Ker je žrtev posilstva umrla, migrantskemu posiljevalcu na Švedskem ni treba plačati odškodnine

Eritrejski posiljevalec (vir: twitter)

Žrtev brutalnega posilstva na Švedskem je umrla, še preden je sodišče njenega posiljevalca obsodilo na bori dve leti zaporne kazni. Sodišče je zavrnilo predlog tožilstva za deportacijo eritrejskega migranta, saj naj bi bila Eritreja, čeprav tam ni ne vojne ne lakote, še vedno nevarna država. Ker pa je žrtev posilstva umrla, njenemu posiljevalcu ni treba plačati odškodnine.

Avgusta 2017 je eritrejski migrant v švedskem mestu Gällivare brutalno posilil žensko, ki je bila do takrat nastanjena v istem hostlu. Eritrejec, za katerega se iz uradnih podatkov ne da razbrati, ali je star 19 ali 22 let, je vstopil v njeno sobo, jo pretepel, ji zaprl usta in jo prisilil v spolni odnos. Po posilstvu je čutila bolečino med nogami, bila je občutljiva, otečena, prekrita z modricami, ranami in oteklinami. Po pričevanjih naj bi njen obraz bil videti groteskno.

Žrtev posilstva je identificirala svojega napadalca kot enega od migrantov, ki so bili nastanjeni v istem hostlu. Po tem naj bi po izjavah prič začela dobivati grožnje od njegovih afriških sostanovalcev. Kmalu se je po poročanju švedskega portala Friatider tudi izselila iz hostla, saj se je bala, da bi se ji prijatelji njenega posiljevalca lahko maščevali. Dogodek naj bi jo hudo prizadel, saj se je do takrat neumorno zavzemala za pomoč migrantom  na Švedskem.

Sojenje se je začelo šele decembra, po poročanju Voice of Europe pa je žrtev brutalnega posilstva umrla še pred začetkom sodnega procesa. Migrant je bil kljub vsemu  obsojen na pičli dve leti zaporne kazni. Svoji žrtvi pa ne bo plačal kakršnekoli odškodnine, saj je ta umrla, preden se je začel sodni postopek. Dejstvo, da afriški posiljevalec ne bo deportiran nazaj v Eritrejo, meji na absurd. Švedsko sodišče je namreč predlog za deportacijo zavrnilo, saj naj bi država veljala za nevarno, čeprav v Eritreji “ne trpijo zaradi lakote ali kakršnekoli grožnje vojne ali nasilja ter preganjanja”.

Švedska sodišča postala parodija sodnega sistema
Da s švedskim sodnim sistemom nekaj ni v redu, je sicer že znano, a vseeno se zdi, da grozljivkam, ki se odvijajo te dni na švedskih sodiščih, ni ne konca ne kraja. Ko pride do besed, se zdi, da so švedsko feministično vlado sama usta, a ko pride do dejanj, se država postavi na stran, ki zatira, posiljuje ter na vsak možen način ogroža in ponižuje ženske tako v državi kot po svetu. Kot da že samo posilstvo ni bilo dovolj grozno dejanje, je žrtev nato umrla. Ali je šlo za samomor, poškodbe, povzročene z brutalnim posilstvom, ali kaj drugega, na žalost ni znano.

Kar je znano, je to, da če ne bi bilo eritrejskega migranta, bi ženska najbrž še vedno živela. S tem, ko je švedsko sodišče za brutalno posilstvo eritrejskemu posiljevalcu dosodilo samo dve leti zaporne kazni, se posmehuje umrli žrtvi in njenim bližnjim, ki so izgubili ljubljeno osebo. Posmehuje se vsem ženskam na Švedskem, ki lahko od sodnega sistema pričakujejo, da bodo obravnavane kot drugorazredne državljanke v lastni državi. Lahko pričakujejo, da bodo švedska sodišča imela več posluha za posiljevalce kot za žrtve posilstva.

Ivan Šokić

 • Hribouc

  Skrajni čas, da RasPutin že končno napade in Švedke reši pred samomorom!

  • pepino

   Ne vem, sem nekje bral, da se Švedi bolj bojijo Rusov, kot Afričanov in muslijev!

 • bojan

  Še en dokaz kako visok IQ norosti ima švedska … na oblasti so sami prodani tepci

 • Tone

  Super novica! Nimamo krivosodja samo mi, ampak tudi Švedi. Škoda le, da o tem na švedskem nič ne vedo.

 • Aton

  Nč skrbet! Račun bo prišel. Za žrtve morda prepozno, toda….

 • RATATA

  Pa kaj vam je treba nam kazat fotografije teh gnusnih, smrdljivih, grdih cigajnarjev antipatičnih, muslimanskih ?!?! Da me mine vse in grem takoj preštevat zalogo municije!

 • FUCK COMMUNISM

  Da to ta kozjejebska svinja naredi moji hceri in dobi samo usivi dve leti kehe, ga potem, ko pride ven, poiscem in ubijem brez milosti!

 • Olga_10

  Če ne deluje sodstvo, bo pa divji zahod!
  Če bi bila to moja hči, bi ne rabila skorumpiranih sodnikov! Sodba ne bi bila potrebna! Tudi deportacija ne, ker bi bil že hladen!

  • WatsonForus

   pa še sudija bi dobil oznako sredi čela!

 • Tine Hlade

  eritrejcu je treba dati odškodnino,ker živi v nevarni državi.kar švedska je.šalo na stran.kaj pa če bi kakemu sodniku porinil kol v rit

 • WatsonForus

  teli Švedi res niso vredni da jih pes poščije!

 • Dragan Krstič

  Ja tako pač je če ima narod previsok življenjski standard. Tudi Rimski imperij je propadel zaradi tega.
  Bodimo pa hvaležni našim kleptomanskim rdečkarjem zaradi katerih mi našega štandarda ne moremo primerjati s švedskim.

 • šmentanamuha

  Parodija od države. Švedska postaja bolj nevarna država od Eritreje in drugih držav v Afriki in na BV. Tako da bodo Švedi, predvsem Švedinje kmalu iskali azil v drugih državah po Evropi, recimo pri Višegrajcih…ali v Rusiji,… morda celo v Sloveniji…No, ampak švedov ne bomo zavrnili, ne želimo pa muslimanskih azilantov.

  • Dragan Krstič

   Azil bodo iskali Švedi. Švedinje se bodo in se že uspešno parijo s prišleki, saj imajo rade divje in potentne temnopolte divjake.Švedi so zanje lulčki pravi moški pa afrikaneri. Pa to ni samo na Švedskem. Kamorkoli prodrejo feministke ter homoseksualci je podobno.

   • stajerc5

    Baje so svedske feministke tako zaguljene, da uporabljajo se samo crne vibratorje!

   • šmentanamuha

    Bojim se, da res, in tudi pri nas opažam podoben trend.

   • Caesar

    Švedi bojo prisiljeni postati homoseksualci in transvestiti, ko se Švedinje tako palijo na zapečene, pa tudi kazni za Švede glede spolnega nadlegovanja so zelo ostre, medtem ko za zapečene praktično ni kazni.

 • tramal

  Kar je iskala to je dobila Upam da bodo to dobile tudi druge ki zagovarjajo te divjake.

 • Franc Šink

  Ali imajo Sploh kakšnega psihiatra.Če pa že, potem sigurno ni Šved.

 • Morala

  Super bebci…to pomeni, da jim dajejo lepo sporočilo….bolje žrtev ubiti in ne bo potrebno plačati odškodnine..

  • stajerc5

   Eh, ce pa isti cas piseva…

   • Morala

    Skoraj isti čas :)

  • Asterix in Obelix

   Mene pa zanima kako to, da imajo denar za plačila odškodnin (in Apple telefone), če Karitas in Unicef zbirata zanje s svojimi peharji?

   • Morala

    Misliš, da sami plačajo? Kje pa!…nekdo jim financira…ravno danes mi je sestra rekla, da je grozno kako se tile migranti obnašajo v Nemčiji…vse imajo zastonj…vozijo se kar zastonj z javnimi prevozi, ošabni,.. itd. in v tistem predelu, kjer ona živi, je stanovanjska zadruga podražila najemnine za stanovanja in hiše in tako ni več tam migrantov…

 • stajerc5

  Ja, ni kaj! Ce se hocemo resiti “drage”, skracamo za en lep, ampak za njo “zadnji”, izlet v prelepo Svedsko.
  Ceneje pa res ne gre…
  Skoraj sem pozabil! Vseeno bi se se zelo potrudil pri sparanju in zraven povabil se kuckotovega milanceta in par njegovih pesekov…

 • stajerc5

  Finci so ze od nekdaj cutili na vodi, da z radbibilviking- Svedi, nekaj ne stima!

 • Slobodan Penezić

  Če bi to naredil moji hčerki ne bi končal tako kot tisti pri Marii Ladenburger. Sam osebno bi poskrbel, da bi umiral lepo na samem, boleče in zelo, zelo, zelo pooočaaaasiiii.

  • Dragan Krstič

   Krcune, đe si bre burazeru.

  • Aleks Sitar

   Ne pisat in govorit take – take obravnavajo kot največje zločince, sovražni govor itd. Posilstvo ni nič seveda v primerjavi s sovražnim govorom..budale. Ma še on iz švedske bo tožo in lepo živel do svoje naravne smrti. Mogoče posili še kako švedsko učiteljico. Zdaj vsaj ve da če jo bo kiri kolega njegov fental kasneje, da še denarne kazni ne bo zanj..dve leti na državne stroške ni tako slabo na Švedskem. V takem času živimo, v času pedrov. Preostane nam zgolj po mojem da se pripravimo, telovadimo, borilne veščine, na kako strelišče gremo malo športno vadit, vzamemo s sabo svoje otroke, vzdržujemo brutalnost, spustimo na plan, potem pa preklopimo stikalo nazaj na normalo. Stikalo za vajo čimvečkrat preklapljamo…ko pa pridejo oni posiljevat naše, pa bomo brez nekih velikih besed hitro preklopli. V veliki gneči bo res težko povedat kdo je resnični krivec da se jih je pohodlo itd..Ma meni se zdi da jih bomo s prevelikim veseljem sprejeli..kaj čmo zdaj, se zgodi. Vsaj posiljen ni bil nihče. To bi se tudi lahko zgodilo, z jeklenim drogom malo večjega premera..kaj jaz vem.Drugače pa me veseli da so še normalni ljudje – upam da ko bo treba, da se bomo dobili v ogromnem številu in skupaj prekloplo on in potem off…Sramota švedska.

 • Liberalec

  Kaj ni z tem, ko je tem kriminalcem pomagala, da posiljujejo, kradejo in postopajo po državi, dobila vrnjeno za svojo naivnost in multikulti bolehanje….? Je kruto in boleče, vendar lahko razmišljam tudi v tej smeri.

 • Sašo

  Me zanima kakšna bi bila kazen če bi bila posiljena lezbijka ?

 • Caetano

  Novi islamistični zločini… islamisti so v nigerijski vasi Tse Akombo pobili 11 civilistov, v Indiji v Kašmirju podtaknjena bomba ubila štiri policaje.

  • Bozz

   Včeraj pa podtaknjena ročna granata v Stockholmu na želežniški postaji. Ena oseba je umrla, ko je dvignila granato, očitno nastavljeno kot past. Novica je bila obljavljena na MMC, ne vem, če sem jo zasledil tukaj ali pa sem jo spregledal.

 • Bozz

  “Dogodek naj bi jo hudo prizadel, saj se je do takrat neumorno zavzemala za pomoč migrantom na Švedskem.”

  Hja naivne in butaste levičarke, liberalke, feministke, humanistke, progresivke, se boste pa na lastni koži učile, če se nočete od pametnejših. Ene žal za ceno lastnega življenja.

  .

 • Bozz

  In če napišem še malo bolj ostro:

  Če bi preživela, bi bila pa verjetno tako kot on retardiran Nemec kateremu so divjaški imigranti posilili in ubili hčero, ko je rekel, da bo še naprej pomagal imigrantom in se še bolj zavzemal za njih. Stockholm sindrom. Bodo kar afriški in ostali muslimani poskrbeli za izumrtje nizko inteligentnih ljudi, ki se uporno upirajo resnici. – in – da +.

 • Slo hunter

  Pri meni če ga dobim se ne bi tako izmazal!!! Preklel bi mater in alah preden bi poginil v mukah

 • Mihilus

  Ženska je aktivno sodelovala pri invaziji te golazni. Bog vedi koliko nedolžnih je posiljenih zaradi aktivistov kot je ona. Na Švedskem bodo preživeli tisti, ki želijo preživet, multikkulturalizem si bo vzel ostale. Kar se mene tiče je usoda poskrbela za pravico.

 • cosmosjasnovidec

  Vsaka taka naj gre v pizdo materino odkoder se je privlekla.
  Ne samo,da se je slinila migrantom ga po posilstvu niti ni ubila kar bi nedvomno storila vsaka normalna ženska.

  • Zgornji

   Nemore nazaj v vagino, nooo :-/

 • bojan

  Me nebi čudilo da bi mu podelili še Nobelovo ti butasti švedi na oblasti

  • Zgornji

   Ja, saj res, heh, heh, eh, … Bedniki Bedni :-/

 • Zgornji

  Švedska Je Mrtva !!! ! !!! Umrla je kot Slovenija !!! ! !!! Žaaal.

 • pepino

  Poznamo taka sodišča, Žal imamo takšna tudi v Sloveniji!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!