Ekscentrični konzervativni politični komentator Milo Yiannopoulos bo imel otvoritveni govor na madžarski konferenci skupine V4

Milo Yiannopoulos (vir: printscreen @youtube)

V Budimpešti se bo od 23. do 25. januarja 2018 odvijala konferenca Prihodnost Evrope, ki jo organizira madžarsko predsedništvo skupine V4 (Višegrajske skupine) v letu 2017/18. Na konferenci naj bi bilo govora o poglavitnih problemih, ki pestijo Evropo, ter vlogi držav Višegrajske skupine. Najavljene teme naj bi vključevale: Kulturne vojne oziroma trk kultur v Evropi, Migracija, preseljevanje in prihodnost Evrope, Geopolitični izzivi, Ali je umetna inteligenca prihodnost ter Višegrajske štiri – motor evropske ekonomije.

Napovedani govorci po pisanju Hungarian Journala so francoski filozof Pascal Bruckner, nemški filozof in publicist Götz Kubitschek, madžarski komentator in sociolog Frank Füredi, politični komentator in novinar Milo Yiannopoulos, madžarski minister za zunanje zadeve in trgovino Peter Szijjart ter direktor OTP Bank Group Sandor Csanyi.

Yiannopoulos naj bi imel tudi otvoritveni govor, ki so ga naslovili “Izzivi zahodnega sveta”. Yiannopoulos je bil do nedavnega Breitbartov urednik, ki se je osamosvojil in začel svoj lastni projekt, ki trenutno deluje pod imenom MILO. Yiannopoulos v javnosti velja za govorca brez dlake na jeziku, ki je pripravljen izzvati status quo in družbo postaviti pred resnična dejstva. Njegovi podvigi pogosto naletijo na neodobravanje med zagovorniki politične korektnosti ter zgražanje med levičarji in radikalnimi progresivci, ki ob Yiannopoulosu ostanejo brez besed.

Meteoritski vzpon Yiannopoulosa znotraj sfere kulturnih vojn se je začel s poročanjem o aferi Gamergate. Igralci računalniških igric so takrat pozivali k višjemu nivoju poročanja ter zahtevali, da novinarji, ki poročajo o njihovem hobiju, ohranjajo neko osnovno etično držo. Novinarjem je to šlo v nos, zato so, namesto da bi se zamislili nad sabo, veliko raje napadali javnost in igralce računalniških igric ter jih označevali za seksiste, homofobe in jim pripisovali še ostale standardne oznake. Yiannopoulos je bil eden redkih, ki je o celotni aferi poročal objektivno, kar so mnogi pripadniki gibanja Gamergate cenili. V svojem poročanju je razkrinkal incestuozne odnose med razvijalci računalniških iger ter novinarsko industrijo, ki ji je bilo več do posiljevanja igralcev igric z levičarsko politiko kot do poročanja o sami kvaliteti iger.

Zagovorniki identitetne politike pred Yiannopoulosom nemočni
Yiannopoulos zase trdi, da je grški jud, ki je zrasel v katoliški veri, poleg tega pa je še homoseksualec, ki ima rad črnce. Zaradi tega levičarji ob njegovem prihodu pogosto ostanejo brez besed, saj kljub vsem oznakam, ki bi ga v anglosaškem politično korektnem prostoru postavile na prestol svete krave, vseeno zagovarja klasična konzervativna stališča. S čimer tepta vsa načela levičarjem tako ljube zblojene identitetne politike.

Izgredniki na shodu v Berkeleyu proti Breitbartovemu uredniku Milu Yiannopoulosu, EPA/NOAH BERGER

“Nevarni peder”
V letu 2015 je začel s turnejo Dangerous Faggot (Nevarni peder), v kateri je potoval po ameriških univerzah ter predaval o aspektih kulturnih vojn, politične korektnosti, svobode govora ter nevarnostih islama, ki grozi zahodni civilizaciji. Številni ameriški študenti so njegovemu prihodu na univerzo nasprotovali, na elitni ameriški univerzi Berkeley je prišlo celo do izgredov Antife in ostalih Yiannopoulosovih nasprotnikov, ki so povzročili za več kot 100 tisoč dolarjev materialne škode.

Lahko bi rekli, da se je Yiannopoulos v svojih komentarjih, poročanjih ter pisanju lotil sistematičnega uničevanja levičarjev in progresivcev. Tako v svojih gostovanjih po oddajah na televiziji pogosto smeši voditelje, ki zagovarjajo politično korektnost ali pa ga skušajo kakorkoli napasti. V letu 2017 je objavil svojo prvo knjigo naslovljeno Dangerous.

Ivan Šokić

 • Boris_j

  Naj se “nevarni peder” še pozanima kako je in kako bo ta nenevarnim in vsakdanjim v Višegrajskem desničarskem raju.

  • nevtrino

   Brez skrbi, realno nikomur ni slabega, dokler se s svojimi nagnenji brezzveze ne meče ven in tuli naokoli ter paradira, kakšne ima.

  • exposingTruth900

   Ne serji in ne nakladaj Višegrajske države so raj za njega napram muslimanskim državam, v Saudski Arabiji on ne bi ostal živ niti 1 uro !

   Ravno zahodni liberalizem dela pogoje s tem uvozom muslimanskih dejansko homofobnih migrantov nove islamske republike, ko bodo muslimani imeli enkrat večino v teh Zahodnih liberalnih državah bodo takšni kot Milo in ti z veseljem bežali v višegrajske države, zapomni si to !

   • Boris_j

    Višegrajski verski blebetači so samo druga plat kovanca. Kovanca, ki si ga delijo skupaj z islamskimi skrajneži in konservativci. Oboji so proti LGBT, liberalna usmeritev in vrednote so za to skupnost še vedno daleč najboljša opcija. In Milo se bo kar lepo vračal na “pedersko prijazni” Zahod, zahojeni Višegrad pa le občasno obiskal na kaki turneji, potem pa hitro zbežal nazaj v objem liberalizma.

    • exposingTruth900

     Zdaj jaz tebe vprašam, ali se lahko dva geja v Višegrajskih državah sprehajat po ulici in držita za roke ? Seveda. Ali lahko to počneta v Arabiji ali katerikoli drugi muslimanski državi v Javnosti, samo preko trupel….njunih seveda.

     Tako da samo jezike za zobmi držite vi geji, tukaj vam gre prelepo in tega ne cenite, samo se preseravate in po Evropskem dvorišču serjete, samo minilo bo to v Evropi ker bodo muslimani glavni pol boste pa dobili po glavi.
     Milo se zaveda da so Zahodu dnevi svobode všteti vsak racionalen človek ve da se bližamo k končni točki plačila, vse to se pa imate ti in Milo zahvaliti marxisističnim levim liberalistom, delajo na POLNO da pripeljejo še več muslimanov, jim pomagajo s sodišči in policijo da se izognejo kaznim in jim dajejo potuho, to dela muslimane še izdatno pogumen, zagrete in odločene da si podjarmijo Zahod. Kriminalni migranti so zelo cenjeni na Zahodu.
     Nevem kaj sploh delaš tukaj pri nas, srečno dečko pot pod noge v “prijazni” Zahod.

     • Boris_j

      Da se ne boš razpočil.

      “Muslimani” ne bodo glavni, to je desničarski LSD trip. In če bog da, tudi nori krščanarji ne, kot so dolga stoletja bili. To sta dve plati istega monoteističnega sranja. Proti obema se je treba boriti z razumom, ne z desničarsko versko blaznostjo. Ognja se pač ne gasi z bencinom.

      Miloti se lahko po Evropi sprehajajo svobodno, ker jim je liberalizem izboril to svobodo, če ga bodo nori veroukarji premagali, bo s tem hitro konec in ga bodo dali še na kako grmado.

     • exposingTruth900

      Da se ti ne boš razpočil, naj te pomirim Madžarska in Poljska ne moreta spremeniti cele Evrope, nimata moči ! že v teh državah kristjani nimajo 100% podpore kaj šele drugje. Krščanstvo je v zatonu in umira, poglej si mlade generacije nobeden več ni zagret kristjan. Ti pa tukaj fantaziraš in delaš paniko ter paranijo kako je krščanstvo ki umira na pohodu…si ziher da živima na istem planetu ? Vse Zahodno Evropske države, ZDA in Kanada so 100% sekularne države kjer prevladujejo v mladih generacijah ateisti in mogoče agnostiki, kar se pa religije tiče pa so pri mlajših generacijah v porastu muslimani. Ti res misliš da so Trumpa volil samo zagreti kristjani v ZDA, ne bluzi, trumpa so v veliki meri volili ateisti ki imajo levih marksistov pun K.

      Idi naprimer v Avstrijo generacija od 18 do 35 let starih sami ateisti ali muslimani,kristjani so ampak nikakor to kar ti želiš prikazi kao srednji vek križarji….daj živiš v letu 2017 in še kar sanjaš križarske pohode ter grmade v Evropi….nampram sprijazniti se boš moral da tvoji levi marksisti podpirajo muslimane in oni to tudi vedo in to s pridom izkoriščajo !

      si že kje videl nasilne krščanske protestnike v teh 4 letih ?
      videli pa smo mnogo shodov Anti fa, LGBT, diversity for Europe in muslimanske shode po Zahodni Evropi….ti misliš da sem slep ali kaj ?

      podaj podatke kjer so kristjani imeli shode v 10 letih na istem nivoju kot zgoraj našteti ??

 • Darko Bukovec

  Milo je res extra. Toliko zanimivo pljuva po levičarjih in feministkah. ..lol.

 • Božobožo

  Orban ga bo kastriral da ne bo svojih genov trosil naokrog.

  • Cucurbita Pepo

   Orban je očitno zrel za psihiatrijo

  • Steiermark

   božobožo, nisem vedela, da lahko pederi tudi “zanosite” in generirate nova življenja….

   • xtc

    To uspeva le levim.

 • Boris_j

  Sam sem pred leti imel en kratek pogovor s Poljaki, oz. celo Poljakinjami o teh gejevskih temah, pravicah, itd… Ni bilo lepo, nobenega prijaznega, naklonjenega mnenja. Drugače so pa zelo v redu ljudje ti Poljaki.

  Pa vendarle, da greš podpirat desničarsko politiko v tiste kraje, izgubiš še zadnji atom “pedrske kredibilnosti”, če si jo sploh kaj imel.

 • sodnikisozločinci

  Zanimivo!

  Milo je peder, ki ima rad konzervativne vrednote.

  Je kdo mogoče spoznal nacista, ki ima rad Žide?

  Boris Kidrič, junak NOB in idol slovenskih sodiščarjev o tem, kdo je komunist:
  “Komunist je človek, ki lahko brez razmišljanja ubije sovražnika, poleg tega pa združuje v sebi najvišje človeške kvalitete.”

  • stajerc5

   Primerjavo pa poznam: Poznas peka, da nima rad peci?

  • xtc

   Zopet predsodki.
   Glede Ljudsko delavskih socialistov pa tole so le socialisti.

   • sodnikisozločinci

    Ravno nasprotno od predsodkov. Pravim, da ne moreš soditi človeka le po eni od njegovih lastnosti ter posploševati.

 • xtc

  Tudi homoseksualci so lahko povsem v redu osebe,če se zavedajo družbenih norm in normalnosti in jih pač ne rušijo.
  Ne poznam človeka ,ki bi homoseksualca sovražil zgolj zato ker je pač homoseksualec,poznam pa ljudi ,ki so ob omembi besede homoseksualeci sploh ne reagirajo,ko pa jim omeniš podivjano ekstremno levičarsko LGTB politiko,ki jo zganja ekstremna levica in umobolni del LGTB pa podivjajo.
  Torej nobeden desničar ne bo homoseksualcu naredil povsem nič,dokler bo le ta svoja nagnenja držal v zasebnosti,ne bo provociral ali izsiljeval nadstandardov,sploh se nihče nebo zmenil zanj,razen morda kake opazke pa še to ne.
  Večina normalnih homoseksualcev si niti ne želi otrok niti družine,vedo da so drugačni in vedo ,da pač njihovo življenje teče kot teče in tudi težav z okoljem nimajo,četudi povedo javno ,da so homoseksualci to večina ljudi zaradi njihovega normalnega vedenja v družbi preprosto spregleda in nima zadržkov v kontaktih z njimi.Ko pa govorimo o ekstremnem in iztirjenem delu,ki želi nadstandarde,umsko pohabljanje in zlorabljanje otrok,pa se zadeva zaplete.
  Ali po domače,kaj me briga,če je nekdo “homo”,dokler se vede normalno lahko greva na pijačo,igrava karte,šah,monopoly ,tenis,ljudi ne presojam po tem kaj so ampak po tem kaj počno in izjavljajo.

 • Boris_j

  Seveda obstaja tudi na levici močan tok politično nekorektne misli.

  Če bi se srečala tale Milo in Žižek, bi se v kakih 70% verjetno celo strinjala, heh verjetno bi se celo kej vzljubila.

  Sicer pa ne vem česa se razni Berkeley bojijo, v argumentirani razpravi bi ga kar lahko povozili. En intervju sem gledal in tale Milo precej na pamet trdi, da ne obstaja plačno nesorazmerje med moškimi in ženskami, češ ženske imajo drugačen življenski slog. Človek v glavnem argumentira zelo mnenjsko, “iz glave” se mi zdi, brez da bi podal kaj bolj konkretnega.

  • Vince Blake

   Kaj a po tvojem obstaja plačno nesorazmerje med moškimi in ženskami? Lahko poveš kje? Kje so žanske za isto delo in učinek plačane manj od moških? No ja, en primer pa res obstaja. V volilnem štabu Hillary Clinton (šampionke žensk in feministk) so bile ženske aktivistke manj plačane od njihovih moških kolegov. Imam občutek, da ti bolj na pamet govoriš, ne pa Milo.

   • Boris_j

    Plačno nesorazmerje obstaja, vendar je manjše od tega kar pogostokrat trdijo feministke. Primerjava jabolka z jabolkom, torej plačilo za isto delo, celo pri istem delodajalcu, kaže na to da ženske zaslužijo nekaj odstotkov manj: https://www.economist.com/news/international/21729993-women-still-earn-lot-less-men-despite-decades-equal-pay-laws-why-gender

    • Vince Blake

     Lej, vsa ta “poročila in raziskave” so politično naročene in služijo točno določeni agendi. odvisno od naročnika raziskave. Obstaja celo raziskava, kjer avtor statistično dokazuje, da ženske (v ZDA, od koder je raziskava) na začetku kariere zaslužijo kar precej več na uro od njihovih moških kolegov.
     Tudi avtor raziskave, do katere si prilepil link priznava, da je glavna razlika v tem, da moški opravijo več ur, so pripravljeni delati nadure in prilagodijo svoj delavnik potrebam delodajalca. Plus tega je delež moških v bolje plačanih sektorjih večji. Enostavno zaradi tega, ker smo si različni. Nisem videl dosti žensk na visokih gradnjah, na naftnih ploščadih in podobnih delovnih mestih s težkimi delovnimi pogoji. Tule je glavni razlog do plačilne razlike.
     Tako da, še enkrat…..Milo ne govori toliko na pamet. Bolj na pamet govoriš ti.
     Saj ne trdim, da nikjer v zahodnem svetu ni razlike med plačilom, ampak globalno gledano, če sešteješ vse pluse in minuse se pa na koncu vse skupaj približno izenači.

     • Boris_j

      Ja seveda je nesmiselno vse skupaj pomešati in primerjati, treba je primerjati primerljivo. Ne strinjam se, da so vse raziskave politično naročene, so “raziskave” in so raziskave. Statistika je pa seveda delikatna zadeva in z njo se da še kako nategovati, če daješ ven občinstvu stvari po delčkih, če je vzorec že v štartu slab in politično izbran, itd…

  • exposingTruth900

   Ti rajši povej kako je možno, da se feministke raje borijo za posiljevalske muslimanske migrante kot pa za enakomerno plačilo ženske in moškega za čisto enako opravljeno delo na enakem delovnem položaju ?? Glede na to koliko desetletij obstaja feminizem še te plačne razlike še skozi obstjajo ??
   kaj delajo te feministke v resnici se po tamali čohajo ali samo pomagajo posiljevalskim migrantom da posilijo še več avtohtonih žensk ? od 70ih let do danes še feminizem ni in tudi nikoli ne bo odpravil plačnih razlik ta isto delo pri ženski in moškemu, kar je dokaz, da so BLEFERJI !

 • Boris_j

  Mislim pa, da je treba tud striktno ločevat politično korektnost/nekorektnost v univerzitetnem prostoru in pa zunaj njega.

  Eno je npr. delati politično “občutljivo” raziskavo o tem ali so različne rase različno inteligentne, povsem nekaj drugega pa je kar slepo trditi, da je ena bolj, druga pa manj.

  Politična nekorektnost na univerzi je v bistvu dobrodošla, zunaj njega pa raje ne preveč, ker je največkrat sinonim za divjaštvo. Ne predstavljam si kako bi multikulturna družba shajala brez vsake korektnosti, to bi bla v bistvu štala z zelo malo koristi.

  • xtc

   Kaj želiš povedati?
   Se sprenevedaš znano in dohazano je da je negroidna populacija z nižjim IQ,kot tudi islamska vendar ne zaradi rase ampak vedenja in navad.

   • Boris_j

    LOL, poglej si raje svoje vedenje in vedenje večine komentaterjev tule. O inteligenci ne velja izgubljati besed. V glavnem verjamete vsem gluparijam, ki jih na tejle “udarni” Novi preberete, kar je odličen pogoj za upad inteligence. Vprašanje, če v lajfu sploh berete še kaj drugega.

    • exposingTruth900

     konformizem v sistemu kjer celo konformisti ugotovijo veliko napak,prevar in laži, lahko pripelje, da na konci tem napakam, prevaram in lažem verjameš. To se je zgodilo temu uporabniku, da ko karkoli rečeš v nasprotju z njegovim konformizmom in mu predstaviš fakte in zdravo kritičnost do tistega kar vsi poznamo kot problem te začne etikirati za levičarja, komunista in nevem kaj vse, čeprav nasprotovanje določenim kozlarijam in prevaram je ravno nasprotno od levičarsko marksistične ideologije.

    • Vince Blake

     Sorry, ampak najbolj bebave komentarje tule jaz berem od levičarskih trolov, ki hodijo semle smetit. Daj si malo poglej komentarje in mi povej kateri od teh “biserov” je že bilo kdaj napisal kaj resnega in argumentiranega.
     Isti očitek lahko jaz vrnem tudi tebi. Visite na raznih mladinah, msm in verjamete vsem manipulacijam, ki vam jih servirajo. Torej smo si najmanj enakovredni v absorbiranju manipulacij, upal bi si pa vseeno trditi, da je “vaša stran” še vseeno bolj dovzetna za raznorazno pranje možganov.

 • Vince Blake

  Berkeley elitna ameriška univerza? Ha, ha, ha….ta je pa dobra. A lahko avtor članka prosim navede katere ugledne znanstvenike je v zadnjem času proizvedla ta univerza?
  Podobno kot naša FDV, ki na leto izbruha toliko in toliko nezaposjivih in nekoristnih kadrov.
  Domnevam pa, da so na Berkeleyu ženske študije in študije spola precej močna “disciplina”. Edini problem je, ker od tega ne ameriško, ne svetovno gospodarstvo nimata prav nič. One big fat zero.

  • Boris_j

   Poglej si dolgoletne mednarodne range, Uni Lj skoraj nima za burek v primerjavi z Berkeleyjem, ki ima še veliko drugega kot pa le oddelke spolnih študij, predvsem elitne oddelke za bazične znanosti, fiziko, kemijo, itd…

   Desničarji se za to pač ne zanimajo, morda niti ne vedo kaj je univerza.

   • Vince Blake

    Zdaj si pa že smešen. Berkeley je šele na 21 mestu med ameriškimi univerzami:
    https://www.usnews.com/best-colleges/rankings/national-universities
    Ampak tu so všteti vsi faktorji…od dostopnosti, cene študija, doklad itd.
    Po kriteriju “best value schools” so pa šele na 95 mestu v ZDA.
    https://www.usnews.com/best-colleges/rankings/national-universities/best-value
    kar je seveda daleč od neke elitnosti.
    Berkeley je v ZDA nekaj podobnega, kot je bila Priština v bivši jugi. Če si prelen in preneumen za neko resno univerzo, greš pač na Berkeley po diplomo. Ni čudno da vsi kvazi liberali in SJW rinejo tja.
    Primerjava z Ljubljano je pa tako smešna, da si sploh ne zasluži odgovora.

    • Boris_j

     Teh lestvic je nešteto, rangi se spreminjajo vsako leto. Dajte si pogledat še Šanghajsko, ali pa Timesovo lestvico SVETOVNIH univerz, lahko tudi za več let, ne le za eno. Vse kar je top 100 bi rekel, da je zelo elitno, Uni Lj kajpak ni niti blizu.

     Butasti desničarji na Berkeley (ki je med javnimi univerzami v ZDA med daleč najboljšimi) ne bi bili sprejeti niti kot pometači.

 • Soave

  ” Yiannopoulos v javnosti velja za govorca brez dlake na jeziku, ki je
  pripravljen izzvati status quo in družbo postaviti pred resnična
  dejstva. Njegovi podvigi pogosto naletijo na neodobravanje ”
  No tole bolj drži, kot čuden naslov
  ” Ekscentrični konzervativni politični ” . . . . . posebnež je, ni pa rečeno, da je konzervativen ?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!