Papež Frančišek se je sestal z generalnim sekretarjem Muslimanske svetovne lige, ki je bila povezana s financiranjem terorističnega napada 11. septembra

Foto: epa

Papež Frančišek se je v Vatikanu sestal z generalnim sekretarjem Muslimanske svetovne lige, ki je bila v preteklosti povezana s savdskim financiranjem džihadističnega terorizma in s terorističnimi napadi 11. septembra 2001. 

Dr. Muhammad bin Abdul Karim Al-Issa, ki je vrsto let služil kot savdski pravosodni minister, je kot generalni sekretar Muslimanske svetovne lige izrazil hvaležnost muslimanskega sveta za papeževo “pravično” držo glede trditev, ki povezujejo ekstremizem in nasilje z islamom, kot tudi zaradi izjave, da ekstremizem lahko najdemo med privrženci vseh religij.

Foto: epa

Uradno stališče v nasprotju s prakso
Muslimanska svetovna liga je islamska nevladna organizacija, ki jo plačuje savdska vlada, ustanovljena 18. maja 1962 z namenom širjenja islamskih naukov. Kljub temu, da ta skupina uradno zagovarja stališče nasprotovanja nasilju in terorizmu in si prizadeva za medkulturni dialog, je bila predmet številnih protiterorističnih preiskav v ZDA, povezanih s Hamasom, Al Kaido in drugimi terorističnimi skupinami.

Financirala operacije Osame bin Ladna
Dva meseca po džihadističnih napadih na ameriških tleh (11. septembra 2001) je Newsweek poročal o tem, da je Muslimanska svetovna liga ena izmed dveh med seboj povezanih svetovnih dobrodelnih organizacij, ki jo neposredno plačuje savdska vlada in je bila uporabljena za potrebe financiranja operacij Osame bin Ladna. Omenjeni organizaciji naj bi bili izpuščeni iz seznama skupin, ki so jih sankcionirale ZDA, z namenom, da bi se izognili sramotenju savdske vlade.

Foto: epa

Leta 2004 je Harper’s Magazine zapisal, da je že dalj časa znano, da je Muslimanska svetovna liga preusmerila denar na Al Kaido in jo neposredno plačuje vlada Savdske Arabije. “Liga je bila ustanovljena z namenom, da bi pripomogla k širjenju vehabizma,” je bilo mogoče prebrati.

Predmet razprave sodelovanje v sožitju
Al-Issa je v sredo na obisku pri papežu spremljala delegacija sedmih ljudi. Vatikan je objavil serijo slik iz srečanja, na katerem sta razpravljala o vprašanjih skupnega interesa, med drugim tudi o sodelovanju na podlagi mirnega sožitja in širjenja ljubezni.  Izmenjala sta si tudi spominski darili.

N. Ž.

 • althar

  Roke, s katerimi se je rokoval Frančišek, so krvave.

  #izdajalec

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

  • steiermark

   posledično tudi frančiškove – antikristove!

 • Zgornji

  HEH, … NA SESTANEK Z SATANOVIMI OTROCI … !!! ??? !!! NO, VPRAŠANJE JE ŽE SEDAJ, ČIGAV JE SPLOH TA FRANČOŠEK ZBLOJEN … :-P

 • RATATA

  Muslimanska svetovna liga je poslovni partner Vatikana,
  podobno, kot so najemniki nepovrnjenih milijonskih kreditov poslovni partnerji nlb…

 • steiermark

  Zanima me, ali je tale antikrist od papeža, pred sprejemom tega kameltreiberja, dal odstraniti vse križe in nabožne podobe, da nebi “užalil” teh po koranu , pooblaščenih pedofilih, ki jih alah poziva k posiljevanju dojenčkov, ker bodo za to “nagrajeni pri alahu, v njihovih nebesih….” Da pa to tolerira celo tale antikrist, od frančiška, ki izgleda, da je v službi satana, pa človeku obrača želodec, s svojo hinavščino in izjavami, kako bo “neusmiljen” do pedofilov! Katerih pa, ko se pa točno ve, da so muslimani najhujši pedofili, kjer lahko po svojem koranu, nesamo natepavajo svoje novorojenke – dojenčice ampak so celo, po obljubah alaha, nagrajeni za svojo zločinstvo, ko se stari smrdljivi kozjej……”ženijo”, s 5, 9 itd. letnicami, ker tiste z 10 leti so že prestare za njih, me zanima, kakšen odgovor ta antikrist špara, pripravljen, v primeru, da se mu takšno vprašanje postavi! Sprenevedanje brez konca!

 • garfi

  teroristični napad niso izvedli islamski teroristi ampak židovska nwo mafija
  in ne z letali ampak z atomskim orožjem
  papež izgleda del problema

 • Janez Novak

  Papež je globalistična lutka in je zavezan globalistični agendi. Dobesedno uničuje Evropo in obenem tudi njeno krščansko kulturo. Globalisti so spoznali, da ne morejo evropeizirati orienta, lahko pa orientalizirajo Evropo. In to pospešeno delajo – tudi s pomočjo izdajalskega papeža.

 • antimur

  Papež Frančišek, ki zagotovo ni papež katolikov, naj že enkrat obelodani svojo pripadnost islamu. Sem katolik, toda tega Sorosovega podrepnika nikakor ne jemljem kot papeža RKC, ampak kot pritlehnega izdajalskega pizduna, tako kot v Sloveniji Zoreta in še nekaj takšnih zahrbtnih pokvarjencev.

 • Olga

  Ta levičarski papež tudi obsoja pedofile med duhovniki, kar je seveda prav, ob enem pa dvolično sprejema muslimane, ki se poročajo z deklicami, so torej PEDOFILI! Islam zagovarja pedofilijo!!!!

 • Artur

  Zrušitev WTC 11/9 2001 financirali Arabci operativci pa njihovi pečinski čobani kozejebci ???!!! Nov24Tv lahko imate vi nekatere za tepce vse pa pač ne , čemu vse to sprenevedanje ? Ja že razumem , če si poslušen kuža z volkovi moraš pač z njimi tulit in to čim glasneje , da te še lahko obrajtajo ker drugače bi ti slaba predla ali ne? Hlapčevska Beda . Slovenčki do kdaj še se bomo pustili nategovati z leve in desne?

  • stajerc5

   A na tiste snirlce po luftu si pa ze cisto pozabil!?
   Danes sem videl kar dva- PAZI- vzporedna! Kaj ce so nam amerikanosi zaceli iz same zarote delati Drugi tir…!?

   • Artur

    Ja kozejebci iz pečin so od hudiča baje so se naučili pilotirati na štirisedežnih Cesnah pol so ti majstri kmalu za tem presedlali na Boeinga 767 in v luft direkt na WTC po uradni verziji , potem pa najdejo še skoraj nepoškodovan potni lit od enega od njih kot po magiji , za nameček se od vsega hudega kar so ti kozjejebci storili v istem času kot strela z jasnega zruši še sosednje stolpnica 7 a ne ? Ma ne kje pa Amerikanarji nimajo pojma kaj so zarote oziroma false flag operacije od zaliva Tonkin , Pearl Harbourja , Oklahome citya itd . oni so same dobričine katerim se neprestano godi krivica oni se samo branijo toliko so fer, da z obrambo pomagajo tudi Iračanom, Libijcem , Afganistancem , Sirijcem so sicer poskušali s CIA ISIS em pa pa so se usrali od muke ker jim ni uspelo hahahahahaha eh svašta pi.ka rodi samo pare in traktor ne more .

    • stajerc5

     Hehehe, saj sem vedel, da te moram malo pozgeckati, hihihi…

     • Artur

      Kar pasalo mi je malo adrenalina ob tej monotonosti hahahaha .

 • tarantela

  Papež Frančišek je izjemen ČLOVEK!

  • stajerc5

   Enkrat imas pa prav. Res je celo zelo “izreden”, taksnega se ni bilo in upam, da ga ne bo nikoli vec!

  • Olga

   Ker uvaža pedofile?

 • Razocarana

  Glede na to kako papež rad poziva Evropejce da, kljub nevarnostmi ki jih prinaša neselektivni uvoz ilegalnih ekonomskih migrantov s srednjega vzhoda in Afrike, naj v Evropo spremejo še več ilegalcev, da je enako pozval tudi muslimansko svetovno ligo, in da je bil še bolj goreč in vnet v svojih pozivih, saj gre v primeru muslimanske bratovščine za njihove brate po veri.
  Je edino pravilno da Savdska Arabija, ki uporablja UN za to da poziva Evropo da še bolj odpre vrata ilegalnim muslimanskim migrantom, jih vzame vsaj tri milijone, saj imajo za njih na volj več kot dovolj prostora v tistih s klimo opremljenih šotorih pri Meki, ne pa da za dobrodelnost in humanitarnost za njihove muslimanske brate in sosede zahtevajo od krščanske in ateistične Evrope.

 • cosmosjasnovidec

  Tega butla papeža Frančiška so namestili levuharji in islamski đihadisti druge razlage pa tukaj ni.
  Vatikan bi ga moral nemudoma odstraniti,ker je živa sramota za krščansko vero.
  Takega zahojenega bika še do sedaj ni bilo na mestu papeža.

  • Adolf Hitler

   to je samo ritolizec črnem papežu in nič drugega seronia pač!

 • janko

  Pomagati bi morali vsem kristjanom v arabskem svetu in Afriki. Prihajajo pa muslimani, (kristjane pa ne izpustijo, jih zatirajo) kar pa je delikatno. Če že ne moreš v Sloveniji kreniti miselnost komunističnih potomcev, koliko težje šele se bodo, če sploh, prilagajali ti prišleki iz kamene dobe.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!