Islamisti z motorja polili kislino po iranski družini, ker naj bi bila “neprimerno” oblečena

Fotografija je simbolična (foto: epa)

Iz Irana prihaja strašljiva novica o ponovnih in vse pogostejših napadih s kislino na “neprimerno” zakrite ženske. Napadalci se pri svojem početju sklicujejo na Alaha.

V Iranu so beležili leto dni od zadnjega napada s kislino na ženske, vendar obdobje “miru”, kot so sprva domnevali, da bo večno, ni trajalo dolgo. Okruten in hinavski napad se je zgodil v soboto na štiričlansko družino, in sicer v mestu Sharada, znanem turističnem kraju.

Bili so neprimerno zakriti
Šef preiskovalcev Sitar Khasraoui je javnosti sporočil, da so člane družine odpeljali na zdravljenje v bolnico, kjer jim zdravijo opekline. Najhuje sta bila poškodovana 48-letna mama in 53-letni oče, ki sta v kritičnem stanju, sin in hčerka pa sta lažje poškodovana. Jihad watch razkriva, da so bila razlog za napad s kislino po muslimanskih kriterijih “neprimerna” oblačila, saj niso bili dovolj zakriti. Napadalci so bili na motorjih.

 

Napad s kislino pusti trajne posledice na telesu žrtve (foto: epa)

Iranska tiskovna agencija je prejšnji mesec poročala o še enem krutem napadu na dve ženski, ta pa se je zgodil v provinci Ahwaz.

M. P.

 • stajerc5

  Pa Bog vas nima rad, popravite naslov, v slovenski jezik!
  A so Islamisti iz motorja, ali kaj pomeni ta spakedralscina???
  Ali lahko pomagam?
  Islamisti so z kislino iz motorja…
  Jejejejhata…

  • Morala

   Na motorju so bili…mimo njih so se peljali in jih polili…

  • Slovenec 33

   Kaj ti nisi v slovenske šole hodil
   Način tvojega oglašanja kaže na en topoumni produkt usmerjenega izobraževanja, ki je ravno prišel s tečaja blejanja. Umiri se, no.

 • garfi

  te svinjarije počno že desetletja in stoletja
  pa še hujše stvari
  zato se tako lepo ujemajo z našimi rdečimi nacisti

  • šmentanamuha

   Zgleda, da imajo res nekaj skupnega s komunistično ideologijo.

   • Olga

    So identični! Islamizem = komunizem!

    • Zgornji

     AMENNN !!! ! !!!

 • Igor Kavalar

  Danes ne bo nobenega twita človekoljubnih organizacij in raznih rtv navijačic, ilegalcev in teroristov. Takim ljudem bi morali pomagati, če smo humanisti. In to na tak način da se storilce usmrti v opomin vsem ostalim, in prepove ideologijo v imenu katere so to dejanje zagrešili. Ker nimamo pristojnosti v Iranu, to lahko dosežemo v Sloveniji, kot preventivo, da naše hčere in žene ne bodo doživele enakih zgodb z strani religije miru.

  • Olga

   +++++++++++

 • Olga

  Carlova, se vam kaj srce “para”?! HANZI Reporterja ne bo več oglaševala, se pripravljate na prihod vaših z reklamo za rute?!

 • xtc

  Primer lepo nakazuje ;da ni dveh islamov in ;da je šiitska veja v bistvu enaka Sunitski:
  Seveda pa bodo podobni napadi kmalu tudi v Evropi tudi na ne muslimanke;če se ne bo pričelo drastično ukrepati:

  • dob

   kučan nam skuša prodati finto, da obstaja komunizem s človeškim obrazom. Toda, če obstaja komunizem s človeškim obrazom, potem obstajata še fašizem in nacizem s človeškim obrazom!
   Vsi trije – socializmi s človeškim obrazom. Politim s solno kislino.

 • Zgornji

  RES SE POTRJUJE : TO JE KAČJA ZALEGA NAJMRAČNEJŠIH POGANOV ZLOBNIH V TEMELJU ŠE IZ ČASOV HANOHOVIH MEST !!! ! !!! KAJNOVI OTROCI – KAJNOV ROD – ROD ZLA !!! ! !!! ŽAL PA TOKRAT ŠE NEBODO POVSEM IZTREBLJENI IZ OBLIČJA ZEMLJE . BO PRETEKLO ŠE NADALJNIH 750 LET DA BO PRIŠLO DO POPOLNEGA OČIŠČENJA TEGA POKVARJENEGA SEMENA !!! ! !!! ŽAL.

 • SloBoySMC

  Hard

 • sunday

  edino zdravilo za te podganje iztrebke je, da jim damo koslino za spiti in to javno na trgu bi jo temu iztrebku nalil v negov gnili gobec do konca!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!