Britanski policist pred aretacijo pedofila povprašal za nasvet, če je lahko v zvezi z 12-letno deklico?!

Foto: YouTube

Saj ni res, pa je. Posnetek pogovora dobrodelne organizacije Karma Nirvana, ki se sooča s prisilnimi porokami in drugimi oblikami častnih zlorab, je pokazal, da je britanski detektiv poklical organizacijo po tem, ko je aretiral 26-letnega Iračana, ki je detektivu zatrdil, da je v njegovi kulturi sprejemljivo, da je odrasel človek v zvezi z otrokom.

Potem ko je Iračan detektivu dejal, da je v njegovi kulturi povsem sprejemljivo, da je v zvezi z 12-letnico, je detektiv organizacijo povprašal, če je res tako, saj se je želel izkazati za razumevajočega do drugih kultur.

Na srečo mu je dobrodelna organizacija svetovala, naj z Iračanom postopa na enak način kot bi s spolnim prestopnikom, ki preži na otroke. Ustanovitelj Karme Nirvane Jasvinder Sanghera je pojasnil, da ta klic jasno kaže, kako nevarni so policija in drugi organi, ki na resen zločin gledajo skozi leče “kulturnega razumevanja”, saj se bojijo obtožb, da so rasisti. Iz tega razloga pa številne zlorabe še vedno ostajajo nerešene.

Obsojeni so bili zgolj trije
Po besedah Sanghere je na Otoku vrsta profesionalcev, ki si zapirajo oči pred resnico, saj ne želijo drezati v občutljivo tematiko multikulturnosti. Namesto tega molčijo o otroških porokah. Še bolj šokantno pa je, da so številni britanski vladni uradniki možem mladih nevest dali vizume, da so se ti lahko brez kakršnih koli težav usidrali v Veliki Britaniji, namesto da bi pristali za zapahi. Statistika govori sama zase. V zadnjih treh letih je bilo namreč v 3.800 primerih otroških porok obtoženih manj kot 80 osumljencev, od teh pa so bili obsojeni zgolj trije.

Fotografija je simbolična (foto: epa).

N. Ž.

 • Olga2345

  Levičarji so pedofili, saj uvažajo islamske pedofile v Evropo in želijo uzakoniti divjaško “kulturo” nasilja in zlorabe otrok!
  Divjake uvažajo SKORUMPIRANI osebki brez otrok, kot je Fajonka!

  • Steiermark

   Ali se ti to zdi čudno, saj je vendar bil njihov “svetli vzor”, sam, veliki pedofil – tito

 • Olga2345

  To je ” kultura”, ki jo propagira Cestnik Grmić?!!

 • Clemen J.

  Se pravi da islamka kultura dopusca pedofilijo. Me ni za cuditi tudi njihov bog ki predstavlja satana, je bil porocen z 9 letno Aisho.

 • Ana Job

  Očitno vodijo Evropo pedofili poleg homičev in pijancev, da vabijo take ljudi k sebi. Tuhtam kaj od tega je merklca, da ima zapečence tako rada.

 • Franc Šink

  Hvala Bogu da se je V Britaniji zgodil Brexit. Upam da bo to storila tudi Švedska. Takih pedofilskih držav evropska kultura res ne rabi.

 • sodnikisozločinci

  Zaščita človekovih pravic je nova ideologija, v imenu katere se lahko v korist manjšine zatira večina, to pa podobno kot pri nacizmu in komunizmu, kjer je šlo za genocid nad manjvrednimi narodi in družbenimi razredi, vodi v genocid nad manjvredno večino.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!