Bo FBI zaslišal Pamelo Anderson zaradi njenih obiskov Juliana Assangea na veleposlaništvu v Londonu ali si igralka le dela reklamo?

Foto: epa

FBI je postal pozoren na igralko, zvezdo Obalne straže, Pamelo Anderson, potem ko je nekajkrat obiskala ustanovitelja Wikileaksa Juliana Assangea na veleposlaništvu v Londonu.

Po prvih podatkih je Pamela Anderson večkrat obiskala Juliana Assangea, ko se je ta zatekel na ekvadorsko veleposlaništvo v Londonu, saj je bil na Švedskem obsojen zaradi posilstva in spolnega napada na dve ženski. Assange se je takrat bal, da če bi se odšel zagovarjat na Švedsko, bi ga le-ta izročila Ameriki, kjer pa so ga prav tako iskali zaradi Wikileaksovih dokumentov o ameriški vojski, ki jih je dal v javnost, poroča Daily Mail in dodaja, da je FBI namesto Assangea našel novo tarčo – njegovo prijateljico Pamelo Anderson.

Odzvala pa se je tudi že Pamela, ki je zapisala, da ima rada Assangea, vendar ne romantično. Rekla je: “On je zelo pogumen in nič ni bolj seksi kot pogum. Rada ga imam, ampak imam tudi svojega ljubezenskega partnerja.”

Andersonova hodi z 32-letnim francoskim nogometašem Adilom Ramijem. Leta 2014 jo je Assangeu predstavila prijateljica, modna oblikovalka  Vivienne Westwood.

In kaj na to poreče FBI? Omenjeni portal piše, da ne dajejo nobenih izjav v zvezi s tem.

J. G.

 • slosin

  …boli me đoko za Kamelo Anderson…

 • RATATA

  Igralka da je?

 • freedomfighter

  Hahaha

 • Steiermark

  Kamela, kot kamela…..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!