Švedskim norostim ni videti konca: Feministke jokajo, ker so deportirali “fantke” iz Afganistana

Foto: epa

Švedinje srednjih let so te dni okupirale švedske ulice, kjer so jokale in protestirale, ker so bile polnoletnim migrantom iz Afganistana zavrnjene prošnje za prebivališče na Švedskem, poleg tega pa so jih deportirali nazaj v Afganistan. Natančneje, v torek zvečer je letalo z desetimi osebki  migranti zapustilo letališče v Göteborgu, njihovo vrnitev v domovino pa švedski lokalni mediji označujejo kot “prisilno”.

“Danes smo jokale, ampak jutri bomo nadaljevale boj,” je dejala Kinna Skoglund, predstavnica feministk, ki so protestirale proti deportaciji afganistanskih “fantkov” v domovino.

Deportacija afganistanskih “fantkov”, ki niso bili tako zelo mladi, kot so trdili, je švedske feministke srednjih let očitno spravila v obup. Kinna je še razkrila, da so z njimi ostale v stiku, natančneje: “Stali smo vsak na svoji strani okna, si mahali med seboj in si pošiljali besedilna sporočila.”

Realnost deportacije: v Afganistanu jih je čakala hotelska soba
Novinar iz lokalnega medija Göteborgs-Posten je Kinno Skoglund vprašal, kaj se je torej, če so že v stiku, zgodilo z njimi, ko so pristali v Afganistanu. “Odložili so jih v Kabulu. Za njih je bilo poskrbljeno z urejenim sprejemom in če želijo, lahko ostanejo dva tedna v hotelu. Če želijo. Potem so sami,” je razkrila, lokalni medij pa je svoj članek zaključil, da so pač doma, sami, brez denarja.

Foto: epa

Nerazumna simpatija do migrantov
Kinna je govorila še o tem, da obstaja možnost, da ti ljudje, ki so bili deportirani, storijo samomor, in da se zanje bojijo. Med švedskimi feministkami, ki očitno niso najbolj inteligentne, pa glede na ves kriminal, ki se na Švedskem dogaja s strani migrantov, vlada nerazumna simpatija do afganistanskih “otrok”, še piše Speisa.

Marjanca Scheicher

 • Paja Opaja

  Feministka je nepotešena in zafrustrirana ženska, ki nikdar ni sprejela svoje ženskosti. Ker se same ne morejo predati drugemu zaradi ugovora lastnega razuma potrebujejo nekoga, da jih prisili. To je vzrok, da jokajo za deportiranimi, njihovo zadno možnostjo, da bi jim “pomagali” do tega kar si nekje v ozadju vedno žele.

 • Janez Novak

  Feministke bodo uničile Zahod. Nikoli v zgodovini niso ženske ustvarjale držav in imperijev. Redke so bile ženske v zgodovini, ki so se uveljavile kot uspešne voditeljice držav in narodov. Sedanje feministke, ki vodijo Švedsko, pa so popolne luzerke, če ne kar izdajalke svojega naroda.
  https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNOOOOOOO TKOOOOOOO !!! ! !!!
   AMPAK, PREDEN SE BODO NARODI TEGA ZAVEDELI, BO ŽE PREPOOOZNOOOOOOO … !!! ! !!!

  • Steiermark

   Kaj si pozabil na Marijo Terezijo?

 • Hun

  članki blontne Marjanke so izredno intelegentni…puhluce za desnousmerjene penzionerje

  • gušto

   Jaaa, ti pa si jaku brihten, če si misliš, da lahku drugim pamet meriš……. da te le sram nej….

   • Hun

    to sramoto pripisuj svijim desnakom, dvolični prekomurec, ki mi jo merijo vsak dan…zakaj svojih ne opomniš

    • šmentanamuha

     kr neki kr neki…

  • goldhorn

   Tvoj komentar pa kaže še višjo inteligenco……

  • šmentanamuha

   A čez blond Švedinje pa ne boš kakšne reku?

   • Hun

    ne ker Marjanca sodi Švedinje…ker ona je svetnica in lahko to počne

 • indijanka

  Če sem še pred kratkim razmišljala, da se o Švedski malce pretirava, sem po včerajšnem dveurnem pogovoru s prijateljem, ki se je preselil tja, popolnoma drugačnega mnenja. Švedske bo čez par let dejansko Švedistan in Švedi rešitve ne bodo našli v popivanju.

  • Lord H.

   Prevzem oblasti se bo zgodil čez noč, na ukaz izven Evrope. Švedska in Francija sta najbolj brezupni državi, obsojeni na zelo dolgo in zelo krvavo državljansko vojno.

   • Dragan Krstič

    Ko bo gorela Francija in Švedska bo napočil čas da masovno vdrejo na južne meje Evrope tudi novi valovi migrantov, seveda na ukaz izven Evrope. Kdo jih bo ustavil: NIHČE.

    • Lord H.

     Ja, iz Azije se bodo ob začetku državljanskih vojn v zahodni Evropi valili milijoni muslimanov, željni krvi Evropejcev. Že lani sem napovedal, da bo v neki točki Slovenija najprej polna grških beguncev.

   • indijanka

    Tvoja napoved je zelo verjetna. Žal.

    • Lord H.

     10.000 muSSlimanov, ki delujejo povezano, lahko čez noč blokira državo, kot je Švedska. Ustavi se vse, promet, trgovina, oskrba z zdravili. Družba se v enem dnevu sesuje z vsemi svojimi sistemi.

     • Dragan Krstič

      Še celo mnogo, mnogo manj. Zastrupijo zbiralnike vode v Stockholmu, pa boš videl kako bodo Švedi bežali iz države. Kamorkoli. Če bo med mrtvimi tudi veliko muslimanov, nič hudega, bodo zaplodili nove.

  • Barbara rov

   Pod ”indijanka” piše isti kot piše pod ”Foggloff Tunnek”.

   • Dragan Krstič

    Torej ima Tumplek bipolarno motnjo ali celo multipolarno. Ja prava oseba za udbovca.

    • Barbara rov

     Morda gre bolj za patološkega lažnivca, takih ljudi je menda kar nekaj. Naprimer, že v prvem stavku se je zlagal. Je napisal, da se je včeraj dve uri pogovarjal s prijateljem, ki se je preselil tja. Sej pravim, da bi imela indijanka pravo ime ”lažnivi jezik”.

     • indijanka

      Če je kdo moten, si na tem portalu moten najbolj ti. Kar nekaj komentatorjev na tem portalu, kamor sem se prijavila na začetku z imenom priimkom in sliko me pozna tudi osebno. Samo skrajno dno od človeka vstopa pa na ta portal kot ti in pod tem psevdonimom.Ti pa sporočam, da tvoje besede name nimajo učinks ampak iz tebe delajo še večjegs butlja kot si.

    • indijanka

     Mi lahko razložiš kako se blokira tega strahopetca, ki anonimno prihaja na ta portal pod večimi nicki ?

     • Feriss.H

      Hojla, dovoli mi ad-hok vpad – kolikor vem se nikogar ne da blokirati tako da se ne pojavi na forumu. Takega lahko samo Admin odstrani, a to je preveč Levuharsko. Tudi če nekoga sama blokiraš, ga ne vidiš samo ti v svojem brskalniku, medtem pa ga vidimo vsi ostali. EDINI efikasen pristop do te vrste golazni je IGNORIRATI, zaobiti ih kot pasji drek na pločniku. Če se spustiš s takim v debato je kot da bi stopila v drek. Če ti je kdaj to po “sreči” ratalo, potem veš za kaj gre.

      Ignorirani prej ali slej sam ugotovi da je navaden drek ko nihče noče stopiti na njega. Tudi najbolj vztrajen drek se posuši in s časom izgine s pločnika, čeveljci pa ostanejo čisti

     • indijanka

      Vesela sem, da si tu. Ti lahko vpadeš kamorkoli :) kjer se jst pojavim. Tole strahopetno ropotalo je pa verjetno res iz kakšnih udbovskih logov, ker je obarvano sivo in se prijavlja na nenavaden način na ta portal, da bi ustvarjal zmedo med nami.

     • Feriss.H

      Ne ni nobene tajne pri temu, ni prijavljen z Discus-om ampak z neko drugo opcijo ki jo ta portal ponuja – FB, Google in podobno, zato ni kao dosegljiv enako kot mi.

      Ne pozabi IGNOR, drekač je najbolj nesrečen če se mora sam počistiti

     • indijanka

      Malo si me pomiril. Najrajš bi ga po nosu. Hvala ♡.

  • dvanajstzvezdic

   No, v Belgiji je ista štorija

  • samsara

   Čim prej, tem bolje. Naj svet vidi, kaj v praksi nastane iz ‘naprednih idej’ človeških deviantov.

   Ko bodo pijani, jih bodo musliji potamanili za šport. To jim bo dovolila njihova demonična psevdoreligija. Njihovi pridigarji pa jih bodo spodbujali k temu. Kar tekmovali bodo. Domorodke pa bodo tarče muslijem lastnih skupinskih posilstev.

   • indijanka

    Neverjetne zgodbe mi je pripovedoval Polžek. Pred časom sem ga skušala sicer nagovorit, da bi se vrnil k komentatorstvu ampak mi ni uspelo :).

 • Lovro

  logično, da se jočejo. Odšli so subjekti za seks.

 • komentiram

  zakaj pa niso odsle z njimi ?

 • karpelec

  Škoda, da se pameti ne da kupiti na tržnici na ml; lijaki so na prodaj, luknje so prisotne, manjkajo le ljudje, ki bi jo vlivali vanje, pa še dobro bi služili.

 • Morala

  Bomo videli kako dolgo bodo še jokale! Naj prihranijo solze, ko jih bodo začeli ti fantki preganjati!

  • Ja in iztrebljati belo raso…………………………….
   Ti ljudje se sploh ne zavedajo, da si režejo lastno vejo na kateri sedijo. Škoda…….. pa očitno, jim ni pomoči, ker človeku, ki sam sebe ne spoštuje, ne spoštuje svojega naroda, se ne zaveda svojih korenin, ne moreš pomagati, mu ne moreš spremeniti pameti, ker je očitno nima več, ampak je vse sprogramirano.

   • Bobrock

    Kalergijeva agenda…poglej na wikipedijo…

 • Mojca pokraculja

  Take švedske feministke so tud pri nas.

  https://www.youtube.com/watch?v=wcratEjer4Q&app=desktop

  • šmentanamuha

   Da tale Maša potrebuje nujen posvet pri psihologu, je lepo opisala s svojo zgodbo, ko je paranoično zbežala iz trgovine, ker je zagledala eno žensko z ruto na glavi in njenga tipa temnejše polti, ker je mislila, da bosta vrla bombo. Zdej je doživela epifanijo in si bo pa slekla še kožo tam za enga afganistanca, ker se je znašu na naši meji in ni vedel, kaj bo počel v Nemčiji. Mi pa smo zdej po njenem prepričanju dolžni poskrbet za njega. In ker so ga naši poslali nazaj na Hrvaško, se ona sramuje naše države. Kr neki. Seveda je ostala v stiku z njim in sta si pisala. Kako romantično. Baba je ornk usekana. Skratka iz ene skrajnosti v drugo. Kako se temu reče strokovno: nevrotičnost? histerija? Če sem prav razumela vse skupaj, je ona SPECIALNA PEDAGOGINJA na eni šoli v Šenčurju pri Kranju. Zdaj si pa zamislite, kako pere glave otrokom in jih baše z občutkom krivde. Tipu je medtem nekako uspelo priti v nemčijo in preden si je naredil štalco in kravco, je naredil otroka, seveda. Super, nemška socialna bo sedaj velikodušno financirala tega lenuharjas, da jih bo naredil še par, pol bo imel pa brezskrbno življenje na račun nemcev do nadaljnjega.In to se po logiki migrantov iz BV in Afrike imenuje ODITI V BOLJŠE ŽIVLJENJE. Maša pa verjetno doma joke, ker otroka ni naredil njej. Še vedno lahko odide za njim, ker oni majo lahko več žensk. Pa čimprej, prosim.

   • Dragan Krstič

    Ta sfuzlana babura bi k nam pripeljala kar 20.000 migrantov. Če jih Avstrija lahko 90.000 zakaj jih Slovenija ne bi 20.000 je povedala. Ta ženska je takoj za umobolnico in ne za psihiatra. Ta ženska živi v drugem svetu, seveda preveč denarja za nič dela. Ta ženska ne ve, da je v Sloveniji 100.000 brezposelnih, da v Sloveniji živi vsaj 300.000 ljudi v hudi revščini, še vsaj 500.000 životari iz meseca v mesec. Kretenka prvoklasna.

    • šmentanamuha

     Seveda, dokler bodo levičarji mislili, da denar raste na drevesu, se bodo šli to agendo. Če po0misliš, da bi jih Hanžek pripeljal 200.000 tisoč, je tale vseeno bolj skromna. Javno sektorski paraziti pač nimajo občutka za denar. Upam, da med krajnskimi dijaki sedi tudi nekaj dovolj brihtnih, ki bodo spregledali bolne nakane frustriranih profesoric in njihovih levih pajdašev. Kdor misli, da bo z migranti lahko rešil svojo življenjsko krizo, temu res ni pomoči.

     • Nata

      + + + + + + + + + ho. . . ho. . . in tisto drevo smo pa mi !!

     • šmentanamuha

      Točno tako.

    • sodnikisozločinci

     Ta njihova levičarska računica se nikakor ne more iziti, je pa za to potrebno nekaj discipline in pa idejo je treba širiti med ljudi. Osnovno pravilo pa je: OSEBNO PORABO ZMANJŠATI NA MINIMUM! To lahko naredi vsak od nas. S tem genocidnemu režimu naredimo največ škode, tako bo najhitreje bankrotiral. Lahko oni pošljejo policijo nad demonstrante, ne morejo pa nas prisiliti k zapravljanju v trgovinah in s tem polnjenju proračuna za financiranje migrantov prek DDV. Višek denarja pa zamenjati v zlato. Propaganda režima trdi, da za zlato po verjetnostnem računu ne bomo dobili toliko kot smo dali zanj, dejstvo pa je, da v zlato naložimo denar, ki ga ne potrebujemo, tako kot na banki vežemo denar, ki ga ne potrebujemo. Razlika je v tem, da z denarjem, ki je na banki služijo vsi od banke do države, mi pa na koncu najebemo, medtem ko pri zlatu zasluži le trgovec pri katerem ga kupimo, potem pa nihče več dokler ga ne prodamo. Te vrste odpor že poteka, vendar mediji, banke in oblast o tem ne poročajo, ker se bojijo, da bi se ljudje še opogumili, se pa lepo odraža v vedno večjem zadolževanju države.

     • šmentanamuha

      Super, všeč mi je, da iščeš rešitve. Tako je treba. Folk, iščite dobre ideje in jih delite, tako lahko pomagamo drug drugemu, da se potegnemo iz tega dreka. Hvala, sodnikisozločinci!

   • Mojca pokraculja

    Si spregledala, to je odpredavala dijakom Kranjske gimnazije. Upam, da so se “razjokali”….

    • šmentanamuha

     Ja, seveda, saj tudi oni so še “otroci” po merilih za migrante.

  • šmentanamuha

   Pa še to: specialna pedagoginja Maša Gril iz Kranja pravi, “če se vam domači reveži smilijo, donirajte na Botrstvo” in tu je sprevrženost te logike. Za naše bolnike in reveže moramo zbirati zamaške in donacije državljani po svoji volji in zmožnostih, za ilegalne šeriatarje, ki se tihotapijo v deželo, pa velikodušno poskrbi država in jim nudi vse, niti žlice jim ni treba oprati, morda jim obrišejo tudi riti, pa še zadovoljni niso. Če dobilo azil, jih čaka brezdelno življenje v luksuzno opremljenih stanovanjih na naš račun. Zakaj bi se potem trudili? Prekleta krastača zlagana. 500.000 takih “afganijev” je šlo bojda skozi našo državo v lanskem letu, ti pa točiš solze zaradi enega in si “dopisuješ” z njim in sama sebi poješ slavo? Kje pa je bila takrat ta ženska, kateri je med svojo “begunsko turnejo” naredil otroka? A, je še ni bilo, zato pa sta si pisala pisemca? Kakšna preračunljivost. Matr, kera babja goveda postopajo po naših šolah. Mrš.

 • RealRevolution

  Kje so srednjeveski casi?
  Tam kjer je stari vek in sodobnost.
  Torej blizu.
  Fantaziranje z ultra sodobnostjo je kot led ki se enkrat raztopi.Lazno fantaziranje zato je fantaziranje.
  Vse je v enem.

  Glede tega pa kje so gorece grmade?
  Bi vidli ce bi si upali razgrajat.
  Razgrajat ,ker borijo se ne za nic tako kot huliganstvo.
  Lgtb je za na goreco grmado.
  Glejte kake kazni drzave imajo in ce bi nazaj uvedli nebi bilo nic kaj takega.
  To je dejstvo.
  Zanimivo bi bilo videt koliko enih in istih stoji pri razlicnih protestih z istim namenom.
  No,saj je tak logicno ne…

  • sodnikisozločinci

   Večina ljudi se ne zaveda ali pa noče sprejeti dejstva, da smo ljudje tehnološkemu napredku navkljub, psihološko še vedno enaki človeku iz pred več tisoč let. Ne vem, če bodo preživeli to spoznanje.

 • Poštenje velja

  Nepotesene jalove kuzle zmlet v pasjo pasteto pa bo.

  • Feriss.H

   Psi si pa res ne zaslužijo take svinjarije, še krokodili bi kozlali od tega. Za to imamo krematorije, pa še pepel bi bilo treba ponovno prežgati

 • Egon83

  Na nek način je zanimivo da so anarholevakarske Švedinje popolnoma izgubile naravni čut za (ne)varnost. Še bolj zanimivo bi bilo vedeti, kaj se mora zgoditi – in koliko časa mora ta proces trajati – da izgubiš ta čut. Da zavestno menjaš varnost in zaščito – ne samo sebe, temveč lastne okolice, otrok, sosedov, zgodovine – za uvoz neznanega, divjega, morilskega, primitivnega, to mi je nepojmljivo. Gotovo so videle slike posiljenih in brutalno umorjenih rojakinj, a njim je še kar naprej vseeno. Da greš čez to in še kar naprej vztrajaš na politiki, ki te bo z gotovostjo uničila, se mi zdi da je znak hudih duševnih obolenj.

  • šmentanamuha

   Se strinjam, to so hude duševne motnje. Histerija.

  • sodnikisozločinci

   Virus lemingov?

 • alojz

  Pa kaj se sekirajo, saj bodo drugi teden nazaj.

  • šmentanamuha

   Ne kliči vraga.

 • Dragan Krstič

  Feministke so brezdelne babure, ki nimajo ne partnerja ne otrok. Čimvečja je blaginja v državi, več je feministk. Tudi pri nas je tako. Naše so diplomiraranke FDV, zaposlene na državnih uradih, agencijah, institutih, vse plačano z davki pobranimi v realnem sektorju, torej delavcem. Te ženske niso nikoli delale, nikoli ne bodo delale, ker drugega kot gofljati niti ne znajo.

  • samsara

   …in delati škodo poštenim, normalnim ljudem. Na njihov račun seveda.

  • Cyclopean

   Ko slišim ‘uspešna poslovna ženska’ me srat prtisne

 • Dragan Krstič

  Zaradi brezdelja in blagostanja je propadel tudi Rimski imperij. Uničile so ga horde primitivnih in bojevitih plemen s severa in vzhoda.

  • Lord H.

   Ne bo držalo, Poglej ta video.
   https://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

   • Dragan Krstič

    Germanska plemena so zavzela Rimski imperij, in to kar pove ne spremeni dejstva da so bili na nižji stopnji tehnološkega razvoja. Profesor pove, da so hoteli pridobiti znanje in
    posesti Rimljanov. Glede muslimanov pa pove, da so samo z nasiljem prevzemali pokrajine in tako se bo sedaj dogajalo tudi v Evropi.

    • sodnikisozločinci

     Nasilje vedno zmaguje, dovolj je samo pogledati naš “NOB”.

 • xtc

  Ko jim bodo stolkli tintaro kot oni iz Berlina pa bo:
  Babe nore zdeportirati za njimi tja in prepovedati vrnitev:

 • PLavi-mil

  Zakaj pa ne gredo z njimi, bi videle hudiča, babe zmešane.

 • šmentanamuha

  Lahko se jim pridružijo v Afganistanu, da ne bodo več “tako sami”. A na to pa niso pomislile. Bodo naredile uslugo njim in Švedski.

 • Terminator

  Če jih imajo tako rade naj gredo pač z njimi.

 • mannuro

  Pričakoval bi objavo slik teh feministk, pa ne bi blo potrebno nič več pisat!

  • mona lisa

   Dobra ideja.

  • samsara

   Ja, res. Slika pove več kot tisoč besed.

  • Cyclopean

   Verjetno ‘kopenski kiti’, za katerimi se še pes ne bi obrnil.

 • Olga

  Feministke poslati z migranti v Afganistan! V realnem muslimanskem svetu jih bo vsa sentimentalnost do “fantkov” minila! Mogoče jih bodo od “fantkov” dobile z opeko po glavi, da se streznijo?

  • samsara

   Človeštvo se še vedno uči zgrda.
   Tudi tisti/e, ki se smatrajo za napredne…

 • lauraas

  In kadar so taki na vladi!

  • Nata

   Kateri ? A desni penzionerji ?

 • lauraas

  Ha ha, nismo vsi desni penzionerji!

 • lauraas

  Lepotica ne rabi biti feministka, njej je vse položeno pred noge!

 • Nata

  A deset so jih izgnali ? No, teh nekaj primerkov bi pa lahko vzele te gospe k sebi domov. Ampak, saj je razumljivo. Za denar, ki jim ga tala država, pa ženske morajo vsaj. . . . protestirati !!

 • šmentanamuha

  Oni trije Eritrejci, ki so jih nastanili v luksuzno opremljeno stanovanje v Mariboru na Smetanovi so bojda pobegnili. Pol pa so naši varuhi reda šli za njimi jih pripeljali nazaj. Toliko o beguncih. Povedal insjder.

  • samsara

   Norost in dekadenca levičarjev je brezmejna, a norost njihovih volivcev ne zaostaja.
   Slovenski brezdomci ini deložiranci pa po starem. Država bojda nima s čim pomagati, saj so navsezadnje ‘le navadni Slovenci’. Drugorazredna roba te dni v udbokomunističnem fevdu. Je že tovariš kmunist türk povedal…

 • Feriss.H

  Tale dogodek je še en lep klinični dokaz, iz niza drugih evidenc, kako je Feministična ideologija dokončno iz teh žensk ustvarila mutantne organizme ki samo še po zunanjem videzu dajejo vtis da bi lahko šlo za Humanoidna bitja. Edina rešitev bi bila da se ih uradno razglasi za ZOMBIJE in se ih pokonča kot se to počne v horror filmih. Alternative temu ni, Zombiji ne spadajo v ta svet, sploh pa ne v Evropo.

  • gušto

   V Švedski vladi je polovica žensk.

   • Feriss.H

    In teh nekaj Femino-žensk, resda ob izdatni pomoči Švedskih Femino-Moškičev, je uspešno sesulo celo državo.

   • Feriss.H

    Moramo biti le malce fer, te vaginalne tvorbe si niti ne zaslužijo da se ih ima za ženske, že zaradi drugih, predvsem normalnih žensk. Koliko je teh še ostalo pa nimam pojma. Vodeb im je nadel zelo posrečeno ime – MOŠKINJE, a je tudi to zgrešeno ker nismo vsi moški primerljivi z nam sovražnimi Levičarskimi pizduni. Prej bi se lahko reklo da so nekakšne pizdunarke ali PIZDEN-ZOMBIJI ali FEMINO-ZOMBIJI. Kakorkoli že, izvesti bi bilo treba nekakšno de-Zombizacijo, podobo deratizaciji.

    • šmentanamuha

     …vaginalne tvorbe…OMG…ta pa je res inovativna…:)

  • samsara

   Zelo dobro opisano.
   Deviacija na različnih nivojih človeka, v napredovani fazi. Nekakšno slepo črevo človeške evolucije, ali pa nemara kar involucije. Prej bi rekel, da bo slednje.
   Naj gre dalje v pospešenem tempu, da bo svet videl in imel možnost dojeti za kaj gre.

   • Feriss.H

    Problem pri takem pristopu je da če svet to ne opaža že sedaj, ne bodo opazili niti ko ih bodo obglavljali. Najbolje da namesto Muslijev kar mi začnemo obglavljati te FEMINO-ZOMBIJE.

    • samsara

     Hoteli ali ne, bomo morali še nekoliko počakati, sicer bo ljudstvo najprej obglavilo nas, potem pa še zombije.

     • Feriss.H

      Ja saj trenutno tudi nimamo druge opcije

 • mona lisa

  Te takozvane “feministke zapakirat z temi “ubogimi polnoletnimi fantki” in jih poslat zraven. Taki osebki namreč Evropo uničujejo in te ženske nimajo v Evropi kaj delat. Naj postanejo spolne sužnje teh fantkov tam nekje daleč. Brezkompromisno s takimi osebki ki žal sebe imenujejo feministke. Pa naj v domovini teh izgnanih fantkov vzganjajo feminizem. Pa da vidimo kako dolgo.

 • Igor Kavalar

  Moč švedske policije 3 ženske in varnostnika proti 1 migrantu
  https://youtu.be/5R6YSFrJuRQ

 • samsara

  “Danes smo jokale, ampak jutri bomo nadaljevale boj,”

  Izjemno nveliko uspeha vam želim! Navijam za vas! Čim hitreje uničite državo, da bo svet lahko čimprej videl in tudi dojel, kam pripelje nora politika takšnih in drugačnih deviantov. Potem obstaja upanje, da ljudstvo preostale njim sorodne strpa v karanteno in jih seveda ustrezno sodno sprocesira.

 • Caesar

  Švedskim feministkam se je povsem zmešalo, žal pa je to trend po vsej Evropi, ne samo na švedskem, kjer so stvari postali bolj ekstremne in bizarne. Če samo pogledamo, kako intenzivno se feministke borijo proti švedskim moškim in kako stroge kazni so za Švede v odnosu do Švedinj že za malenkosti, po drugi strani pa izjemno mile kazni, če sploh, za migrante tudi za najtežje zločine, je več kot jasno, da želijo nore feministke odstraniti švedske moške od Švedinj, te pa predati v roke migrantskih divjakov. Zato tudi ne preseneča, da na Švedskem močno narašča vprašanje spola med otroki in mladostniki.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/loQd9/transutredningar-bland-unga-okar-med-100-procent–varje-ar

  Švedski otroci in mladostniki pač vsak dan bolj vidijo, kako bizarne so razmere v Švedistanu, kjer je bolj varno za Šveda, da je v odnosu s transvestitom, kot s Švedinjo, ker ga lahko zelo hitro že za malenkost spravijo za dolgo časa v zapor. Če bojo na Švedskem levičarske feministke še dolgo na oblasti, bo švedski narod izumrl. Na žalost se ostali evropski narodi od švedske katastrofe nočejo nič naučiti in še vedno volijo iste levičarske elite.
  Po drugi strani pa je tudi nekaj pozitivnega v tem, da bo migrantska epidemija uničila germanski in romanski del Evrope, s tem pa bojo slovanski narodi branik bele evropske rase in novi vladarji v Evropi.

  • sodnikisozločinci

   Tudi ekonom lonec eksplodira, če dovolj dolgo kuriš pod njim. Ko bo pritisk pravi, bo Švedom odneslo pokrovko z glav in začela se bo veselica, kateri se bo priključila postopoma vsa Evropa. Kaj češ, vsak je dobrodošel na rajanju, bo treba naredit zalogo piva, ker ga bo zmanjkalo.

   • Ste

    Ce racunas na Ruse ja. Drugac nikoli. Slovenci omahljivci unicujejo sami sebe. S takimi ne mores na strazo.

 • sodnikisozločinci

  Take babe so včasih kurili na grmadah. Počasi bomo spoznali, da inkvizicija le ni bila tako napačna.

  • RATATA

   Le zakaj se mi kolca?

   • Ana Job

    Ker sem ti mislila napisat, da so tvoji članki namenjeni Janezu Pokončnem, res izčrpni. Ogromno podatkov imaš o dogajanju na bivših tleh juge, ki jih še nisem zasledila. Čestitam za zares dobro poznavanje zgodovine, ki bi jo nekateri radi prikrili.

    • RATATA

     Malo sem smotan, ker se mi že ves dan dogaja, da pišem v ihti, iz glave, namesto da bi si vzel čas in si pomagal z verodostojno literaturo, ki jo imam zbrano v vseh teh letih.
     Kar sem napisal drži, čeprav je mnogo zmede.
     Janeza Pokončnega cenim! Eden redkih je, ki ima (skoraj) vse prav!
     No danes se pa o temi ustaši/hrvati nisva strinjala.
     Želim si le, da bi on meni ali pa jaz njemu uspel dokazati, da mora nekdo od naju pač spremeniti mnenje z dodatnim vedenjem.

     • Ana Job

      To dodatno vedenje, ki bi razjasnilo stvar, lahko podkrepila samo z ustrezno literaturo. Zgodovina se v izobraževalnih ustanovah, že dolgo poskuša razlagati suhoparno enostransko, zato je treba pogosto poseči po tujih virih, tudi srbskih ali hrvaških. Slučajno sem zadnjič še probala malo brati cirilico in sem ugotovila na kako pretresljiv način je nastala srbska narodna pesem Djurdjevdan. Tudi Srbi so jih skozi zgodovino velikokrat dobili po glavi.

     • RATATA

      Srbi so poglavje zase. No kot vsi.
      Ponos srbov je neverjeten.
      Še posebno zato, ker so skoraj celih 500 let bili pod turki. Sicer je res, da so imeli navadni ljudje v tistem obdobju celo več svobode kot pod svojimi despoti (po nekaterih virih). Pravoslavci tudi niso sodelovali v križarskih pohodih!
      Hrvati imajo z njimi problem zato, ker so konstitutiven narod.
      Pravi Srb je za kralja!
      Četniško gibanje je prikazano popolnoma napačno.
      Četniški vojvoda Triglavski Borut Šušterič je v oddaji Pričevalci mdr. dejal, da Srbom zavida kralja.
      Še zanimivost: naš Rudolf Maister je Srbe zelo čislal. Nadel si je psevdonim Vuk Slavić (kot sem napisal)! Tudi njegova sinova sta bila v navezi z GB obveščevalno in seveda na liniji obnovitve kraljevine Yug. … spet bezlam.

     • Ana Job

      Veliko zgodb od kraljeve vojske vem, ker je bil od dedka brat, zaposlen, kot kraljevi vojak v Beogradu. Naredil je napako, da je prešel med partizane. So bili pa ti kraljevi vojaki profesionalna vojska in zelo usposobljeni in brezmejno pogumni . Borili so se na vse ali nič. Partizani so z njimi veliko pridobili, niso pa jih cenili po vojni. Škoda da ga je Udba v Nemčiji likvidirala leta 1965.

     • RATATA

      Seveda so bili oficirji srbske vojske primerljivi z Avstrijskimi, vojska je bila pa le srbska in ne mešanica narodov kot v Avstriji .
      Pogum se potencira za svojo domovino in za svoje ljudi (Doberdob npr. je ekstra svinjarija – Slovenec na eni in na drugi strani).
      Kam je v tistem času kdo prešel je brezpredmetno. Tudi jaz ne morem zase trditi kam bi, kot nihče drug, razen osko vzgojenih.
      Tudi iz tvoje zgodbe izhaja tista navezanost generala Maistra na Srbe.
      Nekaj še moram preveriti: če je res to, da je pravislavec težko napredoval kot oficir v vojski AO. Sumim, da je to res, vendar nimam neke listine. To je pomembno zaradi Boroeviča (ker bi si ga lastili srbi in hrvati) je pa veliko Boroevićeve žlahte bilo pobite v Jasenovcu.
      Koliko dela me še čaka…

     • Ana Job

      Ti bom povedala, kako je nastala srbska narodna pesem Djurdjevdan.
      Šesti maj 1942. leta. Hladno sarajevsko jutro. Policija NDH se je odločila, da Srbom pripravijo “đurđevdanski uranak”.

      Ob 4h zjutraj so se zlivale kolone srbskih ujetnikov iz logarja, kasarn in zaporov.

      Na Obali Kulina jih je čajal voz smrti, ki je iz Sarajeva potoval v Jasenovac.
      V koloni je bilo okoli 3000, v glavnem, mladih ljudi.

      Razjareni ustaš pred kolono je vpil :
      “Đe ste, Srbi? Besplatno vas vodimo na teferič u Jasenovac!”
      Na vagonih je pisalo “sedam konja ili četrdeset vojnika”, ustaši so v en vagon nagovorili po 200 ujetnikov.
      Lačni in žejni, so na poti Srbi padali v krizo zaradi strahu pred nepričakovanim.
      V tem kaosu je eden ujetnik v krču nemoći, iz ponosa iz srca in duše zapel:
      Proljeće na moje rame slijeće,
      đurđevak zeleni,
      đurđevak zeleni,
      svima osim meni.

      Drumovi odoše, a ja ostah
      nema zvijezde Danice…
      Zaradi te pesmi so ustaši zaprli zapahe na vagonih, in ujetniki zbiti eden na drugem na majhnem prostoru, so ostali brez zraka.
      Od 3.000, kolikor jih je krenilo iz Sarajeva, v zloglasni Jasenovac jih je prišlo 2.000 duš, a od njih je samo 200 srbskih ujetnikov preživjelo torturo in mučenje ustašev.

      Zahvaljujoč preživelim med katerimi je bil tudi profesor Žarko Vidović, zgodovinar in filozof, vemo za ta dogodek in nastanek žalostne pesmi srpskih ujetnikov “Đurđevdan”.

      Pod vtisom zgodbe, je sarajevski glasbenik Goran Bregović aranziral originalno pesem, katera je postala planetarni hit, ki se izvaja v več svetovnih jezikih, pa tudi Evi Irgl, meni in še nekaterim je všeč.
      Evo zore, evo zore,
      Bogu da se pomolim,
      evo zore, evo zore,
      ej, Đurđevdan je,
      a ja nisam s onom koju volim.

      Na veliku žalost, mnogi Srbi danas ne vejo za voz smrti in za pravi pomen te pesmi.
      USTAŠI SO NA SLOVENSKIH TLEH NEZAŽELENI!!! TO DRHAL NE BI SMELI SPUSTITI ČEZ MEJO!!!

    • RATATA

     Ti Ana, ko sem prebral začetek tvojega stavka v odgovor zakaj se mi kolca, sem najprej pomislil, da mi boš povedala po resnici.
     Torej, da si šla lulat, pa si se name spomnila. No takih imam veliko, zato se mi kar naprej kolca.
     Tudi Indijanka veliko hodi lulat… haha

     • Ana Job

      Hahaha, jaz grem spat okrog polnoči, ker začnem kasneje delat, ne ob 6h ali 7h, zvečer pa še kaj za jutri pripravljam in poškilim kaj se dogaja na mojem najljubšem portalu. :-)

     • indijanka

      Ratata, igriva in spogledljiva sem. To pogojuje moje nebesno znamenje. Ne razumi tega narobe. Ker sem ženska, ki se popolnoma predam in vdam. Nekoga imam rada z vso svojo bitjo. Srcem, dušo in razumom in niti za hip ne pomislim na nikogar drugega.Niti v sanjah.

     • RATATA

      To sem pa že porajtal. Igriva in spogledljiva naga jivka. Zato te pa kdo tudi “mucek” poimenuje.
      Tisto o kolcanju in lulanju je v naših krajih samopoveličevalska stara fora, ki jo mulc dojame tam pri šestnajstih. Uporabljal so jo star fotr, ki bi letos na vse svete dopolnil 91.
      Drugač pa v vsaki stvari najdem hec, jo že tako obrnem, da ga. Razen kar se tiče Slovenskih dežel, Slovenije in Slovencev ter krivic na tej relaciji.
      Leden/Vroč

     • indijanka

      Tisti, ki me je tako poimenoval je pa sonček, ki mi nasmeji srce. Sodi v moj predal idealnih moških. Z njim se ne igram in ne koketiram, ker ga ne želim izgubiti. Brez njega me na tem portalu ne bi bilo več.

  • Zaskrbljen

   Vau! Kaksna izjava. Matr ste eni trceni…

   • sodnikisozločinci

    Stvar je pač taka, poskusil sem odgovoriti nerazumnemu dejanju omenjenih Švedinj in sem skrenil z linije. Veš, če si sam od sebe trčen imajo drugi manj dela s tabo in se lahko posvetijo humanitarni pomoči ubogim beguncem, na tuj račun seveda.

    • RealRevolution

     Nekateri niso samo skrenili iz linije ampak se vlacugajo z neresnico.
     Lazjo!
     Pravzaprav tak sam vprasanje casa je kdaj bodo protestiral pedofili brez “obleke” za svoje pravice.Kolk kaze .Se prej bodo pa istospolni se prej(med njimi pedofili in obcevalci zivali).Zato brez obleke ,ker se bojo lahko javno izrazli.Ceprav mislim da na nizozemskem je ze nekaj v tej smeri ali pa celo sprejeto v kaksnih regijah.

 • Vrhovni sodnik

  Pol naj gredo pa za njimi pocestnice.

 • terezija

  Z njimi naj gredo.

 • GrdaResnica_LepaLaz

  pošljejo naj še feministke dol pa bo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!