V islamu imajo spolni napadi “božanske posledice” – zato ni čudno za nove spolne in fizične napade v Nemčiji

Foto: iStock

Skupina desetih mladih moških, prosilcev za azil, je terorizirala ljudi na lokalnem sejmu v nemškem mestu Steinfurt, in sicer s spolnim nadlegovanjem deklet, fizično so obračunavali z domačini in grozili voznikom na cesti. 

Večina incidentov se je zgodila pri igralih z avti, ki so bila postavljena za mestni sejem. V enem incidentu je 22-letni migrant okoli 18:30 zlorabil mlado dekle, poroča Jihad Watch. Migrant, ki je bil vidno pijan, je tudi poskušal okrasti drugo dekle. Pozneje se je izvedelo, da je ta isti migrant prejšnji večer nadlegoval dve drugi dekleti.

Le uro pozneje je mladenič skupaj z drugimi devetimi prijatelji začel nadlegovati nemško mlado oziroma najstniško skupino fantov, kar se je nato sprevrglo v fizični pretep. Obračun se je končal po prihodu policije. Toda to zanje še vedno ni bilo dovolj; ob koncu sejma, ko je lastnik igral začel pospravljati, so mu grozili, saj niso želeli, da zaključi njihovo zabavo z avtomobilčki. Policija je ponovno posredovala, aretirala dva od migrantov in ju zadržala čez noč.

Mesto Steinfurt, kjer se je zgodil napad. (foto: iStock)

Spolni napadi se dogajajo v vseh kulturah, vendar imajo le v islamu “božanske posledice”. Koran uči, da lahko moški “neverne” ženske zakonito uporabijo za spolne potrebe. Koran pravi: “O prerok, povejte svojim ženam in vašim hčeram in ženskam vernikov, naj si pokrijejo obraze in telesa, saj je to bolj primerno in da ne bodo  zlorabljene”(33:59). Torej implikacija tega je, da če se ženske ne pokrijejo dovolj s svojimi oblačili, jih moški lahko zlorabljajo in takšna zloraba bi bila upravičena.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!