[VIDEO] Gucci Korošica ponovno na sceni: “Mislim, v kateri prizadeti Republiki to živimo? Ljudje preko etra govorijo, da bi me zadavli z gucci torbico.”

Denise Dame (Foto: Youtube/@Denise Dame)

Gucci Korošica Denise nas je ponovno presenetila s svojim novim videoposnetkom na YouTubu. Kritike so ji prišle do živega, a ne tako, kot si predstavljate. Grdi komentarji je niso prizadeli osebno, blondinka jih razume kot ljubosumje. Ker je celotni Sloveniji pokazala, kaj vse si lahko privošči oziroma kaj vse ji fantje podarjajo, meni, da ji Slovenija tega ne privošči, da si želi njena darila in njeno življenje. Pod njenimi videoposnetki je moč zaslediti veliko komentarjev, ki jih Denise ne razume, nekatere izmed njih pa lahko preberete spodaj. 

Ob ogledu videa se v prvih minutah zazdi, da je 24-letnici resnično hudo. Leži v postelji, pije vino in sedem minut toči solze. Govori o zlobnih komentarjih, ki jih bere o sebi, in razlaga, kako so jo prizadeli. Nato pa se situacija obrne in dekle, ki se je v tem času marsikomu zasmililo, si vidno začne popravljati lase in majico ter želi biti kljub solzam, za katere mnogi menijo, da niso iskrene, videti lepo. To pa je šele začetek. Z naslednjimi besedami prepriča, da ji sploh ni jasno, zakaj je ljudje ne podpirajo in je ne hvalijo. Trdno je prepričana, da ji Slovenija zavida njene Guccijeve izdelke.

‘Hlapci ste in hlapci boste ostali. In vse, kar je za vas več kot to, ne znate sprejet. Res, slovenci so tako ljubosumni. Ne privoščijo nobenemu nič in ker si jaz pač lahko privoščim eno gucci jeb*no torbico sem pa kar za zaklat na grmadi al kaj. Mogoče bi mogli delat vi na tem da bi si jo vi tudi lahko, ne pa da delate za druge cel svoj lajf, osem ur na dan. /…/ Ali je vam smešno, ko napišete, ubij se, samo zato, ker mam jaz nekaj, kar vi nimate? Mislim, v kateri prizadeti Republiki to živimo? Ljudje preko etra govorijo, da bi me zadavli z gucci torbico.”

Foto: PrintScreen

”Zdaj pa jaz dobivam komentarje, da sem jaz kur*a. Ampak, kdo je tu slabša kur*a? Mislim … jaz, ko si lahko nekaj privoščim ali vi, ki prodajate svoje telo za minimalno slovensko plačo. Ko prodajate svoje telo za štiri evre na uro. In potem sem jaz največja kur*a, največja pras*ca zato, ker si kupim nekaj, kar lahko vi samo sanjate. /…/ In za res pičle cvenke delate trdo vse dneve za druge medtem ko se jaz drugič obrnem v postelji. Tako da, konec dneva, kdo je tisti, ki je izmučen, cel utrujen, s krčnimi žilami in urezninami, opeklinami na rokah zaradi trdega dela, ko pride domov? Jaz ali vi? Prosim, Slovenija hlapčevska, zamislite se. Jaz samo govorim resnico in če vi te resnice ne morete prenesti, potem pa jaz tukaj nimam več kaj za delat in je mene sram, da sem Slovenka.”

Foto: PrintScreen

Blondinka ne more dojeti, da se iz nje norčujejo, in še naprej misli, da ji ljudje zavidajo
Nesramni komentarji bi prizadeli marsikoga in neodobravanje praviloma človeku vzame motivacijo. A pri novonastali senzaciji gre za popolnoma drugačno stvar. YouTube kanala ne bo izbrisala, prav tako ne bo izbrisala nobenih nedavno naloženih videoposnetkov, niti se ne bo potuhnila. Nikakor ne more ugotoviti, da se ji Slovenija smeje in da si nihče ne želi biti ona. Vidi se, da ji pozornost prija, in s svojimi videi jo bo dobivala še naprej. “Da sem jaz pol kar neumna. Ja, faking neumna sem. Ker je neumno v tej Sloveniji govoriti resnico.” Kakšno resnico, Denise? Resnico o denarju, ki so ga zate zapravili, in resnico o ceni tvojih Guccijevih izdelkov? To nikogar ne zanima. Ali pač?

Foto: PrintScreen

A. L.

 • Soave

  No, kaj pa je narobe ??
  Punca ima zanimiv pristop za reklamo !Gledajo jo berejo jo, pišejo ji !!

  • Ana Job

   Bravo!

   • Soave

    Ma, spet nekaj čivkam. Ampak res tako mislim !

  • Zgornji

   Ja, razen če to ni dedec – operiranec/peder , potem je pa le še ena res Skrajno zabita ženska . Žal.

   • Soave

    Gm. . . . . . Zgornji ?? Kaj pa , če rečeva da tisti, ki take zadeve radi ogledujejo, tudi niso ravno perle, no ?

    • Zgornji

     Ja, imaš Povsem Prav : Tudi taki so žal Precej Bolani , in se ponavadi te Hude Duhovne Bolezni njihove uboge duše Sploooh Ne zavedajo … žaaal … Mrtve duše .

 • Valter BraniSlav

  Res je da ima izredno lepe oči…
  Ko bo malo starejša bo prodala svoje torbice in odšla v stranko Aleša Primca, ali pa kar direktno v samostan.

  • Zgornji

   Ja, razen če ni dedec :-/

 • Valter BraniSlav

  Ob njenem videu se pojavlja reklama za glivice. Mogoče jih ima ona na nogah?
  Lepa je lahko bi rojevala lepe otroke. Škoda da zapravlja čas za stvari ki v življenju ne štejejo
  Edino kar šteje je lastna biološka druzina in denar s katerim financiras svoje POTOMCE.
  Torbice izgubijo vrednost in lepota sama tudi.

  • Zgornji

   Brankooo, … a še neveš da so lepi otroci redko kdaj tudi Pametni ?? !!! ??

   • Steiermark

    Ne, on tega ne ve, pravtako tudi kaj drugega ne ve, kot npr. kaj so vrednote ….

    • Valter BraniSlav

     Vrednota je denar s katerim prehranjujes svoj zarod. Svoje potomce moraš tudi vzgojiti v delavnih navadah, TAKO da bodo tudi sami delali.
     Moj starejši sin bo kmalu prevzel finančno firmo, potem prideva z zeno v Slovenijo.
     Vrednota sigurno ni biti pasiven in za svoje neuspehe kriviti nekoga tretjega.

     • Terminator

      Predvidevam,da si Slovenijo zapustil,ker si šel na boljše,zakaj bi šel sedaj nazaj,jaz ne bi.

     • Valter BraniSlav

      Moji zeni iz Venezuele je Slovenija zelo vsec. Zna tudi zelo dobro Slovensko kot kakšna primorka. Finančno firmo v Londonu bo prevzel sin, jaz pa bom stare kliente vodil preko skype a. Vse bo v redu ker v SLO ne bom šel v službo.
      SLOVENIJI OZ TITOVI SFRJ DOLGUJEM OGROMNO – IZOBRAZBO NA EF V LJUBLJANI.
      Ko sem bil majhen je mojster Ivacic po TV učil gospdinje kuhat, jaz pa bom vodil šolo financ.

      Takrat boste vsi vedeli kdo sem jaz. Še vedno pa sem podoben Stalinu.

     • Steiermark

      ja po plesnivi pameti si mu res podoben, samo tako “uspešen” nisi, kot je bil titov prijatelj, klavec stalin, vsaj domnevam, sicer bi se te prištevalo med najhujše in največje klavce – komuniste, kot sta bila stalin in tito.
      Kar se pa tvojega “vodenja preko skypa” tiče, pa mislim, da ti preostane samo še, da se čimprej “povežeš” z Matilco, ki te bo popeljala v družbo k tvojemu sorodniku kardelju in tvojemu pedofilu titu, pri satanu!

     • Steiermark

      Prišel bo pogledati, ali mu je Edi zazihral še kakšno “skorjico” kruha, da nebo trpel lakote na stara leta, ker s svojo “tržno” dejavnostjo si nemore več služiti denarja, zaradi razdrapanega anusa…….

     • Zgornji

      Ja, in tvoj starejši sin ima sigurno zgarane roke tako, da mu jih že do komolcev manjka , kajneda , tako je Deloven … res, ja si lepo pokazal kakšne pokvarjene “vrednote” jim vzgajaš, da se parazitirajo na račun Delovnih ljudi !!! ! !!! Ni kaj, … tako vzgojo si verjetno dobil … ma, kajpavem, … morda v titovih šolah , ali pa so te že starši takole zafurali da se ti še zdaj pozna . No, lahko pa si bil tudi že v prejšnjem lajfu takole pokvarjena duša , da te tudi starši niso zmogli dovolj popraviti . Nekaj od tega je . You know , but stil not enough . Lp + # .

     • Valter BraniSlav

      Kdor nima v glavi ima pa v rokah ali nogah.
      Zgornji, razmišljaš kot proletarec izpred 100 let. Kaj delaš na portalu desničarske NOVE24tv. Ti bolj spadas med združene luzerje vendar revija Komunist ne izhaja več.

      Življenje se je v 100 letih temeljito spremenilo.
      In zakaj ti sam ne investiras ?
      Če ti manjka znanja se lahko vsega naučiš. Vsi smo se naučili tržnih zakonitosti, tudi ti bi se lahko.
      Lahko pa tudi kot tale Korosica vlagas denar v torbice…

     • Steiermark

      Nepismeni sorodnik kardelj, te je najprej vpeljal v “tržno ekonomijo” doma, ko si dal na razpolago svojo tazadnjo, tvojemu pedofilu titu, potem pa tudi oskrbel z udbovskim denarjem, ki so ga po logiki “tržnega gospodarstva”, vkradi tam kjer je, ga “investirali” na svoje račune, po davčnih oazah, iz katerih se še danes napaja rdeča zasužnjevalska drhal, z anomalnimi predstavami o pravicah nad Ljudmi!

     • Zgornji

      AJA, A DA BI SE ŠE JAZ NAUČIL PARAZITIRANJA-ZAJEDALSTVA TAKO KOT TI IN TEBI PODOBNI ??? NO, TAKO NEUMEN PA NA SREČO NEMOREM BITI . TEBI PA PREPUŠČAM TO TO TVOJO ODLOČITEV POKVARJENOSTI , DA ŽIVIŠ NA RAČUN DRUGIH !!! ! !!! SAM NISEM TAKO POKVARJEN IN TUDI NOČEM BITI, KER VEM DA BOM DRAGO PLAČAL TAKO POKVARJENOST . SLEJ KO PREJ. IN TAKO JO BO VSAK . ZATO SE PA IZOGIBAM VSAKEGA TAKEGA ZAJEDALSKEGA PARAZITIZMA DA BI ŽIVEL NA RAČUN NEKOGA DRUGEGA IN TAKO SAMO ŠE POVEČEVAL SVOJO LENOBO !!! ! !!! RAZUMEŠ ZDAJ TO BISTVO , ALI ŠE KAR NE ??

     • Valter BraniSlav

      Zakaj investitor ki vloži svoj denar v industrijo krade denar? Koga parazitira, komu kaj jemlje? Zakaj naj bi delavec imel manj, ce nekdo vloži svoj kapital v tovarno kjer taisti delavec dela?
      OCITNO JE DA NE RAZUMES ZA KAJ GRE. PA NI PRETEŽKO. Na YouTube je cel kup videov ki razložijo stvar, samo odtipkaj HOW DOES THE STOCK MARKET WORK pa se ti bo vse razjasnilo.

      Res je da je KOMUNIZEM hotel ukiniti privatno iniciativo. To mu je za kratek čas tudi uspelo. Rezultat vemo vsi: enakost v revščini. KOMUNIZEM je v čisti obliki prisoten le na Kubi, Vietnamu in.Severni Koreji. Si želiš živeti v taki bedi?

      Namesto da MENE zmerjas se raje vprašaj ce ne bi bilo zate bolje razumeti za kaj sploh gre.

      Denar potrebujemo za preživetje in za to da omogočimo svojim potomcem čim lepše življenje. Ni ga večjega užitka kot otrokom in vnukom plačati šolanje na najboljših univerzah našega planeta.

      Če na stara leta ne boš imel be denarja ne potomcev boš končal kot razvalina Steiermark. Si želiš tega ali zelis čutiti zadovoljstvo ob prehojeni življenjski poti?

     • Zgornji

      Heh, Branko, Brankooo , … glej, kako ti manjka podatkov, ker : na stara leta ne ti ne jaz nebova imela Nobenega denarja, … Razen, če se imaš ti že sedaj za starega … ker, Jaz se pri mojih 43 letih ( na srečo ) Nimam .
      In, koliko si ti star , če lahko navedeš ?
      Potomce bom pa imel , in to Boljše kot jih imaš ti , in ne na stara leta, temveč Že prej .

      Ampak, če pa še neveš, da je delničarstvo parazitizem/zajedalstvo , oziroma izkoriščanje ljudi ki koristno delajo za majhen denar, zato, da lahko podjetja “tržijo” – Beri : Kradejo in Prodajajo presežke njihovega dela kot delnice na trgih dela , ter jih tako le še Bolj izkoriščajo, … no, če tega ne razumeš , potem ti nobena šola na tem planetu nebo več pomagala da se znebiš svoje Duhovne Slepote.
      Amennn !!! ! !!!

      Lp + #

     • Valter BraniSlav

      Tebi lahko pomaga le nepovratna vozovnica za Severno Korejo kjer boš zelo srečen.
      Imam 4 otroke in 12 vnukov. In ti?

     • Zgornji

      Heh, … kaaaj ??? Severno Korejo ??? Ja, kaj pa naj bi jaz tam počel ??? A da bi onega grdega gnilega odojka gledal ??? Joooojjj , to bi pa bila kazen, ja . Ampak, na srečo sem se inkarniral Točno Tja kamor je Treba – po Stvarnikovem Načrtu !!! ! !!! In šele po več kot 30 letih sem tudi spoznal Zakaj ravno tu, in spoznal tudi svoje Poslanstvo na tem Planetu . Pa ti ? A veš zakaj si se pravzaprav inkarniral na ta planet in Kaj je tvoje Pravo Poslanstvo tukaj ??
      No, jaz otrok še nimam, na srečo, čeprav bi jih lahko že zdavnaj imel, že pred letom 2000 z takratno bejbiko po več letih skupnega življenja . Na srečo sem si takrat potem premislil , in se obrnil v druge poti. Boljše Poti . Zahvaljujoč Stvarniku – Bogu, da mi je sploh pokazal, kako se Dosežejo nebesa na tem Njegovem Planetu , kar pa žal večini Človeštva (še) Ni jasno . Ampak, bo mu pa Kmalu. Čez cca 10 let , če ne že prej . Toleranca = cca +/- 5 let . lp + #

     • Valter BraniSlav

      Vrednost delnic in profit podjetja nimata nikakršne veze. Vrednost delnic odseva zaslužek ne profit. Tudi če uprava delavcem plača vse, tako da profita ni, to ne bo vplivalo na cene delnic. Zato govorimo o price to earnings ratio, in ne price to profit ratio.
      Raje povej kaj si ustvaril v življenju. Imaš vsaj redno službo ali si na zavodu? In če mizerno sluzis, kaj boš ti naredil da boš zaslužil več?

     • Zgornji

      Imam redno službo v družinskem podjetju , zgradil sem cca polovico hiše , in da bom zaslužil več, se bom še Poboljšal, kajti tako bom dobil večje Blagoslove od Stvarnika-Boga , kar pomeni boljše posle in bolje plačane posle ki mi jih tudi priskrbi Bog . Preveč pa Vem da žal Nesmem zaslužiti, in sicer Zato, da se nebom spet pokvaril, tako kot sem se že, ko sem prišel Prenahitro do precej preveč denarja, in so se me prilepile packe ( beri vlačuge ) ki so se izdajale za prijateljice , v bistvu so bile pa same zlobne pokvarjene sponzoruše , in prav tako je bilo z “prijatelji”, ki to sploh Niso bili . Zato zdaj Vem, da nebom Nikoli več toliko zaslužil kot sem pred 2008 , ko sem se skoraj kopal v denarju . Sedaj živim Precej Bolj Umirjeno življenje . In sem tudi spet postal zadovoljen z tem kar imam , po lanskoletni prestali krizi podjetja . Še kaj bi rad vedel ? Lp + #

     • Valter BraniSlav

      PRIDEN ZGORNJI, PRIDEN.

      No če že imaš podjetje ga lahko razsiris. Ce potrebuješ kapital v UK/USA lahko narediš IPO ce te borza sprejme.

      Da be boš imel žensk ki bi se lepilo zaradi denarja poroči tako ki ti je slicna po značaju in začni delat otroke. Zaradi skupnega cilja – otrok – se ti bo prilagodila. Vsaka zenska namrec ve da je skoraj vedno biološki oče najboljši oče.

      Ce rabiš nasvet glede delnic ti ga dam zastonj.

      Odvrži crnogledost. Postani oče. Otroci te bodo bogato NAGRADILI….

     • Zgornji

      Joooj, Brankooo, pa saj sem ti že rekel, da bom že še postal tuzemski oče , … ko bo Čas za To.
      Da bi pa razširjal svoje podjetje me je pa že minilo , ker vem, da to za seboj potegne preveč psihične obremenitve , in ker je Škoda moje energije , jo raje vlagam drugam.
      Zatorej tudi delničarstva ne rabim .
      Vem pa Kaj rabim, in Tega se pač Ne da kupiti z denarjem .

     • Štalmajster

      Ti “pacek” ti ! Nič ne daš zaslužit špekulantom, oderuhom, bankirjem ? Pazi, da se te ne bodo lotili …….. kot že marsikoga.
      Valtera ŠpekulantoSlava si že ………..razočaral. ;-))

     • Zgornji

      Heh, ja, saj reees, a ne, JAH , KAAAAAAAAAAKŠNA “ŠKOOODAAAAA” … ;-) :-P ;-)

     • Valter BraniSlav

      Se izogibas “zajedalskega parazitizma” ali se izogibas uporabi možganov in nočeš nicesar razumeti ker si prelen?

      Zastavil ti bom vprašanje na tvojem intelektualnem nivoju:

      V ORTODOKSNIH KOMUNISTICNIH DRZAVAH KOT SEVERNA KOREJA, VIETNAMU IN KUBI NI DELNISKEGA TRGA. TAM NI “ZAJEDALCEV” KOT SEM JAZ KI BI “PARAZITIRALI” DELAVCE.

      ZAKAJ POTEM RAVNO DELAVCI V TEH DRZAVAH ZIVIJO TAKO SLABO?

     • Zgornji

      Zato ker jim ravno tako njihovi vodilni Kradejo , in tudi celotna država je zaradi svojih zlobnih voditeljev preveč izolirana, da bi lahko “zadihala z polnimi pljuči” , … ampak, … Kakršen narod , takšen tudi voditelj ( no, razen v izjemnih primerih ) , zato nemore biti boljše vse dokler se zavest celotnega naroda ne dvigne .

      Zajedalskega Parazitizma pa se Izogibam Samo Zato, da nebom postal še Bolj len kot sem itak že , da bi potem postal tak pisarniški Zajedalec in Parazit kot so mnogi na tem planetu Žal Že postali !!! ! !!!

      Amennn !!! ! !!!

     • Valter BraniSlav

      Vem da si len in neproduktiven. Če bi bil drugačen ne bi bluzil o parazitih pac pa bi govoril o svojih uspehih.
      Vi luzerji ste povsod enaki, za vse kriviti nekoga tretjega, NE sebe.

      Steiermark si zato ni ustvarila druzine ker sta jo pri tem ovirala “pedofil” TITO in moja žena “transvestit”. Tebe pa ovirajo “zajedalci” in delničarji.

      TAKO PAC RAZMISJATE VI SLABICI KI PRAV ZARADI TEGA RAZMISLJANJA OSTAJATE NA DNU… POTEM STE JEZNI NA VASE NAMISLJENE “SOVRAŽNIKE”…..
      Čas pa neusmiljeno teče in teče….
      Ce do 43 leta nisi ustvaril nic, je verjetnost da boš kdaj drugačen enaka nuli.

      Žal. ..

     • Zgornji

      Glej, jaz Vem, da bi mi ostalo Precej Precej Več, če mi nebi v letih Uspešnega Poslovanja firme država pobirala toliko nenormalnih davkov z obrestmi vred … in to se tebi zdi prav, ali kaj ? No, ja, morda pa se ti res zdi prav, in sicer se ti lahko zdi prav Samo Zato, da si ne priznaš , da nisi Ničkaj Drugačen Nesposoben Parazit Človeštva, ki Nezmore Ničesar zaslužiti z Poštenim Delom Temveč Izključno z Zajedalstvom – Parazitiranjem Delovnih , Poštenih , Pridnih , Marljivih , Sposobnih , Dobrih Ljudi ki vsaj kaj Ustvarijo z svojimi rokami , in se ne Parazitirajo na Nikogaršen račun, oziroma na Nikogaršnjih Žuljih !!! ! !!! Razumeš zdaj To , ti Uboga Lena Parazitskozajedalska Pokvarjena duša ? Lp + #

     • Valter BraniSlav

      In zakaj naj bi bilo investiranje v korporacije parazitiranje delavcev ki v korporacijah proizvajajo ?
      Govoriš tako kot je govoril moj sorodnik Edvard Kardelj…

     • Steiermark

      Tako zelo se še pa nisi razodel, da imaš poleg ene hčerke lezbijke in treh “normalnih” še sina. Kam je pa on usmerjen, tudi na “titovo pionirčkanje”, kot ata? No, ja, vam ki je najpomembnejša “vrednota” denar, pač ni nič čudnega, če zanj prodajate tudi svojo tazadnjo……

    • Zgornji

     No, saj, morda celo ve , ampak žal samo približno, oziroma ima bolj Napačne “vrednote” … Žaaal . Amennn .

   • Valter BraniSlav

    Imas kaksen strokoven podatek o tem ? Ali samo rekla kazala?

 • FreedomAndDemocracyNOT

  SDSova volilka…

  • Steiermark

   Ne, vaša je, zato se pa mora ponujati po spletu, ker niti med vsemi vami z “mehkimi” ne dobi nekoga, ki bi jo bil dobro obdelal……

 • Burek Burecki

  Lol ta kur*a ma tezave sama sabo. Prau za kozlanje je ni cudno da bi jo ljudje z gucci torbico zadavli…

  • Zgornji

   Amennn !!!

 • Waltter

  Ni mi jasno kako je možno da se celo novinarji iz tega portala obesijo na takšne objave na internetu. Le določen % lahko živi na takšen način kot ona in najbolj zanimivo je da se sploh ne zaveda da z žaljenjem tistih ki delajo po njenem za mizerno plačo pač predstavlja nekaj kar prihaja iz njene prazne glave, Ti ljudje žal daje podlago tistim ki jo obkladajo z darili in brez njih bi pač lahko tudi ona sama delala za — pardon saj nič ne zna – mogoče v javni upravi z sloganom “ne moreš me tako malo plačat ko lahko jaz malo delam”. Sicer kdo si jo privošči nekega pogovora ki bi imel kakšno rdešo nit ne more pričakovati – torej takšne so tudi njene stranke ali kako jim že ona reče …

  Žalostno za žensko da celo javno objavlja svojo ceno – torej en kos te znamke in je ok – pozablja je še navest kako dolgo, ali je to samo za eno noč – kajti če je je pa zelo osamljena saj poseduje nkih 5 ali 6 kosov.

  Pa sumlivo mi malo zgleda no nekak mi deluje kot Pia samo da ma Pia še adamovo jabolko – ker videa nisem pogledal tudi ne vem če jo ime ta pojava tudi….

  Ma nehajte že tole žensko objavljat celo na naslovnici skrite jo v rubriko “saj ni res pa je”…

  • Zgornji

   Jaz sem pa šel preverjat, in ta stvor res ima tudi nekaj Adamovega jabolka, … zato je Sumljivo vseskupaj … :-/ :-(

 • Valter BraniSlav

  Korosica lepa si, ampak pametna pa ne. Lepota hitro mine in torbice izgubijo vrednost TAKOJ ko jih dobiš. Takole naredi
  1. Poroči fanta ki ga imaš rada in on tebe. Nekoga ki ima podobne vrednote kot ti.
  2. Namesto v torbice ki letno izgubijo 50% vrednosti vlagaj v vrednostne papirje. Skladi malih poceni firm vsako leto pridobijo tam 14% vrednosti ce jih pravilno nalozis. Kontaktiraj me preko facebook a za podrobnejša navodila.

  CAS SE IZTEKA, TAKO ZA DELAT OTROKE KOT TUDI ZA VLAGANJE V DELNICE.

  • Steiermark

   Kaj pa naj investira v vrednostne papirje? Svoje mednožje, ki kot izgleda, je skupaj z vsebino v glavi, zelo prizadeto!

   • Valter BraniSlav

    Fantom naj reče da ji namesto torbic ki bodo zgubile vso vrednost poklonijo. VFSVX. Google it!

  • Štalmajster

   Kaj predlagaš, da investira v delnice …… NKBM,….. ??? ;- V podjetja, kjer delavci, ki jih ona prezira, črnčijo za 4€, oderuhi kot ti, pa odirajo ??

   • Valter BraniSlav

    Jaz bi vložil v index VFSVX
    Ideologija in Gucci torbice me ne zanimajo.
    Shrani si simbol in poglej njegovo vrednost čez 5 let.

  • Steiermark

   Tisto kar ona lahko “vlaga” je že zdavnaj preveč znucano, da bi še lahko kaj s tem tudi zaslužila!

 • Zgornji

  Tale “Ono” ( bivši dedec ) Denis je precej sumljivo truplo , … tako da, res nevem če je vredno tole gledati oziroma brati …
  Ma, ne, … dokler se senat ne odloči kaj je, nebom več gledal teh bolanih tem od takelih bolanih izrodkov naroda !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

 • Steiermark

  Kdo pa je sploh kdajkoli slišal za to balkansko kokoš in česa naj bi ji bili mi Slovenci zavistni? Pomanjkanja možganov in samospoštovanja?

  • ,

   njeni starši so slovenci, so tudi na facebooku!

 • neny

  punca moškega spola.

  • Zgornji

   Ja, saj to je Problem … če ni slučajno res … :-/ :-(
   No, potem je pa že primerno bitje za Izvoz k mohamedanskim migrantom, kjer ga bodo Hitro “zrihtali” … !!! ! !!!

 • Winston Wolf

  Ne razumem zakaj se toliko ljudi čuti poklicane/dolžne soditi/izražati mnenje o potezah, odločitvah, življenjskem stilu, nazorih itd… ..polnoletne osebe?!?!?!
  Slovenski Jerry Springler Show – btw. saj je menda jasno, da so v tem showu glavne pošasti/primitivci dejansko med občinstvom, dasiravno bi kdo naivno mislil, da so na odru.
  .
  Kar se mene tiče sta ob takih “pojavih” vprašanji samo dve:
  – Ali oseba za svojo “ekstravaganco” troši davkoplačevalski denar?
  – Ali oseba s svojimi dejanj škoduje drugim osebam?
  .
  V tem primeru je odgovor na obe zgornji vprašanji jasen – NE!
  .
  V svobodni državi lahko vsakdo s svojim telesom, umom, življenjem itd… …počne karkoli hoče, dokler ne škodi drugim in/ali pride navzkriž z zakonom.
  .
  Kaj se ima sploh kdorkoli za vsajati nad posnetki te punce?
  Nimate svojega življenja?
  Vas žre, ker ga ima tale punca vseeno več od vas?

  • Valter BraniSlav

   Skodi sebi kar je škoda
   Punca je zelo čedna. Poroči naj se in ustvari lastno družino.

  • Cyclopean

   Kar nekdo objavi na javnem portalu ima vesoljni svet pravico komentirat po želji. Tudi pljuvat. Če ne želiš pozornosti ne objavljaš in ne deliš, je to tako težko razumljivo?

   • Winston Wolf

    Verjamem, da ta punca videov ne objavlja, ker se bo bolje počutila, ko bodo anonimni neznanci pljuvali po njej in njenih dejanjih.
    Se zaradi tega, če to počneš, ti počutiš bolje?
    .
    Če ti pač ni všeč kakšna je, kaj počne… …jo pač ne spremljaj. Obrni se stran in živi naprej svoje življenje, če ga imaš.
    Zakaj je potrebno po nekom pljuvati? Zato, ker se njeno življenje mogoče malo preveč vrti okrog nekakšne blagovne znamke?
    .
    OK, če nekako še razumen pljuvanje po politikih (ki nam dejansko lažejo in nas kradejo), strankah, inštitucijah itd… …ampak, oprosti, pljuvati po mladi, LEPI(!!), punci za katero ne vemo iz kakšnega okolja se je prebila, da sploh lahko počne, kar pač počne…
    …je pa podn.
    .
    In, ja punca je zelo lepa in mogoče je (minljiva) lepota vse kar ima?
    Naj jo izkoristi. kot jo le najbolje zna in zmore!

    • Cyclopean

     In kaj tebi mar za njo? Takšni ‘beli vitezi’ kot ti jo še podžigajo, ker oh uboga deklica ne more storiti nič narode a ne? Debilnemu obnašanju in moralnosti treba reči bobu bob. Bi prav tako govoril da je tvoja hči na videu gor?

    • Ana Job

     Cyclopean, je eden tistih “podenskih hlapcev” , ki ji je fovšen. Jaz ji privoščim lepo življenje in vse, kar jo osrečuje.

     • kurbe niso ponos naroda

      hlapec si ti, v svoji glavi.

     • Cyclopean

      Jaz pa tebi obilo fafanja k*rcev, sej za drugo itak nisi

    • Janez Novak

     Punca je očitno zasvojena z alkoholom. In to svojo zasvojenost širi tudi na druga mlada dekleta, ki v njej morda vidijo vzor. Tako težko to razumeti?

     • Bac Nguyen

      Ti si bedak

 • Valter BraniSlav

  Ne bodi neumna, od tvojih torbic in lepote be bo ostalo nic čez 10 let in 10 let bo minilo hitro.
  Vlagaj raje v
  1. Dobrega moža ki te bo imel rad
  2. Svoje otroke katere boš naučila delat
  3. Indeksne sklade ki bodo rasli v vrednosti.

  Ko boš starejša je dobro da imaš svojo družino in denar, ali vsaj eno od obojega.
  Če ne boš imela ničesar razen starih torbic boš taka razvalina kot je danes Steiermark – Gretta Garbo.

  PAMET V ROKE!

  • ,

   kdo bo hotel tako žensko, ki je bila že z mnogimi?

   • Valter BraniSlav

    Mnogi moski, zlasti če je ženska privlačna tako kot je ona.

    • Steiermark

     ja, tako kot si storil ti , s svojo “venezuelko”!

   • Valter BraniSlav

    In kaj si storila ti STEIERMARK – GRETTA GARBO, da iz tebe ni zraslo nič? Kdo je kriv da si jalova starka brez otrok in brez moža?
    A ja, Josip Broz ti je preprečil vlogo žene in matere. Sem čisto pozabil.
    SLABICI VEDNO KRIVIJO NEKOGA TRETJEGA – ONI SAMI NISO KRIVI ZA NIC.

    ZATO LUZERJI OSTAJAJO LUZERJI. NA DNU.

 • Cyclopean

  Vsi vemo, da za tele guči torbie fafa k*rce, zgleda zabito in je ‘a waste of sperm’. Rad bi videl loleka boleka, ki bi si želel s to babo ustvariti družino. Zgleda da ti je blizu njena miselnost.

 • xtc

  Taleočitno hudo rabi psihiatra ali pa vsaj zaprt oddelek,je resno bolana.

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!!

 • Cyclopean

  Pa bi te moglo zanimati, ker meče slabo luč na vse ženske. Sirote v glavi, ki jim uspejo prodati neke ultra precenjene Gucci bedarije. Verjetno bi tudi ti o počela, če bi ti zvodnik hotel financirati gucci torbico.

 • bruh

  Ženska kje imaš možgane?!?!?!? Ti sploh veš kaj ta ženska ” naredi”; da dobi ” guči puder”?!?! Nimaš ti pameti, nobene! Lp

  • Ana Job

   Tudi ti je nimaš, da se oglašaš. Pometaj pred svojim pragom in glej svojo ženo, če je dovolj negovana. Lahko bi ji dal kartico, da si kupi novo garderobo, mogoče?!!

 • ,

  spelji se v norišnico ženska

 • Cyclopean

  Jaz sem še vedno mlad (pod trideset), kvečjemu je tebi šla mladost in fertilnost haha

 • ženska

  oblazinjena si ti v svoji neumnosti.

 • Cyclopean

  haha itak itak, razlagaj to svoji mački čez par let, catlady

 • ,

  če bi se ti res smejala, ne bi o tem govorila, revica

 • Cyclopean

  Ponavadi so take, ki komentirajo in razlagajo svoje spolno življenje po forumih neke zavaljene bajse s preveč časa, pa z bujno domišljijo.

 • Cyclopean

  Vaš kaj povzroča gube? LETA, ki grejo in vam babam je še manj prizanešeno s tem.

 • Olga

  Slovencli niso nevoščljivi le tatinskim levičarjem, ki “pošteno” kradejo…… Tudi 200 MILJARD ukradenih slovenskim davkoplačevalcem, pranje terorističnega in mafijskega denarja, Magna, drugi tir….To ni nič! To je normalno! Saj so “naši”…
  Drugo pa je, če Janša z gotovino plača položnice! Tam vsak cent šteje, saj ni “naš”….
  Denise ima prav! Slovencli so nevoščljivi le tistim, ki pošteno delajo in živijo za svoj denar!

 • Danda

  Ta sicer ni pristna Korošica,a vseeno me je SRAM…..

 • Pezde

  Joj, nehajte že z objavljanjem tega stvora, od katerega se mi ježijo dlake, samo, da ga vidim, še bolj pa, kadar ga slišim. Sploh nisem nevoščljiv, samo nočem vedeti za to bitje. Če bi se dalo, bi šel en teden nazaj v preteklost in preprečil, da sem sploh kliknil na zlodejev link. FUJ!!!

  • Zgornji

   Heh, dobro povedano !!! ! !!! ;-)) Saj je vprašanje, če ni tole res samo en zblojen pokvarjen peder :-/ :-(

   • Pezde

    Se sploh ne da povedati, kako raje imam npr. 150 kg debelo žensko z vse prej, kot lepimi obraznimi potezami, kot pa nekaj, kar se predstavlja, kot ženska, pa sploh ni.

    • Zgornji

     AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!! Resda je tudi tako predebelo žensko meso že Preveč Pokvarjeno , … ampak, še vedno pa Manj kot tako operirano moško meso , ki nosi z seboj samo še neko ubogo Mrtvo dušo … Žaaal.

 • Janez Novak

  Ne vem, če si ta damica, ki na posnetkih stalno srka rujno vince, zasluži tolikšno publiciteto. Verjetno potrebuje bolj pomoč kot publiciteto.

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!! Ampak, žal se tega Problema ta Mrtva duša Ne zaveda .

 • luka101

  Kaj pa če se punca v resnici samo zajebava? Iz vseh vas, ki mislite, da je res tako prizadeta? Ne vem, je ne poznam, ampak dopuščam možnost.

  • zaton

   In tudi, če gre res za zafrkancijo, kakšen smisel imajo njeni videi?

   • Zgornji

    Smisel imajo Zelo Negativen, in sicer da Krade čas + Energijo Naivnim ljudem ki izgubljajo inkarnacijski čas na tem planetu .

 • hribovc

  kwa se pa zvijate, a vam je denise posolila rep, al kaj ?? … bravo, denise !!

 • Sašo

  Na grmadi so ponavadi ljudi zažgali in ne zaklali, Gucci bjonda ;) .

 • Bac Nguyen

  Pametna Denise ,uzivaj in ne skrbi kaj bedaki govorijo .

  • wrer

   ” PAmetna”?!?!??!?!?!? HAHAHAHAHA

 • Dav Lob

  Ta babnica nima samo črva v glavi “ampak tudi pajčevino.

 • Jaz

  Pogumno naprej dekle! Ne oziraj se na mnenja drugih. Verjemi in zaupaj v svoje srce, kar ti sporoča.

 • Anja Kovacic

  Navadna KURBA!

  • Zgornji

   Žal – Amennn !!! ! !!!

 • Valentina Neri

  a je možno, da je res tko prizadeta??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!