Nori džihadisti za zabavo zažgali dva turška vojaka

Foto: Youtube

V javnost je prišel posnetek, kako so islamski skrajneži zažgali turška vojaka, ki so ju v puščavo pripeljali kot psa na verigi, saj sta hodila po kolenih. Žrtvi sta zgoreli pred njihovimi očmi.

Islamski skrajneži so v puščavo blizu Alepa v kletki pripeljali dva moška, obrita in bosa turška vojaka,  ki so jima oblekli samomorilska jopiča. Najprej so ju kot psa privezana gnali po puščavi. Vrv, s katero sta bila z ovratnico privezana okrog vratu, je bila eksplozivna. Postavili so ju nekaj metrov drug od drugega, turška vojaka pa sta stala in čakala na svojo smrt. Eden izmed IS vojakov je namreč  z daljinskim upravljalcem sprožil ogenj. Islamski skrajneži, oblečeni v črna oblačila in oboroženi do zob, so se naslajali, ko sta turška vojaka gorela in zgorela pred njihovimi očmi. Ogenj se je širil po vrvi, prepojeni z gorljivo snovjo do obleke obeh vojakov. Mučena vojaka sta se zvijala od bolečin, poskušala sta pogasiti goreči obleki, a sta bila pri tem nemočna. Islamski skrajneži so opazovali, kako sta izgubljala zavest in umrla, piše Daily Mail.

Islamski skrajneži so turška vojaka vodili kot psa po puščavi, ju zažgali in vse to snemali. 

Devetnajstminutni video se sicer začne s posnetki teroristov, ki se borijo na terenu. Na koncu posnetka se jasno vidi, da sta žrtvi turška vojaka. S tem posnetkom se očitno nadaljuje delo ‘Džihadista Johna’. Morda je avtor isti, ali pa gre za koga drugega, ki se ukvarja s sadističnimi in z brutalnimi umori. V prejšnjem videu je pripadnik Islamske države z nožem sredi puščave zabodel svojo žrtev. V tokratnem videu sta zgorela turška vojaka. Ti dve žrtvi nista bili oblečeni v oranžna oblačila in nista klečali, temveč so ju stoječa zažgali. Za njima je ostalo le pogorišče.

B. J.

 • AlojzZ

  Nori džihadisti??? Kako pa potem imenovati politike, ki so jih namerno spustili v Evropo?

  • Sloven”c

   zadrogirani politiki…

   • Franc Novak 1979

    Seveda, saj so jim begunci prenašali drogo iz Afganistana, Pakistana, Turčije …..V zamenjavo so v paketih pomoči Nemci dobavljali Kaptagon za teroriste, da lažje zdržijo napore vojne. Distribucijska centra v vzhodni Evropi sta Kosovo in BiH, še več pa jih je v Italiji in Franciji. Čez koko majo pa še zmeraj roko čez amerji, tako, da je to tudi vojna za EU trg na področju droge

    • fmg9

     Glej, Franci, si razgledan na področju IT, ampak kar zadeva pa mednarodni terorizem, trgovanje z drogami in orožjem in mednarodno sodelovanje varnostno obveščevalnih služb, si pa na nivoju rumenega tiska.

     • Franc Novak 1979

      A potem trdiš, da je naša policija pregledala VSE, kar so migranti nosili s seboj. Sem videl, da mu ni pogledal niti pod pazduhe, niti se ni sklonil do kolen, da bi mu pogledal ali ima kaj ovito okoli nog v trenirki, policist mu NI pogledal potovalke, v levi roki je držal mobitel, pa ga ni pogledal policist, potem je migrant prestopil k mizi za registracijo in NI dal nobenega dokumenta. Niti mu niso bili odvzeti prstni odtisi. Če so žrtve terorizma iz rumenega tiska, potem res to povzemam, ampak zakaj potem resni časniki pišejo o balkanski poti droge. Pa Italijanski poti in francoski zvezi? ISIS se je še sam hvalil s Kaptagonom, dobljenim iz Nemčije s humanitarno pomočjo, pa še v Bejrutu so zajeli saudskega princa z dvema tonama tega metamfetamina v privatnem letalu. Rumeno??? Sicer naj pa vsak zase poskrbi za svojo varnost, jaz že bom.

     • fmg9

      A potem trdiš, da je naša policija pregledala VSE, kar so migranti nosili s seboj.

      Vsekakor ne. In se strinjam s tvojimi ugotovitvami glede poraznega pristopa varnostnih služb RS, sploh ker so bili prej o tem obveščeni. Kako je pa potekala interna izmenjava info pa ne vem.

      Glede mamil. Ja, je komplicirano. In se ti opravičujem če sem morda zvenel sarkastičen. Vsekakor vredna debata.
      Edini problem je, ker je danes Božični večer (Vesel Božič!). Se pa veselim debate na to temo po 10.1. …

     • Franc Novak 1979

      Hvala za dobre želje. Tudi jaz ti želim blagoslovljen Božič in uspešno Novo leto 2017, pa še to, da bi še 50 let praznovala božič v Sloveniji in se veselila ravno toliko prelomov let v naši ljubi deželici.

 • Olga

  Enako so delali komunisti s svojimi političnimi nasprotniki, za njih sovražniki! Vse to je genocid! Storilce, njihove nalogodajalce in financerje je treba najostreje kaznovati! Kaznovati pa tudi politikante, ki jih spuščajo Evropo in nas ogrožajo!

  • Primoz Papez

   Pejte v muzej pogledat kaj so vaši delal na sv. Urhu…

   • if

    Komunističn muzeji niso kriterij resnice, so kriterij laži, potvorbe.
    Na Cesti 7. aprila v LJ, hišna številka 51, je tudi taka potovorba, ki s eji klanja tudi predsednik države.

   • Olga

    Vi imate muzeje – grobišča v naravi (cca 750!) po celi Sloveniji, vam je bližje! Na sv. Urhu sem bila!

   • dob

    Pejt ti raje gledat v parlament, kaj tvoji ideološki somišljeniki in oboževalci zločinskega režima, delajo nam.

 • zvezda repatica

  To je satanovo delo. Drugače si človek takšnih dejanj ne more niti zamišljat.

 • Caetano

  To je res grozno, vendar tudi turška vojska podpira v Siriji islamistične milice oz. ne samo podpira ampak se tudi bori z njimi z ramo ob rami. In tudi te milice hočejo šeriatsko pravo.

 • tramal

  Tudi mi imamo kar precej komunistov ki niso za drugo kot za zažgat.Pošljimo jih tja saj so si zaslužili kar so oni delali z našimi rešitelji domobranci.

 • Bedaki neumni! Mislim, da je vsaka tovrstna objava popolnoma brezpredmetna.. Če bi te norce kdo želel odstranit, bi to že zdavnaj storil; ampak gre tu za neke druge interese.. Teh divjakov je okoli 50.000 medtem, ko ima vsaka večja država minimalno milijon aktivnih in izurjenih vojakov..

 • RealRevolution

  Ljudje sedaj je bozicni cas!Rojstvo nasega odresenika Jezusa Kristusa.
  Malo odmora od vseh teh novic nova24.Drugace ste pa najboljsi medij dalec od vseh v Sloveniji.To drzi kot pribito!Nekateri mediji naj bi bili objektivni,pa niso!

  Na kratko in jedrnato.
  Ne veseli prazniki.Praznik je praznik, Bozic je pa Bozic.

  VESEL BOZIC!

 • dob

  Medtem, ko so jih džihadisti zažigali, so molili Alaha.
  Turka, ki sta gorela, sta pa molila Alaha.

  • Jefferson Vendski

   Normalni pa vsem tem rečemo: “A lah že enkrat nehate s takimi pizdarijami?”

   • rubec

    Temu ni kaj dodati. Lahko rečem le Ajvar akbar.

 • Anton

  Če bi se cel svet spravil na te budale jih zbrišejo z obličja zemlje. In nič ne ostane za njimi

 • Novakec1

  Počakite da se začne po €U čiščenje, bo zelo grdo.

 • WatsonForus

  take bi jaz počasi rezal na pasove in solil !!

 • Vrhovni sodnik

  Velja se zahvaliti Kučanu, SD , ZL , Fajonovi in cmerovi vladi s Šeficem na čelu, ki so nam pripeljali multikulturo v našo državo. Angela ima že krvave roke, Hollande že nekaj časa, česa vsega so sposobni ti Dr in iženjeri si poglejte kako ravnajo z muslimani, kako bi šele z drugimi. Nori džihadisti za zabavo zažgali dva turška vojaka.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!