Cesta prelita s krvjo: V Londonu zabodli najstnika – to je že 60. letošnja žrtev krvavega napada

Foto: iStock

Ponoči se je v vzhodnem Londonu dogajala prava grozljivka. Do smrti so namreč zabodli najstnika, ki je bil na mestu mrtev. Do sedaj niso aretirali še nikogar …

Britanska policija je potrdila, da je v vzhodnem Londonu, natančneje v soseski Forest Gate, ponoči, okrog 22.50 po lokalnem času, umrl 18-letni fant, ki je bil žrtev napada z nožem. Eden izmed uporabnikov Twitterja je razkril, da naj bi eden od policistov “neprofesionalno” izjavil, da je kri “po vsej cesti”. Tiskovni predstavnik policije pa je izjavil, da je bil 18-letnik razglašen za mrtvega na prizorišču napada ob 23.27, več o njegovi smrti bo razkrila obdukcija. “Policijska preiskava je v teku, na tej zgodnji stopnji ni bil aretiran še nihče.” Pozval je tudi morebitne priče in vse druge, ki bi imeli kakršne koli informacije, ki bi pomagale pri preiskavi, naj se zglasijo na policiji.

18-letnik je letošnja že 60. žrtev napada v Londonu. Le nekaj ur pred njim sta umrla mladi očka in ženska v 30-ih, zgolj v razmaku pol ure. Prvi je 26-letni Raul Nicolaie – prav tako je umrl zaradi posledic vbodnih ran. Za seboj je zapustil 6-mesečnega sinčka, ki ga je po pripovedovanjih njegovih prijateljev naravnost oboževal. V Veliko Britanijo je prišel pred petimi leti iz Romunije, poročajo britanski mediji. V njegovem primeru so aretirali žensko, staro okrog 20 let, žrtev pa naj bi poznala.

Nicolaie je bil zaboden ob 18.00 po lokalnem času, le pol ure za njim pa so do smrti, prav tako v Londonu, zabodli še žensko, ki je bila v 30-ih letih. Ženska naj bi umrla na naslovu stalnega prebivališča morilca, so razkrili pretreseni sosedje. Umor se je zgodil v elitni soseski, kjer se cene hiš gibljejo okrog 1,5 milijona evrov.

Grozljiva statistika zabodenih žrtev v Londonu v letu 2018 (vir: Daily Mail):
– januar: 12 mrtvih
– februar: 14 mrtvih
– marec: 23 mrtvih
– april: 9 mrtvih – in smo šele na sredini meseca …

J. G.

 • Olga_10

  Skorumpirani politikanti, uvozniki divjakov in divjak – londonski župan in njihovi svojci, so na varnem….

 • lado

  musliji bojo tudi pri nas delali sranje !!!!! SAJ GA ŽE PA PEDERSKA POLICIJA IN RDEČI CAJTNGI NE DAJO V JAVNOST !!!! PROTISLOVENSKA POLICIJA PREKLETI KRETENI ,KO GA DOBIJO GA PELJEJO V AZILNIk !!!!!!!!!!! HALO zato si pa upajo!!!!!!!!!! NAS SLOVENCE BOJO PA PREŠTRUDLALI IN ZAPOR PA V CAJTNG !!!!!!!!!!!! KREEEEEEEETEEEEEEEEEENIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!NAPUMPANI !!!!!!!!!!! A JIH MAMO ZA NAŠO VARNOST ,ALI VARUJEJO KRIMINALCE,IN ALAHOVO GOLAZEN !!?? VOLITVE SE BLIŽAJO !!! VOLITE DESNICO , DA BOMO ŽIVELI LEPŠE IN BREZ RDEĆIH IN MORILSKE GOLAZNI ,!! ZGLED MADŽARI

 • Antonius

  47 letni londonski župan Sadiqa Khan je lahko povsem miren, ker žrtev ni nobena od njegovih dveh hčerk.
  Na storilce deluje zelo pomirjujoče tudi dejstvo, da sredstva javnega obveščanja ne objavljajo njihovih imen in porekla držav iz katerih prihajajo.
  Vse odgovorne, ki zaradi povečanih problemov *neimenovanega* nasilja tiščijo glavo v pesek, bi bilo potrebno kar cele spraviti pod pesek.
  SDS bom volil, da s Cerarjem vred, vrže pesek čez vse tiste, ki nas nasilno posiljujejo z raznimi *brivci* in vseh ostalih vrst raznih *nožkarjev*.

  • samsara

   Župan pakistanskega porekla je že pred časom izjavil, da to (vsakovrstno nasilje, umori, posilstva…) vse spada k življenju v velikem mestu. Odkar je sam župan, še mnogokrat bolj kot kdaj prej.

 • xtc

  Živel multi kulti in “napredna” družba prihodnosti.
  Upam ,da takle konec dočaksajo multikultarji in njihovi svojci-nato bo verjetno več treznosti.

 • Jan Kovalski

  “je letošnja že 60. žrtev napada v Londonu.”
  ==============
  To je pa skoraj tako kot slovenski komunistični VOS konec leta 1941, ki je samo v Ljubljani pobil cca 40 ljudi.

 • dare326

  Že v 70′ je bil London svetovna prestolnica kriminala in umorov.

 • spet-sam-jest

  Iščejo priče! Sej če priča pove , de j biu en kosmat k je Alaha omenjou, ga pa zaprejo, islamofobnga fašista, de j tih! In kdo bo pol hotu rečt, de j kej vidu, k je prec protidržauni element, k ga je treba odstrant!

 • samsara

  Ja, to vse spada v sklopo ‘bogatitve in plemenitenja Evrope’. Tako menijo levičarji in globalisti, oboji neke vrste psihopatov sociopatov.

 • črnaovca

  Ni treba v London so ga tudi v Mariboru

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!