Trump možni protikandidatki napovedal bolečo izkušnjo: “Z veseljem bi na naslednjih volitvah premagal Oprah Winfrey!”

Donald Trump (foto: epa)

Ameriški predsednik Donald Trump je razkril svoj slogan za naslednjo predsedniško kampanjo, s katerim bo osvojil nov predsedniški mandat, hkrati pa je izzval možno demokratsko kandidatko za predsedniške volitve 2020, znano TV voditeljico Oprah Winfrey.

Donald Trump je na političnem shodu v Pensilvaniji razkril, da bo novi slogan za zmago na naslednjih predsedniških volitvah “Ohranimo Ameriko veliko” (Keep America Great), s tem razkritjem pa je požel veliko odobravanje in aplavz množice.

Hkrati je poudaril, da njegov nekdanji slogan “Naredimo Ameriko znova veliko” ni več aktualen, saj je že prišlo do njegove uresničitve. “Amerike ne morem narediti zopet velike, saj sem to že izpolnil,” je dejal Trump.

Z veseljem bi premagal znano TV voditeljico Oprah
S tem je predsednik ZDA poudaril, da že dela načrte za predsedniške volitve leta 2020, hkrati pa se veseli, da bo izvedel, kdo iz skrajne levice bo njegov protikandidat. Med drugim je Trump izzval hollywoodsko zvezdnico Oprah Winfrey, naj odvrže klobuk in kandidira, poroča Breitbart. “Z veseljem bi tekmoval proti njej in jo premagal”,  je bil odločen. Dejal je, da pozna vse njene šibke točke. “Zanjo bi bila boleča izkušnja,” je še izpostavil.

Trump je izzval znano TV voditeljico Oprah Winfrey. (Foto: epa)

C. Š.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!