Melania Trump in ameriški podpredsednik Mike Pence zanikala avtorstvo anonimnega pisma o Trumpovi administraciji in anonimneža pozvala, naj se razkrije

Melania Trump (foto: Twitter)

Ameriški podpredsednik Mike Pence in prva dama Melania Trump sta zanikala avtorstvo anonimnega uradnika, ki je objavil kritiko Trumpove administracije na straneh New York Timesa. Prva dama je strahopetca pozvala, naj se podpiše z imenom.

Prva dama Melania Trump je v eni redkih izjav za javnost obsodila dejanja anonimnega uradnika “globoke države”, ki znotraj Trumpove administracije rovari proti predsednikovi agendi in je to tudi sam priznal v kolumni, ki jo je objavil New York Times.

Ameriški podpredsednik Mike Pence je ravno tako zavrnil avtorstvo omenjene kolumne. Iz njegove pisarne so sporočili, da se podpredsednik pod svoja mnenja tudi podpisuje s svojim imenom. “Naša pisarna je nad takimi amaterskimi dejanji,” je bil po poročanju Breitbarta do namigovanj levih medijev kritičen vodja podpredsednikovega kabineta Jarrod Agen.

Padec nivoja poročanja, v katerem dominirajo anonimni viri
“Ne ščitiš države, s svojimi strahopetnimi dejanji jo sabotiraš,” je bila ostra Melania Trump v izjavi za novinarje. Anonimni viri škodujejo pokrivanju novic, sploh ko prevladujejo v novičarskem prostoru, ni več možno ločiti ali, kaj je res, saj bi vsak navedeni anonimni vir lahko bil izmišljen. To se je v preteklosti že dogajalo. “Neimenovani viri so postali večina glasov, ki jih ljudje slišijo v današnjih novicah.” Prva dama je anonimneža pozvala, naj se razkrije. “Če je oseba dovolj drzna, da obtožuje druge ljudi, ima odgovornost, da javno stoji za svojimi besedami, in obtoženi imajo pravico, da se branijo.”

Ivan Šokić

 • Staybell geenius

  Teh opazk in citatov o nesposobnosti in nedoraslosti trenutnega poglavarja je bilo že toliko, da seznam osumljancev ne moremo skrčiti na manj kot 30.

 • Staybell geenius

  Že dejstvo, da je Melanija MORALA zanikati, pove, da je vir izredno blizu predsednika.
  Jaz stavim, da je bil Pence.
  Kdo se še gre? Kakšni so vaši kandidati?

  Aja, naj uganem: Obama, Hillary in/ali Soroš hahahaha ok

  • stajerc5

   Genij, kaj se mucis, ce pa ves, da je za vsem murglski palcek, partizansko ime Kurcan! Saj je res ubogi, ze dolgo se ni mogel s kaksnim crnim lizati…
   Ooooo, pozabil sem se smejati: Aaaaahahahahahaaaaahaaaahahahaaaa….. OK?

   • Staybell geenius

    Ti kdaj prebereš za seboj svoje zmazke od komentarjev?

 • Steiermark

  Rdeči “demokrati” ne nehajo rovariti proti Trumpu! Se vzgledujejo po tistih skropocalih levakov, pri nas!

 • bi jo

  melanija, pridi v naše rovte, boš dobila barvo, zdravo hrano, lahko boš prijela za grable, vozila traktor se valjala po senu in grela ob kmečki peči. domači fantini te bodo stregli od spred in od zad. ti povem , pri nas ni da ni. če pa nisi za to pa uživaj v ameriki in bodi tiho…moja stara mama je rekla…. kot si postelješ ,tako ležiš.. in pa… kdor izbira, izbirek dobi.. tko je to pri nas v rovtah.

 • ZatonMesecnikov

  #Melania Trump in ameriški podpredsednik Mike Pence zanikala
  avtorstvo anonimnega pisma o Trumpovi administraciji in anonimneža
  pozvala, naj se razkrije#

  jaz bi kar naše Levičarje obtožil, ker so zelo sposobni česa takšnega. Sploh pa ne prenesejo, da je kakšen Slovenec kje uspešen. kakšna levičarska ustanova tipa SAZU ali pa metelkova.

 • latukasasun

  ︁Tha︁nk︁s︁ ︁B︁r︁o︁o︁!︁! I︁’︁︁v︁e f︁o︁︁u︁n︁d t︁h︁e︁︁r︁e︁e m︁y T︁e︁a︁c︁h︁e︁r N︁a︁ke︁d ! ︁m︁w︁a︁ah︁h︁︁ah︁h︁

  • galex230181

   Ha︁h︁a︁hh︁ l︁u︁︁ck︁y ︁du︁d︁e︁

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Uporabnik “Staybell geenius ” je “skukan” v glavo. Ta oseba še zmeraj piše komentarje samo pod USA. Je zagrižen CNN Snowflake. Osebe katere podpirajo Hillary in so enakega mišljenja, kot ta uporabnik, si zaslužijo metak v čelo izstreljen iz AR-15. :)

  PS: Podpora za Trumpa. :) #DrainTheSwamp

  • Vince Blake

   Se strinjam s prvim delom, ne pa tudi s tistim delom ki omenja AR-15. Gajžla čez rit bi čisto zadostovala.

   Nova24 za razliko od levičarskih medijev zelo malo cenzurira in s tem daje priložnost tem levičarskim pajackom, da delajo budale od sebe.

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    En teden nazaj je pametoval o avtomatskem AR-15, katera lahko kupi civilist v ZDA brez dovoljenja(kar je laž). In potem je še “limal” nekatere zakone, kateri ne obstajajo. Od CNN Snowflaka, drugega ni za pričakovati. :)

    PS: Zato je dodan del o AR-15. :)

    • Vince Blake

     Tale pajacek je kot majhen otrok, ki je pravkar odkril novo igračo. Vseskozi je čepel na močno cenzuriranih levičarskih medijih, kjer je dovoljena samo ena resnica. In zdaj je odkril novo24, kjer relativno malo cenzurirajo in to je kot da daš otroku liziko. Zdaj si pa daje duška.

     Drugače pa ja…..v vsakem stavku, ki ga zapiše, se zlaže. Pred kratkim je trdil, da je Trump Putinov podtaknjenec. In to smrtno resno, zraven pa limal “dokaze”, katerih se ne bi sramoval niti 4chan. Pa saj teh njegovih nebuloz je bilo toliko, da se vseh niti ne da našteti v enem postu.

     Skratka nek mulo, po moje iz kakšnega Mesečevega podmladka. Njim je pa že tako ali tako pomanjkanje vitamina B12 in pretirano uživanje soje slurilo možgane.

     “Blagor ubogim v duhu, kajti njih je Sorosovo kraljestvo.”

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Od osebe, katera gleda in verjame CNN novicam, ni normalna. Samo obtoževanje brez dokazov. :)

      PS: V SLO edino Nova24TV dovoljuje svoboda govora. Za vse. Podpiram Nova24TV, čeprav sem proti Janši. :)

     • Vince Blake

      Seveda, tudi jaz menim, da so vsi, ki nekritično poslušajo in verjamejo CNN rahlo “ubogi v duhu”.

      Tudi jaz podpiram novo24, čeprav nisem volivec JJ-ja. Več resnic je treba slišati in si potem ustvariti mnenje.

 • Hun

  Trump sumi lastno ženo

  • Ana Job

   Brala sem, da naj bi imela ljubimca.

 • janez cepec

  jest bi pa kr prtrdu, de je avtorica kritike njegova žena Melanija. zgleda, de ji je končn prebil, kašnga idijota je oženila, pa de dnar ni use, tko de je pač izlila svoj gnev na tega debila na papir

 • Olga2345

  To je “pogum” levih fašistov! Odkrito se ne morejo soočiti z nikomer, saj nimajo argumentov! Zatekajo se k lažem, zlorabam in podtikanjem!

 • xtc

  Komunisti počno vse ,da bi uničili Trump.spodkopavaju mu vlado,rušijo zakon in soddelavce skratka ker se mu obeta drugi mandat jim je popolnoma odpelio.

 • xtc

  Samo nekaj vela opozoriti,tole kar se dogaja z Trumpom je precej podobnokar komunisti počno z JJ v SLO,kako daleč njihova primitivnost in izrojenost gre velja opomniti,da so razširili lasžno vest,da je otrok JJ nenormalen in da so ga starši ubili,kak nivo to je ni treba govoriti.
  Sicer pa vsem razumnim v razmislek;Vsi poznamo Socialista Adolfa in njegove zločine in kako je sovražil Jude in nižje rase.
  Je pa nekaj poučno;v Nemčiji je najprej v “BratRohre” spravil komuniste in anarhiste. -zakaj že?
  To bi se kazalo vprašati,kaj je bil razlog za tako odločitev.

 • šmentanamuha

  Zakaj pa bi moral ona to sploh zanikat? Trump je očitno premočan, zato se ga je levičarska kloaka lotila pod pasom s kačjimi ugrizi.

  • xtc

   Težava je ,da so levaki ugotovili,da postaja njegov drugi mandat neizbežen to pa je sesip Demokratov.

   • šmentanamuha

    Zato so začeli pisariti o njegovi demenci, mi je jasno. Zato se tudi pri nas pripravlja splošni program “prepoznavanja” demence. To je še bolj zajebano kot odkrivanje raka na dojki, prostati, debelem črevesu … Nekdo mi je rekel ali sem prebrala, da “strokovnjaki” namerno znižujejo vrednosti z višanjem starosti, da čim večje število pade v “kritični interval” in jih lahko začnejo “zdravit”. Zdaj pa si zamisli, da delodajalec od skupini zaposlenih nad določeno starostno mejo predpiše, da mora imeti zdravniško potrdilo o stanju njegove demence”. Mislim, da gredo stvari prav v to smer.
    Moji kolegici je mama zbolela za rakom in ni pristala na kemoterapijo, ker so ji rekli, da je zadeva že šla predaleč. Zdravnica je baje kar popizdila. Bila sem zgrožena, ko mi je to pripovedovala. Mama ji je umrla lansko leto, ampak brez hudih muk in bolečin, ki spremljajo kemoterapijo in tudi ni bila posušena, kar je v večini primer, ampak je do konca dobro zgledala, kolikor je bilo mogoče glede na situacijo. Z diagnozo demence pa se bodo lahko odkrižali cele skupine prebivalstva. orwell je vedu, kaj piše, ker je bil insajder.

    • xtc

     Ja in ne,dejansko pri nas lahko dementneži kot Kučan,Stanovnik,Tit Turnšek,Bulc,Bavcon,Šetinci itd delijo mnenja in napotke v javnosti večina bi jih morala že davno imeti prepoved tega večina še kar živi v svetu 70 ali preje.

     • šmentanamuha

      To je treba rešiti drugače.

     • xtc

      Ja?
      Upam ,da nebo zapis k veterinarju z njimi.

  • Staybell geenius

   Hahahhahaahhahahahahaha premočan hahahahahhahahahahahahaha

 • ĐĐ Style

  Zanikanje ne pomeni, da nekdo ni kriv. Podobno politik, ki ga bomo imenovali J – zanika vse povrsti in napada nasprotnike in jih obtožuje. V resnici je velik lump. Laž in izdaja je simbol desnice.

  • xtc

   Glej bebček levi 25 lelet cepci zahojeni levi z vsem tožilstvom,policijo,sodnijo in kaj vem še s čim niste sposobni spraviti skupaj obsodbe zoper tega “lumpa”,ki bi vzdržala do ESČP,kaj torej je z vami,NESPOSOBNI,LAŽNIVI ali pa vas JJ ŠOLA KOT ZAJCE.
   Torej ne se napenjat bebo sedaj so tu dve dilemi ali levaki tako ZARUKANI IN NESPOSOBNI
   ALI pa je JJ za vas GENIJ.Torej nič opletanja gola dejstva.

  • if

   Vsakega 27. aprila ljudje komunističnega know-howa preko medijev, preko šolskega sistema, naklepno lažete na temo Dan upora proti okupatorju kljub temu, da je bil komuistični know-how tistega 27. aprila 1941 na strani napadalca Hitlerja.
   Veleizdajalci ste!

   • ĐĐ Style

    Tiho nemški cucek, švabom, makaronarjem in hunom ste celotno Slovenijo podarili injim pomagali.

    • tohuvabohu

     Govedo. Ko je Hitler napadel Slovenijo, ste bili indijančki v paktu z njim. Kdo mu je torej podaril Slovenijo?

 • xtc

  Zanimivo je nekaj,tukaj sem izpostavil dve zelo zanimivi vprašanji odgovorov pa ni in Ni.
  Prvo je bilo zakaj je Delavski Socialist Adolf v Nemčiji najprej opravil z komunisti in anarhisti?
  Drugo pomembno vprašanje pa je,,a SLO res ne premore pravnika od Bavcona,Kučana,Cerarja,Čeferina,Senice itd,ki bi bil sposoben spisati obtožni predlog in sodbo,ki bi se obdržala od ESČP,gleda ,da vsi neprestano nabijajo,da kaj ima “lump” JJ na vesti-torej taka zadeva pač ne more biti problem-ali pač?
  Ali vsi ti “pravni strokovnjaki prodajajo meglo o svoji sposobnosti” ali blefirajo glede dokazov ali pa je JJ genij za njih-torej druge zadeve pa čni.

  • Baba Jaga

   Tebi se je moralo pa res nekaj hudega zgoditi s tvojo psiho , da venomer s peno na ustih sprašuješ naokoli po tvojem mnenju zanimiva vprašanja ? Pa kaj je s tabo človek božji ? A ne poznaš več drugih besed kakor Hitler ,Kučan ,levaki ,komunisti ,zblojeni, blefirani itd.,a si res kje zaprt ,pa ti je to edini ventil za zdravljenje tvojih fustracij ali pa te je stric domobranec učil takega žargona ,ker očitno normalne komunikacije nisi sposoben , pa lep dan želim !

 • xtc

  Na,japa še en dokaz ,da so levaki generralno LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOserji in posranci,nobeden se ne upa proti Melanii-res so komunisti heroji,še babnica jih splaši.

 • Korl

  Melanija je itak ena opica. Trump jaha kurbe ona pa to vse mirno gleda. Normalna žena bi mu že glavo razbila.

 • Pika

  Stormi bi bila itak boljša prva dama, pa še zaljubljena sta s Trumpom iiiiii.

 • Hun

  A Trump sam se lula po njej

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!