Narobe svet: Ameriška pop zvezdnica Pink navdušena nad željo 6-letne hčerke, da bi se poročila z Afričanko

(vir: twitter)

Ameriška pop zvezdnica Pink je priznala, da svoja otroka vzgaja v duhu teorije spola. Navdušena je nad hčerkino idejo, da bi se poročila z Afričanko, ko odraste. Znanost teorijo spola zavrača. Ugledni kanadski psiholog je primerjal teorijo spola s prepričanjem, da je Zemlja ploščata.

Ameriška pop zvezdnica Pink je po poročanju spletnega portala Breitbart za britanski The People razkrila, kako želi, da njena otroka odrasteta v duhu teorije spola. Pink je prepričana, da razne oznake, kot so fant, punca ipd., ne koristijo razvoju otroka, ki bi po njenem mišljenju moral imeti svobodo raziskovati svojo identiteto, kakorkoli se mu to zahoče. V intervjuju je še dodala, kako je bila navdušena nad svojo šestletno hčerko Willow, ko ji je ta povedala, da se želi poročiti z Afričanko. Pink je povedala, da je bila nad idejo navdušena. “Odlično, me boš naučila kuhati afriško?” je vprašala hčerko.

Kakor je povedala Pink: “Bila sem v šoli in stranišče pred vrtcem je imelo napis: ‘Spolno nevtralen – kdorkoli’, poleg pa je bila risba številnih različnih oblik.” Povedala je še, da je risbo fotografirala in zraven dopisala: “Napredek”. “Mislim, da je to super. Všeč mi je, da se otroci pogovarjajo o tem,” je še dodala. Poleg tega je priznala, da svoji šestletni hčerki dovoli, da preklinja. Zaveda se, da to ni vljudno, a ji je vseeno, kot se je sama barvito izrazila: “Fuck it”.

Teorija in praksa: Teorija spola ekvivalentna prepričanju, da je Zemlja ploščata
Pink je že dalj časa glasna zagovornica teorije spola, ki med drugim zanika, da je spol vezan na biološke danosti. To bi v praksi pomenilo, da ni česa takega, kot sta moški in ženski spol, ampak da je spol družbeni konstrukt, ki si ga lahko posameznik izbere sam. Znanost je take blodnje zavrnila, kakor je pojasnil kanadski psiholog Jordan B. Peterson v enem od svojih pogovorov: “Reči, da je spolna identiteta neodvisna od spola, je noro. Napačno je. Znanstveni podatki niso samo jasni, so jasni preko vsake mere dvoma. To je tako hudo, kot če bi trdili, da je svet ploščat.” Dodal je še, da teorija spola, tudi, če bi jo jemali resno, ne pije vode, saj ji manjka kakršnakoli oblika notranje koherence. A to ni nič novega za postmodernizem, ki se že od nekdaj drži heglovskega reka, da če se teorija ne ujema s prakso, toliko slabše za prakso.

Ivan Šokić

 • RATATA

  Res si šokić!

  • hrvati in poljaki imajo tudi mehki ć https://sl.wikipedia.org/wiki/Andrej_Plenkovi%C4%87

   • RATATA

    Posluš ti debilast debil(!) ko si mi to prvič napisal, sem jaz že vedel! Zato ne piši več tega, kar je vsem splošno razgledanim popolnoma jasno. Ampak on je res šokić! As ti to vedu, da je on šokić?

    • :-)

     hahaha

 • RATATA

  Petek, a ti sploh kaj urejaš? Kaj boš pa naredil iz tega medija matr?

 • Olga_10

  Očitno je Pink barva s frizure udarila v glavo in ima “pink” možgane….

 • xtc

  Preberite raje zgodovino Pink.
  Narkič,pijanka,falirana šolarka,vedenjski problem.
  No potem vam je jasno.

 • Zima prihaja
 • slosin

  fukica zmešana! A si na račun otroka dviguje slavo…Pa kdo to babo (ups dedca) sploh posluša in gleda.
  Še Vika Potočnik je lepša kot ona…

 • Zima prihaja
 • !

  Holivudarji in cela ameriška scena pod so pod ž. antikristično okupacijo https://www.amazon.com/Host-Parasite-Israels-Consumed-America/dp/1450590349

 • mal znanja

  TUDI HOLIVUD JE OD ANTIKRISTOV. Nič več ni od kristjanov. O tem so že knjige napisane https://www.amazon.com/Empire-Their-Own-Invented-Hollywood/dp/0385265573

 • bednick

  Pink vas, vse kar vas je tukaj gor, kupi z obleko vred.

  • aha

   morda tebe, drugih poštenih ljudi pa denar ne more kupiti, to je sicer navadna mamilašica in alkoholičarka, preberi si v tujih medijih

 • župnik cefizelj

  govori se, da ima vinko gorenak v kleti majhnega arabčka, ki ga je potegnil iz vode na gay križarjenju skupaj z beznikom. pretihotapila sta ga po stari orožarski švercarski poti po nareku grosupeljskega posraneta ivana janše, izdajalca slovenske osamosvojitve.

  • xtc

   He,he,he JJ heroj Kučan …….. “Samostajna Slovenija ni moja intimna opcija”-Velikosrbski kolaborant.

   • župnik cefizelj

    slovenijo je osamosvojil kučan za pogajalsko mizo. posrane in poscane ivan janša je hotel izzvati spopad širših razsežnosti vendar so ga poveljniki na terenu gladko ignorirali. znana je zgodba kako je poveljnik ljubljanske to na gobec usekal krkoviča, ko je ta ukazal napad na vojašnico na metelkovi. izzvati napad v gosto poseljenem območju, pravi strategi. poscanec in posranec grosupeljski idiot janša ivan se je pa hrabro skrival v kleti cankarjevega doma. v šestih dneh ni niti enkrat obiskal teritorialce na terenu. to veliko pove o njegovem junaštvu. seveda poscanci in posranci ste desnakarji vedno bili.

    • tramal

     Ti že to pove kdo je heroj in kdo se je upal napasti vojašnico in kdo se je usral od strahu.Če bi čakali komunajzerčke bi nas zasedli že kakšni pigmejci preden bi komunajzerčki prišli iz goše.

     • župnik cefizelj

      hahaha. krkovič se je uscal ko ga ja zašaflala lopata poveljnika to. poveljnik vojašnice metelkova se je pa nato miroljubno po pogajanjih umaknil iz vojašnice na vrhniko. takratni poveljnik to je rešil veš deset tisoč prebivalcev ljubljane pred vojaškim spopadom. ideološkim dedičem domobrancev in belogardistov je bilo vedno vseeno za civilno prebivalstvo. to lepo kažeš in po zapisanem si nek širokoustni strahopetni posrane kot tvoj ljubljeni vodja ivan janša. zgodovinsko gledano se desničarske svinje vedno poserjete pred pravim spopadom. tudi na turjaku ste posrali hlače in se predali kot prvovrstni strahopetci.

     • tramal

      Na turjaku se lepo vidi kako ste s pomočjo okupatorja in njihovimi topovi porušili grad ,potem pa pobili ranjence.Izdajalci in morilci .

    • xtc

     Kučan se je med vojno za Slovenijo skrival v Ljubljanski ,kanalizaciji preveč strah ga je bilo ,da bi prišel na plan,da ga v roke nebi dobila JNA in Slovo,šele ko je bilo sklenjeno premirje je prilezel na dan,tudi ostali kamerati Milana so se skrili,nekateri v tujino Rigelnik,Kavčič,Roter itd.Ja heroji pa taki,he,he,he.
     Kučan se je pogajal za tisto kar je JJ dosegel s silo.

  • tramal

   Tako osmojen si da še to ne veš o čem članek piše.A ti zapiti komunajzer sploh znaš brat ,ali samo slike gledaš in v vsaki sliki se ti prikaže JanšaRes si pravi revež.

 • tramal

  Sami izrodki .Samo komunajzerji so še večji.

 • Morala

  hahaha…saj nimaš besed…

 • šmentanamuha

  Tole s ploščato Zemljo se mi ravno ne zdi dobra primerjava, ker se bo nazadnje izkazalo, da je celo res.

 • Cyclopean

  Antipatična možača, nevem kaj folk vidi na njen in njeni bedni muziki.

 • Andrej S

  zemlja je itak ploščata teorija spola pa sploh ni kej za razmišljat sta 2 in in občasno se narava poigra da pride dvospolnik

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!