Trump dvignil prah z izjavo, da je Putin zmago privoščil Clintonovi

Foto: epa

V intervjuju s Patom Robertsonom je Trump nasprotoval trditvam, da naj bi mu ruski predsednik Vladimir Putin želel pomagati na poti do zmage, pri čemer je dejal, da to sklepanje ni logično, saj je njegova kampanja osnovana na nadgradnji ameriške vojske in si prizadeva za izvoz energije iz ZDA, čemur pa Putin nasprotuje, saj se Rusija močno sklicuje na energijo in dobiček, ki jo ta prinese.

Predsednik Združenih držav Amerike meni, da bi Putinu predsedovanje Clintonove bolj koristilo. Čeprav je Putin izjavil, da je zadovoljen z zmago Trumpa, saj je ta izrazil željo po boljših odnosih med državama, bi bil lahko prav tako zadovoljen tudi z njegovo nasprotnico. Clintonova je v času predsedovanja Obame kot državna sekretarka Rusiji dala vse, kar je ta želela  od predaje ameriške obrambe v vzhodni Evropi do prodaje 20 odstotkov ameriških zalog urana za rusko podjetje, ki je tesno povezano z rusko državo itn.

Foto: epa

Ali je hotela Rusija prikazati ‘podporo’ Trumpu z informacijami, ki sploh ne obstajajo?
V juniju 2016 je Trumpov sin Donald Trump Jr. dobil e-poštno sporočilo glasbenega publicista Roba Goldstona, s katerim je slednji skušal organizirati sestanek med najstarejšim Trumpovim sinom in ruskim odvetnikom , ki naj bi imel podatke, škodljive za Clintonovo.

Čeprav takih informacij odvetnik očitno ni imel, je to sporočilo Trumpove nasprotnike utrdilo v prepričanju, da je Rusija na predsedniških volitvah v ZDA skušala pomagati Trumpu pri zmagi.

N. Š.

 • Morala

  Karkoli reče in naredi, vedno dvigne prah! :)

 • Olga

  Levaki svoja kriminalna dejanja vedno pripisujejo svojim političnim nasprotnikom! Laž je nesmrtna duša komunizma!

 • samsara

  “…e-poštno sporočilo glasbenega publicista Roba Goldstona…”

  Še eden izmed takšnih in sorodnih ‘goldov’.
  Uni globalni iz ozadja press

 • Anton

  pač demokrati v stilu naših levakov svojo nesposobnost iščejo kot izgovor drugod. Za v to pomoč si kot naši domači provokatorji prilaščajo elitne režimske medije.

  sarkazem press

 • Hun

  Trump ma faco za na dolar

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!