Madžarska dokončno prepovedala zgrešeno teorijo spola na podiplomskem študiju – tja jo je pripeljal globalist Soros!

Orban vs Soros (vir: twitter)

Madžarska vlada je prepovedala študije spola na univerzah. Vladni odlok, ki ga je podpisal premier Viktor Orban, namreč črta ta študijski program s seznama na Madžarskem dopuščenih magistrskih študijev, je v ponedeljek zvečer poročal madžarski portal 444.hu. Eno od univerz, ki poučuje teorijo spola, je ustanovil finačni globalist George Soros.

Odlok je sicer datiran na minuli petek, vlada v Budimpešti pa je že avgusta napovedala, da ne bo več dopustila študij spola. To je upravičila z domnevnim pomanjkanjem povpraševanja absolventov po študiju tega skupka znanstvenih disciplin, ki analizirajo spol oziroma njegovo družbeno oziroma kulturno determiniranost. V akademskem prostoru so to označili za hud napad na svobodo znanosti in raziskav.

Orbanova vlada propagira v preteklost zazrte družinske vrednote in spolne vloge. V skladu s takšno politiko naj bi spolne študije spodkopavale “temelje krščanske družine”, navaja nemška tiskovna agencija dpa.

Ena od univerz je Sorosova
Vladni odlok bi lahko pomenil konec tudi že začetih programov študij spola, v vsakem primeru pa univerze na Madžarskem poslej ne smejo več odpreti novih študijskih programov s tega področja. Trenutno magistrske študije spola nudita javna univerza Lorand-Eötvös (ELTE) in zasebna ameriška Srednjeevropska univerza (CEU) – na vsaki se jih udeležuje okoli 20 študentov. Obe univerzi imata sedež v Budimpešti.

George Soros (Foto: epa)

CEU, ki jo je ustanovil s strani aktualnih madžarskih oblasti osovraženi globalist madžarskih korenin George Soros, poleg tega grozi zaprtje. Vlada je namreč pripravila prav v ta namen prikrojeni visokošolski zakon, piše STA.

C. Š.

 • Marcos Kače

  Nekam vam ne grejo ti naslovi najbolj od rok. Tale bi recimo moral biti “Madžarska svoje državljane slepi z nepomembnimi temami, medtem ko se bohoti korupcija in demokratični standardi nižajo”

  • Olga2345

   Mislite v Sloveniji s cirkusom Marjana Cerarja ups Sarca? Virkudanti še z odpadki ne vedo več, kaj početi… Hahahahahahahahaha

  • Jože Novak

   A to je nepomembna tema? Za vse normalne ljudi ter obstoj civilizirane družbe je zelo pomembna.

   Verjetno pa sodiš v skupino, ki tako ali tako ne bo imela potomcev, in bi zato iz jeze rada naredila človeštvu čim več škode. In onemogočanje sprevrženih “teorij” je za vas “nižanje demokratičnih standardov”.

   Saj vam nihče ni nič hotel. Zdaj se pa zaradi vašega nasilja ljudje prebujajo.

   • Marcos Kače

    Če že, se mi zdi pomembna zgolj iz vidika, zakaj tokrat ne kričite “Zatirajo svobodo govora” ali pa “To je nedopusten poseg v akademsko sfero”. Kaj se bi zgodilo, če bi univerza recimo ukinila študij teologije, ki ima bistveno manj stika z resničnim svetom kot pa tale teorija spolov.

    • Jože Novak

     Jaz nikoli ne kričim, samo povem svoje mnenje.
     Na tem portalu sem že večkrat izrazil nestrinjanje z določenimi zadevami. Tako da ne spadam med določene slepce, ki “kričijo” in žalijo vsakogar, ki ni 100 % njihovega mnenja.
     Zakaj pa mislim, da je “teorija spola” slaba in zlonamerna sem omenil že zgoraj.

     Če razširim, bi diplomanti te teorije širili v vsa področja družbene sfere. Saj normalen odrasel človek bo takega odslovil in si mislil “še en bolnik več”.
     Otroci se pa ne morejo braniti, če jih s tem “posiljujejo” v vrtcih in šolah. In ravno to se že dogaja.
     LGBT – jevci naj delajo za štirimi stenami kar jim paše. Naših otrok pa s z nenormalnimi spolnimi praksami ne bo nihče posiljeval. Jasno?

  • Ni nepomembno, država ne rabi več kot toliko teoretikov spola kot še teoretikov marsikaterega drugega področja. Demokratični standardi so pa druga tema.

 • Olga2345

  Bravo Madžari!

  • kraljica vesolja

   Pejt u kuhno, krula, moška sužnja v moškem sistemu. Postala si dec. Bravo.

   • Steiermark

    podgana bo govorila Ljudem, kaj je kdo postal….. ha ha ha, se pa res dokazuješ, da si totalni antičloveški psihopatski bedak!

   • Tomi

    Pa kaj gobezdaš. Zaradi mene si lahko ližete muce med seboj ali pa ste ritopiki. Dokler tega ne propagirate in vsiljujete otrokom mi je prav vseeno. V nasprotnem primeru vas je pa treba odstraniti.

    • freedomfighter

     A vsiljevati vero je pravilno vsiljevati toleranco do pedrov pa ne

     • Tomi

      Eno je toleranca, drugo pa propaganda in “novačenje” najbolj občutljivih skupin.
      In čeprav ni bilo besede o veri, nekaj si pač moral potegniti ven, sem proti vsiljevanju vere.

     • freedomfighter

      Ja gre za vsiljevanje prepricanj kaj pa je vera drugega kot prepricanje…ce dovolimo da otroke ucijo zgodbice in lazi iz biblijezakaj nebi dovolile se zgodbic in lazi lbtq…raje slisim da otrok rece da je istospolnost normalna kot da mi rece da je bog naredil zensko iz moskega rebra…pa.mi povej kaj od tega je bolj prizadeto napaka narave ali zmisljotina ljudi

     • Tomi

      Raje še enkrat preberi kar sem napisal. Če pa si ti obseden s toplovodarji in farji, je pa to tvoj problem.
      Povem ti pa, da nisem toleranten do tistih, ki vsiljujejo bodisi homoseksualnost, bodisi vero, ali pa prehranjevalne navade. Se najmanj pa sem toleranten do rdeče zalege. Vso pravico imam ne marati neke skupine ali posameznika, kot si recimo ti, prav tako kot imaš ti pravico ne marati mene.
      In tole tvoje prepričevanje da je bolje vsiljevati homoseksualnost, kot vero ni nič drugega kot tvoje vsiljevanje homoseksualnosti.
      Ker boš, predvidevam, spet spregledal določene stvari v moji objavi in se naprej vsiljeval svoje prepričanje kako je homoseksualnost boljša od vere, prekinjam debato na tem mestu.
      Pa lep pozdrav.

     • freedomfighter

      Tudi jaz ne maram vsiljevanja preprican pa vseeno dobro veva da vsakemu v zivljenju nekdo vsiljuje svoja prepricanja…jaz s pedri niti z verniki nimam nic ker se mi geji smilijo da so se pac rodili z napako vernike pa preziram ker se niso rodili verni ampak so taki postali skratka so si sami krivi da so omejeni…da se razumeva oboje bi pa jaz pustil pri miru ker enim in drugim takoj pokazem da mi je za njih vseeno…ne prenesem pa dvojnih meril in pravil in ce ima nekdo pravico vzgajati otroka da je darvinizem laz in da je zemlja ploscata potem ima tudi drugi pravico otroka vzgajati da je homoseksualnost naravna ker konec koncev je glede na to da jo poznamo med 200 zivalskimi vrstami

     • Gr Enze

      BUČKI KOMUNISTIČNI ZAHOJENI

     • freedomfighter

      Glede na to da te moti moje mnenje o zmisljenih zgodbicah to dosti pove o tebi…in ne ce ne vrjamem v boga nisem komunist le neumen nisem

    • kraljica vesolja

     Hahahaaha.

  • Steiermark

   Potem bo pa izveden genocid, ko bodo zaradi svoje nseposobnosti in lenobe, pocrkali od lakote…..

 • RATATA

  Prepovedali teorijo spola, praksa bo pa ostala.

 • Staybell geenius

  Orban je opomnil svoje vernike, da dokler je on premier, sovražnikov ne bo zmanjkalo.

  “Brez skrbi ovčice, vedno bo nekdo, ki ga boste morali sovražiti. Tako se boste spretno izognili neprijetnim dejstvom o politični korupciji, kliantelizmu in nepotizmu moje vlade. Skratka…. ploskajte mi, ploskajte… ja, tako tako…”

 • Roman

  A rabimo teorijo spola,saj je vse jasno že stoletja?

  • Steiermark

   tisočletja, odkar obstaja človek

   • Staybell geenius

    Tako kot suženjstvo, že tisočletja, razen zadnjih 100-200 let.
    A to pomeni, da je potrebno obuditi tudi to?
    Kakšen je kriterij?

    • Steiermark

     vi, rdeči fašisti, ga že zelo dobro “obujate”, od 1917 – oktoberske revolucije dalje!

     • Staybell geenius

      Haha joj lubi, daj malo dihaj in obriši si peno okoli ust ;)

   • xtc

    Že od davno preje.

  • xtc

   Tistim,ki nimajo pometeno v glavi ni jasno-ti sodijo na psihiatrijo-ne ločijo bebci ,da spl ni produkt človeka in družbe ampak narave.

 • Staybell geenius

  Čigava?

  (Orba)Nova 24…

 • Lara

  Nov komunizem se poraja.

  • xtc

   A zaradi prepovedi abotnosti in prodiukcije debilov?

 • Andrej

  Včasih smo se igrali zdravnike in je vsak vedel kdo in kaj je. Zdaj pa potrebujemo doktorje spolne teorije, da bodo nekomu razložili kakšnega spola je. Čista nacionalna potrata časa, denarja, energije. Bravo, Orban. Ti si desc.

 • kraljica vesolja

  Men ne bo nihče govoru, kako naj živim al pa kako naj se obnašam. Sploh kter kol dec ne.

  • Steiermark

   kdo pa tebi kaj govori in hoče! Ti se lahko dol daješ tudi s haloškim tunekom in mu igraš kozo, naših otrok oz. potomcev si pa ne dovolite kvariti in uničevati. Je dovolj, da ste že vi uničeni in zadeti od takšnih perverznih teorij in zarot, ter ko vam pedofili, kot tito, predstavljajo vaš “idol”! Dela v štali, kar hočeš, nas pa pri miru pusti! “Mustafa, go home!”

   • freedomfighter

    Kako bom vzgajal svoja otroke je moja odlocitev in niti priblizno si ne pustim da me verski blaznezi silite v svojo zastarelo netolerantno vzgojo…pojdi v avstrijo in pametuj avstrijcem slovence in slovane pa pusti pri miru smo vas dosti poslusali v preteklosti…

  • xtc

   Definitivno ne,ko si psihično zrel(a) z obnašanjem za kletko in psihiatrijo te pač utaknit tja in na zdravila.

  • Mojca pokraculja

   Kdo pa si ti? Daj nam opiši kakšen “bog bogova” si ! Simbol s katerim se predstavljaš je v cirilici, ne razumem ga. Razloži kaj pomeni, kaj sporoča, kaj predstavlja?

 • Staybell geenius

  Še dobro, da iz zgodovine vemo, da državna cenzura določenih pogledov NIKOLI ne vodi v fašizem/totalitarizem, kajne antikomunisti?

  • Steiermark

   kaj si hotel reči? Tebe , kot izgleda, še vedo tlači teža pedofila tita, ki te je , tako kot mnoge druge, zagovornike pedofilije in lgbt, prizadel in zlorabljal!

   • Staybell geenius

    Haha kaj je z vami fašisti in vašo obsedenostjo s pedofilijo? v vsak komentar jo tlačite in pričakujete, da vam bo kdo nasedel… ponovno – projekcija lastnih lastnosti na druge
    Sicer pa, glede na to, da nimaš nič konkretnega za dodati pogovoru, lahko sklenemo, da se strinjaš z menoj.
    Hvala

    • freedomfighter

     Saj ves svoje fantazije vsiljujejo drugim…med tem ko je Cerkev polna spolnih zlorab se oni se vedno ukvarjajo z zlorabami komunistov ceprav komunizma ze zdavnajni vec na svetu…vsaj razvitem ne

   • Staybell geenius

    Če ti moram še dodatno razlagati kaj sem hotel reči, potem si zrel za šiškov vamp-bataljon

  • O’Brien

   Teorija spola JE totalitarizem. https://m.youtube.com/watch?v=SLFGMWoQaCU

   • Staybell geenius

    In le skrajnio desni ste se dali prepričati, da je to problem, vreden nacionalne pozornosti…

    • šmentanamuha

     Kaj te zdaj muči, se rad preoblačiš v ženske, al kaj? Al se še nisi odločil, katerega spola si?

     • Staybell geenius

      Od tebe pa še čakam prvi koherenten komentar, kjer se bo dalo razbrati, kaj kurca si sploh hotel povedat.
      :)

    • O’Brien

     Lepo, da priznaš, da gre za totalitarizem. Da tistim, ki svarimo še pred enim totalitarizmom praviš skrajneži kaže tvojo skrajnost.

     Po več sto miljonih mrtvih zaradi totalitarizmov vsi človekoljubi vemo, da je to problem, ki potrebuje pozornost.

     • Staybell geenius

      Res si funkcionalno nepismen, če misliš, da sem karkoli priznal. Vaša predstava o velikosti problema je oblikovana s strani takih retardiranih propagandnih protalov, kot je ta.

      Hahahaha, ne moreš kar vsega označiti za totalitarizem, kar ti ni všeč :D

     • O’Brien

      Preganjanje drugače mislečih je totalitarizem.

     • Staybell geenius

      Pa ne da si naenkrat postal humanitarec, ki ga skrbijo zatirane manjšine :)
      Kaj dojemaš kot rpeganjanje? Je to aktivno linčanje s strani ljudstva ali bolj subtilno sprejemanje nenaklonjenih zakonov s strani države?
      Ker če uporabim tvojo analogijo “zaritanja drugače mislečih”, potem lahko govorimo o migrantih, gejih, romih, invalidih, ženskah,…. Toda vseeno sklepam, da jemlješ zavzemanje za pravice teh skupin kot toalitarizem.

     • O’Brien

      Nič nimam proti, da pomagaš ženskam, invalidom …, ampak teorija spola tega ne dela. Oni se ves čas ukvarjajo s tistimi, ki njihove “pomoči” ne želimo in se zaradi tega čutijo kot žrtve najhujšega zločina – sovražnega govora, ki je vse, s čimer se ne strinjajo.
      Poglej preganjanega Štromajerja https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Bp1zGusuMQQ

     • O’Brien

      Preganjanje je zviševanje davkov za podjetnike.

     • Staybell geenius

      Hahahahahaha prosim nehaj se smešiti
      A to ti je Akrapovič v Dnevniku pojamral, da ga preganjajo in zdaj je to postalo dejstvo??? :D:D

     • O’Brien

      Ne, to, da je Boscarol že odšel.

     • Staybell geenius

      A ni to tisti Boscarol, ki je od države prejel 5 milijonov subvencij??

     • O’Brien

      Koliko milijonov pa je država prejela od njega?

     • Staybell geenius

      milijoni, ki so šli v izobrazbo in zdravje njegovih inženirjev, varnost njegovega premoženja, infrastrukturo, ki jo uporablja (ceste),…

      Ne vem zakaj misliš, da je davek na dobiček totalitariztem

     • O’Brien

      Tukaj ne govorimo o davku, ampak ponovni nacionalizaciji, ki pa je totalitarizem. Sicer pa je Boscarol šel, kot že mnogi pred njim. O tem je 2013 Delo še pisalo https://www.delo.si/gospodarstvo/podjetja/zamejski-posli-slovenec-ki-je-pivovarno-bevog-raje-odprl-v-avstriji.html

     • Staybell geenius

      nacionalizaciji česa in na kakšen način???? čisto nič te ne razumem….

      Saj gre le za davek na dobiček, ki bi bil del dohodninske osnove, to je vse. Zaradi tega je Boscarol grozil da bo šel, ne zaradi “nacionalizacije”, karkoli naj bi že to pomenilo.

     • O’Brien

      Podržavljenje.

     • Staybell geenius

      A ena beseda je vse, kar znaš povedati??

 • dob

  Predstavljajte si Izrael, židovsko državo, v kateri združno zavladajo Novo levičarstvo, feminizem in LGBT!

  To bi bilo uzakonjenje holokavsta, ker bi pomenilo nehanje Židov kot naroda.
  To je namreč tisto, kar se zdaj dogaja z narodi v EU.

  *****

  V članku z naslovom Kulturna Kastracija Moških, Vesne Godina pravi takole:
  “V današnjem splošno razširjenem sovraštvu do moških nasploh in do moške seksualnosti še posebej pa bi bilo treba razmisliti o kar nekaj stvareh.

  Prvič o tem, da gre pri današnji gonji proti moški seksualnosti za družbenozgodovinski proces. Kot je šlo za družbenozgodovinski proces v zahodni gonji proti Judom. Ker marksistični teksti niso več v modi, ljudje ne poznajo več Marxove Kritike židovskega vprašanja. Kjer je Marx antisemitizem analiziral natančno s tega zornega kota.

  Če to družbenozgodovinsko gesto ponovimo v analizi današnjega antimoškizma (ne bom zapisala antimačizma, ker to pomeni nekaj drugega), lahko ugotovimo, da sedanji kapitalizem enako kot Marxov še vedno potrebuje svoje Jude. Ki so danes moški. Tudi vemo, zakaj: ker so moški v svojem tradicionalnem socialno-kulturnem spolu (torej genderju) postali za današnji kapitalizem nepotreben in neuporaben spol. Danes funkcije reprodukcije gospostvenih razmerij današnjega kapitalizma bistveno uspešneje opravljajo ženske kot moški.”

  *****
  Če danes v Nemčiji ni nacizma (to bomo še videli, če ga ni) in poseledično zato tudi antiJudovstva ni … ja, pol je pa vse v redu, a ne?

  Ampak, ni isto, če si Jud v nacistični Nemčiji, v tej Nemčiji zdaj ali Jud v Izraelu!
  V čem pa je razlika?!

  Razlika je v tem, da je Jud v Izraelu – moški!
  In da je lahko tam moški.

  In je lahko tam hkrati Jud in moški – pa ga nihče zato ne zmerja, da je ksenofob in rasist!
  Tudi če njegova država od vsakega, ki bi se rad priselil v Izrael in postal državljan države Izrael, zahteva dokazilo, da je po enem od prednikov Žid.

  Nihče zaradi tega ne zahteva od Židov naj se zresnijo in prenehajo biti rasisti! Kajti, druge države, demokratične, takšnih meril ne postavljajo.

  Porkaduš, saj EU niti tega ne zahteva, da bi na meji dokumente pokazali!!! Ali pa da bi priseljenec podpisal, da bo spoštoval ustavo, ki je osnovni dokument, zaradi katerega in na katerem država obstoji.

  In ustava je pogodba o skupnem življenju! Če se z njo ne strinjaš, potem nimaš namena živeti v miru z drugimi na ozemlju te države!

  Če bi pa nenadoma obveljala Soroseva politika, potem bi v Izraelu zavladali Novolevičarji, LGBT in femninistke, in bi moral Izrael zato, da bi sebe ohranil, uvažati arabce muslimane in črnce muslimane, da bi se sploh še razmnoževali.

  Splošni IQ, ki je za Jude tradicionalno izredno visok, bi zgrmel na dno.
  Postal bi muslimanski, ki je zaradi 1400 let ženitev znotraj ožje familije postal katastrofalno nizek, genske okvare pa pogostejše, kot pri drugih!

  Če gremo samo gledat Nobelove nagrade, ki so bile podeljene judovskim znanstvenikom, literatom… ipd. – teh je mnogo! Judi so kot narod človeštvu dali mnogo tega, za kar jim je človeštvo lahko hvaležno.
  Prejemnike Nobelovih nagrad iz islamskega sveta… lahko preštejemo na prste obeh rok in še te so podeljene za… za kaj? Za “prispevek miru na svetu”?

  Torej za nekaj, kar sami niso sposobni sproducirati! Niti med sabo.

  Tiste ženske, nagrajenke, med njimi pa, ki so si prizadevale, da bi ženske peidobile določene prvaice, recimo do šolanja… pa že zelo hitro na Zahodu začno z oglaševanjem Islama za najboljšo religijo na svetu.

  Težava islamskega sveta so ženitve med bratranci. To ima katastrofalne posledice za inteligenčno zmogljivost pri muslimanih, ki že zaradi svoje religije izločijo ves ženski pol iz sodelovanja pri razmišljanju o lastni usodi oziroma o usodi civilizacije!

  Splošen upad inteligence pri muslimanih se kaže v tem, da jim civilizacija propada. Zato se zdaj izražajo z nasiljem, z vpadanjem v tuje okolje, z brezobzirnim vdiranjem sem!
  Vse diktature vzgojijo roparje, predatorje. Enako so nam govorili o asimilaciji drugoih narodov Jugoslavije, ki so prihajali sem. In rezultat? Prepovedano je izobesiti slovensko zastavo na Gradu v Ljubljani.

  Predatorji se obnašajo predatoirsko. Asimilacija poteka obrnjeno! Imenuje se sovražni prevzem tuje države. Komunisti so to naredili!

  Mi pa – poženščeni! Ne branimo se. Vampir nam je rekel, da je patriotizem to, da si pustiš sesati kri iz vratne žile in mi mu zato zdaj nastavljamo vrat!

  Zato, ker so kurčeve samohranilke postale “normalen” pojav v družbi in one določajo družbo.
  Svojo feministično maščevalno histerijo so uspele razmnožiti po vsej kulturi Zapadnega sveta in postaviti na noge novo ideologijo. Skoznjo se zdaj maščuje in uporablja islamista kot feministilnega kurca, ki ga uporablja za orožje! Svoje moške so pa uzjebale, da so postali pičkice.

  Ta njihov nadomestni uvođeni kurac v njenem imenu reže vrat Evropi.

  Razni Sorosi in kučani pa že veselo plešejo vampirski krvavi ples na naših prihodnjih grobovih.
  Kadar hočeš nekaj braniti, potem moraš najprej vedeti, kaj boš branil, kaj se splača braniti. Mi že dolgo tega ne vemo več. Nam vampir priporoča kakšne zastave naj nosimo in s čim naj mahamo.
  Kakroli bomo branili, naj vam povem, da se za vampirja ne splača boriti!
  Za kučana že ne. Za jugoslovenarje tudi ne.

  Vsak moški je rad moški v svoji državi!
  Če že moram biti primerljiv z Judom, kar sugerira Godina,potem hočem biti kot Jud v Izraelu. Torej moški!
  Ne pa kot Jud v nacistični Nemčiji ali peder v sedanji zblojeni Evropi in mentalno-hormonalno okvarjeni Sloveniji. Ki nosi SFRJ bele dokolenkice, kratke hlačke in glumi pionirčka s plavo kapico, z rdečo zvezdico, ki mu jih natika pedofil.

  • freedomfighter

   No mene se nihce ni nikoli zalil ali napadal zato ker sem spal z veliko zenskami

  • Jože Novak

   “Težava islamskega sveta so ženitve med bratranci. To ima katastrofalne posledice za inteligenčno zmogljivost pri muslimanih, ki že zaradi svoje religije izločijo ves ženski pol iz sodelovanja pri razmišljanju o lastni usodi oziroma o usodi civilizacije!”

   Zanimivo. Dve uri nazaj je do mene pristopila starejša gospa (80 – 85 let) ter me prosila za papirnat robček. Prvič sem jo videl. Med tem, ko sem zlagal stvari v avto, mi je začela pripovedovati, da je bila pred leti službeno v arabskih državah, ko se je gradilo.
   Povedala je, koliko ljudi je degeneriranih, s telesnimi okvarami, zaradi porok med bratranci in sestričnami. Tega do zdaj nisem vedel, zdaj pa v roku ene ure slišim isto od dveh.
   Gospa bi še nadaljevala, pa sem moral premakniti avto. Poslovila se je z besedami “mladi teh stvari nimate kje izvedeti, zato sem vam povedala”.

 • xtc

  Definitivno podpiram tak ukrep in upam ,da mu bo sledilo več držav in izrojeno abotno norost prepovedalo.
  Zakaj?
  Gender teorija je plod zblojenega in duševno in drugače bolanih osebkov.
  Spol ni družbeni konstrukt,kot ti bebci nabijajo.
  Spol je obstajal že davno in delitev po njem preden je človeštvo nastalo zato gre za psihične bolnike,kot so naši NOB jevci,ki bi radi na vsak način potvorili zgodovino.
  Dejstva pa so realna,spoli in njene funcije,razlike itd so bile že davno pred človekom.
  Abotne izjave,da si nekdo lahko izbere splo so psihopatske blodnje-rodiš se kar pač si,če je črviček je dec,če je luknja pač babnica in to je od nekdaj.
  Je pa resnica ,da se pa približno 0,oo1 % ljudi res rodi v napačnem telesu pri ostalih pa gre večinoma za psihične in duševne bolezni.
  Vse več strokovnjakov priznava,da je bil umik homoseksualnosti iz seznama bolezni psihe napake,saj se vse bolj kaže,da imajo ti ljudje pogostoma psihične in druge težave pogosteje kot povprečni.

  • freedomfighter

   Homoseksualnost je sigurno neka genetska napaka vprasanje pa je kje imam jaz pravico nekomu ki je bolan in me s svojo boleznijo nikakor ne ogroza govoriti kako naj zivi svoje zivljenje…a nekoga ki ima raka tudi napadas da je bolnik in ne vem se kaj ali ga pac pustis da se sam odloci ali se bo zdravil ali ne

   • Jože Novak

    Tu je govora ravno o tem, da želijo homoseksualci vsiljevati vsem ostalim, kako naj živijo.
    Saj njim nihče nič noče.

    • freedomfighter

     To je privatna univerza…na skofijski gimnaziji tudi vsiljujejo svoje prepricanje pa je to dovoljeno ker je privat sola to pomeni da gre pri sorosovi univerzi za dvojna merila…mislim eni so za teorijo spola drugi pa proti darvinu kdo je bolj znesan je pa stvar posameznikovega mislenja

   • O’Brien

    Teorija spola ne verjame v genetiko.

    • freedomfighter

     Ja njihov problem…cerkev pa ne v evolucijo pa je zato nismo zaprli

     • O’Brien

      Cerkev je bila pred evolucijsko teorijo. Se ti ne zdi? Čisto druga zgodba, kot lgbt, ki je temelji na zlorabljenih dvojčkih. Ključne besede: John Money, družina Reimer. https://m.youtube.com/watch?v=SLFGMWoQaCU

     • freedomfighter

      Poganstvo pa pred cerkvijo pa nismo vec pogani in ce je nekaj staro se ne pomeni da je pravilno se manj pa da je dobro npr. Koran in podobne knjige

     • O’Brien

      Cerkev je poganstvo premagala.

     • freedomfighter

      Ja a bos rekel.da liberalizem in potrosnistvo nista premagala cerkve…mislim vecina ljudi gre v nedeljo dopoldan raje v trgovino kot pa cerkev…ce pogledas kako je cerkev zgubila vpliv in kako ga se vedno zgublja potem se moras strinjat z mano…madona se papez je liberalec

     • O’Brien

      Mogoče začasno. Pričakujem spremembo.

     • freedomfighter

      Kaj a mislis da se bodo ljudje odrekli hisam avtomobilom in hrani v zameno za boga…yea right…muslimani bodo dokoncno zbrihtali zahodni svet da je religija strup..upam le da ne bo prepozno…razen ce je tvoje mnenje da judeizem in islam nista religiji

     • O’Brien

      Evropa živi nad svojimi sposobnostmi, zato se bomo kmalu odrekli hišam … Religija je dobro zdravilo za brezup, ki je zajel zahod. Samo redki zmorejo brezup premagati brez religije.

     • freedomfighter

      Ne vem sicer o kaksnem brezupu govoris glede na to da zivimo v casu najvecjega izobilja…a ves da je trenutno na svetu debelost veliko vecji problem od lakote tako za primerjavo s preteklostjo…ampak dobro se strinjam s tabo za ljudi ki niso zadovoljni s svojim zivljenjem je religija dokaj dobra ostali se pa ukvarjamo z izboljsevanjem svojih zivljenj…pa tudi ko bomo unicili okolje se ljudje ne bodo obrnili h bogu ker danes vemo da okolje unicujemo mi in ne bog…vsaj normalni izobrazeni ljudje to vemo…vemo pa kdo to zanika in neni bog ampak ljudje…povej kaj ti je pomembneje vera v boga ali poven zelodec in topla postelja…no jaz ti lahko odgovorim za vecino ljudi ki so to odlocitev sprejeli v prejsnem stoletju in danes dobro zivijo vsaj v primerjavi s preteklostjo seveda…vse je relativno to vemo ze zadnje sto.let…vera je kot komunizem uspeva samo v revscini in bedi oz narobe sem se izrazil socializem je vera

     • O’Brien

      Za koga pa izboljšuješ svoje življenje?

     • freedomfighter

      Jaz zase in svoje bliznje nekateri pa poleg tega se za razvoj druzbe…ker sem samokriticen sebe ne bom dal med te ki pomagajo napredku druzbe…ves jaz nimam nic proti vernim ljudem dokler se ne vtikajo v moje zivljenje priznam pa da jih ne razumem ker jaz v zivljenju nimam nobene potrebe po veri tako da

     • šmentanamuha

      Genetika je dejstvo, evolucija pa konstrukt na osnovi nikoli dokazane Darwinove teorije, ki bo padla še v tem stoletju (moja prognoza v naslednjih 20 letih).

     • freedomfighter

      Saj darwinova teorija sploh nima alternative…pa prosim ce mislis omenit boga raje ne ker zdaj govoriva o znanosti ko bova pa o literaturi ali psihologiji pa lahko

     • šmentanamuha

      Od anđela do majmuna – dr Tomislav Terzin, Savršenstvo inteligentnog dizajna
      https://www.youtube.com/watch?v=n97_mnooA5M

      Darwinova teorija je past perfect.

     • freedomfighter

      Daj bodi resen no hahahah kaj je to stand up komik ali kaj

 • Zgornji

  DOOOBERRR URBAN !!! ! !!!

 • Če študijska smer ni perspektivna in producira nezaposljive kadre, je prav, da se jo ukine.

  • Van Der Waals

   škoda denarja!!! zato pa jo je financiral soroš.

  • freedomfighter

   To je res dokler je financirano z javnim denarjem ce pa gre za privatno solo pa bi o tem moral.odlocati trg in ne drzava

   • if

    Na trgu je delo z bombami omejeno z zakonodajo prepovedi.

 • freedomfighter

  Kr prepovedali so smer studija svasta kaj sledi prepoved liberalne umetnosti in vracanje h srednjeveskim koreninam in obicajem…drugace ne vem kdo bi sel studirat teorijo spola ampak vredu odlocitev posameznika…mogoce bodo prepovedali tudi raziskave o globalnem segrevanju saj je to menda levicarski konstrukt hahah

  • Jože Novak

   Ta ukinitev smeri teorije spola je pribl. tako, kot če bi ukinili smer “nekrofilija in zoofilija v vsakdanjem življenju”, ali pa “incest, igra za vso družino”.

   • freedomfighter

    Po pravici dokler ne gre za zlorabe je meni povsem vseeno kaj ljudje studirajo na privatni soli…konec koncev so to polnoletni ljudje ki se odlocijo kaj jih zanima…glede na to koliko spolnih zlorab v druzini imamo bi bilo pa mogoce pametno da imamo en studij kjer se ukvarjamo zakaj imamo toliko tega namesto da to pometemo pod preprogo in recemo da tega sploh ni…povej kako resis en problem ce ne smes govorit o njem ali pa ga raziskovati…sploh mi ni jasno kako nekateri ljudje mislite da lahko svoj prav vsiljujete celi populaciji…to sedaj leti tudi na tiste levicarje ki ne pustijo konzervativcu ziveti po njegovih pravilih in seveda obratno…nikoli nisem razumel kaj se ljudje toliko ukvarjajo z zivljenjem drugih

    • Jože Novak

     Gre za to, da ta študij producira “strokovnjake”, ki širijo LGBT (lezbijke, geji, biseksualci, transvestiti) nauke v vrtce in šole. Jih tam učijo, da je spolni odnos med dvema moškima oz. ženskama enako običajen, kot normalen (naraven – namenjen reprodukciji populacije) spolni odnos.

     • freedomfighter

      Drugace ce koncas studij teorije spola to ne pomeni da lahko postanes ucitelj…za to potrebujes povsem drugo izobrazbo

     • Jože Novak

      Saj ne kot vzgojitelj/učitelj. Sem se verjetno nerazumljivo izrazil.
      Kot zunanji predavatelj, ali pa kot “strokovnjak”, ki predpisuje učbeno gradivo za šole,…
      Mi pa ne pride na misel, kaj bi lahko s tako izobrazbo počel drugega, kot sem omenil.

     • freedomfighter

      S tako izobrazbo si nezaposliv…ta studij je eden klasicnih primerov studija le za stopnjo izobrazbe…drugace pa ce nekoga noces za svetovalca to ne pomeni da ukines celotno smer studija ampak takega cloveka pac ne zaposlis…zame je to vse poseganje v prosti trg…a ce ne maras solate to pomeni da bos prepovedal pridelavo le te tako jaz gledam na to stvar

     • Jože Novak

      Ti ljudje imajo vsi dobre službe.
      In sicer pri Nevladnih organizacijah, ki jih med drugim financira lastnik univerze, omenjene v članku.
      Predvidevam, da študij (ta, na privatni univerzi) ni plačljiv, ampak da študentje dobijo plačo in imajo kasneje zagotovljeno službo v neki njegovi nevladni organizaciji.

      Da ne piševa preveč:

      Nihče se ne vtika v homoseksualce in jih uči o spolnosti.
      Pričakujem(o) tudi obratno – ne dovolimo si posiljevanj z njihove strani o raznih nenaravnih in blodečih teorijah. Predvsem pa ne otrok.

      To je vse.

     • freedomfighter

      No ampak sam si rekel da te ljudje studirajo na privatni univerzi in kasneje delajo v nevladnih privatnih organizacijah ki nimajo nic z druzavo…mislim a bi ti svoje otroke vpisal na sorosovo univerzo…najbrz ne…ne razumem pa zakaj bi nekomu ki hoce imeti svoje otroke na taki univezi to prepreceval…a nima vsak pravice vzgajati svoje otroke kakor hoce…mislim to ves cas zagovarjajo konzervativci tako da sedaj ne razumem liberalci morajo spostovati konzervativne starse in njihovo vzgojo obratno pa to ne velja…ti mesas dve loceni temi…ce bi bilo to na drzavni soli bi razumel ce je pa na privatni mi pa ni jasno

     • Jože Novak

      Seveda imajo veliko z državo (nevladne organizacije).
      – Sodelujejo pri ilegalnih prečkanjih mej migrantov,
      – kot že omenjeno, hodijo po vrtcih in šolah ter razlagajo otrokom, da je homoseksualnost enako običajna kot heteroseksualnost, jim delijo revije in zgibanke s homoseksualno vsebino,…
      Deluješ mi korekten, samo rahlo naiven.

      Omenjena privatna univerza je bila ustanovljena z namenom razvijanja kadra, ki bo škodoval običajnemu človeku, normalni družbi in bo povozil vrednote, ki so se razvijale in ohranjale stoletja (vsaj pri večini ljudi).

      Da karikiram to, o čemer govoriva:

      Nekdo bo odprl privatno pasjo šolo, kjer bodo vzgajali pse za borbe. Ti trdiš, da bodo ti psi popolnoma neškodljivi do kogarkoli.

      Jaz pa tem psom ne zaupam otroka v bližino. Ga ti?

     • freedomfighter

      Sam nekaj ti se bojis da bo tvojega otroka napadel nekdo ki so ga vzgajali da mora biti toleranten do vseh zanimivo…pomoje bo moj otrok bolj v nevarnosti z nekom ki o ga starsi ucili da naj bo netoleranten…pa spet malo mesas stvari v javno solo ali vrtec lahko pridejo deliti brosure in predavati samo tisti katere sola pusti ne pa kar vsakega to pomeni da je to odlocitev in odgovornost na ravnatelju..po tvoji logiki sme obstajati samo eno razmisljanje tisto s katerim se ti strinjas ostala razmisljanja pa ne…pa samo nekaj a ce se recimo pravnik pridruzi nebvladni organizaciji ki podpira migracije bos zato zapru pravno fakulteto..ne ampak bos najbrz prekinil obratovanje nevladne organizacije…kaj ce se jaz bojim vpliva katoliske cerkve na moje otroke da jim bo nekdo govorilda ima zenska menstroacijo ker je pojedla jabolko ali pa da je zenska nastala iz moskega rebra…a to se tebi zdijo stvari ki so dobre za otroka ker meni se sigurno ne…raje naucim otroka da se nekateri rodijo tudi drugacni kot pa da bi ga slepil z zgodbicami o stricku nad oblaki

     • Jože Novak

      Zdaj res ne vem več, večkrat sem ti poskušal lepo razložiti zadevo.
      Se norčuješ, ali res ničesar ne razumeš?

     • freedomfighter

      Ja ampak tvoja razlaga ne pije vode ker sem ti vsakic razlozil kako ti mesas stvari…ti mi v enem stavku reces da ima vsak pravico vzgajati svoje otroke kot hoce v naslednem stavkui pa reces da jih lahko samo tako kot se tebi zdi prav…ali pa ta da se univerza zapira zato ker se po studiju studenti pridruzijo nevladnim organizacijam ki tebi niso vsec…ves koliko nevladnih organizacij meni ni vsec pa zato niso prepovedane…po tej logiki lahko zapremo vse univerze…pa rekel si da svojih otrok nebi pustil blizu tistim ki bi koncali sorosovo univerzo…jaz tudi nocem svojih zraven verskih blaznezev pa zaradi tega ne bom tebi vzel pravice da svoje otroke vpises v solo kjer jim perejo glavo z vero…a razumes zakaj so to dvojna merila ker jaz tebe in tvoja prepricanja moram spostovati in upostevati tebi pa mojih ni potrebno

 • Van Der Waals

  teorija spolov . LEGEBITROVSKI feministični študi!!!! ukinit takoj!!! To nima kj početni na univerzi!!!!

 • Van Der Waals

  Univerza Edvarda Kardelja… tja spada med leve fašiste.

 • totex39

  Bravo Orban, ki je spet med prvimi, ki ukinja Sorosovo norost.

 • SLO84
  • if

   Podpisal.

 • Valter BraniSlav

  Teorija spola, kaj je ze to?
  Mogoce to da je Franci v resnici Franca Danko?

  • O’Brien
   • Valter BraniSlav

    Teorija spola je enako resnicna kot pravljice iz svetega pisma….
    Vendar lazi o Jezusovih cudezih kristjanov ne motijo, teorija spola pa jih moti….
    Oboje pa je laz.
    Zakaj selektivnost ce je resnica samo ena?

    • freedomfighter

     Temu se rece pristranskost in pa moc vere nad slaboumnimi

    • O’Brien

     Poglej film. Ja, to me moti!

     • Valter BraniSlav

      Ce te to moti potem ga pac ne glej.
      Pa tica si ne daj odrezati.

     • O’Brien

      Še vedno nisi pogledal.

 • skorpijon93

  pravilno ! madžarska je varna država, tam tudi ni muslimanov , ni multikulturne norije

 • šmentanamuha

  Študija spola kot znanstvena disciplina, omg … tako usekani so lahko samo levičarji z eno možgansko celico. Zato pa jih je kot listja in trave nekih magistrov in doktorantov. Ogabno, tako kot ta krastača od Sorosa.

 • Caetano

  Šušmarji se ne morejo prikazovati navzven za javnost kot strokovnjaki. Sistem, ki jim to sedaj omogoča je treba spremeniti. Bravo Orban!

 • m_m

  Končno nekdo potegne pravo potezo.
  In pri nas ni nikogar, ki bi s zgledoval po njem! Itak.
  In nikogar, ki bi to zahteval! Itak.
  In tako ostajamo ovce, ki nas strižejo podolgem in počez. Itak

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!