Trump možni protikandidatki napovedal bolečo izkušnjo: “Z veseljem bi na naslednjih volitvah premagal Oprah Winfrey!”

Donald Trump (foto: epa)

Ameriški predsednik Donald Trump je razkril svoj slogan za naslednjo predsedniško kampanjo, s katerim bo osvojil nov predsedniški mandat, hkrati pa je izzval možno demokratsko kandidatko za predsedniške volitve 2020, znano TV voditeljico Oprah Winfrey.

Donald Trump je na političnem shodu v Pensilvaniji razkril, da bo novi slogan za zmago na naslednjih predsedniških volitvah “Ohranimo Ameriko veliko” (Keep America Great), s tem razkritjem pa je požel veliko odobravanje in aplavz množice.

Hkrati je poudaril, da njegov nekdanji slogan “Naredimo Ameriko znova veliko” ni več aktualen, saj je že prišlo do njegove uresničitve. “Amerike ne morem narediti zopet velike, saj sem to že izpolnil,” je dejal Trump.

Z veseljem bi premagal znano TV voditeljico Oprah
S tem je predsednik ZDA poudaril, da že dela načrte za predsedniške volitve leta 2020, hkrati pa se veseli, da bo izvedel, kdo iz skrajne levice bo njegov protikandidat. Med drugim je Trump izzval hollywoodsko zvezdnico Oprah Winfrey, naj odvrže klobuk in kandidira, poroča Breitbart. “Z veseljem bi tekmoval proti njej in jo premagal”,  je bil odločen. Dejal je, da pozna vse njene šibke točke. “Zanjo bi bila boleča izkušnja,” je še izpostavil.

Trump je izzval znano TV voditeljico Oprah Winfrey. (Foto: epa)

C. Š.

 • Zgornji

  A zdej se pa to grdo čarovnico ven iz truge vleče al kaj ? Kdaj bo Ameriškim bratom jasno da jo moramo nazaj domov v Afriko (Kajnovo deželo) poslati , tako kot vse črne brate + sestre , in prav tako vse bele brate + sestre iz Afrike ( ki je Kajnova dežela ) nazaj gor domov pripeljati ??? Ali bodo raje pomrli tam kot tujci ? No, kaj bo ? Namreč : Ura Odločitve se Približuje. Kmalu bo Polnoč , … v naslednjem desetletju . Še pred Drugim Prihodom. Amennn.

 • garfi

  Oprah ma preveč denarja
  obogatela je z gobcanjem kot vsi leWaki

 • DJURO SUMAR

  Skratka, Trump bo volivce nagovarjal tako kot jih je Hitler, z nacionalizmom in jim govoril, da so Američani nekaj več od preostalega sveta.

 • Olga_10

  Bravo Trump!

 • šmentanamuha

  Trump je frajer. Dajmo Trump 2020!

 • OrangeHitler

  Se spomnite, kako so v času Obame ljudje zatrjevali, da jim hoče predsednik pobrati vse orožje? Seveda se, saj so tako trobili vsi desničarski “mnenjski voditelji”, oz. manipulatorji.
  Ravno prejšnji teden je Trump rekel pred kamerami, kristalno jasno, da želi orožje najprej vzeti, in šele nato sprožiti pravni postopek, s katerim bi odločili, ali je orožje sploh vzeto legalno.
  Klečeplazniki, kdaj boste priznali, da vas je Trump totalno nategnil, da ga briga za vas in svoje lastne volilce in kdaj boste priznali, da ljubite Trumpa zato ker sovražite iste ljudi in ne zato, ker naj bi karkoli izboljšal… Saj vem, nikoli, jasno.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!