Hillary Clinton napoveduje trenutek obračuna s podporo muslimanov

Foto: epa

Hillary Clinton je na koncu nacionalne konvencije demokratov v Philadelphii sprejela predsedniško nominacijo stranke in povedala Američanom, da bo 8. november na voliščih “trenutek obračuna”.  Na konvenciji jo je javno podprl tudi oče padlega stotnika – muslimana v Iraku: “Če bi Ameriki vladal Trump, mojega sina v Ameriki sploh ne bi bilo.”

Dva bolj “ganljiva” trenutka na konvenciji v Philadelphii sta bila nastop hčere Hillary in Billa Chelsee in priseljenca iz Združenih arabskih emiratov Khizr Khana, katerega sin je bil stotnik v kopenskih silah ameriške vojske in je padel v Iraku. Khan je obsodil Trumpovo idejo o prepovedi vstopa muslimanom v ZDA in zbrane spomnil, da gre za človeka, ki ne spoštuje manjšin, žensk in sodnikov, navaja BBC.

Muslimansko – mavrična kampanja Clintonove
V nadaljevanju govora je Khan Trumpu pomahal z izvodom ustave, za katero se sprašuje, če jo je sploh kdaj prebral. “Z veseljem ti posodim mojo osebno kopijo”, je še bil sarkastičen in požel aplavz navdušenih podpornikov Clintonove. Muslimanski gromovnik je z odra Trumpa opomnil še na to, da so med padlimi vojaki različni ljudje: različnih verstev, ras in spolov (ang. gender). Pri navedbi slednjega je namignil na spol v smislu “izbire spola” – torej družbeni in ne biološki spol. S tem je izrazito poudaril in podprl “mavrično” usmeritev demokratske kandidatke.

Chelsea: “Moja čudovita, pozorna in zabavna mati”
Clintonovo je s svojim govorom napovedala hči Chelsea, ki jo je imenovala svojo “junakinjo”. “Moja čudovita, pozorna in zabavna mati. Vedno je bila zame tam, ko sem jo potrebovala. Chelsea je med drugim ponovila to, kar so pred njo povedali tudi drugi, namreč da se njena mama nikoli ne vda in se poglobi v vprašanja ter išče rešitve. “Zanjo je javna služba predvsem služenje,” je dejala.

Hillary: “Trump nas želi razdeliti”
Seveda ni šlo brez opozoril pred tekmecem Donaldom Trumpom. “Trump nas želi razdeliti – od ostalega sveta in drug od drugega”, je zbrane svarila Hillary. “Amerika je velika, ker je dobra,” je napadla osrednje geslo Trumpove kampanje “Naredimo Ameriko spet veliko”.

“Trump pravi, da ve več o Islamski državi kot generali. Ne Donald, ne veš več,” je dejala in Američane pozvala, naj ne zaupajo nekomu, ki govori, da je Amerika ali njena vojska šibka. Obregnila se je ob Trumpov govor, ki je trajal 70 minut. “Govoril je čudnih 70 minut in nič povedal”, ga je pokritizirala in naštela še nekaj njegovih izjav. “Ne bomo zgradili zidu. Namesto tega bomo graditi gospodarstvo, kjer bo lahko vsakdo, ki želi dobro plačano delo, to tudi dobil.”

Takšne obljube so gotovo navdušile brezdomce in brezposelne, le kateri Američan si ne bi želel nebes na zemlji. Sploh pa takšnih, v katerih (končno) vlada ženska.

V.V., STA

 • kuskus

  Česa vsega je človek sposoben samo, da doseže svoj cilj.
  Hillary je važno le to in Obama bo preko nje, lahko nadalje izvajal svoje ideje s pomočjo muslijev, hinavsko uničevati njihovo tekmico Evropo.
  Amerika že zdavnaj ni več tisto, kar je bila stoletja, ko je nudila kruh našim dedkom, pradedkom……….

  • pokvarjeniSvet

   Prava Amerika je bila bila pred letom 1913 preden so Woodrow wilsona izvolili za predsednika. Predvsem vso 19. stoletje, je resnično bila dežela priložnosti kjer se je resnično dalo obogatet tako kot ilegalno tudi legalno. Danes predvsem illegalno, za kar pa rabiš pravo zaledje.

   • mojadezela

    Predvsem moras biti zid.

 • tečnež

  Baba ne laži,podpiraš obamo,on je pa musliman….vse naredijo za oblast,še matere se odpovejo,kot naši levaki.

  • FORT WORTH

   Bravo tecnez.
   A ti stavkas ali si se na kurah pri zmedencih ? (:-))))

   • tečnež

    berem redno,sam oglašam se bolj malo..na kurah je itak cenzura,sam putina lahko levaki hvalijo…dolgčas.ha,ha..mal jim občasno tudi pokurim.he,he

 • dr Janez Sveti

  “Če bi Ameriki vladal Trump, mojega sina v Ameriki sploh ne bi bilo.”
  Kako ne? Tako kot sedaj. Bil bi v krsti.
  A seljudje sploh zavedajo kakšne neumne izjave imajo?
  Dr Janez Sveti

  • pokvarjeniSvet

   imaš prav ko bo nova vojna povsej verjentosti ga bodo pripeljali v krsti ali pa žari…pač kar še bo od njega ostalo na bojišču.

  • pajot

   V ameriki vsakih nekaj dni pospravijo v krste določeno število osebkov. Verska pripadnost ni bistvena.

   • dr Janez Sveti

    Rdečo nit si zgubil. No pa bom povedal bolj enostavno. Musliman, ki je pobegnil pred ne vem čim ali emigriral zaradi ekonomije, je sedaj pameten, ker je njegov sin umrl tam od koder je pobegnil? Kdo ga je pa vabil v Irak? Torej, če nebi emigriral v USA, bi verjetno njegov sin imel podobno usodo,kakor zdaj.Umrl bi v Iraku. Sem bil bolj jasen?
    Sploh ne razumem, zakaj se ljudje ne deklarirajo, kot Iračani,Libijci, Maročani ampak kot muslimani? Torej smo v Evropi samo kristjani ne Nemci, Italijani, Francozi, Slovenci? Razmislite. Volilna baza v EU, bi bila veliko večja. Imeli bi samo protestante, kristjane in nekaj pravoslavcev. Nepa sedajimamo kup nacij in še te se delijo na milijon političnih strank. A muslimani nimajo političnih strank? Zanimivo a ne?
    DR janez Sveti vesoljc

    • pajot

     Tvoj post je bil rahlo dvoumen. Hvala za pojasnilo. In jasno: strinjam se.

    • mojadezela

     Tu si zadel bistvo. Poznam bosanca ki ima arabce za svoje ker so pac islamisti kot on. Se velike probleme bomo imeli z bosanci in siptarji zapomnite si to.

     • dr Janez Sveti

      Mogoče bodo pa oni imeli težave zaradi takšne nerazgledanosti. Mogoče se ne zavedajo,da lahko zaradi kakšnega dogodka, islam izgine iz obličja Evrope. Islam, kot takšen nima perspektive v današnjem času.
      DR Janez SVeti analitik

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Isto kot da bi se zavzemala skupaj za neonaciste in jude. Oboje ne gre skupaj, ona to ve, svoje volilce ima za popolne idiote. Glede svojih volilcev ima dobro naštudirano in raziskano.

 • Stajerka

  wtf…….ne razumem, marsikaj ne razumem……napad USA na arabski svet za vzpostavitev “demokracije”, demokracija je sovražnik muslimanske vere…….70% Američanov je mnenja, da je bila vojna na BV nepotrebna in katastrofa za zahodni svet…….
  a Hillary s to potezo napoveduje dneve odprtih vrat muslimanom v USA???

  tudi slovenski demokrati in levaki računajo na to volilno telo, zato tako velike težnje k uvozu, čeprav že domači crkumejo na obroke…….

 • pokvarjeniSvet

  citiram:
  ———————————————————————-
  Muslimansko – mavrična kampanja Clintonove
  V nadaljevanju govora je Khan Trumpu pomahal z izvodom ustave, za katero se sprašuje, če jo je sploh kdaj prebral. “Z veseljem ti posodim mojo osebno kopijo”, je še bil sarkastičen in požel aplavz navdušenih podpornikov Clintonove. Muslimanski gromovnik je z odra Trumpa opomnil še na to, da so med padlimi vojaki različni ljudje: različnih verstev, ras in spolov (ang. gender). Pri navedbi slednjega je namignil na spol v smislu “izbire spola” – torej družbeni in ne biološki spol. S tem je izrazito poudaril in podprl “mavrično” usmeritev demokratske kandidatke.

  ————————————————————————

  Ste videli to protislovje muslimansko – mavrična kampanija…kjer musliman taktično, namensko in premeteno drži skupaj s to politiko LGBT, agenderstva…itd….kar je v koranu najstrožje prepovedano !!

  Če to ni več kot očiten in jasen dokaz da za tem stojijo sionisti pol pa res nevem kakšne dokaze še potrebujete, da spregledate.
  Kajti ni skupine ljudi ki bi znala boljše muslimane prepričat in predstavit svoj del načrta kako se morajo zavzemati za dekadetno deviantno družbo v Belskih krščanskih državah, ker samo tako bodo prevzeli oblast, kljub temu da tega javno jasno in glasno nebi smeli podpirat saj v KORANu jasno piše tega se ne sme izvajat ali na kakeršnikoli način podpirat , niti z beseda…sicer sledi smrtna kazen (kamenjanje, sekanje gave in rok…ali obešanje)!!

  Jasno je da poznajo načrt…v Belskih krščanskih državah je treba podpirati in promovirati zakone LGBT-ja, agenderstva, feminizma in vse ostalo iz kulturnega marksizma !! hkrati pa muslimani morajo povečevati svoj razplod in potomstvo – tako jim je zmaga in nadvlada nad krščansko belskimi državami v 1 ali 2 generaciji zagotovljena.

  kulturni marksizem se je začel izvajati v 50ih letih 20. stoletja.

  • MGTOW Didactics

   Joooooj! Kako izpolnjujoče je bilo to prebrati. Veseli me da si to spoznanje delim z nekom! Popolnoma res! Hinavci islamisti, tu se derejo za geje, doma jih mečejo z streh… Feminizem? Bi rad slišal slab vic v dveh besedah? ˝Islamska feministka˝

   Kulturološka apropriacija zadnjih 60-70 let, je izključno anti beli-hetero-moški sistemska diskriminacija!

   Zato MGTOW

  • garfi

   očitno je zarota, da ni zarot

 • xtc

  Zbor psihičev in bedakov:iN TISTA ZMEŠANA cHELSEA;KI JE PRIBLIŽNO ENAKO TRČENA;KOT POPOLNIMA ZBLAZNELA MATI:

  • garfi

   težko jih je gledat in poslušat, ameriška verzija murgel

 • PapaMidnite

  Res upam, da zmaga Trump!

 • FORT WORTH

  Ce Hillary stavi na podporo muslimanov in zmaga,potem je drzavljanska vojna neizbezna.

 • Razocarana

  Ja, čudovita, pogumna ženska je ta Hillary ki ima glede na to kaj vse prihaja na plano o njej, od podkupovanj do zakrivanja moževih spolnih napadov na druge tako umazane roke da so črne do ramen, ne samo do komolcev.

  • pajot

   Bill in Hillary sta swingerja.Kar pravzaprav ni nič narobe. Narobe je to,da Hillary kandidira za predsednico.

 • Egon83

  Hillary je oprostila možu, ker mu je prišlo po stažistki… In to je njen največji dosežek kariere. Trump 2016

 • slosin

  …trla baba lan, da joj prođe dan….tudi drek bi jedli, samo da pridejo na oblast…

 • Caetano

  Nacrt Hilarije v Siriji je, da skupaj s Savdijci in Jordanci opremijo in izurijo t.i. zmerne muslimane in jih posljejo iz juga na Rako, da center kalifata ne bi padel v roke Asadu oz. Rusom. Pa tudi Kurdom ne pustijo zasesti Rake zaradi zaveznistva z Arabci.

  Neko milico v tem smislu so letos ze postavili na noge, samo jo morajo se dosti bolj okrepit. Torej gre za nadaljevanje Obamove politike, ceprav jim je eksperiment kako pripraviti Al Kaido, do tega, da zamenja globalni jihad za emirat v Siriji, razneslo v obraz.

  Vse to ima vpliv tudi na evropsko politiko, do muslimanov, poleg seveda sporazumov, ki so jih vodilne evrop. drzave sklenile z arabskimi ze po naftni krizi v 70. in ki dovoljujejo imigracijo ter zagotavljajo t.i. religiozne pravice migrantom. Sem spada tudi propagiranje seriata.

  Izvolitev Trumpa bi nasprotno dala dosti vec moci tisti opoziciji v Evropi, ki noce islamizacije in lazne multikulture. Zaenkrat so multikultiralisti tako mocni, da kljub zrtvovanju nedolznih civilistov se naprej furajo svojo agendo.

 • Krtača17

  Če ta baba ni usekana, potem ne vem kdo je:https://m.youtube.com/watch?v=-dY77j6uBHI

  • garfi

   srhljivo, koliko podpornikov ima levaško laganje
   vse za oblast in korita

 • Unikatna

  Svet je nor, popolnoma se je mnogim utrgalo!! Nekaj je v zraku ali v hrani :)

  Morda sem jaz zaostala za časom?

 • Suraci

  Trump nekoga ne podpira in to pove. Ostali-nekoga ne podpirajo in to NE povejo-manipulirajo.
  Kaj vam je ljubše?!

 • garfi

  levaki so si tako podobni v škodljivosti
  vsi uporabljajo trojanske konje

 • Sredinec4U

  “Če bi Ameriki vladal Trump, mojega sina v Ameriki sploh ne bi bilo.”
  Če bi Ameriki vladal Trump, tvojega sina ne bi bilo v Iraku, bil pa bi še v Ameriki, če bi ti tja prišel LEGALNO. Tepec.

 • Sredinec4U

  “Pri navedbi slednjega je namignil na spol v smislu “izbire spola” – torej družbeni in ne biološki spol.”
  A tole je izjavil musliman? A ta odpeljanec razume, da bo šel v muslimanski pekel zaradi take izjave? Če je on musliman, sem jaz naslednja inkarnacija Dalajlame.

 • Sredinec4U

  Chelsea: “Moja čudovita, pozorna in zabavna mati”
  Ja, Chelsea je vedno imela smisel za humor. Ironičen, sarkastičen, črn humor, a smisel nevertheless.

 • Sredinec4U

  “Zanjo je javna služba predvsem služenje,”
  Služenje Satanu?

 • janban

  Tudi naši lvaki računajo na podporo kamelojebcev, zato se pa zavzemajo za njihov uvoz!

 • kuskus

  Uboga ženska zmedena. Sama ne ve, kaj bi povedala, da ji uspe še enkrat osvojiti belo hišo pa čeprav bi zato tvegala vso Ameriko.

 • razerznak

  reče da bo prišla spremembak, ja kje si bla zadnih 30 let? aja zdej v teh 4 letih bo prišla spremmeba hahaha joke

  https://twitter.com/realDonaldTrump/status/758802697763958784

  • garfi

   res dela sramoto tudi ženskam
   verjetnost, da bi bila dobra predsednica je majhna

   • pokvarjeniSvet

    ta psihopatka je ženska ?? pol je res ena izmed najslabših reklam za žensko.

    Ko človek vidi političarke ala Merkel, Bratušek, Clinton….človek pomisli da ženske ki sicer redko so bile nekoč v politiki…sedaj jih je mnogo več ne premorejo nobene prave osebnosti….

    …ampak pol se spomnim na gospo damo Beato Szydlo Poljsko premierko kapo dol to je dama in prava ženska na mestu.

    • garfi

     res je težko biti sočuten, saj lahko povzroči veliko trpljenja
     kot predsednica. Na srečo so tudi Ženske v politiki kot v SDS

     • pokvarjeniSvet

      Tudi v skandinaviji imajo polno “pametnih” feminističnih žensk ki celo hočejo biti nad stroko biologije in pravijo da biologija pri spolu ne igra vloge da samo socialna znanost kaže prave rezultate !!? kja za vraga ??!! ko sem gledal tisti video nisem si mogel kaj da nebi rekel GLUPA kura do amena. Prvo sem misli da se heca sem mislim saj ne moreš biti tak glup…ziher se ta ženska samo norca dela, ziher trola ali pa igra kakšno vlogo v kakšni komediji ali parodiji…človek v realnosti ne more biti tako glup !!?

      Tukaj je video kjer ženska kao raziskovalka spolov na Norveškem pove da je njena znanstvena teza in podlaga izhaja iz socialne znanost in je toeretska in da biologija ne igra vloge …kaj ??!! torej takšna oseba odloča pol kakšna naj bo zakonodaja ? pol se ne čudim da je Zahodni Svet že z eno nogo v grobu. Evo tukaj video ta ženska je “gender researcher”: https://www.youtube.com/watch?v=p5LRdW8xw70#t=33m10s.
      —————————————————

      ta ženska je čisto orginalna feministka točno take si jih predstavljam da ob stvareh kjer je treba tehntno in pametno pojasnjevati in argumenturati totalno jeclja in da jo naravoslavna znanost ne zanima ampak samo sociološka …tipična feministka, že ta kratka frizura jo izda.

 • Suraci

  Sprememba je Trump. To je to. Dopade se mi ko vidim te naučene isto govoreče politike, ki so,zaradiTrumpa, ker je takšen kot je,čisto iz tira. Spominja me na Ivana Krambergerja, ki pa je pač bil preveč za rdeči pentagram.

 • sprehajalec

  Hanzi Tv stavi vse konje na Hilary, ni ji mar za slovensko prvo lady. In potencialne koristi, konec koncev vsaj v smislu prepoznavnosti.

  Kljub vsemu upa, da bo svet prepoznal in vzljubil kvalitete Svetlane Makarović, Jelene Aščić, Eugenije Carl itd, s katerimi bi Trump ure in ure lahko konstruktivno debatiral o neoliberalizmu ter judovskih bankirjih. Debata brez seksa seveda…

 • cosmosjasnovidec

  Pri nas pa golazenska komunajzerska sodrga seveda računa na čefurske izmečke od kosovarjev naprej katere bi morali enega za drugim izgnati iz slovenije.Dokler te golazni ni bilo tukaj ni bilo ne kriminala kateri bi se lahko jemal resno ne trgovanja z mamili ter živim blagom.Nobeden slovenec ni bil ogrožen zaradi revščine kot sedaj.Lenuhi brezdelni vlečejo sociale parijo se kot podgane,da dobivajo otroške doklade,stanovanja in ostalo jim pa plačuje država na račun slovenskih davkoplačevalcev in upokojencev katerim odžirajo denar za to lenuharsko komunajzersko svojat.Že ko je bila osamosvojitev bi to čefursko komunajzarsko ter vso balkansko sodrgo morali izgnati ven.Večina jih tukaj krade denar pa nosijo v svoje zahojene balkanske države.Upajmo,da v ameriki zmaga Trump pa se bo tudi tukaj veliko spremenilo.Polagali se bodo računi kam gre kakšen denar ne pa sedaj ko ga komunajzarska vlada pokrade namesto da bi šlo za oborožitev vojske.Tukaj pa poročajo,da dajo za varnost NATA nato se pa izve,da so natu dolžni še in še ter da denarja sploh ne nakažejo.

 • mojadezela

  Za kozlat. Kaj se ma pa una kobilasta hcerka za oglasat ki se ji ne da dolocit spola.

 • beliverni

  Če ISIS dela svojo državo,kurdi delajo svojo potem tudi mi belci bomo kmalu začeli delati svojo. Kdo ve,do kje bomo vse prišli.

 • avtohtoni neandartalec

  Katastrofa, toliko oslarij in hinavščine si demokrati niso že od ne vem kdaj privoščili, iskreno dvomim, da so Američani padli na tako poceni patetiko. Zato je zmagal Bush, ker je povedal vsaj naravnost, ne pa tole otročje sprenevedanje in moraliziranje, kot da se poteguje za predsednico osnovnošolskega razreda.
  Od tistega aladina sin je umrl za nafto, ki jo Amerika krade njegovim prednikom in rojakom, ne za Alaha ali USA, z bomhardiraniem je začel prag Clinton, še preden je sploh kdo slišal za Bin Ladena in njegove izurjene pilote potniških letal, njegov največji uspeh in edina zmaga je Kosovo, ki mu je pred tem pomagal do velikoalbanske samostojnosti edino še Mussolini, pa tudi Albanci še kar naprej bežijo, uniformirani kmetavzarji in ulični pretepači so pobili naj milijone arabcev in požgali cela mesta do tal, niso bil ravno svetniki ali kako bi rekel, Bush je sicer v diplomatskih nastopih lagal celemu planetu kot zadnji cegan, ni se pa sprenevedal pred vojsko in veterani, kot so si danes privoščile razočarane gospodinje propadlih, bankrotiranih demokratov.
  Vse slabše kaže Clintonovemu taboru, čeprav bi lahko Trumpa pohodil praktično vsak študent politologiie, Bill Clinton pa sploh slovi za mojstra javnega nastopanja in propagande, kljuh temu je izpadlo kot bi gledali nastop na večeru amaterjev. Neverjetno, na kakšen nivo je padla Amerika, nastopi obeh kandidatov so vse bolj podobni celo našim politikom, ki spadajo na samo dno demokracije, za svet to ne more pomeniti nič dobrega.

 • garfi

  killary je nadaljevanje podpiranja homoseksualcev, muslimanov in vseh obrobnežev
  v škodo normalnih Američanov tako kot to pri nas počno levaki
  demokrati morajo dobiti čevelj

 • Mark San

  Tudi jaz sem za Trumpa ….zenska pa naj spoka ….,ker je poden od podna v kaj se vse spotika

 • Nata

  Oprostite , no …….bom kar napisala !
  Tej ženski res ” kuzla v rit skače ” !!!!!

 • Franc Šink

  Ta ženska ji inkontinentna. Zdaj ji uhaja že iz ust. In to nekontrolirano !

 • tarantela

  Jaz pa podpiram Hillary Clinton.

  • Nata

   Imaš prav .
   Rekla ni……..vendar dejanja velikokrat povedo več , kot besede .
   Da je govoril g. Khan je velika napaka .Pa tudi nič pametnega ni povedal !
   Spodaj mu je Sredinec4U sijajno ” odgovoril “.
   Da uporablja besede ” deliti ” ? Ja na kakšen način pa je Trump razdelil Ameriko ?
   Tako , kot pri nas ? A eni kar naprej ” delimo ” eni pa ostanejo trdni kakor
   ” skala – kost ” ?

  • Olga

   Kdo so njeni financerji?! Arabski Emirati?!

   • ljubinica

    In Saudska Arabija.

  • ljubinica

   ha ha
   “Podpiraš” Hillary?
   Zakaj že?

   A levaki vsi navijate za Clintonovo?
   Ki je skorumpirana do amena.
   Ki je lutka v rokah ameriške finančne elite.
   Ki vseskozi podpira ameriške napade na islamske države. In je zato osebno sokriva za muslimansko invazijo na Evropo.Ki je iizjavila, da bo napadla Iran – če bo predsednica – in ga totalno uničila.
   Ki je izjavila, da je pripravljena uporabiti jedrsko orožje proti Rusiji in Iranu, če bosta ogrožala ameriške interese.
   Ki jo sponzorira Soros, človek, ki je s špekulacijami “zaslužil” preko 20
   milijard dolarjev , in spravil v bedo množice nesrečnikov … (Poglej si na netu njegove rabote …)
   Njene mavričnosti niti ne omenjam …..

   • novaknovak

    levaki se nekam strašno velik zanimajo za ameriško kandidatko. a pol bodo izdatneje podprl obubožano Venezuelo, kubo, sev. korejo?

  • novaknovak

   čist vseen je koga ti podpiraš. razen, če morda nimaš volilne pravice v ameriki…in Chelsea je rekla, moja mami je vedno v služenju države, vendar si vedno vzame čas, ko jo, ali sem jo potrebovala?!

 • Borut Vrscaj

  Iluminati in njihovi plačanci sodijo za rešetke. Prišel je čas njihovega dokončnega poraza. Vzeli so nam četrt tisočletja civilizacije in sedaj nam vsiljujejo še III. svetovno vojno in na vrhu še izbiro spola kot biser vseh biserov. Njihov monetarni sistem je popolnoma zgrešen, ker bazira na zadolževanju. Vsako deželo uničijo, če le morejo. Lep primer je Venezuela. Združena levica tam tako uspešno uničuje kontrarevolucijo, da je zavladala že lakota. Tudi mi smo na isti poti. Številna podjetja so šakali že uničili, sedaj so se lotili še bank. Hillary bi bila čisto v redu, če ne bi bila na plačilni listi teh ljudi.

 • novaknovak

  . Muslimanski gromovnik je z odra Trumpa opomnil še na to, da so med padlimi vojaki različni ljudje: različnih verstev, ras in spolov (ang. gender). Pri navedbi slednjega je namignil na spol v smislu “izbire spola” – torej družbeni in ne biološki spol. S tem je izrazito poudaril in podprl “mavrično” usmeritev demokratske kandidatke. hahahahahahahahaha, pa ravno oni imajo največ “razumevanja” do teh gender idej. majke mi, kaki blesav folk

 • Osti jarej

  ..bo izvoljena kilari?…in spet je to garancija,da bodo vojne trajale,trajale,trajale…..in bodo začete,začete……

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!