Izraelski premier pred pogovori v Bruslju Evropi očita hinavščino zaradi obrambe pred terorističnimi napadi!

Foto: epa

Izraelski premier Benjamin Netanjahu je v soboto Evropi očital hinavščino, ker je obsodila odločitev ameriškega predsednika Donalda Trumpa o priznanju Jeruzalema kot prestolnice Izraela, ne pa tudi raketnih napadov iz Gaze.

Netanjahu je kritike izrekel pred odhodom v Pariz na srečanje s francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom in pogovori z zunanjimi ministri EU v ponedeljek v Bruslju.

“Čeprav spoštujem Evropo, nisem pripravljen sprejeti njenih dvojnih standardov,” je dejal Netanjahu, ki je tarča ostrih kritik iz Evrope zaradi gradnje judovskih naselbin na okupiranih palestinskih ozemljih.

Evropa obsoja Izrael, ker jih teroristi bombardirajo z raketami
“Slišim glasove od tam, ki obsojajo zgodovinsko izjavo predsednika Trumpa, nisem pa slišal nobenih obsodb raket, izstreljenih na Izrael, ali groznega hujskanja proti njemu,”
je nadaljeval in dejal, da ni pripravljen sprejeti tovrstne hinavščine, ki se jo gre evropska politika.

Benjamin Netanjahu (foto: epa)

Po Trumpovi odločitvi je bilo z območja Gaze proti Izraelu izstreljenih več raket. Izrael je odgovoril z zračnimi napadi, v katerih sta bila ubita dva človeka, piše STA.

C. Š.

 • Evropa podpira teroriste

  Najbrž bo kmalu treba ponovno bombardirati Nemčijo.Tudi vodja nemške delavske stranke Adolf Hitler je sovražil Jude. Tako, da to ni nič novega. Pobil jih je pa predvsem zato, ker je bil njihovim bankirjem dolžan ogromno denarja. Muslimani so se še kar dobro razumeli s Hitlerjem. Naši komunisti pa želijo krvav naftni denar na svojih računih in željo, da jim ga da tisti, m ki financira Al Džaziro, IS, Al Kaido, in Osamo bin Ladna, ki je skupaj z Alijo Izetbegovićem nekaj žural po Bosni. Kako pa drugače?

  • Mihilus

   Hitler ni bil nič zadolžen pri Židih. Pri židih se je zadolžila židom naklonjena prejšnja oblast, ki je državo skupaj z židovskimi bankirji spravila na boben. Zato pa sploh je prišel na oblast, ker je bil narod obupan. In ko se je enkrat rešil tistih krvosesnih pijavk je nemško gospodarstvo hitro postavil na noge. V zameno so mu leta 1933 tudi napovedali vojno, ki so jo 1945 tudi dobili in potem spisali zgodovino kot jo poznamo.

  • mojadezela

   Hitlerja so financirali židovski bankirji. Prav tako Lenina in Trotskega. Bombo pa si ti zatlači nekam.

 • Sadako

  Ko vahabiti vidijo izraelsko vojakinjo jim od strahu zledeni kri. Zakaj evropske ženske ne moremo biti podobne Izraelkam?

  • Ana Job

   Popolnoma se strinjam! Zakaj ne moremo biti podobne Izraelkam? Zato, ker so ženske v Izraelu enakovredne, Evropa pa bi jih še naprej tiščala za šporget. Od kar pa imamo v Evropi črne goste, pa dobivajo evropski moški še bolj nezdrave navade!

   • Vince Blake

    Za to se pa lahko zahvališ feministkam, ki vzpodbujajo prihod “črnih gostov”. Kateri nam, evropskim moškim baje vzpodbujajo “nezdrave navade”.
    Drugače pa, če misliš, da ti je v Evropi hudo, da te tiščimo za šporhet, se lahko mirno preseliš na bližnji vzhod. Če misliš, da ti bo tam kaj bolje.
    Ali pa v Izrael in se pripravi na obvezno (tudi za ženske) služenje domovini. Nihče te ne zadržuje tu.

    • Ana Job

     Umiri se Vince, vsi ne tuhtajo, tako kot ti. Precej veliko je konzervativcev. Jaz sem svobodna oseba in delam, kar mi paše, osebno me nihče ne tišči nikamor. Na žalost nimajo vse ženske take sreče.

     • Vince Blake

      Jaz sem čisto miren. Napišem pač tako, kot vidim. Je pa res, da me moti, ko feministke ravno v deželah, kjer so ženske popolnoma (v glavnem) enakopravne, morda celo kje tudi priviligirane, pljuvajo po družbi, katera jim je vse to omogočila. Predvsem pa imajo v zahodnem svetu izbiro –> iti za šporhet, ali pa delati kariero. Ne boš verjela, ampak nekatere izberejo šporhet, brez, da bi jih kdo silil. Povprašaj kako je s to izbiro drugje…izven zahodnega sveta.
      Tako da…..vsako, ki se tule pritožuje nad šporhetom, z veseljem pošljem na bližnji vzhod. Tam ni šporheta, je samo odprto kurišče. Pa pralnega in pomivalnega stroja tudi ni.
      Zdi se mi, da ene tule malo preveč berete Cosmopolitan in podobna jajca, pa vam je skurilo možgane.

     • mojadezela

      Ti očitno nimaš sreče, da bi ti ga kdo tiščal tam spodaj in zato ti furstacije izbijajo na plan.

   • Metal Machine

    Da bi bila ti tak lepa v rl, kak maš toto sliko. Te jaz niti slučejno nebi meja zraven šporheta celi den. Pa tak al tak, nemam rad da je moja v kuhji dugo cejta (50/50).

    Enakovredna je lahko vsaka ženska. Le partnerja si je treba poiskati, ki ima enako mišljenje.

    • Ana Job

     Prav imaš. Svojo drugo polovico moramo najti. Če jo pa ne, pa ne obupat, ker jo včasih ne najdemo dolgo časa. Stvari je treba tudi kdaj na hec obrnit in na življenje gledat bolj pozitivno.

   • mojadezela

    Kaj pa ti klobasaš? Tipična skovenska qwazi princeska. Problem je da ste v glavah beračice.

 • xtc

  Bravo Netanjahu,poči tega smrdljivca islamisto in afro ljuba Junckerja in Gelo tja po črepinji.
  Netanjahu je pravilno opozoril na hipokrizijo EU voditeljev,ki vlačijo muslimane in afričane neselektivno v EU med tem ko se jih Izrael pospešeno otepa in po vrhu branijo tiste ,ki jim tukaj v EU delajo s****** namesto ,da bi z Izraelom strnili vrste v skupnih načinih in vrstah boja proti tej nadlogi.
  Izraelec je pravilno označil EU leve multikulti politike,kot Stasi Maedschen za hipokrite-no to so vedno bili in ravno zaradi tega Soroš v Izraelu nima kaj iskati ne samo ,da jim je hotel nafurati pečene še muslimane po vrhu in v visokih štzevilkah ni čudno da so ponoreli.
  Pošteni Slovenci ppdpiramo boj Izraelcev proti teroristom in Slovenija ,kot Eu bi se lahko od njih marsikaj koristnega naučili.

  • etrusk

   Upam , da bo Netanjahu zelo hitro naredil red. Jim je že pokazal v pravem trenutku. Junckerja in Gelo bodo pa sami Nemci dali v red .

 • nicor

  Da je Trump namenoma razdražil vse skupaj iz svojih kdo ve kakih namenov, to do vaših glav ne seže. Naj bog naredi, da bo mir tu in povsod po svetu. Mi je vseeno, kateri, samo naj naredi

 • Caetano

  V tem Netanjahu nima prav, Evropa ni hinavska glede vprašanja terorizma, teroriste prostovoljno spušča čez svoje meje. To svojo norost pa vsiljuje še drugim.

 • Vince Blake

  Ta “čauči” sem razumel kot konec debate. A bom še vseeno nekaj dodal.
  Mislim, da bi takšne moške, ki ženskam osporavajo volilno pravico lahko prešteli na prste ene roke. Pa še od teh jih večina to izreče v afektu, brez da bi to resno mislila.
  Mimogrede….domnevam, da je ta, ki s tabo dela kot s kraljico Slovenec. Se pravi belopolt Evropejec, mar ne?.

 • RATATA

  Pa kolk je teh židov matr, 8 miljard?

  • mojadezela

   Preveč!!!!! Tudi če bi bil en sam na svetu bi bilo to preveč.

 • Vince Blake

  Super. Me prav veseli zate. Resnično, brez sarkazma. Iz povedanega je razvidno, da te tvoj ljubi ne tišči za šporhet več, kot si sama želiš.
  A vidiš zdaj, zakaj se oglašam vsakič, ko preberem nebuloze o grdih belih moških in zatiranih zahodnjaških ženskah?
  Zato ker vem, da je večina tega samo neko brezvezno trendovsko nabijanje, katerega vam dnevno vcepljajo v glavo feministično orientirani mediji. Na koncu, ko pa naredimo malo “fact checking”, pa ugotovimo, da je vse to larifari.

 • Vince Blake

  He, he, ko sem si pred kakšnimi 15 leti skreiral mail na yahooju, so me spraševali po imenu, priimku, naskovu, številki čevjev moje stare mame…itd, pa sem pisal prvo, kar mi je padlo na pamet. Pol ure prej sem pa gledal to nadaljevanko. In je tako ostalo do danes.

 • piko8

  kahl in zblojena levica bi priznala palestinske skrajneže, ki povzročajo troristične napade!!

 • Mihilus

  A to je ta isti minister, ki zahteva bojkot Izraelskih Arabcev? Ker meni se to zelo hinavsko glede na to, da želi Izrael prepovedati vse oblike BDSja. Pa še rasistično po vrhu vsega.

 • mojadezela

  Daj ne sanjaj.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!