V Italiji muslimanski migrant grozil, da bo razstrelil cerkev

Karabinieri na delu (vir: twitter)

Italijanski karabinjeri so aretirali 43-letnega italijanskega “rezidenta” iz Maroka, ki je v trgovini grozil, da se bo razstrelil v bližnji cerkvi Svetega Karla.

43-letni Maročan je stopil v trgovino s hišnimi ljubljenčki in se skušal rokovati s prodajalcem, ki pa ga je zavrnil. Maročan je na tej točki izgubil nadzor, začel preklinjati v arabščini in italijanščini ter po poročanju Breitbarta grozil, da se bo razstrelil v bližnji cerkvi Svetega Karla.

Lastnik trgovine je nemudoma poklical policijo. Islamistični terorist se je pred policijo pognal v beg in napadel predstavnike roke pravice, poškodoval je tudi policijski avtomobil. Vseeno so ga na koncu uspeli nevtralizirati.

Terorist stari znanec policije
Po informacijah karabinjerjev je maroški terorist stari znanec policije. V preteklosti je že prišel navzkriž z zakonom zaradi izsiljevanja. Med letoma 2001 in 2003 naj bi imel težave tudi z odvisnostjo od kokaina in alkohola. Navkljub temu ga policija za zdaj še ni uspela povezati s katero od znanih terorističnih skupin.

Migranti pred Kolosejem (Foto: Twittter)

Do incidenta je po pisanju portala Il Giornale prišlo nedaleč stran od milanske centralne postaje, kjer je lansko leto tunizijski migrant Ismail Tommaso Hosni napadel policiste in vojake z nožem potem, ko so zahtevali, da pokaže dokumente. Pri tem je ranil dve osebi. Hosni je bil zaradi napada v juniju obsojen na sedem let zapora. Takih incidentov je še veliko več, “a ne pozabite, italijanska proti-migratska vlada je pravi problem”, so se pridušali pri Jihadi Watch in s tem opozorili, kako nekateri nimajo pravilno postavljenih prioritet, saj jih bolj kot za varnost in dobrobit lastnih državljanov skrbi za teroriste in kriminalce, ki derejo na staro celino.

Ivan Šokić

 • Zgornji

  NEKA MIROLJUBNA RELIGIJA PA TO , … ČE VERJAMEŠ LAŽEM NEKE MOHAMEDANSKE ZVERI …

 • Zgornji

  AAALAAOAAH SNACKBAAARRR … BUUUUUUUMMMMMMM … :-P :-P .-P

 • xtc

  No ni blema izpolnit mu željo,eksloziv na htrbet v kamnolom in na daljinca prtisni KAAAAAAAAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUM.

 • Olga2345

  To so “ubogi” nezakoniti migranti, za katere se bori Fajonka, za katere celo rdeča šlemarca divja po Sloveniji in se bori, da kateremu ne bi bila storjena krivica pri zahtevi za azil!???
  Fajonka napada Italijane in jih obklada z raznimi nazivi, samo zato, ker imajo dovolj kriminala!
  Rdeči papež, ki sta ga dobesedno postavila Clinton in Obama potem, ko sta dosegla, da je odstopil Razinger, pa divjakom pere nego in se ob enem “čudi”, zakaj na vzhodu izginjajo kristjani!???

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  AHA, TO NAJ BI BILA MIROLJUBNA VIRA. MA NE SERTE GA. VIRA GOVORI SAMO O UBIJANJU.

 • samsara

  Mu je papež že poslal kupon za brezplačno umivanje njegovih hudičevih parkljev?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!