Nedopustno! Moški, ki je prišel v Evropo pod pretvezo “otroškega migranta”, je na dopust odšel na Bližnji vzhod!

Fotografija je simbolična. (Foto: facebook)

Amir Nabizadeh je prišel na Švedsko kot t. i. “otroški migrant”. Vendar pa je takoj, ko je dobil dovoljenje za prebivanje, začel zatrjevati, da je star 18 let.

Oktobra 2017 so bili objavljeni podatki, ki so potrdili, da je migrant iz Afganistana dejansko star že 23 let, ne pa mladoleten. Švedski mediji so namreč takrat razkrili podatke politika Hanifa Balija, ki je ugotovil, da se je Nabizadeh rodil že leta 1994.

Po tem, ko je Nabizadeh dobil švedsko dovoljenje za prebivanje, je ta “otroški migrant” obiskal  svojo družino na Bližnjem vzhodu – dopust so si privoščili kar v glavnem iranskem mestu. Na Twitterju je ob tem zapisal: “V Teheranu in doma po treh letih, mama in oče sta srečna, a jaz hočem biti na Švedskem!”

Foto: twitter

Zahteva amnestijo za vse lažnive Afganistance
Afganistanec je znan kot vodja skupine afganistanskih protestnikov v Stockholmu. Je pa tudi tiskovni predstavnik skupine Mladi na Švedskem, ki zahteva amnestijo za vse afganistanske moške, ki so jim odvzeli dovoljenje za bivanje, ker so lagali o svoji starosti. Kar pa ni presenetljivo, saj je tudi sam kriv – tudi on je namreč lagal o tem, koliko let v resnici šteje, poroča Voice of Europe.

Takšni primeri mečejo slabo luč na vse migrante, saj ti posamezniki nagnusno zlorabljajo sistem. Očitno tudi v njihovi domovini ni tako slabo, če hodijo tja na počitnice.

M. S.

 • Sadako

  Elin Krantz; Ashley Olsen; Maria Ladenburger; Mia, ki so jo zaklali v DM in Alexandra Mezher so bile same prijazne punce. Namesto, da se sprašujete o lažeh glede starosti in o tem, če jim še kdo zaupa, raje povejte zakaj migranti tako radi pobijajo prijazne punce, ki jim hočejo pomagati?

 • Dragan Krstič

  To morate videti in slišati: http://www.tagebuch-ht.weebly.com
  OBVEZNO POGLEJTE VIDEO: multikulti/einwanderung

 • šmentanamuha

  Fake begunstvo je politična agenda NWO, ki jo izvajajo njihovi podaljški AI, filantropija in levičarski aktivisti za plačilo. večina teh se je nesposobna preživljati s svojim kreativnim delom, zato so v udinjanju politiki NWO našli svoj vir preživetja. Sami sebe prikazujejo kot VELIKE humanitarce, čeprav so v bistvu izdajalci svojega naroda in države, njihova humanitarnost pa je zlagana. Ilegalni migranti, ki so se izkazali za fejk begunce, so predvsem vir njihovega zaslužka.

  • Tomi

   Bolje se ne da razložiti. Žal pa je naš narod tako otopel in se poneumil v vseh teh desetletij, da ne bo razumel. Seveda pa zlahka nasedejo levim trobilom.

   • Novakec1

    Sadovi demokracije, svetovne svinjarije.

    • Tomi

     ???

     • Novakec1

      ????

     • Sadako

      Killary in Hussein.
      reganjanje kristjanov po svetu ne pojenja, lani mu je bilo izpostavljenih približno 200 milijonov ljudi v 50 državah, v poročilu ocenjuje nevladna krščanska organizacija Open Doors. Najhuje je bilo tako kot leto poprej v Severni Koreji.

      Organizacija kot glavni razlog preganjanja kristjanov navaja islamistična in nacionalistična gibanja, ki so v vzponu v Afriki, Aziji in na Bližnjem vzhodu. V državah, kjer naj bi bilo preganjanje najhujše, pa živi prek 600 milijonov ljudi.

      Pri poročilu gre za letno razvrstitev 50 držav, v katerih kristjani še posebej trpijo. Na prvem mestu je Severna Koreja, kjer glede na poročilo približno 70.000 kristjanov živi v kazenskih taboriščih, kjer opravljajo prisilno delo. Afganistan je bil lani na tretjem, letos pa na drugem mestu, sledijo pa mu Somalija, Sudan in Pakistan.

      V Vietnamu, Laosu in na Kitajskem naj bi življenje kristjanov vedno bolj oteževal nacionalizem na podlagi komunizma, medtem ko sta v drugih delih Azije, denimo v Indiji, za preganjanje odgovorna z nacionalizmom zaznamovana budizem in hinduizem.

      Organizacija Open Doors po lastnih navedbah sledi širokemu razumevanju pojma preganjanje, ki tako zajema različne oblike diskriminacije in pritiskov – v zasebnem, družbenem in cerkvenem življenju ter nasilje nad ljudmi, posestjo in premoženjem kristjanov.

      Glede na poročilo je 215 milijonov kristjanov trpelo »hudo preganjanje«. Potem ko so za leto 2016 našteli 1207 umorov zaradi krščanske vere, so jih lani zabeležili 3066, od tega 2000 v Nigeriji. Našteli so tudi prek 87.000 primerov drugega nasilja. Je pa medtem upadlo število napadov na cerkve – z nekaj več kot 1300 na nekaj manj kot 800.

      http://radio.ognjisce.si/sl/198/svet/26086/

      Rusko vojaško posredovanje v Siriji je preprečilo genocid nad kristjani v tej državi, je prepričan moskovski patriarh Kiril. V tradicionalnem božičnem pogovoru za televizijski kanal Rossija 1 je dejal, da bo sedaj Ruska pravoslavna Cerkev prevzela nalogo obnove uničenih sirskih cerkva, pa tudi mošej in zgodovinskih spomenikov.

      http://radio.ognjisce.si/sl/198/svet/26061/

     • Novakec1

      In kaj si hotel s tem povedat, bolje da mi drugič narišeš.

  • Slo hunter

   To si pa prav napisal:-)

 • Bastian

  Totalne evropejske budale. Ni potrebno preverjeti starosti z DNK analizo, je predrago. Metoda drevesnega debla je bolj verodostojna.Na odžaganem delu so letnice ki ne lažejo. Nekateri znanstveniki menijo da ta metoda drži tudi pri moškem spolnem udu. Tič se odreže, preveri in če njegov lastnik laže se ga zavrže.

 • WatsonForus

  kreteni švedi , vse naladijo pa skipat 12 milj pred afriško obalo , pa naj v vodi protestira.

 • dr Janez Sveti

  Pismo. Res mu nebi dal več kot 10 let starosti!
  DR Janez SVeti komisija

 • Soave

  Samo posamezniki ?? Ma, dajte no !! Na stotine jih je. Dobro prenašajo okoli neumne evropejce.

 • xtc

  Takoj odvzet status in izgon iz EU za večno.

 • Olga_10

  Nogo v rit, pa naj gredo tja, od koder so prišli!
  To me spominja na tiste, ki so se privlekli v Slovenijo z vrečko, si dobro postlali in zdaj sedijo v slovenskem parlamentu! Z obema rokama in se z nogami bi uvažali tujerodne divjake in jim talali davkoplačevalski denar!
  Ena takih je tudi tista tovarišica, ki je ustavljala desnico in se upokojila z dvajsetimi leti dela, sedaj pa iz ozadja drek meša!

 • Okulista rabijo

  Ti ljudje, ki jim verjamejo, da so to otroci rabijo očala.

  • Slo hunter

   Rabijo prisilno hospitalizacijo in psihiatrično zdravljenje

 • šmentanamuha

  Počasi postaja celo zabavno gledati, kako tem zmešanim filantropom rastejo oslovska ušesa.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!