V islamu imajo spolni napadi “božanske posledice” – zato ni čudno za nove spolne in fizične napade v Nemčiji

Foto: iStock

Skupina desetih mladih moških, prosilcev za azil, je terorizirala ljudi na lokalnem sejmu v nemškem mestu Steinfurt, in sicer s spolnim nadlegovanjem deklet, fizično so obračunavali z domačini in grozili voznikom na cesti. 

Večina incidentov se je zgodila pri igralih z avti, ki so bila postavljena za mestni sejem. V enem incidentu je 22-letni migrant okoli 18:30 zlorabil mlado dekle, poroča Jihad Watch. Migrant, ki je bil vidno pijan, je tudi poskušal okrasti drugo dekle. Pozneje se je izvedelo, da je ta isti migrant prejšnji večer nadlegoval dve drugi dekleti.

Le uro pozneje je mladenič skupaj z drugimi devetimi prijatelji začel nadlegovati nemško mlado oziroma najstniško skupino fantov, kar se je nato sprevrglo v fizični pretep. Obračun se je končal po prihodu policije. Toda to zanje še vedno ni bilo dovolj; ob koncu sejma, ko je lastnik igral začel pospravljati, so mu grozili, saj niso želeli, da zaključi njihovo zabavo z avtomobilčki. Policija je ponovno posredovala, aretirala dva od migrantov in ju zadržala čez noč.

Mesto Steinfurt, kjer se je zgodil napad. (foto: iStock)

Spolni napadi se dogajajo v vseh kulturah, vendar imajo le v islamu “božanske posledice”. Koran uči, da lahko moški “neverne” ženske zakonito uporabijo za spolne potrebe. Koran pravi: “O prerok, povejte svojim ženam in vašim hčeram in ženskam vernikov, naj si pokrijejo obraze in telesa, saj je to bolj primerno in da ne bodo  zlorabljene”(33:59). Torej implikacija tega je, da če se ženske ne pokrijejo dovolj s svojimi oblačili, jih moški lahko zlorabljajo in takšna zloraba bi bila upravičena.

 • večni srb

  Hja, Mohamed je veliko meditiral o ženskah, če je pa porival otroke, za njega so bile zagotovo nekaj, kar ga je sililo v greh. O psihoanalizi se jim pa v tistih časih še sanjalo ni, preroku zato ni ostalo drugega kot, da posvari cel narod pred lastnimi občutki in strastmi. Ne, nismo vsi moški taki, da ne bi mogli obdržati tiča v hlačah, eni pa res samo o tem razmišljajo, ampak redki in v tem zagotovo ni nič svetega.
  Drugače povedano, muslimani tega moraliziranja enostavno ne rabijo, učitelj je bil pač perverznež, ki je imel probleme sam s seboj. To pa še ne pomeni, da so bili drugi kaj boljši, če si preveč zavrt, tudi ni dobro za zdravje, sploh če o tem tudi veliko razmišljaš, kot so se radi potrudili krščanski duhovniki.

  • xtc

   Da zlorabljaš 6 letno punčko nisi popolnoma diht.

 • xtc

  Take stvari bodo postale vsakdan,vse dotlej dokler bo oblast pritepence s takim vedenjem obravnavala tako,ko bo narodu tega dovolj in bo masovno vzel pravico v svoje role,pa bodo repi hitro uplahnili.

 • Olga_10

  Divjake je treba naučiti kozjih molitvic! Politikom, ki jih uvažajo, pa je treba dati nogo!

  • David Hitler

   Ne nogo ampak zamorski kurec v rit

 • tramal

  Muslimi so isto korajžni ko jih je deset na kupu in še takrat se spravijo na dekleta .Tudi partizani si se upali samo takrat ,ko so imeli destkratno premoč,drugače pa rep med noge in v beg.

  • Goran Hvala

   Skini tud…ko je sam pa v tla gleda…sploh lublanci slovenci…drgac pa furerja pozdravlja…isti smorn..

 • bojan

  To je vse satanovo delo ne pa božansko … ta kozjejebski drek je treba iztrebit do zadnjega

 • šmentanamuha

  Kuha se, kuha …

 • Goran Hvala

  Drgac neki podobnega pise v bibliji…sam brez pokrivanja…

 • David Hitler

  Trebala bi se skupina extrem pedrov zbrat potem jih pa pofukat na vse stani odprtin tako da nebi potem mogl se 100 let srat se stavim da bi se hitreje ko so se prifukal tudi se enkrat hitreje odfukal smrad kamelofukarski ko bi dobil milo za drago

 • David Hitler

  Upravičen bi bil samo šus v betico prokleti kamelofukarskizamorci

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  Merklova bi morala take sprobat al jih je ze

 • zoro

  pa kaj je s temi mehko jajčnimi švabi a so še dedi ali ne več niti malo jim ni nič ostalo od dolfekovih časov – poklati golazen pritepensko in bi bil mir, če bi samo enega zaklali

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!