženi, ki jih bo Slovenija morala živeti! Šteje sem tudi “migrante brez spremstva”?! Mislim, da so “huda” perspektiva za Slovenijo!?

 • Duhec

  Janša si ne zna izbrat ekipe… s takimi kot jih ma, nima šans.

  • Olga

   Take, kot Ljudmila je izbrala in pri Kučanu pristala? To bilo bi vam povšeči, da postali bi rdeči?!!! Prozorno!

   • Duhec

    Nehi no… res nič ne razumeš.

    • fikus

     Razloži bolj konkretno !

  • garfi

   ti nimaš šans

 • Duhec

  Če bi mel desni kaj med nogami, bi protestirali…

 • VERZIFIKATOR

  Mito Celar

  POSEBNE POTREBE

  Vsak potrebe ima posebne,
  sploh pa vsak otrok je tak,
  ta živahen, drug kroták,
  saj razlike so potrebne.

  A problem je, ko odrasel
  je potreb še poln vedno,
  problematičen izredno,
  ta otroštva ni prerasel.

  Enega poznamo dečka,
  počesan kot šolar pridno,
  pa očala, da bo vidno,
  ko sam sebi redno všečka.

  Všečkanje nadvse mu godi,
  rad za všeček se počeše
  in pred kamero zapleše,
  dobro le o sebi sodi.

  Kdo je ta fantiček mirni,
  z vedno pravo čisto mero,
  samovšečno vase vero,
  kaj poklici zanj primerni?

  Mu v otroštvu je postlano
  vsepovsod bilo s konjiči,
  oče bil je med goniči,
  s konjem dírjal kar v dvorano.

  Fant pa konjev ni ljubitelj,
  ni se vrgel po očetu,
  znašel v maminem se svetu,
  rad postal bi pomiritelj.

  Tam, kjer spore se pomirja,
  tam posteljejo mu mesto,
  tja prepeljejo čez cesto
  fanta, ki nikdár ne dirja.

  Da posebno je poraben,
  kmalu botri so spoznali,
  vlogo so mu takšno dali,
  da ostane nepozaben.

  Za igranje bo primeren,
  to spoznala je režija,
  dana fantu je vizija,
  v všečnosti je neizmeren.

  Vlogo prvo dodelijo
  kar čez noč mu režiserji,
  z njim se trudijo suflerji,
  da igralca naredijo.

  Res na odru se prikaže,
  pravijo, da je moderen,
  egocentrično mizeren,
  in podoba nič ne laže.

  Kot potrebe so posebne,
  tak je tudi naš igralec,
  statičen je mirovalec,
  takšne vloge so potrebne.

  Vloga je kristalno čista,
  le on sam še ne dojame
  žal potreb posebnih drame,
  kjer igra samo statista.

  Za realnost fant je slep,
  kajti z njim tako ravnajo
  kot z otroki, ki imajo
  kup posebnih pač potreb.

  • Nata

   Ha ??? Fant je slep ? Ni slep . To je samo izgovor , ker ga vodijo in komandirajo drugi . Zaradi svojih potreb !

   • VERZIFIKATOR

    Ah, kaj slep, lep bi moralo pisati, lep. V neposredni povezavi z glagolom lepiti.

    • Nata

     Mejdun ?? Lepiti ? To pa ne bo dobro . Težko bomo odlepili

 • PIA PlA

  Cerar: “Ko smo prevzeli državo, je bila ta v hudi krizi.”

  Bedasto. Države niste prevzeli, ker so jo že kučanovi ukradli in jo vam dali v upravljanje.
  ______________________________________________________
  Kako kaj kaže “najbolj etični” vladi, se še trdno oklepa svjih stolčkov?
  Kaj kaže na to, da jim bo opozicija odnesla stolček izpod riti, nam pa vrnila državo?

  • Mojca pokraculja

   No pa sej je vse povedu_ “prevzeli so državo” ! Nimajo kaj prevzet, oni so samo ivrševalci volje paralamenta, ampak tudi to niso, ker vemo, da vladajo drugi, te so pa samo v poziciji prevzema. In so se prevzeli….

   • PIA PlA

    Kot vidiš, razmišljajo, se vedejo in delujejo, kot da so državo prevzeli.
    Če samo pomislim, kako si ta “profesorska elita” deli denar, mi je kar slabo.

    • Mojca pokraculja

     Men tud. Definitivno se imajo za nadvlado, “mi” spodaj smo pa njihovi sužnji. Ni nam pomoči!

    • samsara

     Glede na dejstvo, da to državo uzurpirajo že 3/4 stoletja, se njihovo aroganco lahko razume. Seveda pa nikakor in nikoli odobrava. So rastli in se krepili in zdaj gredo proti razkroju…

 • antimur

  Pravkar gledam parlament, bolj bedastih in norih poslancev verjetno ni nikjer na svetu, kot so levaški kučanistični omejenci. Matič s svojim odvratnim glasom z besedo ne odgovarja na interpelacijo, ampak kot tele napada SDS in Janšo ter se nikakor ne odmakne od obdobja 2004-2008. Ta kreten je resnično popolni idiot.

  • koza

   ta dr.M-25, vedno, ko ga slišim, isto mantro trajba, bi rekla skoraj sovražno nastopa proti predlogom drugih, kot oni Horvat, samo da so proti, ampak še vedno ne odgovarjajo na vprašanja; Kopački se vidi, ko se zalaufa se ne ustavi s svojo statistiko, torej vse je o.k.; ampak FOLK se je treba med seboj povezovat, začet neke druge mantre delat mimo totih hajekov, malo po malo, ampak je problem v gnaru, ane, pa to ne tu doma delat, zunaj, tak jaz razumem tote v koaliciji, menjat državo ali ljudi, vprašanje je zdaj

  • Duhec

   Ja… zanimiv je.

  • samsara

   Kućoslovan pač.
   Iz falanfe kučahedinov.

 • rubec

  Poklical sem v vse umobolnice v Sloveniji in v vseh so mi zatrdili da Dr. Dragan Matić pri njih ni. A to pomeni da imamo pri nas umobolnico za katero ne vemo, pomožnosti zgrajeno celo na črno brez gradbenega dovoljenja?

  • fikus

   Men je soseda rekla, da je v DZ :)

 • Čakija Noris

  A da je Cerar imel program???

 • Kučko pod pručko

  Dragi prijatelji Nove. Danes ima praznik eden izmed nas in to je po avatarju sodeč resni mož s klobukom. V imenu vseh mu voščim

  VSE NAJBOLJŠE, DRAGI ANTONIUS!

  Prijatelj naš, bodi zdrav, tvoj pranik pa naj ti bo kar najbolj prijeten. Pa kakšnega zvrni na zdravje vseh, ki se borimo za boljšo Slovenijo!!!

  • tzt

   Kučko, če podatek drži se pridružujem dobrim željam.

   • Kučko pod pručko

    Drži kot pribito. Pa še malo bolj!!!

  • Olga

   Še pridružujem čestitkam!

  • indijanka

   Na mnoga leta, dragi Antonius..prilagam koš poljubčkov.

   • Kučko pod pručko

    Tako se pravi. Še koš poljubčkov od vseh poštenih Slovenk. Antonius si jih zasuži.

   • Antonius

    Indijanka draga, tvoji poljubčki so pa kar močno zazibali mojo mirno barko, ki počasi pelje v pristan.
    Tudi tebi v hvaležnost, zdravje in srečo bom nazdravil z žametnim.

    • indijanka

     Čin..čin v čast in veselje mi je, da te poznam.

  • Antonius

   Ah, Kučko, zdaj si me pa zbezal iz tihega preštevanja nabranih let.
   S teboj nazdravje s kozarcem žametnega okusa temnega.
   Kozarec dvigam tudi za vse tiste drage, ki se z nam trudijo za osvobojeno Slovenijo!

 • Olga

  Pojavila se je neka Muršič, ki z Marsa sporoča, da vlada dela dobro?!??????

  • fikus

   Klemenčiča ni več v DZ?

  • koza

   a tole KKK si že kdaj videla v kaki komisiji, trenutno govori o sodiščih, prvič vidim oz. slišim, pa kako hvali sodišča, evo novi na pohodu za stavko, ker tako delajo, da je kuj megla za njimi

 • Duhec

  Janša naj organizira proteste. Če bojo uspešni, hvala bogu. Če pa ne, pa se naj umakne iz politike, ker je škoda njegovega časa in energije…. noro, da si levi idioti v parlamentu dovolijo, da ga ponižujejo, desnim se pa ne lub niti odpret ust.

  • koza

   pa čuj ti, kolk klofaš pa samo nakladaš, daj idi na ulice, organiziraj, ali pa tudi ne, idi spontano tja kjer misliš, da bo efekt, se ti pridružimo, saj se ne rabimo dret, samo parole za transparente napiši, kartone in palce bomo že kje našli v gozdovih, pa gremo hodit, hodit, če misliš, da bo kaj, samo ti pazi nase, ok

  • von Rhein

   Ne vem kako si ti predstavljaš organizacijo protestov v režiji Janše in SDS. Po moje je nekaj takega nemogoče,tekla bi kri in sigurno še kaj več.Zakaj ? Spomni se surovih ravnanj ob koncu leta 2012 in začetku 13.,ko so rušili vlado Janše. Divjake so celo uvozili,nekatere začasno,nekateri so bili plačani po učinku. Še en primer,Kotnikova ul.letos. Na eni strani s slovenskimi zastavami,pesmijo,na drugi strani s primernim orožjem oboroženi branilci tekovina .Maskirani večinoma.In firbci,ki so se drli na nasprotnike z najhujšimi žaljivkami.Če bi prišlo do obračuna bi policija imela težave pri posredovanju. V Sloveniji je na žalost še vedno banditizem.

   • Duhec

    Ok… sam verjetn bo neki potrebno spremenit al ne???

    • von Rhein

     Veš kaj bi jaz najprej raz..bal.To pisunsko sodrgo.Od lokalnih poročevalcev do STA.

     • Duhec

      Nemogoče… majo kapital, pišejo po nareku.

     • von Rhein

      Pa fizično.Enega po enega.Primer Petek.

  • garfi

   pričakoval sem tvoje manipuliranje in upokojevanje Janše
   klasika leftardov

  • tarantela

   Bi organiziral proteste, pa vnaprej ve, da bi prišlo nekaj mandeljcev…

   • fikus

    Ali ti je to on povedal ?

    • tarantela

     Naredi poizkus!

 • Za Slovenijo

  Cmerarja je treba vun iz parlamenta zanest!

 • tzt

  Tile iz SMC tudi brati ne znajo. Da nič ne razumejo, je itak jasno. Čakam kahlonosca, da slišim njegove bravure :-)

 • VERZIFIKATOR

  Pravkaršnjica iz neke besedne dvorane.

  Dragan Zastavnik

  DRAGO BATIČ IN BESEDA

  K besedi se je priglasíl
  iz prvega oddelka fant,
  bíl se je kot sekundant,
  svojih pet minut dobil.

  Drago Batič kot govornik
  prvo branil je postavo,
  ni šlo fantu za zabavo,
  resen bil je, kot upornik.

  A kar Drago je povedal,
  vse bilo enako čisto,
  eno le besedo isto
  ves čas Batič je razpredal.

  J mu je kot glagol služil,
  J bil glavni samostalnik,
  J je rabil za pljuvalnik,
  z J-jem ves čas se je družil.

  Gre očitno za napako,
  saj le z J-jem besediči,
  J tako ga krotoviči,
  da spremina fanta v spako.

  Z J-jem Drago se spakuje,
  J neskončno ga nervira,
  J povsem ga zafrustrira,
  J se zgolj mu prikazuje.

  To beseda je pomožna,
  dregne neki me slavist,
  Drago Batič, tenorist,
  vsa porabi sredstva prožna.

  Dirigent ga opozarja,
  da ne more večno peti
  le v J-duru žvrgoleti,
  takt pa se preveč poudarja.

  Pa se končno Batič Drago
  druge spomnil je besede,
  za retorične je zglede
  sovo oponašal blago.

  Ni z njo dobro žvrgolel,
  kajti sovica skovika,
  Batiča pa silno mika,
  da kot kos bi ji zapel.

  Kos je namreč tisti ptič,
  ki ga najprej je spoznal,
  preden je glasnik postal,
  bil je kosovski fantič.

  Kos bil namreč je v družini
  prav enakovreden član,
  Drago pa še zdaj predan
  tej je ptičji rodovini.

  Mu zato gre vse na živce,
  kar na J se le začenja,
  Drago Batič se napenja,
  išče, najde iste krivce.

  Te, ki kosu niso dali,
  da bi v gozdu vladal večno,
  zanj izteklo ni se srečno,
  saj kljunaša so izgnali.

  Tukaj v gnezdu pa za seme
  je ostal naš Batič Drago,
  ki na J prepeva blago,
  brez talenta, z dosti vneme.

  Ker beseda se mu vsaka
  z J začenja in končuje,
  logoped že obupuje,
  češ, spet govorna napaka.

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + + + + + +

 • Nata

  Ne gledam , oz. ne poslušam vsega .
  Je pa dobro , da se govori , saj drugače res ne bo nič!
  Všeč mi je bila Janševa primerjava zanimanja Cerarjeve ekipe za naše probleme .
  Za pitno vodo je prišla ekipa – tutto completo . Tudi govorili so veliiiiiiiiiko !
  Za kaj drugega pa pošljejo enega ministra. Čas pa omejijo. Pa g. Breznik in potemkinove vasi ………..
  Bravo SDS . Imajo veliko sijajnih poslancev.

 • rubec

  Globoko smo padli da dopuščamo nekemu doktorju Draganu čifurju čifurskemu da nekaznovano sika proti Janezu Janši. Vsak narod ki da kaj nase bi ga zanesel ven. Čifurski čifur, to je vse kar lahko rečem.

  • Nata

   samo + + + + + + + + + + + + + + + brez komentarja

  • dob

   V obratni situaciji ne bi v Srbiji pršu niti do skreta.

  • Jefferson Vendski

   pol bo pa pizdil čez slovenačko ambasado ko se bo izgubil sredi Londona, pa mu ne bodo našli kdaj pelje vlak iz Oksforda v Stratford-upon-Sutjeska.

   • rubec

    Hehehehe, takvog te imam rad porkadush.

    • Jefferson Vendski

     me veseli da si se bio nasmijao

 • Duhec

  Ja… ko poslušaš leve, ti je jasno, da živimo v levi diktaturi.

 • tzt

  Jani bo popeljal svet modrecev v svet laži. Začel je obetajoče. Potem se zapleta s svojimi travmami že iz otroštva. Janez Janša mu očitno krajša spanec in onemogoča njegov intelektualni maksimus. Travmatični odnos do Janše mu bo zgleda celo skrajšal rok trajanja tuzemnega bivanja. Bluzi še o Trumpu. Kreten!

  Razumem Janija, trpi. Trpi do konca. Ni stavka, da ne omeni pomembnega Janšo, medtem ko buzija Janija ne omenja nihče. Seveda o ničetu se be bo nihčepogovarja in se z njim ukvarjal. Pri naslednjem sklica ga ne bo nihče več gledal niti poslušal. Bo kahle nosil? On upa, da ne, pa se moti :-)

  • Kučko pod pručko

   A je buzi???

   • tzt

    Jani? Deluje tako. Je pa podhranjen. V vsem.

  • rubec

   Jöni Mödörntermoforju dam prav ampak samo v točki, kjer trdi da bi Reinhard Heydrich če bi imel v Pragi na glavi njegovo kahlo atentat zagotovo preživel.

   • tzt

    Jani ne rabi kahle. Ima integrirano.

 • Olga

  Moderndorfer, pojdi raje kahle nosit v UKC! Njemu je fajn, saj ima za gobcanje visoko plačo! Zagovarja “delo” vlade! Misli, da smo ljudje bedaki!

  • Stajerka

   nima pogojev……za kahlo moraš imet mirno roko in pamet, da najdeš školjko kamor sprazniš kahlo……on vedno znova in znova najde kahlo samo za svojo zadnjico, kahla je že polna, že sedi v d*eku, samo še tega ni ugotovil……

   • fikus

    ha, ha, ha, ……

 • Stajerka

  mater vam levaško……NI področja s katerim ne bi uničevali naše dežele in naroda……SPOKAJTE, ker bi bilo že včeraj prepozno!!!!

  Okoli Vranskega zbežalo 31 beguncev: skočili iz tovornega vozila

 • rubec

  Težko si predstavljam, kako je starše debila Jöni Mödröndörförja v tem trenutku sram. Pa ne zaradi nosa.

  • tzt

   Dragi Rubec, Jani je “nadmašio svoje stvaritelje i sebe lično”. Kmalu bu nadmašio še svojega šefa in bivšo šefinjo.

 • učko

  Levakarji so skoz na oblasti! Pa ne zato, ker bi bili nesposobni, ampak ravno obratno, ker so sposobni grebatorji oblasti !!!!

  • fikus

   So sposobni lagat, kajne?

 • von Rhein

  Ne poslušam,niti ne gledam. Vem toliko kot sporočate tukaj.Vse je pričakovano.Nastop idiotov je vedno enak,besede njihove imajo že patino,večina karies.Kar me najbolj jezi je to,da je ,če odmislimo resnične bedake tipa Vilfan,Han,Jurša in ostale iste vaške divje lige,cela množica magistrov in doktorjev znanosti v tem političnem zvarku.Intelektualci,ki bi le morali razumeti kaj je treba početi v dobro države in državljanov.Vem,da bi lahko razumeli pa nočejo zaradi lastnih ugodnosti in koristi.Obnašajo se kot bi se pravkar vrnili z ogleda spomenika na Sutjeski.

  • rubec

   ************

  • tzt

   Na levici NI intelektualcev. Ni perspektive za tiste kateri so odvisni od drugih. Za mlade z znanjem in voljo do razvijanja svojih idej za prihodnost so onemogočena. Zato gredo, ker se ne mislijo ukvarjati z bedniki in uzurpatorji tipa Kučan in Zemljarič. Nihče od tega trusta perspektive se z miselnostjo “juriš partizani” ne bo ukvarjal!

 • Kučko pod pručko

  Če bi sodil po Cerarjevem odgovoru na interpelacijo, je Slovenija prav po njihovi zaslugi že prehitela Švico. Vemo pa, da je resnica povsem drugačna, kar kažejo številni pokazatelji, ki so jih naredili v tujih raziskovalnih ustanovah. In to ve tudui večina prebivalcev Slovenije, ki vladi v promurgelskih anketah namenja pičel odstotek glasov za njeno delo, veliko več pa je takih, ki bi se veselili odhoda Cerarjeve ekipe.

  Za hvalo itak vem, da je lastnost, ki se jo najbolj poslužuje levica. In Cerar bi si lahko izmislil kaj bolj originalnega, kot pa, da ponavlja besede naše Šivilje. Točno iste besede je plagiator uporabil povsem na koncu svojega govora …

  … DOKAZALI SMO, DA ZNAMO, DA ZMOREMO!!!

  • traktor

   Rajo potunkati še globlje v drek, ja. To pa res znajo in zmorejo.

 • Anton

  čak tukaj ne štima?, Kje so vse Slovenske spontane demonstracije, kje je ljudski punč, kje so organizirane troll-autobus prevozi, kje so facebook, twiter skupine/posamezniki, ki pozivajo k demokraciji države, KJE?

  sarkazem press

 • tzt

  Kmalu bo glavna tema Uganda. Bravo Janša, idioti levice nič ne razumejo!

 • Kučko pod pručko

  Kako bi lahko človek, ki ga je tako enostavno nategnil hrvaški komediant, lahko sposoben izpeljati Slovenijo iz dreka, v katerega sta jo pogreznila Pahor in kurja Šivilja. Se še spomnite?

  Dvorni norček

  Ne mine dan, da ne bi završalo,
  afero rdečih na površje dalo,
  tud’ danes ni bilo prav nič drugače,
  naš premier že polni r’mene trače.

  Spet priča smo blamaže nove,
  ko spodnji sosed Cmerota pozove,
  smo slišali veliko heca in debate,
  saj je nategnil ga kot stare gate.

  Še zdaj v trebuhu me boli prepona,
  ko spomnim se na našega patrona,
  cel kup afer ima že v svoji vreči,
  in spet režim se tej burleski rdeči.

  Zdaj videl rad bi iz Murgel strica,
  kako se peni ter pošteno švica,
  in Štefka moči mu žareče čelo,
  da ne bi šel v krtovo deželo.

  Vse to prišlo je iz moje bele glave,
  da imeli nove boste vi zabave.

 • Prihajam Slovenija

  Če poslušamo vlado, smo že zdavnaj prehiteli CH, ne poslušajte opozicije, živijo pač v virtualnem svetu. Že zdavnaj imajo upokojenci 1000 EUR najmanjšo pokojnino, cedita se med in mleko, če tega ne opazite ste pač slepi, tako pravi Miro Cerar, on že ve, saj je najbolj etičen predsednik vlade do sedaj, to je tud bolničar potrdil. Ne vem kaj bi še radi, ste ne zadovoljno in nehvaležno ljudstvo

  • traktor

   Koga zdej dejte gor očala vsi. A ne vidte, da je naš Mirko nag. Pravzaprav v gatah. In ravnokar mu jih SDS slači.

 • Olga

  Kaj pa dela ta Tabaković? Državljani bomo šele z interpelacijo spoznali koga vse plačujemo!

 • tzt

  Zdej se en kreten, nisem niti ga prepoznal po glasu niti po stasu, oslavlja kot “pazi” podpredsednik odbora za izobraževanje. Kao neki pomemben osebek. Pol pa bluzi. Dzej neki pametuje z besedo “Nič”. Po moje bo zaključil na NIČ. Bednik.

 • branči

  a kdo šteje, kolikrat so troti danes izrekli “Janez Janša”. Sem bil prepričan, da je interpelacija namenjena cmerarju in bandi… človek se na svojih zmotah uči do smrti (ha, ha, ha…)

  • von Rhein

   To stalno ponavljanje imena je psiho trik,ki se je dobro prijel že ,ko ga je uporabljal Golobič.Vsakič,ko je dobil besedo,ni važno kje,v parlamentu,na TV ali kjerkoli, je začel…Janez Janša…in zatem vsul ogromno negativnih besed.Hitro so pričeli za njim ponavljati vsi levakarski banditi.Izstopala sta opanković in škart eu komisarka.

  • komar marko

   Verjeten hodijo gate menjat, ker iamjo toliko izhodov. Se zavedajo, če so predčasne volitve, so brez PLAČKE in postanejo socialni problem. Pa še veliko tistih za njimi!

  • janez.pokoncni

   Ampak ga ne naslavljajo z JJ, ampak z Ivan Janez Janša s tem, da Ivana izpostaljvajo tako kot, da Ivan pomeni nekaj grozljivo slabega.

   • rubec

    Janez Ivan Janša kot ga naslavlja prvi kahlonosec slovenije je pritlehen poizkus kako bi radi na vsak način izbrisali spomin na ime Janez Janša, ki je v tistih težkih časih najpogosteje zvenelo iz slovenskih grl . Kako prozorno.

 • tarantela

  Menda je pred parlamentov na tisoče podpornikov Janeza Janše. Bomo videli na TV.

  • komar marko

   a spet iz prve roke. A poskušaš izvesti norčevanje?

   • tarantela

    Pejd pogledat in se pridruži!

    • komar marko

     Imam za danes dovolj. Nekako traja že 12 ura mojih aktivnosti!

     • tarantela

      Veš, tole ropotajo po tipkah, ko je treba v praksi podpret, jih pa ni. Najlaže je takole komot…

     • komar marko

      No ja, že tako preveč ropotam. Sta bile z Ducem kar malo užaljeni od RESNICE!

     • tarantela

      Sej je še drugih tukaj veliko, ki podpirajo SDS, dol so pa sami…

     • komar marko

      Ne hodim na volitve, na naslednej grem. Preprosto, STE ME prepričali! Žal! In škoda da še več NEVOLILCEV ne gre na volitve. To pa so desni podporniki! Levica vztrajno hodi, !

     • tarantela

      Jest nisem šla, zdej bom pa ZL!!

     • komar marko

      Žal, sem presenečen, ker sem milil da imaš porihtena stvari in živiš od svojega dela in stojiš na svojih nogah. Si me razoćarala!

     • tarantela

      Sem u penziji in imam še pomožno nogo. Si lahko zmišljujem.

     • komar marko

      hja, Saj še ni poledice. Torej! Pa varno in srečno pot ti želim povsod!

     • tarantela

      Me noga boli, se pravi koleno. Kar se pa volitev tiče, je demokracija in majo vse stranke pravico bit izvoljene. Vsak dan tudi ne jem iste jedi, je treba mal menjat.

     • komar marko

      in zakaj ne poješ mušnic ali plesnive hrane? Pa ne misli dobesedno! Prav?

     • tarantela

      Vsakemu je treba dat možnost! Janši sem jo že dala, ko sem volila SDS.

     • komar marko

      ODGOVORI NA MOJE VPRAŠANJE. jj JE NAREDIL NAPAKO KER STE SKOZI MEDIJE CVILILI KER VAS JE NAGANJAL OD KORITA. vso upravo BI MORAL TAKRAT ZAMENJATI! prav!

     • traktor

      A združene lenuhe?

     • traktor

      Na desni ni privilegijev. Zato jih ljudem ni potrebno braniti na volitvah, za razliko od levih. Vendar bi bilo potrebno razmisliti o prihodnosti.

  • Viktorh

   Da, “pravi”.

 • janez.pokoncni

  Govore kaviar socialističnih butlov, ki danes v parlamentu klamfajo na temo izjemno uspešne vlade, s podnapisi predvajajo tudi v Švici in prve reakcije so že tukaj. Na švicarskih mejah se že čuti pritisk. Iz minute v minuto več Švicarjev želi migrirati v Slovenijo, ki je po izjavah kaviar socialistov raj tudi za Raj.

  • Kučko pod pručko

   Cmero pa že montira bodeče žice z žiletkami na severozahodnji meji!!!

  • tzt

   A unih švicarjev kateri so že leta nazaj rinl sm k’nm?

   • janez.pokoncni

    Ah ne, menda so sedaj v pripravljenosti vsi, ki v Švici prejemajo mizerijo do 15.000 frankov na mesec. Po tem, kar danes poslušamo v DZ s strani levakov, pri nas izpod 30K na mesec nima nihče.

 • tzt

  Da popravim Vrtovca. Ljudi z znanjem so že od negdaj izganjali. Znanje doma nikoli ni bilo dobrodošlo.

  • traktor

   Znanje je nevarno. Lahko slej ali prej razsvetli preostale butalce.

 • Kučko pod pručko

  Pred dvema letoma

  Počasi Cmero, kot da ni nuje,
  za novo vlado ministre snuje,
  vzdihuje, jamra, mečka in cinca,
  kot da sosedova je Minca.

  Njegovi standardi so res visoki,
  ministrov ni in ni pri roki,
  zdaj etika ga več ne zanima,
  le da bo v hiši rdeča klima.

  Ko vlada končno je popolna,
  ekipa, kot da bila bi bolna,
  to pa tamalga sploh ne zanima,
  samo da sliši se mu štima.

 • Kučko pod pručko

  In danes

  Sta dve leti okoli, država hira,
  okrog in okrog se vse podira,
  se stric odloči, Cmerota odstavi,
  ima že novega v glavi.

  In šlo bo spet nam vse po starem,
  nataknil še hujši nam bo jarem,
  na obzorju svež je, nov obraz,
  slovenskih butljev je odraz.

 • tzt

  Vraničarjeva govori o Korektivih za penzije. Ti korektivi in podobne gluposti so samo v glavah kommijev. V tujini ti sam, ne bom omenjal kje, sam lahko špekuliraš ali ne s svojo penzijo. Ko jo porabiš, dobiš državno. Pri nas? … Poslušaš pravljice, o “pazi”, stabilni gospodarski rasti. Bejžmo dokler še lahko.

  • von Rhein

   Če govori o tem govori vsaj o nečem o čemer je potrebno govoriti.Povej mi o čem je govoril Vilfan,mutidorfar,han,ect.vaška gostilniška liga.

   • tzt

    Brani se omrežje katero obvladuje Slo.

    • von Rhein

     Kolikor tiste,iz vaške gostilniško sindikalne lige poznam ,v glavnem ponavljajo govore,ki so jih dobili od svojih prednikov , pozabljenih v predalih pisalnih miz.Vedno enako.Sprememba je samo v zaporedju besed ali,če se zmoti.Katerega jim včasih sestavijo za posebne trenutke svetovalci.Te pa berejo z brzino otroka prvega razreda osemletke.

  • komar marko

   pravi korektiv bi bil naslednji! Ob spremembi zakonodaje se postavijo izhodišča VSEH predhodno upokojenih na isto osnovo. Ali pa da če greš ti v penzijo se ti obračuna penzija po letkih v % kakor je tisto leto veljalo, ko si plačal za penzijo. Tako pa imajo BREZDELNEŽI večjo penzijo kot pa ti, ki greš danes v penzijo, pa čeprav si imel RECIMO 2000 EUR nETO mesečno. Ven dobiš 1100 EUR! Tisti ki pa se je upokojil pred 10 leti, pa ej imel neto plače 1000 EUR, danes dobi ven 900 EUR penzije! Torej?

   • tzt

    Kaj zdej to tlačiš skupaj? Retroaktivne zakonodaje, vsaj s tega področja, ni. Glede na to kaj pišeš še nikoli nisi plačal za zaposlenega njegovo penzijo. Ti je jasno kaki so prispevki in kako bo ves sistem vzdržen?

    • komar marko

     hja, razmisli kaj sem zapisal. Zakaj ima tisti ki je šel pred 10 leti večjo penzijo od tistega , ki gre danes ob enako primerljivi plači! Boš dojel, da smo različni državljani!

     • tzt

      Še enkrat. Si kdaj plačal komu prispevek od in iz dohodka za penzijo?

     • komar marko

      Ne piši neumnosti! Prav!

     • tzt

      Nisi! Pojma nimaš o vsem!

     • komar marko

      o čem. Da zakon od danes naprej ne more veljati za vse enako! Ne flancaj!

     • tzt

      Pojma nimaš! Bejž spat!

     • komar marko

      hA, HA, HA. Res? Prvi si ki si je upal to zapisati. Veš ljubim odprto, za mizo, iz oči v oči, pa vas je lahko več. Res sem na koncu izčrpan, ker mi poberete energijo z norostmi, ker vas je več! Boš dojel?

     • tzt

      Bolj se mi zdi intelektualno poslušati blebetanje Celačeve kot tebe :-)

     • komar marko

      Verjetno jo zaradi nivoja lažje dojemaš! Ha, ha, ah

     • tzt

      Peče? Ja! Počivaj prijatelj :-)

     • komar marko

      No mogoče pa bo moj zapis kamlu v kakem programu kake stranke. Kdo ve! Ha, ha, ha Verjetno si penzioner in se bojiš za penzijo na račun današnje generacije in si ZAJEDALEC!

     • tzt

      Prijetno je brati tvoje ekspozeje. Želim ti uspeha. Prosim, da si lahko vzamem 5 minut pavze, da prežvečim teletino izpod peke. Da se ne ohladi, seveda.

     • komar marko

      Pa kdo te je silil za PC? No ja, naj ti tekne. Ha, ha, ha

     • tzt

      Opažam, da ne razumeš kaj je 5 minut. Sicer pa hvala za dober tek.

     • komar marko

      No ja pojdi in se posladkaJ Z TELETINO. UŽIVAJ!

     • tzt

      S teletino, dragi komarček.

     • komar marko

      Res je, dobil si me na mojem LJUBEM področju! Hvala za opozorilo!

     • komar marko

      Če pa veš kaj je dobro, se posladkaj s KOBE govedino. Kje jo strežejo se pozanimaj.

    • traktor

     Sistem že sedaj ni vzdržen in bo vzdržen čedalje manj. Ne more viseti na 1 zaposlenem toliko tistih, ki ne delajo. No way, lahko višaš prispevke, kolikor hočeš, crknil bo vedno zaposleni, pri podaljševanju delovne dobe in starosti za upokojitev pa isto. Preveč je tistih, ki so veliko premladi hodili v penzijo in takih,ki so premalo plačevali, glede na tisto, kar jim potem pripada.

     • komar marko

      Verjetno se boji za svojo VELIKO penzijo od premalo delovne dobe!

 • Kučko pod pručko

  V času Janševe vlade 2004-2008 so se pokojnine povečale 6-krat (šestkrat). Od takrat naprej so pa razen kozmetičnih popravkov za npr. 0,2% zabetonirane. In Kahla se še hvali s tem. Če njega ne bi bilo, bi penzionisti vsi pocrkali od lakote. Vsaj tako se hvali!!!

  • janez.pokoncni

   Še več. Če ne bi bilo Karla, v slovenskem jeziku sploh ne bi imeli besed : upokojenec, pokojnina in penzija.

   • ney

    Pa, “boli me đoko”, si pozabil. ;)

   • komar marko

    Kahli je obljubu 1000 OJROTOV penzije in plače. Še mal, pa bo!

    • von Rhein

     Kahl ne laže. Vprašaj Potrča.

     • komar marko

      Bom, ko ga mom srečal pri ZMAJSKEM mostu ali v zvezdi!

    • branči

     vic, čisto na kratko: mož hoče ugonobit ženo v 30 dneh, pa jo 10x na dan. 29 dni, mož crka, žena pa žvrgoli, reva ne ve, da ima pred sabo samo še dan življenja. isto kot državljani – ko cmerar državljanom po 29 dneh crkavanja trideseti dan obljublja raj. vi pa raja nehvaležna….

    • traktor

     Ja, za njega pa še ene par takih ciganov.

    • janez.pokoncni

     Če poslušaš danes trole v DZ, potem bo počasi penzija res 1000 evrov … na dan!!

  • sodnikisozločinci

   Kahlova zasluga je da upokojenci ne umirajo zaradi lakote, ampak zaradi pomanjkanja hrane.

 • tzt

  Janša naliva dejstva. Jao kje živimo?

 • Viktorh

  Še sreča, da imamo sposobno vlado, ki nas bo zvlekla v propad.

 • Olga

  Bravo Nova! Ste na pravi poti! Ignoranca vaše novinarke s strani Cerarja je naravnost sramotna! Skriva svoje neznanje!
  “Vernemu” Cerarju bi sporočila svetopisemski rek “prvi bodo zadnji in zadnji bodo prvi”! Naj se zamisli!

 • komar marko

  Problem je, ker rdečkoti ščitijo sami sebe, zaradi dokončne PRIHVATIZACIJE in da imajo SVOJI delo. Briga njih đoko za rajo! Tu je poin vladajočih!

  • učko

   Ja, sam na volitvah dobivajo glasove “od raje” in zmagujejo !!!!! Pojasni sedaj to !!!!!!!!!

   • komar marko

    od VNUKOV zaslužnih, kjer še vedno kaplja, od interesnega združenja , bivše LDS ki nagonsko letijo za PLENOM in od uvoženih sa mekanim!

    • učko

     Bravo, zadetek v polno! Ja, rdečkarji dobro poznajo svoj sistem: nagrajuj svoje, kaznuj sovražnike! Nagrajujejo pa itak z denarjem vseh nas. Znajo bit oni barabe in so v tem uspešni. Saj veš tisto: lepa dekleta ljubijo barabe…. Pokvarjeni koristoljubi pa ljubijo levakarstvo, ker jim to koristi !!!!!! Janša pa svoje “dresira” v maniri ponižnosti in skromnosti. Raja se jim pa smeje, hehehhe ……. !!!!!!!!!!!!!

     • komar marko

      Pri vsaki obtožbi pogorite. Pri vsaki aferi potegnete kratko. Povsod se vidi vaše poslovanje v skladu z običaji in navadami. Se kuj vidi da so bili gospodarji pospravljeni in ostali so hlapci, ki so grunt zapili v treh dneh!

     • učko

      Ja, rdečkarji so zapili že ogromno skupnega grunta in to počnejo še naprej. Najbolj revni pa to plačujejo z “neimaštino” oziroma bedo. In kdo je kriv, da se to rdečkarjem ne prepreči, da bi počeli še naprej?! Janez Janša, če mene vprašaš. Ta razbija in dela opozicijo inferiorno napram rdečkarjem !!!!!!!!!! Mogoče zato, ker je bil eden njihovih najbolj zagretih, mogoče pa je še njihov, samo da desnakarji tega ne veste !!!!!!!!!

     • komar marko

      in za takega kot si ti, pri nas vlada opozicija in desnica je spreaznila banke. lahko mi verjameš, da bi bili že vsi v ARESTIH, da bi lahko opravičili svojo nesposobnost, laži in kraje!

     • učko

      Rdečkarji vse pokradejo, krivi so pa desnakarji, hehehe. Pa še njihovega ta glavnega za reklamo malo zaprejo kot lopova in koruptivneža. Kdo sedaj vleče nakraden denar in kdo ta kratko pa ti ni težko razbrati, revež !!!!

     • komar marko

      recimo, rdečkoti so meni zaplenili IMOVINO! Prav! Ali lahko dokažete kako lopovščino ali pa bo NAROD spet plačeval odškodnino zaradi hlapcev, ki poslujejo po običajih!

 • učko

  Dokler na tako imenovani desnici ne bo nobenga druzga kot Janša, ki ima monopol nad “desnakarskim pametovanjem”, toliko časa ne bo sprememb. Levakarji imajo na tisoče, stotisoče ljudi, ki jim je dovoljeno pametovati, Janša samo enega: samega sebe!!! Tako egoistično mesijanstvo belogardizma pač ni zmagovito !!!!!!!!!!!!!

  • komar marko

   hja, paeteovanje. Res? In rdečkoti iamte vse od oblasti, do kadij in tožnikov. Nič vam ne more do živega. Dejansko pa vse vlade uporabljajo program od JJ ! Čudno?

 • Prihajam Slovenija

  Ko poslušam o uspehih te vlade, 50.000 mladih dobilo nove zaposlitve, mal razmišljam, da jih bi ZDA povabil za moje svetovalce.

  • komar marko

   Saj so dobili nove zaposlitve. Kje je težava?

   • Olga

    Vlada laže, da jih je zaposlila! Ljudje so se zaposlili sami, v tujini!

    • komar marko

     Jaz sem zapisal, da so dobili zaposlitve..

     • Olga

      In zakaj se s tem hvali vlada?

     • komar marko

      zato ker ima podpornike za BUTLNE, ker so prepričani, da jim je to zrihtala vlada.

  • Olga

   Bog ne daj! Nimate Avstrije v bližini!

  • fikus

   Ja, ja, kar povabi jih, nam pa pošiljaj $$$$$$$$$$

   • komar marko

    Se je že Borči pomeni s Trumpom! Smo že na varni strani, rdečkarji se že smejijo!

    • fikus

     O, hvala bogu potem pa se lahko uležemo pod smokvo in čakamo, da nam bodo začeli dolarčki dol padat – le sonce mora sijati, ker v bundi bi bilo lahko kdaj pa kdaj prehladno.

 • Prihajam Slovenija

  Milojka ima omejen rok trajanja, to je pravkar povedala.

 • renee

  To kozlanje levakov v hramu demokracije sploh ni za gledat !

 • Primoz Papez

  Gospod Janša ima prosto sobo v Polju

  • janez.pokoncni

   … v katero lahko zapre tebe!

  • rubec

   Seveda, zdaj ko si ti šel ven.

  • Olga

   Za Cerarja?

 • Kučko pod pručko

  Malo iz konteksta, pa vendar. Ne razumite, da bi se pred vami rad hvalil. Moj namen je, da vam povem za zgodovinski dan zame in velik mejnik za Iskro. Ta praznik smo doma proslavili s kozarčkom penine, medtem ko zanj v Iskri sploh niso vedeli …

  —–

  Moj velik praznik

  Dragi prijatelji, danes je zame velik dan, velik praznik. Točno pred 40. leti sem namreč uspel vzpostaviti prvo zvezo med dvema lokalnima naročnikoma hišne telefonske centrale EPABX 100. V začetku leta 1975 sem v Iskri, kjer sem bil zaposlen že nekaj let, dobil nalogo razviti prvo hišno centralo, ki naj bi jo krmilil mikroračunalnik. Dela sem se lotil povsem iz ničle, razvil svojstven operacijski sistem in na podlagi tega ustvaril lokalno zvezo. Glede na primitivna razvojna orodja, ki so bila takrat na razpolago, je bil to zelo velik dosežek.

  Centrala EPABX 100 je bila tako prva mikroračunalniško krmiljena telefonska centrala, ki jo je razvila Iskra in ena prvih na svetu. Kasneje jo je kranjsko podjetje serijsko proizvajalo in izvažalo v številne države. EPABX 100 je čez nekaj let predstavljala osnovni modul Iskrinega telekomunikacijskega sistema SI 2000.

  Žal pa ima Iskra mačehovski odnos do vsega, na kar bi lahko bila ponosna. Tega, kar sem napisal, v Iskri ne ve nihče. Podjetje nima niti svojega muzeja, kar je za tehnološke velikane povsem nerazumljivo. Ko sem o tem pred desetimi dnevi pisal direktorju IskraTEL, g. Željku Puljiću, sem mu
  ponudil, da bi mu povedal vse, kar bi ga zanimalo. Toda direktorju se ni zdelo vredno niti tega, da bi mi odpisal!

  • janez.pokoncni

   Prijatelj, ti si si, kot deloven in ustvarjalen, že pred 40timi leti zaprl vsa vrata, ki vodijo med levake.

   • Kučko pod pručko

    Janez, nikoli jih nisem želel imeti niti priprta. V to lopovščino se ne bi vključil za vse dobrobiti tega sveta. Meni je na prvem mestu Slovenija, njej pa je levica naredila neprecenljivo škodo. Vesel sem, da kljub temu, da se nisem napajal iz komunističnega korita, dokaj dobro živim. Prav nič mi ni bilo podarjeno in vse sem si moral prislužiti sam. Kot sem zaznal z nekaterih tvojih prispevkov, si tudi ti eden takih, ki smo si kruh služili z intelektualnim delom. Veseli me, da sva na isti barki!!!

    • janez.pokoncni

     Vem prijatelj, saj to je jasno. Morda sem se malo nerodno izrazil. Kot deloven, sposoben in ustvarjalen, si si tudi teoretično zaprl vrata med te pokvarjence. Takih niso in tudi danes ne marajo.

  • Nada

   Žalostno, kakšne ljudi imamo na vodilnih položajih, ki jim tradicija lastne firme nič ne pomeni. Biti na vodilnem položaju v tehnološkem podjetju in hkrati ne ljubiti tehnike, njenega zgodovinskega razvoja in ne zavarovati zgodovine lastnega podjetja, tega ne bi smelo biti in nam takšni ljudje tudi pogubljajo državo. Po drugi strani pa smo še ne dolgo nazaj brali o postavitvi spomenika avtorju jezikovnega napotka “Piši kao govoriš” v Ljubljani, ki nima ničesar opraviti s slovensko jezikovno tradicijo in razvojem slovenskega jezika.

  • macon

   Neverjetno. Če bi delal za IBM, bi imel posebno mesto v zgodovini firme in za tvoj prispevek bi bil tudi pošteno plačali. Direktor bi ti za rojstne dneve pošiljal osebno podpisane čestitke.

   Slovenija pa je udbomafijska vukojebina, kjer delo in znanje ne smeta imeti zasluženega mesta. Prvi so lopovski tovariši.

   • Kučko pod pručko

    Hvala za prijazne besede.

    Ko sem nihal med tem, ali bi objavil moj poseben dan ali pa naj ga zamolčim, sem imel edini pomislek v tem, da vse skupaj ne bi zvenelo kot samohvala. Verjemi, da to ni bil moj namen. Za objavo sem se odločil, ker danes zelo živo doživljam dneve, ko sem poln intuziazma delal kot nor in točno na današnji dan pred 40 leti uspel. Na to sem ponosen, to pa je tudi vse, kar mi je ostalo od Iskre. Le malo ljudi še ve, kaj sem naredil!!!

   • Jovo Jamnica
 • totex39

  Pri nas je korupcija do neba in jo noben ne preiskuje, zato se bo baje jutri podpisal pakt o koruptivnosti, ki ga bodo podpisali koruptivci kot so Drago kos, Zgaga…..noro, kaj takega je lahko le pri nas.

 • Diagnostik

  Nagradno vprašanje
  Ko se veliki vodja zvečer stisne k svoji Urški ji reče
  1.Bila si prvorazredna
  ali
  2.Bila si tretjerazredna

  • rubec

   Še eden z izvirnim humorjem. Odkod sloveniji toliko idiotov?

  • Olga

   Ko nimate argumentov, sledi diskreditacija in celo primitivizem! Koliko vas plačajo? Kot Avdiča za tisto primitivnost sredi Ljubljane? Beda!

 • Primoz Papez

  Ivan Janez, na zaprtem oddelku psihiatrične klinike imaš rezervirano sobo, mislim da je zdaj že čas,da se preseliš tam

  • Olga

   Še slovnice ne znate! Vidim, da tudi ne kapirate stvari! Čas je, da greste vi TJA, če niste že TAM!

   • Primoz Papez

    Janša je največja baraba kar je samostojna Slovenija

    • domovina mili dom

     Kučan je največja baraba kar je samostojna Slovenija

    • rubec

     Dvomim da ti samostojno stojiš metelkovec.

   • Primoz Papez

    Služil sem prvo generacijo Slovenske vojske,in vem,kako se je g.Janša obnašal do nas.

    • rubec

     Take bolane nesi v kak vrtec. Tam ti bodo prisluhnili, na tem portalu pa cicibanov žal ni.

  • rubec

   Majmun Ivan Majmun, misliš da si smešen al kaj, čifur zagaman.

   • Primoz Papez

    Lahko skupaj pobirata milo pod tušem

    • rubec

     S svojim originalnim humorjem boš zagotovo v Slovenija ima talent dobil prvo nagrado. Nastop v Kmetiji. Ke teslo.

     • Primoz Papez

      Potem pa pojdita z Ivnom na pašnik, pa se malo poigrajta

     • marta

      Aha, ti si navajen na pašniku – hmmm

  • domovina mili dom

   Se mi je kar zdelo, pa sirknato krtačo vlečeš za sabo in praviš, da jo to fifi.

 • Olga

  Klemenčič je arogantnež, koruptivnež in lažnivec brez primere! Upam, da ga najde pravica!

 • Iza Demos

  Recite da ni res. In na koncu po več kot 15 urni seji polni argumentiranih očitkov s strani opozicije bodo menda (slišala na RTV SLO 1) predlagatelji interpelacije predlagali sklep, da naj vlada izvede kar si je sama zadala ob prevzemu vodenja. Tak sklep ni vreden niti 10 minutne razprave (bi raje pri poslancih zamenjala eno črko pa pri sklepu uporabila tisto da še za nekaj obrisat ni). A pol gre res bolj za resničnostni show predlagatelja. Reve! Pričakovala sem vsaj predlog sklepa o glasovanje o zaupnici …..

  • rubec

   Ni res.

   • Iza Demos

    Hvala!

 • Primoz Papez

  Prvak SDS največja baraba v Sloveniji.

  • marta

   Da nisi ti Črni Papež ?

   • rubec

    Ne, on je Peder. Verjetno roza.

  • rubec

   Pederčina, kje imaš pa fanta danes da imaš toliko časa?

   • branči

    je šu na ginekološke preiskave, že 2 leti jamra, da ima težave s klimaksom

  • Olga

   Pojdite po terapijo!

  • cosmosjasnovidec

   Če bi bilo tako kot pišeš potem bi bil stalen gost zapora ali psihiatrije torej tam kjer se nahajaš ti in tvoja čefutarska levaška komunajzerska sodrga.
   Taki podganji iztrebki kot si ti na čelu z tvojim ovčjim porivalcem izdajalcem Slovenije tovarišem Kučanom ste na sam strošek države katero ste uničili.
   Zdravstvo je padlo v krizo,ker gre preveč za zdravila v umobolnicah za take zahojene čefutarske bedake kot si ti.
   Spravi se iz slovenije nazaj na tvoj balkan porivat ovc in koz v tazadnjice buzerant tako kot si navajen čoban muslimanski.
   Tam na tvoji kokodakarski komunajzerski zahojeni 24.kurji strani je tvoje mesto,ker samo tam upoštevajo take bedake kot si ti.Hehehe

   • rubec

    hehehehehe, po moje si tukaj kar malo razkurjen. ne upam si te predstavljati da ti v tem trenutku še žena postreže presoljeno govejo župo. al pa kera druga, vseeno.

   • Primoz Papez

    G.Janša je tako stalen gost na psihijatriji.Ne vem pa kdo je izdajalec Slovenije bil sem ranjen v vojni za Slovenijo pa nimam veteranskega dodatka kot Krkovicev sin.

 • Vrhovni sodnik

  To ni vlada, ampak ladja norcev.

  • samsara

   Ladja udbokomunističnih norcev.

 • Primoz Papez

  J.J.ima stalno na razpolago oskrbo v psiatrični kliniki Polje,potem se pa fantje parčkajo

  • PIA PlA

   Oprosti nadzor nad psiatrično kliniko ima še vedno Kresalka s svojimi didlaši. S kom se pa zdaj parčkajo, ko so jim psi poginili, pa ne vem.

   • rubec

    Po mojih informacijah s Primozem Papezem. Neke sorte glista.

    • PIA PlA

     Gre pijanček mimo Evropskega centra za reševanje sporov in vidi lepo predsednico centra, ki sloni na oknu. Spodaj pri vratih pa pes “obdeluje” psico kar na železnih rešetkah. Naenkrat pa rešetke popustijo in pasji parček zleti v klet. Takrat se pijanček obrne k predsednici in pravi: “Glej, glej zdaj vam je pa reklama dol padla!”

     • rubec

      hehehehe

  • branči

   janez je skromen in zadovoljen samo s celico, papež ima rezerviran cel apartma

   • rubec

    *********

  • Olga

   Ste pa revež! Kakšna obsedenost! Ciklirate in ciklirate! To je res za na psihiatrijo!

 • Diagnostik

  magična beseda PRVORAZREDNI je bila danes v parlamentu izrečena 372-krat

  • rubec

   A ti tukaj kaj sprašuješ?

  • Olga

   Ste se ustrašil, da vas razkrijejo?

  • Jefferson Vendski

   aja, a je Jurša spraševal kakšen pršut imajo v menzi?

   • rubec

    HAHAHAHAHAHAHAHA, Hamon Hamon.

 • Vrhovni sodnik

  Edini uspeh te vlade je otvoritev bankomata, katero je izvedel predsednik DZ, ker je imel omejena sredstva je slika črno bela.

 • garfi

  še trije leftard psihopati
  http://www.janezjansa.si/#_blank

 • Antonius

  Najlepše darilo na moj poseben dan, mi je podarila prav SDS.
  Interpelacija požrešnih prascev pri koritu.

  • Primoz Papez

   Slovenska domobranska stranka

   • Vrhovni sodnik

    spel se bedak.

    • Primoz Papez

     Ko bo Janša prišel na sv. Urh položit venec mučenim,bom se morda spelju bedak domobraski

     • Vrhovni sodnik

      jolbe, nauči se Slovensko pisati, venc ti pa lahko že zdaj pošljem, napiši naslov.

     • rubec

      **********

   • EOL

    Zakaj pa ne – dobro si to napisal.
    Itak se bo na koncu izkazalo, da so se edino domobranci borili za našo državo, za državljane. Žal jo sedaj nekateri le molzete in uničujete.

    Komunisti pa največji zločinci in nestrpneži, ki so v resnici sodelovali z okupatorjem s ciljem uničiti Slovence. Pobili so več Slovencev kot okupatorjev…

   • Antonius

    Če vam je “zadrga” prekratka, poizkusite s štrikom!
    Pa zvagajte se prej, da vam ne bo treba ponavljati!

    • rubec

     hihihihi

  • Vrhovni sodnik

   Če imaš r.d. prejmi mojo čestitko, želim ti veliko zdravja, da boš še naprej v naše veselje pisal konstruktivne komentarje.

 • Stajerka

  Trump Cerarja povprašal o stanju v državi

  Novoizvoljeni predsednik, ki je povedal, da pozna našo državo, se je ob tej priložnosti tudi pozanimal o tem, kako je v Sloveniji. “Po preteklih kriznih letih je Slovenija v vse boljšem stanju, moderniziramo državo, napredujemo, kar vam bomo tudi z veseljem pokazali, ko nas obiščete,” je dejal Cerar.

  hahaha…….Cerar je tako poln samega sebe, da je pozabil, da prva dama obvlada slovenski jezik in da Trump pač ni levaške sorte…..prej ko bo njemu potegnilo ZAKAJ ga je Trump to vprašal, bo Drava tekla v Avstrijo……

  • Nada

   Pod zaznamke sem si dala kako je hrvaški novinar Holjevac miril Hrvate:

   “Strahovi su i od toga da ćemo, jer je Melanija Trump
   Slovenka, ostati bez Piranskog zaljeva! Potonje je izjavio dežurni
   TV-stručnjak za sve i sve ostalo, Puhovski. Sve su to u osnovi
   budalaštine. Naravno da Trumpa nije briga kome će pripasti Piranski
   zaljev, uostalom, Melania Trump i Slovenija se mrze javno. Slovenci su
   se uključili u prljavu anti-Trump kampanju objavljivanjem knjiga
   sumnjivih biografa koji tvrde da je ona bila prostitutka, što je
   rezultiralo najavom tužbe. Kad je Trump zadnji put posjetio Sloveniju,
   politički vrh ga uopće nije htio primiti. … “

   • Stajerka

    lepo so levakom nastavili špegl……VSAK narod svetovnega kova bi bil ponosen na prvo damo, samo naši sprenevedanci so pokvarjeni do pekla in nazaj…….
    to, da je bil Janša na konvenciji republikancev čez lužo, pa jih grizlo še 100 let po zadnjem dihu na tem planetu :)))

  • Vrhovni sodnik

   Tvoj post sem na kurah objavil, upam, da se ne jeziš.

 • branči

  poslušam argumente klemenčiča in njih janševo razlago, s popolno drugo vsebino. žal pa se tokrat z janšo ne strinjam. ko sem še trgal gate v šolskih klopeh, so nas učili o idealiziranem komunizmu, ko bo denar le nepotrebno sredstvo in ga bo vsak črpal iz sistema le toliko, kolikor ga bo nujno potreboval. da pa razni klemenčiva žena, ertli in podobni rabijo več, kot ostali, je pa žal napaka vsakega sistema. samo zaradi tega pa res ne moremo obsoditi naših rdečih tovarišev, kajne …

 • Kučko pod pručko

  Kura: “Edina trojka, ki jo je Cerar pregnal iz države, je trojka ETIKA, MORALA in POŠTENJE”!!!

  • Vrhovni sodnik

   Tvoj post sem na kurah objavil, upam, da se ne jeziš.

   • Kučko pod pručko

    Katerega? Vrhovni, ti ga kar objavljaj. Imaš moje bianco dovoljenje. Vedno!!!

    • Vrhovni sodnik

     tega o trojki, kaj praviš na moj nov nick

     • Kučko pod pručko

      Super je, samo malo hitreje pridi. Pa red naredi tu pod Alpami!!!

     • Vrhovni sodnik

      ITAQ, počak, da za prisežem.

  • samsara

   Ta tip bo zabredel v gnoj, da se smradu do smrti ne bo rešil.

 • Kučko pod pručko

  Kura: “Od paštet do vijakov pa vse kar pade vmes. Toje slika te koalicije”!!!

 • Olga

  Ljudmila sedi vsa “sveta” na Klicu dobrote! Briga jo interpelacija, saj je zadovoljna z delom vlade! Država je tudi z njeno pomočjo zabredla v slepo ulico! Družine so revne! Zdaj pa dvoličnica sedi na koncertu in “zbira” denar za ljudi v stiski! Bo Škrabec kaj primaknil? Pa Milan?

 • Duhec

  Leva lažniva ministrica trdi, da policija bančno kriminaliteto prednostno preiskuje… to je laž, ker je sploh ne.

 • Kučko pod pručko

  Kakorkoli je Kura kura, je pa dobro obdelala Cmerota. Dobro, čeprav ni bila veliko boljša od njega. Do njenih besed je upravičen edino Janša, ki je v samo štirih letih ustvaril zavidanja vredne rezultate. Za levake nedosegljive!!!

 • MEFISTO

  Mož, ki preko svojih številnih nickov prispeva na tem portalu najmanj 50% vseh komentarjev, je na Požareportu objavil sledeče sporočilo za javmnost:

  “Petrovc 23.11.2016 17:44:25
  V VEDNOST IN NA ZNANJE:
  v kolikor boste klicali Nova24TV v službi odiranja, vam bodo pobrali takole 30Euro na minuto pogovora! Čeprav imajo na ekranu zapisano 2,99 Eura!
  Napovedovalec trdi, da morajo tudi oni živeti!
  To je tako, kot če bi prišel obiskat bolnika v bolnico, mu prinesel zdravega sadja in želel okrevanja, ta pa bi ti za to zaračunal!in hipokrizij
  KLIČITE!”

  To sem bil dolžan povedati, ker imam dovolj njegovega spletkarjenja, zahrbtnosti in hipokrizije in ker je prav, da to preberejo tudi urednik tega portala in bralci in komentatorji, ki sodelujejo na tem portalu izključno zato, ker želijo Sloveniji dobro in ker dobro v srcu mislijo.

  Tole objavo bom znova kot že nekaj časa, plačal z njegovim primitivnim smešenjem na Požareportu, pri čemer pa za pametne bralce največ pove o sebi.

  Vir: http://www.pozareport.si/?Id=posli&View=novica&novicaID=22487&type=tags

 • cosmosjasnovidec

  Prismuknjena Cmera sigurno sploh ni dojel kaj je Janša razlagal tako,da bo še moral razmisliti v društvu istospolnih podgan tovarišev kehlavega Erjavca in izdajalca Slovenije iztrebka Kučana.

 • Olga

  Ministrica za notranje zadeve hvali svoje delo, nezakoniti migranti ji pa skačejo iz avtomobilov na avtocesti pri Vranskem!!!! Bla bla

 • branči

  zakaj so poslali brgleza na otvoritev bankomata? je stal tam pol dneva in pojasneval, zakaj bankomat ne daje denarja, ampaki samo štumfe in to brez povštra

 • Kučko pod pručko

  Prašek briljira na Kurah (pa ne na AB). Ima monologe in trosi traparijo za traparijo!!!

  • Olga

   Kaj ali kdo je AB?

   • Kučko pod pručko

    Kura, Alenka Bratušek!!!

 • garfi

  Janša cmerkotu
  v Bruslju slina doma pa steklina

 • Olga

  Bravo Janša!

 • Olga

  Joj, joj! Policijska blondinka spet tupi! Zagovarja nezakonite migrante!?

 • ney

  Slabo je, ko Slovencem južnjakinja v, lomljeni slovenščini, diktira zakone…(murgel)

  • Vrhovni sodnik

   To je medvedji govor.

   • samsara

    Kučoslovani pać.

  • rubec

   Še kako res ali kot bi rekli francozi how very true.

   • ney

    francozi-how very true? Ali angleži? ;)

    • branči

     ma rubec prav! je razlika med zastopiti in razumeti? zame velja, daj poslušam, in zastopim pa koalicijo zmaraj manj razumem…

    • rubec

     Spomnil bi te ney na angleškega kralja Riharda Tigersrčnega ki angleščine ni obvladal in govoril le francosko. Ko je od svojega brata Johna povrnil ukradeno krono mu je brat rekel: Zdaj me boš brat verjetno dal skrajšati za glavo in Rihard mu je odvrnil: How very true.

  • Jefferson Vendski

   Nč bat, bodo nastavili še take ki bodo to počeli v speštani slovenščini. Aja, saj so jh že.

   • samsara

    Še već küćoslovanov.

  • samsara

   Kućoslovanka.

 • Kučko pod pručko

  – Bobovnik pred časom v Odmevih (resnično): G. premier, kateri ukrep bi lahko izpostavili za največji dosežek vaše vlade?
  – Cerar: To je politična stabilnost!!!

  • garfi

   ja, skoraj kot v severni koreji

  • Stajerka

   a se hecaš??…..to je odgovoril??

   • Kučko pod pručko

    Točno tako je odgovoril. Sam sem ga poslušal!!!

 • garfi

  poslušalec
  ARETIRATI CELOTNO VLADO

 • branči

  ne vem ali gospa iz DESUS ne zna brati ali ima tako slaba očala. bo treba res povečati sredstva za zdravstvo

 • garfi

  studio ob 17 o intepelaciji na murgelskem prvem radiu
  kovač in drugi cel kup blebetanja in forsiranje nsi
  Janša: kućan nima sina ima pa tonina

 • Kučko pod pručko

  Ta interpelacija je sicer v redu, saj bo slovenski javnosti razgrnila vso bedo Cerarjeve vlade, premalo pa se poudarja glavnega krivca za slovensko katastrofo. Tako se pritlikavec lahko samo smehlja pred tevejem doma v Murglah , namesto da bi se tresel za svojo nenasitno rit. Prav bi bilo, da bi to, kar nas ve večina na Novi, dojela tudi glavnina slovenskih volivcev. In če bi to dojela, bi bili levaki na naslednjih volitvah potolčeni do tal!!!

  • macon

   Naj popravim tvojo slovnično napako. kučan se vedno piše z malo, četudi na začetku stavka.

   • garfi

    kućan, kućko ….

   • Kučko pod pručko

    Sem že popravil. Še dobro, da to lahko naredimo!!!

   • rubec

    hehehe, z dobom se tega pravila vidim striktno držita. čestitke.

  • sodnikisozločinci

   Ne razmišljaj o volitvah, najučinkovitejše so se izkazale komunistične metode, katere bi samo aplicirali na tej rdeči bandi, ne pozabi slovenske sodne prakse, da se zmagovalcem ne sodi.

 • garfi

  gledalka v studio
  kaj je bilo hudo v Jugoslaviji ?
  porkamadona vse bi pobila z Janšo na čelu
  kradete, adijo

 • Olga

  Babica ena iz Desusa je komej prebrala partijsko poročilo, sedaj ji sledi še babica dve!? Zakaj obe nista doma in bereta pravljice svojim vnukom?!!! Mladi v tujino, babice pa poslanke Desusa! Desus je treba prepovedati, saj skrbijo le za svojo rit!

  • garfi

   obljuba o 1000 evrih pokojnine je sedaj nekaj evrov letno

  • rubec

   Vnuki nočejo več na obiske prihajat. Namesto babičine marmelade jim tovrstne babice postrežejo s pašteto in Albert keksi.

 • Kučko pod pručko

  Ko smo dopoldne poslušali Cerarja, ki se je hvalil sto na uro in navajal fantomske dosežke svoje garniture, me je sin vprašal: “O kateri državi pa govori?”

  Naj dodam, da je sin odrasel in pameten fant, ki se je samo ironično izrazil na Cmerotovo hvalisanje, po katerem bi človek pomislil, da smo že prehiteli Švico!!!

  • ney

   :)))) SI ME NASMEJAL… Najbrž je sin pameten po očetu…;)

  • garfi

   s temi kriminalci nas čaka samo švic

   • Aton

    Njih pa Švica.

  • sodnikisozločinci

   Edina stvar, katero ta bebo obvlada, je sprehajanje z mednožnim mahedravščkom vsem na očeh po Koversadi.

 • xtc

  JJje pač povedal bolečo resnico:
  Sicer pa me pri JJ sedaj bolj kot ne moti njegovao “prepričanje” kako se bo Slovenija z demokratičnimi sredtvi otresla komuniszma;komunistov in koruptivne komunistične druščine;ki je še kradljiva:
  Sicer ne vem ali je naiven;previden zagotov pa nekaj je;tako jaz kot on veva ;da so spremembe na bolje na tak naven upajoč način iluija:
  Definitivno bo do nujno potrebnih in nujnih sprememb prišlo tko ali drugače;vendar pa dvomim :da po demokraični poti:kajti to glede na koruptivnost in pravzaprav mafijsko organizirnost države ni možno:

  • garfi

   povsem možno

  • Aton

   Večina je zadovoljna s šinfanjem in se boji sprememb. Zato potrebujemo vedno nov obraz iste politike. Pot navzdol je lepša od vzpenjanja. Tega zagrizeni alpinisti ne razumejo.

  • sodnikisozločinci

   Se popolnoma strinjam s tabo, moj pokojni oče je dejal, da sem naiven, če mislim, da se bo sodrga, ki je z genocidom prišla na oblast, po demokratični poti od nje poslovila. Zdaj vidim kako prav je imel.

 • garfi

  Janša: kenda je bil proti zdravljenju deklice v tujini
  potem ko so odklopili aparate in jo pustili umirati
  kako simbolično rdeči kreteni evtanizirajo Slovence in Slovenijo

 • garfi

  gledalec v studio
  to je hiša iz kart
  spodmaknimo karte

 • garfi

  gledalka v studio
  o modendoferju kličejo ga zlata kahla

 • garfi

  sesutje peršaka
  Pika Simič peršaku “kulturni projekt Janša” je dobil več kot 5 milijonov
  od “ministrstva za kulturo”
  v katero stranko moraš za denar
  ne bo odgovarjal na taka vprašanja
  ta projekt je seveda bil zasmehovanje Janše

 • Rožle

  Štrukelj:
  “Pri predsedniku vlade smo dobili zagotovilo, da je ministrica zadržana na nekem drugem sestanku.
  Ta čas je pa ministrica pravzaprav parafirala dogovor to je šokantna novica.
  Midva sva res verjela predsedniku vlade, da je ministrica nekje drugje in zadržana”

  Slak..:
  “G. Cerar ste mar želeli ukaniti g.Štruklja ?”
  ************************************************

  Naših dragih levih lažnivih kljukcev in marmeladarjev…ni videti konca …

 • garfi

  Janša: migrantskega vala ne bo več zaradi ukrepov in volitev v eu
  migrantske centre gradite za migrantske kvote, ki ste jih sami ustvarili
  to je aktivnost in namen te vlade

 • garfi

  Anže Logar: padec brezposelnosti je, ker vlada zaposluje kopače bančne luknje

  • Slavko Šepetavc

   Garfi, “nebi” se v Slovenščini piše “ne bi”!!…….? Si se mar tudi ti nalezel južnjaškega virusa?

   • garfi

    ne, slab pravopis

 • garfi

  PODJETNIŠVO USPEVA KLJUB TEJ VLADI

 • garfi

  “gledalec”
  voditelja v studiu sta premlada, da bi kaj vedela
  hodi na volitve in ne obkrožuje ampak dela križce

 • rubec

  Končno nekdo ki je čifuraj v parlamentu ki žali slovence spomnil da so v sloveniji. Ave Pojbič.

 • garfi

  voditelja
  levičarji prodajajo meglo in si polnijo žepe

 • garfi

  gledalec
  južnjaki in jugonostalgiki in srbi so združeni pod kućanom
  in voliti morajo kogarkoli razen Janše
  TU ŽELIJO RUSIJO
  srbi in južnjaki nam bodo ugrabili državo

 • garfi

  gledalec
  vse volitve so lahko bile ponarejene
  levaki berejo svoje govorance – bralne vaje

 • Jožef

  Ali mogoče kdo ve ali poslanci morajo opravljati test za droge,eni zgledajo zadeti.

 • Iza Demos

  No kaj sem rekla, tresla se gora rodil se je miš. Posranci, ups pomota poslanci predlagatelja se niti predlagat niso upal sklepa o zaupnici vlade. Saj vas razumem, bojite se, da bi bil morda tak sklep, da naj vlada spoka, celo sprejet in človek nikoli ne ve ali bo vnovič dobil dovolj glasov ali ne, da bo grel poslanske klopi.
  REVE!

 • Rožle

  Pa kam zgine tale …Pjevač tuge
  na vsake tolk cajta ? …

 • Slobajker

  Bravo še en zgubljen dan !!!!

  • Olga

   Za vas? Za nas je veselja dan!

 • Olga

  Hvala poslanci SDS in Janez Janša za upanje, ki ste nam ga dali z interpelacijo Cerarjeve marionetne vlade in razkritjem komunistične kloake v slovenskem parlamentu! Hvala novinarski ekipi Nove 24 za prava vprašanja in komentarje! Sama sem vedno pristaš tega, da nas bo le resnica osvobodila!

  • Vrhovni sodnik

   ++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!