Sin Osame bin Ladna bo novi vodja Al Kaide. Ustvariti želi najhujšo teroristično skupino, grozi vsem po vrsti

Foto: Youtube

Sin Osame bin Ladna kritizira savdsko kraljevsko družino in se poteguje za novega vodjo Al Kaide. Iz nje želi ustvariti najhujšo teroristično skupino na svetu in v tem prehiteti ISIS. Predvsem se želi maščevati za očetovo smrt.

Naslednji obraz Al Kaide naj bi po poročanjih postal sin Osame bin Ladna, 28-letni Hamza. Teroristična organizacija, ki jo želi voditi, povzroča preglavice kraljevi družini in tudi vsemu svetu. Želi si naziva vodje, zadal pa si je nov cilj: maščevati se za očetovo smrt. Trdi, da so Savdijci izdali islam. Že kot mladega fanta ga je Al Kaida izkoristila in ga v svojih propagandnih videoposnetkih postavljala v ospredje. Leta 2015 se je posnel in pozival k terorističnim napadom na London, Washington in Pariz.

Kraljevi družini je že namenil hladnokrvna sporočila in grožnje. Pravi, da je pripravljen na vlogo voditelja in maščevanje. V prvem sporočilu, ki ga je v obliki videoposnetka objavil že lani, je pozdravljal grozljive teroristične napade. V drugem je obtožil ustanovitelja in prvega monarha Savdske Arabije, da je britanski agent.

Januarja so Hamzo bin Ladna dodali na seznam najhujših teroristov, ki jih je treba opazovati, in ga poimenovali za terorista, ki predstavlja globalno grožnjo. Enako so označili njegovega očeta.

Foto: Youtube

Pisma, ki sta jih pisala oče in sin, razkrivajo, da je Osama za prevzem Al Kaide pripravljal svojega sina že od nekdaj
Ali Soufan, nekdanji agent FBI, je po prebiranju zdaj razkritih pisem, ki jih je napisal Hamza, dejal, da je mladi terorist motiviran in pripravljen maščevati očetovo smrt. Po grozljivem terorističnem napadu 11. septembra 2001 je Soufan služil kot vodilni preiskovalec Al Kaide in bin Ladnovega sina spremljal že od malih nog. Po njegovih besedah so ga že takrat videli kot naslednjega možnega vodjo teroristične organizacije, poroča CBS. Naslednik Al Kaidi pomeni veliko, saj jih praktično že vse svoje življenje propagira. Soufan je dejal, da v svojih govorih uporablja enako terminologijo in stavke, ki jih je nekoč izrekal njegov oče.

Hamza v svojih pismih grozi in sporoča: ”Američani, prihajamo. In naš prihod boste občutili. In maščevali se bomo za to, kar ste storili mojemu očetu.”


Osamo je 2. aprila 2011 v Pakistanu umorila ameriška razvojna skupina Združenih držav za posebne vojaške razmere. Po njegovi smrti je bilo razkritih mnogo pisem, ki jih je poslal svoji družini in starejšim članom Al Kaide. Višji obveščevalni uradniki so poročali, da nekatera pisma razkrivajo, da je že takrat svojega sina uril za prevzem teroristične skupine. V enem izmed pisem je Hamzova mama celo molila, da bi sin sledil stopinjam svojega očeta.

A. L.

 • sprehajalec

  Tale bo pa kratkega roka….

  Evidentno je, da islamski teroristi in pa ultra levičarji vseskozi nekaj grozijo Ameriki. Obojim je trn v peti. Se obeta kakšne nov pakt, tako kot Palestinci nekoč z Ultra levičarji bader-meinhof ter rdečimi brigadami? Pa še prej Jeruzalemski mufti z ultra levičarjem, delavcem in socialistom Adolfom?

  • mannuro

   Ma, če je to res ta hudičeva zalega, niti ne. Amerika takšne rabi… pol, ko jih ne, jih itak fentajo. Našo zagamano rajo mora bit strah, smo tko bolje vodljivi.

 • Olga

  Za tarorizem ne sme biti prostora na obličju Zemlje! Za vse teroriste je treba uporabiti najostrejše kazni, tudi smrtno, za financerji in voditelje terorizma! Tudi komunistične!

  • Potem bi morali zapreti večino svetovnih voditeljev.

   • Olga

    “So what?” Po Pahorju!

  • montyamp

   Potem bi morali zapreti vse žide , seveda tudi žveplenega pritlikavca .
   Olga poglej si tole , moj prijatelj pozna stvari , IMA DOKAZE :
   https://www.youtube.com/watch?v=hi0AXBPocJU&t=483s
   Švicarji niso zabiti , poglej , ne bo ti žal .

 • Nata

  Kar se Janezek nauči. . . . . .. !!
  Mulc ima polno rit, veliko denarja. Delati pa tako, ali tako ne zna, oz. bo delal tisto, kar se splača !Hm. . . . . . morda pa pobec za kaj drugega nima poguma ??

 • montyamp

  Adolf je že pred 100 leti opozarjal na zlo ki prihaja od dvonožcev ki si nikoli umažejo roke , ker vse umazane in krvave posle za njih storijo plačanci , katere potem poimenujejo s teroristi .
  Poglejte mojega prijatelja ne bo vam žal , Švicar ki vam postreže z dokazi , kaj počnejo tisti ki so ušli mirovniku Adolfu .
  https://www.youtube.com/watch?v=hi0AXBPocJU&t=483s

 • montyamp

  Enote Osame Bin Ladena so produkt židovskih potreb po produciranju spopadov in rušenju oblastnikov po bližnjem vzhodu .
  Ko jih gospodje več niso rabili , so 11/9 napadli sami sebe , ubili 3000 svojih da so imeli izgovor za napad na muslimane katere so kar poimenovali kot teroriste .
  A vas to mogoče spominja na komunistične metode ???
  Zato sta Soros in žvepleni prijatelja .
  Adolf je bil premalo temeljit .

  • Miro Jereb

   Jaz pa mislim, da imajo prste vmes prevratniki iz spodnjega Dupleka ki gojijo še satare imperijalistične zamere ptoti spodnjemu Kašlju… Tu je svetovni problem.

   • montyamp

    Ti pač že celi svoj zafuran lajf , narobe misliš .
    Pridi malo v Švico pogledat .

 • dob

  >>Hamza v svojih pismih grozi in sporoča: ”Američani, prihajamo. In naš prihod boste občutili. In maščevali se bomo za to, kar ste storili mojemu očetu.”<<

  Maščeval se bom tudi zato, ker sem moral jesti brstični ohrovt s krompirjevim pirejem, ki mi gre na kurac!!!

 • Priden kot SDS ovčka

  Zgleda da ima Trumpova administracija zelo slabega scenarista, ki zna samo kopirat. Po Terminatorju 1, 2, 3, 4, 5 in Rockiju 1, 2, 3, 4, 6, nas zdaj čaka kaj? 911 drugi del?

  • xtc

   Ii si enak zarukan cepc kot oni Hanza enak taliban.

 • Zgornji

  Alah snackbar :-P

  • mannuro

   .. pa 4 frutabelle.

   • Zgornji

    Hmmm, ja, no, bolj Sante fruitbars :-)

    • mannuro

     :))

 • Ana Job

  Veliko prijetneje bi bilo prebrati naslov : “Evropa ustanovila najhujšo antiteroristično skupino.. ” Sinčka bo gobec pokopal v kratkem.

 • karpelec

  Nasilje rodi nasilje in slo po obasti in to ni sporočilo vere.

 • mannuro

  Kaj niso spucal te zalege, ko so spucal Osamo? Kot so se hvalili naj bi naredili to temeljito, žene in otroke pa iz tistega posestva zajeli. Zdaj pa imamo nekega Osaminega mulota, ki deklamira, kar mu stari troti podtaknejo. Naj spustijo iz ketne Izraelce, oni vedo, kako se naredi red!

 • FORT WORTH

  Po vsej sramoti, ki jo dozivlja ISIS in ob vseh porazih, ki so jih vknjizili je cisto mogoce, da bodo arabci nekega daljnega dne, tega Osamovega mladica, kar sami utisali.
  To bi bil zelo jasen znak zahodu, da si zelijo miru in stabilnosti.
  Ampak, arabci so arabci in prej,kot jim bo to kliknilo bo se veliko mrtvih…

 • Braun Multipractic

  Še en periguz.

 • KAPIBARA

  Saj majo američami z droni že kar nekaj uspešnih akcij za sabo

 • Pezde

  Tale Aladdinko naj se skrije v votlino pa začepi, drugače bo še kak šamar pokasiral. Mogoče pa to v njegovem jeziku celo kaj pomeni.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!