Župan Janković deli denar Ljubljančanov svojim direktoricam

Zoran Janković (foto: STA)

Ljubljanski župan Zoran Janković je mestnim svetnikom predlagal, da si lahko direktorice Živalskega vrta Ljubljana, Mednarodnega grafičnega likovnega centra in Kinodvora izplačajo nagrade za delovno uspešnost za poslovanje v letu 2017. “Jankovićeve dame” si bodo tako za svojo uspešnost razdelile kar 12 tisoč evrov!

Javni zavod je pravna oseba javnega prava, ki je ustanovljen, da služi ljudem in opravlja nepridobitno dejavnost. To pomeni, da mora biti tudi zaposlenim v čast, da delajo v dobro ljudi, in od tega ne pričakujejo nobene koristi. Kar seveda ne velja za ljubljanskega šerifa, župana Zorana Jankovića. Ta se je namenil nagrajevati direktorje javnih zavodov z določitvijo dela plače za delovno uspešnost za leto 2016. Mestni svetniki bodo o tem razpravljali na seji, ki bo 29. januarja, a bo, kakor piše Delo, sklep tudi zagotovo potrjen.

Največ bi dobila Zdenka Barbara Ban Fischinger, direktorica javnega zavoda Živalski vrt Ljubljana. V žep ji bo kapnilo 6.018,56 evra. Če uporabimo populistični jezik levičarjev o lačnih in revnih otrocih, to pomeni, da bo Ban Fischingerjeva odvzela možnost ogleda živali več kot 1.000 otrokom. Toliko vstopnic bi lahko kupili osnovnošolcem, če bi se direktorica odpovedala delu plače za delovno uspešnost.

Direktorici ZOO Ljubljana Zdenki Barbari Ban Fischinger se lahko smeje – v žep ji bo kapnilo več kot 6 tisoč evrov! Foto: sta

Direktorica javnega zavoda Mednarodni grafični likovni center Nevenka Šivavec bo dobila 2.828 evrov, direktorica javnega zavoda Kinodvor Nina Peče Grilc pa 2.772,36 evra. 

Direktorica Kinodvora Nina Peče Grilc je tesno povezana z županom. Njen mož je bil namreč do lani tesni sodelavec Jankovića. Foto: sta

Šivavčevo je na položaj direktorice leta 2011 imenoval prav ljubljanski župan Janković, potem ko je po spletu okoliščin na javni razpis Mestne občine Ljubljana “edina oddala popolno prijavo za mesto direktorice MGLC”. “Povsem po naključju je bila za direktorico Zavoda Kinodvor” leta 2009 postavljena Peče Grilčeva, ki je takrat bila po navedbah Dnevnika poznana kot filmska prevajalka. Njen soprog dr. Uroš Grilc je bil po drugi strani do 2017 tesni sodelavec ljubljanskega župana, ki mu je takrat služil v funkciji načelnika za kulturo MOL. Roka roko umije.

J. B.

 • AlojzZ

  “Župan Janković deli denar Ljubljančanov svojim direktoricam”

  Vse je prav, saj mu Ljubljančani dovolijo.

  • sloustava

   Uf, kako imas prav. A hudic je v tem, da se boste kmalu pridruzili bebavi falangi Ljubljancanov, ce ga boste podrli. On je, kot Kucanov “prjatu, de” in patoloski sovraznik Janse in slovenstva , daaaalec najbolj nevaren! Skupaj s slovenskim Stalinom in Palckom obvladajo medije, Ljubljancani pa so po de Faultu najbolj vodljivi, ker je Ljubljana center moci. Ne delovne, pac pa politicne. V Mariboru, na Ptuju, v Celju, v Kranju, vMurski Soboti, …so unicili gospodarstvo. Zakaj ne v revirjih, Tebovljah, Zagorju, Velenju? Zato, ker so tam oni glavni pobiralci delavcevih zuljev, ker so tam imenitna skrivalisca, ko se osvobaja Slovenija. In zakaj ne v Novem mestu, Revozu? Ker je v rokah tujcev! Ze Pankrti so peli: Lublana je bulana…8n Jankovic to ve ter fantasticno izkorisca. On se redi, Ljubljancani pa…, ja, kaj Ljubljancani, kaj boste? Sokrivi boste, da Ljubljana izgublja svojo entiteto !!!!

   • ahnenpass

    Novo mesto, a ni to na Hrvaškem, meni se zdi, da je to industrijska cona Zagreba.

    • učko

     Pejt še mal spat, pa nehaj se fiksat s tistim lepilom !

    • AlojzZ

     Cvek, sedi in mama naj pride v šolo!

     Ne boš cveka popravil, dokler ne boš sto krat ponovil: “Novo mesto je pomembno mesto, ker ima dva velika predmestja: Zagreb in Ljubljano.”

 • VERRZIFIKATOR

  Janko Vičič

  NOVA OBUTEV

  Slovencelj je iskal obutev novo,
  prejšnja mu bila je neudobna,
  drugih Evropejcev prepodobna,
  se odločil mož je za prenovo.

  Poiskati mora obuvalo,
  takšno, ki zdrži vsaj štiri leta,
  ki preveč se zopet ne zapleta,
  in kot zdajšnje ga ne bo tiščalo.

  Da se bo odpeti hitro dalo,
  da udobno bo in prav moderno,
  pozitivno, skratka, ne mizerno
  in razmeroma bo malo stalo.

  Se možak v izložbo ti zagleda,
  zdi obutev v njej se nekam znana,
  mar mu ni bila že ta prodana,
  zdaj pa zopet iz izložbe gleda?

  Ga prepriča hitro obuvalo,
  da o njem močnó možak se moti,
  z njim užival bo na zadnji poti,
  plačal po obrokih, vsakič malo.

  Vse ponuja, kar Slovencelj rabi,
  na široko, na ves glas se smeje,
  pravi, da poleti ga pogreje,
  in pozimi ven na mraz izvabi.

  Boljše je celo kot farmacija,
  sámo kar po sebi je zdravilno,
  za Slovenclja krasno, odrešilno,
  za prihodnost krasna je vizija.

  Je ujel Slovencelj zdaj prisluhe,
  da obutev hoče se prodati,
  njega s tem prav dobro naplahtati,
  ni prisluh, je le brenčanje muhe.

  Zraven skače mirno prodajalec,
  ki obutev prejšnjo mu prodal je,
  čevlje pošvedrane, usnje kravje,
  zdaj za novo je ponujevalec.

  Z novo se v izložbi razkazuje,
  on je tisti, ki mu vzame mero,
  vliva fant v Slovenclja novo vero,
  ponujeno naj pri njem kupuje.

  Se Slovencelj dolgo ni zamujal,
  kar je videl, je bilo zadosti,
  sam bo zadovoljen in z njim gosti,
  v tej obutvi se ne bo utrujal.

  To njegova je ugotovitev,
  ni doslej obutve nosil take,
  je odlična, ni za noge vsake,
  za Slovencelja krasna je stvaritev.

  Kaj če noge zanjo so pretanke,
  če denar iz nogavic uhaja,
  da kar najbolj njemu le ugaja,
  mož odloči brž se za – opanke.

 • sloustava

  Tako Jankovica kot ostale MOLovce nagnati delat za tekoci trak! Vsaj en teden, potem pa jim vzeti zasluzek za uspesne pohajkovalke po trgu , obiskovalke frizerja, kafetkanje in nakupovanje…vse v delovnem casu! Me prav zanima, ce bi cistokrvni mesanec prenesel, da se njegov denar pretoci v nedelovni del javnih usluzbenk! Ampak pogoj je, da ukazemo Jankovicu, da najprej naredi svoje delo za tekocim trakom!!

 • Kučko pod pručko

  Vabilo na Kučanov rojstni dan

  Kakšen udarni članek pa je to? Ali ste na Novi24TV pozabili, da danes praznuje največji sin slovenskega naroda, največji osamosvojitelj in domoljub, kar jih naša Slovenija premore, ljubljeni tovariš Milan Kurčan.

  Tardeči, danes ima vaš vrhovni šef rojstni dan. 77 let že lazi po Sloveniji in jo uničuje. Pa da mu s tem ne bomo pokvarili dneva, mu pojdite voščit domov v Murgle in mu še globje zlezite v rit. Na številki 23 je hiša, ki jo je ukradel republiškemu izvršnemu svetu.

  Udeležite se pohoda po poteh še danes okupirane Ljubljane, ki ga organiza ljubljanski župan Zoki Jebanković, za tehnično podporo pa bo skrbel Janez Cepec, ki prvim udeležencem že deli brezplačne titovke in zastavice z rdečo zvezdo. Start bo pred mestno hišo ob deseti uri, ob 12-ih pa se boste zbrali pred Kučanovo bajto. Tam vas bo pričakala Štefka z velikim piskrom čaja, slavljenec pa vam bo postregel s pravo srbsko šljivovico. Za dobro razpoloženje bosta poskrbela Magnifico in Zoran Predin, ki bo velikemu pritlikavcu zapel svoj največji hit Gate na glavo, pa dva svinčnika v nos.

  Po partizanskem golažu, čevapih, pleskavici in srbskem nabodalu, s katerim bodo postregli tudi prebranec, bo za višek slavja poskrbela Lepa Brena, ki jo bo na veliko Kučanovo presenečenje v Murgle pripeljal sam Zoki. Balkansko cigu-migu muziko bo pela v spremljavi enega najbolj popularnih srbskih folk ansamblov Beogradski opankari.

  Slavje bo predvidoma trajalo do 22. ure, lahko pa se zavleče do ranega jutra!!!

  • von Rhein

   Obvezno izobesiti rdeče zastave z orodjem delavcev in kmetov.Balkoni in privatne hiše brez teh cunj bodo registrirani s posnetki .

 • Janez

  Super je Janša pa ves denar obdrži zase in za svoje mutne posle.

  • Olga_10

   Mislite Murgleoneja? On dobi keš kar na roke…ali pa v Mehiko!

 • ahnenpass

  Jankovič celo opicam deli denar, zakaj mi nimamo takega župana?

  • učko

   Jah, predvsem opicam !

 • rubec

  Za tega srbjanca bi morali v sloveniji že davno imeti Time’s Up.

  • ahnenpass

   V bistvu ga prav zadaj najbolj rabimo, jaz bi ga nastavil za župana Pirana.

   • RATATA

    Matr, ta bi bil pa res dobr z župana Pirana. Ornganiziral bi “SGR” SLOsrpsku gardu redarjev, ki bi zihr jebal ustaše po zaljevu u usta škrbava.

 • Anton

  torej so se dotične gospe dobro izkazale na “telovadbi”?

  sarkazem press

 • učko

  Ljubljana je postala Čefurjana ! Noben čefur ne mis’l s svojo glupavo glavo, vsi ubogajo svojga “vožda” Zokića.

 • FireSnake

  čefurska prestolnica Slovenije se lepo razvija…

 • traktor

  Pred leti so lahko te njegove zaslužne gospe, vsak mesec, na občinske stroške kupovale vse od oblačil,čevljev, pa do kozmetike in mobilnih telefonov.In verjamem,da je še danes tako.

 • učko

  Dokler bo levuharski režim s Cmerkotom na čelu moral plačevati Čefurjani take ogromne zneske davkoplačevalskega denarja, se lahko tale čarapanac dela norca iz tega !

 • Obutev

  To je obupno.

 • Olga_10

  Davkoplačevalski denar “svojim”, to je edino, kar levičarji znajo!

 • domovina mili dom

  Poglejte si to in vam bo jasno kam gre denar. Primerjajte računa iste jankovičeve lekarne. Narod zbudi se:
  https://pbs.twimg.com/media/DTbozwaWkAA9Pos.jpg

  • Stajerka

   hahaha…….kolko je slišat na drugi konec države, ima Metelkova v MOL poseben status :)))……”župan” bo pa ja poskrbel za svoje zveste volilce….

   • domovina mili dom

    Odlično, kaj ne. Vsem ljubljanskim trenirkarjem in kolaborantom to pokazati, da bodo videli nategunstvo balkanezarjev.

  • totex39

   Mafijska Jankovićeva lekarna.

   • domovina mili dom

    Zato pa izrinjajo poštene privat lekarne.

  • hribovc

   dobr’ skrij dokaze, če jih dobi v roke krivosodstvo, jih bojo takoj skuril… že.videno press

 • domovina mili dom

  Aha. Ko pa hočjo komunisti svoje na DUTB, SDH, pa izcenirajo prevelike plače, da lahko preženejo prejšnje. Potem pa svoje nagradijo. Ja, ja. Tako tudi po drugih ustanovah.

 • Olga_10

  Kapitalizem je edini model, ki se je pokazal za uspešnega! “Neoliberalni” kapitalizem pa je komunistični izum, da bi volivce preslepili in odvrnili njihovo pozornost od komunističnega ropanja in “prihvatizacije” (polnjenja levičarskih – komunističnih žepov)!
  Obsojate najem KREDITA stranke, ki bi ga ta iz lastnega žepa vrnila, ne moti pa vas milijardno zadolževanje marionetnih vlad v breme vseh davkoplačevalcev, današnjih in prihodnjih generacij!
  Nagrajevanje (podkupovanje) “naših” in “uspešnih”, ki so prišli na položaje z negativno selekcijo, pa je razmetavanje davkoplačevalskim denarja!

  • domovina mili dom

   Neoliberalci je navadna udbomafijska falanga, da ne reče m forum 21.

 • von Rhein

  Popolnoma razumljivo,da dobi direktorica Živalskega vrte največ. Omogočila mu je prosto gibanje po mestu in se celo s politiko lahko ukvarja.

  • domovina mili dom

   Problem njegove prostosti je, da ogroža državo.

  • traktor

   He, he, njegovo žlahto ma pa še vedno tam.

 • von Rhein

  Sedaj pa bodimo pozorni kdo izmed stalno prisotnih levakov bo danes odsoten zaradi praznovanja kučanovega roj.dne v pri betonskem spomeniku nad Železniki.

  • smiljan bertolin

   ja vsi bodo tam, se spomnite Jakićevega Romana, kako se je znal nastavljati kameri

   • von Rhein

    A tisti je bil Roman ? Ko sem videl slike sem bil prepričan,da je nek ščetinar prilezel iz hoste in bi bil rad na sliki.Med ostalimi.

 • Stajerka

  kaj pa je, razen službe v okviru MOL, dobil še Maslešev sin???……ker vse te usluge ne vem, če so ravno dovolj za eno službico :)))….

 • antimur

  Kdaj bomo opravili s to pol pečeno pleskavico? V kolikor bomo čakali do volitev, bo zopet od Dodika pripeljal potrebno število volilcev-trenirkarjev, za potrebe Serpentiška in še kakšnega kučanističnega nateguna, tako ta kriminalec deluje in to na vseh področjih.

 • Stajerka

  nič novega……le dobro opazujte, kako bodo v pogajanjih Štruklja nosli po rokah……prvi cilj -neodvisna pogajanja je že dosegel, da slučajno ne bi kakšna druga branža imela kaj za povedat…..in ja, večina vlade in kar nekaj SMC se z zagotovostjo vračajo v šolski resurs, torej je potrebno, glede na izpad prihodka dežurstev, zadeve uredit na drugačen način in Štrukeljček bo pomagal………res se imajo za nekaj več, čeprav si tega ne prislužijo z delom, ampak političnim pedigrejem…….
  kak pa kaj vračilo dnarja od dežurstev??

 • Ana Job

  Seveda, mafijci zvestobo svojih “podizvajalcev” vedno nagrajujejo. Običajno se da, del izplena in Opankar ne zaostaja.

 • Kučko pod pručko

  Samo predstavljamo si lahko, kakšne perverzije se je šla z županom Oranguntankovićem direktorica ljubljanskega Zoo-ja, če mu je morala farmacevtka lizati tiča že za sorazmerno povprečno plačo!!!

  • RATATA

   Bljak!! Lizati je morala najboljšo ekipu na svetu.

 • smiljan bertolin

  ljubljančani vse plačajo, prav jim je

  • domovina mili dom

   Njegove rabote plačuje cela Slo. Kar naprej donacije iz proračuna.

   • smiljan bertolin

    maš prov

  • Darinka Igličar

   Ne nam vzamejo tudi tebi Smiljan.

 • WatsonForus

  A je Orešček iz A kanalizacije že tam ? kaj pa Joveva is POP Sekreta ?

 • rubec

  Če bi zlate globuse podeljevali v sloveniji bi bile slovenske lezbače iz solidarnosti do farmacevtk ki so bile sekšual harasmentirane oblečene v črne čevapčiče med nogami bi jim pa pljeskavice opletale. Črno zažgane.

  • indijanka

   Tut u svilenih trenirkah bi ble lušne. Lohka za Jankovičem špancirajo po ljubljanskih hribčkih, kjer se baje rad sprehaja.

   • rubec

    Jučeraj je imeo fejst za jest. Pečeno jegnjetino pa fest kiselo zelje za sladicu pa flambirano farmacevtku. Moma se je spet bio iskazo de, nje.

    • indijanka

     maš prav brez take sladice se v novo leto ne vstopa, lohka ostaneš v starem. Sicer je pa za nepotizem tokrat nagrajena direktorica živalskega vrta. Tko, da po telefonu mu ne morjo več prisluškovat.

    • traktor

     Zaradi kisle sladice nije bio potreban ognjomet. Ga je pleskavičar odsviru kar sam.

  • Interkom

   Saj najbrž majo tiste lezbače sramne ustne veliko kot pleskavice, zato jih pa noben moški ne “proba” dvakrat.

 • mapu

  Kdaj se bomo rešili tega ljubljanskega primata?

  • WatsonForus

   ko bodo lublančani spregledali ! hm , potreben bo čudež!

  • smiljan bertolin

   žal, nikoli. Naredi pločnik ali pasje igrišče, seveda z našimi cvenki), in on nekaj ma, kar ženske obožujejo.

  • RATATA

   Ko bo sezona lova. Poglej na kalendar.

 • Antonius

  Človeku se zastavlja vprašanje, zakaj nagrada za uspešno delo, ker so itak plačane, da uspešno delajo?!
  Ampak, ljubljanski Penismanković je znan tudi po nekih drugih *rabotah*, kot so nam razkrili policijski prisluhi. Bog si ga vedi za kakšno delovno uspešnost gre?
  Sicer se Penismanković že pripravlja na volitve, ker vsepovsod razkopava po središču Ljubljane. Volivce bo lovil na finto, da je on edini župan, ki je kaj naredil za Ljubljano. Ja, pridelal ji je prek 200 milijonov pufa in ob vsaki mestni investiciji pobral zahtevane procente za svoj žep.

  • von Rhein

   In uspelo mu je privleči ološ v mesto,ki je popackal s spreji večino stavb.

  • domovina mili dom

   To je psihološka plat komunistov. Nagrajujejo že nagrajene, da čutijo pripadnost partiji.

 • smiljan bertolin

  če imaš denar (Ljubljana ga ima, ali pa se zapufa, sli pa ga da Cmerar) lahko delaš kar se ti zahoče. Kupiš lahko tudi sex

 • totex39

  Tale srbski lopovski luftar ima pod sabo vse, ker mu to dopustijo.

  • smiljan bertolin

   nekoč ga bodo pospravili prav njegovi!

 • Franc Šink

  Živalski vrt Zorana Jankoviča.

  • ney

   +++++++++

 • smiljan bertolin

  Ko greste bolni in stari v Lekarne Ljubljana, se spomnite koliko vam pobere. Na TW pa si nato oglejte slike njegove snahe slikane v najprestižnejših destinacijah.

 • smiljan bertolin

  Se vam njegova Mija smili. Meni ne.

  • Soave

   Saj ima tudi ona kaj od tega. Denar in mir pred njim ?

 • Interkom

  Javni zavod je pravna oseba javnega prava, ki je ustanovljen, da služi ljudem in opravlja nepridobitno dejavnost.

  Zakaj pa Javni holding Vo-Ka lahko podpira športna društva iz denarja, ki ga pobere za svojo dejavnost?

  • JJ

   Sej ne sam Vo-Ka…..tud drugi. Sicer je prav da se pomaga društvom,ni pa prav da delavci ne dobijo nagrade za uspešnost…..

   • Interkom

    To, da tako perejo denar preko društev, ni v redu. Javno podjetje je ustanovljeno zato, da upravlja JAVNO DOBRO in ne sme imeti “dobička” iz katerega plačuje direktorice, ali pa tajnice, ali pa športna društva. Če javno podjetje izkaže dobiček, mora v naslednjem obdobju ta dobiček deliti nazaj med vplačnike, ki jim je prej odvzel več denarja, kot ga bo rabil. In če bom kdaj kandidiral za župana, bo to prva stvar, ki jo bom naredil. In vse, kar so do sedaj “porabili iz dobička” za razna športna društva, bonitete in nepotrebne stvari jim bom trgal od plač, dokler se zadeva ne pokrije. In javno podjetje ne more izkazovati nobene uspešnosti, saj je narejeno zato, da uspešno pokriva potrebe plačnikov. Določi se jim urno postavko, in faktor med najnižjo in najvišjo plačo. In če direktor pričakuje še nagrado za uspešno vodenje, je to udarec tistemu, ki ga je izbral, če uspešnosti ni podelil lansko leto, ker potem pomeni, da je bil NEUSPEŠEN pa ga niso zamenjali.

 • RATATA

  Županković z našim denarjem plačuje tudi izlete po evropi ravnateljicam vrtcev in njihovim pomočnicam ter jih tako podkupuje!

 • dež

  Če nek javni zavod dobro posluje in ustvarja dobiček, nagrada vodilnim ne bi smela biti problem.
  Iz prispevka ni jasno, zaradi česa so bile dame nagrajene, vemo pa, da je delovna uspešnost v javni upravi zelo raztegljiv pojem. Enostavno se ne da oceniti, so si nagrado zaslužile ali ne, zato za vsesplošno pljuvanje po Jankoviću to pot ni nobenega razloga.

  • Montana

   Hahahahaha…

 • janez zorman

  Poceni pa niso, tote Pupe, a Zoki ?

  • Bastian

   Molk je treba plačati.

  • piko8

   Fuk s prisilo (služba v lekarni), to je “posilstvo” pa pika!!
   Kje so vse leve feministke??

 • hribovc

  se prav’, če mafijanković da za en kavs 1.400 ojrotov, da je v teh primerih skoču cca 8,5 krat…
  mia press

 • rabbit

  Da iz 7 milijona pufa narediš 3 milijone pufa moraš pa ja dobiti neko nagrado a ne?

 • tetka z ozadja

  Pa saj ti ljudje hodijo vsak dan v službo, ne pa tako kot JJ, ki dobi zelo dobro plačo plus zelo dobre dodatke, v službo pa sploh ne hodi.

  • Montana

   Ti pa grdo lažeš!

   • tetka z ozadja

    Se opravičujem. Dobiva dobro plačo, ne pa zelo dobro plačo.

    • Montana

     Eh,, ti imaš očitno levičarsko mentalno bolezen—zdravila, ni.

  • dr Janez Sveti

   Delu čast in oblast!
   DR Janez SVeti samoupravljalec

 • dr Janez Sveti

  “Deli in vladaj! ” rimski pregovor

  DR Janez SVeti Julijus

 • rubec

  Pri Zdenki Barbari Ban Fischinger je izpadel priimek Phaphinger. Menda ima tudi sina ki ga ljubkovalno kliče Prsturitingher.

  • pajot

   He,he,he…..

 • T-Rex

  pa kje kurac ste administratorji na tej strani?? režimski mediji nas brišejo 260 na uro tupa levi retardi svobodno dokazujejo kako retardirani so. mene zaposlite za admina če se vam ne da !

  • Soave

   Vsak komentar ” šteje ” ?? Verjetno. Režimski pač dobijo iz skupne – torej tudi naše – blagajne. Nova si pa takole pomaga.

  • Jan Kovalski

   Priporočam ti, da ne komentiraš na levih medijih in jim s tem povečuješ število klikov.

  • Pezde

   Še bolj zanimivo pa je, da so mi včeraj pobrisali komentar na temo dveh novinark-prostitutk iz RTV-ja oziroma ga blokirali, ker je baje “spam”. Kje je tukaj pravica?

 • Jan Kovalski

  Tale Jankovićev fuk nas veliko stane.

  • Pezde

   Seveda, če pa je star, smrdljiv in impotenten, pa še besede ne zna do konca izgovoriti. Kurbe takim precej več računajo.

 • Rotar Jakob

  kurćan pa kar še roma na magistrat!

 • Pezde

  Krastačkovič

 • RATATA

  Ni glih velik, ko si 6.000 razdelijo
  Zdenka,
  Barbara,
  Ban in
  Fischinger

 • piko8

  zorangutan go hom v saraoce!!

 • učko

  Janković je pač režimska pička in kot tak lahko v takem rdečuharskem fašističnem okolju dela kar hoče, kaj se čud’te ?!

 • Slovenka

  Kaj, kure ne bodo zakokodakale ob novici?

 • marker

  Danes je govornica v Dražgošah povedala tole:
  “Danes naš sovražnik ne nosi orožja, ampak je bolj prefinjen, podtalen, zlovešč, nosi kravato in hinavsko sprenevedavi nasmešek, izvaja pritisk na nas in nas ustrahuje, da postanemo apatični in novodobni sužnji”
  Če pogledate zgornjo sliko, ga lahko takoj prepoznate.

 • tasilo

  “Roka roko umije.”

  Janezek vpraša komunistka:
  “Komunistek, ti si levičar … ampak s katero roko si pa rit brišeš?”
  “Z desno.”
  “A z desno?? Zanimivo. — Jaz si jo pa s papirjem.”

  • Meho

   “A z desno?? Zanimivo. — Jaz si jo pa s papirjem.”
   “Ali pa, če mi jo poliže kak ritoliznik tasilo.”

   • stajerc5

    Po kolko su cevapi, Meho, i nemoj da me prcas!?

 • Meho

  Sodeč po njegovih “kulturno-umetniških” dialogih po telefonu, bi rekel, da svojim direktoricam ne deli samo denarja.

 • mapu

  Prosim Novo24TV, da kadar prikaže sliko JZ, naj prikaže sliko šimpanza ali orangutana, zraven pa še opravičilo šimpanzem in orangutanom…

 • pupa

  Ta šimpanz na sliki se lahko reži. Edino tito, palček in zoki so poravnavali spolne užitke iz davkoplačevalskega denarja.

 • Robert Hočevar

  Zanimiv SDSsovski žargon. A to bo sdsovščina? Slovenci se odpovedujejo Slovenščini.

 • Steiermark

  Kurbe “stanejo”, še posebaj, če morajo “dati” takšnemu lastniku krastačinega frisa………

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!