Levičarske dobre vile muslimanom odpirajo vrata, Evropa pa hudičeva semena še kar zaliva

(Foto: iStock)

Očitno v Evropi nimamo dovolj teroristov, posiljevalcev in drugih kriminalcev. Kot kaže, jih vodilni politiki želijo pripeljati še več. Samo to lahko razloži njihovo željo po vedno večjem vpeljevanju migrantov in muslimanov  v evropske države, ti pa s seboj pripeljejo še marsikaj drugega kot le lačna usta. Ne spoštujejo naših zakonov, mi pa blebetamo o strpnosti in enakovrednosti ljudi, ki pomena teh besed sploh ne razumejo.

Ne le, da so odgovorni za posilstva in teroristične napade, v naše prostore naseljuje tudi islam. Ta je že sam po sebi nasilna in napadalna kultura, ki pripadnike že od rojstva uči, da morajo vladati svetu. Pri tem naj ne izbirajo sredstev in naj ne gledajo na posledice. Naučeni so, da so pomembnejši od vseh ostalih, ti pa se jih morajo bati. Ženske po njihovem mnenju živijo samo za to, da jim strežejo in nudijo spolne usluge. Posledično, če slednjega ne želijo, jih preprosto posilijo in ob tem ne občutijo nikakršnega obžalovanja. Želijo si podrediti in v islam spreobrniti vse – če jim to ne uspe, jih ubijejo.

Mnogi muslimani nikoli ne razkrijejo svoje prave identitete. Še več, ogromno moških laže, da so še otroci. Kako jim v to uspe prepričati pristojne, pa je drugo vprašanje. Ti očitno ne smejo podvomiti v njihove trditve, ker jim tako narekuje vodstvo. Če ne bi verjeli njihovim izmišljenim besedam, bi jih obtožili, da imajo muslimane za lažnivce in da so rasisti. Pa se spet vrtimo v začaranem krogu. Da bi se nehali vrteti, smo potlačili vsa prepričanja in vrednote, ki jih premoremo, in pustili, da nas muslimani vrtijo okrog mezinca. No, pa se vrtimo že drugič ter nasedamo nebulozam.

(Foto: iStock)

Bomo Evropo res napolnili z milijoni takšnih kriminalcev? Kaj se bo v tem primeru zgodilo? Pripeljimo muslimane v našo državo in odprimo jim vrata, pa bomo videli. Le kaj nam lahko stori milijon pripadnikov brutalne parazitske kulture, ki nas sovraži in se nikakor ne želi integrirati? Če jih ne sprejmemo, pa smo oklicani za rasiste. V resnici pa razlog, da jih mnogi ne želijo sprejeti, ne tiči v tem, da so drugačni. Tiči v njihovih prepričanjih in dejanjih. Tudi ”našega” človeka ne bi sprejeli, če bi se tako vedel, zato pa zapiramo kriminalce, mar ne?

Nespametni Evropi ob vsem tem ne pade na pamet, da bi zaprla meje
Da bi zavarovali meje? To Evropi niti na kraj pameti ne pade, saj bi s tem migrantom pustili jasno sporočilo, da jih ne želimo. Evropa jih pa želi in jih k sebi celo vabi. Ne verjame nobenim terorističnim zarotam in teorijam, pa čeprav jim teroristične organizacije same sporočajo, da bodo napadle. Si samo zatiskamo oči ali smo res tako nespametni? Kot da dosedanji napadi niso bili dovolj nazorni. Če kdorkoli spregovori o možnosti zaprtja mej, je označen za rasista. Tako lahko le sedimo in opazujemo, kako islam uničuje nas, naš svet in prihodnost naših otrok.

Foto: epa

Najhujše zgodbe prihajajo z juga, v največji stiski je Italija. Levičarske dobre vile igrajo vsemogočneže in jih odprtih rok sprejemajo. Če bi Italiji bilo za mar za svoje ljudstvo, bi naposled migrante lahko polovila, jih poslala nazaj ali strpala v zapor. Očitno ta škornjasta država invazije ne namerava ustaviti, ob tem pa druge države sili, da odprejo meje in nekaj t. i. muslimanskih hudičevih semen prevzamejo tudi same.

Države, ki terorizma ne želijo, pa bo etični Bruselj kaznoval
Novejše države, kot so Poljska, Madžarska, Slovaška in Češka, se zavedajo, kako te lahko sovražnik potepta, in teroriste ter posiljevalce odganjajo. S svojo staromodno zdravo pametjo Evropo očitno sramotijo. Povsem logično je, da se ne želijo zastrupiti. Da žensk ne želijo izpostaviti zagotovljenim posilstvom, celotnega prebivalstva pa ne terorističnim napadom. Ne želijo vsiljene kulture in vere, nasilja in prepovedi svobodnega govora. Kot smo že poročali, se govori tudi o kaznih, ki jim jih bo naložil Bruselj, če migrantov ne bodo želele sprejeti.

(Foto: iStock)

Ali je resnica, ki se jo politiki trudijo ignorirati, postala nezakonita?
In kaj se zgodi tam, kjer muslimani s svojo kulturo vdrejo na evropski prostor, ter ko se dve tako različni kulturi srečata? Kako lahko civilizirana kultura sploh živi z barbarsko? Oziroma, kako lahko barbarska sledi principom civilizirane? Tega seveda ni zmožna, zato pa prihaja do konfliktov, ki jih vlada očitno ne razume. Ne dojame, da ob srečanju poči. Civilizirane ima za dovolj razumne, da bi barbare morali sprejeti in jih dojeti za enakovredne, v nasprotnem primeru pa jih označi za kriminalce. Vodilni politiki ne želijo slišati resnice, ki jo tako vztrajno ignorirajo.

V prvi vrsti nam masovna ilegalna muslimanska invazija prinaša prepoved svobodnega govora. V sosednji Avstriji so moškega za pet mesecev zaprli, ker je samo izrazil svoje mnenje. Rekel je, da je islam v vojni z Evropo. To je bilo dovolj, da so ga strpali v zapor. Očitno je resnica nezakonita tudi v Avstriji. Že Koran sam prepričuje islamske vernike, da smo vsi ostali njihovi zapriseženi sovražniki, in govori o podrejanju, premagovanju in ubijanju nemuslimanov. So proti vsemu, kar mi zagovarjamo: demokraciji, svobodi govora, civilnim pravicam, enakovrednosti in enakopravnosti.

(Foto: iStock)

Izgovore, da ne moremo storiti ničesar, je treba za vedno pozabiti
Verjeti moramo v našo evropejsko moč in v to, da smo kljub vsemu močnejši. Če ne bi bili, bi bili že vsi spreobrnjeni v muslimane ali pa mrtvi. Za mirno opazovanje in sprijaznjenje s tem, da nas bo preplavil islamski duh, nimamo nobenih izgovorov. Dejstvo je, da to, kar se trenutno dogaja po svetu, ni nikakršen nesporazum ali napačna interpretacija. To je islam! Mi pa smo mu na široko odprli vrata in meje, da lahko mirno vstopijo v naš evropski dom, medtem ko mi vstopamo v katastrofo. Tako bomo naše prebivalstvo zavestno zamenjali z najbolj represivno, brutalno in plenilsko ideologijo na svetu, ki ne sodi v evropsko kulturo. Čas je za ukrepanje!

A. L.

 • RealRevolution

  Najvecji kriminalci so ravno pri pultu za upravljanje Evrope.Logicno,ker drugace ne bi imeli sedaj problemov glede teh ekonomskih migrantov.
  Tisti,ki si jih mocno “zelijo”,obenem vede ali nevede podpirajo islamizacijo cele Evrope.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Vojna se končuje. Zdaj je čas, da EU sestavi kvote za vračanje migrantov v domovino.

  • samsara

   To je vsaj enkrat jasno obljubljala Merklova, a obljube so eno dejanja pa drugo. Pri tako pokvarjenih ljudeh, ki so za povrh še politiki je to največkrat pravilo.

 • Egon83

  Kdaj se bo Evropa zbudila? Ko bo pod Eifflovim stolpom morje zadnjic? Ko bo v Stockholmu pred kraljevsko palačo bazar? Ko bo v Berlinu pod Stebrom zmage molilnica na prostem? Ko se bodo po Pragi motale skrivnostne postave v črnih rjuhah? Glavno vprašanje je, če se bo sploh zbudila iz kome ali pa jo bodo po letih trdnega spanca odklopili z naprav.

  Muslimani nas vidijo kot bolano, pokvarjeno, perverzno, degenerirano in nemoralno družbo, ki jo je potrebno kaznovati – nekateri to tudi glasno pridigajo na ulicah velikih mest (ne, to ni sovražni govor). Ta bolana družba ima denar (”katoliški” novci muslimanov ne motijo, to je po njihovem ”Alahov denar”), zato so tu, ni jim problem sesati ogromne količine denarja naivne mentalno devastirane liberalne Evrope. Ti incidenti se množijo, izvajalci in njihovi tihi privrženci so parazitski, nasilni in pokvarjeni do obisti. Le buljimo in smo tiho, rak pa se širi. Kdo financira begunce, njihovo pot, širjenje islama in gradnjo džamij? Kdo v državah beguncev lansira propagando o lahkem dostopu do vseh ugodnosti življenja v Evropi? Bogate države Savdska Arabija, Katar in ZAE imajo hermetično zaprte meje, zato migrantom ne pade na pamet da bi šli tja, lažje je iti v Evropo in izigravati žrtev ter iskati sočutje pri liberalnih Evropejcih z pošastnim občutkom krivde. Takoj ko se ugnezdijo, se začne razmnoževanje in širjenje islama. Lepo na sociali, dodatki za številne otroke in fino življenje v socialnih stanovanjih. Ironično da mora povprečen Evropejec leta garati za status, stanovanje, več kot dveh otrok pa si realno večina ne more privoščiti. Evropa je v globoki komi, sprašujem se, koliko žrtev in let bo potrebnih, da se bo postavilo jasne meje, izvajati takojšnje in zelo stroge sankcije, deportacije. Kravatarji v Bruslju so na načelni ravni popolnoma isti sovražniki evropskemu narodu kot islamisti.

  Večini ni jasno, do kakšnega spopada bo prišlo na evropskih tleh. Države, ki imajo manj kot 0,6 % ateistov so: Somalija, Pakistan, Iran, Jemen, Tanzanija. Ateizem/krščanstvo proti verskemu fanatizmu? Kdo bo zmagal? Skratka, to bo kulturno-verski džihad, vprašanje je le še datum prvega velikega spopada in kje boste takrat vi. Poslušamo raznorazne pritožbe muslimanov po Evropi. Islamizacija je v teku: muslimanka tožila policijo, ker je morala ob identifikaciji sneti burko. Musliman tožil delodajalca, ker je v sklopu delovnih obveznosti moral prodajati alkohol. Dvojna merila: zažgati koran je kaznivo dejanje, zažig Biblije ni. Skupina migrantov iz Angole skočila iz balkona bloka z dojenčkom vred, ker so ob čarovniškem obredu zagledali hudiča. Priseljenca obglavila vojaka sredi Londona in pri tem citirala koran. V petih angleških mestih (London, Birmingham) belci manjšina. Poligamija: nekateri moški povsem legalno prejemajo dodatke za več žena. Umaknili sporne risanke z televizije, ker so bile žaljive za muslimane. Angleži prisiljeni umakniti svoje zastave s hiš, ker vznemirjajo muslimane in zaradi ”health and safety reasons”.

  Preberite knjigo Zakaj narodi propadajo, ki nam na primerih dobro oz. slabo delujočih držav pokaže, da poglavitni razlog za njihovo gospodarsko (ne)uspešnost leži v njihovih političnih in ekonomskih institucijah. Knjiga loči med izčrpavajočimi institucijami, s pomočjo katerih elite izčrpavajo prebivalstvo in gospodarstvo, in vključujočimi institucijami, ki spodbujajo napredek in blaginjo. Knjiga pojasni, zakaj nekateri narodi in države zavračajo razvoj in propadajo, v drugih pa se življenjski standard večine prebivalcev povečuje. Trditve, da prebežniki bežijo v Evropo za boljše življenje, je postavljena na laž: njim se doma NE DA ustvariti boljšega življenja!

  Vrste v naravi, ki se niso branile, so izumrle. Agresivnejše vrste so jih požrle in povozile, mi pa vabimo konflikt. Ne zavedamo se, da so tudi med ljudmi predatorji. Muslimanski migranti imajo pametno strategijo zavzema Evrope. Centri moči se delajo, nabirajo in tlijo v velikih evropskih državah: Velika Britanija, Francija, Italija, Španija, Nemčija. Na severu je otok migrantov in islama Švedska, na jugu Grčija, šibka od finančne in migrantske krize. Ko se bodo ti centri ustalili, ne bo težko zavzeti manjših sosednjih držav. Ko se bodo metastaze islama združile v eno, bo konec Evrope neizbežen. Smo v procesu odrekanja in razgradnje lastne kulture, lastnega jezika, lastnega prostora in lastne identitete. Dolga, boleča in počasna smrt evropske civilizacije je leta 2015 stopila skozi glavni vhod. Nasvidenje Evropa, dober dan Evrabija. Kdor ostane zadnji, naj ugasne luč.

 • samsara

  Povsem jasno in očitno je dejstvo, ki sem ga tu že opisal, da se primitivni, zaostali, neizobraženi in necivilizirani ljudje, ki so zraven pogosto še agresivni in nevarni, niti nočejo niti ne znajo prilagajati neki novi družbeni sredini v kateri se tako ali drugače znajdejo.
  Zato ker oni te zmožnosti in volje nimajo, tudi ne razumejo izkazane jim tolerance, razumevanja, nesebične pomoči, kar jim vsaj na začetku izkazuje civiliziran in kulturen del sveta.
  Še več, oni takšno ravnanje smatrajo in dojemajo za slabost tudi sicernšnih slabičev, katero morajo sami nujno izkoristiti oz. zlorabiti v korist lastnih sprevrženih egoističnih, celo patoloških interesov.
  Če se kdo iz njihove bližine pritoži nad takšnjim njihovim ravnanjem mu zabrusijo, da naj se pa odseli. Za to tudi gre, nekdo bi rad, da se pošteni, delavni, civilitirani, razgledani, šolani ljudje, ki so ustvarili vse kar v Evropi obstaja, odselijo ali pa pomešajo z invazivnimi vrstami divjakov, ki pripadajo nekemu drugemu prostoru in času ter evolucijsko nazadujejo v družbi z divjaki, s katerimi zalivajo in uničujejo Evropo.

 • samsara

  Feministke na žetone pa molčijo ob vseh očitnih zločinih nad ženskim in otroškim delom populacije.
  Gnusobe zavržene, nevredne zraka in vode, ki si ga delimo zemljani.
  Aja oni so tisti, ki prihajajo z lastnim delom služit pokojnine starajoči se evropski populaciji, zato jim je dovoljeno vse, tudi posiljenavje. Najbrž je to dobro za nataliteto Evrope in hkrati za načrtovano mešanje ras kajne.

  • Danilo Bean

   Te grde babure – migrantoljubke se z njimi gonijo prostovoljno in ob redki deportaciji kakega od njih doživljajo histerične napade. Mnoge jih za visoko državno plačilo vzamejo na dom in jih spolno izkoriščajo, tudi “mladoletnike” brez spremstva. Kot pravi Angry Foreigner – TO NI BEGUNSKA KRIZA, TO JE NAJDRAŽJI BORDEL !!!

   https://www.youtube.com/watch?v=sass4jgyEUY&t=2s

 • garfi

  sovražni molk leviĆarske murgelske rtv
  in kako izgleda resnica na Poljski pravi Državni tv
  https://www.youtube.com/results?search_query=poland+tv+muslims

  • Nata

   Pravzaprav je neverjetno, kako lahko ena država takole pametno ravna. . . . . nekaj sto kilometrov stran, pa popolnoma obrnjena situacija ??
   In to v dobi elektronskih medijev, ko novica v trenutku obkroži svet ??
   Aja !!!!! Vprašanje je , kdo novico moderira , ali ne ??

   • garfi

    ne plačuje jih rdeči nacist soros in druga psihopatska NWO mafija
    tako kot naše komunajzle

  • sodnikisozločinci

   https://www.youtube.com/watch?v=Xk_UBglPJKU

   Duma, duma, narodowa duma!
   Duma, duma, narodowa duma!

   Slovenci prebudite se!

 • Olga

  Vse skorumpirance med politiki, skupaj s Sorosom, postaviti pred sodišče! Skupaj z Merklovo in Junkerjem jim je treba siditi za smrti nedolžnih žrtev terorizma po Evropi in svetu!
  Kot prvo pa: vsi na volitve! Volimo desnico!

  • garfi

   junker idiotski pijanec še naprej demokratizira €U

 • garfi

  vsa zgodovina je osvobojena resnice
  World Defeated The Wrong Enemy
  https://www.youtube.com/watch?v=bm34sj65MkA

 • garfi

  grozljivka
  UK mayor orders muslim prayer start all sessions
  https://www.youtube.com/watch?v=OQ_HVxdA7Yg

 • Bastian

  Prva fotografija v prispevku je nora, kot so nore babure na njej.

 • garfi

  začetek 11. septembra 2001, ki je vse to omogočil
  ZGRADBE WTC SO SE ZRUŠILE S HITROSTJO PROSTEGA PADA V PRAH !!! torej tisoči ton ŽELEZNE KONSTRUKCIJE
  deset minut pred zrušitvijo zgradbe 7 so satanisti CNN poročali, da se je zrušila
  in še kakšnih 100 prikritih dejstev o največji in najbolj nevarni prevari imenovani teroristični napad

 • rubec

  Po prvi sliki sklepam da je njihova ekipa dala gol. Druga kaže da so kljub golu tekmo izgubile.

 • Razocarana

  Že leta 2008 je Daily Express objavil članek kako EU namerava v Evropo uvoziti 50 miljonov Afričanov: http://www.express.co.uk/news/uk/65628/Secret-plot-to-let-50million-African-workers-into-EU

  Ves ta uvoz ljudi iz Afrike in srednjega vzhoda je nameran, prav kot je namerna nesposobnost da se deportira z zavrnjenim azilom in ki po Evropi zganjajo nasile nad Evropejcev in zločine. Ravno zato je potrebno vse ki so tako za ilegalce takoj odstraniti iz njihovih položajev, in vse tiste ki delajo vse da bi v Evropo uvozili še več ilegalcev, ki imajo toliko pravice do azila kot io imajo tisti NGOjevci, ki jih v Evropo vlačijo, pa jim pobrati vse premoženje in jih izgnati v Somalijo, pa naj se tam grejo svojo človekoljubnost.

  • Danilo Bean

   Lepe želje, a vprašanje je kdo bo to naredil !? Milijon in pol nevednih / ignorantov prav gotovo ne. Mogoče, ko bojo dovolj trpeli ali pa se bojo spremenili v trpeče Švede.

 • Olga

  V Sloveniji je treba preveriti vlogo levičarskih politikov v zvezi z migracijami in jih postaviti pred sodišče! Še posebej je treba preveriti vlogo Vajgla in Fajonove! Tudi v povezavi njune umazane vloge pri rušenju Makedonske desne vlade, ki je uspešno varovala Evropo pred NEZAKONITIMI migracijami!

  • Danilo Bean

   Na žalost so tudi sodišča levičarsko krivosodje. Samo z lustracijo bi lahko rešili državo, a za takšne ukrepe bi moral narod spregledati. Zaenkrat večina spi in sanja neumnosti.

 • Aron

  Levicarji? Prosim lepo, od Italije pa do Velike Britanije so migtantsko politiko vodile v levjem delezu DESNE vlade. Kar nekaj le teh s predznakom krscanske.

  • stajerc5

   Tu pa tam je prav lustn, ce kaj napises. Drugi sploh niso za vice…

 • antimur

  Vsi evropski domoljubi moramo stopiti skupaj in obraniti Evropo pred muslimansko golaznijo, obenem pa počistiti z izdajalskimi multi kulti politiki. Za to rabimo novega Jana III. Sobiovskega, ki je v sedemnajstem stoletju zbral vojsko in počistil z muslimansko klavsko drhaljo pred Dunajem in rešil Evropo za par stoletij. Ni dovolj, da počistimo samo svojo deželo, tudi na meji ni dobro imeti teh primitivnih islamistov.

 • dovolj je zajebancije

  levičarji se igrajo z usodo naši evropskih narodov, to moramo ustaviti, ubranimo evropske krščanske narode pred zlom!!!!!!!!!

 • dovolj je zajebancije

  levičarji se igrajo z usodo naših evropskih narodov, to moramo ustaviti, ubranimo evropske krščanske narode pred zlom!!!!!!!!!

 • Matt_von_Glanz

  Tema migrantov je postala v slovenskih medijih bežna tema, pomembnejše so tekme in orkan preko Atlantika. In to ob dejstvu, da imamo na eni strani višegrajsko državo, na drugi pa Italijo.

 • bojan

  samo to rečem nabavljajte si veliko orožja … ta muslimanski gnoj bomo ljudje začeli sami pucat … EU voditelji nam ga že nasilno vsiljujejo …

  • Danilo Bean

   — Glavni sovražnik so politiki in podporniki vsiljenega naseljevanja in islamizacije Evrope in ostalih civiliziranih kontinentov. Pred tem gnojem se moramo ubranit pa bomo lahko skidali tudi priseljenega.

 • xtc

  Sicer mi ni jasno,kam je izginil moj post pod to temo,nemara je postala tudi Nova politično korektna,mpak resnica žal ostaja.
  Ponovil jo bom še enkrat,vsi tisti,ki napol idiotsko nasedate,govorenjem EU politikov od Junckerja,Mercklove itd,da so “imigranti”EU prihodnost,ki bo poskrbela za plače in penziuje ostarelih Evropejcev,ter bodo delovna sila vam naj razložim takole,kdor verjame tem nategom je idiot.
  Realnost je zelo kruta, “imigranti” niso nobena dodana vrednost,niti garant za delovno silo,kaj šele ,da bi bili garant za vaše penzije.
  Realnost je naravnost črna,ob zdajšnjem trendu priseljevanja in ne izgona in deportacij bo v Nemčiji v štirih letih razpadel najprej socialni sistem,nato pokojninski in nato bo prišel gospodarski kolaps in vojna,podobno velja v različnih časovnih terminih ob neukrepanju ostale.
  Po domače,”imigranti” so realno uporabni v 3%,delovnih navad nebo še vsaj štiri generacije,če sploh kdaj,njihov prihod in množenje,ob nedelu bo najprej razsul socialni sistem,nato bo padel zdravstveni ,penzijski in nakoncu se bo do države zrušile same vase zaradi finančnega zloma,firme zaradi pomanjkanja delovne sile in velikih davkov in nato sledi vojna.
  Tega čistega vina je EU politikom nalil znani ekonomist,seveda vsi to prezirajo ,a resnica preprosto dohiteva politike in ravno EU politiki so največji sovražniki EU,ko vam Juncker nabija o vetru v jadrih Evrope vam nadebelo laže to kar počno EU politiki je potop in razbijanje EU nikakor pa ne ustvarjanje velesile.

 • xtc

  Seveda sem k mojemu spodnjemu postu pozabil dodat še nekaj čemur smo delno že bili priča v Nemčiji.
  Ko bo pričelo primanjkovati ,prostora za naseljevanj “čudežnih rešiteljev EU” se bo politika enostavno ob pomanjkanju denarja za nove zmogljivosti zatekla,k nacionalizaciji vaših neprimičnin,npr vikenda,dodatne hišestanovanja,apartmaja na morju vse to za reištev EU,oz ohranjanje njihovih služb in funkcij.,zelo verjetno se bo EU še pred tem zaradi “rešiteljev EU” razsula na dva ,dela,na del ,ki se bo “rešiteljev “otepal na vse načine in zsradi njih pobegnil oz EU in del,ki jih bo imel,ki se bo zlomil in industrija se bo preprosto preselila tja,kjer bo zadeva šla.
  Kar sem povedal nima nobene veze z sovraštvom do kogar koli,le gola dejstva,ki so realnost.
  Ki pač ekonomsko niso vzdržna.

 • Valter BraniSlav

  …Levičarske dobre vile igrajo vsemogočneže in jih odprtih rok sprejemajo.,,,,,
  A NI MERKLOVA DESNICARKA?

  • Maca

   Aha, Lucifera Merdel je “katoliška konzervativka”. Bruh!

 • Valter BraniSlav

  Visek naivnosti se je zgodil ko so istospolni na cestah pozdravljali islamske migrante ki istospolne pobijajo….

 • Valter BraniSlav

  Evropo je izdala politicna klika (castna izjema so Visegrajci) .

 • bojan

  Bo treba it na Poljsko

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!