Viole: “Da bo jasno tudi (totalno) levim zanesenjakom”

Datum:

V Mariboru so se pojavili kljukasti križi. Puščice obsodb so takoj letele na navijaško skupino NK Maribor, a so se Viole odzvale v izjavi za javnost, v kateri so se distancirale od takšnih dejanj, ki jih obsojajo.

Navijaška skupina Viole Maribor 1989 se je v izjavi za javnost distancirala od risanja kljukastih križev. V izjavi so še enkrat poudarili, da so patrioti, domoljubi in zavedni Slovenci, da pa nikakor ne simpatizirajo z režimom, ki je še ne dolgo nazaj prelival kri naših prednikov.

Izjava navijaške skupine Viole:
“Navijaška skupina Viole Maribor 1989 ostro zavrača vsa natolcevanja in obtožbe, da naj bi bila povezana s kljukastimi križi, ki so nastali v našem mestu. Vsak bežen spremljevalec delovanja naše skupine dobro ve, da smo veliki patrioti, domoljubi, ponosni Štajerci in zavedni Slovenci, nikakor pa ne simpatiziramo, kaj šele podpiramo, režima, ki je (še ne dolgo nazaj) prelival kri naših prednikov. Da bo jasno tudi (totalno) levim zanesenjakom, filozofom in hujskačem – Viole Maribor 1989 nismo neonacisti in bomo v prihodnje ostro ukrepali proti vsem, ki bodo trdili (ali zgolj) namigovali nasprotno!”

R. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Zobec: Režim šteje Jakliča kot napako sistema

Zakaj oblast izvaja pogrom nad Klemnom Jakličem in njegovim...

Znano je, kako je lani posloval Golobov Star Solar

Potem ko je v ponedeljek 45 poslancev koalicije glasovalo...

[Video] Udarni posnetek prikazuje kataklizmično nesposobnost Golobove vlade

Stranka SDS je na socialnih omrežjih s posnetkom spomnila...

[Video] Nogometni navdušenec v Savdski Arabiji z bičem nad nogometaša?!

Dogajanje po odigranem finalu savdskega superpokala je marsikoga upravičeno...