Italijanski general ima svojevrsten načrt: “Rešite migrantsko krizo s pomočjo kontracepcije!”

Afriški migranti (vir: twitter)

Italijanski general in pisatelj Carlo Jean je zavrnil možnost uspešnega vojaškega posredovanja s strani Italije v Libiji, kjer se razmere poslabšujejo. Ob tem je predlagal uporabo kontracepcije kot edini način reševanja migracijske krize.

General Carlo Jean, ki je trenutno profesor geopolitike na univerzi Marconi v Rimu, trdi, da bi bilo uspešno vojaško posredovanje v Libiji s strani Italije nemogoče. Pri tem je pojasnil, da bi bilo v tem primeru potrebno v Libijo poslati vsaj 200 tisoč vojakov, česar pa javnost nikakor ne bi podprla. Že s tem, ko je Italija začela zavračati vstop ladij z nelegalnimi migranti v svoja pristanišča, so si oblasti nakopale številne težave s strani nevladnih organizacij. Za Il Giornale je dodal še, da je edina država, ki bi lahko uspešno vojaško posredovala v Libiji, Egipt, ki pa bi bil to pripravljen storiti le v zameno za naftna polja na območju Tibesti ali pa vsaj za provizije pri izkoriščanju nafte na tem območju.

Za poslabšanje situacije v Libiji je Jean okrivil Macrona
Jean je prepričan, da je za poslabšanje situacije v Libiji kriv francoski predsednik Emmanuel Macron, saj na vrh, ki ga je organiziral meseca maja, ni povabil številnih lokalnih plemenskih voditeljev, zaradi česar so slednji mislili, da jim bo onemogočen dostop do nacionalnih bogastev in so se posledično usmerili proti centrom moči. Poudaril je še, da enoten libijski narod ne obstaja, pač pa libijsko prebivalstvo sestavlja skupina različnih plemen. Tudi nekdanji voditelj Libije Moamer Gadafi se je tega zavedal in se ob težavah ni pogovarjal z uporniki, ampak je podporo iskal pri voditeljih teh plemen.

Foto: epa

Migrantska kriza se bo le še poslabševala, rešitev je kontracepcija
S številnimi medicinskimi pripomočki, ki jih je darovala Evropa, in posledičnim izboljšanjem zdravstvenih ter higienskih razmer v Afriki se je močno dvignila pričakovana življenjska doba Afričanov, kar dodatno pospešuje že tako hitro rast afriškega prebivalstva. “Še v petdesetih letih je bilo Afričanov le 200 milijonov, danes jih je milijarda, ob takšnem tempu rasti pa jih bo do konca stoletja štiri milijarde,” je še povedal Jean in dodal, da bo samo Nigerija do leta 2050 imela več prebivalcev kot celotna Evropska unija. Na resnost situacije kažejo tudi izsledki raziskave Pew Research Centra, kjer so ugotovili, da se kar dve tretjini Afričanov želi preseliti v Evropo ali Združene države Amerike, več milijonov pa se jih pripravlja na odhod v naslednjih letih.

Skrb vzbujajoča pa so tudi izrazito naklonjena stališča nekaterih vodilnih evropskih politikov do migracij, ob čemer poleg Macrona Jean izpostavlja tudi predsednika Evropske komisije Jean-Clauda Junckerja, ki je ob neki priložnosti izjavil, da je jasno, da bomo v prihajajočih desetletjih potrebovali imigracije, ob tem pa se je zavzel, da bi “Afričanom, ki imajo možnosti, da pridejo v Evropo in si tega želijo, omogočili legalen vstop”.

Po Jeanovem mnenju je tako edina rešitev za uspešno zajezitev migrantske krize kontracepcija, ki bi omogočila demografski prehod, kar bi bistveno izboljšalo življenjski standard v Afriki.

J. Ž.

 • Morala

  To že jaz dolgo pišem, da jih naj raje naučijo uporabljati kontracepcijo in s tem posledično zmanjšajo rojstva!

  • ZatonMesecnikov

   Res ne bo pomagalo. Edini učinkovit je kitajski model. Za kontracepcijo vedo že dolgo pa je ne uporabljajo. zato ker so jim otroci investicijska dobrina za starost. Več jih bo, večja bo možnost, da jih bodo živeli na stara leta, otroci ta stare.

   • Steiermark

    Glede na njihovo naravo, da jim je delo nekaj nečastnega in tudi neznajo delati, četudi bi hoteli, ko bo zadnja generacija belcev umrla oz. se postarala, bo ta kamelarska drhal pocrkala od lakote……

  • Steiermark

   Morala, kje pa ti živiš, da hodiš naprej s takšnimi – misijo nemogoče? Oni zavesstno proizvajajo svoje naslednike, na desetine, vsak kamelar, da jih bodo dobro in čimprej zastopali in prevzeli muslimanizirano Evropo – celi svet!

   • Morala

    Imaš prav, da je misija nemogoče…

 • Cucurbita Pepo

  Kontracepcija je umor nedolžnih!

  • Morala

   Joj Pepo…pouči se o uporabi kontracepcije ali pa o naravni kontracepciji….

 • Novakec1

  Ob vstopu v €U jim naj delijo kondome. Dober biznis

  • ZatonMesecnikov

   Ne bo pomagalo. Nekoč so jih z velikim pompom delili na Kosovu, pa se ni prijelo.

 • zoltan

  Kakšna kontracepcija, samo sterilizacija in kastracija za te opičnjake pride v poštev.

  • Steiermark

   s kontracepcijo bi lahko začeli že na pri teh, ki so se natepli po Evropi – prekrškarje in zločince pa kastrirat!

 • ZatonMesecnikov

  Nobena kontracepcija ne bo pomagala, ker otroci nimajo takšnega statusa kot v razvitem svetu, kjer so vrednostne dobrine. So potrošne dobrine in investicijske dobrine in pa produkt neke spolne aktivnosti. Z drugimi besedami vsaj kar se moških tiče jim je v glavnem vseeno kaj bo z njimi, prepuščeni so ženskam, ki pa nimajo besede pri rojstvih. Ali pa so sploh žrtve posilstev, kjer je vseeno ali je kontracepcija ali ne.

  Pomaga le kitajski model, oziroma huda represija na tem področju. Ki je pa pol države kakršne so v nerazvitem svetu ne morejo uveljaviti. Majhno število otrok potem dvigne njihovo vrednost.

  • Steiermark

   Mislim, da bi bilo potrebno uvesti tako kitajski model (ki pa pri divjakih pomeni malo ali nič) ali pa kemična kastracija, že pri najmlajših, ki se ponavadi, že z 8-9 letom spuščajo v seksanje……

 • xtc

  Hm?
  Nemara bi res bilo treba razmisliti o agensu,ki bi deloval na Afriško populacijo v smislu zmanjšane plodnosti,kajti z drugo varianto je rodnost nemogoče ustaviti razen še z množičnim potapljanjem švercerskih ladij z posadko in tovorom vred.
  Sicer pa ti,ki so tukaj,je že tako Dolfi,kot Titova JNA poznala zadeve,ki so jih dajali v hrano določenim ljudem in v JNA,da se jim pač ni dvignil.
  Definitivno je zadeva etično vprašljiva,žal pa sta ti dve možnosti edini opciji,kajti z nobenim sredstvom ne moreš izkoreniniti njihove mentalitete in dejansko je težava v tem,da se niti nočejo spremeniti in žal vam na koncu ostane lekruto soočenje z opcijami,ki so realno na voljo ali pa bo zadeva eksplodirala.

 • Felikss_AH

  Za ta načrt je zdaj že prepozno… to je bilo treba izvesti takoj po WW2, čeprav bi najbolje bilo nikoli se ne vpletati v zadeve ki jih je Narava tisočletja sama urejala optimalno… in lepo skrbela za ravnovesje vsega živega tam. Ko je pa že govora o vojaški intervenciji… tu ima general prav, samo ne v Libiji ampak kar v EU… vojaško-policijska akcija znotraj glavnih EU držav s katero bi po recepturi generala Pinochet-a morali pognati vso Levičarsko parazitsko drhal iz Sorosevih NGOjev na “zbirna mesta” in ih tam primerno njihovi krivdi “obdelati”.

  V preiskavo bi morale tudi vse Brussels-ke institucije, preveriti kdo vse se je zlizal z Sorosem in njegovim denarjem ter istočasno ustanoviti nekaj podobnega Nürnberškem sodišču in ga zagnati s polno paro. To kar je bilo ILEGALNO spuščeno in celo importirano v EU pa lepo LEGALNO repatriirati nazaj od koder so pač prišli. Ko enkrat porežeš glave v centru, bodo ena po ena odpadale tudi v “provincah” EU

  Posebej bi se bilo za obračunati s Homo-Vatikanom in onim manijakom Frankensteinom, ter im razveljaviti exteritorijalni status in imunitet ki ga ja ta Mafija uživala že od nastanka. Seveda od tega ne bo nič, vsaj še za enkrat ne, predvsem pa ne vse dotlej dokler na oni strani Atlantika nekdo ne spravi v red tamkajšnjo Kosher Nostro in pridružen ji Globalistični kartel.

 • RATATA

  Kastrirat in preprečiti razmnoževanje tudi vsem, ki se jim blede kot npr. zdravnikom brez meja,
  tistim, ki ki kričijo “pomagajmo Afriki!”, kajne Unicef(??)
  in onim, oglašujejo “5 eurov za Afriko”, kajne Karitas(??)!!!

  iz 200,000.000 v petdesetih letih je zraslo število prebivalcev preko milijarde!!

  Kdo je tu nor?

 • xtc

  Bravo Panama !
  Tihotapsko ladjo Aquarius je izbrisala z registra,zadevo čim preje poizkat in torpediratL
  Ladje nevladnih organizacij uloviti pri delu,šverca s prisluškovanjem,nato jih ustaviti Poveljujočega in posadko na krov in soditi kot pirate in švercerje z ljudmi,kazen izvršiti na medtu,ladje obrniti do Afriških obal iz njih nagnati vse ilegalce ladje pa takoj v razrez v allang ali Turčijo.

 • pajac debeli

  Nehat jim je treba pomoc posiljat, pa naj narava naredi svoje

 • Van Der Waals

  jz sm za to da se jim zaston pošilja kontracepcija… ampak ta najcenejša bo dovolj dobra. Macrona pa ubit takoj!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!