Organizacije za spremembo spola vse bolj agresivne – hormonske terapije priporočajo že pred puberteto!

Foto: iStock

Svetovna organizacija, ki se osredotoča na endokrinologijo, je objavila nove smernice, ki jih priporočajo za spremembo spola otrok. Novodobni zdravniki so enotnega mnenja, da se mora takšno zdravljenje začeti že v začetku pubertete, kar bi bilo lahko za nekatere otroke že pri devetih letih.

Živimo v časih, kjer nam organizacije za teorijo spola določajo smernice, da lahko otroci, mlajši od 16 let, uporabljajo hormonske tretmaje in svoje telo spremenijo v nasprotni biološki spol. Novodobni zdravniki so enotnega mnenja, da se mora takšno zdravljenje začeti že v začetku pubertete, kar bi bilo lahko za nekatere otroke že pri devetih letih.

Pred puberteto je sprememba spola cenovno ugodnejša?
Endokriolog dr. Steve Rosenthal, vodja Centra za otroke in mladostnike na kalifornijski univerzi, v otroški bolnišnici San Francisco, pravi, da zagotavljanje zdravljenja v mlajših letih omogoča otrokom, da spremenijo svoj spol z manj operacijami in manj stroški kot kasneje v življenju. Meni, da bi se tako otrok bistveno lažje zlil z okolico. “Če greš skozi žensko puberteto in dobiš prsi, ali če greš skozi moško puberteto in imaš adamovo jabolko, moško strukturo obraza ter poglobljen glas, je vse te stvari zelo težko spremeniti.”

Gre za zlorabo najbolj nedolžnih med nami – otrok!
Dr. Eric Vilain
, pediater in genetik, ki vodi oddelek za medicinsko genetiko na Univerzi v Kaliforniji, pa se ne strinja, rekoč: “Menim, da na ramena teh otrok nalagajo velika bremena. Postavljajo jih na pot, ki bo imela veliko medicinskih in kirurških posledic.”

Vedno večje število pediatrov, strokovnjakov za duševno zdravje in aktivistov za gejevske pravice pa dejansko opozarja ameriške starše na nevarnosti pro-transgenderske “ideologije spolov”, ki starše pritiska v tveganje in nevarno zdravljenje svojih otrok. “Transgenderska ideologija, ne samo, da vpliva na naše zakone,” piše pediatrinja in raziskovalka dr. Michelle Cretella, “temveč vdira v življenja najbolj nedolžnih med nami – otroke – in z očitno naraščajočo podporo strokovne medicinske skupnosti.” Cretellina organizacija trdi, da je ideologija o spolu škodljiva za otroke in da so transgendirani otroci psihično zmedeni in imajo večje tveganje za duševne motnje. “Glede na DSM-V kar 98 % spolno zmedenih fantov in 88 % spolno zmedenih deklet na koncu sprejme svoj biološki spol po naravni poti skozi puberteto. Prepričevanje otrok, da je skozi celo življenje izpostavljen kemičnim in kirurškim dejavnikom za spremenitev spola normalna in zdrava pot, pa je zloraba otrok,” še pove Cretella.

Foto: iStock

Temu pravimo napredek in sočutje?
Kaeley Triller Haver
, soustanoviteljica Hands Across the Aisle Women’s Coalition, skupine naprednih in konzervativnih žensk, ki temu programu nasprotujejo, se strinja s Cretello, ki pravi, da je to “zloraba otrok”. “Niti blokatorji pubertete niti križanje hormonov niso preučevani dovolj obširno ter niso dokazani za varno ali učinkovito uporabo. In zaradi tega jih FDA še ni odobrila. Lupron, eden od primarnih pubertetnih blokatorjev, je bil povezan s krhkimi kostmi pri mladih odraslih, zaskrbljenostjo, povečanimi samomorilnimi idejami in motnjami razpoloženja, glavoboli in celo epileptičnimi napadi. Več kot 20.000 pritožb o neželenih učinkih je bilo vloženih pri FDA v zvezi z zdravilom Lupron. Ampak, zdaj ga bomo začeli vbrizgavati otrokom, ne da bi vedeli, ali je varen za odrasle? In temu pravimo napredek in sočutje? To poganjajo dolarji, velika lekarna se smeje vse do banke,” je komentirala Breibartove novice. “Šestnajstletnik ne more priti do uhana brez starševskega soglasja, vendar so dovolj stari, da se odločijo, ali želijo trajno pohabljati svoje popolnoma zdravo telo?”

D. Š.

 • Valter BraniSlav

  A tega clanka pa ni napisal Franci z Danko?

 • Franjo Trojner

  Izvorni greh napredne zahodne civilizacije
  v svetu v Eu in in s tem Slovenije je , da jo jebejo feministke v spregi z socialisti, očiten problem nastane ker imajo feministke testosterona preveč socialisti pa premalo! Če komu ni jasno o čem govorim, naj dobro pogleda objavljeno fotografijo kjer v Carigraduna na finalu košarkaške tekme med Slovenijo in Srbijo navijata ministrca Maja Makovec Brenčič in Cerarček. Za dobro razumevanje moškinje kolo vodijo nalickani poženščeni moški pa skakljajo za njimi, svet, EU in našo državo vso etiko in moralo z vso izvirno naravnostjo pa pospešeno vrag jemlje!

 • Megatron Arrows

  Pedofili bi si zgradili otroke za lastno rabo po njihovih bolanih pedofilskih željah. Smrtno kazen je treba ponovno uvesti in pedofilija je prvi razlog za uporabo. Velja tudi za državljane držav, ki imajo sicer dovoljeno poroko z mladoletno osebo, a taki, če prestopijo države, kjer je pedofilji zagrožena smrtna kazen, se to takoj uveljavi. Če recimo v Saudski bArabiji tujca lahko ubijejo, če nosi s seboj Biblijo, potem se to pri nas uvede povsem legalno.

  • šmentanamuha

   To mislim, da je bistvo vse zadeve. Zato je treba to ves čas izpostavljati. Pravice homoseksualcev so samo paravan za resnično zločinsko ideologijo, ki je v ozadju.

   • Megatron Arrows

    Je pa res, da imam problem, ker sem sem ugotovil, da sem LGBTQ

    L = Liquer G = Guns B = Bacon T = Tits in še Q = Qrc gleda vse te butce.

 • Olga

  Kriminalci, ki želijo nasim otrokom uničiti življenja, sodijo v zapor! Tudi tisti iz zdravniških vrst, razni “psihologi” in podobni!
  Volimo desnico, ki podpira otroke, družino in blagostanje naroda!

  • Valter BraniSlav

   A mislis Tita in Kardelja?

   • Olga

    Ste nepismen?

 • Valter BraniSlav

  Skandal vam recem . Franci z Danko mi je povedal da so vsi Slovenski kosarjarki ki so vceraj zmagali v Carigradu zenske, ki so si z terapijo spremenile spol po narocilu zlobnega zveplenega 171 cm.
  Tudi Franci z Danko je bil nekoc Francka. samo zvepleni Kucan je ze od rojstva zloben moski.

  • pajot

   dej nehej že enkrat.

  • Olga

   Ste obsedeni z Donkom? Resnica je res huda reč in levičarjem težko prebavljiva! Z Donkom ali brez!

  • šmentanamuha

   Zakaj pišeš take bedarije? Mislim, da si ti bolj obseden s Francijem in njegovo Danko kot obratno.

   • Nata

    Na, enako sva ugotovila.Pišuka, vedno znova pozabim . . . . .ugotovili ?

   • Valter BraniSlav

    Vse desnicarske obsedenosti s teorijo spola, pa spremembo spola, pa z LGBT SO BEDARIJE. Z zeno ziviva v Londonu in USA, mlajsi sin dela v gledaliscu, poznava mnogo istospolnih in veva da je to KAR VI PISETE NATOLCEVANJE… Zato sem Vam samo odgovoril v vasem stilu.
    NE SERTE GA SLOVENCI, EDINO VI ODLOCATE O TEM KOLIKO BOSTE USPESNI.. IN NIHCE DRUG. NIHCE VAS NE OVIRA, NE KOMUNISTI NE ISTOSPOLNI. EDINI KI VAS OVIRA STE VI SAMI…
    MISLIM DA SO SLOVENSKI KOSARKARJI TO DOKAZALI Z ZMAGO … le kam bi prisli ce bi tudi oni iskali vzroke za svoje neuspehe izven sebe.

  • Nata

   Lepo te prosim, ne oglašaj se več !! Nemogoč si. Le kaj pravi tvoja polovička ? Kaj dvomi vate ? To, kar pripisuješ Donku je morda tvoja težava ?

 • Cyclopean

  Mora priti do nekakšne velike krize kot je vojna, lakota, pomankanje, potem takšne teorije padejo kot staro drvo. Vse te degenerirane neumnosti so posledica ugodnega življenja in pomanjkanja pravega dela.

  • sodnikisozločinci

   To je tudi posledica prevelikega števila pravnikov na političnih funkcijah. Pravnika izvoliti na položaj je kot bi dal polža na solato.

 • karpelec

  Ko že ne vemo, kaj bi s sabo, se vsaj pretvarjajmo, da smo sam Bog ali prijazna žival, kot pa da posegamo po hormonih in ne vemo, kaj bo iz nas nastalo.

 • pajac debeli

  Ti liberalci so umski bolniki

 • tomven

  Psihopati, samo to je pravi naziv teh kretenov!

  • samsara

   Spolni devianti najrazličnejših vrst.
   Globalni vladaloči psihopati pa takšne in podobne deviacije ustvarjajo in promovirajo z namenom, kakršen lahko nastane le v deformiranem umu, značilnem za psihopate.

 • bojan

  Bo res pametneje uvajat lutke, ker v živo več nisi siguren s kom se daješ dol

 • šmentanamuha

  Zločin nad najbolj ranljivo družbeno skupino – otroki se nadaljuje s podporo zdravniške “stroke” in politike.

 • garfi

  priporočam deratizacijo

  • Nata

   Odraslih osebkov, ki se s takimi zadevami ukvarjajo in so za to še plačani !

 • Nata

  Oprostite, no ?? Tole je pa res čez vsako mero !!
  Sedaj otroci sploh ne bodo več otroci. ?? Kako bodo pa vedeli, kako in kaj ? Jim bodo že pri šestih letih začeli predavati o možnostih. Oziroma o vzrokih in posledicah, da se lahko za nekaj odločijo . Ali bodo za njih odločali starši ??
  Me prav zanimajo komentarji tistih, ki na veliko pisarijo proti krstu in proti krščanski vzgoji vernih staršev ?

  Za crknit, no ??
  Pa dajte vse te silne organizacije, ki se ukvarjajo s takimi nebulozami, poslati na smetišče znanosti. To ni nobena znanost.To je navadno preseravanje – sprenevedanje !!

 • Artur

  To obsega tudi borbo proti temu izrojenemu pederajsasto levajzarskemu NWO satanističnemu zlu :
  Europeans Unite to Defend Europe
  https://www.youtube.com/watch?v=Tsjh5FoNxN0

 • karlina

  To, kar se dogaja in kar izvaja homoseksualni lobi ni normalno in je strašljivo !!!!!

  • Valter BraniSlav

   Kaksno zvezo ima endokrinoloska sekcija ameriskega zdravniskega drustva z gej lobijem?
   Mogoce pa tej sekciji dajeta napotke Tito in Kardelj?

   • Ti Valtra Brani Slavca se najbrž oglašaš iz onostranstva, kjer si v družbi Tita in Kardelja.
    Čudno, da ju tako pogosto omenjaš.
    Zdajšnja živeča generacija, se ju sploh ne spominja.

 • baubau

  pohabljena družba- logično – poskuša pohabiti tudi svoje potomce

 • xtc

  Gre za vzgojo psihičnih in duševnih bolnikov in razvalin skratka frankenštajnov v vseh pogledih,te organizacije in podivjane dohtarje pa na psihiatrijo tja namreč ti bolniki sodijo.

 • Olga

  Levaštvo je rak za družbo! Njim je vse dovoljeno! Tudi igranje Boga!
  Podpirajo manjšine, na račun večine! Vedno podpirajo in priviligirajo nekoga! Od LGBT naprej….

  Ena takih žalostnih zgodb je zgodba o Romih, ki imajo celo svoje predstavnike v občinskih svetih! Rezultat “integracije” v družbo je enak nuli! Gradijo na črno, otroci v šolah terorizirajo ostale, oni nekaznovano kradejo, pretepajo, ustrahujejo, celo posiljujejo…”Stroka” nato odstrani žrtev iz šole, da te iste “stroke” ne preganja slaba vest!? Nihče jim nič ne more! Niti policija! Pred zakonom so izvzeti, tako kot njihovi “zaščitniki” komunisti, ki jih ščitijo le zaradi glasov!

  Sedaj levaki uvažajo nove divjake, ki se ne bodo nikoli integrali v družbo, saj je tudi njim vse dovoljeno! Koran in šeriatsko pravo sta za njih zakon! Lahko posiljujejo, terorizirajo, morijo…. NEVERNIKE! Tudi zanje zakoni ne veljajo! Ko jih bo dovolj, bojo vsem vsilili svoj prav, tako kot komunisti!

  Zdaj bi nam levaki radi še otroke izpridili in uničili! Ravno zadnjič sem poslušala jadikovanje uciteljev češ, da se straši preveč vmešavajo v njihov poklic in “avtonomijo” učitelja!??? Sedaj bi nas radi odrinili od naših otrok, da bi jim lažje odvzeli spol, družino, vero, narod …..
  Ne dovolimo tega!
  Pojdimo na volitve! Dajmo glas desnici! Postavimo levičarje na smetišče zgodovine!

 • Valter BraniSlav

  ZOPET NATOLCUJETE. NOBEGA GAY AGENDA NI ZADAJ.
  Nekateri ljudje se pocutijo da so rojeni v napacnem telesu. Vecina hoce spremeniti spol, in od teh ki hocejo spremeniti spol jih le 50% bolj nagnjeno k istem kot nasprotnem spolu. Tisti ki so spremenili spol so v vecini primerov zadovoljni s spremembo.
  Endokrinologi najprvo spremenijo telo z hormoni, kasneje pa kirurgi operirajo.
  Obicajno so endokrinologi zaceli z delom okrog 16 do 18 leta, Dr Steve Rosenthal pa pravi da bi bilo spol laze spremeniti ce bi se zacelo s terapijo ze prej. Tehnicno bi bilo spol laze zamenjati, je pa res da otrok ki se ni dosegel custvene zrelost ne more vedeti pri 14 letih kaj hoce (tako si jaz kot oce stirih to predstavlja, ceprav nihce od mojih potomcev ni imel te zelje).

  NOBEN GEJEVSKI LOBI NE STOJI ZA VSEM TEM, NE KUCAN, NE TITO, NE STALIN, NE KARDELJ, NE LENIN… Pomirite se, nebo se ne bo padlo na Slovenijo… Uzivajte vcerajsnjo zmago in se ne obremenujte z nepomembnostmi… Pac pa investirajte denar…
  http://www.nbcbayarea.com/investigations/New-Medical-Guidelines-Open-Door-for-Transgender-Children-to-Begin-Physically-Transforming-Bodies-at-Earlier-Ages–444259043.html

 • Antonius

  Kogar zanima in zmore, naj prečita kruto ozadje poseganja v normalen razvoj otroške osebnosti in spola.
  —————————————————————————————————————————————–
  temelj razvoja o teoriji spola
  Predsednik državnega zbora še vedno ni razpisal začetka zbiranja 40.000 podpisov pred upravnimi enotami in krajevnimi uradi, kljub temu, da so za to izpolnjeni vsi pogoji. To pomeni, da se podpisi 16.3., 17.3. in 18.3. še ne bodo začeli zbirati. Koalicija Za otroke gre! vabi k spremljanju spletnega portala 24kul.si, kjer bodo takoj, ko bo kaj novega, objavili nadaljnja navodila. Novela zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v našo slovensko družbo uvaja teorijo spola, ki bo odslej, če zakon ne bo zavrnjen na referendumu, tudi del obveznega učnega programa. V naslednjem prispevku bomo na kratko orisali nastanek omenjene teorije.
  Dvojček Bruce Reimer je prva žrtev teorije spola. Po neuspeli operaciji so mu kot dojenčku ožgali penis. Starša sta po več mesecih iskanja rešitev pri zdravnikih slišala predavanje prof. Moneya, ki je odraščal v pretežno ženskem okolju in se je nato ukvarjal z raziskovanje nedefiniranega spola. Začel je razmišljati, da to kar pri otroku določa spol, ni biološki faktor ampak način vzgoje. Teorija se je hitro razširila in prof. John Money in njegova ekipa sta postala znana. Leta 1959 pa so raziskave dokazale pomembno vlogo hormonov pri določanju spola.
  Ko je bila teorija spolov ogrožena, je John Money dobil pismo Brucove mame. Takoj je razumel, da je ta primer priložnost za potrditev njegove teorije. Če mu bo uspelo vzgojiti dvojčka po njegovi teoriji, bo imel pravi dokaz. Leta 1967 starša Brucea Reimerja se prvič srečata z Johnom Moneyem. Otroka sta takrat imela 22 mesecev. Money ju je prepričal v operacijo – kastracijo Brucea Reimerja, ki je tako postal Brenda Reimer. Starša sta po navodilih prof. Moneya malo Brendo oblekla v krilo, zamenjala njegove igrače s punčkami in skušala narediti vse, da bi se Brenda dobro počutila kot deklica.
  Kljub naporom so se pojavile težave. Mati pripoveduje: „Lagala sem sama sebi. Želela sem verjeti, da bo delovalo.“ Po navodilih prof. Moneya nista smela kazati dvomov. Ob vpisu v šolo je Brenda imela veliko težav s prilagajanjem, nikoli se ni uspela vključiti. Zaradi njene napadalnosti ni imela nobenega prijatelja. Šolske ocene so bile zelo slabe.
  Zato sta starša pisala prof. Moneyu, da poskus ne uspeva. Ta je problem poskušal zmanjšati in celo pisal šoli, da so Brendine težave začasne, in so vezane na zdravstvene posege v zgodnjem otroštvu. Upal, je da bo utišal probleme pred izidom njegove knjige. 28. decembra 1972 je John Money v Washingtonu predstavil svoje delo “Man and woman, boy and girl” v katerem je celo poglavje posvečeno dvojčku Reimer. V njem je zamolčal vse težave, ki jih doživlja Brenda. Njegov zaključek je, da dvojčka utelešata čudežno različnost okusov, značaja in obnašanja glede na določeni spol. Za Moneya je to odločilni dokaz, da spol ni prirojen, ampak, da človek postane fant ali punca.
  Njegova knjiga je doživela takojšen uspeh. Mnogi strokovnjaki so se nato sklicevali nanj in naprej razvijali teorijo spola. Zaskrbljena Brendina starša sta dvojčka vodila k prof. Moneyu, ki ju je, ko sta kasneje izvedela, silil oponašati spolna dejanja. Pri 14.-ih letih je oče Brendi razkril, da se je rodila kot fant. Takoj je zahtevala operacijo inse preimenovala v Davida. Prof. Money pa je staršema zagrozil, da se ne sveta pogovarjati z novinarji o tem. V Franciji večina učbenikov teorije spolov za študente, govori o Moneyevih poskusih kot o uspehu.
  David pa je bil pripravljen pričevati, kaj se mu je zgodilo. Svojo zgodbo je zaupal Johnu Colapintu. ki je iz njunega srečanja napisal knjigo. Na žalost je bila travma te izkušnje prevelika za družino Reimer. 5. maja 2004, je David naredil samomor.
  Kljub temu je vedno večji vpliv pristašev teorije spola, še posebej po šolah. Zamislimo se lahko nad podatkom, da je na Švedskem, kjer je teorija spola močno na pohodu, največje število samomorov med otroki. Vlada celo išče načine, kako otroke vnaprej prepričati, naj si ne vzamejo življenja.
  OBJAVLJAMO CELOTNO ZGODBO BRUCA REIMERJA IN NASTANKA TEORIJE SPOLOV
  Bruce Reimer prva žrtev teorije spola. Ta tragedija je bila dolgo zamolčana. Postane poskusni zajček profesorja Johna Moneya pri 22 mesecu Grozna izkušnja je še danes osnova teorije spola. Tako se je vse začelo. April 1966 Janet Reimer je mati dvojčkov, devetmesečnih fantkov, Bruce in Brian Takoj po rojstvu imata težave z uriniranjem. Zdravnik, ki ju spremlja diagnocistira fimosis, in predlaga operacijo. Rutinska operacija, navadna obreza. 27. aprila 1966 sta dvojčka sprejeta v bolnici sv. Bonifacija. Mali Bruce je prvi na operacijski mizi. Zdravnik je rekel, da je prišlo do manjše napake. Penis je bil med obrezovanjem ožgan. Zaradi nepravilnega delovanja kavterizacijskega aparata, Kirurg je hudo ožgal penis otroka. Nisem mogla razumeti, kaj je želel povedati. Mislila sem, da bodo uporabljali operacijski nož. Nisem vedela, da bodo uporabljali elektriko za tak poseg. Rekla sem si: o moj Bog, kaj pa zdaj? Več mesecev so starši malega Brucea iskali nasvete pri zdravnikih v Kanadi in ZDA. Vsi so se čutili nemočne. Brucevi starši so popolnoma obupani, dokler ogled televizijske oddaje, ni spremenil njihovega življenja. Nedeljski večer, julija 1967. Janet in njen mož, na ekranu vidita prof.Johna Money. Pomislila, sem: on je odgovor, on je naša rešitev in upanje. Brucevi starši takoj pišeta prof. Moneyu. Prof. Money se je rodil leta 1921 v Novi Zelandiji. Odraščal je v pretežno ženskem okolju. Tam je bilo mnenje do moških zelo negativno. Mnenje je bil, da :”Svet bi bil boljši za ženske, če bi ne bile samo živali na kmetiji, kastrirane ob rojstvu ampak tudi moški.” Johna Moneya so zgodaj fasicinirali afroditi. do take mere, da je o tem pisal teze. Skušal je proučiti psihološke posledice, pri otrocih, ki niso jasno niti fantki niti punčke. Leta 1952 se je pridružil bolnici Johna Hopkinsa v ZDA, kjer ekipa dela z otroki z nedefiniranim spolom. John Money se bo v ekipi hitro uveljavil. Ob tem delu začenja razmišljati, da to kar pri otroku določa spol, ni biološki faktor ampak način vzgoje. Tako zatrjuje, da se otrok počuti fant ali punca, ker nosi krilo ali hlače, ker se oblači roza ali modro. ker nosi žensko ali moško ime, ker se igra s punčko ali s pištolo. Teorija se hitro razširi in prof. John Money in njegova ekipa postaneta znana. Leta 1959 raziskave dokazujejo pomembno vlogo hormonov pri določanju spola. Milton Diamond je leta 1960 izdal vrsto člankov, ki demantirajo teorijo Johna Moneya. Ko je teorija spolov ogrožena, John Money dobi pomembno pismo. Pismo gospe Reimer. Monay takoj razume, da je primer Briana in Brucea priložnost za potrditev njegove teorije. Če mu bo uspelo vzgojiti dvojčka po njegovi teoriiji, bo imel pravi dokaz. Leta 1967 starša Brucea Reimerja se prvič srečata z Johnom Moneyem. Otroka imata že 22 mesecev John Money je prepričan, da sta otroka spolno še neutralna do drugega leta starosti, z vsemi sredstvi skuša prepričati, da se takoj odločita. V dveh mesecih se morata odločiti za operacijo. Starša pod velikim pritiskom, sprejmeta odločitev in hitro dasta operirati otroka, 3. julija 1967. John Money izvede kastracijo Brucea Reimerja. Tako postane Brenda Reimer. Prof. pristiska na starša, da ohranita skrivnost. Poskus je lahko uspešen samo, če nihče ne ve, da je Brenda Reimer v resnici fant. Ko prideta domov starša Reimer prejmeta navodila prof. Moneya in oblečeta malo Brendo v krilo, zamenjata njegove igrače s punčkami. in skušata narediti vse, da se Brenda dobro počuti kot deklica. Kljub naporom in času, ki mine se takoj pojavijo težave. Njen brat Brian se takole spominja: “Moja sestra je hodila kot moški in se zanimala samo za moške stvari in igre. Tudi starša sta opazila to nelagodje. Lagala sem sama sebi. Želela sem verjeti, da bo delovalo. Ko je bil dve leti star in sem mu hotela obleči krilo, ga je skušal trgati stran. Mislila sem: noče biti punčka. Vsem je bilo jasno, ne samo meni. da je bila zelo moška. Po navodilih prof. Moneya nista smela kazati dvomov. Morala sta nadaljevati s poskusom. Ob vpisu v šolo je Brenda imela veliko težav s prilagajanjem, nikoli se ni uspela vključiti. Zaradi njene napadalnosti ni imela nobenega prijatelja. Šolske ocene so bile zelo slabe. Zaradi Brendinih šolski neuspehov, starša pišeta prof. Moneyu, da mu povesta, da poskus ne uspeva. Prof. minimizira problem Piše celo Brendini šoli, da so Brendine težave začasne, in so vezane na zdravstvene posege v zgodnjem otroštvu. Upal, je da bo utišal probleme pred izidom njegove knjige. 28. decembra 1972, na kolokviji v Washingtonu John Money predstavi svoje delo “Man and woman, boy and girl” v katerem je celo poglavje posvečeno dvojčku Reimer. V tem poglavju Money zamolči vse težave, ki jih doživlja Brenda. in dvome njene družine in učiteljev. Njegov cilj je predstaviti ta poskus kot velik uspeh. Piše: v primerjavi z bratom dvojčkom je Brenda pravi kontrast. Brian se zanima za avtomobile, bencinske črpalke in raznorazno orodje Brenda pa se zanima za punčke in hiške. Njegov zaključek je, da dvojčka utelešata čudežno različnost okusov, značaja in obnašanja glede na določeni spol. Za Moneya je to odločilni dokaz, da spol ni prirojen. ampak, da človek postane fant ali punca. Njegova knjiga doživi takojšen uspeh. 8. januarja 1973 revija Times posveti članek odkritjem prof. Moneya. Revija New York Times books promovira njegovo knjigo. “Če rečete fantku, da je deklica in ga tako vzgajate, bo želel početi ženske stvari.” Za revijo Sociology, raziskave Johna Moneya dokazujejo, da lahko otroke vzgojimo v nasprotnem spolu. John Money uspe, njegova dela postanejo znana. Leta 1972 Ann Oakley, britanska sociologinja, se naslanja na Moneyevo izkušnjo, govori o njej kot o uspehu, in dokazuje, da lahko vzgajamo otroka kot punco ali fanta ne glede na spol in da to ne povzroča traum. Na podlagi te izkušnje je ona razvila sociološke teorije. In pravi: ker spol ni biološko določen, zaradi socialnih danosti, lahko torej urpavičeno razgradimo družbene normative, in to je glavnina dela teorije spola. Brendi se kopičijo težave. V šoli je prava katastrofa in je agresivna. Zaskrbljena starša obvestita prof. Moneya. Da bi Brenda sprejela, da je drugačna od svojega brata, je prof. sredi terapije silil dvojčka, da se slečeta in oponašati spolna dejanja. David nam je rekel, kar je prof. Money zahteval veliko pozneje, ko smo nehali ga obiskati. Bila sva zaprepadena. Kako je lahko to storil otrokoma? To je vse skupaj samo poslabšalo. Brenda se vedno slabše počuti v svoji koži. Grozi, da se bo ubila, če jo bodo še naprej silili slediti prof. Moneyu. Takrat je imela le 14 let. V stalni stiski, 14. marca 1980 mu oče razodene, da se je ona rodila kot fant. Brenda se takoj odloči nehati s to terapijo. Želi se tudi preimenovati. Od takrat se imenuje David. Rekel sem mu: ali si prepričan, ni poti nazaj? Odgovoril je: ja, prepričan sem, da si to želim. Moneyev poskus se je spremenil v fiasko. 2. julija 1981 pri 16 letih David Reimer gre v bolnico, in mu kirurgi rekonstruirajo zelo preprosti penis. 5 let pozneje, leta 1986 se podvrže poplni plastični operaciji ki mu omogoča delno uporabo svoje spolnosti. V tem času John Money poskusi vse, da bi njegov neuspeh ne prišel v javnost. Leta 1979 se ekipa BBCja zanima za primer dvojčkov Reimer. Prof. Money, ki je bil do takrat zelo kooperativen se je ustavil, ko je slišal, da so šli intervjujat zdravnika in psihanalista, ki sledita dvojčkoma. Iz strahu, da bi ne odkrili njegove skrivnosti prekine intervju in pokliče starše Reimer, da bi jim prepovedal govoriti z novinarji. Leta 1987 prof. Money dobi nagrado za svoje delo. V zahvalnem govoru, prikazuje svoje delo kot uspeh. V Franciji večina učbenikov teorije spolov za študente, govori o Moneyevih poskusih kot o uspehu. Učbenik Else Dorlin, ki ga uporablja večina študentov, sploh ne govori o tragični zgodbi družine Reimer. in vztraja pri tem, da je poskus prof. Money temelj teorije spola. Leta 1994 Prof. Milton Diamond je po srečanju z Davidom Reimerjem izdal članek, da bi ljudje spoznali resnico. S takšno terapijo bi moral otrok postati v redu, heterosexualna in srečna ženska. Žal se to ni zgodilo. Ko je bil 14 let star in bil vzgojen kot deklica, in je jemal estrogene in bil kastriran, vse zato da bi postal deklica, je rekel, da če ne more živeti kot moški, da se bo ubil. Takrat so mu povedali resnico. Takoj se je odločil, da bo živel kot moški. Od takrat je David pripravljen pričevati. Ni hotel, da bi še kdo trpel kot on. Svojo zgodbo je zaupal Johnu Colapintu. ki je iz njunega srečanja napisal knjigo. Na žalost je trauma te izkušnje prevelika za družino Reimer. 5. maja 2004, David naredi samomor. Vedela sem zakaj je policija prišla na vrata. Začela sem kričati: ne… Prišel je mož, rekli so nam naj se usedeva, ker imajo slabo novico. Vedela sem, da je David mrtev. Od takrat teorija spola uspeva na tej laži. Začetek šolskega leta: napad pripadnikov teorije spola. Sexizem: teorija spola je našla svoje zatočišče. Človek se ne rodi fant ali punca, to postaneš. V deželi otrok brez spola? Ta izkušnja uporabljajo kot znanstveni dokaz, tisti, ki zatrjujejo, da se lahko spol izbere, da bi postali moški, ženska ali nedoločenega spola. Vedno večji je vpliv pristašev teorije spola. Nastopajo po šolah. Vztrajajo, da bi otrokom ponujali literaturo, kjer ni moškega ali ženske. Pritiskajo na parlamentarce. In prodirajo celo v stranišča. (V Brightonu občina želi toaleto “nedoločenega spola”.)

  Vse to v imenu teorije, ki je uničila življenje Davida Reimerja.

  • Valter BraniSlav

   Jaz pa sem naivno mislil da neuspesne Slovence ogrozata Tito in Kardelj… sedaj pa vidim da so slovenski luzerji jezni na teorijo spola… in ne na komunisticni manifest.

   • Olga

    Ste gej? Imate kasno obsesijo?

    • Valter BraniSlav

     Olga, Ste lezbijka? Imate kasno obsesijo?
     Ali samo se ena slovenska luzerka ki isce zunanjega krivca ker ni iz sebe naredila nic?

   • garfi

    zadnjič si hvalil tita

   • Ti vedno narobe misliš. Kako to ? Je v ozadju bolezen ?

  • Valter BraniSlav

   antonius, a si bil ti vcasih Toncka?

   • Zdaj pa je vedno bolj jasno, da si ti tista Valtra Brani Slavca, ki zalezuje poštene moške in bi jih rada zapeljala z nekimi trapastimi igricami, ki resnim in poštenim moškim niso všeč.

 • Bolano

 • Artur

  Kdo bi si mislil ,da v Srbiji že prednjačijo v tej ogabosti, samo poslušajte tega sodomita in to celo v njihovem parlamentu, zato pa rešimo še kar se rešiti da dokler se tudi pri nas ne bo ta kuga tako razpasla kot pri njih , bolje prej kot prepozno , tudi deset referendumov proti tej izrojenosti , če je treba : https://www.youtube.com/watch?v=oPk8rKCkFts

  • Valter BraniSlav

   Ja samo Slovenci smo za Srbijo… in svetlobna leta za ZDA in Zahodno Evropo. Pri nas bi nekateri se vedno radi kurili carovnice…

   • Artur

    Svetlobna leta za ZDA in Zahodno Evropo ??!! Mater kakšna tragedija res, kaj zamujamo no Cionistični Trump , Fatima Multikulti Merkel, Rotšildski pederski Makaron že razmišljajo o skrajšanju na dneve ali mesece kako bi naša polithlapčkevska potrčkarala povabili v svoje nobel sekrete pod pogojem da jim še malo bolj v rit zlezejo morda se jih bodo usmilili in jim dovolili , da jim še rit zanašajo izven sekreta.
    Čimprej jih “skurimo” prej bomo lažje zadihali in naši prihajajoči generaciji zagotovili prihodnost brez retardiranih debilizmov .

 • Valter BraniSlav

  Izvedel sem da je bil Franci Danko vcasih Franciska…

  • Franci Donko ni bil nikoli Frančiška. Slaba informacija.
   Mogoče pa si ti Valtra Brani Slavca, da se tako vztrajno zanimaš za Francija Donka, kaj ? ?

  • Olga

   Obsedenost z Donkom pojdite zdraviti na psihiatrijo!

   • Valter BraniSlav

    a mislis obsedenost Danka z istospolnimi?

 • Valter BraniSlav
 • Valter BraniSlav

  Drag queen so vcasih lahko tudi nevarne:
  https://www.youtube.com/watch?v=n2G3OZR3O-c

 • valentin

  Ne tič ne miš, umski degeneriranci na pohodu. Žalostna mati in osramočen oče. Človeštvo pred izumrtjem.

 • Adolf Hitler Lebt

  PROKLETI SMRAD SMDLIV!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!